ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
יש לי עכבר -MX818 שעדיין באחריות. אחד הכפתורים (אחד מתוך שמונה) הפסיק להגיב. האם זו סיבה מספיק טובה לממש אחריות? בכל מקרה,אני לא מתלהב לעשות זאת מפני שהחנות נימצאת בעיר אחרת מעיר מגוריי והיבואן מוכן לטפל בעניין אך ורק דרך העסק בה הוא נרכש. לכן אם אתם סבורים שניתן לפתור את הבעייה עצמאית,אז הסבירו לי כיצד. (העניין הוא שיתכן וישארו סימנים לכך שפתחתי את גוף העכבר ואז היבואן יוכל להתנער ממימוש האחריות). לעצתכם אודה.
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי אני מחפש עבר לגיימרים ופאד מתאים. האמת אין לי מושג כמה זה אמור לעלות ככה שזרקתי מספר שנראה לי הגיוני (400 שקל) - אם אפשר בפחות אז כמובן שטוב, ואם צריך להוסיף קצת אז גם בסדר. תודה
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות עכבר בלו טות' טוב למחשב נייד, שיהיה נוח, ושיהיה טוב למשחקים. רציתי לקבל את חוות דעתכם על Logitech V470 ועל Bluetooth® Notebook Mouse 5000 של Microsoft ולדעת למה הלוג'יטק עולה 100 שקל יותר. או לשמוע על עכברים אחרים טובים לדרישות האלה תודה מראש
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מקלדת אלחוטית במחיר סביר, אבל אני לא רוצה שיגיע עם זה עכבר! יש לי כבר MX1000 יש אפשרות כזאת?
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המחשב שלי מחובר לטלויזיה שאני שוכב במיטה בנוח לראות סרטים אני מתעצבן שאני צריך לקום עד המחשב כדי להרים ווליום, לעצור,להריץ אחורה או קדימה וכל זה אין איזה מקלט שמתחבר לUSB ובא עם שלט כדי לשלוט על כל מיני פונקציות בסיסיות של המחשב כמו צפיה בסרטים וכל מיני דברים שכרגע אני לא יכול לחשוב עליהם? אז אם בכלל קיים דבר כזה איפה אני יכול לקנות? אם מישהו יכול לתת לי לינק זה יהיה נהדר
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
למעשה אני מחפש שניים כאלה, שיתחברו בחיבור USB סטנדרטי ללוח האם, ויתמכו בכמה שיותר פורמטים. * אחד בצבע שחור, יכול להיות 5.25" או 3.5". * אחד בצבע לבן/בז'/כסף, חייב להיות 3.5". מה חשוב מאוד: * אפשרות כתיבה (לא רק קריאה) * תמיכה ב-SDHC (לא רק SD רגיל) מה יהיה נחמד: * כניסת USB נוספת על קורא הכרטיסים עצמו מחיפוש ב-ZAP יש כמה דגמים, הבעיה היא שעל אף אחד מהם לא כתוב באופן מפורש שהוא תומך ב-SDHC, שזה חשוב לי מאוד (כרגע יש לי קורא כרטיסים כזה שלא תומך). תודה רבה.
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי לפטופ ונייח ורציתי לדעת האם יש אפשרות שמקלדת אלחוטית תחליף שליטה בין המחשבים בצורה מהירה. תודה
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.logitech.com/index.cfm/keyboards/keyboard/devices/4740&cl=US,EN מחפש נואשות ולא מוצא. תודה למי שיכול לעזור.
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חבר מגיע מארה"ב ומציע עזרתו ברכישת הנ"ל. האם המחירים שם יהיו זולים משמעותית מהמצאי בארץ? ואם כן, על איזה סט ללכת? קראתי כאן על בעיות שונות ומשונות של תפקוד העכבר בסטים אלחוטיים שנרכשו במחירים בינוניים ומטה. לאור זאת, האם יש המלצה על סט מסויים שפועל באופן רציף וטוב וניתן להביאו במחיר "מנצח"?
-
- 11 תגובות
- 875 צפיות
-
-
טוב אני צריך המלצה למיקלדת שתיהיה נוחה למשחקים, אבל הכי חשוב שתיהיה דקה. עד 400 שקל, תודה מראש.
-
- 11 תגובות
- 973 צפיות
-
-
בחנתי 2 אפשרויות נא חוות דעתכם על המדפסות הבאות מחיר מול תועלת איזה ראשי צבע הם הזולים יותר בין המדפסות Brother DCP115C HP DeskJet 2180 אם יש לכם המלצות נוספות אשמח לשמוע תודה על עזרתכם
-
- 11 תגובות
- 909 צפיות
-
-
בינתיים בדקתי ב DMO ויש להם את 3 הצבעים + שחור במחיר של 160 שח. והם נותנים לי אחריות לשנתיים על מכלולים והם עושים לי תחזוקה שותפת למדפסת בחינם. מה אתם אומרים? כדאי לקנות תחליפי מ DMO או ממקום אחר? מקורי עולה המון אז ממש לא בא לי. תודה לעונים.
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי לכולם אני בבעיה, רוצה הרבה ובעלת תקציב יחסית מצומצם. עקב כך, צריכה את עזרתכם ידיעותיכם ונסיונכם ... הדרישות: מקלדת ועכבר אלחוטיים אייכותים, טובים מאד נוחים (רצוי גם יפים) התקציב לא הרבה מעל 300- 350 ש"ח (כמוובן שעדיף פחות) השימושים: משרד + HTPC כלומר מולטימדיה והרבה. גיימניג כלל לא. אין צורך בדיוק גרפי מטורף (לפחות לא בשלב הזה) על המקלדת להיות: מולטימדיה, אייכותית ונוחה. כל המרבה בריבוי תכונת וכפתורים, הרי זה משובח.. העכבר: נוח!!!! (ארגונומי אולי) עדיף עם יותר תכונות מסתם משני כפתורים וגלילה.. הדברים שהבנתי מהמחקר: בכל מקרה הכי טובים לוג'טק או מייקרוסופט. בעכברים לרוב לוג'יטק לוקח ובגדול. התמיכה של לוג'טק טובה מאוד ובאפן כללי מומלץ לעבוד איתם (תקנו אותי אם משהו מהן ל…
-
- 11 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אהלן. טוב, אני צרכן גדול של חיבורי USB וצריך הרבה כאלו במחשב, הזמנתי לפני כמה ימים מחשב ואני יודע שהלוח אם (DS3L) מגיע עם ארבעה מאחורה בלבד. אני כרגע משתמש בשישה במחשב הנוכחי. בואו נגיד שסך הכל אני רוצה שמונה אז אני צריך: - USB HUB חיצוני עם 5 פורטים לפחות. או, שגם אני חושב שאני יותר מעדיף.. - כרטיס שיוכל לשבת בחריץ הרחבה של המארז ויתחבר ל- בלוח אם (לאן אמור להתחבר? ) נראה לי משהו בסגנון הזה: http://cgi.ebay.com/6-port-USB-2-High-Speed-PCI-Card-Front-Floppy-Bay-Hub_W0QQitemZ170158823762QQihZ007QQcategoryZ90718QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem#ebayphotohosting לא? אשמח להמלצות ולמחירים נורמליים, עדיף מחנות בארץ (אפשרות גם לאיבי..) תודה
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש מצלמת רשת איכותית, עם לכידת וידאו טובה. עדיפות למצלמה עם מיקרופון מובנה. הייתי מעדיף לא להוציא יותר מ100$ אבל זה לא קו אדום. אם יש שם מציאות - אז משלוח מארה"ב אפשרי. תודה.
-
- 11 תגובות
- 762 צפיות
-
-
יש לי התלבטות בין המדפסות הבאות: HP 5610 HP 4283 BROTHER DCP-540CN מה הכי משלתם לי לקחת? המדפסות הן לשימוש ביתי (למשפחה)
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
חבר שלי קנה לא מזמן והוא לא יודע איזה משקל כדאי לו לשים... אז הוא ביקש ממני לשים פה פוסט ולשאול את כל בעלי העכבר הזה מה המשקל שאתם שמים...
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אפשר לעשות שכפתור בו יפתח לי את ה switch between screens? כלומר שבויסטה כשאני אלחץ על כפתור, זה יראה לי תצוגה תלת מימדית של החלונות הפתוחים?
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מישהו יודע אם אפשר לחבר שני שלטים אלחוטיים למחשב? כל מי שאני שואל אומר שלא צריכה להיות בעיה מיוחדת אבל בין זה לבין לעבוד כמו שצריך יש מרחק לא קטן. אם מישהו הצליח (גם בלי לעשות שום דבר מיוחד) אני אשמח לשמוע.
-
- 11 תגובות
- 984 צפיות
-
-
אני כבר מתחרפן :\ האם קיים דבר כזה בכלל? אני יושב במרחק של כמעט 2 מטר מהמחשב, רצוי שהטווח יהיה מספיק (כלומר לא 27mhz) ניסיתי את המייקרוסופט rev3, הקליטה הלכה ב 1.8 מטר. ה EX110 מספיק בטווח, אבל העכבר בסט הזה מסריח בטירוף. בבקשה תעזרו לי X: -רצוי חנות מאיזור הצפון, למרות שלא חייב. -אפשרי גם מאיביי, אבל המשלוח תמיד יקר מדי X_X
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות גיימפאד בתקציב של עד 300 ש"ח את אלה אני כבר מכיר אז אין טעם להציע לי אותם... logitec chillstream logitec Rumblepad 2 logitech dual action תודה מראש.
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כל פעם אני משחק בהגדרות כדי שיהיה יותר דיוק במשחק. לפי התמונה יש משהו שאפשר לשנות? שיתן יותר דיוק? http://eliad.org/viewer.php?id=1252951923.jpg
-
- 11 תגובות
- 914 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני זקוק להמלצה על מדפסת משולבת (מדפסת, סורק (מכונת צילום), ופקס) התקציב אינו ידוע כרגע, מאחר שאיני יודע מה הגבול התחתון של המכשירים האלה. אחותי תצטרך להדפיס לא מעט דברים, אבל לא מעוניינת במדפסת לייזר לכן העדיפות היא למדפסת חסכונית ביותר. (בין אם זה מיכלים זולים, לבין אם זה מיכלים גדולים שביחס כולל נחשבים זולים). בעקבות העדיפות לדיו הזול, אז אני משער לעצמי שהמדפסת לא תהיה זולה במיוחד. אז אשמח להצעות
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כנראה שהבן שלי שיחק במחשב והייתה הערה של הדבקת מקשים ומאז 2 מקשי ה SHIFT אינם עובדים מה ניתן לעשות
-
- 11 תגובות
- 9.1k צפיות
-
-
טוב, אז אני מבקש המלצה לאוזניות גיימינג מבטלות רעשים. אפשר להציע גם אתרים מחו"ל, ששולחים לארץ כמובן. תקציב 150 ש"ח. תודה לעוזרים.
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-