ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
הי, יש לי כרגע את ה G930 (כבר למעלה משנה) והם נישברו, בנוסף הכריות מתחילות להיקרע אז הגיע הזמן למשהו חדש. הבעיה היא שאני לא מוצא שום דבר שמתאים למה שאני מחפש. מישהו יודע להמליץ או לכוון אותי איפה אני יכול לראות המלצות? רוב המקומות שאני קורא ממליצים על האוזניות של CREATIVE ל WoW ומצד שני אני רואה כל כך הרבה תגובות של אנשים שלא מוכנים לגעת בשום מוצר של החברה הזו. עזרה? ???
-
- 1 תגובה
- 858 צפיות
-
-
בגדול השאלה בכותרת. ולהלן הפרטים: מדפסת הזרקת דיו משולבת Brother MFC-210c לא מצליחה לשלוח/לקבל פקסים. אין כלל צליל חיוג בשליחת פקס או מענה בקבלה. ניסיתי לחבר טלפון לחיבור בקיר שאליו המדפסת מתחברת, והקו עובד ותקין (מוציא ומקבל שיחות). ניסיתי לחבר את הטלפון לכניסת EXT במדפסת כשהיא מחוברת לקיר ושומעים קו. אבל לא עזר שום דבר שניסיתי, ואיזה הגדרות שלא ניסיתי לכוון - אין אפשרות לשלוח/לקבל פקס. האם הבעיה במדפסת? בקו הטלפון? אני אובד עצות
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
זה לוח האם שלי: http://www.intel.com/content/www/us/...rd-dh67cl.html על איזה אוזניות אתם ממליצים לגיימינג, ולאיפה מחברים אותן בהתחשב ביציאות שיש ללוח הזה? במאמר מוסגר: מאחר וממילא אני יכול לשחק רק עם אוזניה אחת, כי האוזן השניה צריכה להקשיב לתינוקת, לפחות שיהיה סראונד טוב ואדע שמישהו מגיח מאחורי עם סכין תקציב לא בשמיים, כלומר כמה מאות בודדות, ולא אלף ש"ח...
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
Azio Levetron KB588U Mech4 Mechanical היא מזכירה לי נורא את הX6 שקניתי רק שזאת מכאנית(לא ידעתי על קיומה של זאת ועכשיו אני קצת מתבאס שלא קניתי את זאת) רק שלא ראיתי אותה בכלל בארץ.. מישהו שמע עליה?(גם באיביי יש למחירה אבל אף אחד לא מוכר לארץ..)
-
- 16 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
שלום חברים קניתי לא מזמן ACER ICONIA TAB A500 אני מחפש בשבילו מקלדת bluetooth עם מנשא אבל לא ממש מצאתי משהו טוב משהו מכיר כזה שילוב טוב במחיר הגיוני ? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 776 צפיות
-
-
קודם כל סליחה אם זה לא הפורום הנכון, אם טעיתי בפורום נא להעביר. התחלתי לשחק ב NEED FOR SPEED אז אני רוצה להגביר את החוויה ולהנות כמה שיותר. חבר המליץ לי לקנות מחברה בשם Thrustmaster כי הם טובים וזולים. ראיתי שיש להם שני סוגים האחד: Thrustmaster Universal Challenge 5 in 1 Racing Wheel שעולה 155 ש"ח השני: Thrustmaster Ferrari GT Experience Racing Wheel שעולה 290 ש"ח מישהו יודע מה ההבדל בינם והאם כדאי להוסיף את ההפרש לטובת ההגה היקר יותר? (כדאי= יחס עלות / תועלת) או שיש סט הגה+ פדלים טוב יותר בטווח מחירים עד 300 ש"ח?
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מחפש לטווח כמה שיותר רחוק. חשוב שיהיה כמה שיותר מדויק ועדיפות לשן כחולה, מקשים רכים ועכבר לא קטן מידי, טעינה מהירה ולא זולל סוללות. הציעו לי בבאג את הסט הבא: http://www.microsoft.com/hardware/en-us/p/wireless-desktop-3000 ב-260 שח מה אתם אומרים עליו? חנויות מועדפות- אופיס דיפו/באג.
-
- 0 תגובות
- 855 צפיות
-
-
יש לי מגבר avr 390 של דנון בעיקרון זה סראונד בגלל זה שיושבים במרכז החדר שומעים מעולה אבל המחשב למשל לא במרכז החדר הוא בצד הנגדי של הרמקולים האחוריים לכן שאני יושב על המחשב אני פחות מרגיש את הסראונד, איך אני יכול להגביר רמקולים אחוריים ואולי להנמיך קדמיים?
-
- 0 תגובות
- 822 צפיות
-
-
שלום רב רכשתי Logitech Z506 5.1 ואינני יודע כיצד להגדיר את המחשב בתצורה הנכונה בכדי שאשמע צליל הקיפי בכל מערכת הרמקולים בערוץ 5.1 , אני שומע כרגע מוזיקה רק מזוג הרמוקולים הקדמיים בלבד הלוח אם שיש לי Z68 XP UD4 , עם טכנולוגיית Dolby home theater CVV4 - עידכנתי את גירסת הביוס לגרסה הכי עדכנית וגם דרייבר כרטיס הקול הכי עדכני ! משתמש בחלונות 7 64 ביט בעברית
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
ברשותי מחשב HTPC בסלון עם וינדאוז 7. כאשר אני משתמש בעכבר האלחוטי סמן העכבר שלי "מתגלצ' " בזמן גרירת העכבר, דבר שמאוד מקשה על העבודה עם העכבר. במטרה למנוע את התופעה עשיתי את הפעולות הבאות: חיבור עכבר אחר ניתוק כל מכשיר אלקטרוני \ ובסביבה (ראוטר, רמקולים וכו) החלפת משטח העכבר אין לי מושג מה לעשות כדי למנוע את התופעה הכל כך מרגיזה הזו שהופכת את השימוש בעכבר למאוד קשה משום שהסמן פשוט גולש מעט מעבר למקום בו בחרתי לעצור. אשמח לעזרתכם. תודה
-
- 1 תגובה
- 835 צפיות
-
-
אוקי אז היי, כמו שרשום בכותרת בנוגע לכרטיסי קול. אני לא ממש מבין למה צריך לרכוש כרטיס קול ניפרד ממה שיש בלוח האם מה התועלת של זה? קול זה קול, זה משנה אם יש לי כרטיס חיצוני או לא? אצלי למשל חיברתי רסיבר לכרטיס הקול שבא עם לוח האם חיברתי אליו רמקולים מתאימים והכל יופי טופי שומע הכל טוב אז מה יהיה ההבדל אם אני אשים כרטיס קול חיצוני? אני שואל כי אני לא יודע
-
- 2 תגובות
- 881 צפיות
-
-
שלום לכולם , אני צריך בבקשה המלצה לרמקולים פשוטים בתצורת 2 רמקולים (לא 2.1) בתקציב המצוין בכותרת. (מחיר כולל המשלוח כמובן) תודה רבה על העזרה.
-
- 0 תגובות
- 730 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב שולחני חדש עם ווינדוז 7 64 ביט וכמו כן יש את הסורק שלי canon lide 35 בדקתי באנטרנט ואין דרייברים לסורק הזה לווינדוז 64 ביט (ל32 ביט יש תמיכה) אני מניח שזה אומר שאני צריך סורק חדש שיתמוך בווינדוז 7 64 ביט, אבל בכל מקרה, זה מתבקש מבחינתי לשאול בכל זאת האם אני יכול להתקין את הסורק עם דרייבר 32 ביט? ואם כן עלולה להיות בעיה כלשהי? זה לא שאני מחפש בכל מחיר להימנע מהחלפת הסורק, פשוט חשוב לי לדעת אם זה ממש מקרה אבוד ההתקנה שלו על ווינדוז 7 64 ביט, כי בכל זאת, אם אפשר לחסוך את הכמה מאות שקלים על סורק חדש, אז בעיניי זה עדיף. תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מצלמת אינטרנט לסקייפ וכו'. איפה ממקמים את המצלמה? מעל המסך? אם כן - לא מצאתי (כמעט) אף מצלמה שניתן למקם אותה על מסך (מסך שטוח דל 22"). האם לא שם ממקמים את המצלמה? בנוסף, מהי המצלמה המומלצת? (בדקתי לא מעט מהדגמים הנמכרים בהום סנטר ואייס ואת כולן החזרתי: החל ממייקרוסופט, TEAC, A4 וכו') תודה.
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שיהיה איכותי זה מה שחשוב לי, ואם זה יתאים גם לגיימינג אז עוד יותר טוב אני צריך את זה דחוף כי המחשב מגיע או מחר או מחרתיים.
-
- 2 תגובות
- 926 צפיות
-
-
עד עכשיו העכבר עבד לי חלק לא משנה מה עבד מעולה היום חזרתי מביתספר וחיישן של העכבר החליט שהוא לא רוצה לעבוד על הפאד SteelSeries 4HD ועובד על משטחי קרש וכל משטח אחר בלי בעיה.. על ה4H הוא מקרטע ועושה המון בעיות... נשפתי פנימה לחיישן וזה לא עזר בכלום.. מה לעשות? הוא עובד טוב על כל משטח אחר חוץ מפאדים! מה קרה לחיישן?? ויש לי את העכבר הזה חצי שנה הדרייברים מותקנים הכל טוב עד עכשיו עבד מעולה
-
- 3 תגובות
- 989 צפיות
-
-
היי, אני צריך לקנות מתנה לחבר שלי רמקולים פשוטים למחשב נייח בתקציב של עד 120 שקל בערך. הרמקולים מן הסתם יהיו 2.0 ולשימוש של מוזיקה בלבד. היומולדת שלו מחר ואני חייב לקנות, לכן זה ממש דחוף. אני מתלבט בין שלושה דגמים שכולם נמכרים ב-KSP כי שם אני קונה: Altec Lansing - BXR1320 - חיבור USB (מה לעזאזל? זה בסדר?) במחיר של 85 שקל. Creative SBS A60 - חיבור PL רגיל במחיר של 80 שקל. Logitech LS11 - חיבור PL רגיל במחיר של 125 שקל. מה כדאי? מישהו יודע? עבד ב-KSP פעם? נתקל בדגמים האלו? משהו...? מה כדאי לקנות? אשמח לכל עזרה!
-
- 3 תגובות
- 825 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום . בגלל שאני כבר מזמן לא יודע מה הולך בשוק המדפסות אז אין לי בינתיים מושג לגבי התקציב ופה אני צריך את עזרתכם. כמובן שאני לא רוצה להשתגע עם התקציב ולבזבז סתם , אני רוצה מדפסת שתיהיה מחברה אמינה , אחריות ושירות טובים ושלא תיהיה יותר מידי יקרה. אז ככה , אני צריך מדפסת משולבת , שיהיה בה אפשרויות הדפסה , צילום , סריקה ושליחה וקבלת פקסים , ובנוסף שהיא תיהיה אלחוטית בגלל שאין לי בכלל מקום ליד שני המחשבים שלי , אלא לשים אותה איפשהו בניפרד , בגלל זה אני צריך שיהיה בה את האופצייה לשלוח נתונים אליה משני המחשבים שלי ללא חיבור כבל . כמו שהבנתי זאת מדפסת שצריך שיהיה בה כמו ראוטר מובנה או כרטיס רשת מונה , נכון ? אז אני מקווה שתעזרו לי ותודה מראש לכל העוזרים .
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מדפסת שיכולה להדפיס על גבי דיסקים. לא מחפש את הכי יקר, אבל מוכן להשקיע באחת שתעבוד כמו שצריך ובאיכות טובה. אני לא כ"כ מבין בתחום אז אשמח לכל הצעה והארה שיש לכם. עמית
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני שואל כי אני רואה הפרשים פשוט מטורפים במחירים. באייבורי למשל יש את הדבר הבא: http://www.ivory.co.il/category.asp?catcode=490 יש פה שני טונרים לאותה המדפסת, האחד 495 שקל השני 465 שקל, אין לי מושג מה ההבדל בניהם, ושניהם יותר יקרים מהמדפסת עצמה! באתר אחר אני רואה מחיר נמוך בהרבה: 124 שקל http://www.inkjets.co.il/ProductDetails.aspx?pid=1352 למה? אני מניח ששל אייבורי הוא "מקורי" והשני לא, אבל זה מצדיק כזה הפרש?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
טוב המצב הוא כזה, יש לי עכבר G9 של לוג'יטק שמשרת אותי נאמנה כבר כמה שנים, אבל לצערי הרב לאחרונה הוא לא מתפקד ביעילות והגיע זמנו. הדרישות שלי הם די פשוטות: הG9 למי שלא יודע הוא עכבר די קטן, ומתאים מאוד לידיים קטנות כמו שלי. אז יש לי העדפה ברורה לעכבר שלא יהיה גדול מאוד או מסורבל. רמת דיוק גבוהה ככל האפשר, וDPI גבוה. הוא אמור לשרת למטרת משחקי FPS בקצב מאוד מהיר, אז חשוב שהוא יהיה עמיד ואמין ככל האפשר. וכמובן שאני אעדיף עד כמה שניתן שלא לרדת ברמה מהעכבר שהיה לי עד כה. שימו את נושא הכסף בצד, אני רוצה לשמוע על ביצועים. עכשיו, המליצו לי גם על הG500 של לוג'יטק ורציתי לשמוע מה רמת הדיוק שלו ביחס לG9? המון תודה לכל העוזרים.
-
- 4 תגובות
- 930 צפיות
-
-
היי כיום יש לי את ה-wireless comfort keyboard 1.0a http://1.bp.blogspot.com/_NeZyK_g96U4/TFyAkk0EiFI/AAAAAAAAAMQ/rfPTpMwUVvM/s1600/00094443.jpg הבעיה היא שהטווח שלה הוא בערך 3 מטרים ואני צריך טווח של כ-6 מטרים.. האם יש המלצה? מנצל את השרשור כדי לשאול על גודל של עכברים יש לי כבר 10 שנים כמעט את ה-Cordless Click! plus Mouse http://www.hardwarecentral.com/reviews/article.php/3069331/Logitech-Cordless-Click-Plus-Review.htm ונראה לי שהגיע הזמן להחליף אני מתלבט בין ה-Logitech Performance Mouse MX ל-M705 יש לכם מושג איזה מבין השניים יותר דומה מבחינת גודל ותצורה לעכבר שיש לי עכשיו? תודה על העזרה !
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש מדפסת להדפסת חומר דפים סרוקים. מכיוון שבמדפת שלי לוקח לי משהו כמו 10 דקות לדף, החלטתי שאין ברירה אלא לקנות מדפסת אחרת (דפים רגילים היא מדפיסה במהירות סבירה) אשמח להמלצות בנושא אני מעוניין במשהו בסיסי ולא מעבר שיעשה את העבודה ניסיתי לחפש בזאפ, אבל קשה שם למצוא איזה טונר שייך לכל מדפסת ומכיוון שאני לא מבין בנושא החלטתי לשאול כאלה עם ניסיון וידע. דרך אגב, אני מחפש משהו עם טונר יחסית זול (מבחינת עלות לדף) שמעתי שיש גם טונרים חלופיים, אז אם הם עושים את העבודה, אפשר גם ללכת עליהם בקיצור, אשמח לשמוע את עצותיכם אני מקווה ביום ראשון לסגור את נושא הרכישה ככה שכל מי שיש לו מידע, מוזמן לרשום (אני לא בטוח שאני אוכל להיכנס לבדוק את ההודעות לפני יום ראשון, אז לא בטוח…
-
- 2 תגובות
- 804 צפיות
-
-
שלום! האם המשטח Roccat Alumic מתאים לעכבר Razer Mamba אשר עובד עם שני חיישנים במקביל (אופטי ולייזר)? תודה מראש!!
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב, ראיתי את הביקורת עבור ה Siberia V2 ואני מעוניין לקנות כזה לכל השימושים -כלומר סרטים מוזיקה ומשחקים אך רק בסינגל פלייר, אך ההתלבטות היא האם לקנות את ה5.1 או את ה-7.1. דבר שני האם נראה לכם שמקורות אלה אמינים: http://www.ebay.com/itm/BRAND-NEW-White-SteelSeries-Siberia-V2-Full-Size-MIC-Game-Headphone-/280805652745?pt=Car_Audio_Video&vxp=mtr&hash=item4161523909#ht_11439wt_1163 http://www.ebay.com/itm/BRAND-NEW-BLACK-SteelSeries-Siberia-V2-Full-Size-MIC-Game-Headset-/270890828167?pt=Car_Audio_Video&vxp=mtr&hash=item3f125a0187#ht_12864wt_1163 http://www.ebay.com/itm/New-SteelSeries-Siberia-v2-USB-Soundcard-Stereo-Gaming-Headsets-free-shipping-/32082…
-
- 11 תגובות
- 3.4k צפיות
-