עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by FeedMe,

שלום! כיום יש לי ספק כוח של Enermax- ליברטי 400. אבל, מסתבר שאם אני ארצה לשדרג בעתיד ל-R600+ 6600 ושהמערכת תהיה יציבה, יש צורך ביותר ממה שהליברטי 400 יכול לתת. עכשיו, הליברטי הוא ספק חדש (רבע שנה) ויש לי עדיין את ספק ה-thermaltake 410W המעפאן הקודם שלי. עכשיו, יש איזושהי דרך לחבר במערכת אחת שני ספקים? לגבי מקום במארז- אל תדאגו, בשביל זה יש דרמל, ג'יגסאו, מסור דיסק ומקדחה במחסן השאלה היא איך אני גורם לספק להידלק יחד עם המערכת? אילו חלקים אני יכול "להניע" עם הספק המשני? רכיבים היקפיים כבר ברשימה שלי, השאלה היא האם הספק הזה בכלל יוכל להחזיק R600! העוצמה של המסילת שלו לא מספיק חזקה (כל מסילה בנפרד) וגם לא מספיק חזקה משולבת. מה אני יכול לעשות איתו? (הוא לא תומך ATX 2.2, …

• 27 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by Tal14,

אני מתכנן לקנות את המדפסת הנ"ל כאן http://www.nirtech.co.il/catalog/product_details.aspx?prodid=1538 וכתוב שם שהמכשיר לא כולל כבל USB. האם יכול להיות שיש לי כבלים כאלה דומים בבית (הכוונה האם זה משהו נפוץ או שזה מיוחד למדפסות)? והאם מקבלים עם המדפסת ראשי דיו ? ואם אפשר חוות דעת על המדפסת הזו אני אשמח. תודה

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by amirx19,

בעקבות הNFS החדש שיצא וזה שמדברים שמאוד רצוי שיהיה הגה החלטתי להשקיע .יש איזה שהוא מוצר שמרגיש קרוב לאמת עם ידית הילוכים נורמלית?תמיכה בוינדוס 7 64BITחובה.והכי חשוב שהתושבת של הדוושות לא תזוז היא צריכה להיות כבדה.

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by com,

איך הרמקולים האלו??? אני מאמין שאני יקנה אותם, הם 2.1, 30 ואט סאב, 10 ואט כל סטאיליסט... XPS 210: Stereo Kit + Subwoofer Designed with the most demanding PC users in mind, the XPS 210 is Hercules' most lifelike 2.1 channel kit. The deep and powerful wooden 30 Watt RMS subwoofer completely submerges listeners by dramatically improving the sound reproduction of low-end frequencies. Satellite speakers with tweeters and medium-range response ensure incredibly natural reproduction of the rest of the sound spectrum. Featuring total sound control, including treble and bass master volume, the XPS 210 provides listeners with a truly amazing quality of sound, including stunning 3D …

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by mor_shalev,

מחפש מארז טוב עד 370 ש"ח !!! שמתחמם כמה שפחות...

• 22 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by RieBiX,

שלום שלום האם למישהו יש מושג אם מעבד AMD XP 1900 יעבוד בלי בעיות עם לוח Gigabyte GA-7VTXH או עם לוח Gigabyte GA-7VTX-P תודה תודה

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by GanJaval,

קניתי לפני כמה ימים את העכבר הזה ויש לי בעיה 3 כפתורים לא מגיבים הכפתורים של השינו dpi והכפתור של back בבקשה תעזרו לי וכן התקנתי את הדרייברים

• 21 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. קראתי עליהם קצת ברשת וכתוב שהסוללה של ה 610 נגמרת קצת מהר. לעומת זאת אמרו שהוא יותר נוח מה 1000 וגם אפשר לעבוד איתו יותר מרחוק. מה אתם אומרים? מה כדאי?

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by yyfried,

היי, אני מחפש לקנות מקלדת ועכבר חדשים בתקציב של עד 400 ש"ח (אבל עדיף פחות). מבחינת עכבר נראה לי שכבר החלטתי על ה-Logitech Marathon Mouse M705, מה שמשאיר ~250 ש"ח למקלדת. אני לא משתמש ב-numpad הרבה ויש לי שולחן קטן, אז הגודל חשוב לי. מצד שני, לא מוצאים חן בעיניי כל מיני עיצובים לא סטנדרטיים שמשאירים את ה-numpad ומוסיפים לו Fn Key (למשל כמו ה-Logitech K360). אני מחפש משהו שיותר נראה כמו Ducky DK1087 מבחינת ה-layout. שיקולים נוספים: 1. עדיפות מסויימת למקלדת אלחוטית. 2. אם כבר אני קונה את ה-Marathon Mouse, יהיה נחמד אם גם המקלדת תעבוד עם ה-Unifying Receiver. 3. מקשי מדיה יהיו תוספת נחמדה אבל לא הכרחית. 4. מקשים עצמם בגודל סטנדרטי, לא קטן מדי. 5. משענת יד תהווה חסרון מסויים. 6…

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. מחפש עכבר חוטי טוב בסביבות ה100 שקל, שימושים: משחקים ואינטרנט.. למישהו יש ניסיון עם ה 4500 של microsoft. או יכול להציע עכבר אחר, אבל אני מוגבל למבצעים של KSP או BUG.

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by matanch,

שלום אני מעוניין לקנות עכבר גיימרים. במיוחד למשחק battlefield. מה אתם אומרים g500 שווה את ההשקעה? או פשוט ללכת על G300?

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by DJO,

אהלן, לאחי הייתה בר מצווה והוא צבר הון נחמד ביותר. הוא החליט לקנות מחשב חדש. אני לא אציק לכם עם המפרט המלא שאנחנו חושבים עליו (לפחות לא כרגע 8)) אבל בקשר ללוח אם.. החלטתי כנראה ללכת על ה KT333 בשילוב עם זכרונות 2700, הבנתי שזה הכי חדש והכי טוב. עכשיו כנראה ש ה KT333 הוא מאוד חדש כי הוא לא מופיע במפרטים כאן ואני לא רואה שחברות כמו אסוס אביט אפוקס גיגהבייט הוציאו לוחות עם כזה ציפסט. האם שווה לקנות עכשיו לוח של MSI עם כזה ציפסט? האם זה בכלל משמעותי? מתי צפויים להגיע לוחות של יצרניות אחרות? הייתי מעדיף לוח עם כרטיס קול וכרטיס רשת. תודה

• 26 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by motir,

הי, האם יש פד לעכבר אופטי במחיר שפוי (מכסימום 30-40 ש"ח) ? ראיתי משהו ב-20 ש"ח אבל הוא מאוד קטן (18 ס"מ קוטר). אני רוצה משהו גדול יותר. לא אכפת לי הביצועים במשחקים וכו', רק שיהיה פד נוח ושהעכבר יחליק עליו בקלות. מה אתם אומרים?

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by coben,

ה DeathAdder נראה מומלץ ממה שראיתי. אני מניח שהוא מומלץ גם לשימוש רגיל (לא גיימינג) ? האם אפשר להשתמש בו על כל משטח (שולחן עץ) או שצריך פד ? והשאלה העיקרית - זה נראה לכם אמיתי: http://www.ebay.com/itm/2014-New-Razer-DeathAdder-2013-Essential-Ergonomic-Gaming-Mouse-4G-6400DPI-/151305175145?pt=AU_PocketBikes&hash=item233a7dc069 תודה.

15. Started by eXpire,

שלום לכולם! יש לי בעיה עם המדפסת שלי! ראשית היא החליטה להדפיס הכל בירוק. שנית היא לא מציגה כמה צבע נשאר - החלון עולה אך לא מציג דבר. קראתי באינטרנט שאפשר להשתמש בדרייבר אלטרנטיבי בכדי לתקן את הבעיה. אך גם זה לא פתר אותה,אומנם המדפסת מדפיסה בשחור אך כעת ההפכך לא מדפיסה צבעוני (היא כן מדפיסה צבעוני אבל לא בצבעים נכונים) וכעט החלון שאמור להראות כמה צבע נשאר בכלל לא עולה. מישהו יודע איך אני גורם לה לעבוד באופן נורמלי על windows 7? (מלבד האפשרות לקנות חדשה ^^)

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by onthemic,

אהלן כולם לפני כמה ימים קיבלתי מצלמת אינטרנט (עם חיבור יו אס בי למצלמה ו3.5 למיקרופון) וגם מיקרופון עם חיבור 3.5. ניסיתי לחבר את שניהם (בנפרד) לעיגול האדום/ורוד של המיקרופון, ולא עבד. הלכתי וקראתי כל דבר אפשרי שקשור לבעיה הזאת - שיניתי הגדרות, בדקתי שהווליום של המיקרופון הכי גבוה, שהוא לא מושתק, בדקתי כל הגדרת קול אפשרית - וכלום. התקנתי סאונד דרייבר של נ'ווידיה כדי לבדוק אולי אפשר לשנות שם משהו - הכל על הנייר פיקס. אבל זה לא עובד. נ.ב. המצלמת אינטרנט הקודמת שלי כללה מיקרופון מובנה עם חיבור יו אס בי משותף והכל עבד חלק, גם המצלמה וגם המיקרופון. אני כבר אובד עצות, מישהו יכול לעזור עם זה?

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. אני מחדש ציוד ובכך גם את העכבר שלי אני מחפש עכבר שדבר ראשון יהיה נוח לעבודה ממושכת (לא קטן ולא נמוך) שיהיה אל חוטי עם משדר קטן (לא יותר ממלימטרים בודדים) שיהיו לו שני לחצנים נוספים (מעבר ל3 הרגילים), ואם לא אז לפחות אחד בעיקרון הוא מיועד לgaming קל (תפקידים-פעולה) ושימוש יום יומי שכולל גלישה, קטלוג ועריכת תמונות בסיסית (לא שימוש מתקדם ב PS) מסמכים וכו' כך שאני מניח שהדיוק יהיה שימושי בשביל המשחקים וגם יהיה נוח בשביל העריכת תמונות התקציב הוא באזור ה 150 נניח (ניתן EBAY וכו' אבל אז עבכל מקרה פחות מ 50$ כי מעל זה יש מעמ) אני מניח שעכבר זה סביר לקנות יד שניה (תקנו אותי אם אני טועה) ה razer הבסיסיים - Abyssus למשל נראה טוב אבל הוא חוטי אני מנחש שיש משהו אל חוטי בסגנון (אני מקו…

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. שלום לכולם צריך חוות דעת למי שיש את המקלדת קיבלתי מקלדת חלופית במסגרת אחריות. של חברת cooler master sk651 מקלדת מכנית בלוטוס איך היא בתור מקלדת למשחקים ועבודה חוץ מהעובדה שהיא נראת קטנה ונמוכה דבר שלי יפריע ושאין לה מקשים לשליטה בבוליום או כל מדייה שיש במקלדות ואם שווה להתעקש שיתנו לי משהוא אחר או להוסיף כסף לקחת מקלדת של קרוסייר הבדל של 100 שקל . המקלדת הקודמת שהיה לי של חברת roccat vulcan 100 שהיא גם מכנית

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by MichaelZ,

יש לי מדפסת משולבת לייזר Lexmark X215. אני משתמש בה כבר 10 שנים. לאחרונה היא הפסיקה להרים את הדפים מהמגש. אני יכול להדפיס איתה רק בהזנה ידנית. הסתכלתי בפנים וראיתי שהגומיה שעושה את הפעולה יבשה וסדוקה (אבל לא גמורה טוטל לוס). לא בה לי למסור את המדפסת לטיפול שיעלה מאות שקלים, במצב כזה עדיף כבר להביא חדשה. מצד אחר, היא מדפסת מצויינת שאני רגיל אליה ואין איתה שום בעיה חוץ מהקטע עם הגומיה. אם יש פיתרון זול ומהיר (אם כי זמני), אני אנסה להוציא מהמדפסת הזאת עוד שנה-שנתיים. ראיתי ביוטיוב את הסרטון הזה: יש את החומר שנקרא: RUBBER CLEANER & REJUVENATOR הייתי בהום סנטר ובעוד חנות וכל מה שהיה להם זה ספריי סיליקון. הגדלתי ראש ולא קניתי את זה. הספריי הזה אולי ימלא טיפה את הסדקי…

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by onn_the_vy,

מזה cas. ואיך אני בודק באיזה cas הזיכרון שלי עובד.

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by unknown,

מה עדיף מבין השניים??? תאמרו לי מבחינת כל המאפיינים(איכות תמונה, ביצועים, כו'... הערה:לא היה לי מקום לשם המלא של הכרטיס, אז הנה הוא- HERCULES 3D PROPHET 4500 64MB.

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. חברה מישהו יכול לומר לי אם זה באמת ספק של 500 WATT? http://planet.nana.co.il/amir0015/images/193637pic2.jpg

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by asaf999,

שלום לכולם, קניתי מחשב ובו מארז GIGABYTE 3D AURORA, אך עכשיו הסתבר לי שהגודל שלו לא מתאים לי!!! לכן עד שהמחשב יגיע/יורכב, יש לי זמן לשנות את המארז: איזה מארז איכותי הייתם מציעים לי בסכום עד 900 ש"ח ובעל מידות מקסימליות: גובה 48 ס"מ. רוחב 23 ס"מ. אורך 50 ס"מ. חשבתי על זה, הוא ניראה טוב: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3792 זה ממש ממש דחוף!!! תודה.

• 22 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. האם ה DPI הוא רק מהירות התזוזה של העכבר, או גם הדיוק בתנועות קטנות? לדוגמה ב G500 ה DPI יהיה על המקסימום בכל מקום אפשרי (בעכבר, במחשב ובמשחק) ינוע במהירות אדירה ויגיע למרחק ענק על המסך בכל מילימטר של תנועה, אבל מה יקרה אם אני אוריד את הרגישות במשחק? 1) המהירות שהוא מגיע ממקום למקום תרד. 2) מה יקרה לדיוק? נגיד האם תהיינה "קפיצות" קטנות ולא הכל יהיה חלק? כי אצלי ב G5 בתנועות קטנטנות ומדויקות יש קפיצות קטנות, שעלולות להפריע במשחק. שאלת סיכום, זה מה שמעניין אותי: האם עכברים שיש להם DPI גבוה יתפקדו על DPI נמוך באופן מדוייק יותר מעכברים שאותו ה DPI הנמוך הוא המקסימום בשבילם? לדוגמה, ל G5 יש 2000 DPI ול G500 5700. אם אני אוריד את ה DPI של ה G500 ל 2000 וישאיר את ה DPI של ה G5 על…

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by YKaflalo,

אז קניתי מדפסת חדשה של חברת HP מסוג all in one 1515, היא לא פעלה אבל חשבתי שזה בגלל אי תמיכה זמנית בWIN 10, אבל לאחרי שניסיתי ארותה במחשב נייד פתאום שם היא פעלה. ניסיתי לקבל תמיכה מחברת HP והם אמרו שיכול להיות שחסר איזשהו DRIVER של הCHIPSETת ניסיתי להוריד דרייבר עדכני וזה עדיין לא פתר את הבעיה, יש למישהו מושג מה הבעיה יכולה להיות?

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.