עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by speed42,

אני מעוניין לקנות מדפסת, שתהיה משולבת (לא חייב פקס), אבל שהדיו שלה יהיה במחיר סביר ומספיק יחסית להרבה זמן. יש המלצות? דגש על סוג הדיו של המדפסת מחיר ולכמה זמן הוא מחזיק? תודה!

• 11 תגובות
    • 2.2k צפיות
  2. שלום לכולם - אני חדש פה ורציתי לבקש המלצה לספק כוח למפרט הבא: Intel Pentium D 930 Dual Core 3.0GHz 2X2MB LGA775 64BIT 8I945P-G s775, DDR2, SATA2, PCI-E G.skill DDR2 667MHZ 1024MB DUAL CHANNEL 5-5-5-15 WD 160GB 7200RPM 8MB SATAII כרטיס מסך: הצעה לספק לכרטיס: Sapphire Radeon X1800XT 512MB והצעה לספק לכרטיס: Sapphire Radeon X1900XT 512MB (כמו כן בעתיד אולי יתווסף עוד דיסק קשיח לרייד) תודה לכל העוזרים

• 11 תגובות
    • 642 צפיות
  3. היי ברשותי עכבר לא רע של steelseries מדגם rival 110 עם 7200 DPI סך הכל עכבר לא רע אני עובד איתי בשני מצב עבודה 500 dpi ו 1600 dpi תלוי במשחק , אבל משהו מרגיש לי שזה לא זה , היה לי לפני כן עכבר של Razer Abyssus שעבד מלא שנים עד שנהיי מאובק וקניתי את זה שהנ"ל אז חשבתי לחזור לרייזר , ראיתי שיש ממחיר לא רע על Razer DeathAdder Elite בכ 130 שח עם 16000 DPI שאלות : 1.האם העכבר הזה של רייזר טוב יותר מ abyssus ? 2. האם 16000 dpi , יתן לי דיוק יותר טוב מעכבר של 7200 למרות שאני משתמש במצב רק של 1600 ו 500 ? 3.ובכללי האם העכבר מומלץ ? חשוב לי שירגיש ביד קל נוח(כף יד גדולה יחסית) שיחליק טוב על משטח , ויתן לי דיוק מיירבי וכו?

4. במיוחד מעניין אותי איך היא נשמעת ו"מרגישה". האם יש "חריקות" של מקשים? האם המקשים קשים או רכים? מתאימה למשחקים? כלומר האם אין בעיה עם שילובי מקשים באזור ה A D W S קצת longshot אבל בכל זאת אולי מישהו יודע.

• 11 תגובות
    • 2.7k צפיות
  5. תעברו בבקשה על המפרט המצורף ותאמרו לי האם הכל תקין , חסר משהו , משהו מיותר וכו'.. כדי שאני לא אעשה שטויות... תודה.

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. למעשה אני מחפש שניים כאלה, שיתחברו בחיבור USB סטנדרטי ללוח האם, ויתמכו בכמה שיותר פורמטים. * אחד בצבע שחור, יכול להיות 5.25" או 3.5". * אחד בצבע לבן/בז'/כסף, חייב להיות 3.5". מה חשוב מאוד: * אפשרות כתיבה (לא רק קריאה) * תמיכה ב-SDHC (לא רק SD רגיל) מה יהיה נחמד: * כניסת USB נוספת על קורא הכרטיסים עצמו מחיפוש ב-ZAP יש כמה דגמים, הבעיה היא שעל אף אחד מהם לא כתוב באופן מפורש שהוא תומך ב-SDHC, שזה חשוב לי מאוד (כרגע יש לי קורא כרטיסים כזה שלא תומך). תודה רבה.

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. Started by ofer_mat,

האם לאור כל הפסקות החשמל כדי לרכוש UPS ? יש לי הצעה לUPS טוב של 650W ב 400 חדש האם כדי?

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by 1nstall,

היי אבא שלי נסע לשליחות ואני לא יודע מתי יחזור, אז דיברתי איתו והוא אמר אם אני רוצה שהוא יקנה לי את הMX510 וישלח לי אותו בדואר, אז החלטתי לישאול אותכם, מה דעתכם על העכבר MX510? אז מה דעתכם על העכבר הזה? בתודה מראש Install מי שלא מכיר את העכבר אז הינה לינק: http://www.logitech.com/index.cfm/about/pressroom/information/MX/EN,contentid=8290,year=2004

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. אנשים יש לי ספק 380 מחובר לי 6 מאווררים אני רוצה קתודה גם זה יחזיק לי או שלא?

• 11 תגובות
    • 859 צפיות
  10. Started by swisaman,

היי, ברשותי אוזניות thermaltake shock one,והיום ששמעתי איזהשהוא שיר שמתי לב שאני שומע אותו מוזר וחלש יותר,דומה לבעיה שהייתה ב5Hv2 הישנות שלי לפני שלוש שנים,הייתי צריך להזיז את הכבל קצת בשביל לסדר את זה,עכשיו אני צריך להזיז את הכבל הרבה עד שאני מגיע לנקודה ששומעים בסדר וזה חוזר אחרי כמה שניות. מה עושים?ממשים אחריות ? ;/

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by MightYaad,

אני רוצה לקנות גיימפאד בתקציב של עד 300 ש"ח את אלה אני כבר מכיר אז אין טעם להציע לי אותם... logitec chillstream logitec Rumblepad 2 logitech dual action תודה מראש.

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. היי אני מחפש עבר לגיימרים ופאד מתאים. האמת אין לי מושג כמה זה אמור לעלות ככה שזרקתי מספר שנראה לי הגיוני (400 שקל) - אם אפשר בפחות אז כמובן שטוב, ואם צריך להוסיף קצת אז גם בסדר. תודה

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. Started by Dano,

תראו אנשים את המפרט שלי ותגידו לי אם באמת צריכים ספק: Athlon 64 3000+ (S-939) לוחות אם למעבדי ?AMD? ABIT AV8 (s939) sata,GBL זיכרונות? DDR 400 512MB A-DATA כרטיסי מסך? PINE xfx 6600GT 128MB DVI,TV דיסקים קשיחים? WESTERN DIGITAL 80 GB 7200 ATA-100 (8MB) כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD?? FLOPPY Teac/SONY 1.44 צורבים? CD Recorders Lite-on 52 x 32 x 52 (kit) שונות ( מאווררים, מארזים נשלפים וכו'... )?? Fans 12 cm Case fan מסך-ViewSonic LCD- VE710S מארזים? HEC Compucase CI-6A19 המארז בא עם ספק כוח HEC?

• 11 תגובות
    • 805 צפיות
  14. Started by Nick1986,

מהו כרטיס הקול החיצוני הכי מומלץ שיש היום בשוק ? מדובר על כרטיס קול עם חיבור USB.

• 11 תגובות
    • 5.3k צפיות
  15. המחשב שאני שוקל לקנות עולה בארץ 6,400 ש"ח ב-KSP שזהו המחיר הזול ביותר. בחנויות אחרות הרבה יותר. אותו מחשב בדיוק יעלה בארה"ב 4,800 ש"ח. האם שווה לחסוך 1,600 ש"ח בקנייה. מה קורה עם רכיבים שנקנו בארה"ב מבחינת אחריות מקומית? תודה.

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by Enn0L,

היי, יש לי מדפסת HP 6500A חדשה, וברגע שאני מדפיס דפים עם טבלאות או כל דבר אחר עם קווים אנכיים דקים, באיכות הנמוכה או באיכות הרגילה, בחלק גדול מהקווים הם "נשברים" מעט ימינה או שמאלה, זזים חצי מ"מ לצד זה או אחר כאילו ראש ההדפסה טיפה סטה. דוגמה סרוקה: http://img227.imageshack.us/img227/3938/scanxx.jpg (דמיינו שהקווים מחוברים לכדי קו ישר, ושאיפה שמתרחשת התזוזה שמאלה המרווח הרבה יותר קטן ממה שכמובן נראה פה... באיכות גבוהה זה לא קורה. האם זו בעיה ידועה בכל מדפסות הדיו או שיש לי בעיה? אגב - כיוונתי את ראש ההדפסה כבר שלוש פעמים...

• 11 תגובות
    • 2.4k צפיות
  17. Started by jackass,

רציתי לקנות את COMPUCASE CI-6A19 אבל ראיתי שיש יותר זולים של SIMBADDA שנראים טוב ובאים גם עם 2 מאווררים וספק 400W... מה אתם אומרים עדיף? או שיש מארז אחר? כאילו אין לי בעייה לקנות את הCOMPUCASE אבל אני מעדיף לחסוך... ד"א הוא בא עם מאווררים?

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. ממה שראיתי פה בפורום המשולבת הזו היא מומלצת ביותר. רציתי לשאול כמה שאלות אחרונות לפני הקנייה: 1. לפי מה שהבנתי הראשי דיו שלה מופרדים, ז"א אם רק מחסנית אחת נגמרה אפשר להחליף רק אותה,נכון? 2.כרגע אין לי רשת אלחוטית(אבל בעתיד מתוכננת) ואני יודע שהמדפסת היא אלחוטית, אז יש מצב שהיא לא תעבוד אצלי? 3. יש מדפסת משולבת יותר מומלצת ממנה? 4.האם מישהו שמע על איזה פאק שיש לה? כמו כן, אם אפשר בבקשה המלצה על מדפסת פשוטה בשביל תלמיד כיתה ו', כמה שיותר זולה אבל שתהיה אמינה. תודה רבה.

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. שלום לכולם, בחודש האחרון הגיעו לרשותי כל מיני אביזרי ציוד היקפי אז חשבתי לכתוב עליהם ביקורות לפורום ביקורות. מכיוון שאין לי זמן לכתוב ביקורות להכל אני שואל אתכם מה תרצו לקרוא. הביקורות יהיו יותר בסגנון של קצר ולעניין מאשר ממש לעומק אלא אם אמצא זמן להאריך. אני פותח פה להצבעה בתקווה שביום שבת הבא אשב לכתוב את הביקורת שתרצו. הביקורות שחשבתי להציע בשלב זה (יש עוד) הן: * עכבר: 1. SteelSeries Xai http://steelseries.com/products/mice/steelseries-xai-laser * מקלדת: 2. Razer BlackWidow http://store.razerzone.com/store/razerusa/en_US/pd/productID.211324200 3. התרשמות: המעבר מ logitech wave ל logitech G110 ולבסוף למה נשארתי עם ה Razer Black Widow ** אודיו: 4. ביקורת על סט של אזניות …

• 11 תגובות
    • 3.7k צפיות
  20. Started by Idanp,

אני רוצה שכל המאווררים יופעלו ע''י ספק אחד וכל שאר החלקים על ידי ספק שני איך אני עושה את זה?

• 11 תגובות
    • 902 צפיות
  21. Started by The Ball,

אני מחפש מארז MIDI TOWER לא FULL TOWER שיהיה של חברה טובה ושחור מישהו יכול לעזור לי?

• 11 תגובות
    • 853 צפיות
  22. אחרי שהאוזניות שלי נשברו לי על הראש מלבישה (plantronics gamecom 780) שהיו מעולות בכל רמה אפשרית אבל הפלסטיק הזול גרם להם לשבר. כאילו הם נשברו איפה הפס של הריפוד וזה רק מלבישה שלחתי אותם למעבדה של באג זכיתי ליחס אבל כזה יחס הולם כמו שאני מצפה מבאג. אתמול בשיחה הראשונה (יום ראשון) אני עובד לילה אז בבקרים לרוב אני יושן קיבלתי הודעה קולית שאומרת לי שאיאפשר לתקן תאוזניות ואני זכאי ל10 אחוז הנחה על אוזניות חדשות. ואני בראש אומר מה הם צוחקים עליי כאילו יש תקלה באוזניות אני שומר על הציוד שלי הוא נשבר מעצמו כאילו איפה אני אשם פה בכל הסיפור ברור שזה ניקרא שבר אבל תאמינו לי שלא עשיתי כלום! לא הפעלתי לחץ כלום פשוט כלום רק לבישה כאילו זה אוזניות מה הם ליופי אני צריך ללבוש אותם אז מה א…

• 11 תגובות
    • 2.9k צפיות
  23. היי, אני צריכה מצלמה שלא תהיה מסובכת מאד, כי ההורים שלי ישתמשו בה והם קצת מוגבלים טכנית, אתם יודעים... התקציב הסופי הוא 1500 שקל, אבל אפשר לחרוג עד 100 שקל אם ממש צריכים. ת'כלס לא צריכה פונקציות מיוחדות רק שיצאו תמונות טובות ושיהיה אפשר להדפיס בגודל נורמלי (או קצת יותר) בחנויות צילום (רוב הצילום יהיה בחו"ל). תודה, הילה

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by אוריפ,

לא ממזמן התקנתי מאורר חדש במארז בכדי לקרר קצת את המארז. כשהמאורר מחובר, המחשב לא מסוגל לטעון את עצמו! אחרי הטעינה של הביוס, אמסך פשוט שחור והווינדוז לא עולה! כשאני מנתק את המאורר, הכל בסדר והמחשב רץ כרגיל. הגעתי למסקנה שהספק פשוט לא מסוגל לעמוד בכמות הכוח שעליו לספק למחשב. הנה הפירוט המלא של המחשב שלי: לוח אם: ASUS P4S533-MX זכרונות: 768MB (בשני סטיקים של 512MB ו256MB) במהירות של 266 מגה הרץ. מעבד: פנטיום 4 2400 מגה הרץ בבאס של 533 מגה הרץ. כרטיס מסך: HERCULES 3D PROPHET 9800 PRO 128MB. כרטיס קול: CREATIVE AUDIGY 2 ZS. דיסק קשיח: MAXTOR 80GB 7200RPM 2MB BUFFER כרטיס FIREWIRE של SMARTCOM. כוננים אופטיים: LG DVD-ROM, NEC DVD+RW ND-1100A, ARTECH CD-RW X48X12X48. מאוררים: זה …

• 11 תגובות
    • 988 צפיות
  25. Started by crovei,

אמ.. אז ככה.. אני כרגע לפני קניית כרטיס מסך חדש )כנראה 6800GT( וממה שהבנתי הכרטיסים האלו זוללים חשמל.. הקטע זה שאני לא בטוח אם כדאי לקנות ספק חדש או שהנוכחי שלי יספיק.. כרגע יש לי ספק 400W כנראה ג'נרי ..אני לא ממש בטוח ואני לא יהיה בבית עד מחר, אבל ממה שאני זוכר כתוב על הספק שהוא מותאם לP4 ואם אני לא טועה כתוב שם שהוא של LG tech.. LG בכלל מייצרים ספקים?.. אם לא אז כנראה שהוא ג'נרי בכל מקרה גם ככה אני לא יודע אם 400W יספיק לי.. כי כרגע יש לי Intel P4 3.0 MOBO: Intel 865PERL HD: WD 80G SATA HD2: WD 40G ATA HD3: WD 30G ATA CD 52X צורב DVD של NEC 4 מאווררי 80מ"מ.. 3 במארז+המאוורר של המעבד )סטוק של אינטל( מאוורר 120מ"מ ופלופי וכמובן שבעתיד יש מצב לעוד מאווררים…

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.