עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by The Ball,

אני מחפש מארז חדש מאלומניום שיהיה כמה שיותר קטן (בטוח שלא full tower) וקל. שיהיה לו מראה סולידי ורגיל ולא עם כל השטויות שיש למארזים החדשים עם הדלתות השקופות והיציאות בקדמת המארז. המחשב הולך לעמוד בסלון ולכן צריך שהוא יראה בהתאם. דגש על שיהיה קטן וקל כמה שאפשר. תודה לעוזרים.

• 21 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. Started by yotamoo,

שלום וחג שמח! מישהו בבקשה יכול להגיד לי מתי יצא ה-ר300 של ati ובאיזו מהירות (גם של הזיכרון אם אפשר)?

• 19 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. Started by nigger84,

שלום לכולם. אני מחפש מדפסת ביתית עם סורק וחיבור wifi. תקציב - עד 450. חשוב לי מאוד - עלות הדפסה נמוכה. אם אפשר גם כולל פקס אבל לא חובה. לגבי איכות הדפסה - אפשר להתפשר. תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. היי מבקש בבקשה המלצה עדיף מבעלי ניסיון בתחום בין מיקלדות : [h=1]Razer BlackWidow Tournament Edition 2014[/h]http://ksp.co.il/?uin=23951 [h=1]Roccat Ryos MK Advanced Mechanical[/h]http://ksp.co.il/?select=.1042..218..1286..343..2022.&list=1&sort=2&glist=1&uin=21148&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 חושש מה ROCCAT לחצנים שחורים, הלחיצה צורכת מאמץ רב יותר, 60 מילגרם מול לחיצנים ירוקים של RAZER שהם 50 מילגרם. השמח לאמלצות נוספות ...

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  5. חשבתי על: Microsoft Basic Optical Mouse אבל בכל אתר מראים אותו בצורה אחרת למשל: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4757 http://ksp.co.il/hmain.php?uin=401 או Microsoft Wheel Mouse Optical שדיי קשה להשיג אותו(הם לא אותו דבר?) או בכלל עכבר של חברת genius, נראה שיש להם אחלה דברים. http://tms.co.il/product/5569 *מעוניין לקנות מ- TMS*

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. Started by PeaS,

אוקיי אז אני צריך להחליט על המפרט כמה שיותר מהר, עדיף בפחות משעה. לפי מה שעיתי "על רגל אחת" זה יוצא קצת ויתר מ3000 ש"ח. אז מהר... בזיגזג יש בנדל של athlon xp 1600+ Gigabyte GA-7VTX-H 256MB DDR MICRON ב$320 עכשיו הHD, אני צריך שתענו לי כבר איזה פה כונן תקליטורים-ACTIMA X 52 זה 33$ דולר בזיגזג. כ. מסך-HERCULES 3D Prophet III Titanium 200 בזיגזג-229$ מארז-TASK TK-3003 בזיגזג כמובן-48$ מקלדת,כ. רשת, עכבר, וכונן דיסקטים אני יעביר מהמחשב הישן, כרטיס קול מובנה בלוח אם. סה"כ 630$, אבל צריך להוסיף גם את הHD שעוד לא עניתם לי, והוא יהיה 160-200$. ו... אופס, זה יוצא כמעט 4000, אבל לא נורא. אז מה אתם חושבים על המפרט? לשנות? להוסיף? להוריד? עריכה-שיניתי את הטופיק, שמח?

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. Started by SomeOneDudOrg,

שלום יש לי את המקלדת MK GLOW ורציתי לשאול האם יש דרך לשלוט על ה Illuminated ? יש מעיין תנוע של גל כזה יפה ורציתי לדעת איך אני עושה את זה כי אני לא מוצא את הדרך ולא מצליח למצוא בגוגל... אם יש פה מישהו שיודע אשמח לעזרה תודה לעוזרים!!

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  8. היי, אני מעוניין לקנות כרטיס טלוויזיה איכותי (לא של FLYVIDEO : ) לפי הכתבה במנטור ה Hauppauge הוא מעולה, האם הוא יותר טוב מה PINNACLE שבארץ ? תודה.

• 26 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. FD32 פטנט לא נורמלי - מפרמט דיסקטים של 1.44 ל 32MB וגם יכול לקרוא ולכתוב ל LS240 תראו בעצמכם

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. Started by Erez360,

שלום לכולם אוכל לקבל כאן המלצה למדפסת משולבת? מדפסת , סורק , מכונת צילום , פקס. אם אפשר אשמח לראות גם דגמים בלי פקס. הדרישות: חיסכון בדיו-עדיפות למדפסת שבא הדיו מחזיק יותר זמן. צילום ספרים-שהמכונה תדע לצלם דף מספר. מכונה משובלת-דגם שידוע שהוא טוב , מוכר כטוב שיש עליו ביקורות וחוות דעת טובות. שלא אצטרך לתקן אותו כמו שמתקנים מוצר לא מוצלח. פחות או יותר אלו הדברים החשובים ואשמח לראות כמה דגמים. תודה לכולם וחג שמח

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. כרגע יש לי עכבר אופטי של מיקרוסופט אני גיימר אז אני קונה עכבר של logithec mx500 וגם פאד חדש חשבתי על still pad או ice mat אבל אין לי מושג איפה למצוא את הפאד באתר בארץ ושאני יוכל לבטוח בו, אז מה שאני מבקש זה בעצם לקבל אתר ישראילי בו נמצאים הפאדים הללו וגם לדעת מה ההבדל בין עכבר אופטי של מיקרוסופט והעכבר האופטי הזה של לוגיטק mx500 ? תודה מראש

• 19 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. Started by KF,

אהלן, חיפשתי קצת באייביי אחר כמה עכברים של razer.. האם כדאי להזמין משם או שיש זיופים ? התקציב הוא עד 200 ש"ח ואין עדיפות לעכבר אלחוטי.. גם חוטי יתאים. חשבתי על זה: http://www.ebay.com/itm/Razer-RZ01-00360100-R3G1-Abyssus-3500DPI-Gaming-Mouse-/150664887364?pt=UK_Computing_ComputerComponents_KeyboardsMice&hash=item231453bc44 http://www.ebay.com/itm/Razer-DeathAdder-Pro-Gaming-Lazer-Mouse-3-5Ghz-3500dpi-/120756925474?pt=UK_Computing_ComputerComponents_KeyboardsMice&hash=item1c1dac7422 יש אלטרנטיבות אחרות ? נ.ב עד היום השתמשתי עם עכבר ג'נרי פשוט..

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. Started by jackhammer,

שלום לכולם. אני יודע שבמצבעים של תקופת החגים רצו פה מלא המלצות על עכברים אבל לא ממש הייתי צריך עכשיו חדש... עכשיו גיליתי שיש לי בעיה בעכבר שלי (G500 של לוג'יטק), הקליק הימני מזייף.... וזה די קריטי למשחקים. אני מחפש המלצה לעכבר שיתאים ליד יחסית גדולה. ימני. ושיהיו לו כפתורים של קדימה אחורה. בנוסף אם יש לו free scroll זה יהיה ממש ממש נחמד כי מאוד התרגלתי לזה וזה ממש נוח. לגבי המחיר, עד 75$ בחו"ל כולל המשלוח או 300-350 שקל בארץ (שזה 75$) מודה מראש לעוזרים

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. Started by j,

אז ככה, הMX1000 (חלק מMX5000) שבק חיים אחרי 6 שנים לערך.. קניתי לו סוללה חדשה אך ללא הועיל... נראה כי אין ברירה והגיעה העת לעכבר אלחוטי חדש.. צרכים: לא גיימינג, אלא בעיקר שימוש יומיומי כללי אבל גם גרפיקה - םוטושופ ואוטוקד למשל.. במשרד השתמשתי עד לא מזמן בעכבר אופטי הכי פשוט של מיקרוסופט שחוץ מזה שהיו חסרים לו כפתורי צד היה סך הכל בסדר.. עכשיו קבלתי למשרד לוג'יטק G300 כאילו אני איזה שחקן בכל אופן עכבר חמוד, קצת קטן... תקציב? אין לי מושג מה נורמלי היום אז משהו סביר+.. הצעות?? תודה!!

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. Started by Forest14,

יש לי גויסטיק יחסית ישן. אין לו חיבור לUSB (אלא לדעתי, לפורט שהיה בכרטיסי קול ישנים) איפה ניתן להשיג, אם בכלל?

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. Started by dorman2,

כשאני מחפש פרטים על המוצר ב GOOGLE מופיעים רק אתרים ישראלים. כשנכנסים לאתר TEAC אין בכלל קטגוריה של מקלדות עכברים. מה הוא מקור המוצר? יש להם אתר?

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. שלום לכולם. בחופש אני עומד לקנות מחשב חדש, עם עכבר MX518 בעקרון למשחק הספציפי הזה...[Counter-Strike ] עכשיו אני רוצה גם פד לעכבר, הכי איכותי שאפשר למצוא למשחק הזה בתקציב של עד 24$ מ- Newegg . תודה מראש , אביאל.

• 26 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. מכיוון שכנראה בקרוב, גם הכבלים יספקו שירותי אינטרנט האם נצטרך(כמו ב-asdl) כרטיס רשת?

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. Started by SharP,

אז ככה .. חבר שלי היה לא (ככה הוא חשב) בעיה עם המעבד והוא הביא לי את זה לניסוי. כשחיברתי את המעבד פנטים 4 ללוח שלי הכל דפק כמו שעון...חבר שלי הבין שזאת בעיה אחרת ועזב עכשיו - אני לא חיברתי את ההיטסטיק כמו שצריך כשסמתי את המעבד שלי במקום ... סגרתי את המחשב בידיעה שהכל בסדר והפעלתי אותו(!!!)עכשיו מה קרה - אני הפעלתי אותו ואחרי כל איזה דקה הוא נכבה לי! לא ידעתי מה לעשות... הפעלתי אותו שוב ושוב ושוב והוא פשוט התכבה ... בסוף פתחתי אותו ובתעות נגעתי בהיטסטיק והבנתי שהוא היה ממש לא מחושר טוב(לא סגרתי את הידיות שם נכון) בקיצור עכשיו אחרי כל המקרה המעבד פועל כמו שצריך ואני פשוט רציתי לדעת בעם זה פגע או יכל לפגוע במעבד .. ומה גרם לזה שהוא לא עלה בלהבות? (אני יודע אני יודע אני…

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. Started by LermanIsUberCool,

התוצר הסופי מיועד לOC Intel P4 - 1.6a 478PIN 512k Cache EPOX EP 4G4A+ 845G 533NHZ CORSAIR 256MB DDR333 CMX256A-2700C2 x2 Maxtor 40GB 5400RPM Enermax FS-710-B 350W פלוס צורב, סידי, וTI 4400 שכבר יש לי

• 26 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. Started by Real_Me,

השאלה הזו צצה מכיוון שהכונן הנוכחי יישאר במחשב הנוכחי ואלו בחדש שיגיע לא מותקן אחד. השאלה אם אפשר להסתדר בלעדיו ואם הוא לא נחוץ במיוחד במקרי חרום. למשל, לפני כמה חודשים הדיסק שלי נפל ושחזרתי את החומר עם תוכנית שהותקנה על תקליטונים. אז אולי אני עונה לשאלה של עצמי שלא לדבר שמחיר כונן בטל בשישים לעומת כל המחשב אבל מעניין אותי לדעת מה דעתכם.

• 19 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. Started by ykg,

היי, מחפש המלצה לרמקולים שיהיה אפשר לחבר ללא USB (חיבור לחשמל ו-audio in) שיהיו כפתורי ווליום פיזיים גדולים ונוחים ללא סאב וופר, קטנים ופשוטים.

23. יש לי שאלה יש לי מדפסת של Hp שקיבלתי ממשהו שעבד פעם ב-hp הדגם הוא: hp 895 cse מדפסת הזרקת דיו כמובן אני צריך דיו למדפסת רציתי לשאול אתכם מהן האופציות העומדות לרשותי חוץ ממחסנית מקורית של hp כי זה עולה מלא כסף ניסיתי לקנות מחסנית משומשת מ dmo נדפקתי ראש המחסנית מלוכלך מאוד (מדיו כמובן) צריך לנקות אותו אך הניקיון דורש דיו מן המדפסת מה שממש לא יעיל ונראה לי שהדיו נגמר במהירות מפתיעה 20 דפים וזהו אין צבעים חוץ מורוד וורוד יש המון אני לא מבין כנראה תקלה במילוי המחסנית אבל זה מעצבן זה קרה לי פעמים רבות רבות מדי עכשו אני מגיע לעצם השאלה מה אני יכול לעשות יש עוד אפשרויות חוץ מדיו מקורי ומשומש אולי ערכה למילוי עצמי או משהו ואם לא תוכלו לייעץ לי בעניין הדיו המשומש האם זה משתלם יות…

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. Started by asaf556,

שלום אני רוצה לקנות מקלדת חדשה לאחר שהX6 שלי חדלה לפעול בפתאומיות אני מחפש מקלדת גיימינג טובה אני מטלבט מה לקנות וראיתי את שתי המקלדות האלה מה ההבדל בינהם?מי מומלצת יותר?והאם יש מקלדת אחרת שמומלצת יותר מהמקלדות האלה ? תודה מראש לעונים

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. קודם כל רציתי לדעת אם מישהו מכיר את העבר והתנסה איתו באופן אישי, והאם הוא שווה את הכסף או שבחצי מהסכום אפשר לרכוש עכבר לא פחות טוב. מכל הביקורות שקראתי עד עכשיו מאוד התרשמתי, מאוד נדיר למצוא מילה רעה על העבר הזה. אני משחק בעיקר משחקי יריות, אבל חשוב לי שיהיה לי נוח באופן כללי לכל סוגי המשחקים והשימושים השונים. שאלה נוספת, מה ההבדל בין שני הגרסאות האלה: Logitech G900 Chaos Spectrum Wireless Gaming Mouse - Black Logitech G900 Chaos Spectrum 910-004607 RADIO+CABLE, PC Mouse, PC / Mac, 4-ways לא מצאתי לזה תשובה חד משמעית עדיין. המחיר הכי זול שהצלחתי למצוא זה באמאזון UK ב600 שקלים עד הבית. אם מישהו מכיר דרך זולה יותר להשיג את העכב…

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים