ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
צריך עזרה בבחירת אוזניות לנגן mp3, מיועדות לשמיעת מוסיקה ורדיו באימוני ריצה ובאוטובוסים. עם כבל סימטרי. האם sennheiser cx 400 ii יתאימו ? אם כן אשמח לשמוע היכן ניתן לרכוש אותן עם אחריות היבואן הרשמי.
-
- 1 תגובה
- 808 צפיות
-
-
נשבר לי המתאם של העכבר האלחוטי שלי BT- יש אולי אפשרות רק לקנות איזה מתאם BT או שהלך לי העכבר, ואני צריך לקנות עכבר חדש? :-\
-
- 5 תגובות
- 978 צפיות
-
-
פשוט יש לי זיכוי בחנות מסוימת והם מוכרים מצלמות אינטרנט רק של מיקרוסופט ולוגיטק . אני צריכה מצלמת אינטרנט לשיחות עד גג 190 שקל תודה הם המליצו לי על: מיקרוסופט HD3000 אצלהם זה עולה 120 לוגיטק C270 אצלהם עולה 170
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לדעת אם יש המלצה מיוחדת איזו מצלמה לקנות/להימנע בתקציב של 100 ש"ח. אין לי ציפיות ממש גבוהות מהמצלמה רק שיראו נורמלי. כיום אני משתמש במצלמה ג'נרית שקיבלתי חינם ובקושי רואים בה משהו מרוב טשטוש. אין לי בעיה להזמין מחו"ל גם (איביי, DX). תודה,
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש אוזניות למטרת מוסיקה עד 100 ש"ח. הדרישות שהן יהיו אזניות קשת מלאות (כאלה שמכסות את כל האוזן) ושתהייה חסימה טובה לרעשי רקע מהסביבה. אשמח להצעות, תודה!
-
- 0 תגובות
- 703 צפיות
-
-
שלום. אני מחפש מדפסת קומפקטית (לא משולבת), אמינה וצבעונית בערך ל 100 הדפסות בחודש. (לרוב לא טקסט, סקיצות לשיעורים). חשוב שהדיו שלה יהיה זול. כי כנראה פעמיים בשנה אני אצטרך לקנות דיו. אין לי כרגע תקציב מוגדר אבל נתחיל עד 300-400 ש"ח. נ.ב מדפסת לייזר לשימוש שלי מיותרת נכון?
-
- 10 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שאלתי כמה, אמרו שככה זה עובד. אין מה לעשות ככה החברות הגדירו את המדפסת שלהם. כי הן רוצות שתיקנה דיו. אבל איפה ההיגיון פה? להדפיס סבבה צריך דיו. לצלם גם צריך דיו. אבל לסרוק? לסרוק צריך דיו? הרי היום יש משולבות עם אופציה לסרוק ישירות ל USB אפילו. אבל עזבו את הפיצ'ר הזה, אני מדבר על המשולבות הזולות. האם אתם מכירים מדפסת משולבת שכשנגמר לה הדיו היא אשכרה "מושבתת" ואי אפשר אפילו *לסרוק* בה? אני מאוד אשמח לגלות שיש מדפסת צדקת בסדום, שמישהו יגיד שיש לו משולבת שגם כשנגמר לה הדיו היא יודעת לסרוק. ואשמח להמלצות ל - 3 המלצות אני כבר אבחר, למדפסת הכי זול (אני מצרף לכם קישור לזאפ מדפסות משולבות כשזה כבר מסודר לפי המחיר הזול ביותר, חשוב לי שיהיה זול אין לי תקציב גדול). http://www.zap.c…
-
- 9 תגובות
- 3k צפיות
-
-
היי, קניתי אוזניות BLUETOOTH של PHILLIPS, ואני רוצה לחבר אותן עם המחשב. יש דרך בלי לקנות איזשהו DONGLE ? אולי דרך האייפון שמחובר אל המחשב או משהו בסיגנון ? תודה מראש !
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
אני מחפש את המסך aoc ft700, אם למישהו יש אותו אני נוכן לקנות ב 500 שקל איימיל: doronbachar@gmail.com טלפאון : 09-7964182
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום מחפש עכבר לוג'יטק *חוטי* למחשב חשוב שירגיש נוח ביד, בעל דיוק גבוה. אם יהיה סבבה למשחקים אז מה טוב אבל משחקים זה עניין צדדי חשוב שיהיה של לוג'יטק במחיר שלא יעבור את ה-500 ש"ח (אם כי אני מוכל להשקיע עוד כמה שקלים אם יש דגם ממש טוב) תודה!
-
- 1 תגובה
- 790 צפיות
-
-
שלום, אני מתעניין לקנות לוח כתיבה אלקטרוני לא יותר מדי יקר. מעוניין להשתמש בו בעיקר במסנגר כדי להתכתב עם חברים בנושא לימודים. השאלה האם יש אפשרות לעשות את זה אונליין? כלומר ללא צורך המרה של מה שאני כותב לקבצים ואז לוורד וכן הלאה.
-
- 0 תגובות
- 759 צפיות
-
-
צריך המלצה על ציוד גיימינג אני מחפש אוזניות בטווח ה400 שקלים האוזניות חיבות להיות עם מיקרופון ושהן ווירלס במידה וידוע על דגם שיוצא עוד כמה זמן ועדיף לחכות, אין לי בעיה לחכות תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי Xerox Phaser 3140 ויוצאים לי לאחרונה הרבה דפים מטושטשים, המדפסת לא כזאת ישנה וכמות הדפים שהדפסתי בה לטעמי ממש רחוקים מלחסל טונר, אז אני פשוט פותח אותה קצת ועושה רוח עם הפה, לא יודע למה, אבל זה עוזר לכמה דפים ואז שוב פעם יוצאים דפים מטושטשים. יכול להיות שמכרו לי את זה עם טונר כמעט ריק? יכול להיות שצריך לעשות איזה ניקוי? (יש לי הרבה אבק בחדר) לא חשבתי שאני אצטרך לקנות טונר חדש כל כך מהר.
-
- 5 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
מחפשת את המאפיינים הבאים: - משולבת - מדפסת, סורק, מכונת צילום, פקס - הזרקת דיו - אלחוטית (אין צורך בחיבור חוטי לרשת) - עלויות דיו נמוכות - דו צדדית - אם נגמר הדיו הצבעוני, המדפסת מאפשרת להדפיס בשחור. גם מאפשרת להשתמש בשאר הפונקציות כמו סורק ושליחת פקס, אם נגמר אחד ממיכלי הדיו (הייתה לי פעם מדפסת משולבת שלא אפשרה לעשות כלום במקרה כזה). תודה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כותרת. חריגה של 50 שקל לא תהרוג אותי. בעיקר אני רוצה באס כזה חזק שהראש שלי יירעד, שתהיה אחריות כלשהיא ( לא מחו"ל ) ושיהיה מאיזור המרכז ( מדינת ראשון לציון ). המליצו לי על אלו: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=17493 http://www.pcgames.co.il/SteelSeries_5Hv2_%D7%90%D7%95%D7%96%D7%A0%D7%99%D7%95%D7%AA_%D7%9E%D7%A7%D7%A6%D7%95%D7%A2%D7%99%D7%95%D7%AA_%D7%9C%D7%92%D7%99%D7%99%D7%9E%D7%A8%D7%99%D7%9D-1865.html?affid=1492 http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=best&uin=12591 שימושים: מכשירים: גלקסיS או נגן סאנדיסק שאני כנראה אקנה. מיקום: אוטובוסים או כיתה עם אקוסטיקה נוראית ו30 ילדים בי"ב. תודה רבה מראש עריכה: עכשיו ראיתי שיש פורום " אודיו וקולנוע ביתי…
-
- 0 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
מחפש המלצה למקלדת + עכבר אלחוטיים . לעבודה בגרפיקה ומולטימדיה ( עובד על שני מסכים) אשמח להמלצות. ושאלה קטנה. האם יש ערכות כאלה שהמקלדת והעכבר נטענים ולא על סוללות?
-
- 1 תגובה
- 829 צפיות
-
-
שלום, אני צריך סורק למשרד ביתי קטן (100 עמודים ליום), חשוב לי שלא יתקלקל ויסרוק במהירות טובה. חבר המליץ על הסורק הבא: avision av-121 - http://www.vipsales.co.il/Product.asp?Pid=AV121&Cat2Cat1ID=44&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he מה דעתכם? האם אוכל בתקציב של 2000 ש"ח למצוא משהו יותר טוב?
-
- 1 תגובה
- 823 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש מדפסת שהיא גם סורק וגם פקס , מן הסתם חשוב שתהיה מדפסת צבעונית ועם חיבור לרשת וגם חשוב שלא תיהיה בזבזנית בדיו מה עדיף, דיו או לייזר?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מדפסת שהצבע בא לא יקר ומספיק להרבה זמן, אני מניח שבגלל זה עדיף לייזר. שחור-לבן זה בסדר. התקציב הוא כמה שפחות. יש דגמים מומלצים? * אומנם לא זול אבל ראיתי את המבצע הזה (האם כדאי?) http://www.biz-coupon.co.il/Default.aspx?affiliate=dailyd&cuponid=153
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אחותי קנתה לפטופ חדש ויש לה שם חיבור שנראה כמו חיבור HDMI אבל ישר בצד אחד. צרפתי תמונה. מה זה החיבור הזה לעזאזאל? [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 811 צפיות
-
-
ששולחים לי פקסים לבית אני צריך לאשר במדפסת בשביל לקבל אותם האם יש דרך שלמשל המדפסת תשמור את הפקס בזכרון ובכך אני אהיה פטור מלהיות ליד המדפסת ששולחים לי פקס? המדפסת והקו טלפון על אותו קו
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי לפני כחודש קניתי מחשב חדש + מקלדת ועכבר אלחוטיים של לוג'יטק דגם MK250 מיד אחרי שהתחלתי לשחק איתם הם נתקעו לי ולא הגיבו לי בכלל.. חבר אמר לי שזה בגלל שהם אלחוטיים.. לבסוף החלטתי להחליף אותם ל-G400 ו-Arctosa מה אתם אומרים עליהם? טובים? נוחים? איך הם במשחקים? ועוד משהו.. אם אני קונה את ה-Arctosa אז רוב הסיכויים שזה מ-KSP אבל רשום באתר שלהם שהיא רק באנגלית זה נכון? מישהו קנה אצלהם? וגם מה עדיף? Silver או Black? תודה לעונים
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
מה קורה? יש איזה המלצות טובות לרמקולים איכותיים ? בעיקרון זה למשחקים אבל בעיקר לסרטים שאני רואה... האמת שאני לא ממש יודע טווח מכירים של כמה הם עולים אז בוא נגיד בסביבות ה-400 עד 500 ככה.. ועכשיו עם החוק של העד 1000 שקל במכס אז אין לי בעיה גם להזמין מחו"ל, בטוח אני אקבל תמורה גבוהה יותר עבור הכסף. תודה רבה על העזרה!
-
- 1 תגובה
- 790 צפיות
-
-
ראיתי שיש מבצע באחת החנויות על מדפסת לייזר משובלת במחיר של 999 שקלים הדגם שציינתי בכותרת רציתי לדעת אם מישהו כבר קנה את הדגם הזה ויכול לתת המלצה או ביקורת על המוצר בעיקרון אני מחפש מדפסת לייזר עם מכונת צילום ופקס אם יש תחליף טוב יותר אשמח לשמוע תודה
-
- 0 תגובות
- 931 צפיות
-
-
תקשיבו באתי לפה וזאת ההודעה הראשונה שלי כי שמעתי שפה יש רמה בתחום ואנשים לא סתם אומרים תדגם של מה שיש להם בבית וממליצים עליו בלי לדעת כלום אני מקווה שלא תאכזבו אותי אני מחפש רמקולים למחשב. אבל לא בהכרח,יכול להיות גם קולנוע ביתי שאני יוכל לחבר למחשב בואו פשוט אני יגיד מה אני מחפש במערכת ואת התקציב ואתם כבר תבינו התקציב הוא עד 2500 בלי שום חריגה. אני מחפש דבר ראשון אני יתחיל מהסאב וופר. יש לי מערכת כרגע Z2300 שיש לה סאב וופר מפלצתי ואני ממש לא מאוכזב ממנו. אבל האיכות שמע שלה לא ממש בשמיים בגלל זה אני משתדרג מחר קונים ממני אותה ויהיה לי את הכסף למערכת החדשה אני רוצה סאב וופר שירעידדדד את הבית שירגישו אותי בשירים ושתהיה לי אפשרות לשלוט עליו אבל ממש משו חזק משו עצבני אין מה לע…
-
- 2 תגובות
- 738 צפיות
-