עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by shendi,

כחלק מהכנת מחשבך לחורף אני מחליף ספק כוח ת וגם בגלל שהוא לפעמים עושה רעש של טרקטור באמצע הלילה הדילמה שלי היא זו : כרגע יש לי 4 הרדדיסקים מחוברים צורב וסי די אני בטוח שבעתיד יהיו עוד רכיבים שידרשו חשמל ( הרדיסקים וכוננים מאוורים ) מה קובע איזה מתח של ספק לקחת ? אים אני לוקח ספק חזק האם יש סכנה ללוח אם (ASUS CUV 4X ) יש מה להגדיר בלוח אם לפני ההחלפה ( או שזה בסגנון נתק וחבר ) בסבבה …

• 11 תגובות
    • 951 צפיות
  2. Started by ybe,

samsung 959nf או mag810 fd ? , המחירים של 2 המסכים די דומים.

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. Started by Necessary_Evil,

שבת שלום אנשים, אני צריכה את עזרתכם... לקחתי מחשב, פנטיום 1 משהו, והוצאתי את הHD, CD, כונן דיסקטים, כרטיס מסך וכרטיס קול והעברתי אותם למחשב פנטיום 1 משהו יותר טוב (ככה אבא אומר...). הפעלתי את המחשב ואחרי הבדיקת זיכרון הוא כותב floppy disk(s) fail (40) על ההארד דיסק מותקן WIN98SE. גם בביוס הוא לא מזהה את הדיסק והוא מג'ומפר כמו שצריך. החזרתי את הדיסק למחשב הקודם אבל עם כרטיס מסך אחר וגם שם הוא לא מזהה את הדיסק...ולא שיניתי שום דבר בביוס... עזרה תתקבל בברכה תודה!

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by theman miki,

תבחרו בלי להתייחס לזה שלפעמים צריך להוסיף לוח אם וכ&quotו

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. ולא משנה איזה מודם של USR פנימי כאילו PCI או שכן משנה? כי אמרו לי שמודם חיצוני יותר מתחבר מהר ויותר גולש ומוריד מהר מאשר מודם פנימי PCI : : : אז האם זה נכון???? הנה התמונה של המודם החיצוני המודם הוא V92 חדש ;D ;D והנה הדגם של המודם 56K* V.92 External Faxmodem USR ואני יודע שכולם יגידו לי ADSL לי יש ADSL בבית זה בשביל חבר שלי שההורים שלו לא מסכימים להוציא מהפה שלהם את המילה ADSL . ותודה למי שיעזור :saint: :saint:

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by Or ei,

ASUS TUV4X-E (VIA 694T) ????

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by e-r-a-n,

יש לחבר שלי צורב חדש ולא מצליחים לצרוב אז חשבו שיש בעיה, פרמטנו עכשיו בחברה אומרים שההרדיסק איטי אז הבאתי את ההרדיסק שלי לבדיקה, וגם לא מצליח יש בעיה כלשהי.. יש רעיונות ? :'( :'( :'(

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  8. כמה כסף, נגיד לשעה, עולה מחשב מבחינת חשמל? נגיד ספק 300W ומסך 17/19 " (הסטנדרט)...

• 11 תגובות
    • 2.4k צפיות
  9. Started by X,

נכנסתי לביקורת על הלוח הנ"ל, כפי שפורסם בחדשות. לתדהמתי ראיתי את הדבר הבא: the GA-7VTXH uses a temperature probe for CPU monitoring. This will mean that Athlon XP users can't make use of the internal diode offered by the XP, and will need to be aware that in the event of your heatsink falling off, the CPU will not throttle it's clock speed back, nor shut down quick enough when the maximum safe operating temperature is reached אם הבנתי נכון זה אומר שעם הלוח הזה אי-אפשר להשתמש בדיודה של המעבד (XP), ולכן המעבד לא יאיט את המהירות או יכבה את המחשב בזמן התחממות.........כלומר, יש סיכוי די גדול שישרף לי המעבד... :-[ מישהו מוכן לאמת את זה או להסביר לי מה בדיוק הקטע הזה אומר?

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by Cereal Killer,

שלום אנשים יש לי ~2000 ש"ח לקנות מסך מה אתם ממליצים לי גודל 19 - יתרון

• 11 תגובות
    • 948 צפיות
  11. Started by onn_the_vy,

ה mator טוב?

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. אני רוצה לקנות כרטיס מסך בסביבות ה-1000 שקל, ואני צריך כרטיס מסך איכותי מסידרת הג'י פורס, אמרו לי שכרטיס הג'י פורס 3 טיטניום 200 עם 64 מגה של הרקולס הוא קנייה טובה ושווה, האם באמת שווה לי לקנות כרטיס כזה? ??? ???

• 11 תגובות
    • 990 צפיות
  13. Started by XP MaN,

רציתי לדעת כמה יכול לעלות מגירה להרד דיסק??? אני מאוד יודה לעונים... [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  14. ... תודה רבה

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. אורח RnGKay
    Started by אורח RnGKay,

סלחו לי על בורותי ??? , אבל האם מישהו יכול להגיד לי מה ההבדל בין הארד דיסק במהירות 5400 לבין הארד במהירות 7200? ומה ההבדל בין UATA100 לבין UATA133 וכ'ו....? מה ההבדל בין ATA לבין UATA? ??? ??? :-[

• 11 תגובות
    • 984 צפיות
  16. אני לא יודע איזה חברה כתוב virgo משהו חרא לא יאמן..... אבל אני לא מבין מה זה עקרוני ??? ??? כי בסך הכל אם צריך מאווררים אני יכול לחלטר משהו... זה לא שהמארז יותר יקר עושה משהו....

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. למישהו יש מידע או יודע איך מחשב נייד נקרא נייד שאין לו בטריה?! ???

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by KoM,

הכרטיס קול המדהים הזה הולך לנחות בארץ בקרוב, וגם במחשבי הקט... במחיר שלא יעלה על 280 שקל, האם הוא מגדיר מחדש תמורה ? הרי יש לו כל מה שצריך מכרטיס קול מוביל ! דעתכם ?

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  19. אחרי כמה צריבות צורב ממוצע אמור למות? כאילו שהעינית שלו תמות... לי יש צורב של פיליפס - 8x4x24. לא שיש איתו איזה בעיה פשוט זה מעניין אותי... כמה עולה להחליף עינית צריבה? האם אפשר להחליף אותה רק דרך פיליפס או דרך כל מעבדה?

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by ofer_mat,

משהו יודע איזה דריברים הכי טובים לG_FORCE 2 DELUXE של ASUS כול דרייבר שהורדתי היה חסר בו משהו כמו TV OUT עומק צבע וכו' ב (כמובן) XP.

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by frenzy,

מישהו יודע אם יש מכס על מארזים ? ???

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. אני מעוניין להחליף את הקירארטיב 128 הישן והטוב בהרקולס טירטר 6.1 XP או ב TERRA TEC? בבקשה נא לציין את הדגם המועדף ואם אפשר לינק לקנייה מקוונת בתודה

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by Cereal Killer,

תמליצו לי בבקשה על מצלמה דיגיטלית + לינק אם אפשר עד 5000 ש"ח חנות מישראל בבקשה (אין כ.אשראי בי"ל)

• 11 תגובות
    • 904 צפיות
  24. Started by se7en,

אני רוצה להזמין עכשיו זיכרונות מהאינטרנט ויש לי כמה שאלות. האם עם מעבד XP1900 יש צורך בזכרונות 2700? האם צריך לקנות אותם בזוגות?

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. לא יודע מה איתכם, אבל אני לא ראיתי שום הבדל.... זה בגלל שNVIDIA השתמשו בטכנולוגיה של 3DFX כאשר הם רכשו אותם?

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים