עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by liad88,

שלום רב, אני מחפש מדפסת שיכולה לעבוד עם דוס אבל לא מגושמת מדי ולא יקרה. מאחר וכבר פרסמתי בעבר הודעה אך לא קיבלתי תוצאה מתאימה. אני מבקש, אם יש לכם הצעות תשלחו לי. בתודה מראש, ליעד

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. Started by deluxe,

אני מחפש משטח לאחד העכברים האופטיים המומלצים בפורום (ואולי גם לייזר).לאחר חיפוש בפורום ראיתי שיש המלצות רבות על משטחים של SteelSeries ובמיוחד QCK. בשל העדפתי למשטח עבה וגדול יותר מה-QCK הסטנדרטי מצאתי מס' משטחים שיכולים להתאים. SteelSeries QCK+ heavy SteelSeries NP+ כמו כן, ראיתי מס' דגמים שרציתי לדעת מה מיוחד בהם: 4HD ו-9HD. אשמח אם למישהו יש חו"ד על המשטחים הללו ויוכל לעזור לי לבחור את המתאים ביותר עבורי. תודה רבה!

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. אני מפעיל אותו ומנסה להתקין את מה שצריך וזה רושם לי ככה : http://www.siz.co.il/my.php?i=mdlo5ljdzzjm.jpg שם השלט : dual rumble pro usb controller אפשר את הדרייבר או מה שצריך כדיי שזה יעבודד?

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. Started by Shasoosh,

אחרי שנתיים וחצי עם ה MX 1000 התקלקל לו אחד הכפתורים והחלטתי לנצל את האחריות. ליבואן לא היה את ה MX 1000 והציע לי בתמורה את ה MX 1100 למרות שאינו נטען. כשהגעתי הביתה הזדעזעתי מהביצועים המחרידים של העכבר הזה. התנועות הקטנות שלו פשוט איומות. בהתחלה חשבתי שזאת בעיה חומרתית אבל אחרי חיפוש קצר ברשת לא חסרות תלונות על הנושא. למרות שקראתי על העכבר הזה הרבה אני לא מבין איך לא שמעתי על זה עד שנתקלתי בבעיה. הקלקה על לינקים הופכת להיות מטלה מייגעת עם העכבר הזה במיוחד אם "נחתחת כמה מילמטרים מהלינק או הצ'קבוקס ואתה צריך להזיז את הסמן ביתר עדינות. ולדוגמא, ציור עיגולים קטנים בצייר - בכלל משימה בלתי אפשרית. העיגולים יצאו מרובעים במקרה הטוב, דבר שלא היה ב MX 1000 או כל עכבר אחר שניסיתי. …

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by Joovi,

שלום. יש לי כרטיס מסך Voodoo3 3500TV. אני יכול לראות טלוויזיה במחשב בעזרת כניסה לאנטנה. התוכנה שאיתה אני צופה בטלוויזיה פשוט גרועה! מישהו יודע אם אני יכול להחליף את התוכנה? בכל מקרה אני ממש צריך את זה. מצפה לתגובה יובל נ.ב- מנהלים בבקשה לא למחוק את ההודעה כמו פעם שעברה....

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. המערכת שלי: AMD 1.33 Hercules GeForce 2 MX/400 256 SD-Ram איזו תוצאה אני אמור לקבל? (אני לא אומר לכם את התוצאה, אני קודם רוצה לראות מה אתם חושבים וכך להשוות) תודה.

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. Started by urich,

לפני חתי שנה בערך פורסם באתר מדריך להכנת מקלט איפרה לשלטים. http://www.heatseekerz.net/index.php?page=articles&articleid=4&page_number=1 לי יש בבית שלט רחוק קטן ומגניב לדיסקמן שלי כן שמעתם נכון שלט רחוק אינפרה לדיסקמן הנייד ורציתי לדעת עם המקלט שנבנה במדריך והשימוש יתמוך בשלט הזה. מבחינת יצירת המקלט אין לי ממש בעיה אני יודע לעשות כאלה דברים מה אתם אומרים.

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. Started by redti,

שבת שלום , בימים האחרונים המערכת שלי התחילה לזייף לכבות ולהדלק מעצמה כנראה הזמן עשה את שלו , מערכת aiwa משנות ה90. אני מתלבט עכשיו אם לקנות מגבר ממש זול 500-600 שקל ולחבר אליו את הרמקולים שנותרו תקינים ומי שמכיר יודע שהרמקולים של aiwa הם פיצוץ או לקנות רמקולים למחשב באותו סכום ? מה עדיף ? התחושה האישית שלי שרמקולים למחשב לא ברמה של הרמקולים האלה אבל אני מזמן לא בעסק הזה אז אני לא יודע.

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. Started by Ronen Mars,

יש קאטצ' במחיר הזול ? הדיו נגמר מהר ? הדיו יקר ?

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. שלום לכולם. רציתי לשמוע כמה חוות דעת מאנשים שיש להם נסיון אם החברה הזאת. אני הולך לשדרג מקלדת ועכבר. תמיד העדפתי לוגיטק והיתי די מרוצה מהם. אני מתכנת במחשב וגם משחק לכן חשוב שהמקלדת תהיה נוחה וגם טובה ל FPS בעיקרון. במקלדת חשבתי ללכת על זאת: http://ksp.co.il/?uin=15681 מהקצת ביקורות שמצאתי הבנתי שהמקלדת טובה סהכ. מבחינת עכבר גם מהחברה הזאת. http://ksp.co.il/?uin=15829 מה דעתכם? מבחינת לוגיטק ראיתי רק מקלדת אחת סבבה שיהא G105 אבל היא כבר מדגם ישן וקשה להשיג אותה.

11. Started by Randomness,

בשביל ישיבות ארוכות, שלא יכאב בכלל (במרפקים, בגב התחתון) מישהו מכיר (וישב) ויכול להמליץ? תודה

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. שלום! אני צריך עזרה בבחירת מדפסת משולבת טובה (גם ללא פקס) עד 300 ש"ח. חשוב לי שהיא תיהיה חסכונית בראשי דיו ושהם לא יקרים. אשמח אם תוכלו להמליץ לי על כמה אפשרויות. תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by ariel7766,

חברה אני לא יודע מה זה חיבור מולקס כל הזמן אני שומע על זה בקשר ללוח אם ובקשר לחיבור ספק כח תסבירו לי מה זה ואיפה זה נמצא במחשב? למנהלים לא ידעתי איפה לשים את זה אז אם צריך תעבירו תודה!

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by crovei,

אמ.. אז ככה.. אני כרגע לפני קניית כרטיס מסך חדש )כנראה 6800GT( וממה שהבנתי הכרטיסים האלו זוללים חשמל.. הקטע זה שאני לא בטוח אם כדאי לקנות ספק חדש או שהנוכחי שלי יספיק.. כרגע יש לי ספק 400W כנראה ג'נרי ..אני לא ממש בטוח ואני לא יהיה בבית עד מחר, אבל ממה שאני זוכר כתוב על הספק שהוא מותאם לP4 ואם אני לא טועה כתוב שם שהוא של LG tech.. LG בכלל מייצרים ספקים?.. אם לא אז כנראה שהוא ג'נרי בכל מקרה גם ככה אני לא יודע אם 400W יספיק לי.. כי כרגע יש לי Intel P4 3.0 MOBO: Intel 865PERL HD: WD 80G SATA HD2: WD 40G ATA HD3: WD 30G ATA CD 52X צורב DVD של NEC 4 מאווררי 80מ"מ.. 3 במארז+המאוורר של המעבד )סטוק של אינטל( מאוורר 120מ"מ ופלופי וכמובן שבעתיד יש מצב לעוד מאווררים…

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. Started by sxs,

אני מכיר מישהו כזה ורציתי לדעת האם אתם מכירים ;D [poll] [opt] מכיר [/opt] [opt] מכיר אחד עם 1.4Ghz [/opt] [opt] לא מכיר [/opt] [opt] לא מכיר מישהו עם P4 [/opt] [/poll]

16. Started by Zoo-b,

שאלה בקשר לספקי כוח: מה קורה במצב שמחברים ספק כוח בעוצמה לא מספקת ללוח אם? האם יתכן נזק ללוח? למעבד? קניתי לפני 6-8 חודשים בערך מארז מאקסלנט. על הספק כוח כתוב 300w max אבל רואים עליו שהוא בלי שם. ערכתי חיפוש על שם הדגם ועכשיו אני לא כל כך בטוח שהספק באמת מסוגל ל300w. שם הדגם הוא mps-8831 אבל הוא נמצא על המדבקה של אקסלנט... אני אמור לקבל לוח kt266a ואתלון xp בימים הקרובים. האם אני יכול לנסות לחבר אותם לספק הזה ללא חשש מנזק ללוח??

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. החלפתי לפני חודש את כל ראשי הדיו ואחרי שבוע שלא הדפסתי רק ראש אחד עובד (3EBK) שאר המיכלים מלאים אבל לא עובדים. מה יכולה להיות הבעיה ? תודה.

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. Started by Jviega,

שלום. יש לי בעיה מעצבנת, אני משתמש בכמה וכמה תוכנות שפועלות עם הכפתור האמצעי (הגלגלת) של העכבר, בויינדוס 7,כל פעם שאני לוחץ על הכפתור האמצעי הפעולה המיידית שזה עושה זה לקבץ לי את כל הדפי אינטרנט ואת שולחן העבודה לחלונות קטנים באמצע המסך כדאי שאם אני רוצה אני יוכל להחליף- אני לא רוצה את האפשרות הזאת, איך אני מבטל את זה? יש לי עכבור microsoft wireless 5000 ובדקתי באפשריות ואני פשוט לא מוצא דרך לסדר את זה, הצלחתי לבטל את האפקט של מקש הגלגלת אבל הוא גם מבטל לי את המקש שאני משתמש בתוכנות שלי, איך אני פשוט יכול לבטל את האפקט של מקש הגלגלת מבלי לבטל גם את המקש בתוכנות שלי?

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by BlackFly,

אני יכול לקנות אותו בזול.. ויש בו גם יציאה למיני-דיסק כדאי? עכשיו יש לי ויברה 128 מקרטע מאוד.. ???

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. Started by shimon23,

פירמתטי את ה Hd מהדוס ולפני תחילת הפירמוט זה רשם recording current bad clusters - מה זה אומר? זה לא הראה בסוף הפירמוט שיש bad sectors.

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by smadica,

היי, יש לי טלויזיה של brother קצת ישנה ואני לא מוצאת לה שלט. יש לי שלט אוניברסלי global 4. איך אני מסנכרנת ביניהם? ניסיתי ללחוץ על ה-code ולכוון לכיוון הטלויזיה ולא עובד. איך אני יכולה להשיג קוד או משהו כזה? תודה :-\

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by redead,

כרגע אני עם LOGITCH MX1000 הבטריה שלו דיי גמורה כבר וגם העכבר עצמו קצת איבד מצורתו וחשבתי היות ואני טס לקנות חדש. איך הLogitech® Performance Mouse ? יש משהו אחר מומלץ? הוא חייב להיות אלחוטי.

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. צהריים טובים לכולם השאלה שלי היא כזאת לאחר שעשיתי כל מיני חיפושים נתקלתי בהמוןןן מדפסות (hp epson brother וכו' וכו') אני מחפש מדפסת סבירה + לאחי הקטן עכשיו בגדול ראיתי דגמים של epson stylus sx שעל פי קריאת המפרטים שלהם דגם 210 לדוגמא הייתה ניראת סבבה אבל מה שכן לא מצאתי אותה בישראל(שום אתר לא משווק אותה עד כמה שאני הצלחתי לראות) או למשל HP DeskJet F2483 למרות שקראתי בכל מיני מקומות הסתייגויות מהמוצר עקב בעיות הדפסה או שהמדפסת לא עבדה בכלל אז אני אודה לעזרה שלכם אם תוכלו לעזור לי לבחור בגדול אני צריך כמה פרטים 1.שזה לא יחרוג את ה600 ש"ח 2.שהספק הדיו יחזיק למשהו כמו 1000 דפים (שחור,ציבעוני פחות מדאיג אותי...זה לא כאילו כל שני וחמישי נדפיס תמונות) 3.שמחיר הדיו …

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. Started by SharP,

אז ככה .. חבר שלי היה לא (ככה הוא חשב) בעיה עם המעבד והוא הביא לי את זה לניסוי. כשחיברתי את המעבד פנטים 4 ללוח שלי הכל דפק כמו שעון...חבר שלי הבין שזאת בעיה אחרת ועזב עכשיו - אני לא חיברתי את ההיטסטיק כמו שצריך כשסמתי את המעבד שלי במקום ... סגרתי את המחשב בידיעה שהכל בסדר והפעלתי אותו(!!!)עכשיו מה קרה - אני הפעלתי אותו ואחרי כל איזה דקה הוא נכבה לי! לא ידעתי מה לעשות... הפעלתי אותו שוב ושוב ושוב והוא פשוט התכבה ... בסוף פתחתי אותו ובתעות נגעתי בהיטסטיק והבנתי שהוא היה ממש לא מחושר טוב(לא סגרתי את הידיות שם נכון) בקיצור עכשיו אחרי כל המקרה המעבד פועל כמו שצריך ואני פשוט רציתי לדעת בעם זה פגע או יכל לפגוע במעבד .. ומה גרם לזה שהוא לא עלה בלהבות? (אני יודע אני יודע אני…

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. Started by AdiR^SiNaI,

קניתי הגה עם יציאה של USB חיברתי הכול המחשב זיהה התקין את הדריבר אני מנסה להיכנס למשחק הולך לCONTROLS מזיז תהגה שמואלה ימינה דוושות ולא קורה כלום זה לא משנה מה עושים

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.