עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by RAZIEL98,

שלום יש לי את המדפסת של xerox מדגם workcentre 3215 עכשיו שאני מנסה להדפיס בעזרת התוסף שלה לאנדרואיד היא לא מדפיסה המדפסת מחוברת בעזרת wifi אשמח לעזרה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  2. אני מבקש המלצה לספק ( 660-680W )ב 600-700ש"ח. ולמארז עד 600 ש"ח

• 3 תגובות
    • 627 צפיות
  3. Started by ShakedB,

שלום, מחפש מדפסת לאמנית, הדרישות שלה שתדפיס בגודל של a3 לכל הפחות (אם יש יותר אז עדיף), ואיכות הדפסה גבוהה. סורק איכותי יהיה בונוס נחמד. תקציב בסביבות האלף שקל, אם שווה להוסיף למשהו רציני יותר אשמח לשמוע.

• 0 תגובות
    • 826 צפיות
  4. שלום לכלום יש לי שלט למחשב שמתקשר דרך עיניית שמתחברת דרך USB למחשב מכיוון שהסלון רחוק צשמחשב אני צריך לחבר את העיינית דרך כבל USB ארוך שנמתח לי לאורך הסלון האם מישהו מכיר משדר Bluetooth שניתן לחבר לעיניית והוא יתקשר עם המתאם Bluetooth שקיים במחשב למעשה יחליף את חיבור ה - USB ? תודה

• 1 תגובה
    • 698 צפיות
  5. היי, אני מעוניין לקנות ג'ויסטיק גיימפאד אלחוטי/חוטי למחשב של לוג'יטק, למשחקים כמו פרו אבולושן/NFS החדש/משחקי מכות וכד'... אך ראיתי כי בכ.קול יש רק חיבור אחד ל'גויסטיק... האם קיימת אופציה כלשהי לחבר 2 ג'ויסטיקים למחשב אחד ?? תודה, אורן.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  6. הנה כמה תמונות של המארז, המארז מעולה, פשוט נהדר ולדעתי גם הוא דיי יפה ;D תמונות: http://free.actserv.net/images/149626IMG_0001.JPG http://free.actserv.net/images/39693IMG_0002.JPG http://free.actserv.net/images/985587IMG_0003.JPG http://free.actserv.net/images/579441IMG_0004.JPG והנה תמונה של החדר החמוד שלי http://free.actserv.net/images/423531IMG_0005.JPG מה דעתכם? קנייה משתלמת? תגובותתתתתת

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. שלום לכולם יש לי מחשב נייד ואני מתלבט בין 2 עכברים של מיקרוסופט. שניהם ליזר אחד בלוטוט ואחד אלחוטי שניהם עולים אותו דבר. אלו הדגמים: Notebook Mouse 5000 שנה אחריות. Wireless Laser 7000 שלוש שנים אחריות. השימוש שלי הוא גם משחקים אבל בעיקר שימושים רגילים אינטרנט וכאלה. מה עדיף איך עכברים בלוטוט? עכשיו השאלה השניה אם אני נגיד מחבר עוד מתאם בלוטוט usb המחשב ידע להשתמש בו במקביל? או שברגע שיש לי עכשיו בלוטוט אני מבטל את כל אופציית הבלוטוט במחשב? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 694 צפיות
  8. שנה וחצי אחרי שהענקית הטאיוואנית החליטה לנסות למצוא את מקומה גם בתחום ספקי הכח לגיימינג עם שלישיית דגמים צנועה יחסית - היא עוברת את רף ארבעת הספרות לראשונה עם דגם 1,000 וואט מחוזקלכתבה

9. Started by עוד מישהו,

אז ככה קראתי המון פוסטים בנוגעי לעכבר G5 והוא נראה מאוד אמין וטוב מפי רוב הפורום פה. אבל עכשיו שמתי לב שיש רק כפתור אחד בצד של העכבר G5 ול MX518 יש שני כפתורים בצד. זה לא קריטי כזה אבל עדיין יש הבדל בין שניהם ואני לא יודע מה עדיף. וכמובן שיש את הקטע של הפד שלא מזמן שמתי לב שזה גם יחסית קריטי לעכבר. אז ישנם הצעות בנוגעי לזה? התקציב שלי עומד על בערך 500 ש"ח כולל מקלדת של לוגי'טק שכבר בחרתי ב 140 ש"ח ועכשיו את השאלה איזה עכבר עדיף ואיזה פד וגם בדרך חנות או תמונה חח תודה מראש

10. שלום לכולם, אני מחפש מדפסת הזרקת דיו שתוכל להדפיס על דיסקים CD/DVD המיועדים לכך (printable). כמו כן אשמח מאוד אם המכשיר יהיה משולב וגם אם יתמוך בחיבור לרשת במקום למחשב ספציפי (לא משנה אם חוטי או אלחוטי). התקציב שלי הוא בסביבות ה-500 ש"ח, יש משהו באזור התקציב הזה? תודה

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by PayneBack3251,

שלום אני רואה בפורום הזה הרבה מאוד הודעות בהם אתם מציעים ספקי כוח של חברות מוכרות וטובות אבל יקרות סביבות ה-400 שקל לספק,אבל כל החיים שלי אני הייתי עם מחשבים שפועלים עם ספקים ג'נריים ואף פעם אבל אף פעם ! לא נשרף לי המחשב לא מתוצאה של ספק ג'נרי ולא מכל סוג אחר של חומרה,והמחשב שיש לי כרגע הוא p3 עם ספק ג'נרי עם הספק של 230v ושלא תחשבו שאני לא מעמיס יש לי הארדיסק סידירום צורב (כל מה שיש בכל מחשב) + 4 מאוורים נוספים...אני לא חושב שזה מוסיף הרבה אבל עדיין... מה אתם אומרים ? באמת הספקים הג'נריים עד כדי כך הורסים ?

• 6 תגובות
    • 660 צפיות
  12. Started by subarel,

עברתי על הודעות קודמות וברובן אין תגובות בכלל על הנושא... ??? בכל מקרה , אני מחפש עכבר אלחוטי זול עם עוד לפחות 2 כפתורי צד...(בסביבות 150 ש"ח.).. מצאתי את זה : http://www.wallashops.co.il/m2/a/ap.aspx?auction_id=2225281 יש לו גם מטען, וגם כפתורים נוספים חוץ מהרגילים... אם למישהו יש כזה, איך הוא? הצעות נוספות? בראל.

• 4 תגובות
    • 779 צפיות
  13. ערב טוב. אני מחפש כרטיס טלויזיה שייאפשר לי לכידת וידאו באיכות טובה , תמיכה בויסטה , מחיר עד 400 שקלים. אודה לכל מי שייחזיר תשובה בהקדם. אסף.

• 2 תגובות
    • 720 צפיות
  14. הגעתי למסקנה שאני חייב עכבר חדש וכמה שיותר נח כי אני עובד הרבה שעות ביום מול המחשב וכבר מתחילים לצוץ להם כאבים ביד ... ביצעתי חיפוש ולא הגעתי למסקנה השאלה שלי היא איזה מהעכברים לקחת?... מצד אחד הרבולושן הרבה יותר נח ופונקציונאלי... מצד שני אני גם משחק פה ושם לפעמים והבנתי ברבולשן לא ניתן ללחוץ על כפתור הגלילה האמצעי כמו כפתור גלילה רגיל...(כלומר להקליק עליו) שזה גם די חשוב... אבל כמובן שהכי חשובה לי הנוחות של העכבר לעבודה ממושכת... יש המלצות?

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. יש איזה דרך לבדוק את זה? אני יודע שספק 550 לא באמת אומר שהוא צורך 550, נכון? תודה.

• 5 תגובות
    • 733 צפיות
  16. מנסה לבנות נערכת לעבודה כדלהלן! 3 מחשבים שיעבדו על מקלדת עכבר ומסך אחד. יש לי KVM של 4 כבר. חיברתי ובכל עובד מצויין. בשניים מהמחשבים יש כרטיס גרפי שתומך העבודה על שני מסכים. (יש על כל כרטיס מסך יציאה אחת של DVI ויציאה אחת של VGA) בנוסף על זה שהם עובדים על מסך אחד דרך הKVM אני רוצה שתהיה לי האפשרות לעבוד בשניהם על שני מסכים. (שיש שלי) אני עובד על שניהם בגרפיקה ותלת ורוצה ששניהם יעבדו בשני מסכים. חיברתי למסך השני קופסת KVM ישנה שלי של 2 מחשבים ואותה חיברתי ליציאות השניות של הכרטיסים הגרפים על שני המחשבים. אבל היא לא עובדת בלהחליף רק מסך כי צריך לחבר אליה ואל מחשב גם מקלדת על מנת ותפעל. יש פיתרון כמובן בלמצוא קופסת מיתוג מיכנית רק למסכים. השאלה שלי האם למישהו יש רעיון…

• 0 תגובות
    • 783 צפיות
  17. Started by amirn,

היי, אני מחפש המלצה לעכבר נוח ויחסית ליד גדולה , להרבה שעות שימוש המחשב (לאו דווקא משחקים) שיתאים ליד ימין חשוב שיעבוד PS/2 או על ידי מתאם PS2--USB כי אני עובד עם KVM חשבתי על G5 - אבל קראתי שהוא לא תומך ב PS2 ע"י מתאם. רעיונות? תודה

• 1 תגובה
    • 642 צפיות
  18. Started by MAROM,

שלום לכולם רציתי המלצה ממכם ל עכבר מקצועי מקלדת ורמקולים והכול בסיסות ה 500 שח וזה המחשב שאני מזמין http://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?PriceOffer=13261

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  19. Started by rweins,

שלום רב! אני מעונין לרכוש מקלדת cherry דגם: G84-4100. איפה פשר למצוא כזו בארץ או בחו"ל? תודה רבה...

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  20. אתם מכירים את הפורטים הקידמיים של המארזים כיום נכון? 2xUSB , אחד למיקרופון ואחד לאוזניות, אז יש לי בעיה עם שתי האחרונים... השקעים שלהם פשוט קטנים מידי! שום דבר לא נכנס לשם, והתקעים של המיקרופון והאוזניות הם סבירים לגמרי... כל מה שנכס זה ה"ראשים" של התקעים שהם קטנים יותר כמובן, אבל זה לא מספיק כמובן הכל צריך להיכנס... למישהו יש רעיונות מה יכול לפתור את הבעיה הקטנה הזו?

• 2 תגובות
    • 572 צפיות
  21. Started by Dj_Gal,

שלום, הזמנתי מפרט לא מזמן שהיה כלול בו את המארז מהאלומיניום של צי'פטק.. המארז לא הגיע לארץ מסיבות של פנדה .. פנדה אמרו לי היום לשנות את המארז למשהו אחר והם יתנו לי מחיר טוב עליו אמרתי נקח את הXaser מארז פצצה יפה חייתי ומעולה אין מילים ... עכשיו הייתי בחנות של פנדה פעם וראיתי את המארז הזה והוא לא נראה אותו הדבר הוא נראה יענו חיקוי של הXaser יש לו רקע אדום מאחורי הX מקדימה והוא נראה קטן יותר וכו... אני שואל אותכם אם זה נכון ..?? עכשיו מי שקנה מפנדה שיגיד לי איזה רקע יש לו מאחורי הX וגם מי שקנה מזיגזג או מחנויות אחרות תודה ... http://www.pandas.co.il/images/a6000aplus.jpg

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. שלום, אני מחפש מקלדת לשימוש ממושך יחסית לצורך תכנות ושימושים משרדיים (אופיס, אינטרנט וכו). התעניינתי בK350 של לוגיטק, אך לצערי אין להשיגה כעת. יש המלצות למקלדות אחרות? תודה.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. שלום, יש לי עכבר של לוג'יטק שבא בזמנו בסט MX5000. את המקלדת זרקתי כי היא הייתה טוחנת סוללות אבל את העכבר השארתי כי עכבר אלחוטי מאוד נוח. לאחרונה העברתי את המחשב לחיבור אלחוטי וכאשר אני מעמיס מאוד על החיבור, לדוגמא מעתיק קבצים העכבר נהיה איטי מאוד ואי אפשר להשתמש בו בכלל. רציתי לדעת האם זה קורה עם עכברי BT בלבד או גם מבוססי RF? או שאולי זה רק בעכבר שלי? הדרייברים הכי מעודכנים אבל בכל מקרה לוג'יטק הורידה את התמיכה בעכבר לפני יותר משנה לדעתי. בנוסף, המקלט BT קרוב מאוד לעכבר. אם אין ברירה ואני צריך להחליף את העכבר, אשמח לדעת האם קיים עכבר אלחוטי שאין לו בעיה כזו. דגם ספציפי פחות חשוב כי אני אחפש כבר לבד רק חשוב לי לדעת שזה לא יקרה ב-RF. ה-BT לא ממש חשוב לי כבר, יש דרופבוקס. …

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  24. Started by Einklienermench,

שלום לכולם, ברצוני לייצר סביבת עבודה כמה שיותר קלה לעבודה בשבילי ואחרי שראיתי שאפשר לשנות מה כל מקש מיוחד עושה במקלדות של לוג'יטק חשבתי: האם אפשר לקנות מקלדת נוספת ולשנות מה כל מקש עושה, גם המקשים של האותיות כגון: להריץ שורטקטים של תוכנות מסוימות, להכניס מידע מסויים כמו "הדבק" של סטרינגים לתוך ה CMD ו ה IOS במקום להקליד הכול מחדש כל פעם. האם יש אפשרות לעשות זאת? אני מודע לכך שאפשר לעaות זאת בעזרת שורטקטים של ALT+, CRTL+ SHIFT+ וכו אבל זה מאוד מייגע ואני מעדיף שתהיה מקלדת שנייה שתבצע את כל הפעולות האלה, אני מודע שעוד מקלדת על השולחן זה לא אסתטי אבל לי זה לא מפריע יש לי מספיק מקום. אני מחפש לקנות את המקלדת DINOVO EDGE של LOGITECH וכרגע יש לי את LOGITECH ULTRA FLAT. לכן אני…

• 0 תגובות
    • 6.7k צפיות
  25. Started by motir,

הי, האם יש פד לעכבר אופטי במחיר שפוי (מכסימום 30-40 ש"ח) ? ראיתי משהו ב-20 ש"ח אבל הוא מאוד קטן (18 ס"מ קוטר). אני רוצה משהו גדול יותר. לא אכפת לי הביצועים במשחקים וכו', רק שיהיה פד נוח ושהעכבר יחליק עליו בקלות. מה אתם אומרים?

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.