ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,427 דיונים בפורום זה
-
אז הנה המפרט של המחשב שלי..... 1 INTEL P4 2.26GHZ 533MHZ 478PIN 512 Cache 1,709 ש"ח 1 EPOX EP 4G4A+ 845G 533NHZ 940 ש"ח 2 Mushkin 256mb DDR 3000 1123 ש"ח 1 WD 80GB 7200 8M 798 ש"ח 1 MSI GeForce4 TI4600 - VTD 2,217 ש"ח 1 ASUS CD X 52 171 ש"ח 1 TEAC FLOPPY DRIVE 1.44 77 ש"ח 1 Enermax FS-710-B 350W 739 ש"ח 1 IIYAMA 19 PRO 454 NEW MODEL 2,779 ש"ח סה"כ 10,533 ש"ח המחיר ירד כי אני כנראה יקנה את הזכרון הנוסף רק בעוד חצי שנה שנה כי אני לא צריך באמת 512 אז אני יקנה 256 עכשיו ויוסיף עוד 256 עוד כמה חודשים כשהמחירים של הדגמים החדשים ירדו.... מה אתם אומרים על הסידירום? זה שהוא זול אומר שהוא לא ט…
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כרגע אני בבעיה קטנה הביצועים של המחשב חד וחלק לא מספקים אותי בכלל ואפילו "מעליבים אותי" אני ירשום מפרט מלא של המחשב והחלקים שאני הולך למכור איתו: pentium 3 1000 mhz shuttle spacewalker av 11 256 mb sdram maxtor 40 gb 7200 rpm wd 1.6 gb 5400 (בתוך מגירה נשלפת) vodoo 4 4500 32 mb cd 56 btc creative vibra 128 zoltryx 56 k מארז שעבר מודינג בצד, יש לו חלון.. ונראה לי זהו....(יש עוד רכיבים, פשוט זה כל מה שאני ימכור ממנו) אז אני שואל כמה לדעתכם אני צריך לדרוש בעבורו...? או שאולי כדאי לי להשאיר את הכל ורק לשדרג כמה חלקים? במקרה הזה אני רוצה לשדרג את המעבד לamd עם יותר מ1600 מה"ץ , ואת הזיכרון ל512 לא משנה לי אם הוא יהיה 266 או 333... וגם את הלוח אם למשהו שיתאים... אני צריך להחליף…
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אנחנו מחפשים למשרד מדפסת משולבת עם סורק אבל חובה שלסורק יהיה פידר (יש הרבה מדפסות משולבות שהסריקה מתבצעת רק מהזכוכית ולא מהפידר של המסמכים). אין איזושהי מגבלת תקציב קשיחה אז נשמח לכל המלצה על דברים טובים שאתם מכירים אשמח להמלצות תודה
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, ברצוני לדעת כיצד ניתן לחבר את המחשב לטלוויזיה באופן אלחוטי. המחשב נמצא במרחק גדול מדי מהטלוויזיה בשביל לחבר אותו ב HDMI. אני רוצה להקרין את השולחן עבודה שלי למסך הטלוויזיה. האם יש סטרימר או איזה גאדג'ט אחר שיעשה את העבודה בצורה פשוטה וקלה? תודה מראש ניר
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מישהו יודע איפה ניתן לקנות את העכבר הזה באזור המרכז מלבד בפנדה (קצת רחוק לי)? http://www.pandas.co.il/product_info.php?advertisor=zap&products_id=8662 נ.ב. מישהו שמשתמש בו יודע אם הוא אמין (לא מתקלקל אחרי שנה מקסימום כמו כל עכבר של חברה השונה מלוג'יטק או מייקרוסופט)?
-
- 22 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אין לי תמיכה של הדברים הבאים בכרטיס מסך asus 7700 ti 64mb: enviroment bump mapping game 4 - nature pixel shader מותקן אצלי directx 8.1 ודריברים של nvidia 21.81. מה אני יכול לעשות כדי להפעיל אותם? או שהכרטיס שלי לא תומך בהם?
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכם ! אבקש להבין מדוע במפרטים בהם אני נתקל לא רושמים יותר מודם/פקס. ??? מדוע לא להוציא 50 ש"ח ולהנות מהפקס שיש במערכת ההפעלה לדוגמא XP . ובבקשה לא להגיד לי שכדאי לקנות מדפסת משולבת /פקס ,שלדעתי חבל להוציא הרבה כסף על זה בעיקר שאם חלק מתקלקל הלך כל הכסף.תקנו אותי אם אני טועה. 1.איך אנשים כיום שולחים פקס דרך המחשב ? או שהם קונים פקס בנפרד ? 2.הייתי היום בחנות והוא טען שיש אפשרות למודם חיצוני כמו ADSL שיכול לקבל פקס.מהחיפוש שערכתי בפורומים הבנתי שבשום פנים ואופן לא קיים כזה דבר ,האמנם המוכר צדק ? 3.האם קיימים מודמים משולבים בלוחות אם ? זהו סיימת, סליחה על אורך השאלה .אבל באמת שחפשתי ולא מצאתי תשובה בעניין.
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
נעזרתי בסרטונים שבראש הפורום ע"מ להחליט איזה Switch הכי יתאים לי, אהבתי מאוד את החומים, אם כי גם הכחולים והירוקים מצאו חן בעיניי מכנית (למעט הרעש). (העובדה שצריך להיות "החלטי" יותר על מנת להקליד איתם). אני הרבה פעמים מקליד בלילה, מה שדי פוסל את הכחולים. אם השימוש העיקרי שלי הוא להקלדה, איזה סויצ'ים עדיפים חומים או ירוקים? מבחינת פונקציונליות, אהבתי מאוד את ה K70 אך אני פתוח גם להצעות אחרת. איפה אני יכול לנסות את המקלדות לפני קניה?
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, המצב אצלי הוא כזה : יש לי משחב שאליו מחובר מסך. והטלוויזיה עומדת כ 3 מטרים ממנו ומחוברת בכבל HDMI ארוך. בנוסף גם מחוברת מערכת קולנוע עם כבל אדום לבן למחשב. בזמן האחרון החוטים שעוברים לי על הרצפה ממש מעצבנים אותי. והחלטתי שזהו, שדי ! אני חייב לעשות משהו עם זה. קראתי קצת באינטרנט ונברתי קצת ומסתבר שיש כזה דבר ! מצאתי באינטרנט את הדבר הזה : www.warpia.com/products/wireless-audiovideo-display-adapter-swp100a או http://www.warpia.com/products/streamhd-swp120a קראתי עליהם קצת.. לא ממש הבנתי את ההבדלים אבל ראיתי קצת ביקורות ואומרים שזה פיתרון טוב. השאלה עכשיו עד כמה זה טוב .? האם באמת אין לאגים ? האם אני יכול באמת לצפות בסרטי 1080P ללא הפרעה ? מישהו יכול בבקשה לעזור לי …
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כשאני לוחץ על המקש שמאלי/ימני (אחד משניהם לא זוכר מה התקול) הוא פשוט לוחץ כאילו פעמיים לפעמים (1/3 מהמקרים) וזה ממש ממש מפריע לי. נראה לי שהעכבר כבר גוסס (בין 2.5-3 שנים) האם לנסות לממש אחריות מול לוג'יטק? כבר פניתי אליהם בעבר אך בסוף התקלה לא הסתדרה ונסגרה הפנייה. או שלקנות עכבר חדש? אם כן אשמח להמלצה על עכבר חוטי!! שמיועד לגיימינג תקציב עד 300 אך עדיף כמה שפחות ואפילו 150-200 תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מה ההבדלים בין כרטיסי המסך: ASUS V7700 GTS 2 *Deluxe* DDR32 כ- 1000 ש"ח ASUS V7700 DDR *PURE* GEFORCE 2GTS כ-700 ש"ח ASUS V7100 *PRO* 64GF MX 400 PRO כ-700 ש"ח ומבין ה PURE וה PRO איזה יותר טוב (ביצועים במשחקים)?
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אני צריך בבקשה המלצה למקלדת נחמדה למשחקים, רצוי שיהיה בה גם מקשי מולטימדיה. התקציב כמו שאמרתי בסביבות 100 ש"ח. תודה לעוזרים!
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לפני כשבועיים המדפסת שברשותי (3 שנים אצלי) החלה להשמיע רעשי תקתוק לאחר הדלקתה. אני פותח את המכסה העליון (איזור הסריקה) ואני רואה שזרוע הסורק תקועה בחלק העליון ורועדת. כ-10 שניות לאחר הופעת התקתוק רואים תזוזה של זרוע הסורק כ-4 ס"מ כלפי מטה ואז היא חוזרת למעלה, ושוב מופיע תקתוק שמפסיק סופית לאחר 20 שניות נוספות. יש לציין כי לאחר סיום התקתוק המדפסת עובדת כרגיל ללא שום בעיות. המדפסת עבדה 3 שנים ללא בעיות. אין שום נייר שתקוע. כל הגלגלים חופשיים ונקיים. עשיתי איפוס מדפסת לפי הוראות היצרן, אבל הבעייה עדיין קיימת. עזרה בבקשה. תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
לדעתכם ? (לשימושים כללים במחשב וקצת משחקים, לא למעצבים או משהו כזה)
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, לאחרונה היה לי יום הולדת 16, אני משחק תמיד עם חברים משחקי מרוצים כמו NFS:WORLD,BURNOUT,NFS וחשבתי שאולי אני אקנה הגה איכותי וטוב ליום הולדת שלי. אני אשמח להמלצות על הגה טוב, עם דוושות והילוכים אם זה לא יקר מידי. התקציב שלי הוא 200 שקל בערך, אפשר 100 או 200 שקל יותר. ואם אפשר שזה יהיה מציאותי כי עוד חצי שעה גם אני אתחיל ללמוד נהיגה. אבל המטרה העיקרית זה לשחק עם חברים במשחקי מירוץ. יש לי מקום להגה ליד המחשב ולדוושות על הרצפה אז זה לא הבעיה וגם יש לי מסך 23 אינץ'. אשמח להמלצה טובה, תודה
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום אני זקוק להמלצה של אל פסק איכותי עד מחיר של 350 שח בנוסף רציתי לשאול אתכם שאלה אם לדוגמא אני משאיר את המחשב דלוק בלילה ובארבע בלילה יש הפסקת חשמל האם האל פסק יכבה לי את המחשב באופן אוטומטי כך שלא יפגע בו או שהוא פשוט ימשיך לעבוד כמה דקות ואז יפול כרגיל? תודה
-
- 22 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש את זה עכבר+מקלדת+פאד http://www.ivory.co.il/catalog.php?act=order האם הפד מתאים לעכבר. תציעו לי עם יש יותר טוב תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כדי לאפשר פול-דופלקס צריך שכל 8 הגידים יהיו מחוברים? או שזה מצריץ אפשרות בדריברים? ובנוסף האם ההדבל בין פולס דופלקס להף(חצי) דופלקס משמעותי ומורגש? נא לענות מהר בבקשה!
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
amd 3600X2 ASUS m2n-e 512X2 533Mhz EN7900GT HD250 SATA 2 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4337 [הקישור לספק]
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מחפש שולחן קטן וצר שכבלים וספק יכולים לשבת תחתו השולחן צריך להיות צר ועליו מחשב יש לכם ראיון איפה ניתן להשיג ?
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני קונה עכבר גיימרים ואני לא יוגע אם שווה לקנות MX510 ב184 או MX518 ב223 (שקל)... מה ההבדלים ביניהם חוץ מהDPI? אני לא יודע אם זה חשוב אבל אני רונה Steelpad QcK... תודה מראש
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מקלדת כלשהי של RAZER אבל הבעיה שאין בה עברית (מדבקות/חריטה לא בא בחשבון.) אז שאלתי, אני יכול להוציא מהמקלדת הישנה שלי את המקשים ולחבר אותם למקלדת RAZER?? או שהחיבורים שלהם שונים? תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
אני מתכנן בקרוב לעשות שידרוג למחשב שלי (מעבד, לוח-אם, זכרון, כונן קשיח). לכן אני צריך כמה שיותר חנויות אינטרנט טובות, אמינות והכי חשוב - זולות, שאתם יכולים בבקשה להביא לי. תביאו לי אם יש לכם משהו חוץ מ: PCHARDWARE PANDA LAMIR SIMPLETECH ZIGZAG2000 PLONTER EXCELLNET. תודה רבה. ;D
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לדעת מה ההמלצה שלכם למדפסת בסכום של בין 500-600 שקל עדיף אם כמה ראשי הדפסה בשביל החיסכון
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הזמנתי מפרט מח"ל ... הוא מגיע בעוד שבועיים (המפרט מצויין בפרטים שלי) עכשיו אני רוצה לקנות בארץ ספק שיחזיק לי בעתיד עוד כרטיס x1900xt ..ומארז טוב יש לי אופציה לקחת את המארז הזה : http://hwzone.co.il/tradezone/index.php?cat=showitem&item=2259 שהוא משומש ..אבל המוכר הציע לי אותו ב 250 שקלים ... כזה ישאיר לי כ 650 לספק איכותי .. אני לא יודע מספיק על מארזים וספקים בשביל לבחור .. אז אם למישהו יש הצעות לגבי איזה ספק אני צריך, אם לקחת את המארז המשומש ב250 או לקנות חדש במקום ... והצעות לאיזה מארז ...אז בבקשה תציעו! תודה מראש
-
- 25 תגובות
- 1.6k צפיות
-