עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. לרוב אני משחק בלילה, לכן אני צריך להתמצאות בכפתורים בחושך. חשבתי על מקלדת מלאה או חלקית עם תאורה אחורית. לא צריך עברית. רצוי שתהיה אפשרות להחליש(מלבד לכבות לגמרי) את התאורה או שהיא פשוט לא תסנוור בחושך. אני לא לגיימר כבד ולא משחק ברשת. לכן כל מיני פ'יצרים של מאקרו וכו' פחות חשובים לי. תקציב נגיד עד 350 ש"ח. הסתכלתי באינטרנט על מספר דגמים: ‏Microsoft SideWinder X4 Logitech Gaming Keyboard G110 Razer Nostromo Expert Gaming Keypad כמות הכפתורים ב Razer Nostromo לא יגבילו אותי במשחקים? למי שיש\היה ניסיון עם מקלדות בעלות תאורה אחורית אשמח לשמוע מה יש לכם להגיד עליהן. בתודה מראש.

• 8 תגובות
    • 3.1k צפיות
  2. Started by gshhar,

אני מתכוון לזה : http://www.artlebedev.com/everything/optimus/

• 9 תגובות
    • 744 צפיות
  3. יש לי mx518 שהפסקתי להשתמש בו אחרי שהוא גרם לי כאבים כרוניים בשורש כף הייד ,וחזרתי ללוגיטק פיילוט (כן ,כן זה עם הגולה ) הענתיקה . תוך זמן קצר הכאבים חלפו ולא חזרו . אני מייחס זאת לעובדה הפשוטה שהפיילוט הרבה יותר נמוך ,קומפקטי ויותר ארגונומי לבעלי ידיים קטנות מהממוצע. ניסיתי להשתמש ב-mx518 בשילוב עם כרית מיוחדת , אולם לא הצלחתי להתרגל לכך וחזרתי שוב לפיילוט . אני מחפש מאז ,עכבר לייזר חוטי לגיימרים שיהיה נמוך ונוח גם לבעלי ידיים קטנות מהממוצע. האם g9 הוא הפתרון או שיש משהו עדיף? [br]פורסם בתאריך: 15.08.2007 בשעה 00:04:26 ?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by dogday,

איזה משני אלו עדיף: ANTEC 350 WAT http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_281_98&products_id=2767 THERMALTAKE 420 WATT http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_281_856&products_id=4366 תודה!

• 3 תגובות
    • 649 צפיות
  5. Started by Monstalicious,

יש לי מארז ג'נרי שכבר התחיל להתפרק=] אז אני רוצה לקנות מארז איכותי =] אני לא סגור על התקציב שלי, אבל מה שאני רוצה מהמארז הוא לוק יפה(עם חלון וקדוטה)+ שקט(הדבר הכי חשוב לי),+ שיהיה מקורר טוב, וכמובן שהמחיר לא יהיה יקר מידי חשבתי על ה Sunbeam Tranfsormer אבל לא בטוח שהוא שקט =] מה יש לכם להציע? התקציב לא מוגדר, אבל לא להתפרע! אגב המערכת שלי בחתימה.

6. Started by FthkuMeis,

היי חברים, כמו שמתואר בכותרת, אני מחפש קונטרולר אלחוטי שאפשר יהיה לחבר למחשב ולשחק. מבחינת תקציב, אני וחברה שלי סטודנטים בלי יותר מידי כסף, אז אשמח למשהו חסכוני יחסית, אבל אם מדובר בהתפשרות גדולה מידי על האיכות אני מוכן להשקיע קצת כסף. חשוב לי שיהיה לזה טווח ארוך, כיוון שאני מחבר את המחשב לטלוויזיה ומשחק מהספה, ממש בקרוב אני עובר דירה ושם המחשב כנראה ייכנס לחדר עבודה בנפרד, אומנם זה לא יהיה רחוק מידי אבל עדיין מדובר בחדר נפרד. אשמח להמלצות, במידה ולא נראה לכם סביר אלחוטי אשמח לשמוע על עוד אפשרויות, אך בגדול אעדיף אלחוטי. תודה.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by yairts,

יש לי כאבים במפרק היד, בעיקר ביד ימין (היד שמחזיקה את העכבר) אני עובד על המחשב ביום כ-12-14 שעות ביום, כמעט ברצף. אני מחפש עכבר ארגונומי שמתאים מבחינה אורטופדית למבנה היד ונוח לשימוש. לגבי פד לעכבר - אני לא כ"כ מבין בזה, פשוט אני לא רוצה שתהיה זווית גדולה בין מפרק היד לבין האצבעות, ולכן אני מחפש פד עם ג'ל מוגבה כזה (או אם יש פדים אחרים טובים) אפשר המלצות? תודה.

• 0 תגובות
    • 737 צפיות
  8. חיברתי את כבל החשמל של הספק כוח לחשמל, ניסיתי להדליק את המחשב אבל הוא לא נדלק בכלל (גם האורות של הלוח אם לא דלקו-הירוק והאדום. ניסיתי להזיז את הכבל (חשבתי אולי הוא לא בתנוחה מתאימה) אבל פתאום הוא התחיל להעלות עשן והפלסטיק החיצוני שעוטף את הכבל נשרף. למזלי יש לי כבל של ספק כוח אחר, חיברתי אותו והכל עבד כרגיל (ראוי לציין שהחלפתי את מפצל החשמל שהיה בקיר, מקודם היה מפתח חשמל שבעצ פיצל לי תקע אחד ל-3 שקעים ואותו החלפתי).הפעלתי את המחשב, לא היו בעיות אבל רציתי לדעת א מה שקרה עם הכבל גרם לי לנזק לאיזה שהוא רכיב במחשב מבלי שאני שם לב? יש לי מה לדאוג לגביי זה?

• 3 תגובות
    • 785 צפיות
  9. טוב, אני צריך עכבר טוב למשחקים! התקציב שלי היה 200 וגדל והפך ל 400, כי החלטתי שהפעם קונים משהו טוב שלא צריך להחליף. אז בגלל שזה למשחקים, כבר ירדתי מה MX1000 מפני שהוא אלחוטי וכבד. טיילתי בין התגובות כאן של האנשים, הגעתי למסקנה שה G5 הוא העכבר האידיילי ביותר עבורי. עכשיו מה נשאר? אני צריך לקורא עליו קצת יותר, הבעיה שאני לא משהו באנגלית ולא מצאתי סיקור רציני של מישהו בעברית, ומישהו רציני שלא רק סתם רוצה להגיד שזה עכבר מצוין רק בשביל למכור. ואני גם צריך את חוות הדעת שלכם, כי לא כל יום מוצאים 390 ש"ח על עכבר! דרך אגב, אני קונה מ Noacomp ואני גר בראשל"צ הבעיה שאבא שלי לא אוהב לתת כרטיס אשראי בטלפון.. אז מזל שבדיוק איזה סוכן מהעבודה שלו לחיפה..אז כנראה הוא יעבור בנועה מ…

10. Started by yagelk,

אהלן, היום יש ברשותי את הסטMicrosoft BlueTrack 3000. אני מאד לא מרוצה מהסט הזה. העכבר לא מגיב לי טוב או שהוא זז ממש ממש לאט. והמקלדת לרוב בכלל לא קולטת על מה לחצתי. בנוסף, לא העכבר ולא המקלדת קולטים מעל מטר מהמחשב. במחשב הנייד אני משתמש בעכבר Logitech M215 ואני מרוצה מכל שניה. אני איתו כבר כ2 וחצי ולא היתה לי איתו שום בעיה כלשהי אפי' ממרחק של 7 מטר הוא זז מעולה!! לכן, אני אשמח לקבל המלצות לסט מקלדת ועכבר עם הדרישות הבאות: עכבר: 1. איכות קליטה טובה! 2. נוח להחזקה ובגודל של Logitech M215. העכבר שהגיע בסט לעיל פשוט גדול מדייי! 3. אלחוטי. מקלדת: 1. איכות קליטה טובה! 2. מקשים איכותיים ונוחים! (עדיפות שיהיו גם מקשי מולטימדיה, אבל לא בהפרזה רבה מדי כמו במקלדת של Microsoft) 3. א…

• 12 תגובות
    • 2.1k צפיות
  11. ניסיתי עם adblock וגם adblock plus

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by X-_PLOSIVE,

למי שיש את הכונן של אסוס x50 הוא נפתח לאט? ז"א המגש שלו יוצא לאט?

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by yoav9,

שווה להוריד? יש גירסה שהיא לא בטא? מה זה בכלל? מי אמר שאי אפשר לעשות overclocking לטלוויזיה? מה?

14. Started by br,

מה דעתכם על לוח אם MSI וכונן קשיח W.D

• 2 תגובות
    • 922 צפיות
  15. Started by shimon23,

נושא זה הועבר לפורום [link=http://www.hwzone.co.il/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=sales&action=display&num=1001698418&start=0]קניה ומכירה - יד שניה[/link] על ידי Enc0der

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. שלום אני מבקש את המלצתכם בבחירת עכבר ומקלדת לגיימינג ב350 ש"ח תודה

• 1 תגובה
    • 812 צפיות
  17. הזמנתי דרך amazon.com עלה 89 דולר. אם בא לכם תמונות ברזולוציה או פשוט לדעת איך הם עובדים ביחד זרקו מילה. (האמת שאני אעלה תמונות בלי קשר...בשביל השוויץ <<עריכה>> זהו הוא בדרך יגיע בקרוב ואוו הוו

• 24 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by lipa,

תודה

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. לפרסם את הכתבה לפני השחרור הרשמי של המוצר זה לא חוקי. כשנותנים סאמפלים לאתרים הם צריכים לחותם על מסמכי NDA: non disclosure agreement שבהם האתר מתחייב לא להסגיר מידע על המוצר עד השקתו... אני חושב שטום פרסם מכיוון שבגרמניה כבר שעת צוהרים... בעוד בארה"ב גם לפי השעון הפסיפי וגם לפי השעון המרבי (ie Central time) עדיין מוקדם בבוקר... ולא מכריזים על מוצר מוקדם בבוקר...

• 7 תגובות
    • 966 צפיות
  20. Started by Rule The Pc,

http://www.hwzone.co.il/reviews.php?file=zboard תודה

• 8 תגובות
    • 685 צפיות
  21. חברת Cooler Master משיקה את דגם ה-SK621 האלחוטי והקומפקטי - שאינו מוותר על מנגנונים איכותיים מבית חברת MX Cherry הנודעת לכתבה

22. Started by Real_Me,

אמנם כבר העליתי את הנקודה הזו בעבר אבל הפעם הייתי רוצה התייחסות מגובת מקורות ברשת אם אפשר ולא נימוק של העדפה אישית . הנדון : האם קנייה של מסך 19" לא שטוח לדוגמה PROVIEW PX-986N היא אכן מוטעית לעומת מסך 17" שטוח איכותי. הזדמן לי לראות במו עיני את המסך המדובר והתרשמתי לטובה. לא רק מאיכות התמונה (גודל נקודה 25.) אלא גם מרענון של 1280*1024*75, 1152*864*85, 1024*768*(שכחתי לבדוק) וזה רזולוציות נתמכות לא כאלה שנכפות על המסך. אז אמנם יש מסכים שמגיעים ל-1600*1200*75 אבל האם זה באמת נחוץ? ובהתחשב בעובדה שזה יכול להיות אינדיבידואלי, האם יש מחקרים ברשת שנעשו על מה התכונות המינימליות שצריכות להיות למסך מבחינת רענון בכדי שלאורך זמן והרבה שעות מסך לא תהיה השפעה שלילית על המשתמש? …

• 42 תגובות
    • 3.5k צפיות
  23. Started by yotamoo,

למה אומרים ש-WD לא טובים, הם היו נחשבים כך פעם, לא? ובכמה אפשר להשיג כונן קשיח SCSI?

• 27 תגובות
    • 2.2k צפיות
  24. Started by Singularity,

לפני כמה ימים החלפתי את הראשי הדיו השחור והצבעוני בראשים מלאים אך ממוחזרים והמדפסת הדפיסה בשחור כל כך דהוי שבהדפסה נורמאלית אי אפשר אלרות את השחור ובהדפסה בbest זה בגוונים של אפור ויש אותיות שהיא לא מדפיסה. בדקתי את רמת הדיו בעזרת התוכנה של hp והיא מראה שרמת הדיו מלאה, בדקתי אם באפשרויות ההדפסה סימנתי בטעות להדפיס באיכות גרוע וגם זה לא עזר. כבר השתמשתי בדיו המשומש של החברה הנוכחית ובעבר לא היו שום בעיות. מישהו יודע מה הבעיה ואיך אפשר לפתור אותה?

• 0 תגובות
    • 620 צפיות
  25. Started by zip master,

אח של חבר שלי עובד בחנות מחשבים והוא אמר לי שיש להם מבצע קצר על צורב של mitsumi 24*12*40 במחיר של רק 550 ש''ח ואני קונה עוד עוד כמה ימים במקום הצורב מהירות 8 שלי שווה לא? תנו לי דעות או לינקים על הצורב הזה כי זאת חברה טובה לדוד שלי יש צורב שלהם במהירות 16 והוא אמר לי שזה מצויין לא קורס ( ואגב בצורב החדש שלי יהיה באפר של 16 מגה ) זה מספיק?

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.