עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. היי, כמו שציינתי בנושא הת'רד, אני מחפש דרך לסרוק מספר של עמודים לקובץ PDF יחיד עם המדפסת Brother MFC-255CW, לא מצאתי אפשרות כזאת בדרייבר של BROTHER ולא הצלחתי למצוא פתרון בגוגל. מישהו ניסה והצליח או סתם ככה יודע איזה שהו פתרון לעניין הזה? תודה לעוזרים...

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by TheSaintn,

שלום אני רוצה לקנות מקלדת גיימינג הסתכלתי דיי הרבה באינטרנט ו-3 הדגמים שאהבתי הם Razer Blackwidow Ultimate , ייתכן שאת גרסאת ה STEALTH ThermalTake Challenger Ultimate Cyborg v7 רציתי לדעת מה כדאי מבין השלושה ואם יש לכם עוד הצעות על מקלדות אחרות בסביבות ה-100$. בעיקרון אני הכי אהבתי את ה TT אבל אני לא מכיר אף אחד שמשתמש בה אז זה קצת מפחיד אותי ^^ . בנוסף הייתי רוצה לדעת אם יש איזושהי חנות מחו"ל שניתן להזמין[ושהמחיר + משלוח יוצא יותר זול מהארץ] אם לא אני פשוט אחכה כי עוד חודש יש לי מישהו שחוזר מארה"ב. תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 3.2k צפיות
  3. Started by dg_142,

למען שמו באהבה מה עושים אם אבד משדר של מקלדת ועכבר אלחוטיים שבאו כסט? מדובר בעכבר ומקלדת של teac.

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  4. אהלן, מחפש מדפסת הזרקת דיו משולבת(עם סורק, לא חובה פקס) שעולה לא יותר מ300 עם עלות הדפסה סבירה גם כן. נפח ההדפסה לא גדול. ישנן תקופות ארוכות בהן המדפסת לא תשומש כלל ואז "תיאלץ" להדפיס יחסית הרבה בטווח זמן קצר - האם ייתכן שהדיו במחסניות "יתייבש" בזמן זה? או שמדובר במיתוס? תודה מראש!

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by KillerOfReligion,

שלום לכם מצאתי מקלדת אלחוטית וחסר לי הדונגל שלה , יענו החלק שמתחבר למחשב , יש אפשרות להשיג כזה \להתאים לה איזה משו כזה ? המקלדת היא logitech cordless desktop ex110

6. היי. אני מחפש להורים של חברה שלי מדפסת הכוללת: מדפסת לייזר (שחור לבן) , פקס (חשוב שהפקס יתקבל באופן אוטומטי כי הבנתי שלא כולם ככה) סורק, אלחוטית WIFI. מהירות הדפסת/איכות הדפסה/עלות לדף - לא מעניין ולא חשוב מחיר - כמה שיותר זול אז עדיף אבל לפי מה שראיתי זה בסביבות ה1000 ש"ח השאלה שלי היא האם ניתן להניח את המדפסת באיזו פינה בחדר ליד שקע חשמל ושקע לפקס בלבד או שהמדפסת חייבת להיות מחוברת למחשב כלשהו? הבנתי שיש מדפסות כאלה שהן עצמאיות עם WIFI וניתן להתחבר אליהן מכל לפטופ באזור. תודה רבה!

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. שלום, אני מעוניין לקנות מדפסת לייזר שמדפיסה בשחור לבן. התקציב שהגדרתי לעצמי הוא 1000 ש"ח, אבל ניתן לחרוג במקרה שהתקציב אינו ראלי לדרישות. מה אני מחפש מהמדפסת- * מהירות הדפסה של 20 דף לדקה ומעלה. * עלות דיו פר דף- עד 8 אגורות. * אמינה ואיכותית. המלצות יתקבלו בברכה.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by SUPER300,

שלום, אני רוצה שיהיו לי במחשב ארבעה רמקולים שיעשו סראונד (שניים קדימה ושניים אחורה משני הצדדים). קודם כל רציתי לדעת אם לוח האם הזה תומך בזה (כתוב 8 ערוצים אז מן הסתם כן) http://www.msi.com/product/mb/P67A-C43.html#/?div=Basic יש לכם המלצה לרמקולים? האם אני צריך כרטיס קול נפרד או משהו? תודה

• 3 תגובות
    • 822 צפיות
  9. Started by wooper,

שלום אני מחפש עכבר שקט שלא ישמעו את הלחיצות אם יש הצעות בבקשה

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  10. Started by tidan26,

שלום! ברשותי עכבר מחברת razer mamba חיברתי אותו אם כבל usb למחשב והפכתי אותו לעכבר חוטי והעכבר כל הזמן נטען מהמחשב האם מותר להשאיר אותו קבוע מחובר למחשב מכיוון שהוא כל הזמן ניטען והאם להוציא את הסוללה מהעכבר או להשאיר אותה?... ???

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by Nihil,

שלום חבר'ה. אני צריך המלצה לעכבר ומקלדת למטרות גיימינג. התקציב הכולל הוא באיזור ה800 ש"ח +\-. עכבר אני מתלבט בין ה- Roccat Kone ו- Razer Imperator יש המלצות ? מחיר: 300~ מקלדת אני מחפש מקלדת עם תאורה על \ מתחת למקשים ועם מקשים שקטים. אשמח לשמוע הצעות. לא מצאתי אף מקלדת בארץ שיש לה את הנתונים האלו באופן כללי, כרגע חשבתי על Razer Lycosa. מחיר: 300~ תודה על העזרה.

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by jonid14,

רציתי לדעת עד כמה מטרים אפשר לחבר מאריכי USB כדי להטעין פלאפון (דרך המתח ולא מהמחשב) בלי שהמתח יירד יותר מדי

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by l_messi,

קניתי לא מזמן תמקלדת הזאת ואני רוצה לדעת מה כל המקשי המאקרו עושים וגם איך מגדירים תמקשי הקיצור ואיזה מקשים הכי כדאי לעשות להם קיצור?

• 3 תגובות
    • 836 צפיות
  14. רציתי ללכת על ה- Turtle Beach Z6A אבל לצערי הן כנראה לא תומכות ב- PS3. למישהו יש המלצות?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. שאני משחק בNEED FOR SPEED אז שאני לוחץ על נייטרו שמוגדר LSHIFT אז אני לא יכול לפנות שמאלה (האני משחק בחיצים) (ימינה דווקא כן אפשרי והאוטו פונה) כאילו זה מבטל לי את החץ השמאלי שאני לוחץ LSHIFT ככה בלי שהו לחוץ הכל רגיל ואני מבסוט על המקלדת הזאת דווקא אבל רק זה קצת מעיק לפעמים יש למישהו רעיון איך אני יכול לסדר את זה? אולי משהו בהגדרות או איזה עדכון??? או שזה תקלה(למרות שלא ניראה לי כי הכפתור עובד..) תודה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by zZz.,

הפאד עושה לי לפעמים קטעים, הפינות והצדדים מרחפים.. היום היה איזור קטן באמצע הפאד שהיה "בועה". הוא לא התלכלך או משהו בחלקו התחתון.. יש דרך לפתור את זה?

• 2 תגובות
    • 855 צפיות
  17. Started by kalimero1234,

אני רוצה לקנות מקלדת מכנית למטרות הקלדה מרובה. לפי מה שקראתי המקלדות הממולצות להקלדה מרובה הן בעלות סוויטצ' כחול. המקלדת היחידה שראיתי בארץ בעלת סוויטצ' כזה היא Razer Blackwidow אך היא ממותגת כמקלדת גיימינג. האם יש מקלדות נוספות בעלות סוויטצ' כחול בארץ? האם הBW מתאימה להקלדה למרות שהיא ממותגת כ Gaming Keyboard?

• 1 תגובה
    • 844 צפיות
  18. שלום לחברי הפורום המדפסת שלי Xerox pe 16 התקלקלה. אני זקוק להמלצה למדפסת חדשה צרכים: [list type=decimal] [*]הדפסה בשחור לבן * אם היא יודעת לעשות הדפסה דו צדדית, אחלה. לא חובה [*]פקס [*]סורק, רצוי גם לוח סריקה, וגם מזין דפים. [*]עלות נמוכה של טונרים להחלפה. [*]תמיכה במערכות הפעלה windows XP, Windows 7. [*]רשת, אין צורך בחיבור בפני עצמו. המדפסת תהיה מחוברת למחשב אחד. שאר המחשבים בבית ידפסו דרכו. תקציב: 600 ש"ח. אם התקציב הוא נמוך מידי, אז תגידו. תודה רבה לעוזרים, אם אפשר את התשובות בצורה של קישורים זה יהיה אחלה.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by Cynicoren,

שלום, אשמח לקבל המלצות לאוזניות עם מיקרופון, מחירים עד 600 ש"ח. תודה

• 2 תגובות
    • 829 צפיות
  20. Started by dardar4,

שלום לכולם. אני מתלבט בין ה-MX518 לבין ה-G300 (שניהם עד ה-150 שזה התקציב) חוצמזה אשמח להמלצה על משטח עבור כל אחד מהעכברים הנ"ל. בסקירה שיש באתר על ה-G300 רשום שצריך משטח רך אז אני מניח שצריך לקחת את זה בחשבון. תודה לכל העונים

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by Dark Respect,

אני מחפש מדפסת: חשוב לי: לייזר, שחור לבן, פקס, עלות נמוכה עד בינונית לטונר, לא חשוב: צבע סורק מהירות הדפסה וכל השאר יכול להיות נחמד: wireless עד 500 שקל קיים דבר כזה?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. היי נגמר לי הדיו במדפסת HP OFFICEJET 6500A שלי בחיפושיי באינטרנט כדי למצוא את הדיו הזה הכי בזול שאפשר, מצאתי כמה חנויות וירטואליות, חלק בארץ, חלק בחו"ל השאלה שלי היא איך אני יכול לוודא שהדיו שהם מוכרים הוא מקורי של HP? כי פעם השתמשתי בדיו לא מקורי במדפסת BROTHER וזה גרם לה נזקים, אז אני רוצה רק דיו מקורי.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by RefUser,

שלום לכולם! הרבה זמן שלא רכשתי מדפסת, ועכשיו לפני שאני עושה את זה רציתי להתייעץ אתכם כאן(כמו תמיד) הדרישות שלי למדפסת: - שתדפיס שחור לבן - תהיה מחוברת למחשב אחד בלבד - תהיה אמינה - שהטונרים שלה יהיו זולים(וגם שיהיו קיימים טונרים תואמים) מסגרת תקציב: עד 350 שח תודה לעוזרים!!

• 1 תגובה
    • 880 צפיות
  24. Started by rafigordon,

שלום לכולם, אני צריך לרכוש מגש הזנה למדפסת ביתית של hp כי המגש של המדפסת שלי נשבר ולא ניתן לעבוד איתו. מישהו יודע איפה ניתן לרכוש חלקי חילוף מעין אלו למדפסות ביתיות של hp? בתודה, רפי

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by orr12345,

אני מחפש מדפסת משולבת פקס סורק ומכונת צילום עד 450 חשבתי על ה6500a הם הכי טובוץ למחיר? בתודה אור

• 1 תגובה
    • 828 צפיות

דיונים חדשים בפורומים