ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,427 דיונים בפורום זה
-
למישהו יש ניסיון עם המקלדות מהסוג הזה, ויכול להגיד האם הן נוחות לשימוש? (על פניו הן הרבה יותר ניידות מאשר מקלדות סטנדרטיות, שזה יתרון משמעותי מבחינתי, ואני שוקל לקנות מקלדת כזו עבור הטבלט שלי) כמו כן, מאיפה אפשר להשיג מקלדות כאלה עם מבנה סטנדרטי? כמו: (נקודות רגישות - שורת רווח בין החצים למקשי ה-Del\End\PgUp, Shiftים ארוכים, Enter עם חלק תחתון ארוך. עדיפות גם למקש Backspace ארוך, אבל זה פחות קריטי. אגב, יש שם לסטנדרט הזה של מבנה המקלדת?)
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
לאח שלי יש מחשב ישן נושן שהרכבנו לו מחלקים ישנים, הבעיה היא שאין לנו דרייברים לכלום ואני לא מצליח לזהות את הרכיבים כדי להוריד דרייבר מהאינטרנט, ניסיתי להסתכל על הכרטיס עצמו (לדוגמא המודם/כרטיס קול) ואני לא מבין איזה כרטיס זה בדיוק. איך אני יכול לבדוק אילו רכיבים יש לו במחשב?
-
- 18 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מחפש אוזניות נוחות וטובות לעריכת וידאו (מקצועית) לשעות הלילה, לא להעיר את הבית.... חשוב שיהיה צליל נקי ומדוייק, ולא באסי מידי ועמום, כמובן מכסה את כל האוזן ולא INEAR. מכל האוזניות הזולות יחסית, יש הבדלים מהותיים ? http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=353086 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=401877 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=372732 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=16300
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום חברים אני צריך סורק יעיל ונוח ומדוייק לסריקה באיכות טובה (לא צריך את הטופ). מה עדיף לקנות, משולב עם מדפסת או סורק לבד? אמרו לי באיזה חנות שבסורק המשולב כשנגמר הדיו לא ניתן גם לסרוק. זה נכון? כי המדפסת מבחינתי היא רק בונוס כרגע. מישהו יודע איך הסורק המשולב הזה hp 1510 (הפלוס שלו הוא הקומפקטיות שחשובה לי). הנה קישור אליו : http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=11784 תודה לכל מי שינסה לעזור.
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, נפרדתי היום מרייזר BLACKWIDOW ULTIMATE שלי. אני מחפש מקלדת חדשה, דרישות: אלחוטית/חוטית - לא חשוב כל כך עם עדיפות לאלחוטי מכנית - הייתה ממש נוחה אבל רועשת כך שזה לא קריטי אם כן או לא. מחיר: לכל היותר 410 ומוגבל רק לאייבורי (זיכוי על הרייזר לאחר שמתו כמה לדים). אני אוהב להרגיש שאני לוחץ על מקש אז משהו מאסיבי קצת. פיצ'רים ומקשי מאקרו - לא רלוונטי מעולם לא השתמשתי בהם. לא גיימר אלא רק סטודנט שמתכנת הרבה. ההתלבטות כרגע: לוגיטק 520 מייקרוסופט 2000/3000/X4 THERMALTEC MEKA G1 ואולי לחזור ל-רייזר שוב אני אשמח להמלצות
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש עכבר חוטי ליד גדולה (וימנית) שהלחיצה על הגלגלת לא תהיה קשה (משתמש בכפתור האמצעי המון) במחיר של עד 100 ש"ח. יש לכם רעיונות על דגמים כאלו שמכילים לפחות 5 לחצנים? אין לי בעיה שזה יהיה גנרי אבל שיענה על הדרישות.. תודה מראש, Zinger777.
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי כמו שכתוב בכותרת אני מחפש מקלדת גיימינג ואוזניות גיימינג לגבי עכבר כבר בחרתי את DEATHADDER כי הוא טוב לידיים קטנות יחסית. באוזניות אני יודע שיש את STEELSERIES ו-PLANTRONICS RAZER וגם במקלדות יש את לוג'יטק כמובן ו RAZER על מה אתם ממליצים לי? תודה
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
Dragon DX-01BLD Tower המחיר שלו 430 שקל מה אתם אומרים?
-
- 20 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי הרד דיסק אחד, סידירום וצורב. הסידירום היה מחובר בתור Primary Slave והצורב בתור Primary Master. ההרד דיסק היה המאסטר הראשי. היום הפכתי את הסידירום לSecondary Slave והשארתי את ההרד דיסק לבד. הסידירום מזוהה בביוס אבל לא מזוהה בווינדוס (XP). רק הצורב מזוהה. חוץ מזה סדר הכוננים לא השתנה למרות שהסידירום "נעלם". יש דרך לסדר את זה? w00t לא משנה, תיקנתי את זה כבר בעצמי ;D
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני מחפש מדפסת לייזר לא יקרה ושתהיה חסכונית. שמעתי שניתן למלא אותם באבקה...מה אתם ממליצים? איזה חברות? איזה דגמים?
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
אני מחפש מקלדת אלחוטית משולבת עם עכבר אך אם אין אחת שמתאימה מבחינת מחיר אז עדיף רק עכבר טוב אלחוטי , המטרה היא חדר ישיבות שמחובר לברקו (מקרן) , בכל יום נשתמש במקלדת או העכבר במשך כחצי שעה בלבד אך על המקלדת והעכבר לעבוד טוב ממרחק של 4-5 מטר ורצוי אפילו עד 6 מטר (בלי לרוקן סוללות כל מספר ימים (בסך הכל השימוש יהיה כל ישיבה למשך חצי שעה)) . הסכום שיש ברשתי הוא כ 400 ש"ח אם אין מקלדת מתאימה וטובה במחיר הזה אז עדיף רק עכבר טוב שיוכל לשמש לאותה מטרה ( חשוב שיעמוד בטווח הגדול בצורה טובה) . תודה
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שמתי לב למחירים שונים בכבלים HDMI והרי זה לא כבל שמעביר אות אנלוגי אשר מושפע מרעשים זה כבל שמעביר אות דיגיטלי לכן או שהוא מעביר או שלא מעביר אות אם הוא ארוך מדי יתכן כי לא יצליח להעביר אות אז למה מוכרים לנו כבלים מזהב יהלומים ושאר ירקות עובדים עלינו או לא ???????
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני יכול לקנות אותו בזול.. ויש בו גם יציאה למיני-דיסק כדאי? עכשיו יש לי ויברה 128 מקרטע מאוד.. ???
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי עכבר של microsoft רגיל לא אופטי והוא בדרך להדפק אז ריצתי לשאול אתכם איזה עכבר אתה ממליצים לי כמובן שיהיה אופטי
-
- 20 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מישהו יודע איפה אפשר לקנות את המארז השולחני השחור הזה של הניורון הום טיטר או איזה מארז דומה לו אבל בסדר מחירים נורמאלי לא את המארז הזה של קולר מאסטר שעולה איזה 1500 ש"ח בלי ספק
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יותר מידי זמן אני מחכה לקנות כרטיס מסך ונמאס לי לחכות כבר! מה יותר שווה מביניהם ובבקשה גם להתייחס לתווח ארוך כי אני לא קונה כרטיס כל חודש או חצי שנה.... תודה
-
- 21 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
קניתי לפני כמה ימים את העכבר הזה ויש לי בעיה 3 כפתורים לא מגיבים הכפתורים של השינו dpi והכפתור של back בבקשה תעזרו לי וכן התקנתי את הדרייברים
-
- 21 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
לאחר שהוחלף לי במעבדה לוח אם חדש (דגם שונה ממה שהיה לי), המערכת לא מזהה את העכבר שלי המחובר בעזרת חיבור PS2. כאשר אני מחבר אותו אז נשמע צפצוף קצר והאור שבעכבר נדלק ומהבהב, אך אין תזוזה. מה יכולה להיות הבעיה? האם קשור ללוח אם? (כאשר לקחתי את העכבר הנ"ל למעבדה , הוא כן עבד! בבית-לא !) נ.ב. בבקשה לא להגיד לי להחליף לעכבר USB - יש לי סיבה למה אני עובד דווקא עם העכבר הספציפי הזה.הוא נוח מאוד ועובד הכי טוב מכל העכברים שבדקתי עם תוכנה שאני עובד איתה
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
יש לי מקלדת אלחוטית של מיקוסופט ואני מחפש את הדריברים שלה ולא מוצא יש לכם במקרה קישור להורדה???
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי Logitech Harmony 525. מישהו מכיר עינית אינפרא אדום כדי לאפשר לי לשלוט בעזרת השלט במחשב?
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, המחשב שלי מחובר לטלוויזיה, כרגע אני משתמש בעכבר בשביל להפעיל סרטים, לעשות PAUSE ועוד כמה פעולות פשוטות. רציתי לדעת אם יש איזשהו שלט (אלחוטי כמובן) שאפשר לקנות שיוכל לעשות פעולות פשוטות כמו לנווט בספריית הסדרות / סרטים, להפעיל, ובקיצור מן HTPC כזה.. אם אכן קיים דבר כזה אשמח לקבל המלצות
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
לאחר כמה חודשים של עבודה עם MAG XJ700T שום תירוץ לא עוזר. זה כמו המסכים הישנים של פעם, עדיין אפשר להרגיש עיניים רדומות וכל מיני תופעות שמתחילות אחרי 20 דקות של ישיבה מול המסך. רק לאחר שקניתי מגן קרינה מקצועי של 3M אפשר לשבת מולו כמו בן אדם. וEnc0der אומר שהמסך הזה (יוצר ב5 שנים האחרונות) נטול קרינה. דעתו קצת משוחדת כמדברים על מסכי CRT לעומת LCD, בדבר הקרינה. אז לכן אני רוצה לשאול מישהו שמכיר את התופעה הזאת, ורוצה לשאול אם היום במסכים החדשים (IIYAMA 451/552 PRO, IIYAMA 511 PRO, SAM SUNG 900NF ועוד...) התופעה הזאת קיימת, או שרק עם מסנן קרינה אפשר לשבת לידם להרבה זמן כמו בן אדם ?
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-