עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by Cereal Killer,

שלום אנשים יש לי ~2000 ש"ח לקנות מסך מה אתם ממליצים לי גודל 19 - יתרון

• 11 תגובות
    • 968 צפיות
  2. Started by Ym92,

אהלן. טוב, אני צרכן גדול של חיבורי USB וצריך הרבה כאלו במחשב, הזמנתי לפני כמה ימים מחשב ואני יודע שהלוח אם (DS3L) מגיע עם ארבעה מאחורה בלבד. אני כרגע משתמש בשישה במחשב הנוכחי. בואו נגיד שסך הכל אני רוצה שמונה אז אני צריך: - USB HUB חיצוני עם 5 פורטים לפחות. או, שגם אני חושב שאני יותר מעדיף.. - כרטיס שיוכל לשבת בחריץ הרחבה של המארז ויתחבר ל- בלוח אם (לאן אמור להתחבר? ) נראה לי משהו בסגנון הזה: http://cgi.ebay.com/6-port-USB-2-High-Speed-PCI-Card-Front-Floppy-Bay-Hub_W0QQitemZ170158823762QQihZ007QQcategoryZ90718QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem#ebayphotohosting לא? אשמח להמלצות ולמחירים נורמליים, עדיף מחנות בארץ (אפשרות גם לאיבי..) תודה

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by Dror16,

צריך שיהיה כולל ספק ומאד חשוב לי שהוא יהיה שקט (יש לי טראומות) ניתן לחרוג טיפה מהתקציב אבל לא יותר מדי תודה לעוזרים

• 11 תגובות
    • 880 צפיות
  4. Started by jackhammer,

המחשב שלי מחובר לטלויזיה שאני שוכב במיטה בנוח לראות סרטים אני מתעצבן שאני צריך לקום עד המחשב כדי להרים ווליום, לעצור,להריץ אחורה או קדימה וכל זה אין איזה מקלט שמתחבר לUSB ובא עם שלט כדי לשלוט על כל מיני פונקציות בסיסיות של המחשב כמו צפיה בסרטים וכל מיני דברים שכרגע אני לא יכול לחשוב עליהם? אז אם בכלל קיים דבר כזה איפה אני יכול לקנות? אם מישהו יכול לתת לי לינק זה יהיה נהדר

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. אם כן... יש משהו מומלץ ? עד עכשיו לא השתמשתי... אבל אולי... תודה

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. קרה לכם פעם שהמחשב שלכם נדלק לבד?? השינוי היחדי שבוצע במחשב לפני שהבעיה התחילה הוא הוספת מאורר ועידכון ביוס?????? למישהו יש מושג למה?

• 11 תגובות
    • 2k צפיות
  7. Started by 1nstall,

היי כאשר אני יקבל את העכבר החדש (mx510) אני יצטרך לקנות מקלדת חדשה, אז חשבתי גם מקלדת לקנות בארצות הברית, גם יותר זולות וגם יש יותר מבחר, אבל לא יהיה לי עיברית במקלדת אז זה לא שווה, אז אני צריך מקלדת ב-300-350 שקל, חשוב שתיהיה שחורה, לא אכפת אם אלחוטית או לא, וחשוב שיהיה בה כפתורים מיוחדים (נוספים), המקלדת למשחקים ולאינטרנט. תודה מראש לעוזרים Install

• 11 תגובות
    • 968 צפיות
  8. אני רוצה לקנות מדפסת לעבודה עם מחשב פנטיום 2 ישן. הציעו לי מדפסת יד שניה HP660 אבל אני קצת חושש ממדפסת משומשת. ראיתי שניתן לקנות מדפסת חדשה ב-170 ש"ח אבל כנראה שהיא רק עם חיבוריות USB. איך ניתן לחבר אותה למחשב הישן? הבנתי שיש כבל חיבור ממחשב USB למדפסת פרללית אבל לא להיפך וכנראה צריך איזה כרטיס שייקר מאד את העסק. האמנם?

• 11 תגובות
    • 4.3k צפיות
  9. Started by DoR,

קרוב משפחה בא בקרוב מאמריקה ושאל מה אני רוצה. חשבתי על איזה גאדג'ט. אבל... הוא גר בפאלו אלטו אז אין לו ממש בעיה להשיג כל מה שאני אבקש - העיקר שזה קיים. אני לא אהיה חזיר ולא אבקש משהו ביותר מ-200 דולר... ;D רעיונות??? ??? (רק בלי נגני MP3)

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by hzhz24,

התקציב לא יקר. בכל אופן סביב 100/120 שח לגיימינג. היית לי את המקלדת (נהרסה)Microsoft Keyboard 3000 .היית אחלה.לא מוצא אותה לקנייה בארץ. http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=736827 אז מה ממליצים? http://www.colbo.co.il/LOGITECH-Compact-Keyboard-K300/p-400.htm https://www.tms.co.il/product/10601 או משהו אחר.תודה

• 11 תגובות
    • 2k צפיות
  11. יש לי מחשב בסלון ואני מעוניין לשחק בו ולכן, אני מחפש מקלדת ועכבר אלחטיים עם טווח גדול (10+ מטר) יש כאלה חיות? מה לגבי ג'ויסטיק אלחוטי, יש חיה כזו? אין ממש הגבלת תקציב כיוון שאני מעוניין לראות את מצב השוק וכמה אני אאלץ להשקיע. מה שכתוב בכותרת זה רק כיסוי תחת

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by com,

הרמקולים הגדולים בחדר התחרפנו וצריך להחליף... התחליפים: (הכי מוצא חן בעיני - CREATIVE SW 320) 2 רמקולים וסאב נראים טוב ואני מאמין נותנים סאונד בסדר (מה אחוז העיות קול בהם?) YAMAHA YST M201 - ניראים לי די מעפנים ואלה. (אלה מחנות שבקיסריה שהסקריפט העליון והמהולל לא נותן להגיד...) ככה שזה פחות עדיף כי אבא שלי כבר לא מרשה לי להשתמש בויזה ומשלוח ולחכות שיזמינו את ההרקולס אבל אם מישהו מכיר אחד לטובה אז בבקשה... ד"א האלטק לא משהו למרות שהם "אלטק" ;D שמעתי ככה בפורומים בחול הם חלשים ועולים שם 16 דדולר)

• 11 תגובות
    • 2.4k צפיות
  13. Started by marvje,

זוהי מצלמה דיגיטלית עם 3.1MP (שני מגה פיקסל אלקטרוני ושלוש מגה פיקסל ע"י Coach Technology) וזיכרון 16MB. או בקיצור, הנה מפרט של המצלמה : Image Sensor: SONY 1600 x 1200 pixels SuperHAD CCD sensor Picture Resolution: (Fine) 2048 x 1536 by coach technology (High) 1600 x 1200 with standard quality (Low) 800 x 600 with standard quality Other Resolutions for Life Video over USB: 320 x 240 - 25 frames/sec. Video clip: 320 x 240 - 20 frames/sec. max. storage time to 30 seconds Display: 1.8" TFT 61.6k Pixels color LCD Focus Range: Auto focus lens, 20 cm to infinity Aperture Ratio: F2.8/F 5.6/ F11 Electronic Mechanic Shutter: 1/25 ~1/2500 sec Flashlight: IGBT T…

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by Shbd,

קניתי לא מזמן שלט אלחוטי נוסף למחשב ולפני יומיים שמתי לב פתאום שלחצן ה- LB נהיה דביק משהו והלחיצה עליו לא מורגשת מספיק ביחס ל- RB וללחצנים הדומים בשלט הראשון שלי (גם לא שומעים ממש את ה"תיק" הזה של הלחיצה). האם יש טעם לשלוח את השלט הזה לתיקון אצל מיקרוסופט במסגרת האחריות?

• 11 תגובות
    • 3.9k צפיות
  15. Started by Bah_gots_pIII_450,

עשקו את חבר שלי עם PIII800 128 SDRAM ולוח מסריח של אינטל עם שלושה חריצי PCI וללא AGP! אה, וגם כן עם ATI 8Mb עכשיו יש מאיצים PCI שיכולים איכשהו להריץ משחקים מודרניים?

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by Black_Citadel,

http://www.logicpc.co.il/eng/itdetail.aspx?icom=7377 של סמסונג, מחליף צבעים רנדומלית הזמנתי, אני מתרגש ממנו יותר מהX800GTO2 :o מישהו התנסה איתו ?

• 11 תגובות
    • 934 צפיות
  17. היי לכולם אני בבעיה, רוצה הרבה ובעלת תקציב יחסית מצומצם. עקב כך, צריכה את עזרתכם ידיעותיכם ונסיונכם ... הדרישות: מקלדת ועכבר אלחוטיים אייכותים, טובים מאד נוחים (רצוי גם יפים) התקציב לא הרבה מעל 300- 350 ש"ח (כמוובן שעדיף פחות) השימושים: משרד + HTPC כלומר מולטימדיה והרבה. גיימניג כלל לא. אין צורך בדיוק גרפי מטורף (לפחות לא בשלב הזה) על המקלדת להיות: מולטימדיה, אייכותית ונוחה. כל המרבה בריבוי תכונת וכפתורים, הרי זה משובח.. העכבר: נוח!!!! (ארגונומי אולי) עדיף עם יותר תכונות מסתם משני כפתורים וגלילה.. הדברים שהבנתי מהמחקר: בכל מקרה הכי טובים לוג'טק או מייקרוסופט. בעכברים לרוב לוג'יטק לוקח ובגדול. התמיכה של לוג'טק טובה מאוד ובאפן כללי מומלץ לעבוד איתם (תקנו אותי אם משהו מהן ל…

• 11 תגובות
    • 2.2k צפיות
  18. Started by nim901,

מה דעתכם על http://www.com4u.co.il/Product.asp?Pid=VM1000C&Cat2Cat1ID=23&Cat2ID=137 ? הוא מאד זול (יחסית) הוא נראה טוב, הוא מאובזר, על פי האתר הוא צריך לבוא עם 4 מאוררים, 1 בדלת אחד מאחורה ועוד 2 איפה שהוא השאלה שלי: האם הוא שווה את הכסף? והאם הוא בא עם ספק? אם כן, כמה וואט ? ואם למישהו יש ביקורות אני אשמח לראות (חישפשתי בגוגל אך הופנתי לחנויות)

• 11 תגובות
    • 950 צפיות
  19. Started by TNT,

יש לי את הכרטיס - ATI RADEON 64MB DDR VIVO. ואני מעוניין באוברקלוקינג. אך איני מוצא את זמני הגישה של הזיכרון - הכוונה ל-XNS. (X מיצג מספר.) מישהו יכול לעזור לי בעיניין?

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by RedHat_Lover,

מישהו יודע מהו הסטפינג הכי טוב? שמעתי למשל על AGOIA ועוד כמה... אני מדבר על ההכי טוב מבחינת היכולת להגיע למהירויות יותר גבוהות....

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by r0ckY,

אהלן, אני מעוניין להחליף את העכבר שלי (יש לי G5), איזה משתיהם יותר מומלץ מבחינת נוחות ודיוק? תודה.

• 11 תגובות
    • 2k צפיות
  22. Started by Pc_Master,

זה אומר שהמהירות של הלוח שלי היא 266FSB?

23. לא יודע מה איתכם, אבל אני לא ראיתי שום הבדל.... זה בגלל שNVIDIA השתמשו בטכנולוגיה של 3DFX כאשר הם רכשו אותם?

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by OSTM,

טוב, אני שמאלי. מודה. ואני לא מתכוון לדבר המכוער הזה של לוג'יטק שאמור להתאים לשתי הידיים ( כי משתמשים בו עם האצבע ולא עם האגודל ) ? עריכה: ותעשו לי טובה, תגובות רציניות, ללא כל מיני "אז תעבור ליד ימין/תתרגל... וכדומה"

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.