ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,427 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני מעוניין לקנות מקלדת גיימינג מכנית באזור ה-400 ש"ח אני פתוח להצעות, תודה רבבבההה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בשניים או שלושה הדיסקים האחרונים שצרבתי בסוף הצריבה היתה הודעה:"BUFFER UNDERRUN WAS AVOIDED 1 TIME" ולפעמים גם פעמיים ממה זה נגרם? זה קרה דרך אגב רק בדיסקים האחרונים לפני זה צרבתי בלי שום הודעות ובמהירות מקסימלית דרך אגב!!! ובכן?
-
- 22 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לשים כרטיס כזה אצלי במחשב ע"מ להגדיל את נפח האכסון הכללי שלי. כרגע יש לי HDD 1 במחשב של 20GB . כמובן אני יכול לשרשר לאותו כבל IDE עוד HDD אחד. אני רוצה לדעת אם יש יתרון בכלל בכרטיס כזה, שהרי הוא תופס חריץ PCI ובטח צריך כל מיני הגדרות מעצבנות. אם אני מתכוון להוסיף HDD 1 בלבד, מה הייתם ממליצים לי לעשות? לשרשר לקיים או לחבר על הכרטיס הזה? אם אני מוסיף עוד 2 אז אני חייב לחבר אותם לכרטיס. איך אני צריך להגדיר אותם לאחר החיבור? תודה רבה!!
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי, אני חדש פה, ובכלל בענייני צורבים, לא מבין הרבה. אני מתכוון לקנות צורב בקרוב, ורציתי לדעת מה כדאי לקנות, ולא איזה סתם חרא של צורב שיהרוס לי דיסק אחד מתוך כל 2 דיסקים שאצרוב. ומהירות טובה. תייעצו לי בבקשה, תודה.
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות את העכבר DeathAdder אבל הבנתי שיש את הרגיל שהוא לייזר ויש את ה-Black שהוא אופטי. מה יותר מומלץ? (למשחקים כמובן) ואיזה פד גם מומלץ לקנות? תודה לעוזרים!
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, לא ידעתי איפה לשים את ההודעה אז אם זה לא מתאים אז סליחה ;D זה המפרט שלי: מעבד: INTEL CELERON 1000 מומהר ל1330 (טואלטין) לוח אם: DFI CA64-TC מארז: MIDI TOWER ATX *3 FANS מסך: PROVIEW 17" 772M מודם: קרייטיב 56K זיכרון: 192MB כרטיס מסך: TNT 2 32MB כונן: 1.44מיצומושי CD-ASUS*52 TEAC 8*8*40 מקלדת+עכבר(usb)פשוטים רמקולים פשוטים 480W דיסק קשיח: W.D 15G כרטיס רשת: CNET PRO200 PCI אני מתקוון לקנות חלק/ים חדשים עד 1000 ש"ח מה לקנות ??? ??? ??? : : :P :-/ :-/ :-/ :-/ :AR15: :AR15: :asthanos:
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מעדכן את ה - BIOS.. לגירסה F4 עכשיו יש תוכנה של GIGABYTE שעושה את זה אוטומטית GIGABYTE @BIOS Writer For Win9x/me/nt4/2000 אני עושה לה עדכן היא רושמת שהיא מעדכנת ואז היא אומרת שזה נעשה בהצלחה , היא אומרת לעשות RESTART ואז אני מקבל הודעת שגיאה שיש בעייה ללחוץ F2 לשחזור או F1 ל - SETUP... אני עושה F2 והכל חוזר לקדמותו (חוזר לויינדוס בלי הצגת הבעייה) אני מעוניין לעדכן את גירסת ה - BIOS... למישהו יש רעיון / נתקל בבעיה ?!
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני צריך מקלדת אלחוטית קטנה(פיזית) שתשמש שלט למחשב, אני לא רוצה שלט אלא מקלדת שאוכל להגדיר קיצורי דרך לשימוש בנגן הסרטים שלי (MV2PLAYER) משהו בסגנון הזה: http://www.jr.com/Templates/HiRes/JR_HiRes.tem?HRIPath=FKBFREEMINI%2EPNG&HRTitle=FREEDOM+KEYBOARD+Mini+Bluetooth+Keyboard
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מחפש עוזניות בעיקר למשחקים אבל גם לאיכות טובה למוזיקה ועם מיקרופון איכותי. נדלקתי על עוזניות אלה של- Logitech http://www.tamlil2100.co.il/product.asp?pID=8191&cID=690 או יש גם את אלה Fatality של- Creative http://www.tamlil2100.co.il/product.asp?pID=8161&cID=1051 מה אתם אומרים, מה יותר טוב ? האם יש עוזניות יותר טובות משנים אלה בתקציב של עד 300 שקל פחות או יותר ? איך המקלדת הזאות של- Logitech http://www.tamlil2100.co.il/product.asp?pID=1855&cID=439 האם נוח לשחק במשחקים עם כפתורים נמוכים ? האם יש חסרונות במקלדת הזאות ?
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי, רציתי לדעת אם יש קורא טביעת אצבע למחשב נייח, שמתחבר באמצעות USB או משהו ורק דרכו יהיה אפשר להיכנס למחשב? מי שיודע משהו על זה או שיכול להביא לי מידע או מחירים אני אשמח מאוד =] תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש לקנות מדפסת וניתנה לי את האפשרות לבחור בין מוצר קומבו שהוא פקס, סורק ומדפסת דיו צבעונית או מדפסת לייזר במחיר של 500-600 ש''ח אני נוטה למדפסת הלייזר כי אף פעם לא הייתה לי אחת כזאת ובגלל שאין לי צורך בפקס ובסורק, ונראה לי שעם מדפסת לייזר אחסוך יותר בדיו, אז האם יש מדפסת לייזר שכדאי לקנות בטווח המחירים הנ''ל? תודה
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי מדפסת הזרקת דיו של קנון דגם iP5300. אף על פי שבמובנים רבים היא מתעלה על רוב מדפסות HP של תקופתה, ואולי גם כמה מהדגמים הנוכחיים, יש לה חסרונות שמדאיגים אותי לאור היתרון הענקי והעיקרי של הדגם שלי ואולי מדפסות דומות אחרות של קנון, על אלו של HP: אורך חיי המדפסות (המדפסת שלי נמצאת אצלי כבר יותר משנתיים שלוש בערך ועדיין נראת ומתפקדת כחדשה, ובמהלך הזמן הזה, רוב דגמי ההזרקת הדיו של HP מפסיקים לתפקד, גם אם משתמשים במחסניות מקוריות לכל אורך חיי המדפסת [מנסיון עם מכשיר משולב של HP פוטוסמארט שיש לאמא שלי, שדפים החלו נתקעים קבוע בהדפסה מהירה, ועוד נסיונות עבר עם דסקג'טים ואופיסג'טים שראיתי]). החסרונות שיש במדפסת שלי הם: כיול נייר אוטומטי דורש שימוש במדיית כיול יעודית (שני דפים מ…
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום... אני משתמש בWINDOWS XP PRO... שיניתי לו דברים ככה שיראה הכי כמו חלונות 98... והוא פועל לי נורא לאט. המפרט (מה שחשוב) שלי זה : INTEL PENTIUM 3 733 128 SDRAM VOODOO 3 3000 הארד דיסק 20 ג'יגא קיבלתי הצעות לקנות עוד 128 זיכרון SDRAM כדי שיפעל לי המחשב יותר מהר... אבל אולי יש לכם רעיונות טובים יותר? נ.ב : התקציב שלי הוא 650 שקל... תודה
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הי, האם יש פד לעכבר אופטי במחיר שפוי (מכסימום 30-40 ש"ח) ? ראיתי משהו ב-20 ש"ח אבל הוא מאוד קטן (18 ס"מ קוטר). אני רוצה משהו גדול יותר. לא אכפת לי הביצועים במשחקים וכו', רק שיהיה פד נוח ושהעכבר יחליק עליו בקלות. מה אתם אומרים?
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי אני מחפש מקום לקנות את הכבל אותו? (אני צריך כמות גדולה ) כמו כן אשמח לקבל מדריך להכנת כבל כזה
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי מקלדת שמודפס עליה רק אותיות באנגלית. יש אפשרות להדפיס עליה אותיות בעיברית בצורה כולשהיא?
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן אני חדש פה משהו משהו אבל עדיין מותר לשאול בקשר לג'ימפור של לוחות אם איך אני מחשב door volt ואיך אני יודע מתי לחלק ב66 את המהירות של המעבד ומתי לחלק ב100 כדי להתאים לטבלה הזאת (ששכחתי איך קוראים לה) בחברותא דרור :saint:
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
התקציב שלי הוא 1500$ בערך איזה נייד כדאי לקנות ??? איזו חברה טובה? המפרט שאני מעונין הוא: p 3 800 ומעלה מסך 14 inch לפחות 256 ram שיעבוד גם ברזולוציה 800X600 (אני יודע ש ibm עובדים ב 1024X768) 20 gb hard disk ומעלה ושלא יהיה מצב שהפלופי וה cd-rom הם באותו מקום כך שלא ניתן להשתמש בשניהם תודה :-* נ.ב שיהיה לו משקל כמה שיותר קטן ככל האפשר (שמעתי שיש "עריסות" וכל')
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
קניתי שני בקרים לפרו במחשב .. הבעיה היא שכשאני מחבר את שניהם רק אחד עובד..מה לעשות כדי ששניהם יעבדו?
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מחפש מסך בגודל 21 או 22 בשביל צפייה ב-youtube ומשחקים. חייב שתהיה לו כניסת HDMI. התקציב: עד 1000 שקל. על מה אתם ממליצים?
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
קניתי לאחרונה מחשב די חזק אבל מצד שני אני עדיין תקוע עם Logitech K200 בתור המקלדת שלי. לא שזו מקלדת רעה אבל אני מחפש אחת חדשה. אני רוצה להוציא במקסימום 200-300 ש"ח ומעדיף לקנות בארץ באיזור הקריות. לגבי כל מני פיצ'רים אני די תלוי הרבה במקשי מדיה, וזה משהו שאני די מחפש במקלדת, גם אם הם יהיו בילד אין באיזור של המקשי insert page up וכל אלה או על הF Keys (כמו למשל בCM Storm Trigger). חוץ מזה אני אעדיף מקלדת מוארת (אם מוארת אז אם אפשר בכחול אם היא לא RGB Back-lit), אם אפשר שיהיו מקשי macro (עד עכשיו הSidewinder X4 הייתה אצלי על הכוונת אבל אני לא מוצא אותה בארץ ולהזמין מאיביי זה סיבוך כי באלו שמצאתי מחיר המשלוח לבד יותר יקר מהמחיר של המקלדת), אבל שני אלה לא ממש חובה בשבילי ואני…
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
דיסק קשיח - נורא פשוט מה עדיף : מקסטור 40 GIGA 7200 ATA133 (סדרה חדשה) סיגיט - 40 גיגה 7200 המקסטורים היו מתמיד אמינים ואחד מהם אצלי בקרבים של המחשב, בקשר לחדשים אטלון אומר שהם משמיעים קולות נקישות וכדומה. הסיגיט, אין לי נסיון איתו ורוב המוכרים המליצו לי מקסטור אבל הסידרה החדשה לא הוכיחה את עצמה. החומר שלי מאוד חשוב לי! מה אתם אומרים?? (במיוחד כל בעלי המקסטורים החדשים שביננו, האם ה"שמועות" נכונות?) :smoke:
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם נמאס לי מה 733 p3 ומה g2 gts אני מתכוון לקנות שלד חדש (לוח מעבד זיכרון וכ. מסך) למטרה עיקרית: מחשב משחקים. מה דעתכם על זה: מעבד amd xp 1900 לוח asus a7v333 זיכרון 512mb pc2700 Mushkin or OCZ כ. מסך asus V8460 G4 Ti 4600 בעלות של 6000 ש"ח שזה בדיוק מה שיש לי להשקיע. באותו סכום אין מצב למשהו יותר טוב נכון? כרטיס מסך של MSI עולה 500 ש"ח פחות, כדאי? תגובות והצעות יתקבלו בשמחה, תודה מראש.
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן. המדפסת שלנו, HP940 התקלקלה לא מזמן, ותיקון יכול לעלות כבר יותר ממדפסת חדשה. עכשיו, לקנות מדפסת חדשה בלבד זה כבר לא כדאי, עדיף מכשיר משולב שכולל גם מכונת צילום, סורק ופקס. ( Dahhh) ראיתי את המכשיר - LEXMARK X6150 http://www.getit.co.il/ie2/ProductDetails5.asp?PID=25950&ref=12#description שקיבל המון ביקורות מצוינות גם בזאפ ואתרים אחרים. ונראה מצוין. עולה סה"כ 700 ש"ח. מה שטוב בו שלא חובה לחבר אותו למחשב על מנת לשלוח פקס. כל האחרים שראיתי בזאפ או יקרים יותר או מאיזה חברות לא ידועות. האם הוא כדאי?? מישהו יכול להמליץ לי על מדפסת משולבת טובה יותר עד 800 ש"ח?
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מה המצב אנשים? ביררתי עוד פעם לגבי מדפסות, נראה שהמחיר יורד לעט לעט, לייזר צבע אני לא יכך כי זה 1000+ לטונרים עצמם (כמוון עד שיגמור את מה שאני מקבל אם המכשיר, מה גם שהם יותר גדולים משחור לבן), בינתיים מצעתי רק M1212nf של HP, טונר שחור של 1600 עולה כ270 שקל שזה כלום כסף, ואני מקבל את המכשיר אם גליל של 700 דפים שגם אותו יכך לי הרבה זמן לגמור, יש בכלל מכשירים כאלו שהם קטנים יחסית? אבל כוללים גם פקס? צבע לא משנה לי כי בכל מקרה אנחנו מדפיסים פעם ב, אבל צריך שיהיה בבית, מה גם ששוב לייזר צבע לא משתלם לי כלכלית, אני לא מכיר יצרנים אחרים גם, אבל HP..טוב הם פשוט עובדים , היו לי מוצרים של lexmark , xerox, אבל לרוב הרבה HP, הבעיה היא שאחרי שנגמר צבע לא היה משתלם כלכלית לקנ…
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-