עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. אני רוצה להחליף את המעבד מארז לוח אם וזיכרון הדברים החשובים בקיצור אני לא בטוח מה לקנות ??? אני רוצה מעבד AMD לוח אם ASUS זיכרון לא בטוח אם לקנות DDR או לא ומארז זה לא ממש חשוב אז אם יש למישהו הצעות בבקשה שירשום אותן פה תודה

• 21 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. Started by Alexkmr,

נהרס לי הכבל בכמה נקודות. אני מחפש כבל חדש, חפשתי בגוגל אבל לא מצאתי שום דבר. תודה!

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. Started by liav12,

אהלן קניתי את הצמד חמד הנ"ל לפני כחודש, רמקולים מדהימים (110RMS), שמתי לב שיש כמה גרסאות, אחד שהוא ללא שלט, אחד עם שלט שחור ואחד עם שלט אפור (לא הלבן) עם כפתורים מגומי בולטים. אצלי זה עם הכפתורים מגומי הבולטים, ממה שקראתי ברשת מדובר בדגם היותר חדש? מכירים את הדבר? האם יש הבדל בשלטים או משהו מיוחד? קניתי מ KSP

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. Started by Joovi,

שלום. יש לי כרטיס מסך Voodoo3 3500TV. אני יכול לראות טלוויזיה במחשב בעזרת כניסה לאנטנה. התוכנה שאיתה אני צופה בטלוויזיה פשוט גרועה! מישהו יודע אם אני יכול להחליף את התוכנה? בכל מקרה אני ממש צריך את זה. מצפה לתגובה יובל נ.ב- מנהלים בבקשה לא למחוק את ההודעה כמו פעם שעברה....

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. שני דיסקים קשיחים ועוד ועוד שיראה טוב

• 24 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. אני צריך כבל למדפסת עכשיו יש באותו מחיר או USB 2 או USB 3 המדפסת שלי לפני 5 שנים אבל המחשב חדש לפני כמה שבועות יש 4 כניסות USB 3 ושתי כניסות USB 2 יהיה מיותר לקנות USB 3 למדפסת ? או שאם זה אותו מחיר ללכת על זה? http://ksp.co.il/?uin=13591 http://ksp.co.il/?uin=13589 פשוט נציג של HP אמר לי שהמדפסת לא יודעת לתמוך ב USB 3 ואם אני אחבר אותה למחשב ב USB 3 היא לא תזהה אותו. לא משנה אם אמרתי לו ש USB 3 צריך לתמוך גם בדורות שלו אחורה כלומר USB 2 הוא אמר לי שחבל סתם לנסות. את האמת יש עוד סיבה למה אני מתלבט כשאני מדפיס כמות גדולה של עמודים חשבתי אם המידע יעבור בכבל USB 3 זה יהיה יותר מהיר מאשר USB 2 זו ג…

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. המחיר באמזון וב-B&H הוא $230. בארץ משום מה רוצים עבור ההגה הזה 1550 ש"ח. האם יש דרך זולה להביא אותו מחו"ל? אני לא חושב שאחריות מקומית מצדיקה מחיר כפול.

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. Started by ozzur,

שלום לכולם. אני מחפש מקלדת עם תאורה אחורית הכוללת אותיות בעברית על גבי המקשים (המקלדת מיועדת למבוגרים עם בעיות ראייה). אין בעייה עם המלצות גם למקלדות גיימרים, בעיקר שהמקשים יהיו מוארים ובעברית. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. Started by orbk,

שלום, אני צריך עזרה לגבי מציאת אוזניות שתומחות באפקט סראונד של 5.1 ערוצים, בדקתי בכמה חנויות ולא מצאתי באף אחת מהן שמוכרים אוזניות כאלו, מצאתי רק את האוזניות המקצועיות של לוג'יטק G35 אבל הן 7.1 ערוצים וכתוצאה מכך עולות 750 שקל שזה המון בשבילי, אני מחפש לכל היותר בסביבות ה400 אבל שימצה את המקסימום בסרטים ומשחקים בעיקר משחקים. ראיתי גם לגבי אוזניות נוספות Psyko 5.1 שהן מאוד מקצועיות אבל לא מצאתי אותן בשום מקום בארץ ואני גם לא יודע מה המחיר שלהן. בקיצור יהייה מעולה אם תוכלו למצוא לי אוזניות כאלו ותוכלו לתת לי שמות או לינקים ובכלל יהייה מעולה אם יש לכם/ן נסיון איתם. תודה

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. Started by lior9586,

שלום לכולם אני מעוניין לרכוש מדפסת משולבת לשימוש ביתי (תקציב עד 500 ש"ח). ההתלבטות שלי היא בין שני הדגמים הבאים : HP Deskjet 3070A Brother DCP195C השאלה היא מי מהם מומלץ יותר (אמינות, חיסכון וכמובן איכות). שאלה נוספת היא האם שווה להשקיע טיפה יותר עבור הדגם Brother MFCJ430W למרות שפקס לא ממש חשוב לי (לא מפריע אם יהיה). ושאלה אחרונה, איך בדיוק פועל הפקס במדפסת משולבת ? מספיק שיש לי שקע טלפון לחבר אליו את המדפסת או שצריך עוד קו בבית ? תודה רבה מראש

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  11. מצאתי רק את העכבר.. מה אני צריך עוד כדי להפעיל אותו במחשב? אין לי דרייבר אם אפשר להביא קישור אני הודה לכם

12. שלום, השולחן עליו מוצב המחשב בבייתי הוא שולחן זכוכית. כרגע יש עכבר אופטי-אלחוטי של מייקרוסופט, ואני מעוניין להחליפו. בין היתר בגלל העובדה שהוא לא עובד לי על הזכוכית, ואני נאלץ להשתמש בפאד. האם עכבר חדש שפועל בטכנולוגיית ה Laser יפעל על הפלטת זכוכית ללא צורך בפאד? בתודה ניר

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. Started by mikibit,

אני עומד לקנות את הטונר המקורי הנ"ל למדפסת לייזר של ברדר . באתר השוואת מחירים המחיר נע מ- 155 ועד 250 שח האם יכול להיות מצב שלא מדובר באותו טונר מקורי ? דגם הטונר TN - 2010

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  14. ערב טוב. לא ממש מצאתי את הפורום המתאים לשאול את השאלה לכן פתחתי כאן.. ברשותי כרטיס מסך HD5770 בעל יציאת HDMI שאינה מתאימה לטלוויזיות ישנות לכן רציתי לשאול האם קיים כרטיס PCI או כרטיס אחר שיכול להתחבר למחשב והוא בעל יציאת S.video או TV OUT או קומפוזיט שיכול לשדר תמונה מהמחשב לטלוויזיה?

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. אני קונה מחשב חדש ואני מחפש ציוד של חברה אמינה מעדיף אלחוטי תקציב עד 350 שח מקלדת ועכבר...

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. אני מחפש מדפסת משולבת זולה. תקציב בין 400 ל 650 שתחליף את הHP5500 (שממנה אני מרוצה), עדיפות לפקס עצמאי ומזין נייר (לא חובה). מחיפוש ברשת נראה שהX5470 של לקסמרק בפחות מ 500 ש"ח (470 הכי זול) זה פיתרון זול וטוב. מקריאת ביקורות באנגלית נראה שעלות הדיו דיי זהה לHP כמו גם איכות הדפסת הטקסט. היתי שמח לשמוע חוות דעת על המדפסת ממי שהשתמש איתה בעיקר מול המדפסות הבאות של HP ה5610 וה3183 שאותן אני גם שוקל לקנות. כרגע יש לי את ה5550 של HP ולקראת קניית דיו חדש (300 ש"ח) חשבתי שאולי כדאי כבר להחליף למדפסת משולבת ולחסוך את החוסר בפקס (סורק) שקצת מפריע לי. העדיפות היא לא לרדת באיכות ומהירות ההדפסה של ה5550 שיש לי כרגע (בטקסט). לינק למספר ביקורות על הלקסמרק: http://www.ciblant.com/product…

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. Started by swisaman,

היי, ברשותי אוזניות thermaltake shock one,והיום ששמעתי איזהשהוא שיר שמתי לב שאני שומע אותו מוזר וחלש יותר,דומה לבעיה שהייתה ב5Hv2 הישנות שלי לפני שלוש שנים,הייתי צריך להזיז את הכבל קצת בשביל לסדר את זה,עכשיו אני צריך להזיז את הכבל הרבה עד שאני מגיע לנקודה ששומעים בסדר וזה חוזר אחרי כמה שניות. מה עושים?ממשים אחריות ? ;/

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. היי אני מחפש פיתרון של מדפסת משולבת (מדפסת, סורק, מכונת צילום) שהיא גם פקס עצמאי ויכולה גם לשמש כטלפון לשיחות, כמו (רוב?) מכשירי הפקס הייעודיים. האם קיים בכלל משהו כזה ברמה טובה (לא זבל סיני) ובאיכות סבירה (איזור ה-1,000 ש"ח, נניח) ? אם לא, מה מומלץ בתחום המחירים הזה עבור מכשיר משולב עם פקס אמיתי? האם המכשירים האלה כוללים יציאת טלפון, כך שניתן יהיה לחבר אליהם טלפון למעשה על אותו חיבור בקיר, והמכשיר ידע לזהות ולהבדיל בין שיחות טלפון ובין הפקס? יש לי ניסיון מינימלי עם Lexmark X5470 וההתרשמות שלי ממנו היא "סביר מינוס", כשבשלב מוקדם מאוד בחיים התחילו כבר בעיות של טעינת דפים וכו'. חשוב לי שהמכשיר יהיה ידידותי ונוח לשימוש, עם איכות הדפסה גבוהה ושיהיה יעיל וחסכוני. עדיף שלא יהיה…

19. Started by DOMMA,

משהו יודע פרטים על הכרטיס מסך הזה אני חייב לדעת בשביל לדעת שלא דפקו אותי הוא כבר עושה בעיות בפיפה ורד פקשין שמעתי אז כל מי שיש לו טיפת מידע על הכרטיס אני יהיה חחייב לדעת תודה!@

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. שלום לכולם. רציתי לשמוע כמה חוות דעת מאנשים שיש להם נסיון אם החברה הזאת. אני הולך לשדרג מקלדת ועכבר. תמיד העדפתי לוגיטק והיתי די מרוצה מהם. אני מתכנת במחשב וגם משחק לכן חשוב שהמקלדת תהיה נוחה וגם טובה ל FPS בעיקרון. במקלדת חשבתי ללכת על זאת: http://ksp.co.il/?uin=15681 מהקצת ביקורות שמצאתי הבנתי שהמקלדת טובה סהכ. מבחינת עכבר גם מהחברה הזאת. http://ksp.co.il/?uin=15829 מה דעתכם? מבחינת לוגיטק ראיתי רק מקלדת אחת סבבה שיהא G105 אבל היא כבר מדגם ישן וקשה להשיג אותה.

21. שלום. עד עכשיו הסתפקתי בעכבר TEAC כלשהו ב 50 שקלים שהיה זרוק לי בבית. הגלגלת שלו השתגעה ולא גוללת יותר. זו הסיבה שנדרש לו מחליף. אני משתמש בו שימושים משרדיים ומדי פעם משחק בסגנון GTA IV וכו'. לא משהו שדורש דיוק מירבי או משהו בסגנון. רוב הזמן אני אוחז בעכבר אחיזת Plam. יש לי יד יחסית גדולה, כך שדרוש עכבר ממוצע +. ראיתי בת'רד ההיקפי המומלץ, את ה - Microsoft comfort 6000 Bluetrack. יש משהו מומלץ יותר נכון להיום? אהבתי את אופציית ה Bluetrack שמאפשרת לעכבר לעבוד גם על משטחים "קשים". עדיפות לעכבר חוטי בשל העובדה שהם קלים יותר מאלחוטי עם סוללות. יהיה נחמד אם הוא יותאם ליד שמאל גם כן. ניתן למתוח את התקציב לסביבות ה 150 אם זה שווה את ההפרש. אין לי בעיה עם קנייה ב Ebay.

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. מדפסת ברדר j470dw הצלחתי להגיע לקבל את הפקס במחשב אבל עדיין המדפסת מדפיסה את הפקס, ולא מצאתי איך מבטלים הדפסה אוטומטית. יש למישהו מושג? תודה.

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. שלום למומחים, ככתוב בכותרת אני מחפש עכבר זול למטרת שליטה טובה בהנעת כלי-שחמט דיגיטליים בצורה מדוייקת ובעיקר מהירה. למישהו יש ניסיון עם עכבר מוצלח למטרה זו? רכשתי לאחרונה את 705M של לוגיטק, שהוא מעולה לתוכנות משרדיות וכו', אבל ממש נוראי למשחק-רשת (הסמן מקפץ כמו מטורף ולא מאפשר הנעה מדוייקת, ולא משנה כמה התעסקתי בהגדרות, עדיין מתסכל מאד להשתמש בו למטרת המשחק!) תודה מראש לכל המסייעים!

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. אני משתמש במינט ולפעמים הסמן לא זז חלק (LAGGING). מה אפשר לעשות? כלומר יש מה לעשות חוץ מלפנות ליצרנו? הדגם כתוב בקטן וממש ארוך. תגידו לי אם צריך

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. אני משתמש מדפסת HP 1315 משולב סורק. פעם בשבוע מנסה להדפיס דף טסט נסיון. מתחיל הדפסה אבל לא מושך נייר ותוך שנייה מקבל הודעה שגיאה.ולא הבנתי מה זה אומר ההודעה הזאת? אני הוספתי נייר קצת.והחלפתי מזמן כבל חדש USB וזה עבד. בתוכנה מדפסת עשיתי ניקויי ראש וכמה שניות נותן לי אותו הודעה שגיאה. אבל אינו כשורה לא מדפיס לי מקבל הודעה שגיאה. יש לי נסיו ןקצת במדפסות .מסוג מדפסת כזה זה שונה.אולי אני רוצה לפרק את מדפסת כוונה לא הכל פירוק. אני רוצה לנקות גלגלים אולי יש אבק לילכוך וגם יש חיישן שבודק נייר קיים ומושך דפים להדפיס אני רוצה לנקות אותו. אולי חיישן ניתקע משהו בנייר קטן.אתם מבינים? אני לא יודע איפה חיישן,ואיך מפרקים מדפסת לנקות גלגלים. מישהו יודע.כתובת האתר HP אם הורדה קובץ וי…

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים