עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by sxs,

אני מכיר מישהו כזה ורציתי לדעת האם אתם מכירים ;D [poll] [opt] מכיר [/opt] [opt] מכיר אחד עם 1.4Ghz [/opt] [opt] לא מכיר [/opt] [opt] לא מכיר מישהו עם P4 [/opt] [/poll]

2. FD32 פטנט לא נורמלי - מפרמט דיסקטים של 1.44 ל 32MB וגם יכול לקרוא ולכתוב ל LS240 תראו בעצמכם

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. Started by Ronen Mars,

יש קאטצ' במחיר הזול ? הדיו נגמר מהר ? הדיו יקר ?

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. Started by yuval1101,

היי, יש לי אפשרות לקנות משהוא למחשב ב-250 ש"ח. אני יודע שזה סכופ פעוט אבל כי זה סתם בשביל לבזבז ולא שאני צריך משהוא מיוחד. בקיצור, אני שואל אתכם, מה כדאי לקנות למשב בסכום של עד 250 ש"ח? זה יכול להיות כמה דברים שסכומם הכולל מגיע ל-250, או פחות. ורק אם זה רעיון ממש טוב אז זה גם יכול להיות לא משהוא למחשב. בקיצור, על מה כדאי לבזבז את ה-250 ש"ח ( דברים כמו מאוורר למעבד או עכבר )?

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by sufgi123,

לאחר הרבה זמן שהייתי ללא מדפסת, אני קצת לא מעודכן בטכנולוגיה. האם יש מדפסת משולבת שאפשר לשלוח ממנה פקס אשר מקבל את קו החיוג מהנייד באמצעות בלותות?

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. Started by crovei,

אמ.. אז ככה.. אני כרגע לפני קניית כרטיס מסך חדש )כנראה 6800GT( וממה שהבנתי הכרטיסים האלו זוללים חשמל.. הקטע זה שאני לא בטוח אם כדאי לקנות ספק חדש או שהנוכחי שלי יספיק.. כרגע יש לי ספק 400W כנראה ג'נרי ..אני לא ממש בטוח ואני לא יהיה בבית עד מחר, אבל ממה שאני זוכר כתוב על הספק שהוא מותאם לP4 ואם אני לא טועה כתוב שם שהוא של LG tech.. LG בכלל מייצרים ספקים?.. אם לא אז כנראה שהוא ג'נרי בכל מקרה גם ככה אני לא יודע אם 400W יספיק לי.. כי כרגע יש לי Intel P4 3.0 MOBO: Intel 865PERL HD: WD 80G SATA HD2: WD 40G ATA HD3: WD 30G ATA CD 52X צורב DVD של NEC 4 מאווררי 80מ"מ.. 3 במארז+המאוורר של המעבד )סטוק של אינטל( מאוורר 120מ"מ ופלופי וכמובן שבעתיד יש מצב לעוד מאווררים…

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. Started by rony1880,

היי ראיתי באתר שהוא מומלץ , האם יש אפשרות לכיוון אישי של הDPI? ראיתי שיש לו 450-1150-2300 DPI , מה דעתכם האישית עליו?

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. Started by ktanta harta,

מישהו יודע איפה אפשר לקנות את המארז השולחני השחור הזה של הניורון הום טיטר או איזה מארז דומה לו אבל בסדר מחירים נורמאלי לא את המארז הזה של קולר מאסטר שעולה איזה 1500 ש"ח בלי ספק

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. Started by MiniMizer,

יש לי הרד דיסק אחד, סידירום וצורב. הסידירום היה מחובר בתור Primary Slave והצורב בתור Primary Master. ההרד דיסק היה המאסטר הראשי. היום הפכתי את הסידירום לSecondary Slave והשארתי את ההרד דיסק לבד. הסידירום מזוהה בביוס אבל לא מזוהה בווינדוס (XP). רק הצורב מזוהה. חוץ מזה סדר הכוננים לא השתנה למרות שהסידירום "נעלם". יש דרך לסדר את זה? w00t לא משנה, תיקנתי את זה כבר בעצמי ;D

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. אני מפעיל אותו ומנסה להתקין את מה שצריך וזה רושם לי ככה : http://www.siz.co.il/my.php?i=mdlo5ljdzzjm.jpg שם השלט : dual rumble pro usb controller אפשר את הדרייבר או מה שצריך כדיי שזה יעבודד?

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by yosi-m,

זה לקח הרבה זמן אבל הגעתי למסקנה, לסידירום X52 יש מנוע מאוד מהיר !!!!!!! למה הכוונה ? קוטר סידירום הוא 6 ס"מ, והוא מסתובב במהירות 52 סיבובים לשנייה (מקסימום תיאורטית....), לכן המהירות הזוויתית(למביני פיזיקה) היא w=2*3.14*52=326.56 RAD/SEC ובגלל שקוטרו של דיסק הוא 6 ס"מ אז המהירות הקוית בנקודת הקצה של הדיסק היא v=326.56*6=1959.36 =19.5936 M/SEC נכפיל ב 3.6 ונקבל מהירות של 70 קמ"ש ! תקנו אותי אם אני טועה !

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. חשבתי ללכת על זה של ANTEC: http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=2394 אבל רציתי לשאול אותכם על הספק שלו, אני לא כל-כך מבין שמעתי כל מיני חיבורי 24PIN SATA ATX 2 בקיצצור הוא דור חדש או ישן ? המחשב המתוכנן אמור להיות AMD 3800X2 H.D 1 1 צורב וכרטיס מסך עוד לא בטוח או X800 GTO או 6800GT. עריכה: אלו הנתונים מהחברה (סינית בשבילי) http://www.antec.com/specs/sl400_spe.html

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by Aviram,

אני הזמנתי את הטרנספורמר והוא הגיע אליי... עוד לא חיברתי את הלוח אם, משמע שלפי החוק מותר לי להחזיר את זה לחנות ולקבל את ה360 שקל בחזרה (מזכים את הכרטיס אשראי) בקיצור ראיתי שלושה מארזים אחרים. עכשיו אני מתלבט בין כולם... Chieftec Mesh Silver מKSP ?Supertalent CA-601UFK Black? מKSP כולם באותו מחיר.... אהה וכמובן הSunbeam Transformer לטרנספורמר יש 2X120MM, 3X80MM צ'פטק יש 1X120MM 5X92MM סופרטאלנט 4X80MM מה עדיף?

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. יש לי שאלה יש לי מדפסת של Hp שקיבלתי ממשהו שעבד פעם ב-hp הדגם הוא: hp 895 cse מדפסת הזרקת דיו כמובן אני צריך דיו למדפסת רציתי לשאול אתכם מהן האופציות העומדות לרשותי חוץ ממחסנית מקורית של hp כי זה עולה מלא כסף ניסיתי לקנות מחסנית משומשת מ dmo נדפקתי ראש המחסנית מלוכלך מאוד (מדיו כמובן) צריך לנקות אותו אך הניקיון דורש דיו מן המדפסת מה שממש לא יעיל ונראה לי שהדיו נגמר במהירות מפתיעה 20 דפים וזהו אין צבעים חוץ מורוד וורוד יש המון אני לא מבין כנראה תקלה במילוי המחסנית אבל זה מעצבן זה קרה לי פעמים רבות רבות מדי עכשו אני מגיע לעצם השאלה מה אני יכול לעשות יש עוד אפשרויות חוץ מדיו מקורי ומשומש אולי ערכה למילוי עצמי או משהו ואם לא תוכלו לייעץ לי בעניין הדיו המשומש האם זה משתלם יות…

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. Started by Moo,

Dragon DX-01BLD Tower המחיר שלו 430 שקל מה אתם אומרים?

16. Started by shuy,

מישהו יודע איפה אפשר לקנות כזה מפצל מכ.המסך ל-2 מחשבים? (עדיף אחד עם מגבר) (בדומה למכשיר שפועל בחנויות מחשבים). אני מנסה לחבר מסך שלישי למחשב שלי (לוח אם בעל AGP בלבד שמחובר אליו 5900XT) שמחוברים אליו מסך CRT 17" בחיבור D-SUB ופלאזמה 42" בחיבור DVI. תודה. נ.ב אם למישהו יש רעיון אחר שלא חשבתי עליו (שלא כולל שימוש ב-TV OUT!) מוזמן להציע.

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by smadica,

היי, יש לי טלויזיה של brother קצת ישנה ואני לא מוצאת לה שלט. יש לי שלט אוניברסלי global 4. איך אני מסנכרנת ביניהם? ניסיתי ללחוץ על ה-code ולכוון לכיוון הטלויזיה ולא עובד. איך אני יכולה להשיג קוד או משהו כזה? תודה :-\

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. Started by Shasoosh,

אחרי שנתיים וחצי עם ה MX 1000 התקלקל לו אחד הכפתורים והחלטתי לנצל את האחריות. ליבואן לא היה את ה MX 1000 והציע לי בתמורה את ה MX 1100 למרות שאינו נטען. כשהגעתי הביתה הזדעזעתי מהביצועים המחרידים של העכבר הזה. התנועות הקטנות שלו פשוט איומות. בהתחלה חשבתי שזאת בעיה חומרתית אבל אחרי חיפוש קצר ברשת לא חסרות תלונות על הנושא. למרות שקראתי על העכבר הזה הרבה אני לא מבין איך לא שמעתי על זה עד שנתקלתי בבעיה. הקלקה על לינקים הופכת להיות מטלה מייגעת עם העכבר הזה במיוחד אם "נחתחת כמה מילמטרים מהלינק או הצ'קבוקס ואתה צריך להזיז את הסמן ביתר עדינות. ולדוגמא, ציור עיגולים קטנים בצייר - בכלל משימה בלתי אפשרית. העיגולים יצאו מרובעים במקרה הטוב, דבר שלא היה ב MX 1000 או כל עכבר אחר שניסיתי. …

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. נו איך הם יפים?

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. Started by redead,

כרגע אני עם LOGITCH MX1000 הבטריה שלו דיי גמורה כבר וגם העכבר עצמו קצת איבד מצורתו וחשבתי היות ואני טס לקנות חדש. איך הLogitech® Performance Mouse ? יש משהו אחר מומלץ? הוא חייב להיות אלחוטי.

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. שלום לכולם 8) התקנתי (לא אצלי, כך שאינני יכול לעשות בדיקות בטווח קצר אבל אוכל להתקין ולנסות דברים בקרוב) מדפסת של HP, מדגם PSC 1310 All-In-One. לאחר שהתקנתי את הדרייברים אשר הגיעו עם המדפסת (אשר בה יש גם סורק ומכונת צילום) המחשב זיהה את הסורק אך אינו זיהה מדפסת (ואני לא בטוח לגבי המכונת צילום). כאשר מדליקים אותה, היא מרגישה חייבת להדפיס עמוד נסיון (יש דרך לבטל זאת?) ומצליחה, כך שהיא לא מזוהה אבל טכנית עובדת. אם למישהו יש מדפסת מדגם דומה ויודע איזה דרייבר מומלץ או איך לפתור את הבעיה הספציפית, אשמח לשמוע תודה!

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by liad88,

שלום רב, אני מחפש מדפסת שיכולה לעבוד עם דוס אבל לא מגושמת מדי ולא יקרה. מאחר וכבר פרסמתי בעבר הודעה אך לא קיבלתי תוצאה מתאימה. אני מבקש, אם יש לכם הצעות תשלחו לי. בתודה מראש, ליעד

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. שלום! אני צריך עזרה בבחירת מדפסת משולבת טובה (גם ללא פקס) עד 300 ש"ח. חשוב לי שהיא תיהיה חסכונית בראשי דיו ושהם לא יקרים. אשמח אם תוכלו להמליץ לי על כמה אפשרויות. תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. Started by RAZIEL98,

שלום אני מחפש המלצה לעכבר גיימינג טוב למחשב נייד מאמזון ממוכר אמין ושיהיה מקורי יש המלצות עד 75 דולר אם יש עכבר מעל 75 ואם קופון זה יוריד את תשלום מכס גם טוב תודה רבה

25. אכן, השתמשתי בראשי דיו לא מקוריים ויש לי חשד שזו הסיבה, השאלה האם אפשר עכשיו להתקין ראשי דיו מקוריים או שזה כבר אבוד? בעיני זה נראה מאוד לא הוגן להשבית מדפסת באופן פתאומי

דיונים חדשים בפורומים