ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
יש לי: axp 2800+ 512mb ddr gffx5900xt 2x40gb 1x200gb צורב ודיוידי ו4 מאוררים ורציתי לדעת עם HEC (Herolchi) 300AR-T Power Supply יחזיק הכל? תודה.
-
- 10 תגובות
- 970 צפיות
-
-
בין הצורב לכרטיס קול? ואם יש לו שם כלשהו? ז"א כשאני בא לחנות, מה אני צריך לבקש. ועוד משהו (נשמע קטנוני אבל עדיין..) ארבעת הברגים, הם ברגים שספציפית מותאמים לצורבים או שאפשר לקנות אותם בכל חנות? תודה מראש.
-
אני חושב שהגיע הזמן להחליפו (מדובר בטונר שקיבלתי עם קניית המדפסת. אני מדפיס מעט וספק אם הדפסתי עד כה 500 דפים)כי למרות שהוצאתי וניערתי הוא לא מדפיס טוב יותר מ-4 דפים וצריך לנער מחדש כדי שידפיס טוב. זה לא נוח להדפיס ככה ולכן אני חושב שהגיע הזמן להחליף. מה עדיף? לקנות חדש מקורי או תחליף? ומאיפה קונים?
-
- 10 תגובות
- 3k צפיות
-
-
אני מחפש מארז לבניית מחשב. שיקול חשוב הוא - שקט. התאמה ל OC - מישנית. המחשב יכיל 2 או 3 דיסקים, CDRW, DVD. כן, אני יודע שכל זה לא תורם לשקט.. אבל זה מה שהוא אמור להכיל, ואני מחפש מארז שישקיט את ההמולה כמה שאפשר (נמאס לי לכבות את המחשב לפני האזנה למוסיקה במערכת..) יש המלצות למארז ספציפי שאפשר לקנות בארץ?
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מה דעתכם בנוגע לעכבר של קורסאייר m65 rgb? והאם הוא שווה את המחיר שלו, 330 ש"ח? בנוגע למקלדת אני מחפש מקלדת מכנית שתהיה כמה שיותר שקטה אבל גם קלה ללחיצה (סוויצ'ים חומים?), עם תאורת לד rgb, מקשי מאקרו ומקשי אגודל (השלושה מקשים האלה מתחת לרווח, זה נראה לי ממש שימושי ויותר נגיש ממקשי המאקרו שנמצאים בצד שמאל של המקלדת), וכל התענוג הזה של המקלדת באזור ה- 600 ש"ח, האם קיימת חיה כזו? ואני חייב לקנות מהארץ כי אני צריך את העברית. תודה.
-
- 10 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
חושב לקנות את המארז הזה , מה אתם חושבים ?
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, אני יודע שטחנו את הנושא הזה כאן בפורום, אבל אם כבר נעשה איזה שהוא שרשור המלצות שלכם ששאר חברי הפורום יוכלו לעבור פה ולהחליט במקום לפתוח שרשורים חדשים. אני יודע שיש שרשור על מוצרים מומלצים אבל אין שם הרבה המלצות, הוא ישן, אז נוכל לרכז כאן המלצות חדשות קישורים לקניה וכו'. אז לעניינו, כרגע אני עם מקלדת tt esports challenger pro, לא השתמשתי באף אחד מהפיצ'רים שלה אז ככה שלא בדיוק משנה לי אם יהיו במקלדת פיצ'רים מיוחדים. בהתחלה חשבתי על ה Razer BlackWidow שהיא מקלדת ממש טוב, הרבה ממליצים עליה, ואז חשבתי שאני בכלל לא צריך את כל הפיצ'רים כי גם ככה אני לא משתמש בהם.. אז התחלתי לחפש מקלדות מומלצות עם סויצ'ים כחולים ראיתי את ה CM Storm Quickfire Ultimate, הביקורות משבחות את איכו…
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
למי שיש אותה, תנו המלצות או הערות. תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני מתכנן להחליף את העכבר שלי כבר הרבה זמן יש לי כרגע עכבר ג'נרי של חברה לא ידועה אני מחפש משו בסביבות ה150 200 ש''ח עדיף פחות מ200 ראיתי את הג'יניוס 525 ב160 ש''ח בפנדס האם הוא הכי שווה בתקציב הזה?
-
- 10 תגובות
- 865 צפיות
-
-
זקוק להמלצה למארז טוב עם זרימת אויר טובה בתוכו שיהיה דיי רחב ושקט ( מחשב פועל 24 שעות ). עד 450 ש"ח.
-
- 10 תגובות
- 795 צפיות
-
-
רשום שזה מציל לי את החיים במשחקים (WTF) http://www.comp-il.co.il/Product.asp?Pid=SL6526&Cat2Cat1ID=1454&Cat2ID=1830 אני נראה לי יקנה 2 כאלו (אין כמו לשחק NBA וFIFA כמו בקונסולה), הם עשויים מחומר כזה נוחחחחחח, אבל הTURBO BUTTON הזה זה מסתורין
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי אני כרגע בתהליכים של החלפת ה G5 התקול שלי מול Logitech ואני צריך לספק להם Model Number, הבעיה שכל המדבקה מאחורה די שרוטה ואי אפשר לראות את ה M/N. למזלי שאר הפרטים היותר חשובים עדיין קריאים אם למישהו פה יש את הגירסא שנמכרה בסביבות 2007, היא בצבע כסוף, עם כפתור אחד בצד, ובלי גומי ליד הבוהן. יש באמצע קצת צבע כהה יותר. אשמח אם תגידו לי מה ה M/N שלכם
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
התקנתי את הדרייברים החדשים של אינטל להתקן ה-ATA100, וכשאני נכנס למחשב שלי הסידירומים לא מוצגים. יש לציין כי ישנו שיפור משמעותי במהירות, אבל זוג הסידירומים שלי פשוט נעלמו. נראה לי שהוא לא מזהה אותם כהתקני ATA 100, ופשוט לא מציג אותם, איך אפשר לתקן זאת ?
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הסקירה השנייה על הראדון 8500 ו ATi עדיין מספקים דרייברים כושלים ובעייתים לא רק שיש בהם בעיות רבות אלא שהם גם לא נותנים ביטוי ליתרון הטכני והתיאורטי של הראדון 8500 כשזה מגיע למשחקים... והכרטיס היה אמור לצאת לשוק למעשה היה כבר אמור לצאת מהתשיעי לחודש... העובדה שפעמיים ATi סיפקה כרטיסים ודריברים כושלים עבור אתרי חומרה בהחלט לא מעלים את הביטחון שלי בחברה ובמוצרים שלה... הבחירה בסידרת הטיטניום של nVidia נראית כמו אפשרות יותר פרקטית על רקע הסקירה האחרונה... ובעיקר על רקע הידע שיש לנו על מחלקת הזכורה לרעה של ATi כבר מכרטיסי ה Raedon... והסקירה האחרונה בהחלט לא מוסיפה כבוד או ביטחון במוצר שלהם... בעיקר לא שמדובר בהשקעה של 300 דולר... רשימת הבעיות בדריוורים האחרונים ל Radeon 85…
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מחפש ספק 350watt vb המטרה שלי זה שקט אופטימלי ושלא יעבור את ה 300 שקל מישהו מכיר את ה ספק של thermaltake ואו יכול להמליץ על משהו שקט שלא יעבור את ה 26 dba thanks
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום! ראיתי במאפיינים של העכבר של לוג'יטק - G7 - שיש לו 2000dpi. מה זה אומר? dpi לא קשור לרזולוציה (dpi = dot per inch??)
-
- 10 תגובות
- 24.7k צפיות
-
-
ואם לא יהיו עוד תקלות כמו שהיו לי עד עכשיו (נשפך לי Arctic silver על כל המעבד, ונשרף לי הספק, אל תשאלו איך אבל הכל עובד.) אז אני אוכל לשאול שתי שאלות: 1. מה זה S.M.A.R.T MODE להרד דיסקים? 2. הטמפרטורות של המעבד שלי (לפי חיישן על לוח אם) נעול בין 55-60 מעלות, זה בריא? זה טוב מספיק?
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
תודה !
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הספק הוא 350 וואט אמיתי לא איזה 180וואט הוא פשוט מחברה לא מוכרת והוא צריך לספק כוח ל לוחאם +מעבד+ זכרון צורב כרטיס מסך 6800Ultra הארד דיסק 40 גיגה זהו האם זה יספיק?
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
תראו אני מאוד רוצה לקנות את המארז Foxconn TLA570A. מצאתי אותו בחנות בעיר בה אני גר ב266 שקל והוא בא עם ספק 300W. עכשיו אני יודע שהמארזים של Foxconn באים עם ספקי כח אמיתיים, אבל אם זה לא FSP אין לי דרך לברר אם זה באמת נכון. זו החנות: http://wex.co.il/product_info.php?cPath=60&products_id=1497&language=en החנות אומרת שהיא לא יודעת איזה חברה הספק כי המארז סגור בקופסא. הסתכלתי באתר Newegg וראיתי שם את מארזי Foxconn ושם הם באים עם ספקי ISO. http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16811153029 תלחצו על התמונה ותראו עוד תמונות בניהן הספק. עכשיו עשיתי חיפוש בגוגל למושג ISO Power Supply והדבר הראשון שקיבלתי זה את האתר של Channel Well Tech, שידועים כספקים מצויינים…
-
- 10 תגובות
- 909 צפיות
-
-
האם צריך כרטיס מסך ספציפים כמו ה MSI וASUS כדי לחבר אותו למחשב ללא כרטיס טלוויזיה ? האם האיכות מהטיונר שלו טובה יותר משל הכרטיס טלוויזיה פליי וידאו ?
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
יש לי 2 מקסטור - כל אחד 40GB - 7200 RPM. אבל זה לא מספיק, כי אני מפעיל FTP גדול וחביב על אחד מהם ולא נשאר מקום ליתר. חבר שלי - בעל חברה לשיווק מחשבים שמע על הבעיה והציע לי לקבל מקסטור 120 ג'יגה בתמורה לשניים שיש לי כרגע, בלי תוספת מחיר. העניין הוא שההארד דיסק שהוא מציע לי פועל ב- 5400 RPM... האם שווה לי לקבל "תוספת" של 40 ג'יגה בתמורה לוויתור על מהירות הפעולה? ובכלל מה ההבדל במהירות בביצועים ואיך בדיוק אני ארגיש בהבדל הזה ? תודה
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מאחורי הספק (בצד החיצוני) רשום 230W וחוץ מזה לא רשום על הספק כלום. זה הגיוני שהספק הוא של 230W ? (יכול להיות שה - 230 מציין משהו אחר?) נראה לי מוזר כי המחשב שלי די עמוס ואין שום בעיות יציבות או משהו. איך אני יכול לדעת מה ההספק שלו? בכל מקרה זה חשוב לי כרגע כי אני חושב על לקנות כרטיס מסך חדש שידרוש עוד קצת כוח מהספק ואני צריך לדעת אם הספק שלי מספיק.
-
- 10 תגובות
- 946 צפיות
-
-
מישהו שיש לו Athlon XP יכול להגיד לי מה בערך החום של המעבד שלו כשהו מדליק את המחשב? שלי זה קצת יותר מ-40 מעלות.
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-