ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,427 דיונים בפורום זה
-
אני מעדכן את ה - BIOS.. לגירסה F4 עכשיו יש תוכנה של GIGABYTE שעושה את זה אוטומטית GIGABYTE @BIOS Writer For Win9x/me/nt4/2000 אני עושה לה עדכן היא רושמת שהיא מעדכנת ואז היא אומרת שזה נעשה בהצלחה , היא אומרת לעשות RESTART ואז אני מקבל הודעת שגיאה שיש בעייה ללחוץ F2 לשחזור או F1 ל - SETUP... אני עושה F2 והכל חוזר לקדמותו (חוזר לויינדוס בלי הצגת הבעייה) אני מעוניין לעדכן את גירסת ה - BIOS... למישהו יש רעיון / נתקל בבעיה ?!
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
דיסק קשיח - נורא פשוט מה עדיף : מקסטור 40 GIGA 7200 ATA133 (סדרה חדשה) סיגיט - 40 גיגה 7200 המקסטורים היו מתמיד אמינים ואחד מהם אצלי בקרבים של המחשב, בקשר לחדשים אטלון אומר שהם משמיעים קולות נקישות וכדומה. הסיגיט, אין לי נסיון איתו ורוב המוכרים המליצו לי מקסטור אבל הסידרה החדשה לא הוכיחה את עצמה. החומר שלי מאוד חשוב לי! מה אתם אומרים?? (במיוחד כל בעלי המקסטורים החדשים שביננו, האם ה"שמועות" נכונות?) :smoke:
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
התוכן בכותר. המכונת צילום, הפקס, וההדפסה בשחור לבן לא מסכימים לעבוד. למעשה, המכונה נתקעת עם ההודעה הזו וזהו. היא פשוט כותבת שנגמר הצבע [לא יודע אם זה רלוונטי, סוג הדיו 88 ©] וזהו. משם היא לא זזה. לא ימינה ולא שמאלה. תודה לעזורים.
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לחבר שלי יש מדפסת HO 46** (לא זוכר דגם מדויק) שנקנתה לפני כמה שנים,והיא משולבת עם פקס עד כמה שזכור לי. בכל אופן,הצבעוני אצלו מדפיס בלי בעיה ואילו השחור לא הדפיס כלל. אמרתי לו שהיות והמיכל לא מקורי אני מניח והוא סתום והדיו לא יוצא. הלך הבחור וקנה אחר,אבל גם מיכל לא מקורי והוא עכשיו התקשר להגיד שהוא הדפיס 3-4 הדפסות והעניין שוב לא מדפיס. מניסיון עם מדפסת אפסון של חברה שלי,גם לה קרה אותו דבר.. יכול להיות שגם פה הדיו תקוע והראש סתום? יש לכם הצעה אחרת לפתרון? אפילו לבדיקה האם זה אכן סתום או משהו כזה?
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן אני חדש פה משהו משהו אבל עדיין מותר לשאול בקשר לג'ימפור של לוחות אם איך אני מחשב door volt ואיך אני יודע מתי לחלק ב66 את המהירות של המעבד ומתי לחלק ב100 כדי להתאים לטבלה הזאת (ששכחתי איך קוראים לה) בחברותא דרור :saint:
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום רב לאחרונה התחלתי עבודה שדורשת ממני הקלדה בכמויות מטורפות ואני מחפש מקלדת שמה שהכי חשוב בה הוא הארגונומיה כדי שהידיים והאצבעות לא יכאבו. בנוסף יש לי הרגל הקלדה מגונה שאני מחפש דרכים להיפטר ממנו. הבעיה היא שביד שמאל אני מקליד רק אם האצבע (זאת שליד האגודל) ולא עם כל חמש האצבעות וזה מתחיל לתת את אותותיו. ניסיתי לעבור לכל החמש אך זה מאט אותי מאד. למישהו יש רעיון איך להרגיל את הידיים לזה? אמרו לי שאולי זו הדרך בה אינ מניח את הידיים ביחס למקלדת. אודה לכל עצה
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן, יש לי מחשב יחסית חזק לעריכת וידאו ואנימציה, לא חושב שהמפרט משמעותי כאן. העניין הוא שאני עובד עם עכבר עתיק ובקושי לחיץ (ובטח שלא מדויק), ואני מעונין בעכבר לצורכי עריכת וידאו, עיצוב גרפי, אנימציה וכו'. קנו לי את העכבר של לוג'יטק MX518 , הבעיה היא שרשום שהוא מיועד לגיימינג ובעיקרון אין לי כוח לשטויות של גיימינג אלא חשובה לי נוחות, דיוק ואמינות. האם העכבר הזה יכול לשרת אותי, או שכדאי להחזיר לחנות (עוד לא פתחתי) ולבחור עכבר אחר? יש המלצות אחרות? תודה רבה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי משחב וXBOX שאני מחבר אותם למסך LG W2362TQ יש לו כניסת DVI X1 וכניסה אנלוגית אחת אני רוצה לחבר גם את המחשב וגם את הXBOX למסך בלי לנתק ולחבר כל אחד מהם כל פעם אני לא צריך שהם יעבדו במקביל אני רק לא רוצה לחבר ולנתק אותם שיהיו מחוברים קבוע דרך DVI. אם מישהו מכיר התקן כזה אני אשמח לשמוע עליו
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, לא ידעתי איפה לשים את ההודעה אז אם זה לא מתאים אז סליחה ;D זה המפרט שלי: מעבד: INTEL CELERON 1000 מומהר ל1330 (טואלטין) לוח אם: DFI CA64-TC מארז: MIDI TOWER ATX *3 FANS מסך: PROVIEW 17" 772M מודם: קרייטיב 56K זיכרון: 192MB כרטיס מסך: TNT 2 32MB כונן: 1.44מיצומושי CD-ASUS*52 TEAC 8*8*40 מקלדת+עכבר(usb)פשוטים רמקולים פשוטים 480W דיסק קשיח: W.D 15G כרטיס רשת: CNET PRO200 PCI אני מתקוון לקנות חלק/ים חדשים עד 1000 ש"ח מה לקנות ??? ??? ??? : : :P :-/ :-/ :-/ :-/ :AR15: :AR15: :asthanos:
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אוקיי אז מה שקרה בסוף זה שהחברה שהיינו אמורים לקנות ממנה את המחשב הרימה ידיים.. הם לא יכלו להשיג את כל מה שביקשתי.. אמרו שזה מקצועי מדי בשבילהם! ;D אז בכל מקרה אני מתכוון לקנות מזיגזג (שמעתי מכולם שהשירות שם הכי טוב ויש אחריות והכל).. אז אני מסתכל ויש שם את כל החלקים שאני רוצה חוץ מהמארז: ANTEC KS282 SOLUTION SERIES 300W, והזכרון: Mushkin 256 ddr basic א. אז בקשר לזיכרון אני רואה שיש בזיגזג את הזכרון הזה: MICRON 256 mb DDR 2100 במחרי דומה ל MUSHKIN והוא גם עם אחריות לכל החיים... זה נראה לי אותו דבר, לא? ב. אז מה כדאי לי לעשות בקשר למארז? זה סיבוך לקחת מארז מחנות אחרת ולתת להם להוסיף, לא? אם אתם חושבים ככה תמליצו לי על מארז טוב שיש בזיגזג (עדיף לא האנרמקס הוא גדול מדי והוא…
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני צריך הדרכה בגדול רק לגבי חיבור והפעלת הפקס, חיבור הטלפון. והאם הפקס קשור לדרייבר ? תודה לכולם!!!
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
אני מחפש מקלדת עד איזור ה-200 ש"ח. גם סט של מקלדת ועכבר בא בחשבון, אם יש משהו טוב ומשתלם במחיר הזה. חשבתי על שתי אופציות, ה-Logitech Media Elite או ה-Microsoft Digital Media Pro (יש לי כבר אחת כזו). ראיתי הרבה המלצות על כל מקלדת, אבל לא הצלחתי להבין אם יש יתרון ברור לאחת מהן. אשמח להמלצות והצעות.
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מעוניין לחבר את המחשב לטלויזיה בחיבור VGA קצת הסתבכתי עם כל הכבלים, רציתי עזרה, זה האתר שאני קונה ממנו: http://www.cablestogo.com/product_list.asp?cat_id=3415 א.האם לVGA של הגבלה של רזולוציה? ז"א שאם אני יחבר אותו לTV אני אראה את הרזולוציה נמוכה יותר? ב.אחרי שאני מחבר את הכבל לטלויזיה יש הגדרות כלשהם שצריך לעשות? (פשוט אני רגיל להגדיר דרך הלוח בקרה של הכרטיס מסך, ובחיבור VGA אני לא ממש בקיע) תודה לעוזרים. נ.ב- צריך חיבור זכר-זכר.
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
התקציב שלי הוא 1500$ בערך איזה נייד כדאי לקנות ??? איזו חברה טובה? המפרט שאני מעונין הוא: p 3 800 ומעלה מסך 14 inch לפחות 256 ram שיעבוד גם ברזולוציה 800X600 (אני יודע ש ibm עובדים ב 1024X768) 20 gb hard disk ומעלה ושלא יהיה מצב שהפלופי וה cd-rom הם באותו מקום כך שלא ניתן להשתמש בשניהם תודה :-* נ.ב שיהיה לו משקל כמה שיותר קטן ככל האפשר (שמעתי שיש "עריסות" וכל')
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכם כבר הרבה זמן שאני חולם שיהיה לי הגה, לאחרונה הגעתי להחלטה שאני קונה אחד משלי (טוב האמת שזה בגלל שאשתי הסכימה ) כמו כל שכיר ממעמד הביניים העייף שהזמן לגיימינג שלו הופך למשאב יקר אני לא מחפש הגה יקר מדי שישב רוב הזמן בצד ויעלה אבק, מצד שני חשוב לי לקנות הגה איכותי, שיתן לי להפיק את מלוא ההנאה. מחיפוש שעשיתי ברשת הגעתי לשני מועמדים: thrustmater T150 מול Logitech g29. T300 כבר לא בתקציב שלי- (למרות שחלפה בי המחשבה להזמין באמזון.) הרושם שקיבלתי מביקורות ברשת הוא שלT150 יש Force Feedback מעולה, אך איכות החומרים של ההגה והדוושות פחות טובים, לעומת הלוג'יטק, שעולה כ- 500 ש"ח יותר, עם איכות חומרים טובה יותר- הגה עשוי מעור ודו…
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מהאתר TMS אם אפשר לחסוך אז לחסוך אם יש אופציה מאד משתלמת אז לחרוג קצת תודה[br]פורסם בתאריך: 20.01.2011 בשעה 15:37:46 לא מחייב מ TMS אפשר גם מחנות אחרת
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אז ככה כרגע יש לי razer naga אחלה עכבר באמת אבל הלך לי החיישן דאבל קליק וזה משגע לי את הצורה (ניסיתי לפרק ולנקות,לא עזר) אני משחק באחיזת claw grip אבל תכלס לא משחק יותר מדי משחקי mmo אבל מצד שני הייתי שמח ליותר לחצנים מעכבר רגיל לגבי המחיר,אין לי בעיה להשקיע בעכבר אבל כמובן לא להגזים (800+ =הגזמה) תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מחפש עוזניות בעיקר למשחקים אבל גם לאיכות טובה למוזיקה ועם מיקרופון איכותי. נדלקתי על עוזניות אלה של- Logitech http://www.tamlil2100.co.il/product.asp?pID=8191&cID=690 או יש גם את אלה Fatality של- Creative http://www.tamlil2100.co.il/product.asp?pID=8161&cID=1051 מה אתם אומרים, מה יותר טוב ? האם יש עוזניות יותר טובות משנים אלה בתקציב של עד 300 שקל פחות או יותר ? איך המקלדת הזאות של- Logitech http://www.tamlil2100.co.il/product.asp?pID=1855&cID=439 האם נוח לשחק במשחקים עם כפתורים נמוכים ? האם יש חסרונות במקלדת הזאות ?
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי אני מחפש מקום לקנות את הכבל אותו? (אני צריך כמות גדולה ) כמו כן אשמח לקבל מדריך להכנת כבל כזה
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אוקי- קניתי סידירום חדש- אסוס X52. יופי לי הופה לי. רשום לי מאחורה שיש לי בו די די אס אס שתיים ולא אחד ומראים לי שרטוטים של שני ה-(די די אס אס)ים למינהם. יופי אני שמח מזה?!
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי אפשרות עכשיו לקנות את ה HERCULES Prophet T200 אבל אני רוצה את HERCULES Prophet T500 אין לי כסף .... יהיה לי כסף רק בעוד חודשיים בדיוק!!! לחכות חודשים או לקנות את ה T200 עכשיו?? אני ממש מתלבט מה אני יעשה??
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
במדריך של הלוח אם אמורים להיות 6 חיבורים. speaker power sw power led H.D.D led MSG led reset SW הבעיה היא שחסרים לי הmsg led והspeaker. הם פשוט לא יוצאים מהמארז. המארז הוא hec 6a19 מה אני עושה? או שאולי לא חובה לחבר אותם או משהו.
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מחפש מדפסת לעסק קטן (אמינה,צבעונית ואחזקה זולה) . לא ציינתי מחיר, אבל, אני מחפש עד 600-700 ש"ח. אני יודע ש - hp די אמינה (אני מחזיק כזו) אבל העלויות של הראשים ... :'( (מה דעתכם על Xerox ? Epson ואולי עוד אחרות ... המדפסת תדפיס בעיקר בשחור לבן, אבל גם צבעוני.
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ברצוני לקנות עכבר אופטי שולחני סימטרי (כזה שמתאים לימניים ושמאליים כאחד). חשוב לי שיהיו 5 כפתורים לפחות (שניים + גלגלת/אמצעי + זוג כפתורים בצדדים המשמשים ל-Back/Forward בדפדפן). רוב העכברים שיוצא לי לראות מותאמים לימניים בלבד ושני הכפתורים האלה ממוקמים באותו צד, ואני מעדיף שיהיו בצדדים שונים. במחשב הישן יש לי Logitech MX310, שהוא עכבר מעולה ובדיוק כזה שאני אוהב, רק שהיום כבר קשה להשיגו. האם יש משהו דומה, רק חדש וזמין יותר? עדיף לא אלחוטי.
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-