ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,427 דיונים בפורום זה
-
אני יכול לקנות אותו בזול.. ויש בו גם יציאה למיני-דיסק כדאי? עכשיו יש לי ויברה 128 מקרטע מאוד.. ???
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם ! אני מחפש מחשב כף יד לשימוש מישרדי, אני לא מחפש Palm שיריץ HL 2 או Far Cry או משהו בסיגנון.. השימוש העיקרי שלו יהיה לשימוש מישרדי, מעין "יומן חשבונות" / "יומן לקוחות" שבו אוכל להכניס מידע בכמות גדולה של לקוחות ופרטים אודותם (בסביבות ה-300 +) וכמו כן אוכל לנהל את חשבונותי באופן מסודר וקל לשימוש, בכדי שאוכל לעקוב אחר כל הנעשה עם הלקוחות שלי ובאותו הזמן לעקוב אחר החשבון שלי (אשר תלוי בלקוחות..) תחום הPalm אינו מוכר לי לכן אשמח לעזרתכם בנושא. אם תוכלו לפרט קצת על איך בידיוק כל עיניין ה Palm עובד זה יהיה נהדר (אפשר לכתוב שם עם עט אלקטרוני ממש כמו שכותבים על דף נייר עם עט רגיל נכון?) תודה מראש לעזרתכם ** אני מאד מצטער שפירסמתי את זה בפורום כללי, לא ידעתי אי…
-
- 23 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום חברים אני צריך סורק יעיל ונוח ומדוייק לסריקה באיכות טובה (לא צריך את הטופ). מה עדיף לקנות, משולב עם מדפסת או סורק לבד? אמרו לי באיזה חנות שבסורק המשולב כשנגמר הדיו לא ניתן גם לסרוק. זה נכון? כי המדפסת מבחינתי היא רק בונוס כרגע. מישהו יודע איך הסורק המשולב הזה hp 1510 (הפלוס שלו הוא הקומפקטיות שחשובה לי). הנה קישור אליו : http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=11784 תודה לכל מי שינסה לעזור.
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, יש לי אפשרות לקנות משהוא למחשב ב-250 ש"ח. אני יודע שזה סכופ פעוט אבל כי זה סתם בשביל לבזבז ולא שאני צריך משהוא מיוחד. בקיצור, אני שואל אתכם, מה כדאי לקנות למשב בסכום של עד 250 ש"ח? זה יכול להיות כמה דברים שסכומם הכולל מגיע ל-250, או פחות. ורק אם זה רעיון ממש טוב אז זה גם יכול להיות לא משהוא למחשב. בקיצור, על מה כדאי לבזבז את ה-250 ש"ח ( דברים כמו מאוורר למעבד או עכבר )?
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, נפרדתי היום מרייזר BLACKWIDOW ULTIMATE שלי. אני מחפש מקלדת חדשה, דרישות: אלחוטית/חוטית - לא חשוב כל כך עם עדיפות לאלחוטי מכנית - הייתה ממש נוחה אבל רועשת כך שזה לא קריטי אם כן או לא. מחיר: לכל היותר 410 ומוגבל רק לאייבורי (זיכוי על הרייזר לאחר שמתו כמה לדים). אני אוהב להרגיש שאני לוחץ על מקש אז משהו מאסיבי קצת. פיצ'רים ומקשי מאקרו - לא רלוונטי מעולם לא השתמשתי בהם. לא גיימר אלא רק סטודנט שמתכנת הרבה. ההתלבטות כרגע: לוגיטק 520 מייקרוסופט 2000/3000/X4 THERMALTEC MEKA G1 ואולי לחזור ל-רייזר שוב אני אשמח להמלצות
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי הרד דיסק אחד, סידירום וצורב. הסידירום היה מחובר בתור Primary Slave והצורב בתור Primary Master. ההרד דיסק היה המאסטר הראשי. היום הפכתי את הסידירום לSecondary Slave והשארתי את ההרד דיסק לבד. הסידירום מזוהה בביוס אבל לא מזוהה בווינדוס (XP). רק הצורב מזוהה. חוץ מזה סדר הכוננים לא השתנה למרות שהסידירום "נעלם". יש דרך לסדר את זה? w00t לא משנה, תיקנתי את זה כבר בעצמי ;D
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בשביל ישיבות ארוכות, שלא יכאב בכלל (במרפקים, בגב התחתון) מישהו מכיר (וישב) ויכול להמליץ? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מחפש מדפסת לייזר ביתית משולבת, כוללת פקס וסורק, יש חיה כזאת? התקציב הוא גג 1000 ש"ח. תוד רבה ושבוע טוב.
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
התקציב הוא +/- 2000 שקל. היא צריכה להיות 2.1 מגהפיקסל, ובעלת זום אופטי. אמא שלי תתמש בה כדי לצלם תמונות לעבודות דפוס. בתודה מראש, עדי.
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
Dragon DX-01BLD Tower המחיר שלו 430 שקל מה אתם אומרים?
-
- 20 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
Logitech G710 + Mechanical Razer DeathAdder Black Edition 3.5G או 4G Steelseries Ikari Laser מעוניין לדעת עם הרכישה משתלמת או שיש אלטרנטיבה אחרת הדרישות שלי מהציוד הם: לא אלחוטי, עכבר לשני הידיים או ליד שמאל, אני גיימר בינוני ומחפש מקלדת מולטימדיה בנוסף תודה וערב טוב
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היה לי MX performance. אבל גם יש לי חתולה, אז הוא כבר לא עובד. החלפתי ל- G700 והוא עובד, הן בחיבור אלחוטי והן בחיבור חוטי, אבל הדרייבר מתעקש שאני עדיין משתמש ב- MX! כך שאני לא יכול להשתמש באף אחת מההגדרות של ה- 700. הסרתי את הדרייבר, הורדתי מהאתר של לוג'יטק את התוכנה ל- G700 עבור Win7 x64, התקנתי, קיבלתי בדיוק את אותה התוכנה שהיתה לי קודם והעכבר עדיין מזוהה כ- MX... הסרתי את ההתקן, ניתקתי וחיברתי את העכבר, עדיין MX. רעיונות יתקבלו בברכה.
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
כרגע יש לי עכבר אופטי של מיקרוסופט אני גיימר אז אני קונה עכבר של logithec mx500 וגם פאד חדש חשבתי על still pad או ice mat אבל אין לי מושג איפה למצוא את הפאד באתר בארץ ושאני יוכל לבטוח בו, אז מה שאני מבקש זה בעצם לקבל אתר ישראילי בו נמצאים הפאדים הללו וגם לדעת מה ההבדל בין עכבר אופטי של מיקרוסופט והעכבר האופטי הזה של לוגיטק mx500 ? תודה מראש
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
אני צריך לחבר בין מחשב למחשב הנייד האם אני יכול לחבר בינהם דרך קו טלפון (ישיר מודם אל מודם או שאני יכול לחבר בינהם דרך כבל lpt ל lpt אם קיים אחד כזה ומה עדיף
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לאחר כמה חודשים של עבודה עם MAG XJ700T שום תירוץ לא עוזר. זה כמו המסכים הישנים של פעם, עדיין אפשר להרגיש עיניים רדומות וכל מיני תופעות שמתחילות אחרי 20 דקות של ישיבה מול המסך. רק לאחר שקניתי מגן קרינה מקצועי של 3M אפשר לשבת מולו כמו בן אדם. וEnc0der אומר שהמסך הזה (יוצר ב5 שנים האחרונות) נטול קרינה. דעתו קצת משוחדת כמדברים על מסכי CRT לעומת LCD, בדבר הקרינה. אז לכן אני רוצה לשאול מישהו שמכיר את התופעה הזאת, ורוצה לשאול אם היום במסכים החדשים (IIYAMA 451/552 PRO, IIYAMA 511 PRO, SAM SUNG 900NF ועוד...) התופעה הזאת קיימת, או שרק עם מסנן קרינה אפשר לשבת לידם להרבה זמן כמו בן אדם ?
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום! אני מעוניין לקנות עכבר טוב למשחקים. אני מוכן לשלם מקסימום 150 שקל לעכבר ולכן אני צריך המלצות לעכברים טובים וזולים במחיר הזה. אני לא רוצה לקנות את העכבר דרך האינטרנט אלה בחנות וראיתי שיש הבדלי מחירים גדולים בין האינטרנט לחנות. בדקתי עכבר של מיקרוסופט באופיס דיפוט שעלה 150 שקל ובPCH עלה 100 שקל. בקיצור אני צריך עכבר טוב וזול ב-150 שקל אבל שעולה ככה בחנות ולא דרך האינטרנט.
-
- 20 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
איזו חברה עדיפה ולאיזו לא להתקרב? משולבת פקס+סורק חשוב שלא תהיה איטית- מהירות הדפסה שחור לבן של 17 ומעלה איכות הדפסה סבירה + האם יש פרמטרים שחשוב לבדוק לפני הקניה? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, המחשב שלי מחובר לטלוויזיה, כרגע אני משתמש בעכבר בשביל להפעיל סרטים, לעשות PAUSE ועוד כמה פעולות פשוטות. רציתי לדעת אם יש איזשהו שלט (אלחוטי כמובן) שאפשר לקנות שיוכל לעשות פעולות פשוטות כמו לנווט בספריית הסדרות / סרטים, להפעיל, ובקיצור מן HTPC כזה.. אם אכן קיים דבר כזה אשמח לקבל המלצות
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
שלום, כמו שכתוב בכותרת אני מחפש עכבר והתכונה החשובה ביותר בעיניי היא הנוחות והארגונומיות. אני עובד הרבה עם העכבר והעכבר הישן שלי (יותר משלוש שנים איתי - microsoft explorere4) לא איתנו היום. מבחינת תקציב אין מקבלות, ורצוי שהעכבר יהיה לייזר וכמה שיותר איכותי. נ.ב אני לא משחק הרבה, רוב השימוש בעכבר הוא לעבודות משרדיות סטנדרטיות.
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מכיר מישהו כזה ורציתי לדעת האם אתם מכירים ;D [poll] [opt] מכיר [/opt] [opt] מכיר אחד עם 1.4Ghz [/opt] [opt] לא מכיר [/opt] [opt] לא מכיר מישהו עם P4 [/opt] [/poll]
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אז ככה אני צריך מקלדת ועכבר למשחקים הכי טובים שאתם מוצאים התקציב שלי הוא 1100שח' אני לא מבין בזה כלום ובגלל זה אני שואל אותכם אז תעזרו לי בבקשה . :iamstupid:
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
קניתי לפני כמה ימים את העכבר הזה ויש לי בעיה 3 כפתורים לא מגיבים הכפתורים של השינו dpi והכפתור של back בבקשה תעזרו לי וכן התקנתי את הדרייברים
-
- 21 תגובות
- 1.7k צפיות
-