ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,427 דיונים בפורום זה
-
נהרס לי הכבל בכמה נקודות. אני מחפש כבל חדש, חפשתי בגוגל אבל לא מצאתי שום דבר. תודה!
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני עומד לקנות את הטונר המקורי הנ"ל למדפסת לייזר של ברדר . באתר השוואת מחירים המחיר נע מ- 155 ועד 250 שח האם יכול להיות מצב שלא מדובר באותו טונר מקורי ? דגם הטונר TN - 2010
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
מצאתי רק את העכבר.. מה אני צריך עוד כדי להפעיל אותו במחשב? אין לי דרייבר אם אפשר להביא קישור אני הודה לכם
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מבקש לייעץ דגמים ספציפים העולים על הדרישות: עכבר גדול במיוחד לכף יד גדולה. לחצנים שקטים (silent mouse) חיבור אלחוטי תקציב: לא מוגבל.
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מדפסת ברדר j470dw הצלחתי להגיע לקבל את הפקס במחשב אבל עדיין המדפסת מדפיסה את הפקס, ולא מצאתי איך מבטלים הדפסה אוטומטית. יש למישהו מושג? תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הבאתי היישר אילכם תביקורת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! פורסם היום! 7 אוקטובר!!! http://www.virtual-hideout.net/reviews/microsoft_4000_kb/index.shtml כנסוו יש שם ימבה תמונות של המקלדת!!!!!! וגם קיבלה ציון של 10/10 !!!!!!!!!! פשוט עונה על כל הציפיות מי שלא נכנס פראייר !!!!! זה המקלדת אם אתם לא יודעים. אני חייב להגיד פשוט מדהים!! כנסוו תהנו......! חיכיתי הרבה זמן שיצא ביקורות לזה ועכשיו זה הגיע ואני מרוצה! ;D בקיצור אחלה מקלדת כל הכבוד למיקרוסופט!
-
- 20 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני משתמש במינט ולפעמים הסמן לא זז חלק (LAGGING). מה אפשר לעשות? כלומר יש מה לעשות חוץ מלפנות ליצרנו? הדגם כתוב בקטן וממש ארוך. תגידו לי אם צריך
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי גויסטיק יחסית ישן. אין לו חיבור לUSB (אלא לדעתי, לפורט שהיה בכרטיסי קול ישנים) איפה ניתן להשיג, אם בכלל?
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן, חיפשתי קצת באייביי אחר כמה עכברים של razer.. האם כדאי להזמין משם או שיש זיופים ? התקציב הוא עד 200 ש"ח ואין עדיפות לעכבר אלחוטי.. גם חוטי יתאים. חשבתי על זה: http://www.ebay.com/itm/Razer-RZ01-00360100-R3G1-Abyssus-3500DPI-Gaming-Mouse-/150664887364?pt=UK_Computing_ComputerComponents_KeyboardsMice&hash=item231453bc44 http://www.ebay.com/itm/Razer-DeathAdder-Pro-Gaming-Lazer-Mouse-3-5Ghz-3500dpi-/120756925474?pt=UK_Computing_ComputerComponents_KeyboardsMice&hash=item1c1dac7422 יש אלטרנטיבות אחרות ? נ.ב עד היום השתמשתי עם עכבר ג'נרי פשוט..
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
משהו יודע פרטים על הכרטיס מסך הזה אני חייב לדעת בשביל לדעת שלא דפקו אותי הוא כבר עושה בעיות בפיפה ורד פקשין שמעתי אז כל מי שיש לו טיפת מידע על הכרטיס אני יהיה חחייב לדעת תודה!@
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי, לא מצאתי בשום מקום, סה"כ הדרישות שלי בכלל לא גדולות... אני מחפש עכבר אלחוטי בגודל רגיל (לא הקטנים שמתאימים ללפטופים - הם פשוט קטנים מדי!), עם משדר ננו (כזה שמכניסים למחשב וכמעט לא רואים אותו), ועם כפתור גלילה נורמלי: זאת אומרת שהוא לא קשה ללחיצה ושהגלילה עצמה לא "חלקה" מדי, אלא אפשר להרגיש את ה"טיקים" של הגלילה (אבל לא קשה מדי כמובן). עדיף אחד שטוב גם על משטחים מחוספסים. חשוב לי התכונות האלה, אחרת פשוט לא נוח לי העכבר (לגבי המשדר, אני מסתובב הרבה עם הלפטופ ואני לא רוצה משדר גדול שבולט מהמחשב). אני אשמח לקבל המלצות לדגם ספציפי שעונה על הדרישות, אם אתם מכירים. תודה רבה מראש.
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום.... אני,בתור גיימר זקוק לעכבר יותר רציני ממה שיש לי עכשיו אני משחק בעיקר במשחקי מולטי אונליין,והעכבר הנוכחי שלי לא מספק אותי. כרגע יש לי Samsung CyberBeetle...העכבר שירת אותי 3 שנים בנאמנות,אבל זמנו תם...משום מה זמני התגובה שלו ירדו פחד,ועכשיו כל תזוזה מהירה שלה גורמת לסמן להשתולל על כל המסך [כי העכבר לא קולט את התנועה],דבר קריטי במשחקי פעולה,בייחוד כשאתה רוצה לעשות סיבוב של 180 מעלות,אבל במקום להסתובב העכבר יקפיץ לך את המבט כלפי מעלה ו30 מעלות לכיוון הנגדי ממה שרצית... בהחלט כבר תם זמנו.... בכל מקרה,לאחר בדיקה קצרה במספר אתרים [KSP פנד'ס ושאר חברים],מצאתי כי בוואלה!שופס הMX510 עולה רק 230 ש"ח...מחיר מגוכח לעומת מה שהוא עלה פעם... http://www.wallashops.co.il/shopmind…
-
כשאני מחפש פרטים על המוצר ב GOOGLE מופיעים רק אתרים ישראלים. כשנכנסים לאתר TEAC אין בכלל קטגוריה של מקלדות עכברים. מה הוא מקור המוצר? יש להם אתר?
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי מבקש בבקשה המלצה עדיף מבעלי ניסיון בתחום בין מיקלדות : [h=1]Razer BlackWidow Tournament Edition 2014[/h]http://ksp.co.il/?uin=23951 [h=1]Roccat Ryos MK Advanced Mechanical[/h]http://ksp.co.il/?select=.1042..218..1286..343..2022.&list=1&sort=2&glist=1&uin=21148&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 חושש מה ROCCAT לחצנים שחורים, הלחיצה צורכת מאמץ רב יותר, 60 מילגרם מול לחיצנים ירוקים של RAZER שהם 50 מילגרם. השמח לאמלצות נוספות ...
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
אני רוצה להחליף את המעבד מארז לוח אם וזיכרון הדברים החשובים בקיצור אני לא בטוח מה לקנות ??? אני רוצה מעבד AMD לוח אם ASUS זיכרון לא בטוח אם לקנות DDR או לא ומארז זה לא ממש חשוב אז אם יש למישהו הצעות בבקשה שירשום אותן פה תודה
-
- 21 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן, הרמקולים אצלי אחרי 13 שנה התחילו לעשות בעיות .. אני מחפש רמקולים למחשב בתצורה 2.1 או 5.1 בתקציב של עד 1000 שקל - אפשר חריגה של עד 1200 שקל אם הדגם ממש שווה את זה. אני משחק משחקים + שומע מוזיקה - אני מאוד אוהב שהצלילים מאוזנים(יצא לי לשמוע רמקולים שהבאס היה מוגזם בטירוף או לא היה בכלל באס) אני גם מעדיף מאוד שברמקולים יהיה דרך להנמיך ולהעלות את ה באס / טרבל / רמקול אמצעי האם יש חיה כזאת בתקציב הנ"ל?
-
- 23 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
השאלה בנושא. מיועד להורים שלי למשרד ביתי,אך שימוש לא אינטנסיבי במיוחד. תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום למומחים, ככתוב בכותרת אני מחפש עכבר זול למטרת שליטה טובה בהנעת כלי-שחמט דיגיטליים בצורה מדוייקת ובעיקר מהירה. למישהו יש ניסיון עם עכבר מוצלח למטרה זו? רכשתי לאחרונה את 705M של לוגיטק, שהוא מעולה לתוכנות משרדיות וכו', אבל ממש נוראי למשחק-רשת (הסמן מקפץ כמו מטורף ולא מאפשר הנעה מדוייקת, ולא משנה כמה התעסקתי בהגדרות, עדיין מתסכל מאד להשתמש בו למטרת המשחק!) תודה מראש לכל המסייעים!
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום. יש לי כרטיס מסך Voodoo3 3500TV. אני יכול לראות טלוויזיה במחשב בעזרת כניסה לאנטנה. התוכנה שאיתה אני צופה בטלוויזיה פשוט גרועה! מישהו יודע אם אני יכול להחליף את התוכנה? בכל מקרה אני ממש צריך את זה. מצפה לתגובה יובל נ.ב- מנהלים בבקשה לא למחוק את ההודעה כמו פעם שעברה....
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אממממ יש רעיונות מה לעשות בשביל לנקות אותה? בין הכפתורים יש טונות של לכלוך ואני משתגע מזה.. חייב לנקות את זה אבל.. ניסיתי אם קיסם או כל מיני רעיונות מטומטמים ולא עזר במיוחד יש למישהו רעיונות ???
-
- 23 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
חברה אני לא יודע מה זה חיבור מולקס כל הזמן אני שומע על זה בקשר ללוח אם ובקשר לחיבור ספק כח תסבירו לי מה זה ואיפה זה נמצא במחשב? למנהלים לא ידעתי איפה לשים את זה אז אם צריך תעבירו תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מחפש מדפסת (רצוי עם פקס) שהולכת להדפיס כ-30-40 דפים ביום (שחור לבן). כדאי במקרה כזה ללכת על לייזר? כיום יש מדפסת שמחסניות הדיו שלה נגמרות מהר מדי... התקציב לא ברור כרגע, אשמח לקבל כמה דוגמאות.
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מחפש מקלדת נוחה ל- HTPC קראתי קצת על מוצרים שונים בתחום ונראה כי שתי האופציות בכותרת הן האופציות הכי שפויות. הדילמה שלי כרגע היא כזו - K400 כ- 250ש"ח (קניה בארץ עם עברית) חסרון - יקר, אין תאורה אחורית, יחסית גדולה. יתרון - עברית במקשים, 3 שנים אחריות, סוללות מחזיקות שנה. K400 כ- 180ש"ח (קניה באיביי) חסרון - כמו שכתובת למעלה+תוספת 20ש"ח למדבקות בעברית (אם היא הייתה מקלדת רגילה זה לא היה חשוב), שנה אחריות (מניסיון עם Logitech סביר להניח שברגע שאני אתן להם הוכחת קניה, אני אקבל 3 שנים אחריות, אלא אם מוכרים באיביי מחודשת כחדשה). N5902 כ- 240ש"ח (איביי או 210ש"ח ב- AliExpress) חסרון - אין את האות "ת" ב- Layout, סוללות מחזיקות 3 חודשים (ללא תאורה). רק שנה אחריות …
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום אני צריך המלצה לעכבר אלחוטי טוב, ושיהיה לייזר . התקציב שלי הוא עד 200 ש"ח, אפשר לחרוג טיפה לכיוון ה250. תודה רבה
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם אוכל לקבל כאן המלצה למדפסת משולבת? מדפסת , סורק , מכונת צילום , פקס. אם אפשר אשמח לראות גם דגמים בלי פקס. הדרישות: חיסכון בדיו-עדיפות למדפסת שבא הדיו מחזיק יותר זמן. צילום ספרים-שהמכונה תדע לצלם דף מספר. מכונה משובלת-דגם שידוע שהוא טוב , מוכר כטוב שיש עליו ביקורות וחוות דעת טובות. שלא אצטרך לתקן אותו כמו שמתקנים מוצר לא מוצלח. פחות או יותר אלו הדברים החשובים ואשמח לראות כמה דגמים. תודה לכולם וחג שמח
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-