ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
שלום, כמו שכתוב בכותרת אני מחפש עכבר והתכונה החשובה ביותר בעיניי היא הנוחות והארגונומיות. אני עובד הרבה עם העכבר והעכבר הישן שלי (יותר משלוש שנים איתי - microsoft explorere4) לא איתנו היום. מבחינת תקציב אין מקבלות, ורצוי שהעכבר יהיה לייזר וכמה שיותר איכותי. נ.ב אני לא משחק הרבה, רוב השימוש בעכבר הוא לעבודות משרדיות סטנדרטיות.
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש ואני מחפש ציוד של חברה אמינה מעדיף אלחוטי תקציב עד 350 שח מקלדת ועכבר...
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ב-Computer Management יש איפשרות ל-Convert To Dynamic Disk מה זה נותן, ביצועים או מהירות טובים יותר?
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
אני כותב ממש הרבה, ופשוט גיליתי שהכי נוח לי זה המקלדת של הנייד שלי... מקשים מרובעים, מאוד מאוד נמוכים, עם רווח ביניהם, ולחיצה מאוד עדינה. יש דבר כזה עם עברית בארץ ובמחיר שפוי? אם אין אז כל מקלדת טובה להרבה כתיבה ובמחיר של פחות מ200 תתאים...רק שלא תהיה מעוקלת אני שונא את זה. אין צורך באלחוטית. תודה!
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי את העכבר Razer Ouroboros ואת המקלדת Razer BlackWidow Ultimate וכשאני פותח את התוכנה Razer Synapse יש לי טאב של העכבר ועוד אחד שנקרא Macros שאין בו כלום. עכשיו לכבל שבא עם המקלדת יש 2 יציאות של USB וחיברתי אחד מהם (אני עובד עם KVM אז חיברתי את זה אליו) והמקלדת עובדת אבל לא מזוהה בתוכנה, מה זו היציאה השנייה ? והאם בגלל זה שאני עובד עם KVM תהיה לי אפשרות לחבר אותה ישירות לאחד המחשבים ומשם היא תזוהה ? עידכון: אז ככה, למקלדת יש 2 חיבורי USB כאמור, הראשון הוא זה של המקלדת והשני של הפורט. אם אני מחבר את זה של המקלדת ל-KVM ואת זה של הפורט ישירות למחשב שעליו אני עובד (השני של האישה והיא לא צריכה את האופציות שיש במקלדת...) אז התוכנה לא מזהה את המקלדת אבל אם אני מחבר את 2 החיב…
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
האם ממש לא מומלץ לקנות סט מקלדת ועכבר אלחוטיים לגיימינג? או שיש סטים שעושים את העבודה יפה? נראה לי שאלך על לוג'יטק ולא על מיקרוסופט. איזה סטים עושים את העבודה? אני מעדיף לקנות משהו ב-500, כי כרגע קניתי מחשב ב7.3 אלף ש"ח, אבל אם אין את הדרישות שלמטה אז אוכל להוסיף עוד כמה לירות... דרישות: אם זה אפשרי - שאוכל לשחק כשאני שוכב במיטה, מרחק מן המארז למיטה = 5.5 מטר בערך. עכבר שהבטריות מחזיקות מעמד בו עם אופציה לכיבוי כדי שלא יתרוקנו הבטריות, מהיר, קל, מדייק ונוח. מקלדת עם כפתורי מדיה, קלה (עדיף בלי אורות מיותרים). זו הפעם הראשונה שאני קונה מחשב גיימינג ואין לי מושג בזה, אז בבקשה תעזרו. תודה רבה על עבודת הקודש שאתם עושים כאן!
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בעיקרון אני מחפש המלצות לגבי מדפסת לייזר צבעונית, רשת עם דופלקס - לשימוש משרדי: הדפסת מאמרים עבור כ4 סטונדנטים. ניתן להעריך בפחות מ200 עמודים ליום. מהנסיון שלי יחידות הדופלקס אינן אמינות. אני מחפש מדפסת שתשרת אותי ארבע שנים ללא תקלות. תקציב - עד 1000$ נשמע סביר. אם מישהו יודע להמילץ גם על ספק באזור באר שבע אני אשמח לשמוע.
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
התקציב הוא כ300 ש"ח לאחר המבצע(ז"א כל האוזניות שבסביבות ה550 ש"ח פלוס מינוס ברגיל) השימוש העיקרי הוא מוזיקה אבל גם משחקים וקצת סרטים למחשב וקצת לפלאפון לא INEAR או כפתור, אוזניות שמכסות את כל האוזן סטייל AKG כאלה: שמתי עין גם על הדגם הזה שבתמונה(AKG K181) אבל רציתי לשמוע המלצות ממי שמבין תודה!
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לא הכי בטוח שזה קשור לפה.. אין לי מתאם כזה ואין לי איפה להשיג כרגע. יש אפשרות לחתוך את החיבור, לחתוך כבל אחר עם חיבור usb, ולחבר חוט אדום לאדום ושחור לשחור ככה שיהיה usb, ואת הנותרים (אם יש) להשאיר לא מחוברים לכלום? זה אמור לעבוד? מישהו ניסה פעם?
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מחפש אוזניות חדשות. כרגע אני ממש חם על ה-Siberia V2 USB. יש משהו עדיף בתקציב מ-TMS/KSP? אם לא- מה המחיר של אוזניות משתלמות + עדיפות באחת מהחנויות הללו על ה-V2 USB? ושאלה קטנה- יש חיבור USB וחיבור רגיל (פלאפון)?
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הכותרת אומרת הכל אני מחפש הגה אחד אפילו בסביבות ה800 ש"ח או יותר וצריך המלצה לאחד טוב אבל שלא יהיה יקר בכלל בסביביות 300 או יותר אם צריך
-
- 27 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אז לאחר חשיבה מרובה הגעתי למפרט הבא (אני עושה שדרוג): מעבד: AMD Athalon XP 1700+ 1.47Ghz כרטיס מסך: ATI RAEDON 8500 64mb + TV OUT צורב: PLEXTOR 24x16x40 (יכול להיות שנאי מתבלבל כרגע במספרים) עם BurnProof Technology. אלה הדברים הבטוחים, עכשיו אני רוצה להתייעץ איתכם... 1. איזה הארד דיסק כדאי? אני רוצה שיהיה בערך בנפח 80 ג'יגה בייט... ראיתי של SEGATE שנראה לא רע, עם 5400RPM... האם יש הארד דיסק בנפח זה עם RPM גבוה יותר ואם כן איזה ומה מחירו? 2. אני רוצה לקנות 512 מ"ב ראם... איזה חברה כדאית והאם כדאי לקנות בכרטיס אחד או שני כרטיסים של 256? אני יודע שאני חייב DDR אם זה למעבד של AMD. 3. איזה לוח אם אתם ממליצים? כמובן שיהיה תואם ל AMD.. וסבירו לי אם אתם יכולים מה ההבדלים בין הלוח…
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1354_297_1349&products_id=19684 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1354_297_1349&products_id=21020 ומה עדיף מבניהם? יש חברה שהעכברי הבלוטופ שלה עדיפים על מיקרוסופט ?
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
-
:cistinebiggrinA: אני צריך סורק לבית שהוא קצת מעבר לסטנדרטי (אישתי עובדת כגרפיקאית וחושבת לבצע גם עבודות פרטיות) זכיתי במכרז באולסייל בסורק של HP דגם 4400C במחיר של 520 ש"ח כולל הובלה. הסורק הוא ברזלוציה של 1200X1200 אני יודע שקיבלתי מחיר טוב שזול בכ-100 ש"ח מהמקום הכי זול שאלתי היא האם כדאי להשלים את הקנייה סופית והאם דגם זה מספיק טוב או שכדאי לקנות סורק של UMAX ?
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
הלן העכבר הנל שימש אותי נאמנה 3 שנים לאחר מכן נדפקו לו הלחצנים right\left clicks ראיתי ביוטיוב איך פותחים ומחליפים אותם ועשיתי זאת בהצלחה. רק מה הבעיה בחלק התחתון של העכבר היו מין פדים שחורים דביקים, שאינם שמישים עוד פשוט נהרסו. והעכבר לא זז חלק , הוא עובד אני משחק איתו אבל לא נעים בהרגשה תזוזה. כל הארה תתקבל בברכה.
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
CPU: AMD Athlon XP 1800+ (OEM) 90$ Mother Board: Soltek SL-75DRV4 (Purple Ray Version) 75$ Hard Disk: Seagate 80GB 7200RPM ATA-100 100$ Graphic Card: ATI Radeon 8500LE 128MB + TV + DVI-I + CRT 115$ Memory: OCZ 256MB DDR PC-2100 300Mhz 56$ CDRW: Liteon 40x12x48 69$ DVD-ROM: Microtek 16x48 36$ Mouse: Pine Optical Mouse 7$ Floppy: Mitsumi 1.44 9$ Thermical Greese: Arctic Silver III 6$ Heatsink & Fan: Cooler Master 9$ Case Fan: ANTEC TWO Ball Bearing 3Pin 7.5$
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
ובכן, רציתי לדעת איך המקלדת הזאת, האם היא נוחה, האם הפיצ'רים שלה מעולים ואיזה בדיוק פיצ'רים יש לה? ובכלליות, איך המקלדת הזאת בשבילכם, כי אני הזמנתי ואני מקווה שמחר היא תגיע לחנות ואני אוכל לאסוף. תודה!
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי מארז די קטן. אחרי כמה השעות שימוש במחשב, הוא מתחמם יותר מידי ואי אפשר לגעת בו אפשר ממש להכין חביתה עליו. לכן רציתי להחליף אותו למארז גדול ומאוורר יותר. עכשיו, אין לי מושג איך עושים את זה, האם הפרוצדורה של החלפת מארז ניתנת לעבודה עצמית או שצריך ללכת למעבדת מחשבים? ואם גם מישהו יוכל להמליץ לי על מארז לא יקר מדי, בסיסי, אבל שיקרר טוב, אודה לו. תודה רבה...
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי, יש לי Dell latitude e6410 ואני רוצה תחנת עגינה, כזו שתאפשר לי לבוא למשרד, לשים את הלפטופ והכל יתחבר למסך, מדפסת, מקלדת, עכבר וכו' על מה אתם ממליצים? תודה
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-