עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by e-r-a-n,

אממממ יש רעיונות מה לעשות בשביל לנקות אותה? בין הכפתורים יש טונות של לכלוך ואני משתגע מזה.. חייב לנקות את זה אבל.. ניסיתי אם קיסם או כל מיני רעיונות מטומטמים ולא עזר במיוחד יש למישהו רעיונות ???

• 23 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. תוכן ההודעה:שלום לכולם, אני מחפשת מדפסת שאני אוכל להזריק לה דיו ולא לקנות לה דיו כי זה יקר לי. שמעתי שיש דגמים של אפסון- אם אפשר המלצה בבקשה לדגם שהוא זול וטוב. השימוש שלי הוא ללימודים- אין הרבה הדפסות ואין חשיבות למהירות... שמעתי שהדגמים האלה גם עם הזרקת דיו, האם זה נכון?? מה יותר מומלץ? הם או אפסון? HP- cr231b Canon- mg3150 HP- cq191b תודה !

3. Started by נדבוס,

היי לכולם, אני חדש פה, ואני יודע שהשאלה בטח נשאלה הרבה פעמים, אבל הפעם עם דרישות יותר ספציפיות : אני צריך מקלדת לגיימינג, מכנית, לא יקרה מדי, שתשמש בעיקר ל-FPS כפתורי מאקרו - לא חשוב, אבל אם יהיו 3-4 אני לא אכעס תאורת מקשים - לא חובה עברית על המקלדת - רצוי, אבל לא חובה nkro טוב ו-anti-ghosting שקטה, מקשים שלא נלחצים בטעות בקלות צגים למיניהם - לא ממש מעניין אותי למישהו יש המלצה על משהו שעונה לדרישות ? תודה.

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. Started by Animor,

אהלן, אני מחפש מקלדת ארגונומית לשימוש משרדי, ואשמח לקבל המלצה. דרישות: המקלדת מיועדת למחשב עם windows XP, וייעשה בה שימוש גם בתוכנות פרימיטיביות שרצות דרך ממשק הדוס של windows. אם אפשר להשתמש במחשב כמו שתיארתי במקלדת אלחוטית (מבחינת דרייברים וכו'), אז עדיף. תקציב: גמיש, 200-500 ש"ח. תודה מראש לממליצים

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. אני מחפש מדפסת לייזר משולבת (לא חייב פקס, אבל עדיף שיהיה כלול) חסכונית ואמינה. אין יותר מדי דרישות מלבד העובדה שתהיה מספיק פופולארית כך שאוכל להשיג טונרים תואמים ולא מקוריים יקרים. לכן, תקנו אותי אם אני טועה, מעדיף HP. ראיתי את ה*127FN באילת בכ-590 ש"ח והיא נראת לי עונה על כל הדרישות. מה דעתכם? לגבי העכבר, אולי למישהו יש ניסיון איתו במקרה? ראיתי ביקורת ביוטיוב שם אומרים שהוא לא רע בכלל ביחס ל-G700 (לשימוש משרדי) ואחרי שנה הוא עדיין עבד כמו שצריך. אני מעוניין להזמין מאיביי שם המיר כ-140 ש"ח. http://www.ebay.com/itm/Rapoo-7800P-Laser-Mouse-for-Wireless-Gaming-2-4-GHz-1600dpi-6-Key-Black-/311111660663?pt=Mice&hash=item486fb33477

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. Started by gal555,

יש דבר כזה?

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. Started by פיסי,

יש דבר כזה ? יש לי גו'יסטיק סיידווינדר של מייקרוסופט אבל החיבור שלו הוא "נקבה" של שקע פינים (בין 10 ל-20). במארז החדש (לא יודע את השם והדגם), אין לי שקע כזה אלא השקעים הפנוים שנשארו לי אחרי חיבור שאר החומרה הם USB. לכן, אני בבעיה ולא יכול להשתמש בג'ויסטיק. אשמח לדעת אם ישנו בכלל מתאם שכזה, והאם זה מאוד יקר או שמוכרים זאת בעלות סבירה... תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. אם למשל ניקח את העכבר שיש לי בבית, הדגם הכי פשוט של לוג'יטק אני חושב. לעומתו עכבר שעולה 500 שקל ומעלה, מה ההבדל מבחינת ביצועים. (עזבו אל חוטי ושטויות כאלה, מעניין אותי רק ביצועים). תודה לעונים.

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. Started by 3COM_LAN,

:

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. מדובר במדפסת Canon PIXMA iP1000 עם FINE.

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by I7210I,

היי, אני מחפש לרכוש מדפסת ביתית משולבת, לצרכי הדפסה וסריקה ופקס, במחיר של עד 700. היתה לי עד עכשיו canon mx455 אבל משום מה הפסיקה לקחת את הדפים מהמגש וזה מעצבן. אני מחפש מדפסת שראשי הדיו שלה יהיו במחירים יחסית נורמאליים, ושלא בהכרח חייב לקנות ראש מקורי אלא אפשר לעבוד עם חלופי. עוד אני מחפש שיהיה למדפסת אפשרות להכניס דפים למגש ולא מגש שבולט החוצה. בנוסף, אם אפשר הדפסה דו צדדית אשמח. תודה רבה

12. אני קונה מחשב חדש, כולל ציוד היקפי, רציתי להתייעץ איתכם, מישהו מכיר את המקלדת הזאת? מצאתי אותה ב-ZAP http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=378016 מה דעתכם עליה? האם שמעתם המלצות עליה? אודה לכם מראש.

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. האם ממש לא מומלץ לקנות סט מקלדת ועכבר אלחוטיים לגיימינג? או שיש סטים שעושים את העבודה יפה? נראה לי שאלך על לוג'יטק ולא על מיקרוסופט. איזה סטים עושים את העבודה? אני מעדיף לקנות משהו ב-500, כי כרגע קניתי מחשב ב7.3 אלף ש"ח, אבל אם אין את הדרישות שלמטה אז אוכל להוסיף עוד כמה לירות... דרישות: אם זה אפשרי - שאוכל לשחק כשאני שוכב במיטה, מרחק מן המארז למיטה = 5.5 מטר בערך. עכבר שהבטריות מחזיקות מעמד בו עם אופציה לכיבוי כדי שלא יתרוקנו הבטריות, מהיר, קל, מדייק ונוח. מקלדת עם כפתורי מדיה, קלה (עדיף בלי אורות מיותרים). זו הפעם הראשונה שאני קונה מחשב גיימינג ואין לי מושג בזה, אז בבקשה תעזרו. תודה רבה על עבודת הקודש שאתם עושים כאן!

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. שלום לכולם ! אני מחפש מחשב כף יד לשימוש מישרדי, אני לא מחפש Palm שיריץ HL 2 או Far Cry או משהו בסיגנון.. השימוש העיקרי שלו יהיה לשימוש מישרדי, מעין "יומן חשבונות" / "יומן לקוחות" שבו אוכל להכניס מידע בכמות גדולה של לקוחות ופרטים אודותם (בסביבות ה-300 +) וכמו כן אוכל לנהל את חשבונותי באופן מסודר וקל לשימוש, בכדי שאוכל לעקוב אחר כל הנעשה עם הלקוחות שלי ובאותו הזמן לעקוב אחר החשבון שלי (אשר תלוי בלקוחות..) תחום הPalm אינו מוכר לי לכן אשמח לעזרתכם בנושא. אם תוכלו לפרט קצת על איך בידיוק כל עיניין ה Palm עובד זה יהיה נהדר (אפשר לכתוב שם עם עט אלקטרוני ממש כמו שכותבים על דף נייר עם עט רגיל נכון?) תודה מראש לעזרתכם ** אני מאד מצטער שפירסמתי את זה בפורום כללי, לא ידעתי אי…

• 23 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. אהלן חברים, מחפש המלצה למדפסת דופלקס למשרד ביתי. עדיף משולבת עם סורק ו-וייפיי, אין צורך בהדפסה בצבע. המטרה העיקרית היא הדפסה דופלקס (משני צידי הדף), כך שהפיצ'ר הזה ומחיר ההדפסה (טונרים בעתיד) הם הדברים העיקריים שמשנים לי. ראיתי (באופיס דיפו) מדפסת של אפסון, שאמנם הזרקת דיו אבל עם עלויות הדפסה נמוכות (משתמשת בבקבוקי דיו במקום טונרים). יש למישהו ניסיון עם זה? כמו כן, יש למישהו להמליץ על חנות ייעודית\טובה באזור חיפה? (מעבר לאופיס דיפו\קרביץ ושות')? תודה מראש! אביב

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by CRT,

אלהן לכולם. נתקלתי לאחרונה במצב מוזר, שאני לא מוצא חנות שמוכרת את הפד. חנויות שמכרו אותו, הוא נעלם להם מהאתר. אצל חנויות אחרות שניסיתי אין אותו במלאי. אני מפספס פה משהו? יש מחליף לדגם? הפסיקו לייצר את הדגם? בקיצור אני מחפש איפה ניתן לקנות את הפד באזור המרכז רצוי גוש דן. נ.ב הוא גם נעלם מזאפ.

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by Guy950,

שלום, רכשתי את העכבר G700, לפני כן היה לי G500 שהתפגר אחרי כמה שנים טובות. בכל מקרה, בימים של G500 השתמשתי בדרייבר של לוג'יטק שנקרה Setpoint ויכולתי להגדיר את כל הכפתורים בלוח הבקרה שמוצג בדף הזה: http://logitech-en-emea.custhelp.com/app/answers/detail/a_id/18287/section/troubleshoot/crid/411/lt_product_id/7244/tabs/1,3,2,4,5/cl/gb,en הבעיה שלי עכשיו היא שהחלפתי דיסקים קשיחים במחשב ולכן התקנתי את המערכת הפעלה מחדש, וכשאני מתקין את Setpoint אני מקבל תוכנה בסיסית ועלובה שלא מאפשרת לי לשלוט בשום כפתור או לשנות את הDPI. מישהו יודע איך לעזאזל אני מוצא את הדרייבר האמיתי שאני צריך?

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. שלום למומחים, ככתוב בכותרת אני מחפש עכבר זול למטרת שליטה טובה בהנעת כלי-שחמט דיגיטליים בצורה מדוייקת ובעיקר מהירה. למישהו יש ניסיון עם עכבר מוצלח למטרה זו? רכשתי לאחרונה את 705M של לוגיטק, שהוא מעולה לתוכנות משרדיות וכו', אבל ממש נוראי למשחק-רשת (הסמן מקפץ כמו מטורף ולא מאפשר הנעה מדוייקת, ולא משנה כמה התעסקתי בהגדרות, עדיין מתסכל מאד להשתמש בו למטרת המשחק!) תודה מראש לכל המסייעים!

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by amd950,

יש לי מחשב שולחני עם כל היציאות האפשריות (רשת מודם usb סריאלי) ומחשב נייד ישן רק עם סריאלי.אני רוצה לצרוב דברים מהנייד .איך אני יכול לחבר אותו לשולחני. תודה

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. שלום, רכשתי מחשב נייד שלא הגיע עם תיק, ואני רוצה לדעת כמה דברים: איפה אני יכול לקנות תיק ואיזה תיק לקנות? דבר שני איזה עכבר נוח ועמיד ממולץ לקנות ואיפה כדאי לקנות אותו? תודה מראש, אור. תיק למחשב hp: חשבתי על זה http://www.pdastore.co.il/pdastore/product.aspx?p_id=8566

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by DOMMA,

משהו יודע פרטים על הכרטיס מסך הזה אני חייב לדעת בשביל לדעת שלא דפקו אותי הוא כבר עושה בעיות בפיפה ורד פקשין שמעתי אז כל מי שיש לו טיפת מידע על הכרטיס אני יהיה חחייב לדעת תודה!@

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by blabla2002,

היי אני טס לארצות הברית עוד 10 ימים ואני רוצה לקנות ספק כוח עד 150$ וראיתי את האנטק של 550 וט במחיר שנכנס לתקציב אבל האם אני צריך 550 וט (תראו את המפרט שלי) ומה זה יעזו לי חוץ מיציבות אז האם לקנות אותו או לקנות משהוא אחר או לא לקנות בכלל

• 21 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. טוב, אני יודע שאת'לון יותר טוב מפנטיון רגיל עם ליבת ווילמייט או משהו כזה, ושפנטיון עם ליבת northwood יותר טוב להמהרות. אם אני לא מעוניין בהמהרה, מה עדיף לקחת: 1)Athlon XP 1700+ 2)Inter 1700A (בלי התחשבות במחיר)

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. Started by 1_Nike_1,

I want to install the laser lens cleaner, but I don't know whatever I should do so considering my terrible CD drive (BTC x24). My problem is that my CD refuses to play audio CD disks, and it starts to stammer after a few minutes of playing. If I try to play the CD manually, by pressing the play button, it works well, but if I try to play it automatically - via some audio software - the stammering continues. What do you suggest?

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. Started by KoM,

• 21 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.