ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
היי יש לי G9 ואני אוהב את הגוף גומי שלו אבל הוא קצת קטן לי ונראה לי שאני יעדיף אחיזת palm.אז אני מחפש עכבר חוטי גדול עם גוף גומי כמו של הG9 יש המלצות?
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, אני צריך מדפסת לעבודה משרדית,המון הדפסה בשחור לבן, שליחת פקסים, צילום סורק וכו. מדפסת רצינית ומקצועית לעבודה מרובה. עדיפות ל- HP תודה
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
אני כבר מעל 10 שנים מזמין מאיביי אליאקספרס וכל האתרים האלה בחיים לא הזמנתי מאמזון ועכשיו זה הפעם הראשונה, אני רוצה להזמין משם את העכבר Logitech G502 יש 3 גרסאות 2 מביניהם זה ה Hero ו Proteus Spectrum -ש-ה HERO הטובה מביניהם, אבל לפי מה שאני רואה ההירו זולה מביניהם בקישורים הבאים: זה Hero ב42.99$ https://www.amazon.com/Logitech-G502...gateway&sr=8-2 זה ה Proteus Spectrum ב 51.99$ https://www.amazon.com/Logitech-Spec...gateway&sr=8-3 אם זה משנה יש לי גם את הפריים. מה הקאץ' פה שהדגם היותר טוב יותר זול מהדגם הפחות טוב? והאם יש עוד דברים שמשלמים לאמזון חוץ מהמחירים האלה? תודה! עריכה: עכשיו אני רואה שרשום ב HERO B…
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שני דיסקים קשיחים ועוד ועוד שיראה טוב
-
- 24 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מחפש מקלדת אלחוטית משולבת עם עכבר אך אם אין אחת שמתאימה מבחינת מחיר אז עדיף רק עכבר טוב אלחוטי , המטרה היא חדר ישיבות שמחובר לברקו (מקרן) , בכל יום נשתמש במקלדת או העכבר במשך כחצי שעה בלבד אך על המקלדת והעכבר לעבוד טוב ממרחק של 4-5 מטר ורצוי אפילו עד 6 מטר (בלי לרוקן סוללות כל מספר ימים (בסך הכל השימוש יהיה כל ישיבה למשך חצי שעה)) . הסכום שיש ברשתי הוא כ 400 ש"ח אם אין מקלדת מתאימה וטובה במחיר הזה אז עדיף רק עכבר טוב שיוכל לשמש לאותה מטרה ( חשוב שיעמוד בטווח הגדול בצורה טובה) . תודה
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
למישהו יש ניסיון עם המקלדות מהסוג הזה, ויכול להגיד האם הן נוחות לשימוש? (על פניו הן הרבה יותר ניידות מאשר מקלדות סטנדרטיות, שזה יתרון משמעותי מבחינתי, ואני שוקל לקנות מקלדת כזו עבור הטבלט שלי) כמו כן, מאיפה אפשר להשיג מקלדות כאלה עם מבנה סטנדרטי? כמו: (נקודות רגישות - שורת רווח בין החצים למקשי ה-Del\End\PgUp, Shiftים ארוכים, Enter עם חלק תחתון ארוך. עדיפות גם למקש Backspace ארוך, אבל זה פחות קריטי. אגב, יש שם לסטנדרט הזה של מבנה המקלדת?)
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
ערב טוב לכולם, בתור אחד שמתעסק לא מעט בתוכנות גראפיקה (בזמן האחרון בעיקר בדו-מימד), אני מרגיש שמתפתח לי פרקינסון ביד מהאימפרטור הזוועתי שיש לי. אני צריך משהו נוח ומדוייק יותר ולכן אני חושב על רכישה של לוח גראפי. התקציב פחות רלוונטי, כאשר אמור להיות בטווח של כמה מאות שקלים. כעיקרון אני לא צריך משהו מקצועי, אך מצד שני גם לא בסיסי - במידה ויש דגם משופר בתוספת כספית לא גדולה, אעדיף ללכת עליו. עשיתי מחקר קטן ברשת והגעתי למסקנה שלוחות גראפיים של Wacom הם מהיותר איכותיים ופופלריים שיש, כאשר יש 2 סדרות עיקריות - Bamboo למשתמשים ביתיים ו-intuos לשימושים יותר כבדים ומדוייקים. הקטע הוא שיש מספר דגמים בכל סדרה במגוון מחירים כך שגם לאחר סקירה ברשת לא מצאתי מי הכי תכלס משתלם. אני מעדיף…
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מחפש משטח לאחד העכברים האופטיים המומלצים בפורום (ואולי גם לייזר).לאחר חיפוש בפורום ראיתי שיש המלצות רבות על משטחים של SteelSeries ובמיוחד QCK. בשל העדפתי למשטח עבה וגדול יותר מה-QCK הסטנדרטי מצאתי מס' משטחים שיכולים להתאים. SteelSeries QCK+ heavy SteelSeries NP+ כמו כן, ראיתי מס' דגמים שרציתי לדעת מה מיוחד בהם: 4HD ו-9HD. אשמח אם למישהו יש חו"ד על המשטחים הללו ויוכל לעזור לי לבחור את המתאים ביותר עבורי. תודה רבה!
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הבאתי היישר אילכם תביקורת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! פורסם היום! 7 אוקטובר!!! http://www.virtual-hideout.net/reviews/microsoft_4000_kb/index.shtml כנסוו יש שם ימבה תמונות של המקלדת!!!!!! וגם קיבלה ציון של 10/10 !!!!!!!!!! פשוט עונה על כל הציפיות מי שלא נכנס פראייר !!!!! זה המקלדת אם אתם לא יודעים. אני חייב להגיד פשוט מדהים!! כנסוו תהנו......! חיכיתי הרבה זמן שיצא ביקורות לזה ועכשיו זה הגיע ואני מרוצה! ;D בקיצור אחלה מקלדת כל הכבוד למיקרוסופט!
-
- 20 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
צריך המלצה לעכבר טוב עם שיתאים לכל שימושי המחשב אינטרנט/משחקים הכל. וגם מקלדת שתהיה נוחה לאותו שימוש . ששניהם יהיו אלחוטיים ועדיפות לאלחוטיים שיש להם מטען שלא כל שני וחמישי אני אצטרך להתעסק עם סוללות תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אוקיי חברה היום הפעלתי לראושנה את הרמקולים האלה על המחשב ויש לי דבר אחד להגיד!! רמקולים תותחיים!!!!!!!! איכות מצויינת, עוצמה חזקה מאד, והסאב... אין מילים לתאר פשוט ענק!!! הסראונדים מצויינים!! ויש גם שלט בקיצור למי שיש 1300 שקל בערך ורוצה לקנות רמקולים שיקנה אותם!! יתרונות עוצמה, איכות, סאב וופר גדול וחזק 40 וואט אר.אמ.אס, 4 סטלייטים 10 וואט אר.אמ.אס כל אחד (80W הכל) שלט עם שליטה על העוצמה, על הבאס, על הטריבל, סראונד, סנטר, כיבוי/הדלקה, השטקה,סטראו/דולבי. תצוגה על הרמקול הקידמי ימני. חסרונות אין תמיכה במחשקים 4.1, ולניצול שלם של ה-יציאה הדיגיטלית יש צורך בכרטיס פורס של DVD לסיכום אם אתם מעדיפים עוצמה איכות ושמיעה מעולה בסרטי DVD (ומקום טוב לסאב) אז הם שווים את ה-1300 שקל א…
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
המערכת שלי: AMD 1.33 Hercules GeForce 2 MX/400 256 SD-Ram איזו תוצאה אני אמור לקבל? (אני לא אומר לכם את התוצאה, אני קודם רוצה לראות מה אתם חושבים וכך להשוות) תודה.
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לפי דעתי הוא פשוט מלך ה-Overclocking.... אנשים בקלות מגיעים איתו ל-2.2 עם המאוורר שמגיע בקופסא. המעבד עולה בארץ 973 ש"ח(כולל מע"מ) בזיגזאג, שווה לקנות בשביל ההמהרה? הוא כמו הסלרון 300A הבא. אני מתכנן ל-2.5, שזה בהחלט מעבד לא חלש, בשביל כזה מחיר.
-
- 28 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום חברים אני צריך סורק יעיל ונוח ומדוייק לסריקה באיכות טובה (לא צריך את הטופ). מה עדיף לקנות, משולב עם מדפסת או סורק לבד? אמרו לי באיזה חנות שבסורק המשולב כשנגמר הדיו לא ניתן גם לסרוק. זה נכון? כי המדפסת מבחינתי היא רק בונוס כרגע. מישהו יודע איך הסורק המשולב הזה hp 1510 (הפלוס שלו הוא הקומפקטיות שחשובה לי). הנה קישור אליו : http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=11784 תודה לכל מי שינסה לעזור.
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום! התחדשתי לאחרונה בעכבר של לוג'יטק g700s, ורציתי לדעת איזה פד מומלץ לעכבר מהסוג הזה...ראיתי שישנם כמה סוגים כמו Qck , Goliathus וכאלה שיש הבדלים בין גרסאות ה- Speed וה-Control, משטח בד או משטח קשיח...עשיתי חיפושים שונים ולא הגעתי למסקנה מה הכי מומלץ ובטווח מחירים סביר ,אודה לכם אם תעזרו לי..=]
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מצאתי רק את העכבר.. מה אני צריך עוד כדי להפעיל אותו במחשב? אין לי דרייבר אם אפשר להביא קישור אני הודה לכם
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מישהו יודע איפה אפשר לקנות טונר בזול? יש לי זירוקס 3120 שעשתה עד עכשיו 1450 דפים בשנתיים האחרונות. לחילופין (אם יהיה יקר מידי) אני שוקל לקנות זירוקס 3117 שעולה עכשיו 449 באופיס דיפו. אני זוכר שביררתי בקניה של המדפסת ואז טונר עלה 550 ש"ח באופיס דיפו, אני מקווה למצוא משהו תחליפי.
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מחפש אוזניות נוחות וטובות לעריכת וידאו (מקצועית) לשעות הלילה, לא להעיר את הבית.... חשוב שיהיה צליל נקי ומדוייק, ולא באסי מידי ועמום, כמובן מכסה את כל האוזן ולא INEAR. מכל האוזניות הזולות יחסית, יש הבדלים מהותיים ? http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=353086 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=401877 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=372732 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=16300
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני משתמש במינט ולפעמים הסמן לא זז חלק (LAGGING). מה אפשר לעשות? כלומר יש מה לעשות חוץ מלפנות ליצרנו? הדגם כתוב בקטן וממש ארוך. תגידו לי אם צריך
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי, מחפש המלצה לרמקולים שיהיה אפשר לחבר ללא USB (חיבור לחשמל ו-audio in) שיהיו כפתורי ווליום פיזיים גדולים ונוחים ללא סאב וופר, קטנים ופשוטים.
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
-
שלום רב לכולם. אני עומד לפני רכישת מחשב חדש - להלחנה, לא ל-Gaming (המפרט מצורף בסוף ההודעה). אני מחפש מארז איכותי, עפ"י הדגשים הבאים, מהחשוב ביותר לפחות חשוב: 1. איוורור מצוין (המערכת הולכת לעבור Overclocking). 2. צבע שחור. נראה אלגנטי ואיכותי. משהו שאפשר לשים בסלון ליד הטלוויזיה. 3. שקט יחסית. 4. לא חייב להיות ענק סטייל P180 המדהים ושאר המפלצות! יהיו לי בסה"כ 1-2 כרטיסים במחשב, ולא יהיו כונני 5.25! מה כן, יהיו 3 דיסקים קשיחים. אני מעדיף מארז צר, רצוי גם שלא יהיה עמוק בצורה מוגזמת. מהגובה לא איכפת לי. 5. תקציב. אמנם יש לי את האפשרות הכלכלית להוציא 1800 ש"ח על P160 וספק כוח טוב, אבל היות ואני לא צריך מארז כ"כ גדול - אני אעדיף לקנות מארז+ספק ב-1000 ש"ח או פחות. [נערך בשעה 2…
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
איזו חברה עדיפה ולאיזו לא להתקרב? משולבת פקס+סורק חשוב שלא תהיה איטית- מהירות הדפסה שחור לבן של 17 ומעלה איכות הדפסה סבירה + האם יש פרמטרים שחשוב לבדוק לפני הקניה? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היה לי עד היום כבר חמש שנים עכבר טוב בלוטוס של מייקרוסופט החזיק מצוין והייתי מאוד מרוצה. אני מעדיף בלוטוס כי אני משתמש ביציאות היו אס בי של הלפטופ שלי רוב הזמן. רצוי אחיזה נוחה ודיוק סביר. שיהיה לפחות כפתור אחד נוסף (של עמוד אחורה לדוגמא) בצד. אני שוקל לקנות את אותו עכבר בדיוק אך כיוון שהוא נכנס לזאפ ב-2010 אני חושב והתקן בלוטוס ישן אני משער שעדיף להתחדש. מחכה להמלצה. תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני רוצה להחליף את המעבד מארז לוח אם וזיכרון הדברים החשובים בקיצור אני לא בטוח מה לקנות ??? אני רוצה מעבד AMD לוח אם ASUS זיכרון לא בטוח אם לקנות DDR או לא ומארז זה לא ממש חשוב אז אם יש למישהו הצעות בבקשה שירשום אותן פה תודה
-
- 21 תגובות
- 1.7k צפיות
-