עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by y_i_c,

קניתי מחשב חדש AMD XP 1700 אבל יש בעיה...!! הטמפרטורה של המחשב היא 60 מעלות!!!! והמחשב נתקע כל הזמן!!!! למישהו יש רעיון<<?????

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. מחפש סט מומלץ (אפשר גם בנפרד) של מקלדת ועכבר , להקלדה נוחה . כיום יש את הסט של Wireless Desktop 3000 , אכזבה אחת גדולה ! אשמח להמלצה בנושא , דרור .

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. לחבר שלי יש מדפסת HO 46** (לא זוכר דגם מדויק) שנקנתה לפני כמה שנים,והיא משולבת עם פקס עד כמה שזכור לי. בכל אופן,הצבעוני אצלו מדפיס בלי בעיה ואילו השחור לא הדפיס כלל. אמרתי לו שהיות והמיכל לא מקורי אני מניח והוא סתום והדיו לא יוצא. הלך הבחור וקנה אחר,אבל גם מיכל לא מקורי והוא עכשיו התקשר להגיד שהוא הדפיס 3-4 הדפסות והעניין שוב לא מדפיס. מניסיון עם מדפסת אפסון של חברה שלי,גם לה קרה אותו דבר.. יכול להיות שגם פה הדיו תקוע והראש סתום? יש לכם הצעה אחרת לפתרון? אפילו לבדיקה האם זה אכן סתום או משהו כזה?

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. Started by asaf999,

שלום לכולם, קניתי מחשב ובו מארז GIGABYTE 3D AURORA, אך עכשיו הסתבר לי שהגודל שלו לא מתאים לי!!! לכן עד שהמחשב יגיע/יורכב, יש לי זמן לשנות את המארז: איזה מארז איכותי הייתם מציעים לי בסכום עד 900 ש"ח ובעל מידות מקסימליות: גובה 48 ס"מ. רוחב 23 ס"מ. אורך 50 ס"מ. חשבתי על זה, הוא ניראה טוב: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3792 זה ממש ממש דחוף!!! תודה.

• 22 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by Ibrow-Now,

אם יש דיסק קשיח, צורב וDVD, מה מומלץ? אני חושב: הדיסק הקשיח pri. master הכונן DVD יהיה pri. slave והצורב יהיה sec. master סדר טוב?

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. Started by MagnuM_47,

אני מעוניין לחבר את המחשב לטלויזיה בחיבור VGA קצת הסתבכתי עם כל הכבלים, רציתי עזרה, זה האתר שאני קונה ממנו: http://www.cablestogo.com/product_list.asp?cat_id=3415 א.האם לVGA של הגבלה של רזולוציה? ז"א שאם אני יחבר אותו לTV אני אראה את הרזולוציה נמוכה יותר? ב.אחרי שאני מחבר את הכבל לטלויזיה יש הגדרות כלשהם שצריך לעשות? (פשוט אני רגיל להגדיר דרך הלוח בקרה של הכרטיס מסך, ובחיבור VGA אני לא ממש בקיע) תודה לעוזרים. נ.ב- צריך חיבור זכר-זכר.

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. יש לי אפשרות עכשיו לקנות את ה HERCULES Prophet T200 אבל אני רוצה את HERCULES Prophet T500 אין לי כסף .... יהיה לי כסף רק בעוד חודשיים בדיוק!!! לחכות חודשים או לקנות את ה T200 עכשיו?? אני ממש מתלבט מה אני יעשה??

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. אורח athlon
    Started by אורח athlon,

הדבר הזה של LEADTEK, שווה משהו?

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. Started by MichaelZ,

יש לי מדפסת משולבת לייזר Lexmark X215. אני משתמש בה כבר 10 שנים. לאחרונה היא הפסיקה להרים את הדפים מהמגש. אני יכול להדפיס איתה רק בהזנה ידנית. הסתכלתי בפנים וראיתי שהגומיה שעושה את הפעולה יבשה וסדוקה (אבל לא גמורה טוטל לוס). לא בה לי למסור את המדפסת לטיפול שיעלה מאות שקלים, במצב כזה עדיף כבר להביא חדשה. מצד אחר, היא מדפסת מצויינת שאני רגיל אליה ואין איתה שום בעיה חוץ מהקטע עם הגומיה. אם יש פיתרון זול ומהיר (אם כי זמני), אני אנסה להוציא מהמדפסת הזאת עוד שנה-שנתיים. ראיתי ביוטיוב את הסרטון הזה: יש את החומר שנקרא: RUBBER CLEANER & REJUVENATOR הייתי בהום סנטר ובעוד חנות וכל מה שהיה להם זה ספריי סיליקון. הגדלתי ראש ולא קניתי את זה. הספריי הזה אולי ימלא טיפה את הסדקי…

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. Started by Tal14,

אני מתכנן לקנות את המדפסת הנ"ל כאן http://www.nirtech.co.il/catalog/product_details.aspx?prodid=1538 וכתוב שם שהמכשיר לא כולל כבל USB. האם יכול להיות שיש לי כבלים כאלה דומים בבית (הכוונה האם זה משהו נפוץ או שזה מיוחד למדפסות)? והאם מקבלים עם המדפסת ראשי דיו ? ואם אפשר חוות דעת על המדפסת הזו אני אשמח. תודה

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. מה קרה מהי הקפיצה העצבנית הזאת בזכרונות לפני יומיים בדקתי ו256 מגה של מיקרון פיסי 133 עלו 55 דולר עכשיו הם עולים 101 מה הולך פה ?

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. חחח שאלה קצת מצחיקה אבל אני צריך עכבר בסביבות ה60-70 שקל... ראיתי זה חמוד Microsoft® Wheel Mouse Optical OEM אבל כמה dpi יש לו? וראיתי את זה גם Genius NetScroll Eye PS2 עם 800 dpi http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1354_296&products_id=11540 תודה!

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by Wingedbull,

מדוע? החיבור USB בפנים, הבטריות מלאות, התזוזה של העכבר איטית מסורבלת, ומקרטעת. יש לי את העדכון מהאתר שלהם 6.00. מה אפשר לעשות בנידון?

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by ArChAnGeL,

קודם כול שלום לכולם זוהי ההודעה הראשונה שלי ;D ;D ;D אני קניתי עכבר GPT אופטי 5 כפטורים USB, התקנתי את הדריברים והתיישבתי לשחק (נו אלא מה). קודם כול היה לי PAD צד אחד לבן וצד אחד שחור, אז על הצד הלבן העכבר בכלל לא זז, אז הפחתי אותו, ולעמת זאות הסד השחור העכבר זז אך עם קפיצות, מוזר הרגישות לא גבוהה כמו שהיא אמורה להיות, (בעכבר הרגיל שהיה לי הייתה רגישות גבוהה יותר :-\), תגידו יש קשר ביןהPAD לבעשיה? או שזה החברה, (חבר שלי נקלע לאותה בעיה...)

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. Started by Aviad Faran,

אוקי- קניתי סידירום חדש- אסוס X52. יופי לי הופה לי. רשום לי מאחורה שיש לי בו די די אס אס שתיים ולא אחד ומראים לי שרטוטים של שני ה-(די די אס אס)ים למינהם. יופי אני שמח מזה?!

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by elyaz,

שלום לכם כבר הרבה זמן שאני חולם שיהיה לי הגה, לאחרונה הגעתי להחלטה שאני קונה אחד משלי (טוב האמת שזה בגלל שאשתי הסכימה ) כמו כל שכיר ממעמד הביניים העייף שהזמן לגיימינג שלו הופך למשאב יקר אני לא מחפש הגה יקר מדי שישב רוב הזמן בצד ויעלה אבק, מצד שני חשוב לי לקנות הגה איכותי, שיתן לי להפיק את מלוא ההנאה. מחיפוש שעשיתי ברשת הגעתי לשני מועמדים: thrustmater T150 מול Logitech g29. T300 כבר לא בתקציב שלי- (למרות שחלפה בי המחשבה להזמין באמזון.) הרושם שקיבלתי מביקורות ברשת הוא שלT150 יש Force Feedback מעולה, אך איכות החומרים של ההגה והדוושות פחות טובים, לעומת הלוג'יטק, שעולה כ- 500 ש"ח יותר, עם איכות חומרים טובה יותר- הגה עשוי מעור ודו…

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. ... תודה רבה

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. שלום רב לאחרונה התחלתי עבודה שדורשת ממני הקלדה בכמויות מטורפות ואני מחפש מקלדת שמה שהכי חשוב בה הוא הארגונומיה כדי שהידיים והאצבעות לא יכאבו. בנוסף יש לי הרגל הקלדה מגונה שאני מחפש דרכים להיפטר ממנו. הבעיה היא שביד שמאל אני מקליד רק אם האצבע (זאת שליד האגודל) ולא עם כל חמש האצבעות וזה מתחיל לתת את אותותיו. ניסיתי לעבור לכל החמש אך זה מאט אותי מאד. למישהו יש רעיון איך להרגיל את הידיים לזה? אמרו לי שאולי זו הדרך בה אינ מניח את הידיים ביחס למקלדת. אודה לכל עצה

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by ronigrr,

אז ככה כרגע יש לי razer naga אחלה עכבר באמת אבל הלך לי החיישן דאבל קליק וזה משגע לי את הצורה (ניסיתי לפרק ולנקות,לא עזר) אני משחק באחיזת claw grip אבל תכלס לא משחק יותר מדי משחקי mmo אבל מצד שני הייתי שמח ליותר לחצנים מעכבר רגיל לגבי המחיר,אין לי בעיה להשקיע בעכבר אבל כמובן לא להגזים (800+ =הגזמה) תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. אני מעוניין לשחק במחשב עם חבר ואני מחבר עוד מקלדת למחשב (שניהם usb) ועכשיו המקדלת פועלת והכל אבל במשחקים שני המקלדות פועלות כאחד. המחשב לא קורא אותם כשתי מקלדות בנפרד. יש דרך לעשות זאת? תודה מראש!!

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. אוקיי אז מה שקרה בסוף זה שהחברה שהיינו אמורים לקנות ממנה את המחשב הרימה ידיים.. הם לא יכלו להשיג את כל מה שביקשתי.. אמרו שזה מקצועי מדי בשבילהם! ;D אז בכל מקרה אני מתכוון לקנות מזיגזג (שמעתי מכולם שהשירות שם הכי טוב ויש אחריות והכל).. אז אני מסתכל ויש שם את כל החלקים שאני רוצה חוץ מהמארז: ANTEC KS282 SOLUTION SERIES 300W, והזכרון: Mushkin 256 ddr basic א. אז בקשר לזיכרון אני רואה שיש בזיגזג את הזכרון הזה: MICRON 256 mb DDR 2100 במחרי דומה ל MUSHKIN והוא גם עם אחריות לכל החיים... זה נראה לי אותו דבר, לא? ב. אז מה כדאי לי לעשות בקשר למארז? זה סיבוך לקחת מארז מחנות אחרת ולתת להם להוסיף, לא? אם אתם חושבים ככה תמליצו לי על מארז טוב שיש בזיגזג (עדיף לא האנרמקס הוא גדול מדי והוא…

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. התוכן בכותר. המכונת צילום, הפקס, וההדפסה בשחור לבן לא מסכימים לעבוד. למעשה, המכונה נתקעת עם ההודעה הזו וזהו. היא פשוט כותבת שנגמר הצבע [לא יודע אם זה רלוונטי, סוג הדיו 88 ©] וזהו. משם היא לא זזה. לא ימינה ולא שמאלה. תודה לעזורים.

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. יש מדפסות שנותנות איכות של 1200 על 2400 שזה לפי מה שאני מבין מעולה לטקטס אבל יהיה ממש גרוע לתמונות איכות סריקה 2400 על 4800 עד כמה זה משמעותי יותר טוב לסריקת תמונות והאם ההבדל הוא ניכר? או שכל הקטע ברזולציה גבוהה זה בשביל היכולת להגדיל את התמונה ולעשות תקריב ?

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. Started by shugi,

אהלן. אני מעוניין לקנות עכבר גימינג חדש לאחר שהנוכחי (MX518) בתהליכי גסיסה, ואפשר לומר שכבר עשה את שלו. אני לא מחפש משהו יקר. עכבר גימינג סביר בסביבות ה-200 ש"ח. העכברים של רייזר די קורצים לי. תודה וסופ"ש נעים

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. Started by dans41,

מה אתם אומרים על העכבר הזה? זה עכבר לייזר אלחוטי, הוא נראה ממש נוח ועושה רושם שהוא מתאים לצרכים שלי. אני לא יודע מה היתרונות והחסרונות של לייזר על אופטי הייתי שמח עם מישהו יפרט לי קצת בנושא. בעיקרון זה עכבר לגיימינג (משחקים כבדים אבל לא לשעות משחק ארוכות אלא פעם ב.. שיוצא לי לשחק). אני חייב להתשמש בפד? כי אני רוצה להשתמש בו גם על מיטה או ספה ואני לא יודע עם אפשר בלייזר, ואיך זה יקלט. עם למישהו יש ניסיון איתו או עם עכבר שעונה על הצרכים שלי אשמח לשמוע. תודה.

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים