עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by פיסי,

יש דבר כזה ? יש לי גו'יסטיק סיידווינדר של מייקרוסופט אבל החיבור שלו הוא "נקבה" של שקע פינים (בין 10 ל-20). במארז החדש (לא יודע את השם והדגם), אין לי שקע כזה אלא השקעים הפנוים שנשארו לי אחרי חיבור שאר החומרה הם USB. לכן, אני בבעיה ולא יכול להשתמש בג'ויסטיק. אשמח לדעת אם ישנו בכלל מתאם שכזה, והאם זה מאוד יקר או שמוכרים זאת בעלות סבירה... תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. תוכן ההודעה:שלום לכולם, אני מחפשת מדפסת שאני אוכל להזריק לה דיו ולא לקנות לה דיו כי זה יקר לי. שמעתי שיש דגמים של אפסון- אם אפשר המלצה בבקשה לדגם שהוא זול וטוב. השימוש שלי הוא ללימודים- אין הרבה הדפסות ואין חשיבות למהירות... שמעתי שהדגמים האלה גם עם הזרקת דיו, האם זה נכון?? מה יותר מומלץ? הם או אפסון? HP- cr231b Canon- mg3150 HP- cq191b תודה !

3. Started by Animor,

אהלן, אני מחפש מקלדת ארגונומית לשימוש משרדי, ואשמח לקבל המלצה. דרישות: המקלדת מיועדת למחשב עם windows XP, וייעשה בה שימוש גם בתוכנות פרימיטיביות שרצות דרך ממשק הדוס של windows. אם אפשר להשתמש במחשב כמו שתיארתי במקלדת אלחוטית (מבחינת דרייברים וכו'), אז עדיף. תקציב: גמיש, 200-500 ש"ח. תודה מראש לממליצים

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. Started by Jviega,

שלום. יש לי בעיה מעצבנת, אני משתמש בכמה וכמה תוכנות שפועלות עם הכפתור האמצעי (הגלגלת) של העכבר, בויינדוס 7,כל פעם שאני לוחץ על הכפתור האמצעי הפעולה המיידית שזה עושה זה לקבץ לי את כל הדפי אינטרנט ואת שולחן העבודה לחלונות קטנים באמצע המסך כדאי שאם אני רוצה אני יוכל להחליף- אני לא רוצה את האפשרות הזאת, איך אני מבטל את זה? יש לי עכבור microsoft wireless 5000 ובדקתי באפשריות ואני פשוט לא מוצא דרך לסדר את זה, הצלחתי לבטל את האפקט של מקש הגלגלת אבל הוא גם מבטל לי את המקש שאני משתמש בתוכנות שלי, איך אני פשוט יכול לבטל את האפקט של מקש הגלגלת מבלי לבטל גם את המקש בתוכנות שלי?

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. כשאני נכנס למשחק ורוצה להגדיר את הכפתור נניח ל-RELOAD זה פשוט לא מגיב. תושב

6. Started by asaf556,

שלום אני רוצה לקנות מקלדת חדשה לאחר שהX6 שלי חדלה לפעול בפתאומיות אני מחפש מקלדת גיימינג טובה אני מטלבט מה לקנות וראיתי את שתי המקלדות האלה מה ההבדל בינהם?מי מומלצת יותר?והאם יש מקלדת אחרת שמומלצת יותר מהמקלדות האלה ? תודה מראש לעונים

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. Started by redead,

כרגע אני עם LOGITCH MX1000 הבטריה שלו דיי גמורה כבר וגם העכבר עצמו קצת איבד מצורתו וחשבתי היות ואני טס לקנות חדש. איך הLogitech® Performance Mouse ? יש משהו אחר מומלץ? הוא חייב להיות אלחוטי.

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. Started by Ibrow-Now,

בלינק הזה אפשר לראות מי הוא: http://www.abit.com.tw/eng/buy/list.htm#18 מה מונע מהיבואן להביא לוחות בקצב סדיר, מה הוא לא חושב שהוא ירוויח מזה ? ברגע שאביט יגיעו לארץ ASUS יהיו בשפל. מה בדיוק מונע ממנו להביא לוחות _נורמלים_ שלהם ולכל החנויות ?

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. FD32 פטנט לא נורמלי - מפרמט דיסקטים של 1.44 ל 32MB וגם יכול לקרוא ולכתוב ל LS240 תראו בעצמכם

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. צהריים טובים לכולם השאלה שלי היא כזאת לאחר שעשיתי כל מיני חיפושים נתקלתי בהמוןןן מדפסות (hp epson brother וכו' וכו') אני מחפש מדפסת סבירה + לאחי הקטן עכשיו בגדול ראיתי דגמים של epson stylus sx שעל פי קריאת המפרטים שלהם דגם 210 לדוגמא הייתה ניראת סבבה אבל מה שכן לא מצאתי אותה בישראל(שום אתר לא משווק אותה עד כמה שאני הצלחתי לראות) או למשל HP DeskJet F2483 למרות שקראתי בכל מיני מקומות הסתייגויות מהמוצר עקב בעיות הדפסה או שהמדפסת לא עבדה בכלל אז אני אודה לעזרה שלכם אם תוכלו לעזור לי לבחור בגדול אני צריך כמה פרטים 1.שזה לא יחרוג את ה600 ש"ח 2.שהספק הדיו יחזיק למשהו כמו 1000 דפים (שחור,ציבעוני פחות מדאיג אותי...זה לא כאילו כל שני וחמישי נדפיס תמונות) 3.שמחיר הדיו …

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by Crash5,

CPU : Cache 512Kb - 478 pin 0.13 Micron @ 2.4Ghz Intel® "Northwood" Pentium A 1.6Ghz - L2 300W/350W/400W? איזה חברה? עדיפות לספק שקט!

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. Started by Real_Me,

השאלה הזו צצה מכיוון שהכונן הנוכחי יישאר במחשב הנוכחי ואלו בחדש שיגיע לא מותקן אחד. השאלה אם אפשר להסתדר בלעדיו ואם הוא לא נחוץ במיוחד במקרי חרום. למשל, לפני כמה חודשים הדיסק שלי נפל ושחזרתי את החומר עם תוכנית שהותקנה על תקליטונים. אז אולי אני עונה לשאלה של עצמי שלא לדבר שמחיר כונן בטל בשישים לעומת כל המחשב אבל מעניין אותי לדעת מה דעתכם.

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by Ran.Mash,

היי לכולם.. קניתי היום באייבורי את העכבר "MX518 Gaming Grade" עלה לי 155 שח... מדובר על הגרסה של ה - 1800DPI בעכבר שקניתי הרגליות הן כמו בעכבר G5, גדולות כאלה אבל בכל התמונות שראיתי על העכבר Mx518 ראיתי שכל העכברים באים עם כמה רגליות קטנות. גם הקופסה של העכבר שקניתי שונה מכל קופסה שאני רואה בתמונות... אין לי קופסה כזאת: http://www.techpowerup.com/reviews/Logitech/MX518/images/packaging3.jpg אני לא מוצא בשום מקום קופסה כמו שאני קניתי.. על הדיסק שקיבלתי עם העכבר רשום REV.001 רציתי לדעת למה יש את ההבדלים האלה.. ואם זה הדגם הכי חדש שיש..(גירסה)

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by amd950,

יש לי מחשב שולחני עם כל היציאות האפשריות (רשת מודם usb סריאלי) ומחשב נייד ישן רק עם סריאלי.אני רוצה לצרוב דברים מהנייד .איך אני יכול לחבר אותו לשולחני. תודה

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. Started by BeBest,

שלום, המחשב שלי מחובר לטלוויזיה, כרגע אני משתמש בעכבר בשביל להפעיל סרטים, לעשות PAUSE ועוד כמה פעולות פשוטות. רציתי לדעת אם יש איזשהו שלט (אלחוטי כמובן) שאפשר לקנות שיוכל לעשות פעולות פשוטות כמו לנווט בספריית הסדרות / סרטים, להפעיל, ובקיצור מן HTPC כזה.. אם אכן קיים דבר כזה אשמח לקבל המלצות

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. בעיה דחופה! מאז שהגיע הצורב החדש שלי PXW2410TA יש לי בעיות רבות. :-[ א. כשהמחשב נדלק הוא מזהה את הצורב אך ב-PLEXTOOLS הוא מזהה רק את הCD ROM והם על אותו ערוץ IDE. ב. מאז שהתקנתי אותו יש לי בעיה של הפעלת תוכנות כבדות והשמעת מוסיקה שהמחשב טוען שיש חוסר בזיכרון. אני מבקש אבל ממש את העזרה שלכם בהתקנה נכונה של הPLEXTOOLS. ג. כשהדלקתי את המחשב התוכנה חיפשה את הדיסק שלה שלפי ההיגיון לא צריך להיות בפנים כל הזמן. בתודה רבה פני. נ.ב. גם אחרי שהסרתי את התוכנה יש לי את הבעיה עם התוכנות.

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. שלום לכולם. בחופש אני עומד לקנות מחשב חדש, עם עכבר MX518 בעקרון למשחק הספציפי הזה...[Counter-Strike ] עכשיו אני רוצה גם פד לעכבר, הכי איכותי שאפשר למצוא למשחק הזה בתקציב של עד 24$ מ- Newegg . תודה מראש , אביאל.

• 26 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. שלום לכל חברי הפורום, ברשותי מקלדת ועכבר אלחוטיים של לוג'יטק כבר שנה וחצי. בשבועיים האחרונים המקלדת משתגעת, כאילו לוחצת על מקשים בעצמה וכאלה דברים. למישהו יש פיתרון או אפילו מקום שמתקנים מקלדות...אשמח לשמוע בתודה מראש אלעד

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by gal555,

יש דבר כזה?

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. Started by PeaS,

אוקיי אז אני צריך להחליט על המפרט כמה שיותר מהר, עדיף בפחות משעה. לפי מה שעיתי "על רגל אחת" זה יוצא קצת ויתר מ3000 ש"ח. אז מהר... בזיגזג יש בנדל של athlon xp 1600+ Gigabyte GA-7VTX-H 256MB DDR MICRON ב$320 עכשיו הHD, אני צריך שתענו לי כבר איזה פה כונן תקליטורים-ACTIMA X 52 זה 33$ דולר בזיגזג. כ. מסך-HERCULES 3D Prophet III Titanium 200 בזיגזג-229$ מארז-TASK TK-3003 בזיגזג כמובן-48$ מקלדת,כ. רשת, עכבר, וכונן דיסקטים אני יעביר מהמחשב הישן, כרטיס קול מובנה בלוח אם. סה"כ 630$, אבל צריך להוסיף גם את הHD שעוד לא עניתם לי, והוא יהיה 160-200$. ו... אופס, זה יוצא כמעט 4000, אבל לא נורא. אז מה אתם חושבים על המפרט? לשנות? להוסיף? להוריד? עריכה-שיניתי את הטופיק, שמח?

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by Moo,

Dragon DX-01BLD Tower המחיר שלו 430 שקל מה אתם אומרים?

22. אהלן חברים, מחפש המלצה למדפסת דופלקס למשרד ביתי. עדיף משולבת עם סורק ו-וייפיי, אין צורך בהדפסה בצבע. המטרה העיקרית היא הדפסה דופלקס (משני צידי הדף), כך שהפיצ'ר הזה ומחיר ההדפסה (טונרים בעתיד) הם הדברים העיקריים שמשנים לי. ראיתי (באופיס דיפו) מדפסת של אפסון, שאמנם הזרקת דיו אבל עם עלויות הדפסה נמוכות (משתמשת בבקבוקי דיו במקום טונרים). יש למישהו ניסיון עם זה? כמו כן, יש למישהו להמליץ על חנות ייעודית\טובה באזור חיפה? (מעבר לאופיס דיפו\קרביץ ושות')? תודה מראש! אביב

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. Started by jawis,

הזמנתי תמקלדת הזאת מאליאקספרס מה אתם חושבים עליה?

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. Started by blabla2002,

האם המחשב הזה הוא קבר A7V266-E xp +1800 512 ddr asus v8200 t2 אני יודע שהפלטרים לא משהו אבל זה מהמחשב הקודם wd 20 gb 7200 rpm sony e400 אז זה קבר או לא

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. חבריה שלום :s05: אנחנו הופכים להיות חכמים לאחר מעשה לגונן על המחשב שלנו בגלל נפילת מתח פתאומי או הפסקת חשמל הדבר פוגע המערכות המחשב ומאבדים דם ויזע ובסוף גם דמעות לצורך למנוע זאת אני מחםש UPS = אל פסק ומיצב מתח אשמח לקבל חוות דעת והמלצה לאל פסק אליו נוכל להתחבר עם כל השקעים שיגנו על המחשב , מסך , מודם וכ'ו אודה לקבל המלצות

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.