ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
בשביל ישיבות ארוכות, שלא יכאב בכלל (במרפקים, בגב התחתון) מישהו מכיר (וישב) ויכול להמליץ? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי אני טס לארצות הברית עוד 10 ימים ואני רוצה לקנות ספק כוח עד 150$ וראיתי את האנטק של 550 וט במחיר שנכנס לתקציב אבל האם אני צריך 550 וט (תראו את המפרט שלי) ומה זה יעזו לי חוץ מיציבות אז האם לקנות אותו או לקנות משהוא אחר או לא לקנות בכלל
-
- 21 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני צריך לחבר בין מחשב למחשב הנייד האם אני יכול לחבר בינהם דרך קו טלפון (ישיר מודם אל מודם או שאני יכול לחבר בינהם דרך כבל lpt ל lpt אם קיים אחד כזה ומה עדיף
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אוקיי , יש לי 300שקל למארז , אני רוצה משהו יפה , ניתן לחרוג באיזה 50-60שקל , לא יותר(ממש גג , אפילו 370 אי אפשר) אני רוצה חלון , ומארז נוח , יש לי כבר מאוררי לדים ושטויות אז לא איכפת לי כמה מאוררים וכ'ו
-
- 27 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מישהו יודע איפה אפשר לקנות כזה מפצל מכ.המסך ל-2 מחשבים? (עדיף אחד עם מגבר) (בדומה למכשיר שפועל בחנויות מחשבים). אני מנסה לחבר מסך שלישי למחשב שלי (לוח אם בעל AGP בלבד שמחובר אליו 5900XT) שמחוברים אליו מסך CRT 17" בחיבור D-SUB ופלאזמה 42" בחיבור DVI. תודה. נ.ב אם למישהו יש רעיון אחר שלא חשבתי עליו (שלא כולל שימוש ב-TV OUT!) מוזמן להציע.
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
אני מחפש מדפסת לייזר משולבת (לא חייב פקס, אבל עדיף שיהיה כלול) חסכונית ואמינה. אין יותר מדי דרישות מלבד העובדה שתהיה מספיק פופולארית כך שאוכל להשיג טונרים תואמים ולא מקוריים יקרים. לכן, תקנו אותי אם אני טועה, מעדיף HP. ראיתי את ה*127FN באילת בכ-590 ש"ח והיא נראת לי עונה על כל הדרישות. מה דעתכם? לגבי העכבר, אולי למישהו יש ניסיון איתו במקרה? ראיתי ביקורת ביוטיוב שם אומרים שהוא לא רע בכלל ביחס ל-G700 (לשימוש משרדי) ואחרי שנה הוא עדיין עבד כמו שצריך. אני מעוניין להזמין מאיביי שם המיר כ-140 ש"ח. http://www.ebay.com/itm/Rapoo-7800P-Laser-Mouse-for-Wireless-Gaming-2-4-GHz-1600dpi-6-Key-Black-/311111660663?pt=Mice&hash=item486fb33477
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מכיוון שכנראה בקרוב, גם הכבלים יספקו שירותי אינטרנט האם נצטרך(כמו ב-asdl) כרטיס רשת?
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
קודם כל רציתי לדעת אם מישהו מכיר את העבר והתנסה איתו באופן אישי, והאם הוא שווה את הכסף או שבחצי מהסכום אפשר לרכוש עכבר לא פחות טוב. מכל הביקורות שקראתי עד עכשיו מאוד התרשמתי, מאוד נדיר למצוא מילה רעה על העבר הזה. אני משחק בעיקר משחקי יריות, אבל חשוב לי שיהיה לי נוח באופן כללי לכל סוגי המשחקים והשימושים השונים. שאלה נוספת, מה ההבדל בין שני הגרסאות האלה: Logitech G900 Chaos Spectrum Wireless Gaming Mouse - Black Logitech G900 Chaos Spectrum 910-004607 RADIO+CABLE, PC Mouse, PC / Mac, 4-ways לא מצאתי לזה תשובה חד משמעית עדיין. המחיר הכי זול שהצלחתי למצוא זה באמאזון UK ב600 שקלים עד הבית. אם מישהו מכיר דרך זולה יותר להשיג את העכב…
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
- 2 followers
-
-
אני מחפש מארז חדש מאלומניום שיהיה כמה שיותר קטן (בטוח שלא full tower) וקל. שיהיה לו מראה סולידי ורגיל ולא עם כל השטויות שיש למארזים החדשים עם הדלתות השקופות והיציאות בקדמת המארז. המחשב הולך לעמוד בסלון ולכן צריך שהוא יראה בהתאם. דגש על שיהיה קטן וקל כמה שאפשר. תודה לעוזרים.
-
- 21 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני צריך פד ל-G5 שלי משהו שיחליק אותו טוב, אז מה כדאי ג'ל, בד....? תקציב מקסימום 30 ש"ח
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שאלה בקשר לספקי כוח: מה קורה במצב שמחברים ספק כוח בעוצמה לא מספקת ללוח אם? האם יתכן נזק ללוח? למעבד? קניתי לפני 6-8 חודשים בערך מארז מאקסלנט. על הספק כוח כתוב 300w max אבל רואים עליו שהוא בלי שם. ערכתי חיפוש על שם הדגם ועכשיו אני לא כל כך בטוח שהספק באמת מסוגל ל300w. שם הדגם הוא mps-8831 אבל הוא נמצא על המדבקה של אקסלנט... אני אמור לקבל לוח kt266a ואתלון xp בימים הקרובים. האם אני יכול לנסות לחבר אותם לספק הזה ללא חשש מנזק ללוח??
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
- 21 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מישהו יודע איפה אפשר לקנות את המארז השולחני השחור הזה של הניורון הום טיטר או איזה מארז דומה לו אבל בסדר מחירים נורמאלי לא את המארז הזה של קולר מאסטר שעולה איזה 1500 ש"ח בלי ספק
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אחרי שיצאו כבר כל ההשוואות באתרי חומרה המובילים לאיזו מסקנה אפשר להגיע שהרדאון 8500 יותר טוב מגי פורס 3 טיטניום 500 או מהגי פורס 3 הרגיל לפחות ? ומה אתם ממליצים לקנות לשחקן משחקי מחשב כבד ? כמה זמן אני יוכל לסחוב במשחקים חדשים עם גי פורס 2 אם איקס ? ואתלון 1.4 256 זכרון והאם יש ואתם יודעים איפה לקנות מחשב נייד מספיק חזק גם למשחקים ?
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אחרי שנתיים וחצי עם ה MX 1000 התקלקל לו אחד הכפתורים והחלטתי לנצל את האחריות. ליבואן לא היה את ה MX 1000 והציע לי בתמורה את ה MX 1100 למרות שאינו נטען. כשהגעתי הביתה הזדעזעתי מהביצועים המחרידים של העכבר הזה. התנועות הקטנות שלו פשוט איומות. בהתחלה חשבתי שזאת בעיה חומרתית אבל אחרי חיפוש קצר ברשת לא חסרות תלונות על הנושא. למרות שקראתי על העכבר הזה הרבה אני לא מבין איך לא שמעתי על זה עד שנתקלתי בבעיה. הקלקה על לינקים הופכת להיות מטלה מייגעת עם העכבר הזה במיוחד אם "נחתחת כמה מילמטרים מהלינק או הצ'קבוקס ואתה צריך להזיז את הסמן ביתר עדינות. ולדוגמא, ציור עיגולים קטנים בצייר - בכלל משימה בלתי אפשרית. העיגולים יצאו מרובעים במקרה הטוב, דבר שלא היה ב MX 1000 או כל עכבר אחר שניסיתי. …
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אם למשל ניקח את העכבר שיש לי בבית, הדגם הכי פשוט של לוג'יטק אני חושב. לעומתו עכבר שעולה 500 שקל ומעלה, מה ההבדל מבחינת ביצועים. (עזבו אל חוטי ושטויות כאלה, מעניין אותי רק ביצועים). תודה לעונים.
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מכיר מישהו כזה ורציתי לדעת האם אתם מכירים ;D [poll] [opt] מכיר [/opt] [opt] מכיר אחד עם 1.4Ghz [/opt] [opt] לא מכיר [/opt] [opt] לא מכיר מישהו עם P4 [/opt] [/poll]
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום רב, אני מחפש מדפסת שיכולה לעבוד עם דוס אבל לא מגושמת מדי ולא יקרה. מאחר וכבר פרסמתי בעבר הודעה אך לא קיבלתי תוצאה מתאימה. אני מבקש, אם יש לכם הצעות תשלחו לי. בתודה מראש, ליעד
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
http://www.monarchcomputer.com/Merchant2/merchant.mv?Screen=PROD&Store_Code=M&Product_Code=100186&Category_Code=c1-Aspire איך המארז הזה? הוא טוב? האוורור בו טוב? כי אני אולי מתכנן לעשות OC... עם המארז מגיע ספק, איך הספק? נראה לי הוא מודולרי, מה דעתכם? אני מאוד אהבתי את המארז.
-
- 21 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מפעיל אותו ומנסה להתקין את מה שצריך וזה רושם לי ככה : http://www.siz.co.il/my.php?i=mdlo5ljdzzjm.jpg שם השלט : dual rumble pro usb controller אפשר את הדרייבר או מה שצריך כדיי שזה יעבודד?
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי, אני מחפש לרכוש מדפסת ביתית משולבת, לצרכי הדפסה וסריקה ופקס, במחיר של עד 700. היתה לי עד עכשיו canon mx455 אבל משום מה הפסיקה לקחת את הדפים מהמגש וזה מעצבן. אני מחפש מדפסת שראשי הדיו שלה יהיו במחירים יחסית נורמאליים, ושלא בהכרח חייב לקנות ראש מקורי אלא אפשר לעבוד עם חלופי. עוד אני מחפש שיהיה למדפסת אפשרות להכניס דפים למגש ולא מגש שבולט החוצה. בנוסף, אם אפשר הדפסה דו צדדית אשמח. תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
- 2 followers
-
-
-
שבת שלום , בימים האחרונים המערכת שלי התחילה לזייף לכבות ולהדלק מעצמה כנראה הזמן עשה את שלו , מערכת aiwa משנות ה90. אני מתלבט עכשיו אם לקנות מגבר ממש זול 500-600 שקל ולחבר אליו את הרמקולים שנותרו תקינים ומי שמכיר יודע שהרמקולים של aiwa הם פיצוץ או לקנות רמקולים למחשב באותו סכום ? מה עדיף ? התחושה האישית שלי שרמקולים למחשב לא ברמה של הרמקולים האלה אבל אני מזמן לא בעסק הזה אז אני לא יודע.
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-