ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
רציתי לקחת את ה X6 SideWinder אך בינתיים היא נעלמה גם מKSP. אני חושב לקחת את הX4 מאיבורי ב220 שקל.מצאו חן בעיני המקשים הנמוכים כמו בלפטופ.יש המלצות נוספות? אגב אני לא גיימר.יש הבדל בתאורה בין X4 לX6 חוץ מהכפתור העגול והגדול בX6?
-
- 2 תגובות
- 860 צפיות
-
-
שלום אני רוצה להמיר קלטות וידאו לDVD (כמות גדולה של קלטות) באיכות גבוה אבל אני רוצה שזה גם ישמש אותי ככרטיס טלוזיה מקליט ברזולוציה גבוה של HD בעדיפות: ליותר מהקלטה אחת בו זמנית להצגת המידע מהממיר לאפשרות של טיימר שיכבה וידליק תמחשב כצריך לגבי התקציב הוא לא מוגד כרגע אבל אני לא מתכוון להתפרע סתם לדעת מה דעתכם על הממיר הזה שמשמש גם ככרטיס (אבל עד כמה שידוע לי לא עונה על העדפות שלי) http://www.keep-on.co.il/index.php?option=com_product&view=product&id=317 תדוה מראש
-
- 1 תגובה
- 991 צפיות
-
-
מישהו מכיר שיטה/מחבר/מפצל המאפשר לשלוט עם עכבר אחד או מקלדת אחת ב3 מחשבים במקביל? (בו זמנית) (לא KVM - כי אז שולטים כל פעם במחשב אחר ולא בכולם ביחד)
-
- 0 תגובות
- 867 צפיות
-
-
אהלן. אני אשמח לקבל המלצה לעכבר ומקלדת לגיימינג. אני לא גיימר כבד (מה לעשות כבר נשוי ואסור להשקיע יותר מדי זמן במשחקים) אז כרגע מה שיש לי זה מקלדת של מייקרוסופט ועכבר של לוג'יטק MX500 אם אני לא טועה. העדפות: 1. לא אלחוטי 2. תאורת מקלדת (תאורה אחורית או תאורה של המקשים). 3. נוח להקלדה וכמובן למשחקים 4. לא חשוב לי כפתורי מקרו יותר מידי. נחמד אבל ממש לא חובה. 5. עכבר צריך להיות נוח וארגונומי שאחרי מספר שעות של משחק לא יהיו כאבים. הסתכלתי על המוצרים של Razer. אני יודע שהם מאד פופולריים אבל תמיד יהיו כאלה שיגידו שיש טובים יותר במחיר נוח יותר. זה מה שמצאתי בינתיים (תתעלמו רגע מהמחיר ותגיבו על הדגמים): עכבר: 1. Razer DeathAdder 3500DPI 2. Razer Imperator 6400DPI d…
-
- 17 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, נושא שלא נתקלתי בו מעולם - שטח מת של הגלגלת. יש לי מקום במסך, שכאשר הסמן נמצא בו, אי אפשר לגלגל למעלה ולמטה, אומנם הלחיצה על הגלגלת (MOUSE 3) כן עובדת. מה זה יכול להיות?
-
- 1 תגובה
- 830 צפיות
-
-
שבת שלום=} אני מחפש מקלדת למחשב שלי וצריך עזרה>< התקציב שלי הוא גג 200 ש"ח (לא חורג יותר מזה..) אני צריך שיהיה בה: מקלדת חוטית (חשבו לי מאוד כי אני לא סובל את האלחוטיות), מקשים בעברית, חיבורי USB מאחורי המקלדת (זה ממש הכי הרבה חשוב לי!!! עדיף שיהיו 2), מקשי מדיה (עדיף שיהיה גם כפתורי ווליום), שתהיה מחברה אמינה וטובה וכמובן עדיף שהיא תראה טוב אני בטוח שדי קשה למצוא משהוא כזה בתקציב שלי אבל אני מקווה שתוכלו לעזור לי תודה מראש יניב
-
- 13 תגובות
- 3k צפיות
-
-
אני מאוד מתלבט בין Microsoft SideWinder X4 ו Razer Blakcwidow עכשיו תחלס אני מעדיף את הBLACKWIDOW כי הבנתי שהיא יותר טובה לגיימינג אבל מה שמפריע לי זה הקול שמקלדות מכניות עושות.. אף פעם לא השתמשתי בהם אבל לפי מה שראיתי באינטרנט ובYOUTUBE היא עושה רעש מאוד חזק וראיתי אפילו שאנשים כותבים שבקושי שומעים אותם בSKYPE מרוב שהמקלדת מרעישה.. רציתי לדעת אם זה באמת ככה למה אני לא רוצה לקנות אותה ובסוף להעיר את כל הבית בלילה מהמקלדת חחחחחחחחחחחח... אז בתכלס מה ההבדל בקול שהיא עושה מול מקלדת רגילה?
-
- 1 תגובה
- 803 צפיות
-
-
עד עכשיו היה לי איזה עכבר בחמישים שקל לא יודע איזה חברה אבל העיקר שהיה כתוב "PRO MOUSE". בכל מיקרה אחרי הפעם האחרונה שהוא לא דייק לי BF3 לא נשארתי חייב ואחרי טיפול נשלח לפח. אז אני מחפש בעיקר ל-BF3 בקודם הדיוק היה על 800 ו1600. כאשר בגבוה השתמשתי רק לטיסות. ב 800 במשחק רגיל וסנייפר הוא פשוט לא מדייק את המילימטרים. לגבי אחיזה אני לא יודע אם יש לי אחיזה ספציפית כי עד עכשיו כל העכברים היו קטנים על יד פשוט אז לכן CLAW. יש במוצרים מומלצים את M518. איך הוא? http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=6283 לא מחפש משהו יקר אבל יותר איכותי ומדויק. לא משתמש בפדים כי זה מגביל אותי ולכן העכבר יעבוד על שולחן מעץ כמו שיש ל99% מאיתנו. ואם כבר פדים באמת משנים משהו?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ברשותי M6900 של ג'יגהבייט, כחודש וחצי. לצערי, כמעט תמיד לאחר חצי שעת משחק (BF3) היד שלי מתחילה להחליק על העכבר עקב הזעת יתר. אציין שאיני סובל מבעיית הזעה בכלל. למעשה, אני אחד האנשים שמפיקים הכי פחות זיעה שיצא לי להכיר. דבר נוסף, יש לי חבר שהייתה לו בעיה דומה עם M6800. 1. האם לעוד מישהו יש ניסיון דומה עם עכברי ג'יגהבייט? 2. ישנו פתרון? או פשוט להחליף עכבר? תודה מראש.
-
- 19 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
שלום לכולם! בקרוב אני טס לחול לכמה חודשים ואני רוצה לקחת איתי את המחשב הנייח, איך אני יכול לעשות את זה בלי קייס? ואם אי אפשר בלי קייס אז מאיפה אני מביא אחד כזה? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
רציתי להבין טוב יותר את המשמעות של ממשק wireless בהקשר של מדפסות כי גם בחברת HP ובחברות אחרות יש מדפסות שמכילות WIFI וממשק כבל רשת, אני מתכוון בכל מקרה להתקין את המדפסת עם כבל USB, האם זה אומר שאני יכול לסנכרן את המדפסת לנתב שלי עם איי פי קבוע לפי MAC ADDRESS ולהדפיס מכל המחשבים ברשת בשיתוף יחדיו? אני מתכנן לרכוש את המדפסת בזמן הקרוב, מאחר והיו לי מס' מדפסות של HP שלא אמינות בכלל, התקלקלו לי מאוד מהר, אני מאוד מקוה ש brother יהיו יותר אמינות, ממה שאתם יודעים האם מדובר בדגם מדפסת איכותי?
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
איך האוזניות האלו? החברה מוכרת? http://www.roccat.org/Products/Gaming-Sound/ROCCAT-Kave-5-1/#crb_1 מה צורת החיבור למחשב? אשמח לתשובות. לא משנה, כבר מצאתי את המידע.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אשמח לקבל המלצה על אזניות איכותיות [עדיף אלחוטיות] לשימוש במחשב הכוללות מיקרופון. אם ישנה אפשרות גם לחיבור בו זמנית לסמארטפון ע"י בלוטוס - עדיף. חשוב, שהאזניות לא יהיו צמודות ולוחצות מידי, וניתנות להתאמה לבעל ראש גדול. חשוב: אני יוצא לארה"ב, ואם ניתן להשיג שם משהו טוב - עדיף! תקציב: בא נגיד עד 100$...
-
- 0 תגובות
- 855 צפיות
-
-
אני מחפש פד נוח מאד ושהכי מתאים לעכבר הנ"ל שהיה איתו הכי מדוייק . תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 880 צפיות
-
-
העכבר G700 LOGI אני מחפש משטח עכבר אחרי ש-ה SteelSeries SX השני נהרס ולא מחליק כמו שצריך אחרי שימוש של שנתיים קניתי SX אחר שלישי והוא לא מחליק בכלל כמו שצריך יכול להיות שגם בדברים כאלו יש "דפקטים" בייצור. אז אני יבצע החלפה שלו או רכישה שונה של משטח אחר כי שמעתי שיש אחרים יותר טובים ומעניין אותי לדעת מי כן השתמש בו והרגיש שהוא מחליק כמו או יותר מ SX ולאורך זמן כגון : Razer Scarab Expert Gaming Mouse Pad http://ksp.co.il/hmain.php?uin=11989 Razer Destructor Mouse Pad http://www.pcgames.co.il/Razer_Destructor_Mouse_Pad-10522.html?isFromCat=1&Tmp=0&PN=1 SteelSeries 5L http://www.pcgames.co.il/SteelSeries_5L-1022.html?isFromCat=1&Tmp=0&PN=1 SteelSeries S&S …
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כפי שהכותרת מבהירה, אני מחפשת עכבר גיימינג. טווח המחירים לא משנה, אבל חשוב שזה יהיה עכבר מאוד מאוד מאוד טוב (הוא צפוי להתמודד עם משחקים בקצב מאוד מאוד מהיר).... מה שכן, יש קאטצ'- אני צריכה שהמבנה שלו יהיה יחסית קטן (כלומר משהו כמו הMX518 לא בא בחשבון...) את הG9X והRAT7 אני כבר מכירה, אז אני אשמח לשמוע על דגמים אחרים בבקשה (אם קיימת חיה כזו). נ"ב: זה צריך להיות עכבר חוטי בלבד. לא אלחוטי. וכבר הצצתי בדיון מומלצים למעלה, אבל לא מצאתי משהו רלוונטי, יש משהו אחר מתאים?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
עריכה: MX518+פאד SS נקנה בסוף ב-200 שקלים סה"כ מבאג. אני משחק פה ושם FPS, אבל כרגע השימוש העיקרי הוא לוורלד אוף וורקראפט. את ה-MX518 קניתי כשיצא לראשונה, ואהבתי את השימוש בו עד לפני שנה, כשהתקלקל. זמנית עבדתי על סתם עכבר ב-40 שקלים, אבל הגיע הזמן לחזור למשהו נורמלי. השאלה היא, אם לחשוב בכלל לכיוון ה-G400 או אפילו G500, שאמורים להיות שדרוג שלו? מה שמושך ב-G500 הוא כמות הכפתורים עליו, מאוד יעיל ל-WOW. אבל מרתיע המחיר, כמעט פי 3 (את ה-MX יש ב-99 שקלים בבאג). אז מה אתם ממליצים, להשאר עם הדגם הישן והמוכר ולקנות את ה-MX518, או שהפיצ'רים של ה-G500 שווים את המחיר המשולש? כמות הכפתורים עליו אגב יעילה? זו הסיבה היחידה שאני שוקל אותו, יוריד מעומס המקשים של המקלדת. אבל אם אי אפשר לה…
-
- 16 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
כמובן עדיף דיו זול כמה שאפשר. תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רב, יש לי מדפסת אלחוטית משולבת (צילום,פקס,סורק) מדגם BROTHER MFC-490CW מאיזו שהיא סיבה הסורק הפסיק לתקשר עם המחשב ולכן לא ניתן לסרוק הוא מנסה לבצע פעולת התקשרות למחשב אבל נכשל. שאר הפונקציות עובדות היטב (הדפסה. צילום ופקס עצמאי ומהמחשב) כן שלא בטוח שהבעיה היא בחיבור האלחוטי. מישהוא יודע כיצד פותרים את הבעיה. מאוד דחוף וחשוב. תודה על כל עזרה
-
- 1 תגובה
- 9.3k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש פתרון שיאפשר להעביר את המחשב מהסלון לחדר אך עדיין יאפשר לשלוט בו על ידי מקלדת ועכבר אלחוטיים. אשמח לשמוע על מוצרים.
-
- 0 תגובות
- 695 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מקלדת שתתאים לעבודה משרדית, גיימינג ויכולות עריכה. ממש אבל ממש חשוב לי השקט. אני מעדיף מקלדת שטוחה ואני חייב אותיות בעברית (עדיף מובנה אבל אין לי בעיה לחרוט). התקציב נע עד אזור ה 450 אבל מעדיף לא להגיע לשם. יש לי גם אובססיה לאיכות חומרים וגימור אז תביאו משהו איכותי. תודה לעוזרים.
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם! ברשותי מדפסת ALL IN ONE של hp מדפסת זאת כוללת פקס תקין. המדפסת היא לשימוש ביתי. כעת, המדפסת מחוברת דרך מפצל לקו טלפון כך שעקרונית אני יכול לקבל פקס בכל רגע נתון. העניין הוא שאם מקנפגים את המדפסת לקבל פקס אוטומטית. נאמר אחרי 4-5 צלצולים, אז יהיו מקרים (כשיש יותר צלצולים, לא הספיקו להרים שפורפרת, אך זה לא פקס) של אובדן שיחות. האם יש פתרון ביתי פשוט של זיהוי פקס אוטומטי ? משהו כמו מרכזת עם שתי שלוחות עם זיהוי פקס אוטומטי על שלוחה מסויימת ? בברכה, רפי
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ה officejet 4500 שלי מסרבת להדפיס כל מסמך מלבד דף בדיקה ישירות מהדריבר של HP. כל מסמך מכל תוכנה אחרת לא נשלח לspooler ונמחק ממנו אחרי שנייה, בלי להיות מודפס. ניסיתי למחוק את הדריבר ולהתקין מחדש, להריץ את הtroubleshoot של מייקרוסופט, הדוקטור של HP, שום דבר לא עזר. הסורק במדפסת דווקא עובד טוב. אשמח לעזרה ???
-
- 1 תגובה
- 804 צפיות
-
-
1. יש לי מאות מסמכים שעלי לסרוק (בעצמי, לא שירות חיצוני), עבור הבית, לא משהו עסקי, ולאחר הסריקה הראשונית, סריקה של מסמך אחד ביום. א. האם יש סורק עם מזין מסמכים, שאפשר להניח חבילת מסמכים והוא ימשוך ויסרוק אותם אחד אחד? ב. האם יש סורק דו צדדי, קרי, שאניח בתוכו מסמך והוא יסרוק את שני צדדיו לשתי תמונות, מבלי שאצטרך להפוך ולסרוק פעמיים? האם יש סורק שעונה על שני הקריטריונים הנ"ל? האם יש סורק שעונה על אחד מהם? מבחינת תקציב אין לי מושג איזה טווח מתאים למכשיר כזה, במידה וקיים. 2. מחפש מדפסת בייתית קומפטקית ופשוטה, אין צורך בסורק (אלא אם מדובר במכשיר משולב אבל עם סורק שעונה על הקריטריונים מהסעיף הקודם), ובטח שאין צורך בפקס (וזו תרומתי הצנועה להעלמת המכשיר המיותר הזה מהעולם) פשוט מ…
-
- 11 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי, אני צריך המלצה לעכבר אלחוטי בסכום של עד 30$ מבסט-ביי. האם בכלל יש הבדל בין עכברים בתקציב הזה? דרישות מיוחדות: גודל מלא חייב להיות נוח (ישמש לגיימינג)[ תודה מראש, בן
-
- 1 תגובה
- 725 צפיות
-