עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. שלום לכולם. רציתי לשמוע כמה חוות דעת מאנשים שיש להם נסיון אם החברה הזאת. אני הולך לשדרג מקלדת ועכבר. תמיד העדפתי לוגיטק והיתי די מרוצה מהם. אני מתכנת במחשב וגם משחק לכן חשוב שהמקלדת תהיה נוחה וגם טובה ל FPS בעיקרון. במקלדת חשבתי ללכת על זאת: http://ksp.co.il/?uin=15681 מהקצת ביקורות שמצאתי הבנתי שהמקלדת טובה סהכ. מבחינת עכבר גם מהחברה הזאת. http://ksp.co.il/?uin=15829 מה דעתכם? מבחינת לוגיטק ראיתי רק מקלדת אחת סבבה שיהא G105 אבל היא כבר מדגם ישן וקשה להשיג אותה.

2. תודה !

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. Started by SomeOneDudOrg,

שלום יש לי את המקלדת MK GLOW ורציתי לשאול האם יש דרך לשלוט על ה Illuminated ? יש מעיין תנוע של גל כזה יפה ורציתי לדעת איך אני עושה את זה כי אני לא מוצא את הדרך ולא מצליח למצוא בגוגל... אם יש פה מישהו שיודע אשמח לעזרה תודה לעוזרים!!

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  4. צריך המלצה לעכבר טוב עם שיתאים לכל שימושי המחשב אינטרנט/משחקים הכל. וגם מקלדת שתהיה נוחה לאותו שימוש . ששניהם יהיו אלחוטיים ועדיפות לאלחוטיים שיש להם מטען שלא כל שני וחמישי אני אצטרך להתעסק עם סוללות תודה.

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by KoM,

• 21 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. Started by j,

אז ככה, הMX1000 (חלק מMX5000) שבק חיים אחרי 6 שנים לערך.. קניתי לו סוללה חדשה אך ללא הועיל... נראה כי אין ברירה והגיעה העת לעכבר אלחוטי חדש.. צרכים: לא גיימינג, אלא בעיקר שימוש יומיומי כללי אבל גם גרפיקה - םוטושופ ואוטוקד למשל.. במשרד השתמשתי עד לא מזמן בעכבר אופטי הכי פשוט של מיקרוסופט שחוץ מזה שהיו חסרים לו כפתורי צד היה סך הכל בסדר.. עכשיו קבלתי למשרד לוג'יטק G300 כאילו אני איזה שחקן בכל אופן עכבר חמוד, קצת קטן... תקציב? אין לי מושג מה נורמלי היום אז משהו סביר+.. הצעות?? תודה!!

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. Started by rbu99fm,

שלום, אני צריך מדפסת לעבודה משרדית,המון הדפסה בשחור לבן, שליחת פקסים, צילום סורק וכו. מדפסת רצינית ומקצועית לעבודה מרובה. עדיפות ל- HP תודה

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  8. Started by jackhammer,

שלום לכולם. אני יודע שבמצבעים של תקופת החגים רצו פה מלא המלצות על עכברים אבל לא ממש הייתי צריך עכשיו חדש... עכשיו גיליתי שיש לי בעיה בעכבר שלי (G500 של לוג'יטק), הקליק הימני מזייף.... וזה די קריטי למשחקים. אני מחפש המלצה לעכבר שיתאים ליד יחסית גדולה. ימני. ושיהיו לו כפתורים של קדימה אחורה. בנוסף אם יש לו free scroll זה יהיה ממש ממש נחמד כי מאוד התרגלתי לזה וזה ממש נוח. לגבי המחיר, עד 75$ בחו"ל כולל המשלוח או 300-350 שקל בארץ (שזה 75$) מודה מראש לעוזרים

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. שלום. עד עכשיו הסתפקתי בעכבר TEAC כלשהו ב 50 שקלים שהיה זרוק לי בבית. הגלגלת שלו השתגעה ולא גוללת יותר. זו הסיבה שנדרש לו מחליף. אני משתמש בו שימושים משרדיים ומדי פעם משחק בסגנון GTA IV וכו'. לא משהו שדורש דיוק מירבי או משהו בסגנון. רוב הזמן אני אוחז בעכבר אחיזת Plam. יש לי יד יחסית גדולה, כך שדרוש עכבר ממוצע +. ראיתי בת'רד ההיקפי המומלץ, את ה - Microsoft comfort 6000 Bluetrack. יש משהו מומלץ יותר נכון להיום? אהבתי את אופציית ה Bluetrack שמאפשרת לעכבר לעבוד גם על משטחים "קשים". עדיפות לעכבר חוטי בשל העובדה שהם קלים יותר מאלחוטי עם סוללות. יהיה נחמד אם הוא יותאם ליד שמאל גם כן. ניתן למתוח את התקציב לסביבות ה 150 אם זה שווה את ההפרש. אין לי בעיה עם קנייה ב Ebay.

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. Started by blabla2002,

היי אני טס לארצות הברית עוד 10 ימים ואני רוצה לקנות ספק כוח עד 150$ וראיתי את האנטק של 550 וט במחיר שנכנס לתקציב אבל האם אני צריך 550 וט (תראו את המפרט שלי) ומה זה יעזו לי חוץ מיציבות אז האם לקנות אותו או לקנות משהוא אחר או לא לקנות בכלל

• 21 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by Coca Cola,

http://www.monarchcomputer.com/Merchant2/merchant.mv?Screen=PROD&Store_Code=M&Product_Code=100186&Category_Code=c1-Aspire איך המארז הזה? הוא טוב? האוורור בו טוב? כי אני אולי מתכנן לעשות OC... עם המארז מגיע ספק, איך הספק? נראה לי הוא מודולרי, מה דעתכם? אני מאוד אהבתי את המארז.

• 21 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. בעוד כשבוע יגיע המשלוח, המקורי אמור להיות עם CCFL כחול אך נגמר המלאי אז הזמנתי ירוק. http://planet.nana.co.il/elixir/CASE-GREEN.jpg http://ebay2.ipixmedia.com/abc/M28/_EBAY_03553480a14e08256562a430ce30696e/i-1.JPG זה המקורי עם ה CCFL הכחול (כמובן שזה יותר יפה, אך נגמר אין מה לעשות). http://ebay3.ipixmedia.com/abc/M28/_EBAY_44bbfa89840d685a8ec8c71c551a8589/i-1.JPG ואלה ה CCFL הירוקים. סה"כ עלה 42$ , מה אתם אומרים?

• 21 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by ברוס לי,

שמתי לב למחירים שונים בכבלים HDMI והרי זה לא כבל שמעביר אות אנלוגי אשר מושפע מרעשים זה כבל שמעביר אות דיגיטלי לכן או שהוא מעביר או שלא מעביר אות אם הוא ארוך מדי יתכן כי לא יצליח להעביר אות אז למה מוכרים לנו כבלים מזהב יהלומים ושאר ירקות עובדים עלינו או לא ???????

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by YairZ,

ערב טוב לכולם, בתור אחד שמתעסק לא מעט בתוכנות גראפיקה (בזמן האחרון בעיקר בדו-מימד), אני מרגיש שמתפתח לי פרקינסון ביד מהאימפרטור הזוועתי שיש לי. אני צריך משהו נוח ומדוייק יותר ולכן אני חושב על רכישה של לוח גראפי. התקציב פחות רלוונטי, כאשר אמור להיות בטווח של כמה מאות שקלים. כעיקרון אני לא צריך משהו מקצועי, אך מצד שני גם לא בסיסי - במידה ויש דגם משופר בתוספת כספית לא גדולה, אעדיף ללכת עליו. עשיתי מחקר קטן ברשת והגעתי למסקנה שלוחות גראפיים של Wacom הם מהיותר איכותיים ופופלריים שיש, כאשר יש 2 סדרות עיקריות - Bamboo למשתמשים ביתיים ו-intuos לשימושים יותר כבדים ומדוייקים. הקטע הוא שיש מספר דגמים בכל סדרה במגוון מחירים כך שגם לאחר סקירה ברשת לא מצאתי מי הכי תכלס משתלם. אני מעדיף…

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. היי כמו שכתוב בכותרת אני מחפש מקלדת גיימינג ואוזניות גיימינג לגבי עכבר כבר בחרתי את DEATHADDER כי הוא טוב לידיים קטנות יחסית. באוזניות אני יודע שיש את STEELSERIES ו-PLANTRONICS RAZER וגם במקלדות יש את לוג'יטק כמובן ו RAZER על מה אתם ממליצים לי? תודה

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by Natushka,

היי, יש לי לפטופ של דל שלא יכול להציג יותר ממסך אחד נוסף, גם מבחינת החיבורים (חיבור HDMI אחד) וגם מבחינת הכרטיס מסך(אם אני מחבר פלאג USB TO HDMI) ומחבר שתי מסכים השני קפוא, האם תחנת עגינה תאפשר לי לחבר 2 או יותר מסכים למרות הכרטיס מסך?

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by oh,

לאחר שהוחלף לי במעבדה לוח אם חדש (דגם שונה ממה שהיה לי), המערכת לא מזהה את העכבר שלי המחובר בעזרת חיבור PS2. כאשר אני מחבר אותו אז נשמע צפצוף קצר והאור שבעכבר נדלק ומהבהב, אך אין תזוזה. מה יכולה להיות הבעיה? האם קשור ללוח אם? (כאשר לקחתי את העכבר הנ"ל למעבדה , הוא כן עבד! בבית-לא !) נ.ב. בבקשה לא להגיד לי להחליף לעכבר USB - יש לי סיבה למה אני עובד דווקא עם העכבר הספציפי הזה.הוא נוח מאוד ועובד הכי טוב מכל העכברים שבדקתי עם תוכנה שאני עובד איתה

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. שלום, אני מחפש עכבר חוטי ליד גדולה (וימנית) שהלחיצה על הגלגלת לא תהיה קשה (משתמש בכפתור האמצעי המון) במחיר של עד 100 ש"ח. יש לכם רעיונות על דגמים כאלו שמכילים לפחות 5 לחצנים? אין לי בעיה שזה יהיה גנרי אבל שיענה על הדרישות.. תודה מראש, Zinger777.

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by The Ball,

אני מחפש מארז חדש מאלומניום שיהיה כמה שיותר קטן (בטוח שלא full tower) וקל. שיהיה לו מראה סולידי ורגיל ולא עם כל השטויות שיש למארזים החדשים עם הדלתות השקופות והיציאות בקדמת המארז. המחשב הולך לעמוד בסלון ולכן צריך שהוא יראה בהתאם. דגש על שיהיה קטן וקל כמה שאפשר. תודה לעוזרים.

• 21 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. Started by ykg,

היי, מחפש המלצה לרמקולים שיהיה אפשר לחבר ללא USB (חיבור לחשמל ו-audio in) שיהיו כפתורי ווליום פיזיים גדולים ונוחים ללא סאב וופר, קטנים ופשוטים.

21. איזה עכבר חדש לגיימינג לשימוש רב ביום יום(אינטרנט וכו) מומלץ לקנות ?

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by blabla2002,

האם המחשב הזה הוא קבר A7V266-E xp +1800 512 ddr asus v8200 t2 אני יודע שהפלטרים לא משהו אבל זה מהמחשב הקודם wd 20 gb 7200 rpm sony e400 אז זה קבר או לא

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. Started by yuvalm2,

למישהו יש ניסיון עם המקלדות מהסוג הזה, ויכול להגיד האם הן נוחות לשימוש? (על פניו הן הרבה יותר ניידות מאשר מקלדות סטנדרטיות, שזה יתרון משמעותי מבחינתי, ואני שוקל לקנות מקלדת כזו עבור הטבלט שלי) כמו כן, מאיפה אפשר להשיג מקלדות כאלה עם מבנה סטנדרטי? כמו: (נקודות רגישות - שורת רווח בין החצים למקשי ה-Del\End\PgUp, Shiftים ארוכים, Enter עם חלק תחתון ארוך. עדיפות גם למקש Backspace ארוך, אבל זה פחות קריטי. אגב, יש שם לסטנדרט הזה של מבנה המקלדת?)

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  24. Started by e-Pit@m,

שלום, יש ברשותי Logitech Harmony 525. מישהו מכיר עינית אינפרא אדום כדי לאפשר לי לשלוט בעזרת השלט במחשב?

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  25. Started by SharP,

אז ככה .. חבר שלי היה לא (ככה הוא חשב) בעיה עם המעבד והוא הביא לי את זה לניסוי. כשחיברתי את המעבד פנטים 4 ללוח שלי הכל דפק כמו שעון...חבר שלי הבין שזאת בעיה אחרת ועזב עכשיו - אני לא חיברתי את ההיטסטיק כמו שצריך כשסמתי את המעבד שלי במקום ... סגרתי את המחשב בידיעה שהכל בסדר והפעלתי אותו(!!!)עכשיו מה קרה - אני הפעלתי אותו ואחרי כל איזה דקה הוא נכבה לי! לא ידעתי מה לעשות... הפעלתי אותו שוב ושוב ושוב והוא פשוט התכבה ... בסוף פתחתי אותו ובתעות נגעתי בהיטסטיק והבנתי שהוא היה ממש לא מחושר טוב(לא סגרתי את הידיות שם נכון) בקיצור עכשיו אחרי כל המקרה המעבד פועל כמו שצריך ואני פשוט רציתי לדעת בעם זה פגע או יכל לפגוע במעבד .. ומה גרם לזה שהוא לא עלה בלהבות? (אני יודע אני יודע אני…

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים