עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by snapdragon,

יש לי עכבר רגיל, אופטי סטנדרטי של לוג'יטק ואני משחק מידי פעם BF2. רציתי לדעת האם באמת יש הבדל כזה גדול בין עכבר גיימרים (אני לא מכיר את הדגמים) לבין הרגילים ? מישהו ששדירג יכול לתאר איך ההרגשה משתנה במשחקים ? מישהו יכול קצת להסביר לי בנושא ? תודה.

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by kinggil,

שלום אני מעוניין לקנות עכבר MX 500 העכבר נראה לי אחלה, כרגע יש לי עכבר ג'נרי ששובר לי את היד דגם: SWOP-35 , האם הייה שינוי ? תודה

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by a-v-i,

היי, רכשתי היום MIO 168RS ואיתו מגן מסך. כשהדבקתי את המגן על המסך כנראה שהיו קצת לכלוכים על המסך ונוצרו לי בועות ולכלוכים בין המסך למגן. איך אפשר להוריד את המגן ולשים חדש? אני לא מצליח.. תודה

• 11 תגובות
    • 854 צפיות
  4. שלום לכולם! יש לי מחשב Intel 920 + ASUS P5LD2-VM + 1GB Ram והכי חשוב... 4X320GB Sata2 WD. כמו שאתם בטח יודעים ארבעה HD יוצרים חום נוראי במארז. אני לא מבצע OC. למה סולידי ? הילד שלי מפרק לי כל פעם את הדלת של המארז. לכן אני מחפש משהו סולידי. לא חייב להיות יפה אבל רצוי. תודה!

• 11 תגובות
    • 880 צפיות
  5. Started by st0m,

שלום לכולם .. יש לי שבוע לבחור מארז למחשב איך זה http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=1532

• 11 תגובות
    • 997 צפיות
  6. 1) אני מתלבט בין שני מארזים : http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=2278 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4643 האם המארז השני שווה את ההפרש במחיר ? ( יש לו מלא מאווררים אז הוא מאוורר מצוין, הלא כן?) 2)אני מבקש המלצות ( +לינקים) למאווררי 80 מ"מ ו - 120 מ"מ בעלי דחיפת האוויר (CFM) הגדולה ביותר.

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. שלום לכם, אני מעונין בעכבר חדש, למטרות גיימינג ועבודות הדורשות דיוק, כגון ציור ועריכת תמונות. התקציב שלי יחסית סביר, ועומד על כ-200 שקל. הבנתי שבהגדרות האלו אפשר לקחת את הלוג'יטק 510 (או אולי 518), וגם את הרייזר וייפר (הקצת מיושן). אני מחפש פתרון נוח, לא דרושים עשרות לחצנים או משהו כזה, פשוט עכבר זריז ומדויק. מה דעתכם? תודה מראש!

• 11 תגובות
    • 901 צפיות
  8. Started by Arcanide,

שלום לכולם, במקרה נראה לעיני מארז של HEC דגם: 6AR1 ורציתי לשאול האם הוא גרסא מחודשת\משופרת של ה6A19? הוא שונה גם מבחוץ, יש לו גריל מול המעבד + פתח אוורור מתחת. וגם מבפנים יש לו בניה חדשה וכלובים יעודיים. מה שלא היה ב6a19.. תודה רבה קובי. 6ar1 http://www.compucase.de/englisch/produkte/gehaeuse/supermidi/6ar1.php# 6a19 http://www.compucase-hec.co.uk/mainpages/product_detail.asp?pid=7

• 11 תגובות
    • 736 צפיות
  9. Started by gidishual,

מה ההבדל בניהם ואם ההבדל שווה את ה 140 שקל הפרש

• 11 תגובות
    • 819 צפיות
  10. יש לי איזו שאלה דבילית אבל מעצבנת מאוד בקשר למקלדת ועכבר אלחוטיים. במקרה שאני משתמש בהם מרחוק, אני זקוק לקרש לשים עליו את המקלדת והעכבר.. אתם יודעים אם יצא איזה קרש מיוחד בשביל זה? או פתרון אחר? תודה

• 11 תגובות
    • 766 צפיות
  11. Started by Snoopy2006,

שלום, היום נסעתי לטייל והשארתי את המחשב פועל. שחזרתי היה קצר בבית. לאחר מספר נסיונות כושלים לחדש את זרם החשמל גיליתי שמקור הבעיה במחשב. ניתקתי את כל ההתקנים במארז ועדיין ספק הכח ANTEC 380 W (בן 3 שנים ושבועיים) גורם לקצר חשמלי בבית שאני מחבר אותו לחשמל. האם ניתן לתקן את הבעיה לבד ? אם לא - האם כדאי לתקן ואצל מי ? כמה זה עולה ? האם זה הימור לקנות ספק חדש מכיוון שייתכן שכל המחשב נשרף ? מה אתם ממליצים לעשות ? תודה !

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  12. קניתי היום מחשב ב ksp ולא היה להם את המארז שרציתי החלטתי ללכת על מארז של hec דגם : ?HEC Compucase CI-69U6 400W? הוא נראה לי קצת שונה מהHec הרגיל והסתכלתי גם באתר שלהם והוא לא מופיע , אתם חושבים שזה זיוף של Hec ? ואם זה זיוף גם הספק שבא איתו עלול להיות זיוף לא ? מה אני עושה ???

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by toppy,

הנה המפרט: Intel Pentium D 805 Dual Core 2.66Ghz LGA 775 Box Arctic-Cooling Highend Low Noise (775) Freezer 7 Pro 512MB Samsung DDR II - 667- Samsung Original X2 Gigabyte 6600 DP2 256mb DDR - TV OUT/DVI - PCX - Bulk GIGABYTE GA-8I945PG (945P) - DDR2 - ATX LG GSA-4167B 16x Black Bulk DVD-R/RW+-R/RW Maxtor 250GB 16MB Buffer DiamondMax SATAII HDD מארז עם 2 מאווררי 120 MM

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. לפי המפרט שלי יש o.c כמה volt וכו.....[רכיבים]

• 11 תגובות
    • 890 צפיות
  15. אבקש המלצה לעכבר למשחקים ,המומלץ ביותר ,לא אלחוטי ,תודה!

• 11 תגובות
    • 697 צפיות
  16. Started by ilanZx,

האם הספק : Thermaltake 470W PFC 120mm 24/20 pin 2 rail יוכל להחזיק את המפרט הזה: והאם זה בכלל ספק טוב? חשבתי ללכת על TOP POWER 550 שהוא קצת יותר זול אבל הטכנאי של החנות אמר שעדיף את זה ... וחוץ מיזה שיקח בערך שבועיים + להזמין את הספק TOP POWER

• 11 תגובות
    • 837 צפיות
  17. Started by Green,

היי יש לי MX1000 אני רוצה לקנות לו פד רציני ראיתי את המומלצים שעשו עליהם את הביקורת באתר אבל לא אמרו איפה אפשר לקנות אותם אז מה אתם הכי מליצים MX1000 ואיפה אפשר לקנות אני מרעננה תודה...

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. זה לא אותו הדבר?

• 11 תגובות
    • 2.2k צפיות
  19. שלום לכולם , קניתי מחשב חדש לאחי ועכשיו נותר לי לצוות לו ספק כח איכותי ולא יקר . בגלל אילוצים , אני חייבת רק מחנות KSP כי זה ליד הבית ולחוצה קצת בזמן (ככה שאני לא יכולה להזמין מחנות מהאינטרנט...צריכה את המחשב עובד כבר ביום ראשון\שני הקרוב..אם לא , אחי לוקח את שלי... ) אז ככה , נכנסתי לאתר שלהם וראיתי שאין להם הרבה מבחר בטווח המחיר שציינתי .. אנא תעזרו לי לבחור בין הספקים הבאים : ?Spire RockeTeer II 400W Silent (24pin -> 240 ?Spire RockeTeer III 500W Silent (24pin -> 290 80?HEC 425W (True Watts)? -> 2 המחשב שלי מבוסס על מעבד 805D של אינטל ולוח MSI . כרטיס המסך PCI-E :7300NX גם של MSI .אין לי סורק\מדפסת .רק צורב DVD ודיסק קשיח מחוברים. בעיקרון קניתי את …

• 11 תגובות
    • 921 צפיות
  20. Started by ag43,

קיבלתי UPS חדש ורציתי לנסות אותו וניתקתי אותו מהחשמל ומיד הוא נכבה (טענתי אותו לפני). כשניסיתי להפעיל את המסך האל פסק עבד רגע ואז המסך נכבה והאל פסק סימן לי נורה אדומה אבל כשהפעלתי את המחשב בלי המסך הוא החזיק לי כמה דקות (לא ניסיתי עד הסוף). הגיוני שהמסך לוקח כל כך הרבה חשמל? המסך MAG 786FD והאל פסק - http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=360426

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. שלום לכולם - אני חדש פה ורציתי לבקש המלצה לספק כוח למפרט הבא: Intel Pentium D 930 Dual Core 3.0GHz 2X2MB LGA775 64BIT 8I945P-G s775, DDR2, SATA2, PCI-E G.skill DDR2 667MHZ 1024MB DUAL CHANNEL 5-5-5-15 WD 160GB 7200RPM 8MB SATAII כרטיס מסך: הצעה לספק לכרטיס: Sapphire Radeon X1800XT 512MB והצעה לספק לכרטיס: Sapphire Radeon X1900XT 512MB (כמו כן בעתיד אולי יתווסף עוד דיסק קשיח לרייד) תודה לכל העוזרים

• 11 תגובות
    • 625 צפיות
  22. הטרנספורמר לא טוב לי למודינג אני צריך פול טאוור שיהיה זולמאוד מאוד מאוד מאוד מאוד!!!!! ושיהיה דוחה!!! ממש מגעיל בעעע ושיהיה לינק מאיפה לקנות, תודה לעוזרים, אבי

• 11 תגובות
    • 735 צפיות
  23. עזבו את זה שלפני כמה ימים הדרייבר הראה שנשארו 190 ימים לבטריות ופתאום היום 26 ימים. חרטה ברמות על! ממש בא לי לשלוח מייל לחברה העלובה הזאת. החלפתי בטריות ועדיין נשאר 26 ימים וזה לא משתנה. ואגב, ה26 ימים האלה, כשמחליפים לבדיקה ע"פ אחוזים, זה מראה 70%. גם כן מדידה מטומטמת. מה עושים? ובטריה חלשה גורמת ללגים במשחקי רשת? כי בעבודה כללית לא שמתי לב לבעיה אלא רק במהלך המשחק(והפינג נמוך). בדקתי עכשיו בדרייבר וכתוב battery: good אז לא מבין למה עושה לי תקיעות במשחק ואני לא מדבר על לאג, רואים שזה מהעכבר... מדובר בMX1100

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by 12312,

קודם כל זאת הודעה ראשונה שלי מזל טוב לי.. אני מחפש אוזניות טובות למשחקים בעיקר וגם למוזיקה וסרטים וכל השאר שיהיה מיקרופון שיהיה טוב למשחקים כמו קונטר סטרייק שיהיו נוחות כי האוזניות שלי מוחצות לי תאוזניות והם ממש לא נוחות שיהיה עוצמה גבוהה כאילו שאני יוכל להגביל הרבה ולשמוע ממש כמו מרמקול אני חשבתי על אלה: SteelSerios SteelSound 4H http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=17496&catid= התקציב שלי הוא עד 350 ש"ח מקסימום! ותודה לעוזרים

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by uvs84,

שלום לכולם צריך המלצה לאל פסק שיחזיק את המפרט שלי תקציב כמה שצריך (נגיד עד 500 שקל) ראיתי את הדגם הבא: Line InteractiveוPRPC650וAdvice האם הוא יעשה את העבודה? תודה

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים