עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by MoMo-P,

.

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. Started by BeBest,

שלום, המחשב שלי מחובר לטלוויזיה, כרגע אני משתמש בעכבר בשביל להפעיל סרטים, לעשות PAUSE ועוד כמה פעולות פשוטות. רציתי לדעת אם יש איזשהו שלט (אלחוטי כמובן) שאפשר לקנות שיוכל לעשות פעולות פשוטות כמו לנווט בספריית הסדרות / סרטים, להפעיל, ובקיצור מן HTPC כזה.. אם אכן קיים דבר כזה אשמח לקבל המלצות

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. Started by Component,

התקציב הוא +/- 2000 שקל. היא צריכה להיות 2.1 מגהפיקסל, ובעלת זום אופטי. אמא שלי תתמש בה כדי לצלם תמונות לעבודות דפוס. בתודה מראש, עדי.

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. Started by CRT,

אלהן לכולם. נתקלתי לאחרונה במצב מוזר, שאני לא מוצא חנות שמוכרת את הפד. חנויות שמכרו אותו, הוא נעלם להם מהאתר. אצל חנויות אחרות שניסיתי אין אותו במלאי. אני מפספס פה משהו? יש מחליף לדגם? הפסיקו לייצר את הדגם? בקיצור אני מחפש איפה ניתן לקנות את הפד באזור המרכז רצוי גוש דן. נ.ב הוא גם נעלם מזאפ.

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by y2dan,

מכירים אתרי חומרה עולמיים ??.. אם כן תרשמו אותם פה שגם אני אכיר... נ.ב אני מחפש אנשים שמוכנים לכתוב מדריכים לאתר שלי ( www.signup.co.il ) בנושא חומרה\תוכנה בפרט, ומחשבים בכלל... אם אתה מוכן לעזור אנא צור קשר דרך הפורום שלי http://www.signup.co.il/phpBB2/ ונדבר...

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. Started by redti,

שבת שלום , בימים האחרונים המערכת שלי התחילה לזייף לכבות ולהדלק מעצמה כנראה הזמן עשה את שלו , מערכת aiwa משנות ה90. אני מתלבט עכשיו אם לקנות מגבר ממש זול 500-600 שקל ולחבר אליו את הרמקולים שנותרו תקינים ומי שמכיר יודע שהרמקולים של aiwa הם פיצוץ או לקנות רמקולים למחשב באותו סכום ? מה עדיף ? התחושה האישית שלי שרמקולים למחשב לא ברמה של הרמקולים האלה אבל אני מזמן לא בעסק הזה אז אני לא יודע.

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. לאח שלי יש מחשב ישן נושן שהרכבנו לו מחלקים ישנים, הבעיה היא שאין לנו דרייברים לכלום ואני לא מצליח לזהות את הרכיבים כדי להוריד דרייבר מהאינטרנט, ניסיתי להסתכל על הכרטיס עצמו (לדוגמא המודם/כרטיס קול) ואני לא מבין איזה כרטיס זה בדיוק. איך אני יכול לבדוק אילו רכיבים יש לו במחשב?

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. Started by Born2Kill,

אני צריך פד ל-G5 שלי משהו שיחליק אותו טוב, אז מה כדאי ג'ל, בד....? תקציב מקסימום 30 ש"ח

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. Started by Bah_gots_pIII_450,

הרגע ראיתי שיש אותם בחנות מסוימת, W00t! אבל הם תופסים הרבה מזמן עבודה של המעבד לא?

10. Started by godisme171,

Msi Geforce 4 MX440 64DDR

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by G_E_M_S,

שלום, כמו שכתוב בכותרת אני מחפש עכבר והתכונה החשובה ביותר בעיניי היא הנוחות והארגונומיות. אני עובד הרבה עם העכבר והעכבר הישן שלי (יותר משלוש שנים איתי - microsoft explorere4) לא איתנו היום. מבחינת תקציב אין מקבלות, ורצוי שהעכבר יהיה לייזר וכמה שיותר איכותי. נ.ב אני לא משחק הרבה, רוב השימוש בעכבר הוא לעבודות משרדיות סטנדרטיות.

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. Started by omersh83,

Logitech G710 + Mechanical Razer DeathAdder Black Edition 3.5G או 4G Steelseries Ikari Laser מעוניין לדעת עם הרכישה משתלמת או שיש אלטרנטיבה אחרת הדרישות שלי מהציוד הם: לא אלחוטי, עכבר לשני הידיים או ליד שמאל, אני גיימר בינוני ומחפש מקלדת מולטימדיה בנוסף תודה וערב טוב

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by Animor,

אהלן, אני מחפש מקלדת ארגונומית לשימוש משרדי, ואשמח לקבל המלצה. דרישות: המקלדת מיועדת למחשב עם windows XP, וייעשה בה שימוש גם בתוכנות פרימיטיביות שרצות דרך ממשק הדוס של windows. אם אפשר להשתמש במחשב כמו שתיארתי במקלדת אלחוטית (מבחינת דרייברים וכו'), אז עדיף. תקציב: גמיש, 200-500 ש"ח. תודה מראש לממליצים

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by RS4,

יש לי מדפסת אלחוטית של HP דגם OFFICEJET 6500 אני מתקין את הדרייבר והוא רושם לי שלא נמצאו מדפסות מוגדרות הוא מחפש מדפסות רשת ולא מוצא... ואם אני ממשיך בהתקנה הוא מבקש ממני לחבר את הכבל USB רק כדי להבעיר הגדרות ואז הוא רושם שהמדפסת לא תומכת ברשת ואז הוא נתקע באמצע ההתקנה אני צריך לעשות משהו בהגדרות לפני כן? יש לי WINDOWS XP PRO עם ראוטר של ROTAL של בזק

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. Started by DaniDin,

ב-Computer Management יש איפשרות ל-Convert To Dynamic Disk מה זה נותן, ביצועים או מהירות טובים יותר?

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by saar200,

הלן העכבר הנל שימש אותי נאמנה 3 שנים לאחר מכן נדפקו לו הלחצנים right\left clicks ראיתי ביוטיוב איך פותחים ומחליפים אותם ועשיתי זאת בהצלחה. רק מה הבעיה בחלק התחתון של העכבר היו מין פדים שחורים דביקים, שאינם שמישים עוד פשוט נהרסו. והעכבר לא זז חלק , הוא עובד אני משחק איתו אבל לא נעים בהרגשה תזוזה. כל הארה תתקבל בברכה.

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by SAOD,

מתחיל להתארגן לקראת שדרוג ואני צריך ספק חזק. צריך להחזיק: 8800GTX X2 שאר המפרט: 3800X2 2G זכרון 3 דיסקים קשיחים צורב DVD התחשבות ב: יתכן הרכבת קרור מים בהמשך. יתכן שידרוג גם למערכת עצמה לאחר מ"ס חודשים. אין לי אפשרות קנייה מחו"ל. עריכה, טעיתי במקום, מנהלים להעביר בבקשה.

• 24 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. Started by amd950,

יש לי מחשב שולחני עם כל היציאות האפשריות (רשת מודם usb סריאלי) ומחשב נייד ישן רק עם סריאלי.אני רוצה לצרוב דברים מהנייד .איך אני יכול לחבר אותו לשולחני. תודה

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by רן.ט,

נהרס לי העכבר אז אני מחפש עכבר חדש אם מישהו יכול לתת אולי איזו הצעה לעכבר שיהיה: -אלחוטי -עכבר שלא ותאים רק לאנשים ימניים מפני שאני שמאלי אז או עכבר שותאים לשתי הידיים או עכבר לשמאליים -עדיף גם שיהיה עכבר לייזר אני לא ממש מבין בזה אז אם מישהו יכול גם להגיד לי בבקשה מה ההבדל ומה יותר טוב ומשתלם אני מחפש עכבר באיכות טובה והמחיר לא ממש משנה

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. Started by Guy950,

שלום, רכשתי את העכבר G700, לפני כן היה לי G500 שהתפגר אחרי כמה שנים טובות. בכל מקרה, בימים של G500 השתמשתי בדרייבר של לוג'יטק שנקרה Setpoint ויכולתי להגדיר את כל הכפתורים בלוח הבקרה שמוצג בדף הזה: http://logitech-en-emea.custhelp.com/app/answers/detail/a_id/18287/section/troubleshoot/crid/411/lt_product_id/7244/tabs/1,3,2,4,5/cl/gb,en הבעיה שלי עכשיו היא שהחלפתי דיסקים קשיחים במחשב ולכן התקנתי את המערכת הפעלה מחדש, וכשאני מתקין את Setpoint אני מקבל תוכנה בסיסית ועלובה שלא מאפשרת לי לשלוט בשום כפתור או לשנות את הDPI. מישהו יודע איך לעזאזל אני מוצא את הדרייבר האמיתי שאני צריך?

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. מדובר במדפסת Canon PIXMA iP1000 עם FINE.

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by נדבוס,

היי לכולם, אני חדש פה, ואני יודע שהשאלה בטח נשאלה הרבה פעמים, אבל הפעם עם דרישות יותר ספציפיות : אני צריך מקלדת לגיימינג, מכנית, לא יקרה מדי, שתשמש בעיקר ל-FPS כפתורי מאקרו - לא חשוב, אבל אם יהיו 3-4 אני לא אכעס תאורת מקשים - לא חובה עברית על המקלדת - רצוי, אבל לא חובה nkro טוב ו-anti-ghosting שקטה, מקשים שלא נלחצים בטעות בקלות צגים למיניהם - לא ממש מעניין אותי למישהו יש המלצה על משהו שעונה לדרישות ? תודה.

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. בעיה דחופה! מאז שהגיע הצורב החדש שלי PXW2410TA יש לי בעיות רבות. :-[ א. כשהמחשב נדלק הוא מזהה את הצורב אך ב-PLEXTOOLS הוא מזהה רק את הCD ROM והם על אותו ערוץ IDE. ב. מאז שהתקנתי אותו יש לי בעיה של הפעלת תוכנות כבדות והשמעת מוסיקה שהמחשב טוען שיש חוסר בזיכרון. אני מבקש אבל ממש את העזרה שלכם בהתקנה נכונה של הPLEXTOOLS. ג. כשהדלקתי את המחשב התוכנה חיפשה את הדיסק שלה שלפי ההיגיון לא צריך להיות בפנים כל הזמן. בתודה רבה פני. נ.ב. גם אחרי שהסרתי את התוכנה יש לי את הבעיה עם התוכנות.

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. החלפתי לפני חודש את כל ראשי הדיו ואחרי שבוע שלא הדפסתי רק ראש אחד עובד (3EBK) שאר המיכלים מלאים אבל לא עובדים. מה יכולה להיות הבעיה ? תודה.

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. אני קונה מחשב חדש, כולל ציוד היקפי, רציתי להתייעץ איתכם, מישהו מכיר את המקלדת הזאת? מצאתי אותה ב-ZAP http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=378016 מה דעתכם עליה? האם שמעתם המלצות עליה? אודה לכם מראש.

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים