ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
שלום. עד עכשיו הסתפקתי בעכבר TEAC כלשהו ב 50 שקלים שהיה זרוק לי בבית. הגלגלת שלו השתגעה ולא גוללת יותר. זו הסיבה שנדרש לו מחליף. אני משתמש בו שימושים משרדיים ומדי פעם משחק בסגנון GTA IV וכו'. לא משהו שדורש דיוק מירבי או משהו בסגנון. רוב הזמן אני אוחז בעכבר אחיזת Plam. יש לי יד יחסית גדולה, כך שדרוש עכבר ממוצע +. ראיתי בת'רד ההיקפי המומלץ, את ה - Microsoft comfort 6000 Bluetrack. יש משהו מומלץ יותר נכון להיום? אהבתי את אופציית ה Bluetrack שמאפשרת לעכבר לעבוד גם על משטחים "קשים". עדיפות לעכבר חוטי בשל העובדה שהם קלים יותר מאלחוטי עם סוללות. יהיה נחמד אם הוא יותאם ליד שמאל גם כן. ניתן למתוח את התקציב לסביבות ה 150 אם זה שווה את ההפרש. אין לי בעיה עם קנייה ב Ebay.
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן קניתי את הצמד חמד הנ"ל לפני כחודש, רמקולים מדהימים (110RMS), שמתי לב שיש כמה גרסאות, אחד שהוא ללא שלט, אחד עם שלט שחור ואחד עם שלט אפור (לא הלבן) עם כפתורים מגומי בולטים. אצלי זה עם הכפתורים מגומי הבולטים, ממה שקראתי ברשת מדובר בדגם היותר חדש? מכירים את הדבר? האם יש הבדל בשלטים או משהו מיוחד? קניתי מ KSP
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי, יש לי עכבר של SUMSUNG אופטי והיום משום מה נהרס לי הלחצן הימני בעכבר וזה בערך אחרי שנה (קצת יותר) מאז שקניתי אותו. הייתי רוצה שתציעו לי איזה עכבר לקנות. אני מתכוון לעכבר אופטי טוב שיחזיק אצלי הרבה זמן (בערל שנתיים) במחיר סביר של עד כ- 150 ש"ח. עדיף שלא יהיה עכבר אלחוטי. תודה מראש
-
- 22 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
כותרת תודה הנה המצלמה http://www.logitech-online.co.il/contents/media/l_qc_express_3qt_med_res.jpg
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
כאשר המחשב עולה, עוד לפני מערכת ההפעלה, ניתן ללחוץ על מקש מסויים (DEL, F2 וכו'), בכדי להכנס להגדרות ה BIOS, לדפדף בעזרת חיצי המקלדת וכו'. במידה והמקלדת מחוברת בחיבור USB למחשב, האם ניתן להשתמש בה לפני שמערכת ההפעלה עולה.... ?
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים... יש ברשותי עכבר מדגם g700, אני זוכר שעד לפני כמה חודשים היו בעיות עם הדרייברים של לוג׳יטק ועם איזו תוכנה שלא תמכה בg700. ממש לאחר שקניתי את העכבר לוג׳יטק שיחררו תמיכה גם לו, קבעתי פרופילים וכאלו והיה ממש טוב. לפני כמה זמן רציתי לקבוע עוד פרופיל אך כשאני נכנס לתוכנה היא קורסת, הורדתי את העדכנית וגם היא קורסת. ידוע לי על עוד בחור פה בפורום שפנה אלי בקשר לבעיה. מישהו יכול לעזור?
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני רוצה להחליף את המעבד מארז לוח אם וזיכרון הדברים החשובים בקיצור אני לא בטוח מה לקנות ??? אני רוצה מעבד AMD לוח אם ASUS זיכרון לא בטוח אם לקנות DDR או לא ומארז זה לא ממש חשוב אז אם יש למישהו הצעות בבקשה שירשום אותן פה תודה
-
- 21 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מחפש מדפסת משולבת זולה. תקציב בין 400 ל 650 שתחליף את הHP5500 (שממנה אני מרוצה), עדיפות לפקס עצמאי ומזין נייר (לא חובה). מחיפוש ברשת נראה שהX5470 של לקסמרק בפחות מ 500 ש"ח (470 הכי זול) זה פיתרון זול וטוב. מקריאת ביקורות באנגלית נראה שעלות הדיו דיי זהה לHP כמו גם איכות הדפסת הטקסט. היתי שמח לשמוע חוות דעת על המדפסת ממי שהשתמש איתה בעיקר מול המדפסות הבאות של HP ה5610 וה3183 שאותן אני גם שוקל לקנות. כרגע יש לי את ה5550 של HP ולקראת קניית דיו חדש (300 ש"ח) חשבתי שאולי כדאי כבר להחליף למדפסת משולבת ולחסוך את החוסר בפקס (סורק) שקצת מפריע לי. העדיפות היא לא לרדת באיכות ומהירות ההדפסה של ה5550 שיש לי כרגע (בטקסט). לינק למספר ביקורות על הלקסמרק: http://www.ciblant.com/product…
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מעוניין לחשב סה"כ W בכדי לדעת איזה UPS לרכוש (מפרט מצורף). על המסך שלי רשום: Ac Rating: ~100-240V, 50-60Hz, 2.5A אני לא מוצא מקום עם סימן W. האם אפשר לדעת מה ה W מהנתון הזה? אשמח אם בהזדמנות זו תמליצו לי על UPS מתאים. (אגב, קראתי את *כל* מה שרשום כאן על UPSים ודבר אחד הבנתי: אין הסכמה בעניין)
-
- 20 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מכיוון שכנראה בקרוב, גם הכבלים יספקו שירותי אינטרנט האם נצטרך(כמו ב-asdl) כרטיס רשת?
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לאחר כמה חודשים של עבודה עם MAG XJ700T שום תירוץ לא עוזר. זה כמו המסכים הישנים של פעם, עדיין אפשר להרגיש עיניים רדומות וכל מיני תופעות שמתחילות אחרי 20 דקות של ישיבה מול המסך. רק לאחר שקניתי מגן קרינה מקצועי של 3M אפשר לשבת מולו כמו בן אדם. וEnc0der אומר שהמסך הזה (יוצר ב5 שנים האחרונות) נטול קרינה. דעתו קצת משוחדת כמדברים על מסכי CRT לעומת LCD, בדבר הקרינה. אז לכן אני רוצה לשאול מישהו שמכיר את התופעה הזאת, ורוצה לשאול אם היום במסכים החדשים (IIYAMA 451/552 PRO, IIYAMA 511 PRO, SAM SUNG 900NF ועוד...) התופעה הזאת קיימת, או שרק עם מסנן קרינה אפשר לשבת לידם להרבה זמן כמו בן אדם ?
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
טוב אנשים אני מחליף MOBO וכרטיס מסך (אתם ממש לא רוצים לדעת איזה זבל יש לי כרגע.... זה פשוט עצוב ... מקרה רווחה ... ) הקיצר שמתי עיין על ה TUSL-C עם הכרטיס קול המובנה (6 ערוצים) נראה לי שזה יספר את הסחוה אפילו בתור כרטיס קול שזה מאוד חביב מה שכן רציתי להבין יותר טוב מה אנשים אחרים חושבים עליו אולי קצת OC אפילו הרבה ... בקשר לכרטיס מסך העניין קצת מסובך יותר בהתחלה ראיתי את ה GF 2 MX400 אח"כ עברתי בדרמתיות אל ה GF2 PRO *inoviosion (סליחה על כל הגיה לא נכונה ...לא טרחתי לבדוק ...) ועכשיו בכלל מדברים איתי (KOM) של ה GTS של ASUS ... מישהו רוצה להוציא אותי מהסיבוך הזה ? תודה מראש
-
יש איזשהו מכשיר, דגם מומלץ? אין דרישות מיוחדות. תודה!
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לאחר הרבה זמן שהייתי ללא מדפסת, אני קצת לא מעודכן בטכנולוגיה. האם יש מדפסת משולבת שאפשר לשלוח ממנה פקס אשר מקבל את קו החיוג מהנייד באמצעות בלותות?
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש כבל micro usb לנתונים בלבד,ללא טעינה. שכשאחבר את הנייד למחשב הטלפון לא יטען?
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מישהו יודע איפה אפשר לקנות כזה מפצל מכ.המסך ל-2 מחשבים? (עדיף אחד עם מגבר) (בדומה למכשיר שפועל בחנויות מחשבים). אני מנסה לחבר מסך שלישי למחשב שלי (לוח אם בעל AGP בלבד שמחובר אליו 5900XT) שמחוברים אליו מסך CRT 17" בחיבור D-SUB ופלאזמה 42" בחיבור DVI. תודה. נ.ב אם למישהו יש רעיון אחר שלא חשבתי עליו (שלא כולל שימוש ב-TV OUT!) מוזמן להציע.
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מצאתי רק את העכבר.. מה אני צריך עוד כדי להפעיל אותו במחשב? אין לי דרייבר אם אפשר להביא קישור אני הודה לכם
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני צריך פד ל-G5 שלי משהו שיחליק אותו טוב, אז מה כדאי ג'ל, בד....? תקציב מקסימום 30 ש"ח
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
בעוד כשבוע יגיע המשלוח, המקורי אמור להיות עם CCFL כחול אך נגמר המלאי אז הזמנתי ירוק. http://planet.nana.co.il/elixir/CASE-GREEN.jpg http://ebay2.ipixmedia.com/abc/M28/_EBAY_03553480a14e08256562a430ce30696e/i-1.JPG זה המקורי עם ה CCFL הכחול (כמובן שזה יותר יפה, אך נגמר אין מה לעשות). http://ebay3.ipixmedia.com/abc/M28/_EBAY_44bbfa89840d685a8ec8c71c551a8589/i-1.JPG ואלה ה CCFL הירוקים. סה"כ עלה 42$ , מה אתם אומרים?
-
- 21 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הבאתי היישר אילכם תביקורת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! פורסם היום! 7 אוקטובר!!! http://www.virtual-hideout.net/reviews/microsoft_4000_kb/index.shtml כנסוו יש שם ימבה תמונות של המקלדת!!!!!! וגם קיבלה ציון של 10/10 !!!!!!!!!! פשוט עונה על כל הציפיות מי שלא נכנס פראייר !!!!! זה המקלדת אם אתם לא יודעים. אני חייב להגיד פשוט מדהים!! כנסוו תהנו......! חיכיתי הרבה זמן שיצא ביקורות לזה ועכשיו זה הגיע ואני מרוצה! ;D בקיצור אחלה מקלדת כל הכבוד למיקרוסופט!
-
- 20 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
קודם כל רציתי לדעת אם מישהו מכיר את העבר והתנסה איתו באופן אישי, והאם הוא שווה את הכסף או שבחצי מהסכום אפשר לרכוש עכבר לא פחות טוב. מכל הביקורות שקראתי עד עכשיו מאוד התרשמתי, מאוד נדיר למצוא מילה רעה על העבר הזה. אני משחק בעיקר משחקי יריות, אבל חשוב לי שיהיה לי נוח באופן כללי לכל סוגי המשחקים והשימושים השונים. שאלה נוספת, מה ההבדל בין שני הגרסאות האלה: Logitech G900 Chaos Spectrum Wireless Gaming Mouse - Black Logitech G900 Chaos Spectrum 910-004607 RADIO+CABLE, PC Mouse, PC / Mac, 4-ways לא מצאתי לזה תשובה חד משמעית עדיין. המחיר הכי זול שהצלחתי למצוא זה באמאזון UK ב600 שקלים עד הבית. אם מישהו מכיר דרך זולה יותר להשיג את העכב…
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
- 2 followers
-
-
אני צריך לחבר בין מחשב למחשב הנייד האם אני יכול לחבר בינהם דרך קו טלפון (ישיר מודם אל מודם או שאני יכול לחבר בינהם דרך כבל lpt ל lpt אם קיים אחד כזה ומה עדיף
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לפי דעתי הוא פשוט מלך ה-Overclocking.... אנשים בקלות מגיעים איתו ל-2.2 עם המאוורר שמגיע בקופסא. המעבד עולה בארץ 973 ש"ח(כולל מע"מ) בזיגזאג, שווה לקנות בשביל ההמהרה? הוא כמו הסלרון 300A הבא. אני מתכנן ל-2.5, שזה בהחלט מעבד לא חלש, בשביל כזה מחיר.
-
- 28 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מישהו יודע איפה אפשר לקנות את המארז השולחני השחור הזה של הניורון הום טיטר או איזה מארז דומה לו אבל בסדר מחירים נורמאלי לא את המארז הזה של קולר מאסטר שעולה איזה 1500 ש"ח בלי ספק
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-