ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
http://www.thermaltake.com/product/Chassis/midtower/mambo/vc2000bns.asp#specification http://www.coolermaster.com/index.php?LT=english&Language_s=2&url_place=product&p_serial=CAC-T05&other_title=+CAC-T05+Centurion%205 מה יותר טוב מבחינת אוורור בעיקר וכו'...
-
- 33 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
כאשר המחשב עולה, עוד לפני מערכת ההפעלה, ניתן ללחוץ על מקש מסויים (DEL, F2 וכו'), בכדי להכנס להגדרות ה BIOS, לדפדף בעזרת חיצי המקלדת וכו'. במידה והמקלדת מחוברת בחיבור USB למחשב, האם ניתן להשתמש בה לפני שמערכת ההפעלה עולה.... ?
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
האם מישהו התנסה בשימוש ב- logitech מדגמים C210, C310 או C510 ברזולוציית HD לשיחות וידאו באמצעות Skype ויכול לאשר ש- skype מסוגל לשדר ברזולוציית HD עם מצלמות אינטרנט אלו? מעוניין לרכוש מצלמה מדגמים אלו - והנקודה הנ"ל חשובה אך לא ברורה. במפרטים כתוב שזה עובד עם skype אך לא ברור האם ברזולוציית HD. תודה
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, אני סטודנט ואני רוצה לקנות מדפסת. יש לי התלבטות בין 2 דגמים ורציתי לשמוע חוות דעת שלכם ומה אתם חושבים לנכון: 1. HP LaserJet P1005/6 מדפסת לייזר שחור לבן בלבד עם טונר שעולה 250-300 ש"ח מקורי ועד 1500 דף חיים. שלא מתייבש כמו ההזרקת דיו ומדפיס ברזולוציה dpi 1200, בפועל 600x600 DPI. לבין 2. HP OfficeJet 4680J מדפסת הזרקת דיו תרמית(מזה תרמית?) צבעונית עם 2 מחסניות דיו-שחור וצבעוני. משולבת פקס,סורק,מכונת צילום ו- wifi. מדפיסה בשחור גם ברזולוציה מיטבית של 600x600 dpi כשבצבע הרזולוציה גבוהה יותר. יש לה 2 מחסניות שחורות: ה"סטנדרט" שעולה בערך 74 ש"ח ומספיקה ל-200 ע"מ שחור לבן והשחורה "תמורה" שעולה 143 שח בערך ומספיקה -700 דף וצבעוני שעולה 100 שח בערך ל-340 דף-שפחות מעניין או…
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי, אשמח לדעת מהיכן ניתן לרכוש מוצר אמין וטוב של סוללה חדשה ושנאי להטענת הסוללה של Lenovo G580 , קישור למפרט מחשב : http://www3.lenovo.com/us/en/laptops/essential/g-series/g580/ אפילו לי יש סוללה של NOM 10.8V = 48Wh ,4400MAH יש אפשרות לקחת סוללה גדולה יותר שמחזיקה הרבה יותר למחשב ? לדוגמא במקום 4400 לקחת 7800 ? תודה רבה וחג שמח .
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, עד יום היה לי את הDEATHADDER של RAZER והוא היה מעולה יש תחליף לעכבר הזה שמזכיר אותו קצת? כי ראיתי שעדיין מוכרים את הדגם הזה,אבל משום מה המחיר עלה קצת... אני קניתי אותו ב200 ש"ח... תודה
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום יש לי מדפסת דגם Brother MFC-215C ואתמול קניתי צבע חדש כי הישן נגמר לי,קניתי תואם למקורי והיא פשוט מדפיסה לי דף ריק,אני חייב להדפיס איתה אני לא מבין מה הבעיה,אני ישמח לעזרה
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
האם זה זבל סיני ברמת הGPT או שזה יותר רציני, למשל, בעיניי לוגיטק זה לא זבל אבל לא משהו כי המוצרים שלהם לא שורדים אצלי הרבה זמן. איך הם ביחס לRAPOO?
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
איך אפשר לשנות מקשים לשלט של XBOX במחשב
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
כי אני לא מכיר את החברה בכלל מה אתם אומרים..? שווה לקנות זכרונות שלהם? 256MB DDR 2700 שווה ?
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
OK, יש לי רשת של שני מחשבים בחיבור כבל ישיר, שני כרטיסי רשת שלCnet. יש גם ADSL במחשב השרת שמחובר לכרטיס 3COM. עד עכשיו נתונים\עובדות. עכשיו, כשאני מעביר קבצים גדולים(מעל 50MB) שמתי לב שזה מאוד לאט! לא מדדתי אבל לפי הזמן שזה לוקח אני לא מעביר ביותר מ-500KB לשניה :-/ למישהו יש רעיון? מה לבדוק?
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, אני צריך מצלמת אינטרנט ואני מתלבט בין: Logitech Webcam C905 שעולה 180ש"ח בבאג לבין: Logitech HD C270 שעולה 195ש"ח בKSP מי לדעתכם עדיפה? אריאל
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי, בעבודה יש לי את SAMSUNG-SCX-6345N שאני מאוד מרוצה ממנו. הבעיה שהוא מעט יקר לכיס שלי. חשוב לי שהפידר של המדפסת יהיה מספיק חזק לא להתקע על כל שטות ולהצליח להריץ 20-30 דפים בלי בעיה. יש הצעות? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
לא יודע אם ראיתם אבל ה-ageia החדש כבר בנועה.... http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5220 1890 שקל...לא כזה נורא. חבל שהכרטיס הזה לא עושה מי יודע מה הבדל בפועל... במחיר שלו אפשר כבר לקנות מעבד חדש שיעזור גם בדברים אחרים חוץ ממשחקים. לא ככה?
-
- 17 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מבקש המלצה למדפסת לייזר משולבת צבעונית עד 2000 ש"ח. תודה
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
ואיך אני יודע איזה רכיב מתחבר לאיזה סוג מבין שניהם? כי יש לי עכבר אופטי של מיקרוסופט Intellimouse משהו כזה.... ואני רונה בקרוב מחשב חדש... איך אני אדע לאיפה לחבר אותו (אם זה משנה בכלל). נ.ב. אם אפשר לדעת גם מה ההבדל בין AGP4 והסוג השני (לא זוכר איזה... ???) תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום רב, ברשותי מדפסת משולבת HP 6500A המחוברת למודם HOTBOX של הוט. עד עתה הכול עבד ללא דופי. אתמול עברתי לחבילה של 100 מגה, ומאז הכול השתבש. פתאום אין תקשורת בין המחשב למדפסת. ניסיתי להסיר את המדפסת ולהתקינה מחדש, בתקווה שזה יסדר אולי את הבעיה. אלא שההתקנה לא מתבצעת במלואה, ובסופו של דבר מה שמותקן זה רק קובץ עזרה ו-HP UPDATE פניתי לתמיכה של HP העולמית (באמצעות צ'אט) והם הסבירו לי שההתקנה לא מתבצעת כהלכה היות ואין תקשורת בין המחשב למדפסת. היום בצהריים שוחחתי עם התמיכה של HP בארץ. הנציג ביקש ממני להדפיס דו"ח שנקרא: HP Network Configuration Page לאחר מכן התבקשתי להקריא את כתובת ה-IP שמופיעה באותו דו"ח כאשר עשיתי זאת, הוא עצר אותי מיד בהתחלה וטען שכתובת IP שמתחילה ב- 169 , א…
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום! רכשתי מדפסת חדשה- hp 4615, עם פקס.. יש לי מודם של hotbox, ואין לי מושג איך אני מפעיל את הפקס.. במודם עצמו יש 2 חיבורים- אחד לקו הטלפון, השני לפקס. אני מחבר את הפקס לכניסה tel1 בהוטבוקס, אבל הפקס לא פועל (יש בדיקה עצמית של הפקס שהוא מבצע והוא כותב "לא זוהה קו טלפון פעיל"אשמח לעזרה
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
קניתי מארז עם ספק כוח 400w ולי יש 350w ואני לא מה זה אומר זה מה יותר טוב?? ומה יקרה עם אני סם את 400 זה יכול לסרוף לי משהוו?. תודה לעוזרים!!
-
- 28 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי את העכבר הזה, http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=11000 משום מה הוא הפסיק להגיב,יותר נכון נראה לי שהמקלט נדפק איכשהו ? העכבר עצמו תקין ועובד,החלפתי סוללה. כשאני מחבר את המקלט לUSB אז אין אפילו זיהוי,גם במחשב אחר. אחריות ?
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מתלבט בקניית פקס ומדפסת, האם לקנות את 2 המכשירים לחוד או קנייה של מכשיר משולב של פקס+מדפסת+סורק (הסורק לא רלוונטי לצורך העניין). הדרישות למדפסת הם סטנדרטיות (בעיקר טקסט), והפקס יוציא מס' עמ' בשבוע (די מינימלי). התקציב הוא סביבות 1000-1200 ש"ח לשניהם. המדפסת המיועדת: HP DeskJet 5150, במחיר 455 ש"ח. הפקס המיועד: Panasonic FHD332, במחיר 650 ש"ח. או הדגם למכשיר המשולב: HP OfficeJet 5510 All-In-One שעולה 1076 ש"ח. היתרון של מכשיר משולב: מכשיר אחד במקום שניים (ומחיר זול יותר?) החיסרון: המכשיר מתקלל - הכל מושבת. אז מה עדיף? מה דעתכם? למישהו יש מכשיר משולב? ממתין לתשובות.
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
זהו, נכנעתי אחרי שהילדה שלי החליטה שזה מאוד נחמד למשוך את העכבר ולנסות לתלוש ממנו את החוט לעבור לעכבר אלחוטי אני מאוד אוהב את ה-G5 שלי והוא שירת אותי נאמנה כבר מספר שנים אני אוהב מאוד את העיצוב הפשוט שלו והלא מתחכם יותר מדי אני מבקש המלצה למשהו שכמה שיותר דומה לו רק אלחוטי ועדיפות ללוג'יטק - אה כן - ושגם לא יהיה יקר מדי עד הגבול של כמה מאות שקלים. תודה, גבריאל
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי פורום hwzone יש לי חששות בזמן האחרון בנוגע לספק שלי הוא 340w מהסוג הכי גנרי שיש ( elita או משהו כזה),יש לי במחשב; מעבד 2ghz כרטיס קול אוג'י 2 2 סידירומים הרבה מאווררים משהו כמו 6 בערך (מלבד של הספק והמעבד) ורדאון 9600 פרו המחשב פועל בסדר כל הזמן אבל יש תופעה מוזרה עם אחד המאווררים שלי,אחד מהם הוא עם 4 לדים וכשאני שם דיסק באחד הסידיריומים הוא מתחיל להבהב בצורה מורגשת כאילו חסר לו זרם... אני מקווה שזה לא מוריד לי את הביצועים וכדומה אז מישהו יכול לחשוב על סיבה אחרת שהוא מהבהב ככה? כדאי לי להחליף את הספק החלש?
-
- 24 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני מעוניין לחשב סה"כ W בכדי לדעת איזה UPS לרכוש (מפרט מצורף). על המסך שלי רשום: Ac Rating: ~100-240V, 50-60Hz, 2.5A אני לא מוצא מקום עם סימן W. האם אפשר לדעת מה ה W מהנתון הזה? אשמח אם בהזדמנות זו תמליצו לי על UPS מתאים. (אגב, קראתי את *כל* מה שרשום כאן על UPSים ודבר אחד הבנתי: אין הסכמה בעניין)
-
- 20 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש חיה כזאת? לא מוגבל לחנות/מדינה מסויימת, כל עכבר קיים שעונה על הדרישות של שקט וגיימינג יתאים לי (: btw, עכברי nexus לא מתאימים למשחקים :<
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-