עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by ToMeRv32,

לא הכי בטוח שזה קשור לפה.. אין לי מתאם כזה ואין לי איפה להשיג כרגע. יש אפשרות לחתוך את החיבור, לחתוך כבל אחר עם חיבור usb, ולחבר חוט אדום לאדום ושחור לשחור ככה שיהיה usb, ואת הנותרים (אם יש) להשאיר לא מחוברים לכלום? זה אמור לעבוד? מישהו ניסה פעם?

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. אני כותב ממש הרבה, ופשוט גיליתי שהכי נוח לי זה המקלדת של הנייד שלי... מקשים מרובעים, מאוד מאוד נמוכים, עם רווח ביניהם, ולחיצה מאוד עדינה. יש דבר כזה עם עברית בארץ ובמחיר שפוי? אם אין אז כל מקלדת טובה להרבה כתיבה ובמחיר של פחות מ200 תתאים...רק שלא תהיה מעוקלת אני שונא את זה. אין צורך באלחוטית. תודה!

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. טוב המקלדת הגיעה והיא אצלי וצריך לחרוט את העברית . עשיתי בדיקה ומצאת בחיפה את בעל העסק הבא : http://www.meruba.co.il/eli_%D7%97%D7%A8%D7%99%D7%98%D7%94%D7%A2%D7%9C%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%93 אליאס חדד ברחוב שבתאי לוי בחיפה ( זה בהדר מתחת לשקם הישן למי שמכיר ) . משהו מכיר אותו ויכול להמליץ ?? במקום לנסוע עד חולון ולבזבז יום עבודה ובנזין ...

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. Started by BeBest,

שלום, המחשב שלי מחובר לטלוויזיה, כרגע אני משתמש בעכבר בשביל להפעיל סרטים, לעשות PAUSE ועוד כמה פעולות פשוטות. רציתי לדעת אם יש איזשהו שלט (אלחוטי כמובן) שאפשר לקנות שיוכל לעשות פעולות פשוטות כמו לנווט בספריית הסדרות / סרטים, להפעיל, ובקיצור מן HTPC כזה.. אם אכן קיים דבר כזה אשמח לקבל המלצות

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by asaf556,

שלום אני רוצה לקנות מקלדת חדשה לאחר שהX6 שלי חדלה לפעול בפתאומיות אני מחפש מקלדת גיימינג טובה אני מטלבט מה לקנות וראיתי את שתי המקלדות האלה מה ההבדל בינהם?מי מומלצת יותר?והאם יש מקלדת אחרת שמומלצת יותר מהמקלדות האלה ? תודה מראש לעונים

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. Started by Lumber_Jack Jim,

:s05:

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. מחפש מדפסת שאני מדפיס דף עם תמונות ואחרי זה אני מדביק אותם למגנט ושהתמונות יצאו באיכות אני לא יודע דגמים סוגים וכו.. וזה על דף מיוחד לא רגיל ואני לאיודע איזה דף זה...זה לא דף זה מיוחד זה העניין..

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  8. אני מתלבט לגבי אחד מהם ל PES6, מה כדאי, מה יותר נוח ומה תואם להכל?

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. Started by proevo4ever,

אהלן, הרמקולים אצלי אחרי 13 שנה התחילו לעשות בעיות .. אני מחפש רמקולים למחשב בתצורה 2.1 או 5.1 בתקציב של עד 1000 שקל - אפשר חריגה של עד 1200 שקל אם הדגם ממש שווה את זה. אני משחק משחקים + שומע מוזיקה - אני מאוד אוהב שהצלילים מאוזנים(יצא לי לשמוע רמקולים שהבאס היה מוגזם בטירוף או לא היה בכלל באס) אני גם מעדיף מאוד שברמקולים יהיה דרך להנמיך ולהעלות את ה באס / טרבל / רמקול אמצעי האם יש חיה כזאת בתקציב הנ"ל?

• 23 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. Started by oriori5,

אהלן, אני מחפש עכבר אלחוטי ללפטופ, וההתלבטות שלי היא האם כדאי לקנות עכבר בגודל רגיל של מחשב או עכבר מיני כזה שהרבה קונים אותו כי הוא קומפקטי וכל זה.. מה שחשוב לי לשאול זה האם העכברי מיני של המחשבים הניידים באמת נוחים? היתרון שלהם הוא שהם קומפקטים ועובדים על משטחים קטנים ואפשר לשים בתיק וכו'.. אבל מבחינת נוחות, האם זה נוח? אשמח לשמוע מאנשים שהתנסו בזה. חשוב לי הנוחות יותר מאשר הקומפקטיות. תודה!

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by ronik56,

אני מחפש אוזניות חדשות. כרגע אני ממש חם על ה-Siberia V2 USB. יש משהו עדיף בתקציב מ-TMS/KSP? אם לא- מה המחיר של אוזניות משתלמות + עדיפות באחת מהחנויות הללו על ה-V2 USB? ושאלה קטנה- יש חיבור USB וחיבור רגיל (פלאפון)?

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. Started by shlosi,

שלום לכולם, קניתי מחשב חדש בשעה טובה ומוצלחת. המחשב מזהה שהמדפסת מחוברת, אבל לא מאפשר לי להדפיס שום דבר. ניסיתי להוריד דרייבר מהאתר של בראד'ר והעלתי חרס בידי. חוץ מזה, יש לי במחשב חיבור e-sata. חברתי את ההארד דיסק החיצוני שלי בחיבור הזה, ההארד דיסק נדלק (נדלקו האורות והוא רעד בצורה נורמלית), ושם זה נגמר. כשחיברתי אותו דרך יואסבי הוא עבד בלי בעייה. כשאני מחבר אותו ללפטופ דרך הe-sata אז אין בעייה בכלל. חשבתי שאולי בדיסק ההתקנה של לוח האם יש איזושהי אופציה של e-sata שפספסתי אבל לא מצאתי דבר כזה, וגם באתר של גיגבייט לא מצאתי. צרפתי קובץ של הmanage כדי שתראו מה העניין בדיוק. כל הפותר הבעייה הרי הוא ישובח. החלקים הם: מדפסת Brother MFC5440 הארד דיסק חיצוני Seagate freeagent xtre…

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by Moo,

Dragon DX-01BLD Tower המחיר שלו 430 שקל מה אתם אומרים?

14. Started by chichy,

רציתי לדעת מה החסרונות של ה LE תודה איל

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. Started by DaniDin,

ב-Computer Management יש איפשרות ל-Convert To Dynamic Disk מה זה נותן, ביצועים או מהירות טובים יותר?

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by mr. kav,

שלום, בקרוב אני אמור לעבור לחו"ל מטעם מקום העבודה שלי ואני רוצה לקחת איתי את ה- PC, אבל יש בעיה של עלויות משלוח כמובן. אני צריך מארז קטן ככל האפשר כדי שאוכל לקחת אותו עליי בלי להזדקק למשלוח. הבעיה היא שהמארז החדש צריך לתמוך ב: ATX, P4 2.6 2 כוננים אופטים 5.25 3 כוננים פנימיים 3.5 1 כונן חיצוני 3.5 3 כרטיסי הרחבה PCI 1 כרטיס AGP USB, Audio, Firewire, LAN ושאר אמצעי קירור למישהו יש המלצה? תודה, איתי

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by Regev,

CPU: AMD Athlon XP 1800+ (OEM) 90$ Mother Board: Soltek SL-75DRV4 (Purple Ray Version) 75$ Hard Disk: Seagate 80GB 7200RPM ATA-100 100$ Graphic Card: ATI Radeon 8500LE 128MB + TV + DVI-I + CRT 115$ Memory: OCZ 256MB DDR PC-2100 300Mhz 56$ CDRW: Liteon 40x12x48 69$ DVD-ROM: Microtek 16x48 36$ Mouse: Pine Optical Mouse 7$ Floppy: Mitsumi 1.44 9$ Thermical Greese: Arctic Silver III 6$ Heatsink & Fan: Cooler Master 9$ Case Fan: ANTEC TWO Ball Bearing 3Pin 7.5$

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. Started by yossiab,

שלום, אני בחור חדש כאן בפורום, עד עכשיו קראתי ואני רוצה להגיד לכם שאתם עושים עבודה נפלאה! רציתי להתייעץ במשהו, אני מחפש עכבר אלחוטי למחשב הנייח שלי, לא כזה אכפת לי מכפתורי אינטרנט ותוספות לגיימינג, פשוט 2 כפתורים וגלגלת. אבל כן עכבר של Logitech שהם בעל איכות טובה. מחיפושים שעשיתי ברשת, הכי זולים שמצאתי הם (כולם עולים 70 שקל): Logitech M185 - http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=5398 Logitech M185 - http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=5409 Logitech M195 - http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=775515 האם אלו (או אחד מהם) אכן עכברים טובים לשימוש ביתי, יומיומי פשוט? האם יש למישהו המלצות אחרות? כאילו מה באמת ההבדל בין עכבר אלחוטי של Logitech ב- 70 שקל לעומת כזה שעולה…

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by jackhammer,

בגלל שהמחשב שלי הוא המהיר בבית (של אחותי לא משהו ) אז ההורים שלי כל הזמן יושבים לקרוא מיילים וכל מיני שטויות כאלה על המחשב שלי עכשיו אני מעוניין לקנות עכבר איכותי (RAZER או לוג'טק, בדיון השני עוזרים לי) ומקלדת איכותית ללא עברית אני מעוניין לחבר את 2 הסטים (עכבר-מקלדת) למחשב ופשוט להזיז איזה סוויצ' או כפתור כדי לבחור כל סט ככה שאני יושב אני מפעיל את הסט שלי ושאני קם מהמחשב אני מפעיל את הסט השני KVM זה גם למסך ויש לי מסך אחד אז מתי שאני יחליף לסט שלא מחובר לו מסך אני לא יראה כלום מה אני אמור לקנות? קיים איזה מפצל למסך? קצה אחד מתחבר למסך ובקצה השני מתפצל לשני כניסות ואז אני יוכל לחבר כל קצה לסט אחר ובעצם זה יהיה אותו מסך קיים דבר כזה?

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. Started by USR,

: : : :

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by Real_Me,

השאלה הזו צצה מכיוון שהכונן הנוכחי יישאר במחשב הנוכחי ואלו בחדש שיגיע לא מותקן אחד. השאלה אם אפשר להסתדר בלעדיו ואם הוא לא נחוץ במיוחד במקרי חרום. למשל, לפני כמה חודשים הדיסק שלי נפל ושחזרתי את החומר עם תוכנית שהותקנה על תקליטונים. אז אולי אני עונה לשאלה של עצמי שלא לדבר שמחיר כונן בטל בשישים לעומת כל המחשב אבל מעניין אותי לדעת מה דעתכם.

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by Coca Cola,

http://www.monarchcomputer.com/Merchant2/merchant.mv?Screen=PROD&Store_Code=M&Product_Code=100186&Category_Code=c1-Aspire איך המארז הזה? הוא טוב? האוורור בו טוב? כי אני אולי מתכנן לעשות OC... עם המארז מגיע ספק, איך הספק? נראה לי הוא מודולרי, מה דעתכם? אני מאוד אהבתי את המארז.

• 21 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. FD32 פטנט לא נורמלי - מפרמט דיסקטים של 1.44 ל 32MB וגם יכול לקרוא ולכתוב ל LS240 תראו בעצמכם

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. שלום, אני רוצה לרכוש את המדפסת הזו HP P1102 הבעיה שבאחת הביקורות ב-ZAP כתוב שהיא לא מקבלת טונר חלופי, דבר שכמובן מאוד מיקר את המדפסת, אני מצאתי באינטרנט הרבה טונרים חלופיים הבעיה שאני לא באמת יודע המדפסת תקבל אותו או לא, יש איזו דרך לוודא זאת? אני משער ש-HP לא יודו בזה בחיים, אבל אולי יש כאן מישהו עם ניסיון עם המדפסת הזו? תודה !

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. Started by saar200,

הלן העכבר הנל שימש אותי נאמנה 3 שנים לאחר מכן נדפקו לו הלחצנים right\left clicks ראיתי ביוטיוב איך פותחים ומחליפים אותם ועשיתי זאת בהצלחה. רק מה הבעיה בחלק התחתון של העכבר היו מין פדים שחורים דביקים, שאינם שמישים עוד פשוט נהרסו. והעכבר לא זז חלק , הוא עובד אני משחק איתו אבל לא נעים בהרגשה תזוזה. כל הארה תתקבל בברכה.

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.