עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by AMIT_MEG,

קניתי מארז עם ספק כוח 400w ולי יש 350w ואני לא מה זה אומר זה מה יותר טוב?? ומה יקרה עם אני סם את 400 זה יכול לסרוף לי משהוו?. תודה לעוזרים!!

• 28 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. לאחרונה המקלדת שלי התחילה להראות סימני גסיסה בעקבות קילומטרז גבוה החלטתי לשדרג, מי נגד מי ולמה? אני מחפש מקלדת שקטה כמו אגם מים, מקלדת עם מקשים נמוכים ורכים אבל שנגיעה קטנה ביותר תגרום להם לפעול תכנות מקשים חשוב לי, מראה פחות חשוב לי, מבנה מלא של מקלדת סטנדרטית עם מקשי num ומקש אינטר רחב ובלי \ ליד המקש Z והכי חשוב אלחוטית טווח מחירים.. אין לי שמץ עד אלפייה

3. שלום, רכשתי את העכבר logitech G502 ואשמח לדעת איך לחשב את הרגישות של העכבר במשחק ביחס לDPI אני מעדיף DPI של 800 לרוב כרגע אני מנסה כמה הגדרות שונות בתודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. שלום לכולם, לאחר התלבטות קשה קניתי את ה Chieftec BRAVO לאחר ההרכבה של המחשב והבדיקות לא האמנתי כמה הייתי צריך מארז חדש תמונה לפני המארז המעבד - P4 2.4GHZ @ STOCK תמונה אחרי ההחלפה לP4 2.4GHZ @ 3.06GHZ - BRAVO ה SILRAID0 בתמונות זה שני כוננים של 120GB מחוברים ביחד כ RAID 0 יש עוד כונן אחד שלא מופיע שם של 30GB , פשוט אין לו חיישן. פשוט מארז מעולה מרווח ולמרות המאווררים, אני לא מרגיש בהבדלים של הרעש מהמארז הקודם. אני ממש מרוצה מהקנייה 450 שקל מארז ענק TOOL FREE לחלוטין עם קירור מעולה והמון מקום אם יש שאלות אשמח לענות. טל

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. שלום רב לכולם. אני עומד לפני רכישת מחשב חדש - להלחנה, לא ל-Gaming (המפרט מצורף בסוף ההודעה). אני מחפש מארז איכותי, עפ"י הדגשים הבאים, מהחשוב ביותר לפחות חשוב: 1. איוורור מצוין (המערכת הולכת לעבור Overclocking). 2. צבע שחור. נראה אלגנטי ואיכותי. משהו שאפשר לשים בסלון ליד הטלוויזיה. 3. שקט יחסית. 4. לא חייב להיות ענק סטייל P180 המדהים ושאר המפלצות! יהיו לי בסה"כ 1-2 כרטיסים במחשב, ולא יהיו כונני 5.25! מה כן, יהיו 3 דיסקים קשיחים. אני מעדיף מארז צר, רצוי גם שלא יהיה עמוק בצורה מוגזמת. מהגובה לא איכפת לי. 5. תקציב. אמנם יש לי את האפשרות הכלכלית להוציא 1800 ש"ח על P160 וספק כוח טוב, אבל היות ואני לא צריך מארז כ"כ גדול - אני אעדיף לקנות מארז+ספק ב-1000 ש"ח או פחות. [נערך בשעה 2…

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. Started by demultiplexer,

אחרי שיצאו כבר כל ההשוואות באתרי חומרה המובילים לאיזו מסקנה אפשר להגיע שהרדאון 8500 יותר טוב מגי פורס 3 טיטניום 500 או מהגי פורס 3 הרגיל לפחות ? ומה אתם ממליצים לקנות לשחקן משחקי מחשב כבד ? כמה זמן אני יוכל לסחוב במשחקים חדשים עם גי פורס 2 אם איקס ? ואתלון 1.4 256 זכרון והאם יש ואתם יודעים איפה לקנות מחשב נייד מספיק חזק גם למשחקים ?

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. עשיתי סקר שוק חביב ביותר על סטים שונים בשוק, ומצאתי את הארבעה הכי טובים (לדעתי) בסכום של 300-450 ש"ח לאחר 4 שנים עם סט של TECH, הגיע הזמן להשתדרג. אני מעוניין לרכוש סט של מקלדת+עכבר: זה לא נועד לגיימינג , אני משתמש המון במחשב, ובחלק מהזמן מול הטלויזיה איתו... חובה 2.4 כי הסט הישן עשה בעיות מרחק והוא לא היה 2.4.... אגב....מי לדעתכם הי יפה ? חשוב לציין שאם יש לכם הצעות אחרות אשמח לשקול.. אז ככה לוגיטק: MK520 MX3200 LX710 או מיקרוסופט microsoft bluetrack 3000 תודה לעוזרים !!

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. Started by mazinya,

מבקש המלצה לעכבר אלחוטי טוב ולא יקר לשימוש במחשב הנייד שלי. עדיף אחד שלא מצריך סוללה אבל אם אין ברירה אז אין בעיה עם זה תודה

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. ערב טוב, אין סיבה להכביר במילים, אבל לקראת הלימודים במקצוע הומאני (המון המון המון עבודות), וכשבשאר הזמן אני מתכנת מהבית, אני צריך מקלדת עם איכות בנייה טובה, שלא תתקע כשאני לוחץ על יותר מ3-4 מקשים ביחד, מקשים מוארים (אפשרות לבחירת רמת בהירות), עדיפות לאחת שתשרוד מקרים שבהם כוס עם שתיה תשפך עליה בטעות (better safe then sorry). עדיפות למקלדת לא גדולה מידי ואין צורך ביותר מידי כפתורים שונים ומשונים לשליטה בווליום וכו' (למרות שהייתי רוצה דריבר שבתוכו אוכל להגדיר פונקציונליות נוספת). שתהיה לה תמיכה טובה בלינוקס (ubuntu אם זה משנה). אין צורך שתהיה אל-חוטית, או שתתאים למשחקים. סה"כ מקלדת לעבודה משרדית יחסית אינטנסיבית. הבנתי שמה שאני צריך לבחון זו מקלדת מכנית, אבל אם לומר את האמת…

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. Started by shimon23,

מה ההבדל בין שני המדפסות הנ"ל? בהתחשב בהבדלים ביניהם (שכרגע אינם ידועים לי) האם שווה להשקיע עוד 150 + שקל ב 930 c?

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. אמא רוצה לקנות לבן דודי מצלמת אינטרנט... השאלה אם יש המלצות בתחום הזה? חברות מומלצות? דברים דצריך לשים אליהם לב? מה הרזולוציות המצויות בשוק? מחירים?

• 20 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. יש לי בעיה במקלדת שמתבטאת בעיקר במשחקים של כדורגל כמו PRO או FIFA.. כשאני לוחץ למשל על חץ למטה+חץ הצידה+מסירה אז הוא לא מוסר אלא ממשיך לרוץ. יש דרך לתקן את זה, או שחייב להחליף מקלדת? איזה מקלדת תומכת בבעיה הזאת?

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. Started by joelr,

שלום לכולם, אני עובד מהבית ומשתמש במדפסת משולבת. יש לי כרגע מדפסת משולבת HP officejet 6700, שאני רוצה להחליף כי היא עושה לי בעיות. תאני לא מצליח להדפיס איתה כמעט כי היא כל הזמן נותנת לי הודעת שהגיעה כאילו גודל הדף לא תואם את הגודל בהגדרות. וכל ניסיון תיקון לא עבד. חוץ מהבעיה הזו, יש למדפסת מין פיצ׳ר של בדיקה עצמית שהוא עושה לעצמו כל כמה זמן. וגם אם אתה באמצע הדפסה של כמה עמודים, הוא יעצור ויתחיל בדיקה של כמה דקות בלי לשאול אותך. וזה גם שוחט את הטיונרים. אז בקיצור- אני רוצה להחליף למדפסת משולבת אחרת. אני לא מדפיס הרבה אז לא צריך לייזר. אבל כן צריך משולבת כי אני גם סורק ומעתיק. אם יש לכם המלצה מניסיון של מדפסת טובה אמינה ושלא ת…

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. Started by roee7777,

זאת גרסת האלומיניום http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=24814&catid=192#details זאת גרסת הבד http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=24821&catid=192#details שניהם באותה רמת מחיר.. מה יהיה יותר נוח ליד ?

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. Started by koplov,

שלום, אני מחפש מדפסת לייזר שחור לבן פשוטה עם יכולת להדפיס ישירות מהסמארטפון. איזה מדפסות מומלצות? תודה.

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. אני רוצה לקנות מקלדת מכנית למטרות הקלדה מרובה... ראיתי שיש בKSP את Razer BlackWidow ובאייבורי את CELERITAS של ZOWIE. האם אתה מכירים עוד דגמים שמוכרים באייבורי/KSP? איזה מקלדת עדיפה עבור עבודה משרדית של שעות?

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. Started by bono_71,

שלום לכולם. התחדשתי היום בפד לעכבר לאחר שקראתי עליו הרבה המלצות,ואכן מדובר במוצר אייכותי שמאוד מומלץ למי שמחפש פד גדול ונוח. הוא ממש כאילו נדבק לשלוחן ולא זז והעכבר ממש רץ עליו בצורה חלקה. בקיצור מומלץ מאוד שבת שלום לכולם. [attachment deleted by admin]

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. ובאותו עניין, האם 2 עכברים אלחוטיים מאותו הדגם בבית לא יפריעו אחד לשני (כ"א מהם יחובר למחשב אחר, כמובן)? אם לא יפריעו, אשמח גם לדעת מדוע. תודה

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. שלום לכולם, רכשתי מחשב חדש וכרגע אני בחיפושי מקלדת אלחוטית שתתאים לצרכיי. 1. אני מפתח תוכנה במקצועי ויושב שעות רבות על המחשב, כך שאני צריך מקלדת עם מקשים נעימים לעבודה מאומצת. כמו כן אני די בקיא בהקלדה עיוורת, לכן אני חייב את ה-layout האורגינלי עם שטח הפרדה בין האותיות ל-num pad ובו יש בתחתית את ארבעת החיצים, ומעליהם את שתי השורות הבאות: Insert | Home | PgUp Delete | End | PgDn 2. המחשב יתפקד גם בתור מדיה סנטר, אז אני צריך שטווח הקליטה יהיה לפחות 3-4 מטרים. (*) פתרון של מקלדת עם Track Ball יכול בהחלט לבוא בחשבון. (*) אני לא גיימר אז האפשרות ללחוץ על 9 מקשי מקלדת + 5 לחצני עכבר בו זמנית לא קריטית לי אשמח ללמוד מנסיונכם, תודה.

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. ואיך אני יודע איזה רכיב מתחבר לאיזה סוג מבין שניהם? כי יש לי עכבר אופטי של מיקרוסופט Intellimouse משהו כזה.... ואני רונה בקרוב מחשב חדש... איך אני אדע לאיפה לחבר אותו (אם זה משנה בכלל). נ.ב. אם אפשר לדעת גם מה ההבדל בין AGP4 והסוג השני (לא זוכר איזה... ???) תודה.

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. התחלתי להתעניין בנושא של העכברים לאחרונה גם. אני גיימר די רציני ויש לי עכבר בואו נגיד די "מסריח" חח (של A4 TECH שעולה איזה 30 שקל בחנות). בכל מקרה אין לי איתו ממש בעיות אבל אף פעם לא ניסיתי או אפילו החזקתי עכברים "מקצועיים" כמו הMX518. אז ההבדל בין עכבר כמו שלי למקצועי מורגש חזק? אם כן, אז באיזה אופן? והאם עדיף אופטי או לייזר? (אני שוקל מתנות לסילבסטר אז אל תתמהמהו עם התגבות בקשה ;D ) אה וגם תמליצו מה מתאים לגיימר לא הכי כבד. אני משחק די הרבה (במיוחד בCS ). משו בתחום ה200-250 שקל.

• 21 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. Started by MDK,

ראשית אני רוצה להודות לכל העזרה והעצות שקיבלתי מכם בת'רד - "עצות למחשב חדש..." תודה לכם מקרב לב, MDK! הנה המפרט הסופי שהחלטתי, ואם יש לכם משהו להעיר - להחליף חלק או משהו כזה - זהו הזמן, כי אני רוצה לקנות את המחשב ולהחליט סופית לגבי המפרט... מארז: ATX Midi Tower 300W + 2 Fans מעבד: AMD Athlon xp 1800 לוח אם: ASUS A7V333 \ Abit AX7-333R - תלוי מה יהיה בחנות - רוב הסיכויים שיהיה את ה-ASUS... זיכרון: 512mb DDR Samsung\Trascend\Crosair PC-2700 333 mhz - שוב תלוי מה יהיה בחנויות... ברור שעדיף Crosair... הארד דיסק: Western Digital 80GB 7200RPM IDE 8 MB Cache Special Edition כרטיס מסך: Leadtek Winfast A-250 TD Geforce 4 Ti-4400 כרטיס קול: Hercules Fortissimo II…

• 25 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. כאמור ברצוני לרכוש מדפסת ועברתי בעיון על הצעתך בנ"ל לשתי המדפסות מתוצרת "קנון" ו-"ברדר". להלן שאלותי: 1) האם מאז תאריך ההמלצות, אין אולי עדכונים ושינויים או שאת מחזיקה בדעתך לגבי שתי המדפסות הנ"ל ? באם התשובה היא כן אעבור לשאלתי הבאה: 2) אני נוטה לכוון מדפסת ה-"ברדר" משום היותה חסכונית יותר ומשום ממדיה הפיזיים הקטנים יותר (לא בהרבה אבל משהו). למרות שהמדפסת ששימשה אותי לפחות כעשר שנים היתה "קנון", שאין בפי אלא מלים טובות עליה והשאלה היא: מה ביחס לסטטיסטיקת הקלקולים של שתי המדפסות שהומלצו על ידך ומה בענין מתן השרות של החברות המספקות אותו ? אשמח לשמוע הערותיך בנושא. המשך ערב נעים מוטי הרשקוביץ

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים