ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,427 דיונים בפורום זה
-
מישהו יודע היכן ניתן לקנות בארץ? תודה עריכה: טוב אחרי שהפכתי את כל האינטרנט הזמנתי את העכבר בנפרד (Performance MX) חיפשתי את המקלדת שיש בMX800 בנפרד וגם לא מצאתי. וגם לא את המקלדת שהגיעה עם MX5500 בזמנו.
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש AMD XP 1700 אבל יש בעיה...!! הטמפרטורה של המחשב היא 60 מעלות!!!! והמחשב נתקע כל הזמן!!!! למישהו יש רעיון<<?????
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני צריך מקלדת אלחוטית קטנה(פיזית) שתשמש שלט למחשב, אני לא רוצה שלט אלא מקלדת שאוכל להגדיר קיצורי דרך לשימוש בנגן הסרטים שלי (MV2PLAYER) משהו בסגנון הזה: http://www.jr.com/Templates/HiRes/JR_HiRes.tem?HRIPath=FKBFREEMINI%2EPNG&HRTitle=FREEDOM+KEYBOARD+Mini+Bluetooth+Keyboard
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
Intel P4 1.5 Ghz 256 Cache Intel Garibaldi 850 256 RDRAM 800 Genric W/ Samsung Chips Asus V7100 Pru 64 Mb (Geforce 2 MX 400) Sound blaster live Value 256 ESS 56 K v92 Toshiba DVD 16X48 Western-Digital 40 GB Case Generic + generic 250 Watt Power Supply כמה לפי דעתכם אני יוכל לקבל על המחשב הזה?
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי מדפסת הזרקת דיו של קנון דגם iP5300. אף על פי שבמובנים רבים היא מתעלה על רוב מדפסות HP של תקופתה, ואולי גם כמה מהדגמים הנוכחיים, יש לה חסרונות שמדאיגים אותי לאור היתרון הענקי והעיקרי של הדגם שלי ואולי מדפסות דומות אחרות של קנון, על אלו של HP: אורך חיי המדפסות (המדפסת שלי נמצאת אצלי כבר יותר משנתיים שלוש בערך ועדיין נראת ומתפקדת כחדשה, ובמהלך הזמן הזה, רוב דגמי ההזרקת הדיו של HP מפסיקים לתפקד, גם אם משתמשים במחסניות מקוריות לכל אורך חיי המדפסת [מנסיון עם מכשיר משולב של HP פוטוסמארט שיש לאמא שלי, שדפים החלו נתקעים קבוע בהדפסה מהירה, ועוד נסיונות עבר עם דסקג'טים ואופיסג'טים שראיתי]). החסרונות שיש במדפסת שלי הם: כיול נייר אוטומטי דורש שימוש במדיית כיול יעודית (שני דפים מ…
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מחפש סט מומלץ (אפשר גם בנפרד) של מקלדת ועכבר , להקלדה נוחה . כיום יש את הסט של Wireless Desktop 3000 , אכזבה אחת גדולה ! אשמח להמלצה בנושא , דרור .
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מעוניין לשחק במחשב עם חבר ואני מחבר עוד מקלדת למחשב (שניהם usb) ועכשיו המקדלת פועלת והכל אבל במשחקים שני המקלדות פועלות כאחד. המחשב לא קורא אותם כשתי מקלדות בנפרד. יש דרך לעשות זאת? תודה מראש!!
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
קודם כול שלום לכולם זוהי ההודעה הראשונה שלי ;D ;D ;D אני קניתי עכבר GPT אופטי 5 כפטורים USB, התקנתי את הדריברים והתיישבתי לשחק (נו אלא מה). קודם כול היה לי PAD צד אחד לבן וצד אחד שחור, אז על הצד הלבן העכבר בכלל לא זז, אז הפחתי אותו, ולעמת זאות הסד השחור העכבר זז אך עם קפיצות, מוזר הרגישות לא גבוהה כמו שהיא אמורה להיות, (בעכבר הרגיל שהיה לי הייתה רגישות גבוהה יותר :-\), תגידו יש קשר ביןהPAD לבעשיה? או שזה החברה, (חבר שלי נקלע לאותה בעיה...)
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
האם זה הכרטיס האמיתי או שיש catch ? איך השירות והאחריות של אקסלנט ומה דעתכם על המחיר http://www.exlmarket.co.il/ מתי יגיע ה all in wonder ומה עדיף מקורי של ati או של חברות אחרות ? הרקולס נניח ? זה לינק לפנדה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=273_97&products_id=731 איך יכול להיות כזה הפרש מחירים ?
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני חשבתי על MX518 Razer Death Adder Razer Copperhead איזה עדיף? או שיש לכם משהו טוב יותר במחיר הזה?
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
חברה מישהו יכול לומר לי אם זה באמת ספק של 500 WATT? http://planet.nana.co.il/amir0015/images/193637pic2.jpg
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי בעיה ב IRQ ב XP או ב WIN2K זה ה ACPI... אני מריץ משחקים ופשוט כל דקה המחשב עושה RESTART Specs: Amd1.4 Iwillkk266 Herculs Gaming theater xp 3D Prophet 4500 512mb ram latest prophet drivers for xp. Latest via4ini xp. latest sound card drivers מישהו יכול לעזור לי?
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
הי, האם יש פד לעכבר אופטי במחיר שפוי (מכסימום 30-40 ש"ח) ? ראיתי משהו ב-20 ש"ח אבל הוא מאוד קטן (18 ס"מ קוטר). אני רוצה משהו גדול יותר. לא אכפת לי הביצועים במשחקים וכו', רק שיהיה פד נוח ושהעכבר יחליק עליו בקלות. מה אתם אומרים?
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
קניתי לאחרונה מחשב די חזק אבל מצד שני אני עדיין תקוע עם Logitech K200 בתור המקלדת שלי. לא שזו מקלדת רעה אבל אני מחפש אחת חדשה. אני רוצה להוציא במקסימום 200-300 ש"ח ומעדיף לקנות בארץ באיזור הקריות. לגבי כל מני פיצ'רים אני די תלוי הרבה במקשי מדיה, וזה משהו שאני די מחפש במקלדת, גם אם הם יהיו בילד אין באיזור של המקשי insert page up וכל אלה או על הF Keys (כמו למשל בCM Storm Trigger). חוץ מזה אני אעדיף מקלדת מוארת (אם מוארת אז אם אפשר בכחול אם היא לא RGB Back-lit), אם אפשר שיהיו מקשי macro (עד עכשיו הSidewinder X4 הייתה אצלי על הכוונת אבל אני לא מוצא אותה בארץ ולהזמין מאיביי זה סיבוך כי באלו שמצאתי מחיר המשלוח לבד יותר יקר מהמחיר של המקלדת), אבל שני אלה לא ממש חובה בשבילי ואני…
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מדוע? החיבור USB בפנים, הבטריות מלאות, התזוזה של העכבר איטית מסורבלת, ומקרטעת. יש לי את העדכון מהאתר שלהם 6.00. מה אפשר לעשות בנידון?
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
אני מחפש מסך בגודל 21 או 22 בשביל צפייה ב-youtube ומשחקים. חייב שתהיה לו כניסת HDMI. התקציב: עד 1000 שקל. על מה אתם ממליצים?
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום! כיום יש לי ספק כוח של Enermax- ליברטי 400. אבל, מסתבר שאם אני ארצה לשדרג בעתיד ל-R600+ 6600 ושהמערכת תהיה יציבה, יש צורך ביותר ממה שהליברטי 400 יכול לתת. עכשיו, הליברטי הוא ספק חדש (רבע שנה) ויש לי עדיין את ספק ה-thermaltake 410W המעפאן הקודם שלי. עכשיו, יש איזושהי דרך לחבר במערכת אחת שני ספקים? לגבי מקום במארז- אל תדאגו, בשביל זה יש דרמל, ג'יגסאו, מסור דיסק ומקדחה במחסן השאלה היא איך אני גורם לספק להידלק יחד עם המערכת? אילו חלקים אני יכול "להניע" עם הספק המשני? רכיבים היקפיים כבר ברשימה שלי, השאלה היא האם הספק הזה בכלל יוכל להחזיק R600! העוצמה של המסילת שלו לא מספיק חזקה (כל מסילה בנפרד) וגם לא מספיק חזקה משולבת. מה אני יכול לעשות איתו? (הוא לא תומך ATX 2.2, …
-
- 27 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי מחשב ובו מארז GIGABYTE 3D AURORA, אך עכשיו הסתבר לי שהגודל שלו לא מתאים לי!!! לכן עד שהמחשב יגיע/יורכב, יש לי זמן לשנות את המארז: איזה מארז איכותי הייתם מציעים לי בסכום עד 900 ש"ח ובעל מידות מקסימליות: גובה 48 ס"מ. רוחב 23 ס"מ. אורך 50 ס"מ. חשבתי על זה, הוא ניראה טוב: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3792 זה ממש ממש דחוף!!! תודה.
-
- 22 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי מקלדת שמודפס עליה רק אותיות באנגלית. יש אפשרות להדפיס עליה אותיות בעיברית בצורה כולשהיא?
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
קניתי מקלדת של MICROSOFT מאילו שיש להם כל מיני שטויות מעל ה F וגם ה F(כF1-F12) משמשים כקיצורים, אבל םה הבעיה מתחילה כאשר אני מנסה לעשות ALT+F4 זה לא סוגר את החלון ובכלל כל הF לא מתפקדים עכשיו מה עושים? [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי מדפסת משולבת לייזר Lexmark X215. אני משתמש בה כבר 10 שנים. לאחרונה היא הפסיקה להרים את הדפים מהמגש. אני יכול להדפיס איתה רק בהזנה ידנית. הסתכלתי בפנים וראיתי שהגומיה שעושה את הפעולה יבשה וסדוקה (אבל לא גמורה טוטל לוס). לא בה לי למסור את המדפסת לטיפול שיעלה מאות שקלים, במצב כזה עדיף כבר להביא חדשה. מצד אחר, היא מדפסת מצויינת שאני רגיל אליה ואין איתה שום בעיה חוץ מהקטע עם הגומיה. אם יש פיתרון זול ומהיר (אם כי זמני), אני אנסה להוציא מהמדפסת הזאת עוד שנה-שנתיים. ראיתי ביוטיוב את הסרטון הזה: יש את החומר שנקרא: RUBBER CLEANER & REJUVENATOR הייתי בהום סנטר ובעוד חנות וכל מה שהיה להם זה ספריי סיליקון. הגדלתי ראש ולא קניתי את זה. הספריי הזה אולי ימלא טיפה את הסדקי…
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
חושב לקנות אחד האם זה שווה את ההשקעה, אני מעדיף אחד עם הכרית ג'ל הזאתי למשענת
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות את המדפסת הנ"ל כאן http://www.nirtech.co.il/catalog/product_details.aspx?prodid=1538 וכתוב שם שהמכשיר לא כולל כבל USB. האם יכול להיות שיש לי כבלים כאלה דומים בבית (הכוונה האם זה משהו נפוץ או שזה מיוחד למדפסות)? והאם מקבלים עם המדפסת ראשי דיו ? ואם אפשר חוות דעת על המדפסת הזו אני אשמח. תודה
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן. אני מעוניין לקנות עכבר גימינג חדש לאחר שהנוכחי (MX518) בתהליכי גסיסה, ואפשר לומר שכבר עשה את שלו. אני לא מחפש משהו יקר. עכבר גימינג סביר בסביבות ה-200 ש"ח. העכברים של רייזר די קורצים לי. תודה וסופ"ש נעים
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-