ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
יש לחבר שלי צורב חדש ולא מצליחים לצרוב אז חשבו שיש בעיה, פרמטנו עכשיו בחברה אומרים שההרדיסק איטי אז הבאתי את ההרדיסק שלי לבדיקה, וגם לא מצליח יש בעיה כלשהי.. יש רעיונות ? :'( :'( :'(
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
המתאם הישן שלי (כרטיס SD ל USB) נשבר ואני מחפש לו תחליף. ראיתי ב ZAP מספר קוראים זולים כגון קורא כרטיסים מהיר Transcend RDF5 USB 3.0 טרנססנד http://www.photonegba.co.il/items/288778#techDetailsAName או קורא כרטיסים Ippon External support SD/SDHC/SDXC/Micro-SD/T-Flash/Micro-SDXC USB 3.0 האם ניתן לסמוך על מוצרים פשוטים כאלה? ישנו קורא מומלץ יותר במחיר של פחות מ 100 ש"ח?
-
- 11 תגובות
- 3.4k צפיות
- 1 follower
-
-
אני פרסמתי מפרט של 7000 ש"ח ללא מסך. מפרט זה הייה ללא עכבר מכיוון שהעכבר הייה אמור להקנות בארה"ב. חשבתי לקנות את ה mx 510 בארה"ב אך להפתעתי גילתי הבדלי מחירים די גדולים של בערך 50 ש"ח בים mx510 ל-mx500. ואינני בטוח עד כמה ההבדלים בין עכברים אלא שווה את הכסף. אשמח לקבל תשובה בהקדם
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כי הם פןלטים הרבה קרינה ? קניתי לא מיזמן ואני מפחד שזה נכון .. רציתי לדעת עם זה נכון זה מה שקניתי .. http://www.a4tech.com/en/product2.asp?CID=2&SCID=14&MNO=KBS-2348RP
-
- 11 תגובות
- 998 צפיות
-
-
שלום, מחפש המלצה לעכבר חוטי לגיימינג עד 350 שקל. אחרי שקניתי פעמיים את RADAZR DEATH -ADDER 3500DPI ופעמיים העכבר הזה נהרס לי עם אותה תקלה - אעדיף לא לקבל המלצות לדגמים של חברת RAZAR. אבל אשמח להמלצה על עכבר בעיצוב שלו, כלומר לא הרבה מקשים, DPI מעל 3000. חיים
-
- 11 תגובות
- 3.5k צפיות
- 1 follower
-
-
איזה ספק נחשב ליותר איכותי: OCZ ModStream 450W http://www.ocztechnology.com/products/power_management/ocz_modstream_power_supply Enermax Liberty 400W http://www.enermax.com/english/product_Display1.asp?PrID=7 מבחינת המערכת, אני מאמין ששניהם יעשו את העבודה.. (מעבד קורנו עם חומרה סטנדרטית)
-
- 11 תגובות
- 856 צפיות
-
-
לפי המפרט שלי יש o.c כמה volt וכו.....[רכיבים]
-
- 11 תגובות
- 902 צפיות
-
-
פנטיום 3, 550MHZ לוח אם 512MB זכרון דיסק קשיח 20GB כונן CD כפול 32 של ACER צורב כפול 8 של פיליפס כונן 1.44 מסך "17 786FD MAG כרטיס מסך TNT RIVA 16MB מודם 56K כרטיס רשת כרטיס קול Creative 128 מה מחיר המקסימום שאני יכול לדרוש עליו ? תודה !!!
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מעבד E6300 לוח אם Gigabyte GA-965P-DS3 כרטיס מסך 7600GT זכרון בנפח 2GB הארד דיסק 160GB צורב DVD (אם יש צורך בפרטים נוספים על הרכיבים, רק תבקשו) א. לכמה Watt המערכת הנ"ל זקוקה? ב. התקציב המתוכנן - בסביבות 400 ש"ח (עדיף פחות כמובן, אבל לא להסחף לספקים ג'נרים) ג. אבקש לרשום את הדגם המדויק של הספק + קישור למוצר בחנות (רצוי LogicPC) ו/או לדף הבית שלו. ד. תודה! עריכה: לא מתוכנן OC.
-
- 11 תגובות
- 775 צפיות
-
-
-
והאם כדאי בכלל? ראיתי שהמחיר בערך 300 ש"ח לגרסה האלחוטית, שווה?
-
- 11 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
בגלל שהמחשב שלי הוא המהיר בבית (של אחותי לא משהו ) אז ההורים שלי כל הזמן יושבים לקרוא מיילים וכל מיני שטויות כאלה על המחשב שלי עכשיו אני מעוניין לקנות עכבר איכותי (RAZER או לוג'טק, בדיון השני עוזרים לי) ומקלדת איכותית ללא עברית אני מעוניין לחבר את 2 הסטים (עכבר-מקלדת) למחשב ופשוט להזיז איזה סוויצ' או כפתור כדי לבחור כל סט ככה שאני יושב אני מפעיל את הסט שלי ושאני קם מהמחשב אני מפעיל את הסט השני KVM זה גם למסך ויש לי מסך אחד אז מתי שאני יחליף לסט שלא מחובר לו מסך אני לא יראה כלום מה אני אמור לקנות? קיים איזה מפצל למסך? קצה אחד מתחבר למסך ובקצה השני מתפצל לשני כניסות ואז אני יוכל לחבר כל קצה לסט אחר ובעצם זה יהיה אותו מסך קיים דבר כזה?
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי שאלה לגבי המארז הבא : COOLER MASTER Stacker http://www.coolermaster.com/index.php?LT=english&Language_s=2&url_place=product&ftype=&p_serial=STC-T01&other_title=0 זה מאתר הבית של המארז ,שאלתי האם מדובר במארז איכותי והאם מישהו כבר התנסה בו? הודה על כמה שיותר פרטים לגביו ! תודה מראש
-
- 11 תגובות
- 787 צפיות
-
-
הטרנספורמר לא טוב לי למודינג אני צריך פול טאוור שיהיה זולמאוד מאוד מאוד מאוד מאוד!!!!! ושיהיה דוחה!!! ממש מגעיל בעעע ושיהיה לינק מאיפה לקנות, תודה לעוזרים, אבי
-
- 11 תגובות
- 752 צפיות
-
-
היי חבר'ה... קראתי בעיון רב את כל החומר הרלוונטי באתר, אבל עדיין לא הגעתי למסקנה חד משמעית. אני רוצה לבנות מערכת שמבוססת על פנטיום 2.26G, עם לוח אם טוב (DDR, עם כניסות רבות ן- USB2 דומה ל- ASUS P4T533-C ) ,כ.מסך GF4TI ומסך 19" . ההתלבטות העיקרית היא לגבי לוח אם+זיכרון , ומסך. התקציב הכולל הוא בסביבות 8000 ש"ח. כמו ששמתם לב אני לא מבין גדול ואשמח לשמוע הצעות, כולל הצעות לשיפור/שינוי.
-
- 11 תגובות
- 958 צפיות
-
-
שלום לכולם , קניתי מחשב חדש לאחי ועכשיו נותר לי לצוות לו ספק כח איכותי ולא יקר . בגלל אילוצים , אני חייבת רק מחנות KSP כי זה ליד הבית ולחוצה קצת בזמן (ככה שאני לא יכולה להזמין מחנות מהאינטרנט...צריכה את המחשב עובד כבר ביום ראשון\שני הקרוב..אם לא , אחי לוקח את שלי... ) אז ככה , נכנסתי לאתר שלהם וראיתי שאין להם הרבה מבחר בטווח המחיר שציינתי .. אנא תעזרו לי לבחור בין הספקים הבאים : ?Spire RockeTeer II 400W Silent (24pin -> 240 ?Spire RockeTeer III 500W Silent (24pin -> 290 80?HEC 425W (True Watts)? -> 2 המחשב שלי מבוסס על מעבד 805D של אינטל ולוח MSI . כרטיס המסך PCI-E :7300NX גם של MSI .אין לי סורק\מדפסת .רק צורב DVD ודיסק קשיח מחוברים. בעיקרון קניתי את …
-
- 11 תגובות
- 941 צפיות
-
-
רציתי לדעת כמה יכול לעלות מגירה להרד דיסק??? אני מאוד יודה לעונים... [attachment deleted by admin]
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מישהו מכיר יבואן שאני יכול לקנות ממנו בזול זכרון 128/256 SDRAM PC 133 באזור ירושלים?
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איזה מהם יותר יציב? איזה מהם יותר שקט? בקיצור, מי מהם עדיף לי לרכוש?? תודה לכולם...
-
- 11 תגובות
- 940 צפיות
-
-
אני מחפש UPS עד 800 ש"ח שיספיק למחשב שלי עם ספק של 500 WATT , מסך שטוח 19 אינץ והכרטיס מסך 7800GT אני לא כל כך מבין בזה אז ככה שאני פתוח לכל הצעה הכי חשוב שיהיה משהו אמין ושידאג לכך שהמחשב לא יהרס בכל הפסקת חשמל שיגן בפני ברקים , מייצב מתח וכל מה שצריך פחות או יותר ב UPS תודה
-
- 11 תגובות
- 837 צפיות
-
-
-
מזיגזאג... מה אתם אומרים יש בחיה יותר טובה ממנו?(הx800 XT PE שלי בדרכו לארץ...)
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אז ככה. את המארזים של אנטק אני מבין שאפשר להשיג רק בפנדה (יבואן רישמי ויחיד בארץ לפי האתר של אנטק) או בחנויות שקונות ממנה ואין הרבה כאלה. את המארזים של צ'יפטק ואנרמקס אפשר להשיג ביותר חנויות. צ'יפטק יקרים יותר מאנרמקס אבל המארזים לא בנויים חזק כמו האנרמקס. האנטק מאד יקרים (860 ש"ח למארז מיני) ואת האיכות שלהם אני לא מכיר. אז מה בעצם הסיבה (חוץ מהמשקל) שאנשים מעדיפים צ'יפטק על אנרמקס ? ברור שלי שמארז כבד כמו האנרמקס לא פשוט לסחוב למסיבות רשת למרות שיש כאלה שהתגברו על המאמץ מישהו מתנדב לעשות לי סדר בבלגאן ?
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אפשר לעשות שכפתור בו יפתח לי את ה switch between screens? כלומר שבויסטה כשאני אלחץ על כפתור, זה יראה לי תצוגה תלת מימדית של החלונות הפתוחים?
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם אצל דודים שלי המחשב נמצא מצד שמאל למסך וצמוד לקיר... עכשיו... הבן שלהם רוצה מארז שייפתח מצד ימין ולא שמאל (ואני לא מתכוון לדלת של הכוננים האופטים... אלא לדלת של המארז עצמו).. יש מארזים כאלה בכלל?
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-