עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by Aviad Faran,

אוקי- קניתי סידירום חדש- אסוס X52. יופי לי הופה לי. רשום לי מאחורה שיש לי בו די די אס אס שתיים ולא אחד ומראים לי שרטוטים של שני ה-(די די אס אס)ים למינהם. יופי אני שמח מזה?!

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by onn_the_vy,

מזה cas. ואיך אני בודק באיזה cas הזיכרון שלי עובד.

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by Ibrow-Now,

אם יש דיסק קשיח, צורב וDVD, מה מומלץ? אני חושב: הדיסק הקשיח pri. master הכונן DVD יהיה pri. slave והצורב יהיה sec. master סדר טוב?

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by urich,

יש לי לוח פנטיום 2 חדש למדי הייתי רוצה להוסיף זיכרון כיצד אדע באיזה זיכרון בלוך משתמש 100 או 133(sdram) והאם אפשר להישתמש בזיכרון 133 בלוח של 100 וכמה עולה זיכרון מכל סוג

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. שלום לכולם, ברשותי כרגע Logitech G300. הוא מתחיל לעשות בעיות אמינות (כשאני לוחץ ב-BF4 בלחצן הימיני כדי להיכנס בין כוונות הוא יוצא ונכנס בפתאומיות... לפעמים הלחצן הימיני לחוץ אך הוא לא נכנס לבין כוונות). בקיצר, משהו בסגנון CLAW, עדיפות למינימום 2 לחצנים משניים (ל-G300 יש 4) ועדיף שיהיה אופטי. תודה.

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by alon sh,

היי, אני מחפש רמקולים למחשב בעיקר לסרטים. גם למוזיקה ולמשחקים אבל לא לגיימרים. משהו בסיסי וטוב, בערך בתקציב של 200-300 שקלים. אחרי שחיפשתי, מצאתי את הדגמים האלו: MicroLab FC330, Logitech Z337, Logitech Z333, Logitech Z313 מישהו מכיר את הדגמים האלו? אשמח להמלצה. ואם יש לכם דגם אחר מומלץ, אשמח לשמוע.

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  7. Started by Regev,

CPU: Intel P4 1.8A (Northwood) MotherBoard: ASUS P-4T i850 Graphic Card: Hercules 3D PROPHET FDX 8500 LE Memory: VIKING 256 RDRAM (PC-1066) Hard-Disk: Maxtor 60GB 7200RPM ATA-133 Sound Card: Hercules Game Theater XP DVD-ROM: LG x16x48 CD Recorder: Aopen CRW3248 32x12x48 Modem: ADSL USB Scanner: HP Scanjet 4400c Floppy 1.44: Teac 1.44 Net Device: NetCard RJ45 10/100 Mouse: Microsoft ® Wireless IntelliMouse ® Explorer KeyBoard: Wireless Ergonomic (With Hebrew Buttons) WebCam: Creative Webc…

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by asaf999,

שלום לכולם, קניתי מחשב ובו מארז GIGABYTE 3D AURORA, אך עכשיו הסתבר לי שהגודל שלו לא מתאים לי!!! לכן עד שהמחשב יגיע/יורכב, יש לי זמן לשנות את המארז: איזה מארז איכותי הייתם מציעים לי בסכום עד 900 ש"ח ובעל מידות מקסימליות: גובה 48 ס"מ. רוחב 23 ס"מ. אורך 50 ס"מ. חשבתי על זה, הוא ניראה טוב: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3792 זה ממש ממש דחוף!!! תודה.

• 22 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by etay93,

טוב אחרי שהתחדשתי באוזניות , עכבר ופד לעכבר, הגיעה תורה של המקלדת פשוט חבל לא לנצל הנחות של כמעט 100 שקל . בעקרון אני מעדיף לא להשקיע סכום מטורף עד 400 ( לפני ההנחה ) כמובן שמדובר במקלדת מכנית. עיקר המקלדות שראיתי במחירים טובים היו של thermeltake אבל יש אפשרות ל crosiar ולcoolmaster . (שמתי עין בעיקר על ה Thermaltake Tt eSports Meka G1 ועל Thermaltake Tt eSports Meka G-UNIT שמגיעות במחיר יחסית מצוין) כאשר ה g-unit מציע באנדל יותר מענין (כולל אורות led וכל מיניות שטויות אבל הבעיה היחידה שלו היא שהסימן שאלה ממוקם בשונה ממקלדות רגילות) אשמח לשמוע המלצות . תודה איתי

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by bhaim6,

שלום , רכשתי לאחרונה מצלמת וידאו דיגיטלית (PANASONIC NV-GS57 MINI DV) ואני מעוניין להעביר את החומר המצולם למחשב הביתי. היות ואני יודע שהחומר המצולם נשמר בצורה דיגיטלית על הקלטת ותופס נפח רב,אני כנראה צריך לרכוש כרטיס FIREWIRE כדי להעביר את החומר המצולם בקצב מהיר למחשב .(יש גם יציאת USB-2). השאלות שלי הן: 1. מדוע בחלק מהמקומו הכרטיס נקרא גם "כרטיס ללכידת וידאו DV "? האם מדובר בשני כרטיסים שונים? (עד היום חשבתי ש"לכידה" מתבצעת כאשר יש המרה מפורמט אנאלוגי לדיגיטלי) 2.האם התוכנה שמגיע עם חלק מהכרטיסים משמשת כתוכנה/דרייבר לצורך ביצוע ההעברה בפועל או תוכנת עריכה בלבד שאין חובה להשתמש בה? 3.מה פירוש "יציאת DV לעריכת הסרטים במחשב "?האם זה שם נוסף ל "FIREWIRE" או יציאה שונה לגמרי…

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by FeedMe,

שלום! כיום יש לי ספק כוח של Enermax- ליברטי 400. אבל, מסתבר שאם אני ארצה לשדרג בעתיד ל-R600+ 6600 ושהמערכת תהיה יציבה, יש צורך ביותר ממה שהליברטי 400 יכול לתת. עכשיו, הליברטי הוא ספק חדש (רבע שנה) ויש לי עדיין את ספק ה-thermaltake 410W המעפאן הקודם שלי. עכשיו, יש איזושהי דרך לחבר במערכת אחת שני ספקים? לגבי מקום במארז- אל תדאגו, בשביל זה יש דרמל, ג'יגסאו, מסור דיסק ומקדחה במחסן השאלה היא איך אני גורם לספק להידלק יחד עם המערכת? אילו חלקים אני יכול "להניע" עם הספק המשני? רכיבים היקפיים כבר ברשימה שלי, השאלה היא האם הספק הזה בכלל יוכל להחזיק R600! העוצמה של המסילת שלו לא מספיק חזקה (כל מסילה בנפרד) וגם לא מספיק חזקה משולבת. מה אני יכול לעשות איתו? (הוא לא תומך ATX 2.2, …

• 27 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by unknown,

מה עדיף מבין השניים??? תאמרו לי מבחינת כל המאפיינים(איכות תמונה, ביצועים, כו'... הערה:לא היה לי מקום לשם המלא של הכרטיס, אז הנה הוא- HERCULES 3D PROPHET 4500 64MB.

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by tot5,

אני מחפשת מקלדת שטוחה, כלומר מקשים כמו של לפטופ. אם המקלדת של אפל הייתה טובה ל-pc, הייתי לוקחת אותה. המלצות למישהו?

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by Tal14,

אני מתכנן לקנות את המדפסת הנ"ל כאן http://www.nirtech.co.il/catalog/product_details.aspx?prodid=1538 וכתוב שם שהמכשיר לא כולל כבל USB. האם יכול להיות שיש לי כבלים כאלה דומים בבית (הכוונה האם זה משהו נפוץ או שזה מיוחד למדפסות)? והאם מקבלים עם המדפסת ראשי דיו ? ואם אפשר חוות דעת על המדפסת הזו אני אשמח. תודה

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by dr-psyco,

שלום לכולם רציתי לדעת האם ניתן להאריך כבל USB ע"י חיתוך הכבל והארכת החוטים בצורה רגילה עם איזולירבנד. אני יודע שניתן להאריך עד 5 מטר ומעבר לזה דרוש מגבר. תודה למגיבים

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by yosi-m,

זה לקח הרבה זמן אבל הגעתי למסקנה, לסידירום X52 יש מנוע מאוד מהיר !!!!!!! למה הכוונה ? קוטר סידירום הוא 6 ס"מ, והוא מסתובב במהירות 52 סיבובים לשנייה (מקסימום תיאורטית....), לכן המהירות הזוויתית(למביני פיזיקה) היא w=2*3.14*52=326.56 RAD/SEC ובגלל שקוטרו של דיסק הוא 6 ס"מ אז המהירות הקוית בנקודת הקצה של הדיסק היא v=326.56*6=1959.36 =19.5936 M/SEC נכפיל ב 3.6 ונקבל מהירות של 70 קמ"ש ! תקנו אותי אם אני טועה !

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by com,

איך הרמקולים האלו??? אני מאמין שאני יקנה אותם, הם 2.1, 30 ואט סאב, 10 ואט כל סטאיליסט... XPS 210: Stereo Kit + Subwoofer Designed with the most demanding PC users in mind, the XPS 210 is Hercules' most lifelike 2.1 channel kit. The deep and powerful wooden 30 Watt RMS subwoofer completely submerges listeners by dramatically improving the sound reproduction of low-end frequencies. Satellite speakers with tweeters and medium-range response ensure incredibly natural reproduction of the rest of the sound spectrum. Featuring total sound control, including treble and bass master volume, the XPS 210 provides listeners with a truly amazing quality of sound, including stunning 3D …

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. אורח PrototypE
    Started by אורח PrototypE,

זה נורמאלי ? Aopen 16 חדש

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. העכבר שלי כבר לא מתפקד, ניסיתי להחיות אותו עם ספרי ניקוי מגעים , הבעייה סודרה אבל פתחה תיבת פנדורה נוספת של בעיות. גם העכבר הקודם שלי היה של לוגיטק והוא מת טרם זמנו, לכן העכבר הבא שלי אני מעדיף שלא יהיה של לוגיטק. אחרי החפירה- אני צריך שהעכבר יהיה דומה למאפיינים שהיו ל G700: אלחוטי, עם הרבה מקשי תיכנות, ועם שמירת פרופילים. תקציב: 550 ש"ח~ (או יותר אם ממש שווה) תודה

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by dyn,

שלום, יש לי בבית מכשיר פקס מדגם panasonic ומודם פקס במחשב (אני לא יודע איזה, זה משהו מאוד ישן). כשאני שולח פקס לקו הטלפון בבית אני מקבל פקס רק אם אחד מהשניים מחוברים לקו, כלומר אני לא מצליח לקבל פקס גם למודם הפקס במחשב וגם למכשיר הפקס באותה השליחה, לעיתים הפקס מתקבל רק במכשיר הפקס ולא במודם הפקס. קיימת אפשרות להגדיר איכשהו שפקס שנשלח יתקבל גם במכשיר הפקס וגם במחשב למודם הפקס? תודה מראש על העזרה

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. חברה מישהו יכול לומר לי אם זה באמת ספק של 500 WATT? http://planet.nana.co.il/amir0015/images/193637pic2.jpg

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by ShaharSi,

אני מחפש מדפסת משולבת אמינה וחסכונית. הסתכלתי בדיון מדפסות מומלצות וראיתי את הדגם הזה Canon Pixma MX475 . ואני מחפש לקנות את המדפסת מKSP.. אני באילת שבוע הבא. השאלה האם יש דגם יותר חסכוני ומומלץ מהדגם הזה? תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by MagnuM_47,

אני מעוניין לחבר את המחשב לטלויזיה בחיבור VGA קצת הסתבכתי עם כל הכבלים, רציתי עזרה, זה האתר שאני קונה ממנו: http://www.cablestogo.com/product_list.asp?cat_id=3415 א.האם לVGA של הגבלה של רזולוציה? ז"א שאם אני יחבר אותו לTV אני אראה את הרזולוציה נמוכה יותר? ב.אחרי שאני מחבר את הכבל לטלויזיה יש הגדרות כלשהם שצריך לעשות? (פשוט אני רגיל להגדיר דרך הלוח בקרה של הכרטיס מסך, ובחיבור VGA אני לא ממש בקיע) תודה לעוזרים. נ.ב- צריך חיבור זכר-זכר.

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by motir,

הי, האם יש פד לעכבר אופטי במחיר שפוי (מכסימום 30-40 ש"ח) ? ראיתי משהו ב-20 ש"ח אבל הוא מאוד קטן (18 ס"מ קוטר). אני רוצה משהו גדול יותר. לא אכפת לי הביצועים במשחקים וכו', רק שיהיה פד נוח ושהעכבר יחליק עליו בקלות. מה אתם אומרים?

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. אני צריך המלצה לעכבר לייזר מקצועי/מדויק עבור גרפיקאי במחיר של עד 300 ש"ח אין צורך לנצל את כל הסכום - אם יש יותר בזול אשמח לשמוע ראיתי עכשיו את העכבר הבא: http://www.lamisrad.co.il/pl_product~Teac_c344~13~61.htm איך הוא? בתודה חיים

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.