ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
יש למישהו המלצה לאוזניות +מיקרופון במחיר של 300-350 שקלים? היו לי steelseries siberia v2 אבל הם נהרסו ואני לא מוצא אותן יותר בארץ אז חשבתי על משהו אחר. אם אפשר אז לא מחברת razer.
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
הזמנתי מפרט מח"ל ... הוא מגיע בעוד שבועיים (המפרט מצויין בפרטים שלי) עכשיו אני רוצה לקנות בארץ ספק שיחזיק לי בעתיד עוד כרטיס x1900xt ..ומארז טוב יש לי אופציה לקחת את המארז הזה : http://hwzone.co.il/tradezone/index.php?cat=showitem&item=2259 שהוא משומש ..אבל המוכר הציע לי אותו ב 250 שקלים ... כזה ישאיר לי כ 650 לספק איכותי .. אני לא יודע מספיק על מארזים וספקים בשביל לבחור .. אז אם למישהו יש הצעות לגבי איזה ספק אני צריך, אם לקחת את המארז המשומש ב250 או לקנות חדש במקום ... והצעות לאיזה מארז ...אז בבקשה תציעו! תודה מראש
-
- 25 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, העכבר שלי נדפק LOGITECH MX 518 ואני צריך עכבר ברמה שלו. התקציב הוא 200 ש"ח +- (תלוי אם שווה את התוספת) ההתלבטות שלי היא,האם לקנות שוב את ה518(כי הוא סיפק אותי) או לקנות את הG5 שברמה שלו פחות או יותר. או שיש עכבר של RAZER שמשתלם בתקציב הזה.
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מדובר בסורק UB1200 PLUS שמשום מה מסרב לעבוד בXP, והזונות שם אפילו מתעמלמים מהEMAILים שלי.... שישרפו...שיחנקו...שיפול עליהם מטאור...חבל שהמשרידים שלהם לא היו ממוקממים במיגדלי התאומים!!!
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
איפה אפשר לקנות בהכי זול באיזור המרכז steelseries siberia v2?
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שבת שלום. אני מעונין לקנות טאבלט שאליו אחבר את הכונן הנייד שיש לי מסוג Transcend. מעונין לצפות בסרטים ולשמוע מוזיקה. לטאבלט יש כניסה מסוג Micro USB ואני מבקש לדעת האם יש כבל או מתאם שיכול לחבר בין השניים. מצרף תמונות של הכבל של ה- Transcend. איני יודע איך נקרא הכבל הזה.
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
מישהו יכול בבקשה לתת לי קישור כזה: עכבר מיקרוסופט Microsoft Intelli Wireless Mouse אבל בצבע שחור עם עור שחור. יענו Black Lether. בבקשה לא את זה בצבע כסוף ושתהיה תמונה חדה ביותר וגדולה!! תודה אנשים ובלי הפניות לאתר מיקרוסופט כי לבד לא מצאתי אותו ספציפית שם תודה !
-
- 22 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי עכבר -MX818 שעדיין באחריות. אחד הכפתורים (אחד מתוך שמונה) הפסיק להגיב. האם זו סיבה מספיק טובה לממש אחריות? בכל מקרה,אני לא מתלהב לעשות זאת מפני שהחנות נימצאת בעיר אחרת מעיר מגוריי והיבואן מוכן לטפל בעניין אך ורק דרך העסק בה הוא נרכש. לכן אם אתם סבורים שניתן לפתור את הבעייה עצמאית,אז הסבירו לי כיצד. (העניין הוא שיתכן וישארו סימנים לכך שפתחתי את גוף העכבר ואז היבואן יוכל להתנער ממימוש האחריות). לעצתכם אודה.
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כרגע אני בבעיה קטנה הביצועים של המחשב חד וחלק לא מספקים אותי בכלל ואפילו "מעליבים אותי" אני ירשום מפרט מלא של המחשב והחלקים שאני הולך למכור איתו: pentium 3 1000 mhz shuttle spacewalker av 11 256 mb sdram maxtor 40 gb 7200 rpm wd 1.6 gb 5400 (בתוך מגירה נשלפת) vodoo 4 4500 32 mb cd 56 btc creative vibra 128 zoltryx 56 k מארז שעבר מודינג בצד, יש לו חלון.. ונראה לי זהו....(יש עוד רכיבים, פשוט זה כל מה שאני ימכור ממנו) אז אני שואל כמה לדעתכם אני צריך לדרוש בעבורו...? או שאולי כדאי לי להשאיר את הכל ורק לשדרג כמה חלקים? במקרה הזה אני רוצה לשדרג את המעבד לamd עם יותר מ1600 מה"ץ , ואת הזיכרון ל512 לא משנה לי אם הוא יהיה 266 או 333... וגם את הלוח אם למשהו שיתאים... אני צריך להחליף…
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לחבר שלי יש athlon xp 1600 עם המאוורר שבא איתו(spire), והמאוורר מקרר טוב מאוד והמעבד מגיע למקסימום של 51 מעלות. אבל הבעיה היא שהוא גם מרעיש מאוד (בערך כמו טרקטור), ולכן חבר שלי רוצה להחליפו. על איזה מאוורר אתם ממליצים, חשוב שהוא יהיה כמה שיותר שקט(ומסוגל לקרר היטב את המעבד הנ"ל).
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
צריך המלצה לאוזניות גיימינג עד 400 שח, תודה
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
לחברי הפורום שלום! ראשית אני שמח להצטרף לקהילת הפורום והאתר. כמי שעוסק כבר זמן רב בקידום מוצרי Logitech במסגרת מקצועית, ובתור חובב מושבע באופן אישי אשמח לשמוע על חוויות ותגובות שלכם וכמובן גם לענות על שאלות לשתף אותכם בניסיון האישי שלי. חשוב לציין, שמתוך כבוד לכללי הפורום, אני לא אתייחס כאן לנושאים בעלי אופי מסחרי (מחירים, המלצה איפה לקנות וכד'). תודה, ונשתמע RobiC
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום אני זקוק להמלצה של אל פסק איכותי עד מחיר של 350 שח בנוסף רציתי לשאול אתכם שאלה אם לדוגמא אני משאיר את המחשב דלוק בלילה ובארבע בלילה יש הפסקת חשמל האם האל פסק יכבה לי את המחשב באופן אוטומטי כך שלא יפגע בו או שהוא פשוט ימשיך לעבוד כמה דקות ואז יפול כרגיל? תודה
-
- 22 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
מאז שעשיתי מילוי דיו בעצמי יש בעיות עם ההדפס- העלתי תמונה. לפעמים הוא לא היה מדפיס בכלל, לפעמים היה מדפיס חלק (בעיקר מיד אחרי המילוי) ובד"כ המצב הוא כמו בתמונה. עכשיו אני שם לב שאני יכול לצלם מסמכים (זה מכשיר משולב), והוא מדפיס אותם חלק. עד עכשיו הייתי בטוח שהבעיה עם הדיו, אבל זה כבר לא הגיוני. מה זה יכול להיות? [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אנחנו מחפשים למשרד מדפסת משולבת עם סורק אבל חובה שלסורק יהיה פידר (יש הרבה מדפסות משולבות שהסריקה מתבצעת רק מהזכוכית ולא מהפידר של המסמכים). אין איזושהי מגבלת תקציב קשיחה אז נשמח לכל המלצה על דברים טובים שאתם מכירים אשמח להמלצות תודה
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
למישהו יש מושג כמה בערך עולה דף במדפסת לייזר מול דף במדפסת הזרקת דיו? יש ברשותי מדפסת HP 815C ואני משתמש בראשי דיו משוחזרים (100 ש"ח לראש), אני מתלבט האם לקנות את אחת ממדפסות הלייזר הזולות (HP/XEROX) בסביב 600 ש"ח, לשם כך הייתי מעוניין לדעת יותר טוב מה עלות ההדפסה בכל אחת מהטכנולוגיות.
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
היי, המקלדת הנוכחית שלי - logitech אלחוטית רגילה - מתחילה לשבוק חיים. בדקתי קצת ברשת ונתקלתי במקלדות המכאניות - דבר שנשמע דיי מפתה. ממחקר קצת על הסוויטצ'ים, אני חושב שיתאים לי סוויטצ' חום - אני מבצע הקלדה מרובה [תכנות, כתיבת מסמכים], אבל לפעמים גם משחק ב-FPS. חשוב לציין שאף פעם לא התנסיתי במקלדת מכאנית, לכן יכול להיות שאני טועה, אז אני פתוח להצעות. השקט כן חשוב לי, ולכן אני לא מעוניין בסוויטצ'ים כחולים. התקציב שלי הוא באיזור 400-500, אבל מוכן לחרוג מעט אם זה שווה את זה. ראיתי את המקלדת K70 של קורסאייר - אבל אין אותה בארץ ואני לא מוצא מקום בחול להזמין אותה ממנו [לא התנסיתי בAMAZON]. אשמח להצעות והמלצות, תודה רבה, ליאור
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום.. יש מספר אפשרויות בביוס שלי שאין לי מושג מהן. אם תוכלו להסביר לי את המושגים או להפנות אותי למקום שמסביר המושגים: AGP comp. driving AGP read synchronization PCI delay transaction אגב, לוח האם שלי הוא GA-7vtx-e
-
מישהו יודע איפה ניתן לקנות את העכבר הזה באזור המרכז מלבד בפנדה (קצת רחוק לי)? http://www.pandas.co.il/product_info.php?advertisor=zap&products_id=8662 נ.ב. מישהו שמשתמש בו יודע אם הוא אמין (לא מתקלקל אחרי שנה מקסימום כמו כל עכבר של חברה השונה מלוג'יטק או מייקרוסופט)?
-
- 22 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בשניים או שלושה הדיסקים האחרונים שצרבתי בסוף הצריבה היתה הודעה:"BUFFER UNDERRUN WAS AVOIDED 1 TIME" ולפעמים גם פעמיים ממה זה נגרם? זה קרה דרך אגב רק בדיסקים האחרונים לפני זה צרבתי בלי שום הודעות ובמהירות מקסימלית דרך אגב!!! ובכן?
-
- 22 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הכירו את ה-BlackWidow Chroma V2, עם מנגנוני לחצנים חדשים ומעניינים שפיתחה החברה האמריקאית באופן עצמאי לכתבה
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
- 2 followers
-
-
האם הוא ברמה טובה ולמי הוא בדיוק מתאים. תודה
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כי הציאו לחבר שלי ב 600 שקל ואני לא מוצא בשום מקום את המחיר שלו. אה וה FAN CONTROLER הוא שולט על כול שלושת המאווררים או רק על זה שמוציא אוויר?
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
טוב זה הולך להיות ארוך כי נבלעתי פה לאיזה בור בלי תחתית, אז נתחיל: הכל התחיל ביום בהיר כאשר המקלדת האל חוטית שלי נדפקה (בתמונה שמעל). היא פתאום מקבלת קריזות של ררררררררררררר במקום ר' אחד תמים. אמרתי אולי סוללות, הטענתי אותם ולא עזר. קניתי חדשות וגם לא עזר.. הצלבתי עינייות ('דונגל' אם אפשר לקרוא לו ככה) מול סט נוסף שנקנה יחד, גם זה לא עזר. שיניתי את המיקום של העינית לטווח 0 ואפילו זה לא עזר. אז הצלבתי את המקלדת עצמה מול הסט הנוסף ומשום מה גם זה לא עזר. פשוט ההתקפים היו מתרחשים לעיתים וגם מאוד קצרים... אז דחיתי את החלפת המקלדת עד הלום... אבל לא מזמן התחדשתי במחשב חדש ונחשו מה? גם זה לא עזר בקיצור הגיע הזמן להחליף. אבל מה אני מחפש? לא בדיוק יודע, אני זקוק להכוונה, …
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-