ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
שלום לכל חברי הפורום, ברשותי מקלדת ועכבר אלחוטיים של לוג'יטק כבר שנה וחצי. בשבועיים האחרונים המקלדת משתגעת, כאילו לוחצת על מקשים בעצמה וכאלה דברים. למישהו יש פיתרון או אפילו מקום שמתקנים מקלדות...אשמח לשמוע בתודה מראש אלעד
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
שלום לכולם. בחופש אני עומד לקנות מחשב חדש, עם עכבר MX518 בעקרון למשחק הספציפי הזה...[Counter-Strike ] עכשיו אני רוצה גם פד לעכבר, הכי איכותי שאפשר למצוא למשחק הזה בתקציב של עד 24$ מ- Newegg . תודה מראש , אביאל.
-
- 26 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי אני מחפש מצלמת לקנות לאח שלי. התקציב כ- 150-200 שח עם אפשרות לחריגה במידה ויש משהו ממש משתלם. ניסיתי לפרסם בציוד הקפי, לא קיבלתי מענה אז אני מנסה לפנות לקהל רחב יותר אם יש למישהו המלצה אני מאוד אודה לו. חשוב לי שיראו תמונה באיכות טובה . תודה.
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, כמו שכתוב בכותרת אני מחפש עכבר והתכונה החשובה ביותר בעיניי היא הנוחות והארגונומיות. אני עובד הרבה עם העכבר והעכבר הישן שלי (יותר משלוש שנים איתי - microsoft explorere4) לא איתנו היום. מבחינת תקציב אין מקבלות, ורצוי שהעכבר יהיה לייזר וכמה שיותר איכותי. נ.ב אני לא משחק הרבה, רוב השימוש בעכבר הוא לעבודות משרדיות סטנדרטיות.
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים... אני צריך המלצה למקלדת גיימינג עד 300 שקל וגם זה יקר בשבילי. את האמת אני קונה מקלדת גיימינג רק בגלל התאורה של המקשים בעיקר. האם יש במחיר הזה מקלדת מומלצת שיש לה חיבור פיאל לאוזניות? חשבתי על שני מקלדות למרות שאני נוטה יותר ל-TT במחינת העיצוב ועוד 20 אחוז הנחה באייבורי, מה אתם אומרים? שני המקלדות: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=5269 http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=5280 מישהו יכול לעזור?
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kspbiyalik&ca
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
האם המחשב הזה הוא קבר A7V266-E xp +1800 512 ddr asus v8200 t2 אני יודע שהפלטרים לא משהו אבל זה מהמחשב הקודם wd 20 gb 7200 rpm sony e400 אז זה קבר או לא
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בכל המפרטים של המשחקים, יש מעבדי AMD חזקים. וכמו שכולנו יודעים המאוורר שבא עם המעבד לא בדיוק מספיק, ובמקרים מסוימים המעבד יכול להשרף. זה קרה להרבה מעבדות (שלא מבינות בנושא) שלא יודעים שצריך לשים למעבדים האלה מאוורר נפרד. אני לא מדבר על מעבדי DURON כי הם ממש לא צריכים את זה. אבל במעבדים כמו Athlon XP, אפילו שהם מתחממים פחות מקודמיהם, כדאי להוסיף מאוורר כמו Volcano 6 למפרט או מאוורר טוב ושקט אחר שיעשה את העבודה בלי להרעיש יותר מידי. המאוורר זה חלק חשוב מאוד כשמדובר במערכת של AMD.
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אחרי שיצאו כבר כל ההשוואות באתרי חומרה המובילים לאיזו מסקנה אפשר להגיע שהרדאון 8500 יותר טוב מגי פורס 3 טיטניום 500 או מהגי פורס 3 הרגיל לפחות ? ומה אתם ממליצים לקנות לשחקן משחקי מחשב כבד ? כמה זמן אני יוכל לסחוב במשחקים חדשים עם גי פורס 2 אם איקס ? ואתלון 1.4 256 זכרון והאם יש ואתם יודעים איפה לקנות מחשב נייד מספיק חזק גם למשחקים ?
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
קודם כל, עלי לשבח את חברי הצוות על האתר החדש ועל שצירפו עוד אתר חומרה לחגיגה, אחד מיני רבים בעולם. כן ירבו... ולענינינו: האם הייתם קונים את הלוח הנ"ל? קראתי ביקורות, שאלתי משתמשים לדעותיהם, ורובם הגדול לא יכול היה להפסיק לשבח אותו. מה דעתכם על הלוח? הוא זול, יציב, מהיר, יש בו את הצ'יפסט SiS 735 החדש... האם הוא עדיף על AMD 760,בלי קשר למחיר? אם הייתם חייבים לקנות השבוע לוח אם חדש ל Athlon 1.4GHz שלכם, האם הייתם קונים אותו, בהנחה שהיה ניתן להשיגו במקום מגוריכם? הוא גם נותן לעשות שימוש בSDRAM ו DDR (לא בו זמנית)... הוא גם נורא יפה, אגב...
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
רכשתי מחשב חדש, היום הוא הגיע ואני לאחר ההתקנה. שמתי לב שאין חיבור למדפסת (מסוג HP710) בכלל. כיצד אני מחבר אותה? הלוח הוא של חב' ג'גבייט, המפרט מחשב בצד לא רלוונטי יותר. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
קניתי לפני קצת פחות משנה את המקלדת Thermaltake Challenger Ultimate ואני מאוד התאכזבתי ממנה ואני מצטער שלא קניתי מקלדת אחרת. בקיצור אני כרגע שוקל להחליף אותה למקלדת מכנית איכותית שתתאים לי. השימושים שלי הם בעיקר גיימינג (FPS) וכתיבה. התקציב שלי הוא 500 ש"ח ועד 100 ש"ח חריגה. אני השתמשתי אצל חבר במקלדת עם סוויצ'ים כחולים ולא יכולתי לסבול את הרעש שלהם.. אז אני מכוון למקלדת עם סוויצ'ים אדומים או חומים (עם עדיפות גבוה לחומים) אני חייב שלמקלדת יהיה לפחות יציאת USB אחת מכיוון שהרסיבר של העכבר שלי יהיה מחובר אליה (אם אני מחבר אותו ללוח אם יש תקיעות של העכבר) ועוד פרט חשוב הוא שיהיה לה תאורה אחורית מפני שאני לרוב משחק ומקליד בחושך. אני שמתי עין על מקלדת אחת אבל היא בתקרת התקציב של…
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם כיום אני משתמש בעכבר CoolerMaster CM Storm [h=1]Sentinel Advance[/h] הגירסא הראשונה,הוא התקלקל והתגובה של העבר דפוקה מה הייתם ממליצים עד 350 שקל עם העדפה לחנות KSP (שישי היום והם פתוחים עד 2 וחצי)? שימושים - אני משחק רק ב battlefield והרבה תודה מראש לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בעיה דחופה! מאז שהגיע הצורב החדש שלי PXW2410TA יש לי בעיות רבות. :-[ א. כשהמחשב נדלק הוא מזהה את הצורב אך ב-PLEXTOOLS הוא מזהה רק את הCD ROM והם על אותו ערוץ IDE. ב. מאז שהתקנתי אותו יש לי בעיה של הפעלת תוכנות כבדות והשמעת מוסיקה שהמחשב טוען שיש חוסר בזיכרון. אני מבקש אבל ממש את העזרה שלכם בהתקנה נכונה של הPLEXTOOLS. ג. כשהדלקתי את המחשב התוכנה חיפשה את הדיסק שלה שלפי ההיגיון לא צריך להיות בפנים כל הזמן. בתודה רבה פני. נ.ב. גם אחרי שהסרתי את התוכנה יש לי את הבעיה עם התוכנות.
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
המדפסת HP M1212NF שהייתה לי התקלקלה לאחר 5 שנים. אז אני צריך מדפסת עד 700 שקל ואלו הדרישות: 1.שמדפיסה כמה שיותר דפים לראש דיו או טונר. 2.שחור לבן בלבד ללא צבעוני. 3.שהראש דיו לא יקר. ושאפשר לקנות חלופי. 4.עם רשת אלחוטית או קווית. 5. חברה ודגם אמינים עם שירות טוב ועם אחריות כמה שיותר זמן. מה עדיף מדפסת לייזר או הזרקת דיו? תודה ומחכה להמלצות, יפת.
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
קודם כל סליחה אם זה לא הפורום הנכון, אם טעיתי בפורום נא להעביר. התחלתי לשחק ב NEED FOR SPEED אז אני רוצה להגביר את החוויה ולהנות כמה שיותר. חבר המליץ לי לקנות מחברה בשם Thrustmaster כי הם טובים וזולים. ראיתי שיש להם שני סוגים האחד: Thrustmaster Universal Challenge 5 in 1 Racing Wheel שעולה 155 ש"ח השני: Thrustmaster Ferrari GT Experience Racing Wheel שעולה 290 ש"ח מישהו יודע מה ההבדל בינם והאם כדאי להוסיף את ההפרש לטובת ההגה היקר יותר? (כדאי= יחס עלות / תועלת) או שיש סט הגה+ פדלים טוב יותר בטווח מחירים עד 300 ש"ח?
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
קניתי מפרט חדש אני צריך חוות דעת לגבי המארז הבא איך הוא? ?compucucas (hec) 69U9-midi 400W
-
- 21 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אוקיי אז אני צריך להחליט על המפרט כמה שיותר מהר, עדיף בפחות משעה. לפי מה שעיתי "על רגל אחת" זה יוצא קצת ויתר מ3000 ש"ח. אז מהר... בזיגזג יש בנדל של athlon xp 1600+ Gigabyte GA-7VTX-H 256MB DDR MICRON ב$320 עכשיו הHD, אני צריך שתענו לי כבר איזה פה כונן תקליטורים-ACTIMA X 52 זה 33$ דולר בזיגזג. כ. מסך-HERCULES 3D Prophet III Titanium 200 בזיגזג-229$ מארז-TASK TK-3003 בזיגזג כמובן-48$ מקלדת,כ. רשת, עכבר, וכונן דיסקטים אני יעביר מהמחשב הישן, כרטיס קול מובנה בלוח אם. סה"כ 630$, אבל צריך להוסיף גם את הHD שעוד לא עניתם לי, והוא יהיה 160-200$. ו... אופס, זה יוצא כמעט 4000, אבל לא נורא. אז מה אתם חושבים על המפרט? לשנות? להוסיף? להוריד? עריכה-שיניתי את הטופיק, שמח?
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
שלום ברשותי מדפסת 3520 HP והיום רכשתי canon ip7250 : במדפסת החדשה אין סורק ואני רוצה לשכפל דפים(לסרוק ולהדפיס שוב) ואני לא רוצה להמשיך לקנות דיו לישן, וגם להדפיס מדי פעם כדי שלא ייתיבש. ראיתי תוכנות כמו http://icopy.sourceforge.net/ האם יש דרך פשוטה יותר, מבלי לערב את המחשב? פשוט ללחוץ העתק במדפסת והיא תדפיס במדפסת השנייה. תודה
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הכותרת אומרת הכל אני מחפש הגה אחד אפילו בסביבות ה800 ש"ח או יותר וצריך המלצה לאחד טוב אבל שלא יהיה יקר בכלל בסביביות 300 או יותר אם צריך
-
- 27 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
נהרס לי העכבר אז אני מחפש עכבר חדש אם מישהו יכול לתת אולי איזו הצעה לעכבר שיהיה: -אלחוטי -עכבר שלא ותאים רק לאנשים ימניים מפני שאני שמאלי אז או עכבר שותאים לשתי הידיים או עכבר לשמאליים -עדיף גם שיהיה עכבר לייזר אני לא ממש מבין בזה אז אם מישהו יכול גם להגיד לי בבקשה מה ההבדל ומה יותר טוב ומשתלם אני מחפש עכבר באיכות טובה והמחיר לא ממש משנה
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-