ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש מקלדת של 40 ס"מ שנוחה וארגונומית. אני פחות או יותר רוצה מקלדת רגילה רק ש"העיפו לה" את ה NUMPAD המקלדת הכי קרובה למה שאני רוצה שמצאתי בארץ זה המקלדת הזו: http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=AGB-00014&Cat2Cat1ID=19&Cat2ID=0&aff=〈=he הבעיה שאין אותה במלאי ולא בטוח שגם יהיה. אני יכול להזמין מקלדת מAMAZON למרות שהמשלוח יהיה קצת יקר. אז על איזו מקלדת אתם ממליצים שיש לה מקשים נורמלים(לא דקים בלי FEEDBACK), ויש לה פריסה של מקשים כמו מקלדת קלאסית אבל בלי ה NUMPAD? אם יש משהוא בארץ אז יותר טוב, ואם לא אז אפשר משהוא באמזון. הייתי אומר שאני מוכן לשלם עד בערך 400 ש"ח למקלדת לא כולל משלוח.
-
- 1 תגובה
- 894 צפיות
-
-
שלום אשמח לקבל המלצה למדפסת בסביבות 300-500 ש"ח. הHP1410 איבדה את זה כבר.. שימוש ביתי ותו לא. תודה
-
- 1 תגובה
- 782 צפיות
-
-
הי. מדפסת HP OFFICEJET 6500. בת שנתיים בערך. סה"כ היינו די מרוצים (פרט לבעיה של הסורק לסרוק ישירות שלא דרך תוכנה כמו פוטושופ למשל). פתאום לא עובדת ובתמיכה טוענים שזו תקלת חומרה ויש להביא למעבדה. בדיקה עולה 100 ש"ח. כזו חדשה עולה סביב 500+. מה אתם אומרים!? שווה להמר?! ואם לא - על איזו מדפסת כדאי לי ללכת? חייבת להיות עם סורק, רצוי גם עם פקס. מדפיסים סביב 50-100 דף בחודש, צבעוני וש"ל, רצוי הדפסה איכותית יחסית. כרגע אין תקציב גבוה אז אפשר להשקיע כמה מאות ש"ח. הדפסה שקטה ומהירה - עדיפה אך לא הכרחית. כמובן שכל צבע במחסנית נפרדת - רצוי ביותר. אשמח להמלצות.
-
- 15 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני מארגן חדר קולנוע ביתי אבל המקרן שאני קונה גם מיועד/מותאם לגיימינג. אם אני רוצה לנצל את החדר לגיימינג (FPS) ברור שאני לא אשב עם כסא-שולחן-מקלדת-עכבר באמצע החדר כדי לשחק. בהנחה שבקר PS/XBOX מחוץ לתמונה, איך אפשר "לשחק מהספה" בנוחות? סט מקלדת/עכבר אלחוטיים זה מתבקש, אבל על מה מניחים אותם? שאלה דבילית, אבל לא מצאתי עדיין סידור נוח. תודה.
-
- 11 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
כרגע יש לי מקלדת פשוטה של לוגיטק שלאחר הניקוי שלה החלה להיות נוקשה מאוד בהקלדה שלה, כניראה שדפקיתי משהו כאשר פירקתי את המקשים. בכל מקרה מחפש מקלדת נוחה להקלדה מרובה,שהמקשים ילחצו בקלות, שקטה (אולטרה חשוב), עדיפות רבה לכזאת שיש בין המקשים רווח קטן, שאני לא אראה את כל הלכלוך שמצטבר מתחת למקשים, לא מוארת ולא אלחוטית! לא צריך שטיקים מיוחדים, חריטה עברית לא חשובה
-
- 29 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
היי,הזמנתי מחשב חדש ואיתו גם מקלדת.בחרתי במקלדת הזו Microsoft Digital Media Keyboard 3000. אבל כרגע אין אותה במלאי.הם אמרו לי שאוכל לבחור מקלדת חלופית עד 150 ש"ח או להוסיף כסף ולקחת מקלדת אחרת.חשוב לי שהמקלדת תכלול עברית ותהיה איכותית[עדיף מייקרוסופט] עריכה: חשוב לי לציין שהתקציב עצמו למקלדת מלכתחילה היה באיזור 90-120 ש"ח ,האם יש אלטרנטיבה למייקרוסופט 3000 בTMS או שלהביא את המקלדת מחנות אחרת? הם הציעו לי את המקלדת Logitech G105 בתוספת של כ-50 ש"ח..איך היא?אין בה עברית אבל אפשר להוסיף מדבקות..
-
- 4 תגובות
- 971 צפיות
-
-
אהלן.. אני מחפש לקנות מקלדת חדשה.. עכשיו ראיתי כמה דברים ותאמת שאני מחפש שילוב בין אלחוטי וחוטי.. מהחיפוש שהרצתי גיליתי שזה לא ממש קיים למרות שיש עכברים שעושים את זה כבר.. RAZER MAMBA לדוגמא.
-
- 4 תגובות
- 952 צפיות
-
-
היי, העכבר והמקלדת שלי מתחילים לזייף (אחרי חמש שנים). הגיע הזמן להתחדש במקלדת ועכבר. ככה: 1. אני רוצה שיהיו אלחוטיים. 2. אני תוכניתן, ככה שאני בעיקר מקליד הרבה. מה שאומר שהמקלדת צריכה להיות נוחה להקלדה, מרווחת, ועם כל כפתורי הקיצורים לעריכה (HOME/END וכד') במיקום נוח. 3. אני לא משחק יותר מדי משחקים וממש לא משחקי יריות או כאלה, אז לא צריך איזה משהו מטורף מדי. 4. ארגונומיה די חשובה כי בכל זאת אני עובד עם המחשב כל הזמן. ולא בא לי להרוס את המפרקים.. 5. כפתורי מולטימדיה וכאלה זה נחמד.. אבל לא הכרחי. אני גם ככה משתמש בקיצורים משלי שאני בד"כ מגדיר לבד. מבחינת תקציב, יש כסף. אבל לא להסחף. נגיד עד איזור 500 שקל פלוס מינוס. אגב ממליצים על סט של מקלדת ועכבר או לקנות כל אחד…
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני מחפש עכבר (רצוי אם ניתן גם משולב עם מקדלת) בעל טווח ארוך במיוחד עבור מדיה סנטר. הבעיה שלי היא שהעכבר האלחוטי הנוכחי שלי מתחיל "לגמגם" בערך מטווח של 2 מטרים, בעוד שהישיבה שלי מהטלויזיה והמחשב שמחובר אליה היא במרחק של כ-3 מטרים. אשמח לשמוע המלצות אם למישהו יש פיתרון לבעיה.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום וברכה פורום hwzone, אני מחפש מצלמת אינטרנט למחשב שפועלת בוינדוס 7, ואני מעדיף שתפעל גם ב וינדוס 8, טווח מחירים: עד 90 ש"ח, או 22 דולד באיביי. מעדיף מאוד פחות(אבל אם יש לכם הצעה ממש משתלמת שהיא מעט יותר אז תביאו ) איכות הוידאו: לפחות 30 FPS(פריימרים לשנייה) ברזולוציית HD. מעדיף 5 מגה פיקסל ומעלה(לא הכרחי) לא משנה לי אם יש מיקרופון או לא. מעדיף מצלמה שלא דורשת דרייבר מסוים, אלא פשוט מחברים ומשתמשים(וכן יש דבר כזה, אבל זה לא הכרחי) אני משער שיש הרבה מצלמות במחיר שאני רוצה באתר איביי, אבל אני לא ממש טוב בלחפש באיביי ??? ממש תודה רבה. הראל.
-
- 3 תגובות
- 780 צפיות
-
-
אני שוקל לקנות השבוע את המקלדת הזו (Roccat Arvo) ב- KSP עם הקופון 20 אחוז הנחה על המוצר. עולה 176 ש"ח [shttp://ksp.co.il/?select=.1042..218.&list=1&sort=2&glist=0&uin=15683&txt_search=&buy=&minprice=&maxprice= מישו יודע אם היא טובה? יש דומה במחיר ובאיכות? יש לי קצת מקום על השידה, לכן נראה לי שהיא מתאימה לי.
-
- 17 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות כרטיס טלויזיה בכדי להכניס חומר למחשב לעריכת וידאו. האם אתם מכירים כרטיס מומלץ? אני רוצה שהאיכות שתכנס למחשב תהייה טובה מאוד. אין לי בעיה עם מחיר. תודה.
-
- 3 תגובות
- 923 צפיות
-
-
יש לי את העכבר G400 של לוגיטק שקניתי לפני חודש בערך מ- TMS. בכמה ימים האחרונים יש תופעה מעצבנת כזו שאני גולל את הגלגלת למעלה ולמטה נגיד באתרים, מידי פעם יש קפיצה לכיוון ההפוך אליו אני מגלגל. ז"א נגיד אני גולל למעלה ברציפות, פתאום יש גלילה של שלב אחד מטה וזה נראה על המסך כמו קפיצה כזו. ולהפך למטה. האם זה תקין? שווה לממש אחריות בשביל זה...זה די מציק, אבל יכול להיות שככה זה בדגם הזה? חוץ מיזה העכבר ממש טוב.
-
- 4 תגובות
- 917 צפיות
-
-
האוזניות לשימוש שוטף של המחשב במקום רמקולי השימושים לרוב הם -שירים -יוטיוב -שימוש רגיל של המחשב -ממש אבל ממש קצת גימינג דרישות : -איכות -נוחות תקציב 200-300 תודה רבה !
-
- 1 תגובה
- 740 צפיות
-
-
שלום לצרכי משרד ביתי אני חשבתי לרכוש שתי מדפסות 1. דיו משולבת כולל פקס (כמו 6500) להדפסות בצבע, צילומים, סריקה וכו' 2. לייזר פשוטה שחור ולבן לצרכי הדפסות של מסמכים והפצתם (לא דרושה איכות מדהימה) האם השילוב נכון ואיזו מדפסת לייזר לרכוש ? (אין לי בעיית מקום) התקציב לשתיהם יחד 1200 ש"ח
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מקווה שזה בפורום הנכון אם לא, תעבירו בבקשה. קניתי דיו מקורי למדפסת ישנה שהייתה לי אבל המדפסת מסרבת לזהות אותו. היא מתנהגת בדיוק כאילו שלא חיברתי אליה אותו בכלל. רואים שיש דיו במיכל כשמסתכלים עליו מלמטה. אני שומע שיש חלק מתנדנד בפנים כשאני מנענע אותו.. האם יתכן שהוא פגום? מה עושים במקרה הזה? אפשר ללכת עם זה לחנות או שמי שקונה בזול משלם ביוקר?
-
- 7 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
אהלן, מה נשמע? אני צריך המלצה לאוזניות ON EAR (כלומר, קשת). שני דברים שצריכים להיות: 1. האוזניות עצמן צריכות להיות מרופדות (כמו RAZER carcharias וכדומה) ולא מעור (כמו 90% מהאוזניות בשוק), כי הן יהיו על האוזניים שעות ארוכות והן חייבות להיות נוחות מאוד. 2. זמינות איפשהו באיזור ירושלים (אפשר להתרחק טיפה, אבל לא מאילת או משהו בסגנון). אולי יהיה לחלק מכם מצחיק לשמוע - אבל השימוש העיקרי של האוזניות לא יהיה למוזיקה, אלא לשמיעה של רדיו. תקציב 700+- תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 922 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מדפסת לייזר אלחוטית באזור ה500 שקל משהו פשוט ואמין, אשמח לשמוע המלצות. תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני מחפש רמקולים למחשב שישמעו טוב שלא יהיו צורמניים שיהיה סאונד טוב עד 300 שקל מה ההמלצה? תודה
-
- 6 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
היי, לא מצאתי טופס לבקשת המלצה אז אני פשוט אנסה לכתוב כמה שיותר ברור: יש לי כרגע את Logitech mx1100 (אל חוטי), הסיבה שאני מחליף אותו היא שיש לי אותו כבר כמה שנים (4) והוא עושה בעיות, לפעמים Double clicks ונגמרת לו הסוללה נורא מהר (כשהוא היה חדש הוא היה מחזיק חודשים ללא החלפת סוללות). אני מחפש עכבר במבנה של העכבר שכרגע יש לי (זו עדיפות). תקציב: עד 60$ או ב250 ש"ח (היחס ביניהם לא מדויק, אני יודע) מקום קניה: לא משנה לי אם בישראל או בחו"ל כל עוד המוצר טוב והמחיר כולל המשלוח לא חורגים מהתקציב. - עדיפות לעכבר אל חוטי. - עדיפות לצורה / מבנה כמו של הMX1100 או הg9x (שניהם logi). - עדיפות לאחיזה מלאה. מטרת העכבר: גיימינג - FPS, RPG וכדומה אני סומך עליכם שתמליצו לי על עכבר טוב. …
-
- 2 תגובות
- 785 צפיות
-
-
הכפתור הימיני של העכבר הפסיק לעבוד איפה אפשר להשיג כזה עכבר הוא עלה לי בערך 50 שקל קניתי אותו לפני כמה שנים אני יודע שבמחיר הזה יש הרבה יותר טובים אבל אני מכור לעכבר הזה קניתי אותו מksp
-
- 2 תגובות
- 647 צפיות
-
-
אייבורי פרסמו היום בעמוד הפייסבוק שלהם מבצע - Razer BlackWidow Ultimate ב-390 ש"ח כולל חריטה בעברית: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=8040
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום רב, יש לי את העכבר G500 של לוג'יטק, עכבר מצוין נוח ומהיר. אבל הגיע יומו, הגלגלת מתה והכפתור השמאלי מתחיל לאותת לי "לחצת עליי יותר מדי פעמים" שבקיצר, אני צריך ללחוץ עכשיו 4-5 פעמים כדי שכפתור אחד יילחץ על המסך. זה מעצבן. הלוג'יטק זה עכבר הגיימינג הראשון שקניתי למעשה וזה היה לפני 3 שנים, אז אני לא יודע איזה עכברים הם טובים. אני יודע שיש את SteelSeries שהם טובים וגם רייזר אבל מה עדיף? אני מחפש עכבר בתקציב של עד כ500 ש"ח, רצוי שיהיה לו כמו הG500 כפתור לשליטה בDPI וכמובן כפתורים קדימה ואחורה וכפתור נוסף נלווה שניתן להגדיר אותו לגחמותיי. כמובן ששימושי העכבר הם לגיימינג (בעיקר משחקי יריות כגון BF3) תודה לכל מי שירצה לעזור דרך אגב, שכחתי לציין. אני באופן כללי עוד חוד…
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טוב אז ככה , מחר על הבוקר אני נוסע לבאג .. אני חייב שתענו לי עד מחר ! יש לי 550 שקל ואני רוצה מקלדת + אוזניות גיימינג , בעבר היו לי אוזניות למוזיקה AKG K518, עכשיו אני רוצה לקנות חדשות למשחקים. אני רוצה שתמליצו לי על מקלדת+אוזניות שביחד יצא לי 550 שקל . עכשיו , זה חייב להיות מבאג! בגלל המבצע שיש להם .. וחייב להיות כולל במבצע , רק SS וRAZER. עכשיו אל תמליצו לי על דברים שלא מהחברות האלה ! המבצע שיש בבאג הוא 50 אחוז על המוצר השני , כיאלו אני יכול לקחת לדוגמא את האוזניות SSSV2 ואת המקלדת SS SHIFT . ויצא לי ביחד 550 שקל , (המבצע הוא על הנמוך מבין השניים , אז האוזניות 400 שקל ועוד 150 שקל על המקלדת שבהנחה . ) עכשיו קצת פרטים אני רוצה אוזניות + מקלדת לגיימינג , ח…
-
- 0 תגובות
- 656 צפיות
-
-
הי, אני מתלבט בין ארבעה עכברים לגיימינג. Logitech G400 Logitech G500 Razer DA Razer Abyssus כרגע, ארבעת העכברים נראים לי בסדר גמור, אך ההתלבטות הגדולה שלי היא בעניין הכסף. איזה עכבר מבין הארבעה מציג את הביצועים הכי טובים ביחס לעלות שלו? אני אשמח לשמוע על הצעות נוספות לעכברים בטווח מחירים של העכברים שהוצגו כאן. ובנוסף, האם כדאי לקנות פאד לעכבר? או שניתן להסתדר בלי פאד? כמו כן, אשמח להמלצה על מקלדת בטווח מחירים של 50-100 שקל.
-
- 2 תגובות
- 792 צפיות
-