עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by shaithebest,

שלום חברים רציתי לשאול אם קיים מוצר כזה: ג'ויסטיק שנראה כמו של PS2 עם אןתם הכפתורים שניתן לחבר לPC עם USB ולשחק בפיפא 2009 או PES 09 במחשב או NBA או כל משחק ספורט זתומרת שאני על המקלדת ומי שנגדי בג'ויסטיק קיים מוצר כזה בחנויות בארץ???ואם כן איפה??ומה כדאי??כמה עולה?? תודה

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by Styx,

אז ככה אני בעיקרון מחליף את כל הציוד ההפקי במחשב ומה שאנישאר לי שעוד לא מצאתי זה מיקלדת איכותית ואחראי חיפושים ולבטים הגעתי ל-3 אופציות Razer Lycosa deazon MERC Stealth Razer Tarantula עכשיו ממה שראיתי בביקרות פחות או יותר שהטרנטולה הכי טובה אבל מה גם יקרה שני האחרות יעלו ל באיזור ה-300-350 אבל גם הם ניראות סבבה+ המחיר לא כזה חשוב אני מעדיף יחס/תועלתי יותר טוב מה דעתכם נ.ב אם יש לכם מיקלדות אחרות ממולצות אז גם יתקבל בברכה נ.ב הבנתי שעל המיקלדות האלה אין את האותיות בעיברית אבל אפשר להקליד בעיברית ?

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by 890iu,

כמובן Bluetooth יש לי USB2 עם בעיות מיקרוסופט 7000

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. יש לי שאלה יש לי מדפסת של Hp שקיבלתי ממשהו שעבד פעם ב-hp הדגם הוא: hp 895 cse מדפסת הזרקת דיו כמובן אני צריך דיו למדפסת רציתי לשאול אתכם מהן האופציות העומדות לרשותי חוץ ממחסנית מקורית של hp כי זה עולה מלא כסף ניסיתי לקנות מחסנית משומשת מ dmo נדפקתי ראש המחסנית מלוכלך מאוד (מדיו כמובן) צריך לנקות אותו אך הניקיון דורש דיו מן המדפסת מה שממש לא יעיל ונראה לי שהדיו נגמר במהירות מפתיעה 20 דפים וזהו אין צבעים חוץ מורוד וורוד יש המון אני לא מבין כנראה תקלה במילוי המחסנית אבל זה מעצבן זה קרה לי פעמים רבות רבות מדי עכשו אני מגיע לעצם השאלה מה אני יכול לעשות יש עוד אפשרויות חוץ מדיו מקורי ומשומש אולי ערכה למילוי עצמי או משהו ואם לא תוכלו לייעץ לי בעניין הדיו המשומש האם זה משתלם יות…

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. אוקיי , יש לי 300שקל למארז , אני רוצה משהו יפה , ניתן לחרוג באיזה 50-60שקל , לא יותר(ממש גג , אפילו 370 אי אפשר) אני רוצה חלון , ומארז נוח , יש לי כבר מאוררי לדים ושטויות אז לא איכפת לי כמה מאוררים וכ'ו

• 27 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. מדפסת ברדר j470dw הצלחתי להגיע לקבל את הפקס במחשב אבל עדיין המדפסת מדפיסה את הפקס, ולא מצאתי איך מבטלים הדפסה אוטומטית. יש למישהו מושג? תודה.

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by bg1987,

אני מחפש מקלדת מכנית, עם מקשים אדומים (CHERRY MX RED), ומה שחשוב לי שיהיה לה משענת לרגלים. אני מצאתי את הCORSAIR K70, אבל נראה שלא מוכרים אותה בארץ (אם משהו יכול לשלוח לינק לחנות שכן אני אשמח) יש המלצות אחרות? תודה רבה!

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. שלום, אני מעוניין לקנות מקלדת גיימינג מכנית באזור ה-400 ש"ח אני פתוח להצעות, תודה רבבבההה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by ariel007,

ברשותי המדפסת הזו ועד עכשיו קניתי מחסניות מקוריות של HP שעולות כ-45 ש"ח x4. למדפסת הזו קיים דיו חלופי באתרים שונים של חברות בארץ והוא הרבה יותר זול כמובן. השאלה אם המדפסת תאפשר להשתמש במחסניות חלופיות? והאם ההדפסה תהיה טובה כמו במקוריות? תודה לעונים

10. Started by MoMo-P,

.

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. רציתי לקנות מצלמה דיגיטלית לבית, שתחליף את מצלמת הסטילס הרגילה, רק העניין הוא שאני לא מבין בגרוש בצילום ובכל הנתונים של המצלמות. אני מתכוון לצלם גם בחוץ וגם בתוך הבית, אז דיי חשוב שלמצלמה לא תהיה שום בעיות תאורה למיניהן עם 2 הצורות. חוץ מזה, אני יקנה מצלמה של 2.1MP ומעלה, וגם לא נראה לי שאני ינצל את ה 1600x1200 במידה ואני יקנה 2.1MP. התקציב, כמו שכתוב למעלה הוא עד 2000 שקל. אם תוכלו להציע לי מצלמות וגם להסביר עליהן טיפה בכלליות, אני יודה לכם מאוד.

• 21 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by KoM,

האיי בי אמ שלי עומד להתפגר בקרוב, ואני קונה הארדיסק חדש, יש לי עד הבוקר להחליט, סיגייט בארקודה 4 או מאקסטור 133, שניהם נפח 40 ג'יגה בייט, מה לבחור ?

• 21 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by lazy,

בעיקרון כבר הזמנתי מזיגזג אבל שכחתי לשאול מה דעתכם ;D אז מה דעתכם בקשר ל LG Flatron 795FT - 0.24 - 17 inch - 1600x1200 75Hz- USB ? בעיקרון המחיר שאני מוכנה לשלם על המסך הוא לא יותר מ 1500 ש"ח. תודה :-)

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by yellow acid,

שוב שלום כמו בכותרת, עיקר השימוש שלי הוא SC2, שזה אומר שאני הולך ללחוץ בסביבות 100 פעמים בדקה על המיקלדת, אז צריך שזה יהיה נוח ולא מתיש. יש עוד כמה דברים שחשובים לי: 1) שקט! למשפחה שלי יש שנה קלה והדלת בחדר שלי היא דלת עץ דקה שלא חוסמת רעש בצורה אפקטיבית כ"כ, אם זה יעיר אותם בלילה אני קונה סתם. לכן חשוב לי שהלחיצות יהיו מספיק שקטות שלא ישמעו אותם בחדרים הסמוכים. 2) שאני משחק אני מניח את היד בצד ימין של המיקלדת, ומשתמש בבהן בשביל ללחוץ על שיפט ו?, בשביל ללחוץ על שיפט ועל ? בצורה חלקה הוצאתי את שני הכפתורים שבין הקונטרול לאלט והבהן שלי חופשית שם. אין לי מושג איך מסודרים המקשים במקלדות השונות אבל אני רוצה את האפשרות להוציא את 2 הכפתורים האלו בשביל שהבהן שלי תנוח שם ו…

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by arel508,

אני מתכוון לקנות את העכבר DeathAdder אבל הבנתי שיש את הרגיל שהוא לייזר ויש את ה-Black שהוא אופטי. מה יותר מומלץ? (למשחקים כמובן) ואיזה פד גם מומלץ לקנות? תודה לעוזרים!

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by Crash5,

CPU : Cache 512Kb - 478 pin 0.13 Micron @ 2.4Ghz Intel® "Northwood" Pentium A 1.6Ghz - L2 300W/350W/400W? איזה חברה? עדיפות לספק שקט!

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. שלום קניתי LOGITECH WAVE לפני איזה חצי שנה ואתמול שלחתי אותה מהחלון אז אני צריך לקנות מקלדת חדשה.... המחיר צריך להיות סביב 250~ שקל בלי חריגה.... ( מוגזם למקלדת ) ה WAVE הייתה נוחה, הבעיה הייתה שאם לוחצים בפינות של הלחצנים הם מתנגדים ומסרבים להילחץ ( גם אחרי ניקוי ) עם המייקרוסופט אין לי ניסיון... השאלה היא אך היא מבחינת נוחות הקלדה מול הלוג'יטק... ( אוליי הלוג'יטק שלי הייתה בעייתית ?) המלצות חברים...

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by yuval1101,

היי, יש לי אפשרות לקנות משהוא למחשב ב-250 ש"ח. אני יודע שזה סכופ פעוט אבל כי זה סתם בשביל לבזבז ולא שאני צריך משהוא מיוחד. בקיצור, אני שואל אתכם, מה כדאי לקנות למשב בסכום של עד 250 ש"ח? זה יכול להיות כמה דברים שסכומם הכולל מגיע ל-250, או פחות. ורק אם זה רעיון ממש טוב אז זה גם יכול להיות לא משהוא למחשב. בקיצור, על מה כדאי לבזבז את ה-250 ש"ח ( דברים כמו מאוורר למעבד או עכבר )?

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by ORrrr,

אהלן, כרגע יש לי Logitech 518 הידוע לטובה, אך הוא ישן ולחיצה על הכפתורים שלו נהייתה לא נעימה וקצת רופפת ובכללי הוא כבר שחוק. הייתי רוצה המלצה לעכבר שיהיה נוח לא פחות ממנו ושלא יהיה עכבר גיימינג מטורף, אך כן שיהיה מדוייק (אם אני לא טועה המהירות המירבית שלו היא 1600 DPI). התקציב כרגע לא מוגדר וכל הצעה בין 100 ל 200 שח תשקל. אין לי העדפה לחוטי או אל חוטי. דרישה נוספת (אם קיימת אופציה) שהלחיצה על העכבר תהיה שקטה מהרגיל ולא יהיה את הרעש של הקליק החזק. אם קיימת אופציה אופציה כזאת אני אמתח את התקציב גם מעל 200 שח. תודה, אור.

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. אהלן, יש לי מחשב יחסית חזק לעריכת וידאו ואנימציה, לא חושב שהמפרט משמעותי כאן. העניין הוא שאני עובד עם עכבר עתיק ובקושי לחיץ (ובטח שלא מדויק), ואני מעונין בעכבר לצורכי עריכת וידאו, עיצוב גרפי, אנימציה וכו'. קנו לי את העכבר של לוג'יטק MX518 , הבעיה היא שרשום שהוא מיועד לגיימינג ובעיקרון אין לי כוח לשטויות של גיימינג אלא חשובה לי נוחות, דיוק ואמינות. האם העכבר הזה יכול לשרת אותי, או שכדאי להחזיר לחנות (עוד לא פתחתי) ולבחור עכבר אחר? יש המלצות אחרות? תודה רבה מראש

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. המאמר המוצלח הנ"ל הופיע בקפטן אינטרנט, אני לא יודע לגביכם, אבל לפחות מניסיוני האישי זהו התהליך שאני עברתי מהחלטתי הראשונית לקנות פנטיום 4 להחלטה היום לקנות אתלון. http://www.haaretz.co.il/hasite/pages/ShArtPE.jhtml?itemNo=78690&contrassID=2&subContrassID=18&sbSubContrassID=0&listSrc=Y

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by ybe,

אחד המכשולים בפני המעונין לקנות מעבד athlon הוא- חום.הסיפורים על בעית החום ומעבדי athlon שנשרפו הם לא מעטים.הגיע הזמן לברר סוף סוף, האם מעבדי athlon מתחממים בצורה חריגה כאשר משתמשים בהם במהירות הרישמית(ללא אוברקלוקינג) או שמדובר בסתם סיפורים: [poll] [opt] המעבדים מתחממים בצורה נוראית ואף נשרפו לי בעבר מעבדים. [/opt] [opt] המעבדים מתחממים מאוד אבל בזכות המארז המאורר שלי(שנראה כמו מסננת) ובעזרת מערכת האיורור שלי המפיקה רוח בעוצמה של הוריקן ,המעבד לא נשרף. [/opt] [opt] המעבד מתחמם לטמפרטורת עבודה נורמלית, האיוורור הסטנדרטי בהחלט מספיק. [/opt] [opt] על מה אתם מדברים?המעבד שלי בקושי מתחמם.[/opt] [/poll]

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by iakovl,

1. איך הם עובדים? 2. אני רוצה לקנות UPS בשביל הגנה מנפילות מתח וכו' מה כדאי לי לקנות? המחשב יעבוד על ANTEC TRUEPOWER 380 ומסך CRT 17 MAG 786FD

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by Akutz,

שלום לכולם נמאס לי מה 733 p3 ומה g2 gts אני מתכוון לקנות שלד חדש (לוח מעבד זיכרון וכ. מסך) למטרה עיקרית: מחשב משחקים. מה דעתכם על זה: מעבד amd xp 1900 לוח asus a7v333 זיכרון 512mb pc2700 Mushkin or OCZ כ. מסך asus V8460 G4 Ti 4600 בעלות של 6000 ש"ח שזה בדיוק מה שיש לי להשקיע. באותו סכום אין מצב למשהו יותר טוב נכון? כרטיס מסך של MSI עולה 500 ש"ח פחות, כדאי? תגובות והצעות יתקבלו בשמחה, תודה מראש.

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. שלום רב לאחרונה התחלתי עבודה שדורשת ממני הקלדה בכמויות מטורפות ואני מחפש מקלדת שמה שהכי חשוב בה הוא הארגונומיה כדי שהידיים והאצבעות לא יכאבו. בנוסף יש לי הרגל הקלדה מגונה שאני מחפש דרכים להיפטר ממנו. הבעיה היא שביד שמאל אני מקליד רק אם האצבע (זאת שליד האגודל) ולא עם כל חמש האצבעות וזה מתחיל לתת את אותותיו. ניסיתי לעבור לכל החמש אך זה מאט אותי מאד. למישהו יש רעיון איך להרגיל את הידיים לזה? אמרו לי שאולי זו הדרך בה אינ מניח את הידיים ביחס למקלדת. אודה לכל עצה

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.