עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by Randomness,

בשביל ישיבות ארוכות, שלא יכאב בכלל (במרפקים, בגב התחתון) מישהו מכיר (וישב) ויכול להמליץ? תודה

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. Started by DAN,

זהירות-דרעק לא נורמלי !!!! http://go.walla.co.il/shamir1/ 1.ה GPU של כרטיס המסך של SIS ולא NVIDIA ונחות משמעותית מ GEFORCE אמיתי אפילו יותר גרוע מ MX200 2. כרטיס הקול מובנה על הלוח ומיושן ביותר לא AC3 ולא בטיח -AC97. 3. המעבד 423 פינים מהדור הקודם ולא מצויין כמה זמן יש לא אחריות בניגוד לפריטם אחרים. 4. הספק ספק המארז זה סוד צבאי !!!! 5. גם יצרן הדיסק הקשיח סודי ביותר והדיסק לא 7200 סיבובים . 6. לוח אם קיברי לזכרונות 133 אשר מאיטים מאוד את המערכת ובנוסף לא ידוע מהירות בקר ה IDE שלו . 7. מודם עלום שם !!! 8. מי קבע שהמיקלדת איכותית ?????????????? 9. ה CD ROM של LG עובד רק ב PIO 4 ולא UDMA כל שהוא. 10. מדפסת מתנה בשווי 499 ש"ח -דגם זהה לחלוטין של אוליבטי נימכר בסקל עודפים …

• 18 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. Started by shuy,

מישהו יודע איפה אפשר לקנות כזה מפצל מכ.המסך ל-2 מחשבים? (עדיף אחד עם מגבר) (בדומה למכשיר שפועל בחנויות מחשבים). אני מנסה לחבר מסך שלישי למחשב שלי (לוח אם בעל AGP בלבד שמחובר אליו 5900XT) שמחוברים אליו מסך CRT 17" בחיבור D-SUB ופלאזמה 42" בחיבור DVI. תודה. נ.ב אם למישהו יש רעיון אחר שלא חשבתי עליו (שלא כולל שימוש ב-TV OUT!) מוזמן להציע.

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. 1 http://www.thermaltake.com/xaserCase/Damier/v5000a.htm 2 http://www.thermaltake.com/xaserCase/WinGo/v7000a.htm 3 http://www.thermaltake.com/xaserCase/xaser3/v1000a.htm מה הכי טוב ? ויש לי בקרות שתופסות 4 מקומות עם הסי די רום אז ה 3 לא יתאים אז כדאי בשבילו להוריד את הבקרה ? בתודה איתי

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. Started by godisme171,

Msi Geforce 4 MX440 64DDR

• 19 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. היה לי MX performance. אבל גם יש לי חתולה, אז הוא כבר לא עובד. החלפתי ל- G700 והוא עובד, הן בחיבור אלחוטי והן בחיבור חוטי, אבל הדרייבר מתעקש שאני עדיין משתמש ב- MX! כך שאני לא יכול להשתמש באף אחת מההגדרות של ה- 700. הסרתי את הדרייבר, הורדתי מהאתר של לוג'יטק את התוכנה ל- G700 עבור Win7 x64, התקנתי, קיבלתי בדיוק את אותה התוכנה שהיתה לי קודם והעכבר עדיין מזוהה כ- MX... הסרתי את ההתקן, ניתקתי וחיברתי את העכבר, עדיין MX. רעיונות יתקבלו בברכה.

7. Started by urich,

אני צריך לחבר בין מחשב למחשב הנייד האם אני יכול לחבר בינהם דרך קו טלפון (ישיר מודם אל מודם או שאני יכול לחבר בינהם דרך כבל lpt ל lpt אם קיים אחד כזה ומה עדיף

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. אני מחפש מדפסת לייזר ביתית משולבת, כוללת פקס וסורק, יש חיה כזאת? התקציב הוא גג 1000 ש"ח. תוד רבה ושבוע טוב.

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. אז ככה אני צריך מקלדת ועכבר למשחקים הכי טובים שאתם מוצאים התקציב שלי הוא 1100שח' אני לא מבין בזה כלום ובגלל זה אני שואל אותכם אז תעזרו לי בבקשה . :iamstupid:

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. Started by Ronen Mars,

יש קאטצ' במחיר הזול ? הדיו נגמר מהר ? הדיו יקר ?

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by G_E_M_S,

שלום, כמו שכתוב בכותרת אני מחפש עכבר והתכונה החשובה ביותר בעיניי היא הנוחות והארגונומיות. אני עובד הרבה עם העכבר והעכבר הישן שלי (יותר משלוש שנים איתי - microsoft explorere4) לא איתנו היום. מבחינת תקציב אין מקבלות, ורצוי שהעכבר יהיה לייזר וכמה שיותר איכותי. נ.ב אני לא משחק הרבה, רוב השימוש בעכבר הוא לעבודות משרדיות סטנדרטיות.

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. Started by WizMaster,

הכוונה בלוחות אם מן הסתם...

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by saar200,

הלן העכבר הנל שימש אותי נאמנה 3 שנים לאחר מכן נדפקו לו הלחצנים right\left clicks ראיתי ביוטיוב איך פותחים ומחליפים אותם ועשיתי זאת בהצלחה. רק מה הבעיה בחלק התחתון של העכבר היו מין פדים שחורים דביקים, שאינם שמישים עוד פשוט נהרסו. והעכבר לא זז חלק , הוא עובד אני משחק איתו אבל לא נעים בהרגשה תזוזה. כל הארה תתקבל בברכה.

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. אני חשבתי על MX518 Razer Death Adder Razer Copperhead איזה עדיף? או שיש לכם משהו טוב יותר במחיר הזה?

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. Started by e.t,

פתאום יום בהיר אחד, כשהמסך ברזולוציית 640*480 ,(עד שעולה ה-Win , או סתם ביישומים עם רזולוציה כזו) ככל שמתרחקים מהמרכז לכיוון אחד הצדדים - הטקסט (הפיקסלים) מתכווצים! , ולהיפך : במרכז המסך גדל הרווח בין הפיקסלים (יותר מרווח מהמצב הנורמלי). מה זה? הלכה השפורפרת? יש מה לעשות? או שקונים מסך חדש? (תהיו ענייניים לשם שינוי, למרות שאני רוצה מסך חדש...)

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by smadica,

היי, יש לי טלויזיה של brother קצת ישנה ואני לא מוצאת לה שלט. יש לי שלט אוניברסלי global 4. איך אני מסנכרנת ביניהם? ניסיתי ללחוץ על ה-code ולכוון לכיוון הטלויזיה ולא עובד. איך אני יכולה להשיג קוד או משהו כזה? תודה :-\

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by sxs,

אני מכיר מישהו כזה ורציתי לדעת האם אתם מכירים ;D [poll] [opt] מכיר [/opt] [opt] מכיר אחד עם 1.4Ghz [/opt] [opt] לא מכיר [/opt] [opt] לא מכיר מישהו עם P4 [/opt] [/poll]

18. שלום ברשותי מדפסת 3520 HP והיום רכשתי canon ip7250 : במדפסת החדשה אין סורק ואני רוצה לשכפל דפים(לסרוק ולהדפיס שוב) ואני לא רוצה להמשיך לקנות דיו לישן, וגם להדפיס מדי פעם כדי שלא ייתיבש. ראיתי תוכנות כמו http://icopy.sourceforge.net/ האם יש דרך פשוטה יותר, מבלי לערב את המחשב? פשוט ללחוץ העתק במדפסת והיא תדפיס במדפסת השנייה. תודה

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by רן.ט,

נהרס לי העכבר אז אני מחפש עכבר חדש אם מישהו יכול לתת אולי איזו הצעה לעכבר שיהיה: -אלחוטי -עכבר שלא ותאים רק לאנשים ימניים מפני שאני שמאלי אז או עכבר שותאים לשתי הידיים או עכבר לשמאליים -עדיף גם שיהיה עכבר לייזר אני לא ממש מבין בזה אז אם מישהו יכול גם להגיד לי בבקשה מה ההבדל ומה יותר טוב ומשתלם אני מחפש עכבר באיכות טובה והמחיר לא ממש משנה

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. Started by sufgi123,

לאחר הרבה זמן שהייתי ללא מדפסת, אני קצת לא מעודכן בטכנולוגיה. האם יש מדפסת משולבת שאפשר לשלוח ממנה פקס אשר מקבל את קו החיוג מהנייד באמצעות בלותות?

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by SAOD,

מתחיל להתארגן לקראת שדרוג ואני צריך ספק חזק. צריך להחזיק: 8800GTX X2 שאר המפרט: 3800X2 2G זכרון 3 דיסקים קשיחים צורב DVD התחשבות ב: יתכן הרכבת קרור מים בהמשך. יתכן שידרוג גם למערכת עצמה לאחר מ"ס חודשים. אין לי אפשרות קנייה מחו"ל. עריכה, טעיתי במקום, מנהלים להעביר בבקשה.

• 24 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. אכן, השתמשתי בראשי דיו לא מקוריים ויש לי חשד שזו הסיבה, השאלה האם אפשר עכשיו להתקין ראשי דיו מקוריים או שזה כבר אבוד? בעיני זה נראה מאוד לא הוגן להשבית מדפסת באופן פתאומי

23. Started by gabur,

איזו חברה עדיפה ולאיזו לא להתקרב? משולבת פקס+סורק חשוב שלא תהיה איטית- מהירות הדפסה שחור לבן של 17 ומעלה איכות הדפסה סבירה + האם יש פרמטרים שחשוב לבדוק לפני הקניה? תודה

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. רכשתי מחשב חדש, היום הוא הגיע ואני לאחר ההתקנה. שמתי לב שאין חיבור למדפסת (מסוג HP710) בכלל. כיצד אני מחבר אותה? הלוח הוא של חב' ג'גבייט, המפרט מחשב בצד לא רלוונטי יותר. תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. Started by RedHat_Lover,

ראיתי היום באתר שאפשר להזמין את ה-GeForce 4 Ti 4400 של VisionTek במחיר די מצחיק לעומת המחירים בארץ. אז רציתי לשאול אם VisionTek היא חברה טובה, ואם שווה להזמין את הכרטיס? אפשר לקנות את ה-Thermaltake CRYSTAL ORB ולעשות לו Overclocking למיהרות כמו של ה-Ti 4600 זה סה"כ 50 Mhz .

• 21 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים