ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
http://www.ebay.com/sch/i.html?Mouse%2520Type=Optical&_sacat=3676&_from=R40&_nkw=2400+DPI&rt=nc&_dmpt=Mice&Interface=USB מצאתי עכברים זולים עם 2400DPI נראים טוב המחיר שלהם כמעט שליש מהמחיר של חברות אחרות האם הם שוות משהו ? מישהו ניסה ? כדאי להתסכן ?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי לפני כמה שנים טובות לא זוכר כמה את העכבר הנ"ל.. ולפני כמה זמן העכבר פתאום התחיל לעשות לאגים מציקים .. הוא מפסיק להגיב פתאום וממשיך תקיעות מורגשות ממש.. מישהו מכיר ? ניסיתי למחוק את הדרייבר וSETPOINT ולהתקין מחדש וכלום לא הולך
-
- 3 תגובות
- 884 צפיות
-
-
יש לי לוג'יטק LX5 כבר כמה שנים(יותר מידי שנים). הוא ממשנוח לי הבעיה שלאחרונה הוא התחיל ללחוץ פעמיים במקום פעם אחת לפעמים וזה ממש מרגיז. אני מחפש עכבר שיהיה לי נוח כמוהו ואיכותי. מעדיף שלא יהיה מהעכברים הענקיים שיש היום. תודה.
-
- 3 תגובות
- 886 צפיות
-
-
היי חברה אני מחפש המלצה למדפסת לייזר עד 400 ש"ח לשימוש בעסק מה חשוב : חסכונית אמינה תאימות ל WIN 7 פחות חשוב : גודל מהירות הדפסה איכות הדפסה (מדפיס כמעט אך ורק טקסט פשוט) הדפסה דו"צ בתודה מראש !
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה על הפורום השימושי ! אני מעוניינת לקנות מדפסת לייזר אלחוטית עם סורק . מה יותר מומלץ ברדר או HP. לברדר נתונים יותר טובים גם בא עם טונר התחלתי יותר גדול. אבל הפרש של 300 שקל (!) מה יותר טוב מבחינת עלות תחזוקה (טונרים וכו') מה יותר מומלץ? הדגמים עליהם חשבתי הם עלות 1299 ₪ ומקבלים מדפסת קטנה נוספת מתנה. כולל הדפסה דו צדדית טונר ראשוני 1200 דף . המון תודה.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום חברים. אני חושב שהמדפסת שלי מתה. אני מחפש מדפסת שתהווה את החסכון הטוב ביותר. קנייה זולה, דיו זול. שחור לבן. אני סטודנט תפרן (: תודה מראש! אגב - אני גר בארה"ב!
-
- 3 תגובות
- 923 צפיות
-
-
שלום יש לי רמקולים מסוג Creative T16005.1 כאשר אני עושה בדיקה לרמקולים אני לא מצליח לשמוע ברמקול אחד מאחור realtke alc889
-
- 0 תגובות
- 781 צפיות
-
-
אני בהתלבטויות לגבי קניית עכבר יש את ה Razer mamba שאמור להיות מצויין ויש ללוגיטק דגמים את ה G700 הזול יותר ואת ה MX יש לי יד גדולה יחסית ולכן אני מעדיף עכבר גדול, השימושים הם בעיקר גיימינג שני הדגמים של לוגיטק נמכרים בחו"ל באותו מחיר (99$ ) אבל בארץ יש בניהם הבדל של 150 ש"ח המחיר הוא לא השיקול העיקרי אבל תמיד חבל לזרוק כסף מעבר לכך אני מתעניין במקלדות : Razer blackwidow ultimate או Logitech 510 - ה razer נראית הרבה יותר מרשימה אבל היא לא אלחוטית האם מישהו ניסה להדביר עליהן אותיות בעיברית , האם ניתן לקנות מקלדת שכבר מגיעה עם עברית? האם התאורת מקשים מפריעה?
-
- 10 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שמעו יש לי Siberia v1 כבר איזה שנתיים ונמאס לי מהאוזניות האלה יש חיסרון ענק וזה המיקרופון , בגלל שהוא נפרד.הוא נדפק לי לגמרי כבר, והאוזניות עצמן כבר דפוקות וחשבתי לקנות חדשות, עכשיו אני יודע שיש הבדל ענק במחיר, ה5Hv2 עולות 350 שקל והMegalodon עולות 500. ובגלל בהתחלה חשבתי ללכת על המגלודון , אבל אני לא בטוח. מה דעתכם?
-
- 3 תגובות
- 943 צפיות
-
-
שלום רב, כבר התייעצתי בפורום לגבי מדפסת והרבה המליצו על HP 6500A PLUS. לאחר בדיקה בזאפ המחיר הזול ביותר הוא 600-650 ש"ח. באופיס דיפו המחיר שלה הוא 650 ש"ח. נאמר לי שיש את ה8500A PLUS כבר במחיר של 800 ש"ח ולמרות שראשי הדיו שלה יקרים יותר היא חסכונית יותר. האם זה נכון שהיא חסכונית יותר? והאם המחיר של 800 ש"ח אין מדפסת טובה יותר ממנה כמו הHP PHOTOSMART או משהו של חברה אחרת אולי? מצטער על הטירחה אבל אם אפשר לא לענות בשבת אני אודה לכם! תודה רבה!
-
- 8 תגובות
- 6.8k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מחפש מדפסת ביתית עם סורק וחיבור wifi. תקציב - עד 450. חשוב לי מאוד - עלות הדפסה נמוכה. אם אפשר גם כולל פקס אבל לא חובה. לגבי איכות הדפסה - אפשר להתפשר. תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
המחשב שלי כרגע נמצא במעבדה לאחר הפסקת חשמל שלאחריה הוא בעצם לא נדלק יותר ולכן אני מעוניין לקנות הגנה.. ראיתי שיש "מגני נחשול מתח" בעשרות שקלים בודדים שלפי התיאור שלהם אמורים לספק את ההגנה, מצד שני ראיתי את הבוקסות של ADVICE במחיר של 270 שקל ומעלה. מה בדיוק ההבדל? ומה אני בדיוק צריך לרכוש? תודה על העזרה!
-
- 1 תגובה
- 898 צפיות
-
-
שלום רב קיבלתי את ההגה הזה חדש בקופסא הוא של לוגיטק מ2001 אני לא מצליח להפעיל אותו על המשחק בלור ואפילו לא על dirt3 האם יש תוכנה שמזהה את רוב ההגאים המוכרים וגורמת להם לעבוד(אולי דרך דרייבר רגיל של גויסטיק או מצערת) על משחקי מחשב שלא תומכים כי זה הגה מפורסם אומנם ישן וחבל לי לזרוק אותו
-
- 1 תגובה
- 946 צפיות
-
-
עד היום היה לי אכפת אופטי, החלטתי להישתדרג ואני מאוכזב ההרגשה עם העכבר כאילו שהוא לא מספיק חלק זז במסך. כאילו שהעכבר במסך לא מתאים לתנועות שאני מבצע עם היד תזוזה עם העכבר באלכסון כאילו שהיא זזה בקפיצות במסך ולא בתנועה חדה או גם תנועות קטנות אינן מדויקות איפה אפשר לבדוק את זה? יש איזה תוכנה שתסדר את זה? איזושהי הגדרה?
-
- 39 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
אחרי שיצא לי לעקוב ולקרוא כמה וכמה פוסטים של עכברי גיימינג, ובנוסף לאחר הביקרות של עכבר ה-Razer החדש והקטילות שהוא קיבל, אספתי לעצמי כמה עכברי גיימינג להשוואה, כדי שתוכלו לייעץ לי איזה הכי מומלץ ובנוסף איזה פד הכי מתאים לו, אשמח שתעזרו מנסיונכם האישי. השימוש העיקרי יהיה משחק Counter Strike, ואולי עוד איזה משחקי רשת כמו Battlefield3 או CallOfDuty - השימוש העיקרי למשחקי רשת. עכבר שלא יעבור את ה-250 ש"ח, יש מצב לחריגה קלה אבל עדיף שלא מאחר ואני לוקח בחשבון להוציא כסף על פד, כאשר גם העדיפות לכמה שפחות. גודל היד בינוני פחות או יותר. העכברים להשוואה : 1. Razer DeathAdder 3.5G http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=714412 2. Logitech mx-518 http://www.zap.co.il/model.aspx?model…
-
- 24 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
לפני יומיים נפל על המקלדת שלי קלסר עב קרס מגובה רב ושבר שתי מקשים כך שאני חייב להחליף מקלדת. יש לי צורך במקלדת עם קליטה חזקה כדי שיקלוט גם מהסלון (יש לי עכבר mx620 עם תדר 2.4gh והוא קולט מצויין מהסלון שבמרחק כ5 מטר מהמחשב) תודה , רותם. עריכה : 1)אין לי צורך במקשים עם כיתוב בעברית לכן אין לי בעיה להזמין מאיביי 2)אם יש סט משתלם שכולל מקלדת ועכבר במעבר לתקציב אני אשמח לשמוע.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום וברכה אני קניתי את הסט של לוגיטק MK320 מKSP המקלדת אני מרוצה אבל העכבר הוא קטן יחסית למה שהיה לי בעכבר הקודם הכריות של הידיים היו נמצאות על העכבר ואילו בעכבר של הMK320 הכריות של הידיים בכלל לא עליו בתמונות זה נראה גדול אבל שפתחתי ראיתי שהעכבר קטן יחסית 1. השאלה היא אם זה משהו שמתרגלים אליו? וזה לא דופק את היד? הנה הדגם והמפרט קניתי ב145 שח מKSP http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=best&uin=11875 לינק לזאפ http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=775659 לינק לאמזון קיבל 4.5 כוכבים http://www.amazon.com/Logitech-Wireless-Desktop-MK320-Keyboard/dp/B003VAGXZC אמרתי אולי אני אשדרג לדגם MK520 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=775661 אבל אצטרך להוסיף עוד 80 שח כי הו…
-
- 8 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
סתם נושא ממש ישן שהיה הרבה בפורומים בארץ ובחול. עשיתי כמה בדיקות והדרייבר עובד בסקייפ כולל המיקרופון המובנה. בכל אופן מדובר במצלמה הזו: לינק נמצא פה, הוספתי Readme איך להתקין נכון (תגיבו בפורום אם זה לא עבד משום מה).
-
- 8 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
צריך המלצה לאוזניות גיימינג עד 500 שקל כמובן שעם סראונד ועדיפות למיקרופון מובנה
-
- 1 תגובה
- 888 צפיות
-
-
הסוללה של הלפטופ שלי מקרטעת ואני רוצה לקנות סוללה חדשה Lenovo G550 עכשיו הבנתי שיש מקוריות ולא מקוריות בתכלס לא ממש משנה לי, כל עוד הסוללה עושה את העבודה ולא נדפקת אחרי יומיים. כמובן שהמחיר משחק תפקיד, אני לא יודע מה המחירים של סוללות ולכן אין לי תקציב, בואו נגיד שאני רוצה להוציא כמה שיותר בכמה שפחות כסף. ומצד שני שאני לא "אקנה משהו בזול ושזה יעלה לי ביוקר" כמובן שאיביי וחבריו תקפים וקבילים. המון המון תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום המקלדת שלי X6 עשתה את שלה אני רוצ המלצה למקלדת גיימרים חדשה בתקציב 300-350 שקל חשו לי שהמקשים היו מוארים וכן אני רוצה מקלדת בעיצוב לא שיגרתי תודה מראש לעונים
-
- 1 תגובה
- 917 צפיות
-
-
שלום, מחפש המלצה לכרטיס לכידת וידאו פנימי capture card ע"מ להפוך אות וידאו אנלוגי לדיגיטלי. יש לי Windows 7 ultimate 64 bit
-
- 1 תגובה
- 790 צפיות
-
-
יש לי בבית כבל USB למדפסת שאינני זוכר מאיפה הוא ואני לא בטוח אם הוא USB1.1 או 2.0. איך אוכל לבדוק את התקן שלו? והאם זה באמת רלוונטי בחיבור מדפסת...? תודה!
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מנסה כבר הרבה זמן למצוא תוכנה ודרייברים מתאים לאל פסק מדגם: IPPON BACKPOWER PRO ARISTA 850 אני מחבר אותו דרך חיבור USB למחשב והמערכת הפעלה שלי היא: windows 7 64bit.
-
- 0 תגובות
- 895 צפיות
-
-
שלום, קורה לי הרבה כשאני מכוון על מישהו שנמצא רחוק אני לא מצליח לכוון לאן שאני רוצה, ותזוזה מינימלית של העכבר מזיזה יותר מדי ימינה \ יותר מדי שמאלה ואז הוא בסוג של נקודה מתה שאני לא יכול לכוון עליה, זה בולט בעיקר כשאני משחק עם הRecon וברובי צליפה לטווחים ארוכים 500+ ממש קשה לכוון במדוייק. אני חושב שהעכבר שלי לא מדוייק מספיק (Microsoft Wireless Optical 2000) ואני שוקל לשדרג לעכבר לייזר עם רזולוציה גבוהה. השאלה שלי אם זה לא איזה הגבלה במשחק ואז גם אם אני אקנה עכבר יותר טוב זה לא יעזור?
-
- 1 תגובה
- 779 צפיות
-