עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by roi007,

מחפש עכבר ומקלדת אלחוטיים - לא BT, בחיבור usb יחיד. המקלדת צריכה להיות מלאה כמובן והעכבר בעל משך סוללה ארוך. תקציב של 120-150 ש"ח תודה רבה

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  2. Started by FeedMe,

[glow=red,2,300]שלום[/glow]! אני שוקל לשדרג את כרטיס המסך שלי ל-7900GT. ספק הכוח שלי מספק 420~430W. האם ספק כזה מספיק להפעלת המערכת? ??? (שאר הפרטים של המערכת בקישור מתחת לאווטר) תודה מראש! ;D

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. מי שלא מבין על מה אני מדבר מוזמן להסתכל באשכול הקודם עליו שלי. אז לפי בקשתכם - דעתי: טוב מאוד!! מאוד התרשמתי וקיבלתי יותר ממה שיכולתי לצפות קודם כל המארז בא עם רגליות בדומה לאילו של HEC - טובות ויציבות מאוד !! הוא בא עם שתי מאווררי EVERCOOL שהם שקטים מאוד ויחסית למאוורר ג'נרי הם חזקים בטירוף! באמת מכניסים הרבה מאוד אוויר יחסית לג'נרי. יש גם במארז מגש נשלף להתקנת לוח האם - FEATURE שאפילו במארזי AA אין לפעמים (כמו ה CHIEFTECH למיניהם). חורי אוורר קיימים: אחד מקדימה למטה עם מאוורר מכניס איתו אחד מאחורה ליד המעבד עם מאוורר מוציא איתו אחד ריק כ 7 ס"מ מעלה הספק. הגודל שלו (גובהXעומקXרוחב) הוא 62X39X19. ללא הרגליות כמובן שמגביהות אותו ב 3 ס"מ נוספים מה שקצת היה לי מוזר הוא העומק…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. צריך ספק כוח טוב שיחזיק כל מיני דברים שהוספתי מאווררים ולדים ועוד כי הקודם עושה לי נפילות מטח ואיפה אפשר לקנות תודה .. אני מעדיף ה איזור המרכז (תל אביב הרצליה וכו....)

• 5 תגובות
    • 668 צפיות
  5. Started by furyanaor,

טוב זה הולך להיות ארוך כי נבלעתי פה לאיזה בור בלי תחתית, אז נתחיל: הכל התחיל ביום בהיר כאשר המקלדת האל חוטית שלי נדפקה (בתמונה שמעל). היא פתאום מקבלת קריזות של ררררררררררררר במקום ר' אחד תמים. אמרתי אולי סוללות, הטענתי אותם ולא עזר. קניתי חדשות וגם לא עזר.. הצלבתי עינייות ('דונגל' אם אפשר לקרוא לו ככה) מול סט נוסף שנקנה יחד, גם זה לא עזר. שיניתי את המיקום של העינית לטווח 0 ואפילו זה לא עזר. אז הצלבתי את המקלדת עצמה מול הסט הנוסף ומשום מה גם זה לא עזר. פשוט ההתקפים היו מתרחשים לעיתים וגם מאוד קצרים... אז דחיתי את החלפת המקלדת עד הלום... אבל לא מזמן התחדשתי במחשב חדש ונחשו מה? גם זה לא עזר בקיצור הגיע הזמן להחליף. אבל מה אני מחפש? לא בדיוק יודע, אני זקוק להכוונה, …

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by seffi,

שלום, כבר הרבה זמן שאני מתכנן לקנות סורק ויש לי כמה שאלות.. קודם כל איך האיכות של הסורקים במכשירים המשולבים לעומת סורקים שולחניים רגילים? בכל הקטלוגים / ZAP וכו מצויינית רק רזולוציית ההדפסה של המכשירים המשולבים ולא רזולוציית הסריקה. אני בעיקר צריך סורק לשם סריקת מסמכים, אבל אני רוצה שתהיה לי גם האופציה לסרוק תמונות באיכות סבירה פלוס. במידה ובסופו של דבר אלך על סורק שולחני עד כמה חשוב להוא יקבל מתח דרך חיבור ה USB ולא דרך שקע חשמל? תודה לעונים.

• 1 תגובה
    • 709 צפיות
  7. Started by kakaman,

היי שלום לכולם, אז ככה ..אם כבר נישאלה השאלה הזאת אז אני ממש מיצטער כי עשיתי חיפוש ולא מצאתי יש לי ג'ויסטיק עם gameportהאם יש להשיג מתאם לusb ??? ואם כן איפה ומה מחירו ? בתודה עמית

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. שלום רב. אני מעוניין ברכישת מצלמה דיגיטלית איכותית בתקציב של 2000 שקלים. אני די נגנבתי מהמצלמה של סוני (דגם חדש, אפשרות וידאו והכי חושב מטען בטריות) אבל אני רואה פה בפורום שהרבה אוהבים את המצלמה של קאנון (שגם היא בסביבות ה 2000 פלוס) אני אשמח מאוד אם מישהו יוכל להסביר לי קצת יותר על איזו מצלמה ללכת עם תקציב של 2000אני רשמתי שני דגמים אבל אני חדש בעסק ואני לא מכיר עוד דגמים של מצלמות לצערי. תודה לכולכם.

• 0 תגובות
    • 659 צפיות
  9. Started by ZiX,

לא רשמתי תקציב בכותרת כי אני לא סגור... אני מחפש מדפסת לייזר צבעונית.. חסכונית.. תקציב עד 1200 בערך.. לא חשוב לי שידפיס מהר יותר , מהר פחות.. אלא שידפיס טוב , תהיה חסכונים ושלא תעשה בעיות.. אני משתמש בעיקר בשחור אבל מדי פעם משתמש בצבעוני אז אני מעריך שזה הפתרון היחידי.. תודה רבה (אשמח אם תרשמו לי כמה עולה טונר לכל מדפסת..)

• 9 תגובות
    • 2.1k צפיות
  10. חסכונית, עלות דיו זול כמובן, או לפי המחיר החלופי של הדיו שזה מה שכנראה יהיה. ועדיף שיהיה מהרשימה מהלינק( לפי מה שראיתי 10 מוצרים בדף) http://www.ynet-shops.co.il/shop/template/subcategory.aspx?came=332&CategoryName=Printers&SubCategory=AllInOne_Printers_With_Fax לא הכוונה לדגמים הענקיים שם, הנה הדגמים שכן : HP 5610 LEXMARK X5070 brother MFC-465CN brother MFC-5460CN HP 5783 LEXMARK X7350 LEXMARK X6570 תודה עידכון: ראיתי לאחר חיפוש ממושך פה שbrother MFC-465CN יכולה להיות אופציה טובה. והאמת שיש לי סלידה מHP מהכרות עם מדפסת שלהם.. יש פה אופציה יותר טובה ? הפקס זה רגיל, שמים דף לשליחה ומחייגים כמו כל פקס?(סליחה על הבורות) מבחינת דיו אני רואה שהברוד…

• 0 תגובות
    • 650 צפיות
  11. Started by שמוליק איתן,

שלום! מחפש מדפסת משולבת כוללת פקס לשימוש ביתי, מחפש את הזולה, הטובה, וחסכונית בדיו. (חבר אמר לי שיש כאלה שאפשר למלא לבד את מיכלי הדיו) תודה! שמוליק

12. Started by !_Evil_!,

אני מחפש מרחב עבודה גדול שקט ואיכות בנייה טובה. הוא יספק את זה? וזה לא גנ'רי נכון? וזה שווה את המחיר?

• 6 תגובות
    • 680 צפיות
  13. מסובך? לא כל כך. יש לי מחשב נייד סנטרינו ורשת אלחוטית G שעובדת ב2.4 גיגה. יש לי גם טלפון אלחוטי שעובד בתדרים האלו. אני שוקל לרכוש את העכברון הזה: http://www.mardanit.co.il/item_prew.php?item_id=1167 שגם עובד ב2.4. האם כולם יוכלו לחיות אחד עם השני או שרשת אלחוטית לעכבר 2.4 זה כמו חתול לעכבר? האם יש המלצה אחרת לעכבר למחשב נייד, אופטי אלחוטי ? אורי

• 0 תגובות
    • 693 צפיות
  14. Started by Spring,

אני משחק Counter-Strike, עד היום שיחקתי עם עכבר זול ולא ממש נוח ואני מעוניין לקנות עכבר טוב. אין בעיה של תקציב. יש לכם המלצה? כי אני לא ממש מבין בזה ואני לא רוצה לקנות עכבר לא טוב. תודה מראש.

• 29 תגובות
    • 2.6k צפיות
  15. הזמנתי את המקלדת באינטרנט. המקלדת הגיעה אחרי יומיים, ולמחרת נסעתי ל-PCgraph באיזור התעשייה חולון וחרטתי עליה אותיות בעברית (150 ש"ח). כפי שאתם יכולים לראות בתמונה, יש על המקשים מספיק מקום לחריטת עברית, וזה נראה מצויין. האותיות בעברית לא מוארות כמו האותיות באנגלית, אלא חרוטות בצבע כתום שמתאים בצורה מושלמת לצבע הכתום של ה-backlight של האותיות באנגלית. לגבי מגע, לא מרגישים את החריטה באצבע, אלא רק עם הציפורן. לסיכום, לכל מי שתהה אם אפשר לחרוט על המקלדת הזאת עברית, התשובה היא כן, וזה גם נראה מצויין. :jump1: [attachment deleted by admin]

• 20 תגובות
    • 2.2k צפיות
  16. Started by muli82,

קניתי את הגה הזה לפני חודש קצת פחות.. אני לא יודע את הדגם המדויק אבל זה של Logic3 תראו תמונה עם האתר http://www.after-games.co.il/Product.asp?productid=200 אם זה הגיוני שבהגה של 300 שקל הגז והברקס עובדים ככפתור ולא עולים ויורדים עם לא הבנתם יש הסבר : נגיד אני משחק DRIT אני רוצה לתת רבע גז אני נותן בקטנה בדוושה אבל זה נותן את כול הגז במקום רבע אותו דבר בברקס אני רוצה להאט קצת לוחץ על חלק קטן מדוושת הברקס וכול הברקס עובד שלר תחשבו שזה רק בDIRT זה גם ב TEST DRIVE וב NFS PROSTREET יש איזה דרך לסדר את זה זה מבאס שאתה לא יכול ליסוע בכייף שלך לאט ורק כול הזמן מהר!!

• 1 תגובה
    • 596 צפיות
  17. Started by makabi,

שלום לקוראים אני מלבט בין שתי מדפסות אלה הביצועים של הקנון נראים טובים יותר - ציון גבוה ב ViewScore מצד שני עלות מיכלי הדיו באפסון זולים בכחצי ויש ארבע השאלה היא האם הן מדפיסות אותם מספר דפים לכל החלפת מחסנית דיו או שהקנון מדפיסה יותר - נניח פעם וחצי או יותר על המחסנית שלה תודה מראש למגיבים

18. Started by ophir555,

האם מי שהוא מכיר מדפסת משולבת ליזר של קנון דגם LaserBase MF3110 ואיך יתכן שהיא נמכרת בין 650 שקל ל 1400 אותה מדפסת בדיוק. גם בזאפ אין שום בקורת

• 0 תגובות
    • 541 צפיות
  19. Started by tomz,

יש לPCH את המארז Supertalent (Chieftec OEM) Aluminium CA-601UFBK Black Tower w/Transparent Window (P/S not included) Front USB 2.0, Firewire (1394), 5 fans ! NIS 533.79 ולהוסיף לו ספק זה עוד 150 שקל של HEC 300W ול KSP יש אותו מארז רק עם ספק 500W מגיע איתו ביחד ב620 שקל עכשיו ההתלבטות היא מאיפה לקנות ה300 HEC יספיק? ולהוציא עוד 70 שקל? או להישאר עם ספק שהוא כניראה גנרי 500W תודה מראש 8)

• 6 תגובות
    • 621 צפיות
  20. Started by Shbd,

היי, רציתי להתיעץ בנוגע לקניית מקלדת מכאנית ראשונה. אני מחפש משהו בסיסי, לחוש את הדבר. לא בהכרח מקלדת מוארת למשל עם מיליון פיצ'רים. השימושים העיקריים יהיו שילוב של גיימינג ועבודה רגילה יום יומית (אני כותב על המקלדת אך לא המון). התקציב הוא בסביבות ה-500 ש"ח ולכן חשבתי בין היתר על Corsair K65 שראיתי שנמכרת בארץ בסביבות ה-400. האם כדאי ללכת על המוצר ? עד כמה משמעותי לדעתכם המחסור ב- NumPad ? תודה.

• 9 תגובות
    • 3.9k צפיות
  21. הכוונה היא למקלדת שיש בה עכבר... כמו זאת: http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=2878 או זאת: http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=5149 אפשרות הראשונה גרועה! והאפשרות השניה יקרה בצורה מגעילה. מה נותר?

• 0 תגובות
    • 615 צפיות
  22. Started by ariel-ro,

שלום, אני צריך מצלמת אינטרנט ואני מתלבט בין: Logitech Webcam C905 שעולה 180ש"ח בבאג לבין: Logitech HD C270 שעולה 195ש"ח בKSP מי לדעתכם עדיפה? אריאל

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. שלום, לאחר קריאה רצופה של הנושא הנ"ל בסטיקי, וחפירה לא קלה ביוטיוב, וקריאה ממושכת על הנושא הגעתי למסקנה שאני רוצה לרכוש מקלדת מכנית. מהסברים שהבנתי לנכון, המקלדת שהכי מתאימה לצרכיי היא מכנית בעלת cherry MX blue/brown, יותר העדפה לbrown , אבל מכיוון שאין דגמים נורמליים בארץ אני אאלץ ללכת על הblue שיותר נפוץ כאן. אני מבין שהדעות לגבי black widow הן שנויות במחלוקת, אז אשמח לדעות אישיות שלכם, ומה הקטע שהBW הרגיל עולה 400 והאולטימייט עולה 730, מה ההבדל ביניהן. תודה.

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by MoMo-P,

.

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. יש לי G9 ונראה לי המשקולות האלה מיותרות מתי כדאי לשים משקולות של 4 ומתי של 7 גרם?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.