ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
העכבר יחובר למחשב נייד לכן חובה עכבר עם נאנו דונגל אבל אני מעדיף שהעכבר יהיה כמה שיותר קרוב לגודל מלא (מבחינת נוחות שימוש), אם אפשר שיהיו לו כפתורי צד, מה טוב. *הערה, גלגלת חלקה (ללא קליקים) פוסלת לי את העכבר מיידית משימוש בכל תוכנת CAD שהיא..
-
- 10 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
לינק לביקורת באתר: http://hwzone.co.il/gadgets/reviews/gadgets/LeapReview המוצר חדש יחסית וממה שהבנתי יצא עם חבילת פעולות/פונקציות מאוד בסיסית. יכולת הזיהוי תנועה נראית מאוד מתקדמת ומדוייקת, ומסוגלת לעקוב ולמקם את תנועת הידיים וכל האצבעות(אולי אפילו כמה זוגות ידיים). דבר המאפשר יצירת שפה חדשה של סימנים ותנועות מורכבות. התקווה שלי היא שיפתחו(בעזרת חבילת פיתוח תוכנה שהיצרן סיפק למטרה זו) ממשק פקודות/תנועות/סימנים מתקדם יותר שיתקרב למה שאני יודע ומדמיין שאפשרי. שפת הסימנים שחרשים ולקויי שמיעה עושים בה שימוש מורכבת ממצבי/תנועות אצבעות וידיים. אפשר לקחת את הרעיון וליצור שפה חדשה אוניברסלית שמיועדת לתקשורת עם המחשב. למשל כל מה שצריך כדי לשלוט על הVOLUME היא צורה אחת, …
-
- 10 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אהלן ברצוני לקבל המלצה למדפסת משולבת בתקציב עד 400 שקל. תודה מראש לעוזרים
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני מחפשת מקלדת שטוחה, כלומר מקשים כמו של לפטופ. אם המקלדת של אפל הייתה טובה ל-pc, הייתי לוקחת אותה. המלצות למישהו?
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש למישהו מושג אם צריך למקלדת הזאת בטריות ? או שהאור המואר בה מגיע מכח החיבור לUSB במחשב? http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=8436 תודה לעוזרים
-
- 10 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
אני קונה בקרוב מחשב חדש ואני צריך ציוד הקפי. יש את המסך הזה: http://ksp.co.il/?store=ksprishonlezion&uin=15690 שהוא נראה לי מעולה לגיימינג אבל שתי שאלות: א. האם הפאנל טוב? כי שמעתי שTN זה לא טוב ב. האם הרמקולים בסדר או שחייבים חיצוניים? והאם כדאי אותו או משהו אחר טיפה זול יותר או באותו מחיר? עכבר: האם DA 2013 הוא מומלץ? אם לא אז מה כן מומלץ? ואיזה פד מומלץ בשבילו? מקלדת: הX4 של מיקרוסופט טובה? האם זה: http://ksp.co.il/?select=.1042..218..1286.&list=1&sort=2&glist=0&uin=16972&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 שווה את התוספת הגדולה במחיר? ואני פתוח לעוד הצעות
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש את זה עכבר+מקלדת+פאד http://www.ivory.co.il/catalog.php?act=order האם הפד מתאים לעכבר. תציעו לי עם יש יותר טוב תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות עכבר ומקלדת למשחקים, בעיקר למישחקי FPS כמו באטלפילד מהעכבר אני רוצה אפשרות לשליטה ברגישות ועוד כמה כפתורים בנוסף לתיכנות אבל לא יותר מידי כפתורים ושיהייה בעל אחיזה נוחה וארגונומית יש לי יד די גדולה ואני רוצה תגובה מהירה חשבתי על משהו כזה: http://ksp.co.il/?uin=17496 מקלדת אני רוצה שהתגובה שלה תהייה מהירה ושתהייה נוחה, אין לי תאמת צורך בכל כפתורי המקרו למינהם וכל התוספות האלה אני לא משתמש בזה ואין לי מקום למקלדת ממש גדולה אני פשוט רוצה משהו בעל תגובה מהירה ובגודל סביר אבל שעדיין יהייה נוח אני לא כזה מבין בזה ואני לא מחפש משהו מטורף ויקר, אשמח להצעות
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי יש לי כרגע מקלדת של לוגיטק G15 כבר כמה שנים חשבתי לנסות את עניין המקלדות המכניות איך המקלדת הזאת: Roccat Ryos MK Pro Mechanical With Per-key Illumination Brown האם היא סתם יקרה או יש הגיון במחיר שלה בארץ? יש עוד דגמים מומלצים? איך [h=1]Logitech G710? [/h] אני עדיין לא ניסיתי את הסוויצ'ים השונים אבל ככל הנראה לפי מה שקראתי שהלך על החומים עקרונית לא לחוץ לי מקשים בעברית גם במקלדת הנוכחית אין עברית, כדאי להזמין מחו"ל אם כן מאיפה? תודה
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
צריך המלצה לעכבר טוב עם שיתאים לכל שימושי המחשב אינטרנט/משחקים הכל. וגם מקלדת שתהיה נוחה לאותו שימוש . ששניהם יהיו אלחוטיים ועדיפות לאלחוטיים שיש להם מטען שלא כל שני וחמישי אני אצטרך להתעסק עם סוללות תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אשמח לקבל המלצות לבקרים איתם יש לכם ניסיון טוב, או קראתם עליהם ביקורת טובה, תודה לעונים
-
- 10 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
שלום, מחפשת המלצה על מדפסת צבעונית , מה חשוב ביותר: 1. רצוי שהדיו לא יהיה יקר 2. הפקת צבעים איכותיים או לפחות ברמה טובה + 3. אפשר שיהיה דו צדדי זה יכול להועיל (לא חובה) 4. קיבולת הדפסה בכמות סבירה+ (ז"א מידי שבוע יש כמה הדפסות ויכול מידי פעם להיות בעבודה יומית קבועה) 5. לא יודעת אם זה מייקר בהרבה אבל אם יש אפשרות להדפיס על בריסטול דק ולא על נייר רגיל זה מעולה פחות חשוב משולב יכול להיות נחמד אבל זה לא קריטי אם זה מעלה את המחיר אז לא חייב , העיקר שימוש הוא במדפסת לא קריטי אלחוטית או לא, זה גם יתרון אמנם לייזר או דיגיטלי אין לי מושג מה זה אומר כל עוד התקציב נשמר ויש איכות, מדפסת שתחזיק הרבה זמן ולא דורשת תקונים בכל פעם תקציב - גמיש. מ - 300 ש"ח - 600 ש"ח גג רכשתי בעבר…
-
- 10 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
היי, אני יודע שטחנו את הנושא הזה כאן בפורום, אבל אם כבר נעשה איזה שהוא שרשור המלצות שלכם ששאר חברי הפורום יוכלו לעבור פה ולהחליט במקום לפתוח שרשורים חדשים. אני יודע שיש שרשור על מוצרים מומלצים אבל אין שם הרבה המלצות, הוא ישן, אז נוכל לרכז כאן המלצות חדשות קישורים לקניה וכו'. אז לעניינו, כרגע אני עם מקלדת tt esports challenger pro, לא השתמשתי באף אחד מהפיצ'רים שלה אז ככה שלא בדיוק משנה לי אם יהיו במקלדת פיצ'רים מיוחדים. בהתחלה חשבתי על ה Razer BlackWidow שהיא מקלדת ממש טוב, הרבה ממליצים עליה, ואז חשבתי שאני בכלל לא צריך את כל הפיצ'רים כי גם ככה אני לא משתמש בהם.. אז התחלתי לחפש מקלדות מומלצות עם סויצ'ים כחולים ראיתי את ה CM Storm Quickfire Ultimate, הביקורות משבחות את איכו…
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי, אני רוצה לעבור למקלדת מכאנית ואלה הדרישות שלי: עדיפות הסוויצ'ים שלי היא כנראה חומים או אדומים. איפשהו באמצע עם נטייה לחומים אני חושב. לא פוסל גם את הכתומים של רייזר. 87 מקשים, לא מקלדת מלאה. עד 500-550 ש"ח כולל משלוח מחו"ל, אין לי אפשרות שמישהו יביא לי במזוודה. ושתהיה איכותית ואמינה. תודה רבה.
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
http://ksp.co.il/?uin=22449 HP Deskjet Wireless Ink Advantage 4645 e-All-in-One Printer B4L10C 415 ש"ח. מה דעתכם על המדפסת הזו? אני סטודנט למדמ"ח, מחפש משהו טוב שיחזיק ל-3 שנים הקרובות כולל פקס (סורק יש לי כבר בבית האמת, אבל אני רואה שכל המדפסות מגיעות כבר עם סורק..) אפשר גם להוסיף קצת כסף ולהביא את ה- Printer HP Officejet 6700 Premium 525 ש"ח. http://ksp.co.il/?uin=17077 שהיא גם מעולה לפי מה שהבנתי אשמח לייעוץ
-
- 10 תגובות
- 11.1k צפיות
-
-
לפני שלוש שנים קניתי את העכבר Razer Deathadder chroma בגלל שהקודם היה razer imperator שלדעתי גם היה יותר נוח לי אבל היה בעיות בחיישן אחרי 8 חודשים אז כנראה הוא לא יהיה נוח לזמן ממושך וכמו שאני כבר מבין שעשיתי טעות בלקנות רייזר העכבר deathadder chroma הבעיה שלו שהיד מחליקה עליו ואין אחיזה של היד בצורה נוחה עליו ואחרי שמחזיקים לזמן ממושך מתחיל להיות רטוב על העכבר אולי יש דרך לגרום לזה שהאחיזה תהיה טובה? זה קשור לחומר שממנו הוא עשוי? (אשמח להבין מה יש בחומר וממה הוא עשוי של העכבר הזה שהוא כל כך גרוע) האם זה ככה בכל עכברי razer? יכול להיות שאני ארצה למכור את ה deathadder האם כדאי לקנות עכבר שצורתו דומה לשל ה imperator? תקציבכם: 200 - 350 מה השימ…
-
- 10 תגובות
- 2.7k צפיות
- 2 followers
-
-
היי כולם, יש לי מחשב lenovo ideapad 330S ואני מתלבט בין תחנת עגינה להאב. הדברים שחשובים לי זה - שהוא יתחבר ב- USB-C למחשב שלי. - שיהיה לו חיבור למסך HDMI או DP. - שיהיה לו חיבור לקבל רשת. - שיהיה חיבור לקבל רשת. זה הולך להיות מחובר באותו מקום כל הזמן ובדקתי כבר המון פעמים בלנובו (פחות או יותר באתרים של כל המדינות) אין תחנת עגינה לסדרה הזאת. בגלל שאני לא צריך שזה יטעין את המחשב אני מתלבט בין תחנת עגינה להאב.... אשמח לדעות והמלצות חג שמח
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
כשאני מחבר את דיסק הגיבוי שלי (בחיבור USB3) לפאנל הקדמי אני מגיע למהירות של כ 30 מ"ב/שנייה, אבל כשהוא מחובר מאחורי המחשב לחיבור USB3 על לוח האם אני מגיע למהירות של כ 60-100 מ"ב/שנייה. להבנתי זו בעייה הנובעת מאורך החוט, האם יש לזה פיתרון?
-
- 10 תגובות
- 16.5k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם! אני צריך לקנות מטען חדש למחשב הנייד, אבל לא מצאתי את הקוטר הרצוי בדיוק. לא רוצה לקנות ולהתאכזב. איך אוכל לדעת לפני קניה מהו הקוטר?
-
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
השימושים שלי במחשב הם משחקים. מסך- מסך חשוב שהגודל יהיה מעל 22 אינץ,. תקציב עד 1500 ש"ח. חשבתי על:http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu2.asp?id=6829 יש הצעות אחרות?? רמקולים- יופי חשוב מאוד, לא צריך אלפי רמקולים קטנים, גג ארבע. סראונד 5.1 תקציב 400 ש"ח אם חובה אז אפשר חריגה קטנה... מקלדת- לא צריכה להיות מקלדת גיימינג מטורפת. מקשי מאקרו לא צריך. תאורה יכול להיות נחמד,עברית חובה!!! תקציב 200-250. עכבר+פאד- חיישן טוב,מהיר ונוח, פאד טוב. תקציב לשניהם 400 ש"ח
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הייתה לי עד עכשיו את ה-HP LaserJet M1522NF והיא שירתה אותי היטב אז הייתי רוצה משהו בסגנון... אשמח להצעות תודה..
-
- 10 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
מניסיוני המדפסות היקרות לא שוות כלום. מחפש מדפסת + סורק .שתהייה "סוס עבודה" שתחזיק לי יותר משנה ושתדפיס מה שיותר דפים לראש דיו. אשמח אם היא תהייה אלחוטית + פקס ,אבל לא חובה. :
-
- 10 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
היי אני רוצה מקלדת בסגנון של הULTRA X של LOGITECH באמת שנדלקתי על המקלדת הנ''ל אך בילתי ניתן למצוא אותה בארץ וחיפשתי עכשיו אנא לא להמליץ על הוא ULTRA הרגילה היא פשוט בושה אפילו לדבר עליה ואם אפשר לא לחרוג ת120 ככה... אם אפשרות רצינית לפחות וחשוב שהיא גם תיהיה עם תגובה טובה ואיזה אנטי גוסטינג אפילו הבנתי שהמקלדות המכניות (קולט במספריים לא ממברנה ) הם מעולות לגיימינג אם מישהו יודע על אחת כזאת אנא המלץ בקיצור מה שחשוב לא זה שהיא לא תיהיה כזאת זבל ארגונומי למה יש לי את הmicrosoft natural comfort 4000 ואני שונא אותה בדם אמנם המקלדת הכי נוחה שכתבתי עליה אי פעם ואין לה גוסטינג אני שונא אותה ושתיהיה איכותית , לא מקשים פלסטיק שאיך שאני אזיע טיפה באצבעות אני אשחק על מקשי החלקה וא…
-
- 10 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
היי, מחפש מדפסת דיו פשוטה, שתדפיס וזהו. חשוב מאד שתהיה חסכונית ועם אופציה לראשי דיו חלופיים זולים, הבן שלי מדפיס בטירוף. תודה
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בעיה: זה משהו שיצא לי לחוות עם יותר מעכבר/מחשב: כשפותח הרבה חלונות/טאבים של אינטרנט (אקספלורר/כרום), העכבר (אלחוטי של לוג'יטק/מייקרוסופט) יכול לקרטע, לקפוץ ולהיות איטי ולא עקבי.. עד כדי שמתקשה ממש אפילו לסגור חלונות! עכבר חדש: 1. ללא הבעיה הנ"ל! 2. אלחוטי (אפשר שיהיה גם חוטי - ז"א שניתן גם לחברו ולעבוד איתו תוך כדי טעינה או ללא קשר לקיום סוללה). 3. סוללות רגילות (יש לי נטענות למספר שימושים). 4. לא למטרת משחק (למרות שיכול להיות מקוטלג כאחד כזה): עבודה רגילה נוחה + דיוק מירבי בתוכנות עריכה. 5. לחצנים לתכנות: קדימה/אחורה/רזולוציה/אחר.. 6. איכות בניה טובה: לא מבריק, לא משמיע קליקים זולים, מרגיש טוב ביד (ימין).. 7. תקציב פתוח (כל עוד עונה על כמה שיותר דרישות)! נ.ב. משום מה אנ…
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-