ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,427 דיונים בפורום זה
-
התבקשתי מעובדת ממקום העבודה שלי להמליץ על מדפסת מקצועית ואיכותית בתקציב של עד 1600 (אולי יותר, ניתן ללחוץ קצת) לשימוש אינטנסיבי וכמובן רצוי שתהיה חסכונית בצבע. העובדת מתעקשת על דגמים של brother (ולצערי לא אוכל לשכנע אותה אחרת) אז זה הכיוון... תודה מראש איציק
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ברשותי כרטיס קול-Aureal vortex 2. הכל עבד בסדר, עד ששידרגתי לXP. ווינדווז התקין דרייבר שלו, והוא לא עובד (כמה מפתיע...). האתר www.aureal.com שכתוב על הכרטיס עצמו, אינו קיים. חיפשתי דרייברים אחרים לכרטיס בגוגל, ומצאתי את האתר www.vortexofsound.com ולא היו שם דרייברים לXP, ואלה של NT לא עבדו על XP. למישהו יש אתר אחר? תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ואם לא אז באיזה שלב זה כן קורה ? כלומר באיזו מהירות שעון או דגם (של הסלרי) זה כן קורה (אולי לפני 1 ג'יגה) ? ובבקשה - אין הכוונה כאן למעבדים מומהרים וכיוצא באלה. הכוונה היא ברמת העיקרון (אך בתכלס) באיזה מהירות שעון (מקורית) עוברים ביצועי הסלרון את הפנטיום 3 500 מגה הרץ בכל המבחנים - כולל קידוד סרטים ודחיסה וMP3 ומשחקים D3D ו OGL וכו'. ואם מישהו יכול להביא תימוכין לכך בעזרת השוואה שהוא\היא מצא ברשת,אז בכלל ... תודה מראש HF
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אז הנה המפרט של המחשב שלי..... 1 INTEL P4 2.26GHZ 533MHZ 478PIN 512 Cache 1,709 ש"ח 1 EPOX EP 4G4A+ 845G 533NHZ 940 ש"ח 2 Mushkin 256mb DDR 3000 1123 ש"ח 1 WD 80GB 7200 8M 798 ש"ח 1 MSI GeForce4 TI4600 - VTD 2,217 ש"ח 1 ASUS CD X 52 171 ש"ח 1 TEAC FLOPPY DRIVE 1.44 77 ש"ח 1 Enermax FS-710-B 350W 739 ש"ח 1 IIYAMA 19 PRO 454 NEW MODEL 2,779 ש"ח סה"כ 10,533 ש"ח המחיר ירד כי אני כנראה יקנה את הזכרון הנוסף רק בעוד חצי שנה שנה כי אני לא צריך באמת 512 אז אני יקנה 256 עכשיו ויוסיף עוד 256 עוד כמה חודשים כשהמחירים של הדגמים החדשים ירדו.... מה אתם אומרים על הסידירום? זה שהוא זול אומר שהוא לא ט…
-
- 20 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, אחרי 6 שנים עם אותו עכבר הוא החליט היום לא לתפקד, למשל התחיל לעשות בעיות עם הכפתור הימני בחודשים האחרונים והיום הוא הגיע למצב שהכפתור השמאלי לא מגיב בכלל. זה העכבר שהייתי איתו: טוב ועכשיו הגעתי לקטע שאני מתלבט בין 2 עכברים הG5 והG9 את הG5 אני יכול להשיג ב175 ש"ח ואת הG9 אני יכול להשיג ב255 ש"ח עכשיו הG5 זה הדגם הכחול הזה: שלדעתי הוא מכוער לאללה ולא יפה בכלל אבל שמעתי שהביצועים שלו מעולים אבל מצד שני עומד העכבר G9 שנראה כך: שלדעתי הוא נראה מממש אבל ממש יפה אבל מצד שני הוא לא נראה כ"כ נוח אז מה שאני מבקש ממכם זה רק למי שיש אחד מהעכברים הללו אני אשמח אם תתנו חוות דעת על העכבר... כמובן אני אשמח ליותר תגובות מאנשים שיש להם את הG9 כי מהG5 שמעתי כבר ה…
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי איפה קונים או איך מכינים כפפה או רצועה או משהו אחר שימנע פגיעת חשמל סטטי בבורד בזמן הרכבת מחשב? תודה
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום אני זקוק להמלצה של אל פסק איכותי עד מחיר של 350 שח בנוסף רציתי לשאול אתכם שאלה אם לדוגמא אני משאיר את המחשב דלוק בלילה ובארבע בלילה יש הפסקת חשמל האם האל פסק יכבה לי את המחשב באופן אוטומטי כך שלא יפגע בו או שהוא פשוט ימשיך לעבוד כמה דקות ואז יפול כרגיל? תודה
-
- 22 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מישהו יודע איפה ניתן לקנות את העכבר הזה באזור המרכז מלבד בפנדה (קצת רחוק לי)? http://www.pandas.co.il/product_info.php?advertisor=zap&products_id=8662 נ.ב. מישהו שמשתמש בו יודע אם הוא אמין (לא מתקלקל אחרי שנה מקסימום כמו כל עכבר של חברה השונה מלוג'יטק או מייקרוסופט)?
-
- 22 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום אני מחפש כונן צורב דיסקים חיצוני טוב שיעבוד גם עם mac וגם ווינדוס וגם עכבר חוטי טוב שיחזיק הרבה זמן אשמח ללינקים מאמזון תודה לעונים
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מתכנן בקרוב לעשות שידרוג למחשב שלי (מעבד, לוח-אם, זכרון, כונן קשיח). לכן אני צריך כמה שיותר חנויות אינטרנט טובות, אמינות והכי חשוב - זולות, שאתם יכולים בבקשה להביא לי. תביאו לי אם יש לכם משהו חוץ מ: PCHARDWARE PANDA LAMIR SIMPLETECH ZIGZAG2000 PLONTER EXCELLNET. תודה רבה. ;D
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לדעת מה ההמלצה שלכם למדפסת בסכום של בין 500-600 שקל עדיף אם כמה ראשי הדפסה בשביל החיסכון
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
התמונה וכל המפרט לגבי הרמקולים בקישור הבא: http://www.htttpwww.net/audiodesignconcepts/stormspeakers/k390f.html איך החברה?ואיך הרמוקלים?האם שווה לקנות?המחיר הוא 1600 שקל...
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מה ההבדלים בין כרטיסי המסך: ASUS V7700 GTS 2 *Deluxe* DDR32 כ- 1000 ש"ח ASUS V7700 DDR *PURE* GEFORCE 2GTS כ-700 ש"ח ASUS V7100 *PRO* 64GF MX 400 PRO כ-700 ש"ח ומבין ה PURE וה PRO איזה יותר טוב (ביצועים במשחקים)?
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
גם אחרי חיפוש די יסודי ברשת לא הצלחתי למצוא תשובה לגבי אורך החיים של הסוללות בעכבר microsoft bluetooth ולכן החלטתי לכתוב תוכנית קטנה ב-vb שתמדוד את זמן השימוש המצטבר שאני עושה בעכבר. שימוש מוגדר כתזוזה של העכבר (לצערי מסובך מאד ב-windows לבדוק שימוש של קליקים או גלילה בתוכנית שלא יזמה את הארוע ,בקיצור זה דורש תכנות מאסיבי) כרגע מדדתי שימוש של 14.5 שעות והתוכנה של העכבר מראה שהבטריות עדיין מלאות ,אני אמשיך לעדכן וככה נקבל תשובה פשוטה לשאלה פשוטה.
-
- 22 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מחפש שולחן קטן וצר שכבלים וספק יכולים לשבת תחתו השולחן צריך להיות צר ועליו מחשב יש לכם ראיון איפה ניתן להשיג ?
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
אהלן, במשרד של ההורים שלי יש סורק שמחובר (USB) למחשב של אחת הפקידות ואנחנו מחפשים דרך "לשתף" את הסורק כך שהסריקה תעשה מהמחשבים של כל הפקידות מבלי להפריע לפקידה שלמחשב שלה מחובר הסורק. בכל המחשבים מותקן Windows XP. אם זה בלתי אפשרי, אני אשמח לשמוע על פתרון אחר שיכול לעלות בדעתכם עם דגש ענקי על עניין העלות: כמה שיותר זול, ככה יותר טוב. אני חשבתי על איזשהו פתרון של התחברות מרחוק אבל כזו שלא תנתק את הפקידה שעובדת על המחשב - פתרון שכנראה לא שייך לפורום הזה והוא גם דיי יקר, אם אני לא טועה. תודה לכל העוזרים.
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אנחנו מחפשים למשרד מדפסת משולבת עם סורק אבל חובה שלסורק יהיה פידר (יש הרבה מדפסות משולבות שהסריקה מתבצעת רק מהזכוכית ולא מהפידר של המסמכים). אין איזושהי מגבלת תקציב קשיחה אז נשמח לכל המלצה על דברים טובים שאתם מכירים אשמח להמלצות תודה
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
מסתבר שהעכבר לא נמכר יותר, אז מחפש עכבר חילופי, מעדיף חוטי, באזור 100-300 ש"ח. העכבר משמש בעיקר למשחקים, ואהבתי את הצורה של 6000 מבחינת אחיזה.
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מחפש עכבר ומקלדת חוטיים לגיימינג תקציב-300 ש"ח לכל אחד בנפרד חריגה:50 ש"ח רק אם זה באמת שווה! אחיזה לעכבר משהו בין fingertip ל-claw אף פעם לא היה לי עכבר לגיימינג לא חשבתי על הדברים האלה לפני שקראתי פה מדריכים חח תודה
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
ELSA אף אחד לא יודע מה בדיוק קורא איתה, היא הכריזה על GF 4 MX אבל לא על TI. Hercules בכלל לא הזכירה את GF4. LEADTEK בקושי נמכרים בארץ, או יותר נכון בקושי מיובאים.
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, לאחרונה היה לי יום הולדת 16, אני משחק תמיד עם חברים משחקי מרוצים כמו NFS:WORLD,BURNOUT,NFS וחשבתי שאולי אני אקנה הגה איכותי וטוב ליום הולדת שלי. אני אשמח להמלצות על הגה טוב, עם דוושות והילוכים אם זה לא יקר מידי. התקציב שלי הוא 200 שקל בערך, אפשר 100 או 200 שקל יותר. ואם אפשר שזה יהיה מציאותי כי עוד חצי שעה גם אני אתחיל ללמוד נהיגה. אבל המטרה העיקרית זה לשחק עם חברים במשחקי מירוץ. יש לי מקום להגה ליד המחשב ולדוושות על הרצפה אז זה לא הבעיה וגם יש לי מסך 23 אינץ'. אשמח להמלצה טובה, תודה
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מחפש משהו (חוט או חיבור כלשהוא) שיאפשרו לי לחבר כרטיס מסך לחיבור AGP מבלי להצמיד אותו לחיבור. חשבתי על מחבר מיוחד שיהפוך את חיבור ה-PCI ב0- מעלות ויאפשר לי לשים את הכרטיס מסך במקביל ללוח. יש חיה כזאת?
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כי הציאו לחבר שלי ב 600 שקל ואני לא מוצא בשום מקום את המחיר שלו. אה וה FAN CONTROLER הוא שולט על כול שלושת המאווררים או רק על זה שמוציא אוויר?
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום קניתי עכבר T631 של לוג'יטק ומאז אני לא מצליח לכתוב מייל בGMAIL בעברית,באנגלית הכל עובד בסדר, בעברית פשוט התווים התבלבלו ,איך מחזירים את המצב? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-