עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. המארז הזה כמו שהוא טוב או לא טוב... במפרט שלי יש מעבד AMD 3000 bit כרטיס מסך 6600GT לוח אם של K8NS gigabyte זהו תודה מראש...

• 22 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. Started by jackhammer,

האם יש אפשרות לשנות בעכבר G5 מהדור השני את הכפתורים ככה שהפתורים שבאגודל ישנו את הרזולוציה והכפתורים מתחת לגלגלת יעשו קדימה ואחורה? לא הצלחתי לעשות את זה עם הדריבר של לוג'יטק האם יש דרך אחרת?

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. Started by bono_71,

שלום לכולם. התחדשתי היום בפד לעכבר לאחר שקראתי עליו הרבה המלצות,ואכן מדובר במוצר אייכותי שמאוד מומלץ למי שמחפש פד גדול ונוח. הוא ממש כאילו נדבק לשלוחן ולא זז והעכבר ממש רץ עליו בצורה חלקה. בקיצור מומלץ מאוד שבת שלום לכולם. [attachment deleted by admin]

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. Started by CyberBot,

כן אני קצת מרושש לתקציבי razer וחבריו אבל רוצה מכנית השאלה אם זה שווה את ה"סיכון" של ההזמנה? עד 150 שקל http://www.dx.com/p/motospeed-k70-usb-2-0-wired-104-key-gaming-keyboard-w-backlight-black-140cm-cable-228637?utm_source=dx&utm_medium=club&utm_campaign=club_skureview_page?utm_source=dx&utm_medium=club&utm_campaign=club_skureview_page http://www.dx.com/p/r-horse-rh7380-suspension-imitation-usb-2-0-wired-mechanical-gaming-keyboard-black-320621

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. Started by Yakim Peled,

נשברה לי אחת הרגליות. פניתי ליבואן, אין לו כזו. חיפשתי ברשת, לא מצאתי. פניתי לכמה חנויות גדולות שמתעסקות עם מחשבים, לא מתעסקים עם זה בכלל. הצילו!!!

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. Started by shmoopy,

שלום לכולם! אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש מסוג GEFORCE 6600GT והבנתי שאולי הספק שלי שהוא ספק פשוט שבא עם המארז לא יספיק בשבילו פתחתי את המארז והסתכלתי על הספק ואני לא ממש מבין משהו מהנתונים במדבקה אז צירפתי תמונה כדי שאולי אתם תוכלו לעזור ולומר לי אם הוא מספיק או לא. תודה מראש! [attachment deleted by admin]

• 26 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. Started by Yovel13,

שבוע טוב לכולם. אני לא ממש ''עדכני'' מבחינת ציוד הקפי אז אני החלטתי שאני מתקדם הלאה כי עד עכשיו השתמשתי במקלדת ועכבר של MICROSOFT, והאוזניות שלי הם של הטלפון (LGG3) מה שאני מחפש זה בעצם עכבר עם אחיזה מלאה (PALM GRIP), עכבר לייזר כמובן, אני משחק איתו CSGO, BF, ולפעמים גם LOL אז צריך שהוא יהיה מהיר. ומה שאני מחפש במקלדת זה שתהיה כמה שפחות רועשת (למרות שזה לא ממש משנה כי אני קונה אוזניות שאני מקווה שישתיקו את ''הקליקים'') אבל מצד שני יש לי חדר ליד עם האחים שלי. התקציב שלי לעכבר - עד 500 שקל, חריגה 600 שקל מקלדת- אותו דבר

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. אהלן, לפני כשבוע קניתי את המדפסת: pixma mx455 של CANON ראיתי שהיא קיבלה ביקורות ממש טובות ונחשבה לטובה מאוד ביחס למחיר שלה, היה ממש כתוב שהיא עושה את כל הפעולות בצורה טובה ושהכל אחלה. היא אכן מדפיסה מצלמת ושולחת פקס בצורה טובה פשוטה ונוחה, אך יש לי בעיה קשה עם הסריקה. הסריקה היא בקצב איטי להחריד, ברמה לא סבירה ולא הגיונית. כאשר גם הפקס וגם הצילום הרבה ויתר מהירים, מה שאומר שהבעיה היא לא בעיית חומרה, היות והמדפסת כן יודעת לעשות את פעולת הצילום בזמן סביר. אני משאר שהבעיה היא בקצב העברת הנתונים מכיוון שזו מדפסת אלחוטית שנמצאת באזור שהקליטה בו לא הכי טובה. למרות שפקודות הדפסה (גם כבדות) היא מבצעת בלי שום בעיה, וסריקה באמת לוקחת נצח ברמה של יותר דקה לדף, קצב איטי ברמה קיצונית …

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. Started by k_700,

המושב שלי נתון לנפילות מתח רבות, במיוחד בבית הזה נשרפו כבר כמה מחשבים מנפילות מתח. החלטתי לבדוק כמה עולה להשקיע באל פסק בשביל המפרט הנ"ל: AMD Athlon 64 X2 Dual-Core processor 3800+(2.0GHz) BOX 2290 ¤ 1 DFI LANPARTY UT nF4-D 820 ¤ 1 PQI DDR 1024MB 400MHZ 600 ¤ 1 SAPPHIRE X800GTO2 256MB PCI-EXPRESS RETAIL 1500 ¤ 1 כונן דיסקטים 1.44 50 ¤ 1 Sunbeam Transformer BLACK 400 ¤ 1 OCZ PS 450W ATX MODSTREAM ספק כוח CREATIVE SBS 240 70 ¤ 1 THERMALTAKE BIGTYPHOON 235 ¤ 1 הארד דיסק 160GB SATA II 7200RPM 8MB צורב NEC 3540A DVD±RW x16 Dual x8 פאנל AeroCool GateWatch Black ראיתי פה באשכולות אחרים שהספק כוח חשוב לזה אז סימנתי אותו. שיהיה משו זול וטוב.

• 27 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. Started by koplov,

שלום, אני מחפש מדפסת לייזר שחור לבן פשוטה עם יכולת להדפיס ישירות מהסמארטפון. איזה מדפסות מומלצות? תודה.

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. Started by eli_t,

היי, יש לי את ה MX 620 שבגדול הוא עכבר טוב אבל מה שמעצבן אותי זה המשקל שלו, בגלל שהוא עובד על 2 סוללות הוא מאוד כבד, רמת הדיוק שלו גם לא גבוהה במיוחד לדעתי. מה שחשוב לי זה שיהיה קל ומדויק !! מתחתי את התקציב ל 600 ש"ח.. תודה.

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. כזה עוד לא ראינו - לקחנו לבדיקה והתרשמות עכבר חדש של Corsair מדגם Sabe v2 Pro אשר מבטיח תצורה רגילה לחלוטין אך משקל שיגרום למשתמש להרגיש כאילו אין שום עכבר בכלללכתבה

13. Started by Elad83,

שלום, לפני כמה שנים, עם המחשב החדש שקניתי, רכשתי עכבר מיקרוסופט 4500. זהו עכבר כבד יחסית עם שני כפתורים בצד בנוסף לשלושה הסטנדרטיים ועם גלילה אופקית. הסיבה שרכשתי אותו היא כי הוא מרגיש טוב ביד ונוח גם במשחקים בזכות הכפתורים שבצד. איכות הבנייה שלו היתה מושלמת והמקשים בו היו לחיצים ורגישים בצורה מדהימה. העכבר החזיק אצלי כמה שנים עד שהגומי על הגלגלת התחיל להיתקלף ולהינמס עד שהגלגלת פשוט נתקעה ולכלכה את האצבעות. ז"ל. קניתי שוב את אותו עכבר זכור לטוב, הפעם מKSP בסניף הקרוב לביתי. הו, מה רבה אכזבתי. זה ממש לא אותו עכבר. מלבד המראה הזהה, הכל שונה. הפלסטיק מרגיש זול יותר והכפתורים בהרבה פחות רגישים. בניגוד לעכבר הקודם שבו מספיקה היתה לחיצה רכה על …

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  14. שלום, רכשתי את העכבר logitech G502 ואשמח לדעת איך לחשב את הרגישות של העכבר במשחק ביחס לDPI אני מעדיף DPI של 800 לרוב כרגע אני מנסה כמה הגדרות שונות בתודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. התחלתי להתעניין בנושא של העכברים לאחרונה גם. אני גיימר די רציני ויש לי עכבר בואו נגיד די "מסריח" חח (של A4 TECH שעולה איזה 30 שקל בחנות). בכל מקרה אין לי איתו ממש בעיות אבל אף פעם לא ניסיתי או אפילו החזקתי עכברים "מקצועיים" כמו הMX518. אז ההבדל בין עכבר כמו שלי למקצועי מורגש חזק? אם כן, אז באיזה אופן? והאם עדיף אופטי או לייזר? (אני שוקל מתנות לסילבסטר אז אל תתמהמהו עם התגבות בקשה ;D ) אה וגם תמליצו מה מתאים לגיימר לא הכי כבד. אני משחק די הרבה (במיוחד בCS ). משו בתחום ה200-250 שקל.

• 21 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. Started by Natushka,

היי, יש לי לפטופ של דל שלא יכול להציג יותר ממסך אחד נוסף, גם מבחינת החיבורים (חיבור HDMI אחד) וגם מבחינת הכרטיס מסך(אם אני מחבר פלאג USB TO HDMI) ומחבר שתי מסכים השני קפוא, האם תחנת עגינה תאפשר לי לחבר 2 או יותר מסכים למרות הכרטיס מסך?

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. אני מחדש ציוד ובכך גם את העכבר שלי אני מחפש עכבר שדבר ראשון יהיה נוח לעבודה ממושכת (לא קטן ולא נמוך) שיהיה אל חוטי עם משדר קטן (לא יותר ממלימטרים בודדים) שיהיו לו שני לחצנים נוספים (מעבר ל3 הרגילים), ואם לא אז לפחות אחד בעיקרון הוא מיועד לgaming קל (תפקידים-פעולה) ושימוש יום יומי שכולל גלישה, קטלוג ועריכת תמונות בסיסית (לא שימוש מתקדם ב PS) מסמכים וכו' כך שאני מניח שהדיוק יהיה שימושי בשביל המשחקים וגם יהיה נוח בשביל העריכת תמונות התקציב הוא באזור ה 150 נניח (ניתן EBAY וכו' אבל אז עבכל מקרה פחות מ 50$ כי מעל זה יש מעמ) אני מניח שעכבר זה סביר לקנות יד שניה (תקנו אותי אם אני טועה) ה razer הבסיסיים - Abyssus למשל נראה טוב אבל הוא חוטי אני מנחש שיש משהו אל חוטי בסגנון (אני מקו…

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. Started by Shoko,

מתי הוא אמור להגיע לארץ וכמה הוא יעלה ?

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. Started by dg_142,

למען שמו באהבה מה עושים אם אבד משדר של מקלדת ועכבר אלחוטיים שבאו כסט? מדובר בעכבר ומקלדת של teac.

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  20. Started by Jviega,

יש לי רמקולים למחשב הנייח שלי, רמקולים ממש ישני שבפועל אני משתמש בהם רק כדי לחבר אליהם את האוזניות שלי. הבעיה שלי היא ככה, כשאני מחבר את האוזניות לרמקולים, יש רעש סטטי מעצבן, כשאני מחבר את האוזניות למחשב הרעש נעלם והכול טוב, העניין הוא שדרך המחשב העוצמה של הקול היא לא חזקה כמו שהיא כשאני מחבר את האוזניות לרמקולים, ברמקולים יש לי גלגל שאני יכול לסבוב וככה ולהגביר או להנמיך את העוצמה, ואני אוהב לשמוע מוזיקה בעוצמה חזקה מאוד, דרך המחשב אין לי את זה, אפילו שאני מעלה לעוצמה הכי חזקה דרך ההגדרות של המחשב, זה עדיין לא מספיק חזק לטעמי האישי האם אני צריך לקנות רמקולים חדשים ואיכותיים יותר ואז לחבר אליהם את האוזניות זה יפתור את הרעש הסטטי או שזה לא משנה? אני לא צרי…

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. Started by Gnome,

היי, יש לי עכבר של SUMSUNG אופטי והיום משום מה נהרס לי הלחצן הימני בעכבר וזה בערך אחרי שנה (קצת יותר) מאז שקניתי אותו. הייתי רוצה שתציעו לי איזה עכבר לקנות. אני מתכוון לעכבר אופטי טוב שיחזיק אצלי הרבה זמן (בערל שנתיים) במחיר סביר של עד כ- 150 ש"ח. עדיף שלא יהיה עכבר אלחוטי. תודה מראש

• 22 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. Started by ^DaRk-MiNd^,

Gigabyte GA-7VTXE 5PCI 3DDR - CREATIVE SOUND - ATA100 - AMD DDR266 - VIA KT266A chipset שנה אחריות הערות 0 591/ $116 591 ש"ח (באתר פלונטר). זה באמת המחיר שלו ? או שיש כאן משהו שונה?

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. Started by UNatural,

שלום רב לחברי הפורום אפתח בכך שאני מודה מאוד על התמיכה של כבר קניתי כמה מוצרים דרך ייעוץ פה בפורום. עכשיו לעניין, אני מתחיל ללמוד באוניברסיטה ואני הולך ללמוד בין היתר גם מדעי המחשב. אני מעוניין לקנות מקלדת ועכבר שביחד יעלו באיזור ה350 שח. שמתי עין על הg400 ולגבי מקלדת אני לא מחפש משהו עם תמיכה של לפרק כף היד מצאתי פה בחיפוש המלצה למקלדת של IBM אך כשהתקשרתי אליהם אמרו לי לי שהיא עולה בסביבות ה250 enhanced performance של לנובו, למישהו יש הצעה טובה יותר? מה תודה רבה.

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. Started by arik_bulldog,

קניתי xerox 3140, חיברתי הכול לפי ההדרכה, הורדתי מדבקות, התקנתי את ההתקנה מהדיסק, אבל הוא לא מדפיס: כשאני עושה בדיקת הדפסה בסוף ההתקנה (או סתם מנסה להדפיס משהו) הוא פותח לי חלון קטן למטה וכותב "USB printer status is not available". הUSB מחובר לUSB מפוצל כי אין אפשרות אחרת, אבל זה יכול להיות הבעיה? אני רואה שהמחשב יודע כשאני מכניס/מוציא את הUSB. מישהו מכיר את הבעיה?

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. Started by ag43,

קיבלתי UPS חדש ורציתי לנסות אותו וניתקתי אותו מהחשמל ומיד הוא נכבה (טענתי אותו לפני). כשניסיתי להפעיל את המסך האל פסק עבד רגע ואז המסך נכבה והאל פסק סימן לי נורה אדומה אבל כשהפעלתי את המחשב בלי המסך הוא החזיק לי כמה דקות (לא ניסיתי עד הסוף). הגיוני שהמסך לוקח כל כך הרבה חשמל? המסך MAG 786FD והאל פסק - http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=360426

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים