עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by ^DaRk-MiNd^,

Gigabyte GA-7VTXE 5PCI 3DDR - CREATIVE SOUND - ATA100 - AMD DDR266 - VIA KT266A chipset שנה אחריות הערות 0 591/ $116 591 ש"ח (באתר פלונטר). זה באמת המחיר שלו ? או שיש כאן משהו שונה?

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. אוקיי , יש לי 300שקל למארז , אני רוצה משהו יפה , ניתן לחרוג באיזה 50-60שקל , לא יותר(ממש גג , אפילו 370 אי אפשר) אני רוצה חלון , ומארז נוח , יש לי כבר מאוררי לדים ושטויות אז לא איכפת לי כמה מאוררים וכ'ו

• 27 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. Started by KF,

יש לי את העכבר הזה, http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=11000 משום מה הוא הפסיק להגיב,יותר נכון נראה לי שהמקלט נדפק איכשהו ? העכבר עצמו תקין ועובד,החלפתי סוללה. כשאני מחבר את המקלט לUSB אז אין אפילו זיהוי,גם במחשב אחר. אחריות ?

4. Started by KKK,

אפשר לחבר למחשב אחד שתי מקלדות?

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. התחלתי להתעניין בנושא של העכברים לאחרונה גם. אני גיימר די רציני ויש לי עכבר בואו נגיד די "מסריח" חח (של A4 TECH שעולה איזה 30 שקל בחנות). בכל מקרה אין לי איתו ממש בעיות אבל אף פעם לא ניסיתי או אפילו החזקתי עכברים "מקצועיים" כמו הMX518. אז ההבדל בין עכבר כמו שלי למקצועי מורגש חזק? אם כן, אז באיזה אופן? והאם עדיף אופטי או לייזר? (אני שוקל מתנות לסילבסטר אז אל תתמהמהו עם התגבות בקשה ;D ) אה וגם תמליצו מה מתאים לגיימר לא הכי כבד. אני משחק די הרבה (במיוחד בCS ). משו בתחום ה200-250 שקל.

• 21 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. Started by MDK,

ראשית אני רוצה להודות לכל העזרה והעצות שקיבלתי מכם בת'רד - "עצות למחשב חדש..." תודה לכם מקרב לב, MDK! הנה המפרט הסופי שהחלטתי, ואם יש לכם משהו להעיר - להחליף חלק או משהו כזה - זהו הזמן, כי אני רוצה לקנות את המחשב ולהחליט סופית לגבי המפרט... מארז: ATX Midi Tower 300W + 2 Fans מעבד: AMD Athlon xp 1800 לוח אם: ASUS A7V333 \ Abit AX7-333R - תלוי מה יהיה בחנות - רוב הסיכויים שיהיה את ה-ASUS... זיכרון: 512mb DDR Samsung\Trascend\Crosair PC-2700 333 mhz - שוב תלוי מה יהיה בחנויות... ברור שעדיף Crosair... הארד דיסק: Western Digital 80GB 7200RPM IDE 8 MB Cache Special Edition כרטיס מסך: Leadtek Winfast A-250 TD Geforce 4 Ti-4400 כרטיס קול: Hercules Fortissimo II…

• 25 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. Started by Elad83,

שלום, לפני כמה שנים, עם המחשב החדש שקניתי, רכשתי עכבר מיקרוסופט 4500. זהו עכבר כבד יחסית עם שני כפתורים בצד בנוסף לשלושה הסטנדרטיים ועם גלילה אופקית. הסיבה שרכשתי אותו היא כי הוא מרגיש טוב ביד ונוח גם במשחקים בזכות הכפתורים שבצד. איכות הבנייה שלו היתה מושלמת והמקשים בו היו לחיצים ורגישים בצורה מדהימה. העכבר החזיק אצלי כמה שנים עד שהגומי על הגלגלת התחיל להיתקלף ולהינמס עד שהגלגלת פשוט נתקעה ולכלכה את האצבעות. ז"ל. קניתי שוב את אותו עכבר זכור לטוב, הפעם מKSP בסניף הקרוב לביתי. הו, מה רבה אכזבתי. זה ממש לא אותו עכבר. מלבד המראה הזהה, הכל שונה. הפלסטיק מרגיש זול יותר והכפתורים בהרבה פחות רגישים. בניגוד לעכבר הקודם שבו מספיקה היתה לחיצה רכה על …

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  8. Started by Yovel13,

שבוע טוב לכולם. אני לא ממש ''עדכני'' מבחינת ציוד הקפי אז אני החלטתי שאני מתקדם הלאה כי עד עכשיו השתמשתי במקלדת ועכבר של MICROSOFT, והאוזניות שלי הם של הטלפון (LGG3) מה שאני מחפש זה בעצם עכבר עם אחיזה מלאה (PALM GRIP), עכבר לייזר כמובן, אני משחק איתו CSGO, BF, ולפעמים גם LOL אז צריך שהוא יהיה מהיר. ומה שאני מחפש במקלדת זה שתהיה כמה שפחות רועשת (למרות שזה לא ממש משנה כי אני קונה אוזניות שאני מקווה שישתיקו את ''הקליקים'') אבל מצד שני יש לי חדר ליד עם האחים שלי. התקציב שלי לעכבר - עד 500 שקל, חריגה 600 שקל מקלדת- אותו דבר

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. Started by Shoko,

מתי הוא אמור להגיע לארץ וכמה הוא יעלה ?

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. Started by jackhammer,

האם יש אפשרות לשנות בעכבר G5 מהדור השני את הכפתורים ככה שהפתורים שבאגודל ישנו את הרזולוציה והכפתורים מתחת לגלגלת יעשו קדימה ואחורה? לא הצלחתי לעשות את זה עם הדריבר של לוג'יטק האם יש דרך אחרת?

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. ראיתי באיביי שמוכרים מכניות עם סוויץ חום בסביבות ה-200 שקלים ואפילו פחות מזה... חלק אמרו שהמקלדות האלה טובות.. יש המלצה למשהו? או שעדיף כבר לקנות יצרן מוכר?

12. Started by joelr,

שלום לכולם, אני עובד מהבית ומשתמש במדפסת משולבת. יש לי כרגע מדפסת משולבת HP officejet 6700, שאני רוצה להחליף כי היא עושה לי בעיות. תאני לא מצליח להדפיס איתה כמעט כי היא כל הזמן נותנת לי הודעת שהגיעה כאילו גודל הדף לא תואם את הגודל בהגדרות. וכל ניסיון תיקון לא עבד. חוץ מהבעיה הזו, יש למדפסת מין פיצ׳ר של בדיקה עצמית שהוא עושה לעצמו כל כמה זמן. וגם אם אתה באמצע הדפסה של כמה עמודים, הוא יעצור ויתחיל בדיקה של כמה דקות בלי לשאול אותך. וזה גם שוחט את הטיונרים. אז בקיצור- אני רוצה להחליף למדפסת משולבת אחרת. אני לא מדפיס הרבה אז לא צריך לייזר. אבל כן צריך משולבת כי אני גם סורק ומעתיק. אם יש לכם המלצה מניסיון של מדפסת טובה אמינה ושלא ת…

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. היי, אני מחפש סט מקלדת+עכבר אלחוטיים לשימוש כללי (לא גיימינג). הכי חשוב לי זה שהעכבר יהיה גדול ולא כמו כל המיני עכברים האלה שיותר מתאימים ללפטופ. יש משהו כזה באיזור ה-150 ש"ח? (אפשר לחרוג קצת כלפי מעלה)

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. שלום אני צריך עכבר ומקלדת לגיימינג... עכשיו אני כמעט סגור על הMICROSOFT X6 כי זה עם עיברית, וגם כי הביקורות שראיתי הם די טובות. בקשר לעכבר אני מתלבט בין LOGITECH G500 ל-G9X כשאני יותר בכיוון של הG9X.... אני פתוח להמלצות על דברים אחרים אבל תכלס אני מחפש חוות דעת על מה שרשום... תודה מראש לכל העוזרים!!!

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. אני רוצה לקנות מקלדת פשוטה לא יותר מ40 ש''ח חבר שלי אמר לי שהיה לו מקלדת מולטימדיה ולא היה אפשר ללחוץ עליה יותר מ2 מקשים בו זמנית השאלה היא האם זה נכון לגבי כל מקלדות המולטמדיה ? כי לגבי מה שהיה לו אני יודע בבודאות כי שיחקתי אצלו וזה נכון

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. Started by xcvadmin,

שלום חברים אני רוצה לקנות את המדפסת של HP דגם OfficeJet 4500 עכשיו, המפרט שלה תומך בחיבור לרשת באופן חוטי, כלומר מחברים כבל רשת אליה. השאלה שלי היא האם יש אפשרות לחבר לה סטיק WIFI ואז היא תשמש כאלחוטית? תודה לעונים. אשמח לתשובה - מעוניין לקנות היום

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. אני מעוניין לקנות עכבר בלו טות' טוב למחשב נייד, שיהיה נוח, ושיהיה טוב למשחקים. רציתי לקבל את חוות דעתכם על Logitech V470 ועל Bluetooth® Notebook Mouse 5000 של Microsoft ולדעת למה הלוג'יטק עולה 100 שקל יותר. או לשמוע על עכברים אחרים טובים לדרישות האלה תודה מראש

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. כזה עוד לא ראינו - לקחנו לבדיקה והתרשמות עכבר חדש של Corsair מדגם Sabe v2 Pro אשר מבטיח תצורה רגילה לחלוטין אך משקל שיגרום למשתמש להרגיש כאילו אין שום עכבר בכלללכתבה

19. Started by AMIT_MEG,

קניתי מארז עם ספק כוח 400w ולי יש 350w ואני לא מה זה אומר זה מה יותר טוב?? ומה יקרה עם אני סם את 400 זה יכול לסרוף לי משהוו?. תודה לעוזרים!!

• 28 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. אהלן אני מחפש עכבר שיהיו בו כמה שיותר ככפתורים, שיהיה רגיש עד מאד, כמובן ניתן לתכנות , נוח לעבודה וכ'ו. אשמח גם לקבל המלצות מאנשים . התקציב כרגע שאני מוכן להשקיע זה באיזור ה 800 ש"ח חשוב שיהיה נוח לעבודה של שעות על גבי שעות כל יום ויום תודה

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. Started by bono_71,

שלום לכולם. התחדשתי היום בפד לעכבר לאחר שקראתי עליו הרבה המלצות,ואכן מדובר במוצר אייכותי שמאוד מומלץ למי שמחפש פד גדול ונוח. הוא ממש כאילו נדבק לשלוחן ולא זז והעכבר ממש רץ עליו בצורה חלקה. בקיצור מומלץ מאוד שבת שלום לכולם. [attachment deleted by admin]

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. Started by yair_gobani,

מעבד: INTEL CELERON 1000 לוח אם: VIA CA64-TC מארז: MIDI TOWER ATX *2 FANS מסך: PROVIEW 17" מודם: קרייטיב 56K זיכרון: 196MB כרטיס מסך: TNT 2 32MB כונן: 1.44מיצומושי CD- ATAPI *50 TEAC 8*8*40 מקלדת+עכבר פשוטים רמקולים פשוטים 480W דיסק קשיח: W.D 15G כרטיס רשת: CNET PRO200 PCI זה המפרט שלי אני רוצה לשדרג את ה: [כרטיס מסך [דיסק קשיח [סידי רום האים יש הבדל גדול בין הג'יפורס 4 440 MX לTNT2 שלי מה עדיף LG*52 TOSHIBA *52 ASUS*52 ומה עדיף WD ; MAXTOR; SEAGATE

• 24 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. Started by koplov,

שלום, אני מחפש מדפסת לייזר שחור לבן פשוטה עם יכולת להדפיס ישירות מהסמארטפון. איזה מדפסות מומלצות? תודה.

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. Started by eyal00,

שלום, עד יום היה לי את הDEATHADDER של RAZER והוא היה מעולה יש תחליף לעכבר הזה שמזכיר אותו קצת? כי ראיתי שעדיין מוכרים את הדגם הזה,אבל משום מה המחיר עלה קצת... אני קניתי אותו ב200 ש"ח... תודה

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. המארז הזה כמו שהוא טוב או לא טוב... במפרט שלי יש מעבד AMD 3000 bit כרטיס מסך 6600GT לוח אם של K8NS gigabyte זהו תודה מראש...

• 22 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים