עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by A.Z.P,

שלום לכולם, חשבתי לרכוש פד חדש לעכבר באייבורי ורציתי לדעת איזה הכי מומלץ, האם יש הבדלים ביניהם? יש כמה אפשרויות: 1. Roccat sota 2. Roccat Taito 3. CM Storm FPS Tactics dc אם יש אפשרות יותר יקרה אבל שבאמת יש הבדל גדול בינה לבין אלו תציעו בבקשה. אשמח לשמוע ממשתמשים לגבי הנוחות, והדרך שהעכבר מחליק עליו... תודה מראש

• 9 תגובות
    • 4k צפיות
  2. יש את העכבר microsoft intellipoint explorer 3.0 קרוב כבר ל7 שנים והוא אחד העכברים הנוחים שראיתי... אבל הוא קצת התחיל לגמגם לי ווסמל של העכבר קופץ פתאום וזז לבד לפעמים בלי סיבה ובלי שהזזתי תעכבר כמעט אז חשבתי אולי לנסות לשדרגו במשהו חדש(למרות שאני דיי קשור אליו..וגם הייתי פותח אותו כל כמה שנים ומנקה אותו מבפנים ומשמן את הגלגלת ) ראיתי שיש למיקרוסופט את העכבר:Microsoft Comfort Mouse 6000 ורציתי לדעת אם הוא גם עכבר טוב ונוח כמו זה שיש לי(מחפש משהו שיהיה דומה ) מבחינת ביצועים הוא אמור להיות יותר טוב? אני לא ממש מכיר את הבלו טראק.. אבל עכברים אופטים כבר יש הרבה זמן למרות שגם זה כבר נחשב טכנולוגיה ישנה ועברו ללייזר.. בקיצור..מה דעתכם על הMicrosoft Comfort Mouse 6000 ? איך הוא…

• 23 תגובות
    • 4k צפיות
  3. Started by ZiVa2Ri,

היי חבר'ה, רציתי בבקשה לבקש המלצה על כרטיס קול טוב. יש לי כרגע את ה-Xtreme gamer Fatality של Creative. יש לי אותו מאז 2007 והדרייברים שקריאטיב מוציאה על הפנים... ויש לי מלא בעיות איתו... טיפלתי כבר ברובן BSOD's וכאלה.. אבל עכשיו יש לי רעשים איתו..ובדקתי כבר בפורומים של קריאטיב ומלא לקוחות מחכים לדרייברים וכבר נמאס לי שכל שני וחמישי יש בעיות איתם.. (הם ממש על הפנים בענייני תמיכה) אני לא אוהב איך ששומעים בכרטיס Onboard ... ממש חלש ולא מנצל את המערכת קולנוע שלי. אני רוצה בבקשה המלצה לכרטיס די חדש בשוק, השימוש העיקרי הוא קולנוע ביתי ומשחקי מחשב, יותר דגש על הקולנוע הביתי ומוזיקה. יש לי מערכת 5.1 עם רסיבר תודה רבה לכם על העזרה, טווח מחירים עד 500...

• 0 תגובות
    • 671 צפיות
  4. Started by pure perfection,

שלום לכם , יש לי מדפסת משולבת HP 2410 עכישו הבעיה היא שהמדפסת מדפיסה באיטיות לא נורמלית . הבעיה היא רק כשאני מדפיס משהו מהמחשב , אם נגיד ואני מצלם משהו דרך המדפסת עצמה היא מדפיסה מהר מה יכול להיות ?? תודה

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by Symbore,

אני צריך מדפסת מאמין שעדיף לי הזרקת דיו, רוב ההדפסה היא בשחור לבן אבל לפעמים יש גם צבע. הדגשים שלי שתהיה אמינה, שקטה ולא תזלול דיו כמו מטורפת (אני מדפיס בחודש ממוצע כמאה דפים) חשובה לי בעיקר האופציה של סריקה. יש לי הנחות באופיס דיפו וקרביץ אז אני מתכוון לרכוש משם, אם ידוע לכם על מדפות מומלצות משם אני אשמח. תודה!

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by tzolerguy,

היי מחפש עכבר שיהיה כמו ה V550 עם קליפ לתפיסה על המחשב הנייד מישהו מכיר??

• 0 תגובות
    • 967 צפיות
  7. Started by pili17,

שלום לכולם קניתי היום מקלדת אלחוטית HP ELITE WIRELESS KEYBOARD ,ויש לי בעיה איתה לאחר 5 דקות שלא השתמשתי בה היא נכנסה למין השעיה או כיובי ולא הצלחתי להפעיל אותה בלחיצת מקש או באמעות משהו רק בעזרת הבטריות שהכנסתי והואתי.יש לציין שהבטריות חדשות והבעיה היא לא בהן פשוט מאוד הUSB נכבה.אשמח אם תפנו אותי או תייעצו לי מה לעעשות בקשר לזה. תודה והמשך ערב נעים

• 0 תגובות
    • 691 צפיות
  8. מחר אני מקבל את המסך החדש שהולך להחליף את המסך הקיים והוא יהיה 37 אינץ.. מה שמחייב אותי להתרחק ממנו אז אני חייב בדחיפות להצטייד במקלדת ועכבר אלחוטיים מה שחשוב שזה יהיה יעיל במרחק של עד 3וחצי מטרים ושאורך הסוללה יהיה סביר מינימום 4 שעות מבחינת תקציב אני לא יודע כמה זה אמור לעלות העיקר שיהיה משתלם

• 1 תגובה
    • 907 צפיות
  9. שלום לכולם, הייתה ברשותי מדפסת משולבת של Brother מסדרת DCP קניתי אותה מרשת DMO לפני 3 שנים מתוך תקווה שהם ימשיכו את השירות שלהם של תיקון מדפסות המדפסת התקלקלה לפני שבוע וגיליתי שהשירות הזה כבר אינו קיים DMO ואם אני רוצה לתקן את המדפסת רק בדיקה תעלה לי כ 100 ש"ח בכל מיני מעבדות האם יש חנויות או יצרניות שכן מתקנות את המדפסות שקונים אצלן ? ( אני לא מדברת רק על תקופת האחריות ) ומעבר לשאלה הזו אשמח להמלצה למדפסת תקציב 400-500 ש"ח משולבת לשימוש בייתי עלות דיו נמוכה רצוי הדפסה שקטה יחסית אני מתלבטת בין צבעונית ושחור לבן נראה לי שמבחינת עלויות אם שחור לבן אז עדיף ללכת על לייזר ואם צבעונית אז הזרקת דיו אני צודקת ? אשמח להמלצות לכל כיוון בתודה מראש

• 1 תגובה
    • 900 צפיות
  10. יש לי הרדיסק חיצוני 160 IDE USB2 שמורכב במגירה של VANTEC ושמתי לב שאני שם לו כבלים פשוטים של USB הוא כמו מתקתק כזה מחוסר זרם.. יש לי רק כבל אחד האורגינלי שלו שאיתו הוא עובד טוב מאוד ולא עושה בעיות(למרות שהוא קצת ארוך ומסורבל..) אני רוצה להזמין מאייבי כבל שיהיה כמה שיותר עבה ועם ציפוי לבידוד שיהיה מניילון רשת כזה(כמו בעכברים של רייזר) אבל לא ראיתי משהו כזה...מכירים כזה דבר כזה.? ראיתי באיביי רק כבלים רגילים למחירה.. יש כזה כבל..אני באמת יודע שכולם בדרך כלל סיניים אבל בשביל זה מחפש כמה שיותר עבה ואם הבידוד ניילון הזה כמו שיש בציוד נורמלי

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by itzikin0,

שלום לכולם, בידיוק שקניתי את העכבר שמתי אותו במחשב ועכשיו הבנתי שצריך להוריד לו איזה דרייבר שיכול שאני יעשה שהכפתורים בעכבר אני יחליט מהם וכל זה... עכשיו הורדתי דרייברים מכל הגרסאות עדכנתי את כל המחשב ועדיין הדרייבר לא עובד =/ אני עזבתי את זה לכמה חודשים ושוב בא לי לחזור לבעיה לנסות לתקן אותה =/ קניתי את העכבר לפני כחודשיים - שלוש. הבעיה בעכבר זה שהמחשב משום מה לא קולט אותו...במחשבים אחרים שניסיתי מורידים את הדרייבר של ה-G500 ורואים את השם של העכבר אצלי הורדתי את הדרייבר וזה לא קרה אותו ולא ראיתי את העכבר! אני פניתי לפורום בחו"ל של LOGITECH ופניתי ללוגיטק ישראל בטלפון ובפורום ישראל של לוגיטק אף אחד לא מבין/לא יודע את הבעיה שאני מדבר אליה...חזרתי לחנות שממנה קניתי ושם זה ע…

• 4 תגובות
    • 887 צפיות
  12. אורח רועי1986
    Started by אורח רועי1986,

שוקל לקנות נראה לי מדליק מה חושבים? http://www.biz-coupon.co.il/Default.aspx?cuponid=151

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  13. מתלבט איזה מהשניים לקחת... יש מישהו שיש לו אחד מהם ? או שיודע איזה מהם לא כדאי לקחת ? תודה..

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. תכלס, קטע מבאס. בכל מקרה, יש מצב לתקן? אם לא, המלצה מחליף ראוי (MX518 חדש אולי) ? נ.ב- לא באחריות כמובן.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by asafrejuwan,

שלום, אני מנסה להתקין את המדפסת שלי עם הדיסק המקורי ואני מבקבל את ההודעת שגיאה הבאה בעת ההתקנה : קבצים הדרושים לפעולה תקינה של ווינדוס הוחלפו בגירסאות לא מזוהות כדי לשמור על יציבות המערכת , על ווינדוס לשחזר את הגירסאות המקוריות של קבצים אלה. הכנס את windows XP professional service pack 2 CD . יש לציין שיש לי WINDOWS XP לא מקורי . אודה לעזרתכם בנושא . asafrejuwan@walla.com

• 0 תגובות
    • 747 צפיות
  16. יש בכלל דבר כזה? אני יסביר, אני חייב משולבת כי אני כן צריך גם פקס מידי פעם, ואין לי גם יותר מידי מקום ל2 מכשירים נפרדים, נראה במשולבות לייזר הן יותר לעסק ומחיר ממש יקר ביחס להזרקת דיו, אבל העלות של טונר זולה יותר ומספיק ליותר דפים, יש המלצות ?

• 13 תגובות
    • 3.2k צפיות
  17. Started by markizik,

האם קיים כרטיס טלוויזיה USB שאפשר לחבר אליו ממיר (רגיל) של HOT? תודה.

• 0 תגובות
    • 818 צפיות
  18. Started by kobipk,

שלום לכולם יש לי בעיה באוזניות razor megalodon הוא פשוט נתקע לי על 7.1 ולא מגיב הוא לא מזהה אותו בווינדוס מה שכבר קראתי על הדבר הזה שקורה זה כאמור נימצא על מצב אפדייט ניסיתי להוריד את העידכון של האוזניות מאתר של רייזור אבל משום מה הלינק שם דפוק אני לא יודע מה לעשות כבר תעזרו לי עם זה בבקשה

• 0 תגובות
    • 730 צפיות
  19. Started by shfl,

תודה מראש לעוזרים יש מחשב שאליו מחוברים שני מסכים במקביל (אחד בחיבור VGA והשני בחיבור DVI) קניתי עוד מסך טלויזיה בחיבור HDMI וחיברתי אותו במקום המסך השני (בחיבור הDVI עם מתאם), אני מעוניין בדרך נוחה להחליף בין המסך השני והשלישי ולא להסתבך עם החוטים בכל פעם שארצה להחליף ביניהם או ששניהם יפעלו במקביל (עם מפצל), האם יש סוג של מפצל כזה? במקרה של מפצל אני מעוניין שהרולציה לא תרד מ1920X1080 האם יש עדיפות לבורר על מפצל מבחינת איכות?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. שלום לכולם כרגע אני עם המקלדת של הסט של לוג'יטק MX5500 ועם עכבר G700 המקלדת כבר ישנה והגיע הזמן להחליפה היא לא היהתה שיא הנוחות אבל נקנתה לפני שהייתי צריך מקלדת לשימוש יומי, אני מחפש מקלדת שתהיה כמה שיותר נוחה ואלחוטית. אפשר להציע דגמים מחול שאין בארץ.

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by ExTazy,

שלום, יש ברשותי מקלדת Microsoft multimedia keyboard 1.0A שבאה עם חיבור PS2, במחשב שלי אין יציאת PS2, אלא רק יציאות USB2.0. אני שוקל לקנות מתאם USB TO PS2. האם זה יעבור עם מתאם כזה? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by X-ShaY,

אני מדבר על CQ199C ועל CH350C (זה הנספר דגם שלהם) שתיהן באותו מחיר, קראתי את המפרט שלהן באתר של HP והוא זהה אז מה ההבדל ביניהן? למה לאחת קוראים HP Deskjet 2050A ולשניה קוראים HP Deskjet 2050 ?

• 0 תגובות
    • 919 צפיות
  23. אני מבקש לחסוך מקום בסלון ולא להעמיד עוד מכשיר - והפעם על הפרק ממיר עידן פלוס המצב כיום זה שיש לי מחשב נט טופ שמחובר ל TV ןדרכו אני צופה בתכנים אני מבקש למצוא ממיר איכותי בפורמט HD שיחובר למחשב - לא מעוניין בדונגל האם קיים? למישהו יש ניסיון עם כזה? מה העלות?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  24. Started by בןציון,

שלום כולם! חיפשתי שעה באיזה מקום לשאול את השאלה הזאת, ואני מקווה שהגעתי למקום הנכון.. אם לא קבלו התנצלותי מראש קניתי מפצל HDMI כזה: http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kiryatono לטלוויזיה שלי יש חיבור אחד של HDMI ורציתי לחבר את הPS3 ואת הממיר של HOT.. עכשיו הבעיה היא, שכאשר הPS3 מכובה, הטלוויזיה לא מקבלת כלום מהממיר, וכשמדליקים את ה PS3 הכל עובד מצויין וגם הממיר מראה.... חשבתי שזה בעיה של חשמל, כי המפצל מקבל חשמל מהמוצרים שהוא מחובר אליהם, למרות שהנורות דולקות על המפצל.. (מהבהבות..) שיניתי כבלים כבר וזה לא עזר.. מישהו יכול לעזור לי?? תודה!

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. שלום, איזה רמקולים כדאי יותר יותר למוזיקה ומשחקים מהמבחר הזה: 1. Microlab M-700U 2. Microlab M-940 3. altec lancing

• 2 תגובות
    • 948 צפיות

דיונים חדשים בפורומים