ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,427 דיונים בפורום זה
-
קראתי עליהם קצת ברשת וכתוב שהסוללה של ה 610 נגמרת קצת מהר. לעומת זאת אמרו שהוא יותר נוח מה 1000 וגם אפשר לעבוד איתו יותר מרחוק. מה אתם אומרים? מה כדאי?
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום שלום האם למישהו יש מושג אם מעבד AMD XP 1900 יעבוד בלי בעיות עם לוח Gigabyte GA-7VTXH או עם לוח Gigabyte GA-7VTX-P תודה תודה
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מחפש סט מומלץ (אפשר גם בנפרד) של מקלדת ועכבר , להקלדה נוחה . כיום יש את הסט של Wireless Desktop 3000 , אכזבה אחת גדולה ! אשמח להמלצה בנושא , דרור .
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
1. איך הם עובדים? 2. אני רוצה לקנות UPS בשביל הגנה מנפילות מתח וכו' מה כדאי לי לקנות? המחשב יעבוד על ANTEC TRUEPOWER 380 ומסך CRT 17 MAG 786FD
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
התוכניות לא זזות זה מעצבן! אני לא מצליח להפעיל את טוני הוק 3! נו איך מסדרים? פירמטתי רק לפני שבוע AMD DORUN 1100
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מקלדת גיימינג מכנית באזור ה-400 ש"ח אני פתוח להצעות, תודה רבבבההה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום חברים רציתי לשאול אם קיים מוצר כזה: ג'ויסטיק שנראה כמו של PS2 עם אןתם הכפתורים שניתן לחבר לPC עם USB ולשחק בפיפא 2009 או PES 09 במחשב או NBA או כל משחק ספורט זתומרת שאני על המקלדת ומי שנגדי בג'ויסטיק קיים מוצר כזה בחנויות בארץ???ואם כן איפה??ומה כדאי??כמה עולה?? תודה
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מישהו יודע היכן ניתן לקנות בארץ? תודה עריכה: טוב אחרי שהפכתי את כל האינטרנט הזמנתי את העכבר בנפרד (Performance MX) חיפשתי את המקלדת שיש בMX800 בנפרד וגם לא מצאתי. וגם לא את המקלדת שהגיעה עם MX5500 בזמנו.
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
דיסק קשיח - נורא פשוט מה עדיף : מקסטור 40 GIGA 7200 ATA133 (סדרה חדשה) סיגיט - 40 גיגה 7200 המקסטורים היו מתמיד אמינים ואחד מהם אצלי בקרבים של המחשב, בקשר לחדשים אטלון אומר שהם משמיעים קולות נקישות וכדומה. הסיגיט, אין לי נסיון איתו ורוב המוכרים המליצו לי מקסטור אבל הסידרה החדשה לא הוכיחה את עצמה. החומר שלי מאוד חשוב לי! מה אתם אומרים?? (במיוחד כל בעלי המקסטורים החדשים שביננו, האם ה"שמועות" נכונות?) :smoke:
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מתי צפויים לצאת DISKONKEY שתומכים ב USB 3 ?
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות את העכבר DeathAdder אבל הבנתי שיש את הרגיל שהוא לייזר ויש את ה-Black שהוא אופטי. מה יותר מומלץ? (למשחקים כמובן) ואיזה פד גם מומלץ לקנות? תודה לעוזרים!
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בעיקרון כבר הזמנתי מזיגזג אבל שכחתי לשאול מה דעתכם ;D אז מה דעתכם בקשר ל LG Flatron 795FT - 0.24 - 17 inch - 1600x1200 75Hz- USB ? בעיקרון המחיר שאני מוכנה לשלם על המסך הוא לא יותר מ 1500 ש"ח. תודה :-)
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי מקלדת שמודפס עליה רק אותיות באנגלית. יש אפשרות להדפיס עליה אותיות בעיברית בצורה כולשהיא?
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הי, האם יש פד לעכבר אופטי במחיר שפוי (מכסימום 30-40 ש"ח) ? ראיתי משהו ב-20 ש"ח אבל הוא מאוד קטן (18 ס"מ קוטר). אני רוצה משהו גדול יותר. לא אכפת לי הביצועים במשחקים וכו', רק שיהיה פד נוח ושהעכבר יחליק עליו בקלות. מה אתם אומרים?
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מה קרה מהי הקפיצה העצבנית הזאת בזכרונות לפני יומיים בדקתי ו256 מגה של מיקרון פיסי 133 עלו 55 דולר עכשיו הם עולים 101 מה הולך פה ?
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לשים כרטיס כזה אצלי במחשב ע"מ להגדיל את נפח האכסון הכללי שלי. כרגע יש לי HDD 1 במחשב של 20GB . כמובן אני יכול לשרשר לאותו כבל IDE עוד HDD אחד. אני רוצה לדעת אם יש יתרון בכלל בכרטיס כזה, שהרי הוא תופס חריץ PCI ובטח צריך כל מיני הגדרות מעצבנות. אם אני מתכוון להוסיף HDD 1 בלבד, מה הייתם ממליצים לי לעשות? לשרשר לקיים או לחבר על הכרטיס הזה? אם אני מוסיף עוד 2 אז אני חייב לחבר אותם לכרטיס. איך אני צריך להגדיר אותם לאחר החיבור? תודה רבה!!
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי אפשרות עכשיו לקנות את ה HERCULES Prophet T200 אבל אני רוצה את HERCULES Prophet T500 אין לי כסף .... יהיה לי כסף רק בעוד חודשיים בדיוק!!! לחכות חודשים או לקנות את ה T200 עכשיו?? אני ממש מתלבט מה אני יעשה??
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי מחשב ובו מארז GIGABYTE 3D AURORA, אך עכשיו הסתבר לי שהגודל שלו לא מתאים לי!!! לכן עד שהמחשב יגיע/יורכב, יש לי זמן לשנות את המארז: איזה מארז איכותי הייתם מציעים לי בסכום עד 900 ש"ח ובעל מידות מקסימליות: גובה 48 ס"מ. רוחב 23 ס"מ. אורך 50 ס"מ. חשבתי על זה, הוא ניראה טוב: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3792 זה ממש ממש דחוף!!! תודה.
-
- 22 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הדור השלישי לממשק הייעודי מבית אינטל מציע קצבי שיא וגם ידידותיות למשתמשים לשם שינוי, תודות לאימוץ המחבר הפיזי של ה-USB Type C החדש לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9e%d7%97%d7%96%d7%99%d7%a8%d7%99%d7%9d-%d7%90%d7%aa-%d7%94%d7%91%d7%a8%d7%a7-%d7%9c%d7%a2%d7%a0%d7%99%d7%99%d7%a0%d7%99%d7%9d-thunderbolt-3-%d7%94%d7%95%d7%a4%d7%9a-%d7%9c-usb-%d7%a2%d7%9c-%d7%a1/
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש AMD XP 1700 אבל יש בעיה...!! הטמפרטורה של המחשב היא 60 מעלות!!!! והמחשב נתקע כל הזמן!!!! למישהו יש רעיון<<?????
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ואם אפשר גם לפרט HERCULES - 3D Prophet II Titanium - GeForce 2 Titanium - 64MB DDR - TV out לבין HERCULES - 3D Prophet III Titanium 200 - GeForce 3 Titanium 200 - 64MB DDR - TV out (חוץ מהמחיר הכפול של השני.....) ???
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי מדפסת משולבת לייזר Lexmark X215. אני משתמש בה כבר 10 שנים. לאחרונה היא הפסיקה להרים את הדפים מהמגש. אני יכול להדפיס איתה רק בהזנה ידנית. הסתכלתי בפנים וראיתי שהגומיה שעושה את הפעולה יבשה וסדוקה (אבל לא גמורה טוטל לוס). לא בה לי למסור את המדפסת לטיפול שיעלה מאות שקלים, במצב כזה עדיף כבר להביא חדשה. מצד אחר, היא מדפסת מצויינת שאני רגיל אליה ואין איתה שום בעיה חוץ מהקטע עם הגומיה. אם יש פיתרון זול ומהיר (אם כי זמני), אני אנסה להוציא מהמדפסת הזאת עוד שנה-שנתיים. ראיתי ביוטיוב את הסרטון הזה: יש את החומר שנקרא: RUBBER CLEANER & REJUVENATOR הייתי בהום סנטר ובעוד חנות וכל מה שהיה להם זה ספריי סיליקון. הגדלתי ראש ולא קניתי את זה. הספריי הזה אולי ימלא טיפה את הסדקי…
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אז ככה כרגע יש לי razer naga אחלה עכבר באמת אבל הלך לי החיישן דאבל קליק וזה משגע לי את הצורה (ניסיתי לפרק ולנקות,לא עזר) אני משחק באחיזת claw grip אבל תכלס לא משחק יותר מדי משחקי mmo אבל מצד שני הייתי שמח ליותר לחצנים מעכבר רגיל לגבי המחיר,אין לי בעיה להשקיע בעכבר אבל כמובן לא להגזים (800+ =הגזמה) תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי, אני רוצה לקנות מדפסת לייזר משולבת שחור לבן, , אין צורך בכמות גדולה של דפים או במהירות גבוהה, מה שכן חשוב זה קומפקטיות סורק ספר(סורק שנפתח כמו מכונת צילום)מחיר אמינות ועלות הדפסה נמוכה פר דף השימוש של המדפסת הוא בעיקר משרדי. למישהו יש מוצר טוב שעונה להגדרות? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
החלטתי בשעה טובה להחליף את המדפסת 990cxi העתיקה שלי במכשיר משולב (כולל פקס, כדי להחליף על הדרך גם את הפקס העתיק). התקציב ההתחלתי שלי היה בערך 600 שקל, והדגם הטוב ביותר לפי מה שהבנתי בתקציב הוא ה-HP J4580... השאלה שלי היא אם שווה להשקיע עוד 300 שקל ולקנות כבר את ה-J6413? פחות חשוב לי כל הפיצ'רים של רשת וקריאת כרטיסי זכרון וכו' (ההדפסה דו-צדדית זה דווקא שימושי מאד), מה שחשוב לי זה שב-6413 ניתן לשים מחסניות XL שמוזילות משמעותית את עלויות ההדפסה, בעוד שב-4580 רק הדיו השחור מגיע ב-XL... בנוסף הבנתי שהדיו של ה-6413 הוא מסדרת Vivera שאמורה להיות עדיפה... יש לזה משמעות בכלל? תנו דעתכם.
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-