עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. שלום חברים העכבר שלי בשלבי התאבדות מתקדמים. (Razer Ouroboros) הגלגלת חורקת כמו צרצר והכפתורים כבר לא מגיבים כבעבר (3 שנים). הולך אני לתומי לבדוק מה חדש בגזרת רייזר ולהפתעתי אני מגלה בראש הרשימה שלהם את אותו מלך מזה שנים(Ouroboros)...נדיר. אז חקרתי קצת ופשפשתי מה התחדש בתחום בשנים האחרונות והגעתי ל-Logitech G900. חקרתי עליו לא מעט והאמת שדי החלטתי כי הוא הכי הרשים (1000שח ב-KSP). מה אתם אומרים? אני רואה 3 אפשרויות: 1 - לקנות עוד Ouroboros כי אני מכיר אותו טוב והוא די נח ומדוייק...אבל מה זה פחות משלוש שנים ככה להתקלקל?....ועוד זה הטופ שלהם. 2 - באמת ללכת על ה-G900 וזו באמת האופציה המועדפת לאור מה שקראתי\ראיתי…

2. Started by ofir667,

איך המאווררים האלו? http://www.plonter.com/detail.tmpl?sku=GT9225EBDL-1-OEM&affiliate=zap http://www.lamir.co.il/product.asp?product=7023 ועוד שאלה: צ'יפטק מש או 6A19?

• 1 תגובה
    • 559 צפיות
  3. בבקשה תעזרו לי להשוות ולבחור בין שתי המארזים הבאים: 1. http://store.coolmaxx.com/coolmaxx/sc868wand42p3.html 2. http://store.coolmaxx.com/coolmaxx/trblwi35wi.html בבקשה תגידו לי מה יותר משתלם מה יותר טוב מבחינת איורור, ביצועים, למי יש ספק יותר טוב ואיכותי ובכלליות מה אתם הייתם לוקחים. ואם מישהו יודע גם כמה יעלה לשלוח את זה לארץ עם מסים והכל אז בקשה תגידו גם. תודה רבה לכל העוזרים

• 5 תגובות
    • 765 צפיות
  4. Started by Ashand,

האם הכרטיס הפיסיקלי הזה הוא רק למשחקים? מה עם תוכנות עריכה? אודיו...וידאו...

• 8 תגובות
    • 796 צפיות
  5. Started by gabriel6,

שלום, אני מחפש זאת ליישום מיוחד (סתם WIRELESS לא יתאים - כבר אני מודע לפתרונות האלו) כל טוב, גבריאל

• 1 תגובה
    • 736 צפיות
  6. שלום, אני מחפש גריפ לעכבר G9 של לוג'יטק אני מחפש הגריפ הנוח יחסית, ולא את המחוספס. האם ניתן להשיג אותו בארץ? אם כן היכן? תודה מראש, תומר

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by srulikg,

אני מחפש מסך בגודל 21 או 22 בשביל צפייה ב-youtube ומשחקים. חייב שתהיה לו כניסת HDMI. התקציב: עד 1000 שקל. על מה אתם ממליצים?

8. Started by Dr Hardware,

1. איך המדיות של SilverLine ? ואיך הBenQ Gold ? מי יותר יקר, טוב? ומתאים ליאמהה סקזי? 2. איך הHP מדפסת הזאת? https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=36_234&products_id=1560 והאם LEXMARK P707 יותר טובה? אפשר לינקים לחנויות בה מוכרים באספקה מיידית ומהירה את הלקסמרק (במידה והיא אכן הכי טובה בטווח מחירים הזה של 350~ ושלא יהיה חנות חאפרית רק חנות מוכרת וטובה שיש לכם נסיון איתה תודהההההההההה

• 2 תגובות
    • 732 צפיות
  9. אז ככה, הנני מחפש כרגע מדפסת משולבת הכוללת מדפסת+סורק+מכונת צילום (פקס לא חובה), שתשמש לשימוש ביתי בלבד(לתקופת הלימודים באוניברסיטה) ולא שימוש משרדי, לכן ההדפסה לא תהיה כל יום אלא פה ושם. כמה דגשים: 1)המחיר עד 600 ש"ח. 2) חשוב שאיכות הדפסה תהיה טובה גם בשחור וגם בצבעוני בלי מריחות, ראשי דיו לא יקרים וחסכוניים, וחשוב שהמדפסת תתמוך במחסניות XL שהן יותר חסכוניות לפי מה ששמעתי. 3)הדפסה כמה שיותר שקטה ואיכות הסריקה וצילום טובות. 4)אם יש אפשרות לחיבור אלחוטי שך WI-FI או עם חיבור LAN לרשת כדי שאוכל להדפיס מכמה מחשבים ניידים אז בכלל מעולה! אשמח לכל עזרה והמלצה. מודה מראש על העזרה.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by lioreh,

יש ברשותי שתי מדפסות שהם בעצם מכשיר משולב פקס מדפסת סורק וכו.. השאלה היא כזאת המדפסות מחוברות על ידי כבל usb רציתי לדעת אם יש אפשרות לחבר דונגל בלוטות' ואיתו להפוך את המדפסת לאל חוטית. שאלה נוספת שלא קשורה למדפסות יש ברשותי מחשב נייד עם בלוטות' מובנה האם אני יכול לחבר אליו עכבר אלחוטי בלי הדונגל של העכבר?

• 9 תגובות
    • 3.2k צפיות
  11. Started by supercars,

איך העכבר הזה ביחס לG5 ולG9? לצערי הבנתי שהחיישן שלו הוא לייזר, האם עדיין הMX518 והDeathAdder עדיפים עליו לגיימינג בגלל החיישנים (האופטי / אינפרה אדום) שלהם? תודה מראש. נ.ב, יש מצב שתצא לו גרסה אופטית? (כמו שלG5 יש מעין גרסה אופטית - MX518).

• 3 תגובות
    • 868 צפיות
  12. אני עומד לעשות השבוע OC (אחרי שאני אקנה את גוף הקירור V.12). יש לי ספק כוח ג'נרי, 350W. רציתי לדעת אם הוא יכול לעשות לי בעיות בלל ה-OC? (להישרף או משהו). ה-OC שאני עומד לעשות הוא למעבד AMD 2500@3200

• 6 תגובות
    • 657 צפיות
  13. אני מתעניין במדפסת שתוכל להתחבר לרשת שלי (באופן חוטי) אך במחיר זול יחסית. יש לי כיום HP 1020 (לייזר שחור לבן) שאני מאוד מרוצה ממנה, היתי רוצה משהו בסגנון, פשוט, לייזר שחור לבן, עם החיבור לרשת וזול עד כמה שאפשר. על מה הייתם ממליצים? תודה, דור.

• 1 תגובה
    • 829 צפיות
  14. Started by ariel7766,

תגידו אני רוצה לדעת מי שקנה מנועה האם הוא קיבל את המארז עם מאווררים שקטים וגם שהמאווררים על החלון מוציאים אוויר ואלה שלמעלה מקדימה ומאחורה מכניסים אוויר ... כי אני רוצה לבדוק מה ההבדל אם אני מזמין מפנדה ואם אני מזמין מנועה האם אני מקבל את אותם מאווררים באותו כיוון ..

• 7 תגובות
    • 703 צפיות
  15. שלום. יש לי מתאם (דונגל) IR (אינפרא אדום) רציתי לדעת האם אפשרי שבעזרת מתאם זה אוכל "לקלוט" אותות IR מהשלט טלוויזיה ולהמיר אותם לקובץ כלשהוא אינני רוצה תוכנה שתשלוט על הטל' אלה רק אפשרות לקלוט את השדרים אפילו בPPC זה אפשרי אז אני מאמין שגם בPC תודה ויום טוב

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by bronco,

מחפש המלצה לעכבר לגרפיקה אלחוטי, האם עכבר לגרפיקה וגיימרים נחשבים לאותם עכברים? מה אומר DPI גבוה? נאמר לי ש DPI של 6000/8000 זה יותר מידי ממה שאפשר לעבור עם העכבר פשוט מהיר מאוד כל תזוזה הכי קטנה של העכבר הסמן רץ לצידו השני של המסך. מכיוון שאין לי הבנה אני פונה אליכם ,ראיתי עכבר של לוג'יטק G700 ועכבר ממבה מה כדאי מבין השניים אם בכלל? המלצות למשהו אחר גם יתקבלו בברכה , תודה

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  17. Started by guy94,

רציתי לדעת האם זיכרון DDR 2400 יעבוד טוב עם זיכרון DDR 2100 כלומר ה - 2400 ירד למהירות של 2100 ?! או יעבוד ב ב 2400 ?!

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by ntl,

אחרי הסברים מלומדים ;D רבים למה AMD עדיף על אינטל, שכנעתם אותי שכדאי לקנות AMD. אבל - יש בעיה קטנה: שמעתי שAMD ATHLON מתחמם רצח ואולי ישרף ?! בהנחה שאני קונה חלקים איזה מארז לקנות (משהו בינוני-קטן ולא יקר - ממש לא ENERMAX) כדי לפתור את הבעיה? (והאם צריך מאוורר/ספק מיוחד?)

• 9 תגובות
    • 970 צפיות
  19. Started by guy94,

חבר שלי קיבל מחשב חדש עם DVD של LG מעבד פנטיום 4 וכ'ו. בכל מקרה הוא ניסה להתקין צורב די ישן של MITSUMI המחשב היה מחובר ככה: ב - PRIMARY היה מחובר ה HARD-DISK כ - MASTER ב - SECONDRY היה מחובר ה DVD כ - SALVE וזה עבד לו טוב.. הוא ניסה לעשות כזה דבר: ב - PRIMARY להשאיר את ה - HARD-DISK כ - MASTER ב - SECONDRY לחבר את ה - DVD כ - MASTER ואת הצורב כ - SLAVE זה לא עבד לו, ועכשיו שהוא מנסה לחבר רק את הדי וי די לבד בלי הצורב זה רושם לו הודאת שגיאה (סימן קריאה ליד השם של ה - DVD, הוא מזהה את ה - DVD אבל לא מפעיל אותו) החשמל מחובר כמו שצריך (כי ה - DVD דולק ונפתח) למישהו יש רעיון מה צריך לעשות ?!?!?!? בבקשה תעזרו

• 2 תגובות
    • 904 צפיות
  20. Started by Pc_Master,

איך אני יודע שהלוח משומש? החליפו לי לוח ASUS A7V133 והוא ניראה לוח שונה מימה שקניתי, התופסנים של הזכרונות שונים ו המדבקה של ה צ'יפ של הביוס כתוב 1004 ובמה שקניתי היה כתוב 1005A זה אומר שהלוח משומש?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by md22,

יש לי nvidia geforce2 mx 100/200 עם דרייבר 21.81 ב win me אני רואה ביציאת טלויזיה את כל פעולות המחשב ב win xp אני רואה רק את תמונת הרקע של המחשב האם הבעיה ידועה ויש פיתרון תודה

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. מה באמת ההבדל בין עכבר/מקלדת גיימינג לפשוטים יותר? למה אני צריך לשלם פי 3 על דבר שעושה אותו דבר? אף פעם לא ניסיתי אביזר גיימינג, אז אם מישהו מוכן להסביר לי, למה לשלם כ"כ הרבה יותר? אני לא רואה הבדל חוץ מזה שאביזרי הגיימינג נראים הרבה יותר טוב, אבל אני לא אשלם כ"כ הרבה כסף על כזאת שטות... עכשיו יש לי עכבר ומקלדת פשוטים ואלחוטיים של לוג'יטק, ואני משחק בסדר גמור, אין שום בעיות... מישהו מוכן להסביר?

• 0 תגובות
    • 971 צפיות
  23. Started by Rhx,

שלום - יש לי את המדפסת HP PSC 1315 קרוב לחצי שנה ובקושי השתמשתי בה , התחלתי להשתמש בה בשבועיים האחרונים הכל הלך בסדר עדכנתי דרייברים שבאים עם המדפסת הכל הכל חיברתי הדפיס לי נגמר לי הדיו , קניתי חדש ב200 ש"ח וגם כן לעאזאזל עם המחירים היקרים האלה,אני בא להדפיס אני קולט את ההודעה המעצבנת הזאת ולא יודע איך להפתר ממנה (בהמשך ההודעה: לחצתי ALIGN ואז היה כתוב לי DONE עשיתי DONE וכלום לא קורה לא יודע מה לעשות פתאום התחילה לעשות בעיות עזרה בבקשה ... ולמה הדיו כל כך יקר אני משתגע........ [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 765 צפיות
  24. Started by zoyaniv,

שלום אני רוצה לדעת מה ההמלצה שלכם למדפסת בסכום של בין 500-600 שקל עדיף אם כמה ראשי הדפסה בשביל החיסכון

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by ZIVDANIEL12,

אהלן אני צריך המלצה למתאם חיבור USB אלחוטי. פשוט במקום לחבר כבל מאריך אני רוצה לחסוך את כל החוטים. מצאתי משהו כזה : הבעיה שאף אחד מהקישורים לא מוכר את זה.. [Cables Unlimited Wireless USB Kit with Transmitter and Receiver with Base] אולי אתם מכירים משהו שדומה לזה?

• 0 תגובות
    • 926 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.