ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,427 דיונים בפורום זה
-
היי, לא מצאתי בשום מקום, סה"כ הדרישות שלי בכלל לא גדולות... אני מחפש עכבר אלחוטי בגודל רגיל (לא הקטנים שמתאימים ללפטופים - הם פשוט קטנים מדי!), עם משדר ננו (כזה שמכניסים למחשב וכמעט לא רואים אותו), ועם כפתור גלילה נורמלי: זאת אומרת שהוא לא קשה ללחיצה ושהגלילה עצמה לא "חלקה" מדי, אלא אפשר להרגיש את ה"טיקים" של הגלילה (אבל לא קשה מדי כמובן). עדיף אחד שטוב גם על משטחים מחוספסים. חשוב לי התכונות האלה, אחרת פשוט לא נוח לי העכבר (לגבי המשדר, אני מסתובב הרבה עם הלפטופ ואני לא רוצה משדר גדול שבולט מהמחשב). אני אשמח לקבל המלצות לדגם ספציפי שעונה על הדרישות, אם אתם מכירים. תודה רבה מראש.
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם אוכל לקבל כאן המלצה למדפסת משולבת? מדפסת , סורק , מכונת צילום , פקס. אם אפשר אשמח לראות גם דגמים בלי פקס. הדרישות: חיסכון בדיו-עדיפות למדפסת שבא הדיו מחזיק יותר זמן. צילום ספרים-שהמכונה תדע לצלם דף מספר. מכונה משובלת-דגם שידוע שהוא טוב , מוכר כטוב שיש עליו ביקורות וחוות דעת טובות. שלא אצטרך לתקן אותו כמו שמתקנים מוצר לא מוצלח. פחות או יותר אלו הדברים החשובים ואשמח לראות כמה דגמים. תודה לכולם וחג שמח
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מכירים אתרי חומרה עולמיים ??.. אם כן תרשמו אותם פה שגם אני אכיר... נ.ב אני מחפש אנשים שמוכנים לכתוב מדריכים לאתר שלי ( www.signup.co.il ) בנושא חומרה\תוכנה בפרט, ומחשבים בכלל... אם אתה מוכן לעזור אנא צור קשר דרך הפורום שלי http://www.signup.co.il/phpBB2/ ונדבר...
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
שלום, אני צריך מדפסת לעבודה משרדית,המון הדפסה בשחור לבן, שליחת פקסים, צילום סורק וכו. מדפסת רצינית ומקצועית לעבודה מרובה. עדיפות ל- HP תודה
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
שלום אני צריך המלצה לעכבר אלחוטי טוב, ושיהיה לייזר . התקציב שלי הוא עד 200 ש"ח, אפשר לחרוג טיפה לכיוון ה250. תודה רבה
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הכותרת אומרת הכל אני מחפש הגה אחד אפילו בסביבות ה800 ש"ח או יותר וצריך המלצה לאחד טוב אבל שלא יהיה יקר בכלל בסביביות 300 או יותר אם צריך
-
- 27 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני מחפש מארז חדש מאלומניום שיהיה כמה שיותר קטן (בטוח שלא full tower) וקל. שיהיה לו מראה סולידי ורגיל ולא עם כל השטויות שיש למארזים החדשים עם הדלתות השקופות והיציאות בקדמת המארז. המחשב הולך לעמוד בסלון ולכן צריך שהוא יראה בהתאם. דגש על שיהיה קטן וקל כמה שאפשר. תודה לעוזרים.
-
- 21 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שיהיה תואם למשחקי PS בשביל המחשב בעירק כדורגל עדיפות לרטט ואופציות נוספות עם יש כי אני לא מבין בזה כלום ראיתי את הבקרים האלו שנראו לי הכי נחמדים אשמח לדיעה של מבינים יותר 1.http://www.pcgames.co.il/products/product.aspx?productid=1254 2.http://www.pcgames.co.il/products/product.aspx?productid=1266 3.http://www.pcgames.co.il/products/product.aspx?productid=1257 אשמח גם להסבר מה ההבדלים בנייהם בכלל מה ההבדל בין רטט רגיל לכפול מצב טורבו וכדומה
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום וחג שמח! מישהו בבקשה יכול להגיד לי מתי יצא ה-ר300 של ati ובאיזו מהירות (גם של הזיכרון אם אפשר)?
-
- 19 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אז ככה, הMX1000 (חלק מMX5000) שבק חיים אחרי 6 שנים לערך.. קניתי לו סוללה חדשה אך ללא הועיל... נראה כי אין ברירה והגיעה העת לעכבר אלחוטי חדש.. צרכים: לא גיימינג, אלא בעיקר שימוש יומיומי כללי אבל גם גרפיקה - םוטושופ ואוטוקד למשל.. במשרד השתמשתי עד לא מזמן בעכבר אופטי הכי פשוט של מיקרוסופט שחוץ מזה שהיו חסרים לו כפתורי צד היה סך הכל בסדר.. עכשיו קבלתי למשרד לוג'יטק G300 כאילו אני איזה שחקן בכל אופן עכבר חמוד, קצת קטן... תקציב? אין לי מושג מה נורמלי היום אז משהו סביר+.. הצעות?? תודה!!
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
FD32 פטנט לא נורמלי - מפרמט דיסקטים של 1.44 ל 32MB וגם יכול לקרוא ולכתוב ל LS240 תראו בעצמכם
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אז ככה .. חבר שלי היה לא (ככה הוא חשב) בעיה עם המעבד והוא הביא לי את זה לניסוי. כשחיברתי את המעבד פנטים 4 ללוח שלי הכל דפק כמו שעון...חבר שלי הבין שזאת בעיה אחרת ועזב עכשיו - אני לא חיברתי את ההיטסטיק כמו שצריך כשסמתי את המעבד שלי במקום ... סגרתי את המחשב בידיעה שהכל בסדר והפעלתי אותו(!!!)עכשיו מה קרה - אני הפעלתי אותו ואחרי כל איזה דקה הוא נכבה לי! לא ידעתי מה לעשות... הפעלתי אותו שוב ושוב ושוב והוא פשוט התכבה ... בסוף פתחתי אותו ובתעות נגעתי בהיטסטיק והבנתי שהוא היה ממש לא מחושר טוב(לא סגרתי את הידיות שם נכון) בקיצור עכשיו אחרי כל המקרה המעבד פועל כמו שצריך ואני פשוט רציתי לדעת בעם זה פגע או יכל לפגוע במעבד .. ומה גרם לזה שהוא לא עלה בלהבות? (אני יודע אני יודע אני…
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי, מחפש המלצה לרמקולים שיהיה אפשר לחבר ללא USB (חיבור לחשמל ו-audio in) שיהיו כפתורי ווליום פיזיים גדולים ונוחים ללא סאב וופר, קטנים ופשוטים.
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
אוקיי חברה היום הפעלתי לראושנה את הרמקולים האלה על המחשב ויש לי דבר אחד להגיד!! רמקולים תותחיים!!!!!!!! איכות מצויינת, עוצמה חזקה מאד, והסאב... אין מילים לתאר פשוט ענק!!! הסראונדים מצויינים!! ויש גם שלט בקיצור למי שיש 1300 שקל בערך ורוצה לקנות רמקולים שיקנה אותם!! יתרונות עוצמה, איכות, סאב וופר גדול וחזק 40 וואט אר.אמ.אס, 4 סטלייטים 10 וואט אר.אמ.אס כל אחד (80W הכל) שלט עם שליטה על העוצמה, על הבאס, על הטריבל, סראונד, סנטר, כיבוי/הדלקה, השטקה,סטראו/דולבי. תצוגה על הרמקול הקידמי ימני. חסרונות אין תמיכה במחשקים 4.1, ולניצול שלם של ה-יציאה הדיגיטלית יש צורך בכרטיס פורס של DVD לסיכום אם אתם מעדיפים עוצמה איכות ושמיעה מעולה בסרטי DVD (ומקום טוב לסאב) אז הם שווים את ה-1300 שקל א…
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי כמו שכתוב בכותרת אני מחפש מקלדת גיימינג ואוזניות גיימינג לגבי עכבר כבר בחרתי את DEATHADDER כי הוא טוב לידיים קטנות יחסית. באוזניות אני יודע שיש את STEELSERIES ו-PLANTRONICS RAZER וגם במקלדות יש את לוג'יטק כמובן ו RAZER על מה אתם ממליצים לי? תודה
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני מחפש מקלדת אלחוטית משולבת עם עכבר אך אם אין אחת שמתאימה מבחינת מחיר אז עדיף רק עכבר טוב אלחוטי , המטרה היא חדר ישיבות שמחובר לברקו (מקרן) , בכל יום נשתמש במקלדת או העכבר במשך כחצי שעה בלבד אך על המקלדת והעכבר לעבוד טוב ממרחק של 4-5 מטר ורצוי אפילו עד 6 מטר (בלי לרוקן סוללות כל מספר ימים (בסך הכל השימוש יהיה כל ישיבה למשך חצי שעה)) . הסכום שיש ברשתי הוא כ 400 ש"ח אם אין מקלדת מתאימה וטובה במחיר הזה אז עדיף רק עכבר טוב שיוכל לשמש לאותה מטרה ( חשוב שיעמוד בטווח הגדול בצורה טובה) . תודה
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שמתי לב למחירים שונים בכבלים HDMI והרי זה לא כבל שמעביר אות אנלוגי אשר מושפע מרעשים זה כבל שמעביר אות דיגיטלי לכן או שהוא מעביר או שלא מעביר אות אם הוא ארוך מדי יתכן כי לא יצליח להעביר אות אז למה מוכרים לנו כבלים מזהב יהלומים ושאר ירקות עובדים עלינו או לא ???????
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מכיוון שכנראה בקרוב, גם הכבלים יספקו שירותי אינטרנט האם נצטרך(כמו ב-asdl) כרטיס רשת?
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מחפש אוזניות נוחות וטובות לעריכת וידאו (מקצועית) לשעות הלילה, לא להעיר את הבית.... חשוב שיהיה צליל נקי ומדוייק, ולא באסי מידי ועמום, כמובן מכסה את כל האוזן ולא INEAR. מכל האוזניות הזולות יחסית, יש הבדלים מהותיים ? http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=353086 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=401877 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=372732 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=16300
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש כבל micro usb לנתונים בלבד,ללא טעינה. שכשאחבר את הנייד למחשב הטלפון לא יטען?
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
למישהו יש ניסיון עם המקלדות מהסוג הזה, ויכול להגיד האם הן נוחות לשימוש? (על פניו הן הרבה יותר ניידות מאשר מקלדות סטנדרטיות, שזה יתרון משמעותי מבחינתי, ואני שוקל לקנות מקלדת כזו עבור הטבלט שלי) כמו כן, מאיפה אפשר להשיג מקלדות כאלה עם מבנה סטנדרטי? כמו: (נקודות רגישות - שורת רווח בין החצים למקשי ה-Del\End\PgUp, Shiftים ארוכים, Enter עם חלק תחתון ארוך. עדיפות גם למקש Backspace ארוך, אבל זה פחות קריטי. אגב, יש שם לסטנדרט הזה של מבנה המקלדת?)
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
לאחר שהוחלף לי במעבדה לוח אם חדש (דגם שונה ממה שהיה לי), המערכת לא מזהה את העכבר שלי המחובר בעזרת חיבור PS2. כאשר אני מחבר אותו אז נשמע צפצוף קצר והאור שבעכבר נדלק ומהבהב, אך אין תזוזה. מה יכולה להיות הבעיה? האם קשור ללוח אם? (כאשר לקחתי את העכבר הנ"ל למעבדה , הוא כן עבד! בבית-לא !) נ.ב. בבקשה לא להגיד לי להחליף לעכבר USB - יש לי סיבה למה אני עובד דווקא עם העכבר הספציפי הזה.הוא נוח מאוד ועובד הכי טוב מכל העכברים שבדקתי עם תוכנה שאני עובד איתה
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
קודם כל, עלי לשבח את חברי הצוות על האתר החדש ועל שצירפו עוד אתר חומרה לחגיגה, אחד מיני רבים בעולם. כן ירבו... ולענינינו: האם הייתם קונים את הלוח הנ"ל? קראתי ביקורות, שאלתי משתמשים לדעותיהם, ורובם הגדול לא יכול היה להפסיק לשבח אותו. מה דעתכם על הלוח? הוא זול, יציב, מהיר, יש בו את הצ'יפסט SiS 735 החדש... האם הוא עדיף על AMD 760,בלי קשר למחיר? אם הייתם חייבים לקנות השבוע לוח אם חדש ל Athlon 1.4GHz שלכם, האם הייתם קונים אותו, בהנחה שהיה ניתן להשיגו במקום מגוריכם? הוא גם נותן לעשות שימוש בSDRAM ו DDR (לא בו זמנית)... הוא גם נורא יפה, אגב...
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-