עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by Knobletz,

לא היה לי פאד לעכבר עד עכשיו, ועכשיו העכבר לא זז חלק בגלל שכל האזור שעליו היה נשחק לגמרי. העכבר זז בסוג של קפיצות קטנות ותקיעות כאלה. אין לי המון מקום בשבילו, והשימוש שלי במחשב הוא בעיקר למשחקים. יש לי עכבר Logitech MX518 אם זה משנה למשהו. תקציב עד 150 שקל כפי שאמרתי. תודה מראש, אופיר

• 10 תגובות
    • 978 צפיות
  2. היי שלום לכולם אני גר בבאר שבע ורק באיבורי מוכרים את ה- g5 גירסה שנייה ב- 190 ש"ח בערך... עכשיו הבנתי שאסור לקנות מהם כי הם מתקנים מוצרים פגומים ומוכרים את זה בזול...מה דעתכם על זה? ועוד שאלה קטנטונת מאיפה אני יכול לקנות את הפאד qck (הרגיל שעולה 65 ש"ח בערך) באזור הדרום? אשמח נורא אם תענו לי ותרשמו את דעתכם הכנה.. בתודה מראש אביעד...

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. יש לי 2 שאלות אם אני יקנה מעבד של intel ב533 מהירות בס ואני ישים אותו בלוח שלי (בחתימה) אז זה יעבוד ולא משנה שיהיה מהירות של 400 כי זה זמני ושתים זה אם אני יקנה כרטיס מסך בכפול 8 agp אז זה יעבוד לי ???? אני הולך לטוס לאמריקה מנהטן ואני רוצה לקנות שם את הדברים העלה ואז אחרי כמה חודשים לקנות לוח אם טוב כדי להכניס אותם ללוח אם שאני יקנה בארץ אז הכרטיס והמעבד יעבדו או בלוח שבחתימה

• 10 תגובות
    • 962 צפיות
  4. Started by fx-57,

טוב זו מדפסת שבקושי הייתה בשימוש.. חבר שלי ניסה לצלם משהו והוא אמר שזה לא הצליח. הלכתי אליו וניסיתי אני בעצמי לצלם משהו. הדבר בלתי אפשרי מסיבה אחת - המנורות מתריעות על כך שיש בעיה בנייר או עם מחסניות ההדפסה. בדקתי האם יש דפי נייר תקועים, וכמובן התשובה היא : לא! מה שכן, ראשי הדיו לא זזים באופן חופשי וכאשר הם כן זזים, הם עושים רעש נורא ונותנים מכות בצדדים של המדפסת, אי אפשר גם להחליף את הראשים באופן נורמלי, צריך לעשות זאת בכוח. עכשיו אני שואל אתכם - מה הבעיה ומה כדאי לעשות? חשוב לציין כי אני לא מתכוון להתעסק עם המדפסת יותר מדי כדי שלא אואשם אחר כך שהרסתי אותה. האם לשלוח את המדפסת לתיקון או להגיד לו לקנות חדשה?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by anevsky,

קיבלתי במתנה את ה DIAMONDBACK המהולל - דווקא הייתי מופתע לטובה מהמראה שלו (ירוק כהה ולא מעיק) לעומת תמונות שראיתי ברשת. הבעיה שפיזית הוא מוזר ליד שלי עד כדי מאוד לא נח - אולי היד שלי לא מעוצבת טוב כל פעם שאני חושב שאני מתחיל להתרגל אליו אני מניח את היד על ה INTELLI שלידו וזה מרגיש כמו ספא מפנק בהשוואה. כן הוא ממש זריז ומדוייק - ולחיצת הכפתור שלו היא המספקת ביותר שחוויתי - אבל - אני לא מבין את החברה ב RAZER - ברצינות עכשיו - לפי איזה יד הם בנו את זה? אולי זה אמור להפוך את המשתמשים לגיימרים יותר טובים בשיטת ה פיט בול - יעני יצירת אי נוחות מובנת ובדרך זו יצירת עצבנות תמידית...... תגידו - ה MX510 - נח? אני יודע שזה סובייקטיבי אבל בכל זאת .... את ה RAZER אני כנרא…

• 10 תגובות
    • 829 צפיות
  6. Started by ThE_BesT,

יש ברשותימעבד פנטיום 4 1500 ולוח אם "גריבלדי" מבוסס הצ'יפ I850 שאלתי היא איך אני עושה אוברקלוק? ואיך מעלה את זה ל-133MHZ במקום 100MHZ? בתודה גבי

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by roy5550,

ראיתי באינטרנט באתרים שונים עכבר + מקלדת של חברות לא מוכרות כמו SANSUN . המקלדת אלחוטית והעכבר אלחוטי + נטען. החבילה עולה 200 שקל. רציתי לדעת אם כדאי להתעסק עם חברות לא מוכרות ואם למישהו יש מוצר של חברה זו או חברה אחרת לא מוכרת ויכול לומר לי את דעתו האם כדאי לקנות את המוצר? ??? ??? ???

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. קניתי היום את Asus V8200 GeForce 3 Deluxe. התקנתי אותו במחשב והתקנתי לאחר מכן את ההתקנים Detenator 20.81. ניסיתי להפעיל את המשחקים Unreal Tournament ו- Operation Flashpoing. ב- Operation Flashpoint בחרתי ב- Direct 3D HW T&L ברזולוציה של 1024 על 768 ב-32 ביט צבע. הכל נראה ממש יפה, אבל המשחק קרטע ולא זז חלק. ב- UT בחרתי ב- OpenGL ברזולוציה של 1024 על 768 ב- 32 ביט צבע. הגרפיקה הייתה יפה, אבל הכל היה כהה מאוד וכמו ב- Operation Flashpoing, המשחק לא זז חלק. אני משתמש ב- P3 800 256MB אגב, המצב עם הדרייברים של Asus שקיבלתי יחד עם הכרטיס היה יותר גרוע. אני ממש חייב עזרה. אם מישהו יודע מה הבעייה, בבקשה שיאמר. - אטוס Etus

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by PSben,

שלום, למה משמש מתח ה-3.3?

• 10 תגובות
    • 956 צפיות
  10. Started by LiorP23,

אז אולי חלקכם ראו שיש ספקים של חברה בשם Channel Well Tech בחנות מסוימת בארץ יש כמה דגמים שנראו לי באופן מוזר דומים מאוד ל Antecים החדשים אבל זה לא העניין על פניו, לפי ההספק הרשום והמחיר הזול, זה נראה כמו עוד ספק ג'נרי אז מסתבר שלא, Channel Well Tech הם לא ג'נריים, הם ספקים טובים הם מיוצרים באותו מפעל עם ה Antec SmartPower (מה שיכול להסביר את הדמיון במראה החיצוני) מובן שהם קצת פחות איכותיים, אבל עדיין איכותיים במחיר סביר בהזדמנות זאת אני רוצה להתנצל ששפטתי מוקדם מדי ואמרתי שהספקים האלה נראים לי ג'נריים

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by XxehsomxX,

שלום לכולם, משיהו מכיר חנות שבה ניתן לחוש את העכברים (כלומר לא שהם בקופסה... )? תודה לקוראים, moshe

• 10 תגובות
    • 786 צפיות
  12. Started by DiSc@MaN,

:smoke:

• 10 תגובות
    • 2.2k צפיות
  13. Started by tot5,

אני מחפשת מקלדת שטוחה, כלומר מקשים כמו של לפטופ. אם המקלדת של אפל הייתה טובה ל-pc, הייתי לוקחת אותה. המלצות למישהו?

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by nizzan7,

שלום אני צריך עכבר אלחוטי עד 150 למתנה אז ממקום כמו באג או משהו נורמלי. הוא ישמש בעיקר לשימוש משרדי ולא משחקים. חשוב שיהיה של חברה נורמלית. תודה ניצן

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. היי איפה קונים או איך מכינים כפפה או רצועה או משהו אחר שימנע פגיעת חשמל סטטי בבורד בזמן הרכבת מחשב? תודה

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by hadarK,

שלום, אני מעוניין לרכוש מצלמת רשת. צריך המלצות

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by com,

lol!!!!

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. Started by se7en,

מישהו אולי יודע אם הכטיס הזה שווה משהו. אין עליו שום נתונים. :

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by KoDkOd,

אני מעוניין להלחף את ה -HP 690 שלי..אני ממש לא יודע איזה לבחור השימוש העיקרי הוא הדפסת צבע תוכלו לעזור ?

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  20. שלום לכם.. קיבלתי את העכבר הנ"ל עם הערכה האלחוטית של לוג'יטק (Logitech Optical Cordless Desktop). ושמתי לב שהאור בעכבר לעלום אינו נחבא... כלומר הוא כל הזמן נשאר עם פולסים קצרים כאלה ואף פעם אינו נכבה לגמרי.. עכשיו כבר החלפתי את הבטריות פעמיים בתקופה של בערך חודשיים, ודווקא השימוש בו לא היה אינטנסבי במיוחד.. השאלה שלי היא - האם לעוד יש ניסיון איתו והוא אמור להמשיך ולהישאר דולק ככה במקום לכבות את העכבר לאחר תקופה מסויימת של חוסר פעילות ובכך לחסוך חיי בטריה. לדעתי זה הגיוני אם הוא היה מכבה את עצמו לאחר 5 דקות של חוסר פעילות.. לא?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by MishaK,

זוכרים איך היתפערתי מהSeagate שלי? אמרתי שהוא סוס עבודה וממש קטלני ולא עושה בעיות? אז זהו, ניגמרה התקופה היפה.... לפני מיספר שעות אני גולש באינטרנט(כמו תמיד)פותח את הפייבוריטס, מזיז את הגלגלת, <<<בום>>> המחשב עושה ריסטרט, אני כרגיל מיתעצבן, פיתאום הדרעק הזה כותב לי שאני יעשה גיבוי מיד ויחליף את ההארד דיסק אחרת משהו רע יקרה... הבנתי ישר שההארד דיסק גוסס... הלכתי לחבר שלי לגבות אצלו את כול המידע, אני מחבר אותו, עולה הכול יפה, האקס פי מתחיל בזיהוי של ההארד דיסק, ופיתאום עושה ריסטרט, ככה פעמיים.. אז היתייאשתי כבר הלכתי הביתה, מייד צרבתי את כול המידע החשוב ביותר(הרשימת איסיקיו, כול הדיסקים של הולימן שהורדתי יום שלם, מישחקים, ועוד כמה דברים), ועכשיו אני מחכה ש…

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by thebaron,

שלום לכולם! נמאס לי ששום התקן USB מהיר מודרני לא מסתדר עם המחשב שלי. אני רוצה לשדרג ליציאות USB 2.0, אך לא ממש יודע מה לעשות, ואיך לבדוק את המחשב. יש לציין שהוא לא כל כך ישן, בן שנתיים בערך, עובד עם חלונות XP -פרו, וכולל 4 יציאות USB 1.1 מאחור, ושתי יציאות כאלו בפנל הקדמי. לוח האם: מתוצרת VIA, אך אין לי פרטים נוספים, לא על הצ'יפסט וכו'. איך אפשר לדעת? האם יש צורך בפתיחת המחשב באופן פיזי ובדיקה של הרכיבים? מה אפשרויות השדרוג שלי וכמה זה עשוי לעלות?? אנא עיזרו! תודה

• 10 תגובות
    • 886 צפיות
  23. השימושים שלי במחשב הם משחקים. מסך- מסך חשוב שהגודל יהיה מעל 22 אינץ,. תקציב עד 1500 ש"ח. חשבתי על:http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu2.asp?id=6829 יש הצעות אחרות?? רמקולים- יופי חשוב מאוד, לא צריך אלפי רמקולים קטנים, גג ארבע. סראונד 5.1 תקציב 400 ש"ח אם חובה אז אפשר חריגה קטנה... מקלדת- לא צריכה להיות מקלדת גיימינג מטורפת. מקשי מאקרו לא צריך. תאורה יכול להיות נחמד,עברית חובה!!! תקציב 200-250. עכבר+פאד- חיישן טוב,מהיר ונוח, פאד טוב. תקציב לשניהם 400 ש"ח

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. Started by YanivRot,

היי רציתי לשאול מה הקטע של התחנת עגינה למחשב נייד כאילו הבנתי שכדי לחבר את כל המחשב בכביכול חיבור אחד אבל יש משהו שאני מפספס ואני שואל בגלל המחיר האסטרונומי של זה, למה זה כזה יקר? המחשב הוא dell xps והנה דוגמאות לתחנות עגינה https://www.pc365.co.il/product-11909-תחנת_עגינה_Dell_Thunderbolt_Dock_(TB16)_240W https://www.pc365.co.il/product-17768-תחנת_עגינה_Dell_Precision_Dual_USB_C_Thunderbolt_Dock_TB18DC_210W https://www.pc365.co.il/product-8864-תחנת_עגינה_Dell_Thunderbolt_Dock_with_180W_AC_Adapter מישהו יודע מה פשר המחירים? וכמה wat צריך למחשב הספציפי שציינתי

25. Started by Boomer,

אני כרגע פועל ברזולוציה של 600*800 עם 90Hz. המסך שלי הוא Sony HMD A200 השאלה שלי היא איך אני יודע מה ה-Refresh Rate שמומלץ לי לעבוד איתו. על המסך כתוב לי - Ergonomic resolution - 1024 x 768 @88 Hz. יש לי אפשרות לעלות את זה עד ל-100Hz ב-Apdater במאפייני תצוגה. בחוברת כתוב כך: Horizontal: 30 to 70 Khz. Vertical: 48 to 120 Hz. אז איך אני יודע מה הכי טוב לי לשים? אני יודע שכמה שיותר גבוה יותר טוב, אבל שגבוה מדי יכול להרוס את המסך. אז מה לעשות? תודה

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.