ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
מכירים אתרי חומרה עולמיים ??.. אם כן תרשמו אותם פה שגם אני אכיר... נ.ב אני מחפש אנשים שמוכנים לכתוב מדריכים לאתר שלי ( www.signup.co.il ) בנושא חומרה\תוכנה בפרט, ומחשבים בכלל... אם אתה מוכן לעזור אנא צור קשר דרך הפורום שלי http://www.signup.co.il/phpBB2/ ונדבר...
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הי, רכשתי אותם לפני כשנה ולמרות שהם בסדר, אני רוצה משהו טוב יותר. העכבר דווקא בסדר גמור אבל המקלדת לא מספיק רכה. הנקישה קצת נוקשה ולפעמים פשוט מתפספסות אותיות. הקטע האלחוטי מוצא חן בעיני והייתי רוצה להשאר איתו. התקציב לא מוגדר כרגע (אני לא מתמצא במחירים) אבל אני לא רוצה להתפרע. אני רוצה משהו פשוט וטוב. ואגב, זה להקלדה רגילה, לא למשחקים או משהו כזה. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ברצוני לקנות עכבר אופטי שולחני סימטרי (כזה שמתאים לימניים ושמאליים כאחד). חשוב לי שיהיו 5 כפתורים לפחות (שניים + גלגלת/אמצעי + זוג כפתורים בצדדים המשמשים ל-Back/Forward בדפדפן). רוב העכברים שיוצא לי לראות מותאמים לימניים בלבד ושני הכפתורים האלה ממוקמים באותו צד, ואני מעדיף שיהיו בצדדים שונים. במחשב הישן יש לי Logitech MX310, שהוא עכבר מעולה ובדיוק כזה שאני אוהב, רק שהיום כבר קשה להשיגו. האם יש משהו דומה, רק חדש וזמין יותר? עדיף לא אלחוטי.
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני רואה יותר טוב עם 16 צבעים בלי כרטיס מאשר עם TNT 2... LOL יש למישהו רעיון מה אפשר לעשות בלי לקנות כרטיס אחר? אני חייב לעשות משהו כדי לראות יותר מכמה צבעים בודדים בלי גרפיקה בכלל
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום שלום האם למישהו יש מושג אם מעבד AMD XP 1900 יעבוד בלי בעיות עם לוח Gigabyte GA-7VTXH או עם לוח Gigabyte GA-7VTX-P תודה תודה
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מחפש מסך בגודל 21 או 22 בשביל צפייה ב-youtube ומשחקים. חייב שתהיה לו כניסת HDMI. התקציב: עד 1000 שקל. על מה אתם ממליצים?
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אוקיי אז מה שקרה בסוף זה שהחברה שהיינו אמורים לקנות ממנה את המחשב הרימה ידיים.. הם לא יכלו להשיג את כל מה שביקשתי.. אמרו שזה מקצועי מדי בשבילהם! ;D אז בכל מקרה אני מתכוון לקנות מזיגזג (שמעתי מכולם שהשירות שם הכי טוב ויש אחריות והכל).. אז אני מסתכל ויש שם את כל החלקים שאני רוצה חוץ מהמארז: ANTEC KS282 SOLUTION SERIES 300W, והזכרון: Mushkin 256 ddr basic א. אז בקשר לזיכרון אני רואה שיש בזיגזג את הזכרון הזה: MICRON 256 mb DDR 2100 במחרי דומה ל MUSHKIN והוא גם עם אחריות לכל החיים... זה נראה לי אותו דבר, לא? ב. אז מה כדאי לי לעשות בקשר למארז? זה סיבוך לקחת מארז מחנות אחרת ולתת להם להוסיף, לא? אם אתם חושבים ככה תמליצו לי על מארז טוב שיש בזיגזג (עדיף לא האנרמקס הוא גדול מדי והוא…
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
קראתי עליהם קצת ברשת וכתוב שהסוללה של ה 610 נגמרת קצת מהר. לעומת זאת אמרו שהוא יותר נוח מה 1000 וגם אפשר לעבוד איתו יותר מרחוק. מה אתם אומרים? מה כדאי?
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אני מתלבט איזה עכבר גיימינג לקנות, סוג העכבר שאני רוצה הוא CLAW או PALM. אשמח אם תכתבו מהם החסרונות והיתרונות של העכברים, אמרו לי שלא כדי את הG500 ושלTAIPAN יש בעיות... אז DEATH ADDER נשמע הכי טוב... אשמח גם אם תכתבו חוות דעת מנסיון שלכם עם העכברים. תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
איזו מדפסת מומלצת משולבת פקס וסורק? והאם אפשר להגיע במחיר הזה[750] לכך שהיא תהייה גם מדפסת לייזר? ואם אפשר המלצה גם על סורק בלבד עד 350 ש"ח? :
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום. יש ברשותי מדפסת מסוג brother mfc-295cn, רציתי לדעת האם קיימת מאין אנטנה שיכולה להתחבר לUSB ובכך יכולה לאפשר להדפיס דרך המדפסת ברשת הביתית?.
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אני קונה מדפסת ורציתי לדעת מה ההבדל בין מדפסות ה photo smart לבין ה Inkjet/deskjet? ועל איזה מדפסות אתם יכולים להמליץ לי? תקציב - עדיף שלא יעבור את ה 1000 ש"ח תודה
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מחפש מקלדת במחיר סביר של כ-150 ש"ח עם אפשרות להגדלה של התקציב ל-200 אם מדובר במשהו יוצא דופן. דרישות: אלחוטית שטוחה ככל שניתן שקטה, היות ואני עובד מהבית בלילה לעיתים. שחורה, ואם אפשר - לא בצבע שחור מבריק, כדי שהאור מנורת העבודה על השולחן לא ישתקף בה מקש ENTER גדול - חובה ללא מקש -F-LOCK שמחליף בין האופציות על מקשי ה-F. זה מאוד לא נוח עבורי. שכל מקש F יהיה בעל יכולת אחת בלבד, ומקש ה-SCREEN SHOT יהיה נפרד גם. עם כרית רכה לידיים אין צורך בעכבר, אני מתכוון לקנות כנראה את ה- Logitech Performance MX קימורים וכיפופים "אורגונומיים" שונים לא ממש הכרחיים. כיום אני משתמש בשתי מקלדות: בית: מקלדת אלחוטית - Wireless Comfort Keyboard 4000 - פרט ל…
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, אני חדש פה, ובכלל בענייני צורבים, לא מבין הרבה. אני מתכוון לקנות צורב בקרוב, ורציתי לדעת מה כדאי לקנות, ולא איזה סתם חרא של צורב שיהרוס לי דיסק אחד מתוך כל 2 דיסקים שאצרוב. ומהירות טובה. תייעצו לי בבקשה, תודה.
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
Intel P4 1.5 Ghz 256 Cache Intel Garibaldi 850 256 RDRAM 800 Genric W/ Samsung Chips Asus V7100 Pru 64 Mb (Geforce 2 MX 400) Sound blaster live Value 256 ESS 56 K v92 Toshiba DVD 16X48 Western-Digital 40 GB Case Generic + generic 250 Watt Power Supply כמה לפי דעתכם אני יוכל לקבל על המחשב הזה?
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכם כבר הרבה זמן שאני חולם שיהיה לי הגה, לאחרונה הגעתי להחלטה שאני קונה אחד משלי (טוב האמת שזה בגלל שאשתי הסכימה ) כמו כל שכיר ממעמד הביניים העייף שהזמן לגיימינג שלו הופך למשאב יקר אני לא מחפש הגה יקר מדי שישב רוב הזמן בצד ויעלה אבק, מצד שני חשוב לי לקנות הגה איכותי, שיתן לי להפיק את מלוא ההנאה. מחיפוש שעשיתי ברשת הגעתי לשני מועמדים: thrustmater T150 מול Logitech g29. T300 כבר לא בתקציב שלי- (למרות שחלפה בי המחשבה להזמין באמזון.) הרושם שקיבלתי מביקורות ברשת הוא שלT150 יש Force Feedback מעולה, אך איכות החומרים של ההגה והדוושות פחות טובים, לעומת הלוג'יטק, שעולה כ- 500 ש"ח יותר, עם איכות חומרים טובה יותר- הגה עשוי מעור ודו…
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אז לאחר שקניתי לפטופ תוך המלצה מהאתר ואני מאוד מאוד מרוצה. אני צריך עכשיו עכבר. קיבלתי עכבר של toshiba ביחד עם המחשב אך החוט של העכבר הוא כמו של אוזנייה (שזה נייד אך קריע) ואח שלי תוך משחק אינטנסיבי בBC2 מתח את החוט והמחשב לא קולט טוב את העכבר. אני פשוט אם אוזניות בלוטוס טובות כבר כמעט שנה ולא מוציא יותר כסף על אוזניות משום שאלו לא מתקלקלות (החוט לא נמתח והן נהרסות כי אין חוט) לאחר חפירה דרישות העכבר אני רוצה עכבר אלחוטי, שאין לו לאג כדי שזה לא יפריע לי במשחקים. חשוב שיהיה ניתן ללחוץ על הגלגלת בתור כפתור עכבר אמצעי ולא יהיה לזה כפתור נפרד. רצוי מחיר נמוך אך אינני מתמצא במחירם של עכברים. חשוב לי שהוא יהיה כמה שיותר נייד, אך שיהיה ניתן לשחק איתו FPSים כאמור. בלוטוס יהיה נח…
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן, הצורך הוא במכונה שתעבוד קשה ולא תהיה חד פעמית כמו הרבה מדפסות לייזר זולות או מכונות משולבות שאחרי כמה חודשים הכל מתחיל להיתקע ועוד כל מני שטויות בסגנון שבא למות. אלא משהו שיכול לעבוד בצורה רציפה ואמינה במשך הרבה זמן. דרישות: -מדפסת לייזר (שחור לבן) -הדפסה דו-צדדית (חובה) -סריקה דו-צדדית (יתרון גדול) -פקס -wifi (ממש לא חובה, סתם יתרון, אין בעיה לוותר אם זה בא על חשבון איכות המדפסת) -יהיה נחמד אם מדובר בדגם שיש לכם ניסיון איתו שאלות: 1. האם לדעתכם עדיף יהיה להשקיע במדפסת איכותית וסורק נפרד, יש בזה הגיון כלשהו? 2. הצורך בהדפסת משהו צבעוני הוא אחת למספר חודשים אולי, אני מניח שלא שווה להשקיע בשביל זה בלייזר צבעונית שעושה עבודה טובה גם בשחור לבן כי זה יעלה יותר…
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן, לאחי הייתה בר מצווה והוא צבר הון נחמד ביותר. הוא החליט לקנות מחשב חדש. אני לא אציק לכם עם המפרט המלא שאנחנו חושבים עליו (לפחות לא כרגע 8)) אבל בקשר ללוח אם.. החלטתי כנראה ללכת על ה KT333 בשילוב עם זכרונות 2700, הבנתי שזה הכי חדש והכי טוב. עכשיו כנראה ש ה KT333 הוא מאוד חדש כי הוא לא מופיע במפרטים כאן ואני לא רואה שחברות כמו אסוס אביט אפוקס גיגהבייט הוציאו לוחות עם כזה ציפסט. האם שווה לקנות עכשיו לוח של MSI עם כזה ציפסט? האם זה בכלל משמעותי? מתי צפויים להגיע לוחות של יצרניות אחרות? הייתי מעדיף לוח עם כרטיס קול וכרטיס רשת. תודה
-
- 26 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני לא מוצא חנות שמוכרת מה שאני מחפש אני צריך כניסה לאוזניות USB SATA וחשמל http://consola.weebly.coוגם חשל סט
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ראיתי עכשיו באינטרנט מגוון רחב של דגמים של HP, BROTHER וגם EPSON משולבות צבע הזרקת דיו טרמית, כלל המדפסות מכילות את הפונקציות שאני רוצה מהמדפסת, עד עכשיו היה לי HP OFFICEJET 6313 שלא הייתה מוצלחת במיוחד, הייתי מעוניין להלחיפה בפירמה אחרת מוצלחת יותר, אני מתלבט במגוון דגמים של חברת BROTHER ואשמח לקבל חוות דעת עניינית ומקצועית לגבי איכות המוצר.תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
דיסק קשיח - נורא פשוט מה עדיף : מקסטור 40 GIGA 7200 ATA133 (סדרה חדשה) סיגיט - 40 גיגה 7200 המקסטורים היו מתמיד אמינים ואחד מהם אצלי בקרבים של המחשב, בקשר לחדשים אטלון אומר שהם משמיעים קולות נקישות וכדומה. הסיגיט, אין לי נסיון איתו ורוב המוכרים המליצו לי מקסטור אבל הסידרה החדשה לא הוכיחה את עצמה. החומר שלי מאוד חשוב לי! מה אתם אומרים?? (במיוחד כל בעלי המקסטורים החדשים שביננו, האם ה"שמועות" נכונות?) :smoke:
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות עכבר חדש. קראתי את הכתבה על ה-Trackball של Logitech באתר. אשמח לשמוע חוות דעת על העכבר ממי שיש בבעלותו עכבר כזה, או כל עכבר Trackball אחר. הדברים שמעניינים אותי: נוחות, תנועה (אם אלחוטי - האם יש Delay?) חשיבות גלגל scroll בעכבר מסוג זה איך הוא במשחקים האם עדיף על עכבר רגיל וכל נושא אחר שתרצו להעלות תודה, PSben
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי בעיה ב IRQ ב XP או ב WIN2K זה ה ACPI... אני מריץ משחקים ופשוט כל דקה המחשב עושה RESTART Specs: Amd1.4 Iwillkk266 Herculs Gaming theater xp 3D Prophet 4500 512mb ram latest prophet drivers for xp. Latest via4ini xp. latest sound card drivers מישהו יכול לעזור לי?
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם צריך חוות דעת למי שיש את המקלדת קיבלתי מקלדת חלופית במסגרת אחריות. של חברת cooler master sk651 מקלדת מכנית בלוטוס איך היא בתור מקלדת למשחקים ועבודה חוץ מהעובדה שהיא נראת קטנה ונמוכה דבר שלי יפריע ושאין לה מקשים לשליטה בבוליום או כל מדייה שיש במקלדות ואם שווה להתעקש שיתנו לי משהוא אחר או להוסיף כסף לקחת מקלדת של קרוסייר הבדל של 100 שקל . המקלדת הקודמת שהיה לי של חברת roccat vulcan 100 שהיא גם מכנית
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-