עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. היי, אשמח לדעת מהיכן ניתן לרכוש מוצר אמין וטוב של סוללה חדשה ושנאי להטענת הסוללה של Lenovo G580 , קישור למפרט מחשב : http://www3.lenovo.com/us/en/laptops/essential/g-series/g580/ אפילו לי יש סוללה של NOM 10.8V = 48Wh ,4400MAH יש אפשרות לקחת סוללה גדולה יותר שמחזיקה הרבה יותר למחשב ? לדוגמא במקום 4400 לקחת 7800 ? תודה רבה וחג שמח .

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. זהו, נכנעתי אחרי שהילדה שלי החליטה שזה מאוד נחמד למשוך את העכבר ולנסות לתלוש ממנו את החוט לעבור לעכבר אלחוטי אני מאוד אוהב את ה-G5 שלי והוא שירת אותי נאמנה כבר מספר שנים אני אוהב מאוד את העיצוב הפשוט שלו והלא מתחכם יותר מדי אני מבקש המלצה למשהו שכמה שיותר דומה לו רק אלחוטי ועדיפות ללוג'יטק - אה כן - ושגם לא יהיה יקר מדי עד הגבול של כמה מאות שקלים. תודה, גבריאל

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. עברתי הרגע על החדשות באתר האהוב עליי וגיליתי לשמחתי לראות עכבר חדש מבית לוג'יטק המצויינת. עכבר לגיימרים מקצועיים בעל 1600DPI וכי ניתן לשנות בו את ה-DPI לנוחיותנו, בין 400, 600, 800, 1200 ו- 1600!!! כמובן מי שמשחק CS מקצועי יודע ש DPI 400 הכי טוב למשחק. וכן, החברה הוציאה גם סט דריוורים מותאם לעכבר, שקולט איזה משחק רץ ומפעיל עליו את ה-DPI שבחרתם. תמונה קטנה להמחשה לסיקור המקורי ולתמונות באתר techgage.com http://www.techgage.com/reviews.php?id=327&page=1

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. Started by saar,

היי חברים, מבקש את עזרתכם לפתור את התעלומה המוזרה שנתקלתי בה: ברשותי שני מחשבים - האחד נייח והשני נייד מדגם lenovo 3000 c200. לפני מספר ימים ניסיתי להתקין מצלמת אינטרנט של לוג'יטק במחשב הנייד אך הוא לא זיהה אותה (התקן לא מוכר). ניסיתי להתקין על הנייח והמחשב זיהה את המצלמה והתקין את הדרייברים עצמאית והכל תקין. לציין כי בנייח ישנה מערכת הפעלה win 7 אולטימייט ובנייד win 7 הום פרימיום. מישהו יכול להאיר את עיניי בנושא? ניסיתי להתקין את הדרייברים של המצלמה מהאתר הרשמי של לוג'יטק אך גם לא עזר. גם באתר היצרן לנובו ביקרתי אך לא מצאתי מענה. תודה לעוזרים וחג שמח

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  5. Started by AMIT_MEG,

קניתי מארז עם ספק כוח 400w ולי יש 350w ואני לא מה זה אומר זה מה יותר טוב?? ומה יקרה עם אני סם את 400 זה יכול לסרוף לי משהוו?. תודה לעוזרים!!

• 28 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. Started by Jack_g,

איזה מהעכברים הנ"ל יותר טוב מבחינת דייקנות נוחות וזמן סוללה וגם אורך חיי סוללה. תודה.

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. Started by kletsman,

כך שאוכל לראות פעם ממחשב אחד ופעם ממחשב אחר תודה

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. Started by raanann,

שלום. אני מקווה שאני בפורום המתאים. רציתי לדעת, האם חיבור של מכרטיס המסך למסך ע"י כבל שיוצא מ-DP ונכנס למסך עם חיבור DVI הוא חיבור אפקטיבי? ראיתי שכבל כזה נמכר בהרבה מקומות ורציתי לדעת אם יש יתרון לכבל כזה על כבל DVI רגיל. https://www.google.co.il/search?q=displayport+to+dvi&biw=1420&bih=764&tbm=isch&imgil=LxmrVwXpyEpI7M%253A%253Bwz5DP-GE_oKeBM%253Bhttp%25253A%25252F%25252Fwww.misco.co.uk%25252Fproduct%25252FQ150949%25252FHP-Display-Port-to-DVI-D-Adapter&source=iu&pf=m&fir=LxmrVwXpyEpI7M%253A%252Cwz5DP-GE_oKeBM%252C_&usg=__X32IbAv36JZPcBT5tzb113EkZ-s%3D&ved=0CDcQyjdqFQoTCMOjs_eakcYCFYq3FAodvkwAeQ&ei=S4N-VYPSNorvUr6ZgcgH#imgrc=Lxmr…

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  9. אורח RnGKay
    Started by אורח RnGKay,

חבר שלי קנה מחשב ב PC2GO: (כחלק ממכרז שכביכול הוא "זכה" בו) P4 1.6 . . . . החבר שלי אומר שהמחשב שלו מצויין (למרות שיש לו מאיץ גרפי "מעולה" מובנה על הלוח) עכשיו אני מתווכח איתו די הרבה זמן לגבי המחשב אז אולי תוכלו להסביר לו מדוע ולמה אני לא מביא לו משחקי מחשב? (=למה הם לא יעבדו אצלו?)

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. Started by penny_hardaway,

שלום לכולם! אני מתכונן לקנות מחשב חדש בערך ב-7000 שקל. בגלל שמזמן לא הייתי פה אני שואל איזה מערכת כדאי לי לקנות בלי צורב עם מסך 17" הארד דיסק 80GB ו512 MB זיכרון

• 25 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by Xenasis,

המחשב של אחותי התחיל לעשות בעיות כגון הוא נופל מדי פעם, אחר כך לא מוצא את הדיסק ומבקש לעשות ריסטרט ואז לא מוצא את כל הקבצים אתם חושבים שנגמר הדיסק?

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. Started by shloosh,

לא יודע אם ראיתם אבל ה-ageia החדש כבר בנועה.... http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5220 1890 שקל...לא כזה נורא. חבל שהכרטיס הזה לא עושה מי יודע מה הבדל בפועל... במחיר שלו אפשר כבר לקנות מעבד חדש שיעזור גם בדברים אחרים חוץ ממשחקים. לא ככה?

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. מה ההבדלים בין שני העכברים? יש טבלה שמסכמת זאת? איזה עכבר טוב יותר? איזה עכבר עמיד יותר? הMX1100 בעל סוללות אצבע, ואילו הרבולוישן בעל סוללת ליטיום? איזה עכבר נוח יותר? כרגע אני עם G5 ומעוניין להחליף/לשדרג/להחליף ל DA/MX1100/MX Revolution. ושאלה נוספת, יש בעיה בהזמנת עכבר דרך ebay? מבחינת משלוח (עשוי להינזק?), מכס ומע"מ קיימים? ואם כן מה שיעור העלות של המכס?

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. קניתי אתמול והשאלה שלי היא לתת לזה זמן עד שאני אתרגל? או להחליף? כי הוא מכאיב לי את היד.. הבנתי גם למה הוא לא נוח לי, כי הפרופיל שלו גבוה ועבה בהתחלה ואחר כך הוא נהיה נמוך, איפה שממוקמים הקליקים. ליד שלי יותר נוח עכברים שמתחילים צר ונמוך והאזור של הקליקים של M1+M2 גבוה. לא ראיתי את זה כשקניתי. גם בדרך כלל נוח לי כשיש מין "חיתוך" בצד השמאלי של העכבר, איפה שהאגודל ממוקמת. גם לא נראה לי שיחליפו לי כי כבר חיברתי אותו. לא יודע מה לעשות אנשים בקיצור אשמח להמלצות.. תודה

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. לאחרונה המקלדת שלי התחילה להראות סימני גסיסה בעקבות קילומטרז גבוה החלטתי לשדרג, מי נגד מי ולמה? אני מחפש מקלדת שקטה כמו אגם מים, מקלדת עם מקשים נמוכים ורכים אבל שנגיעה קטנה ביותר תגרום להם לפעול תכנות מקשים חשוב לי, מראה פחות חשוב לי, מבנה מלא של מקלדת סטנדרטית עם מקשי num ומקש אינטר רחב ובלי \ ליד המקש Z והכי חשוב אלחוטית טווח מחירים.. אין לי שמץ עד אלפייה

16. Started by RedHat_Lover,

טוב, קודם כל אני רוצה להגיד שאני לא משחק הרבה חוץ מאיזה שעתיים ביום ב-Quake וזהו בערך, אין לי תקציב מוגבל אבל אני לא רוצה להוציא הרבה, אני מתלבט בין לקנות Celeron 1.2Ghz להמהיר אותו ל-1.55+(בעיקר בגלל KoM שהשפיע עלי ;D) לבין Athlon Xp 1600+, אני יודע שזה לא בדיוק "כוחות" , אני חושב על סלרון יותר בגלל שכל המערכת תעלה פחות, זיכרון ה-SDRAM עולה פחות(לפחות בארץ), לוחות האם נחשבים "ישנים" אז הם עולים פחות ויש הבדל בין המעבדים של 45-50$ משהו כזה, ועוד ל-AMD צרכים DDR שהוא יותר יקר(לא חייבים אבל עדיף) וגם לוח אם אכותי עולה דיי הרבה. אז מה דעתכם?

• 21 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by bono_71,

שלום לכולם. התחדשתי היום בפד לעכבר לאחר שקראתי עליו הרבה המלצות,ואכן מדובר במוצר אייכותי שמאוד מומלץ למי שמחפש פד גדול ונוח. הוא ממש כאילו נדבק לשלוחן ולא זז והעכבר ממש רץ עליו בצורה חלקה. בקיצור מומלץ מאוד שבת שלום לכולם. [attachment deleted by admin]

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. Started by hosham,

http://www.thermaltake.com/product/Chassis/midtower/mambo/vc2000bns.asp#specification http://www.coolermaster.com/index.php?LT=english&Language_s=2&url_place=product&p_serial=CAC-T05&other_title=+CAC-T05+Centurion%205 מה יותר טוב מבחינת אוורור בעיקר וכו'...

• 33 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by etamiz,

שלום, אני זקוק להמלצה לעכבר למשחקים ועריכת תמונות בתקציב כולל של 250 ש"ח. מה דעתכם על ה-MX400 של logitech? בתודה מראש, דור.

• 26 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. Started by sxs,

OK, יש לי רשת של שני מחשבים בחיבור כבל ישיר, שני כרטיסי רשת שלCnet. יש גם ADSL במחשב השרת שמחובר לכרטיס 3COM. עד עכשיו נתונים\עובדות. עכשיו, כשאני מעביר קבצים גדולים(מעל 50MB) שמתי לב שזה מאוד לאט! לא מדדתי אבל לפי הזמן שזה לוקח אני לא מעביר ביותר מ-500KB לשניה :-/ למישהו יש רעיון? מה לבדוק?

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by com,

lol!!!!

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. התחלתי להתעניין בנושא של העכברים לאחרונה גם. אני גיימר די רציני ויש לי עכבר בואו נגיד די "מסריח" חח (של A4 TECH שעולה איזה 30 שקל בחנות). בכל מקרה אין לי איתו ממש בעיות אבל אף פעם לא ניסיתי או אפילו החזקתי עכברים "מקצועיים" כמו הMX518. אז ההבדל בין עכבר כמו שלי למקצועי מורגש חזק? אם כן, אז באיזה אופן? והאם עדיף אופטי או לייזר? (אני שוקל מתנות לסילבסטר אז אל תתמהמהו עם התגבות בקשה ;D ) אה וגם תמליצו מה מתאים לגיימר לא הכי כבד. אני משחק די הרבה (במיוחד בCS ). משו בתחום ה200-250 שקל.

• 21 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. Started by orbk,

שלום, אני צריך עזרה לגבי מציאת אוזניות שתומחות באפקט סראונד של 5.1 ערוצים, בדקתי בכמה חנויות ולא מצאתי באף אחת מהן שמוכרים אוזניות כאלו, מצאתי רק את האוזניות המקצועיות של לוג'יטק G35 אבל הן 7.1 ערוצים וכתוצאה מכך עולות 750 שקל שזה המון בשבילי, אני מחפש לכל היותר בסביבות ה400 אבל שימצה את המקסימום בסרטים ומשחקים בעיקר משחקים. ראיתי גם לגבי אוזניות נוספות Psyko 5.1 שהן מאוד מקצועיות אבל לא מצאתי אותן בשום מקום בארץ ואני גם לא יודע מה המחיר שלהן. בקיצור יהייה מעולה אם תוכלו למצוא לי אוזניות כאלו ותוכלו לתת לי שמות או לינקים ובכלל יהייה מעולה אם יש לכם/ן נסיון איתם. תודה

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. אני משתמש מדפסת HP 1315 משולב סורק. פעם בשבוע מנסה להדפיס דף טסט נסיון. מתחיל הדפסה אבל לא מושך נייר ותוך שנייה מקבל הודעה שגיאה.ולא הבנתי מה זה אומר ההודעה הזאת? אני הוספתי נייר קצת.והחלפתי מזמן כבל חדש USB וזה עבד. בתוכנה מדפסת עשיתי ניקויי ראש וכמה שניות נותן לי אותו הודעה שגיאה. אבל אינו כשורה לא מדפיס לי מקבל הודעה שגיאה. יש לי נסיו ןקצת במדפסות .מסוג מדפסת כזה זה שונה.אולי אני רוצה לפרק את מדפסת כוונה לא הכל פירוק. אני רוצה לנקות גלגלים אולי יש אבק לילכוך וגם יש חיישן שבודק נייר קיים ומושך דפים להדפיס אני רוצה לנקות אותו. אולי חיישן ניתקע משהו בנייר קטן.אתם מבינים? אני לא יודע איפה חיישן,ואיך מפרקים מדפסת לנקות גלגלים. מישהו יודע.כתובת האתר HP אם הורדה קובץ וי…

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. Started by L.I.C,

שלום, מה דעתכם על המפרט הבא? עצות תגובות ובעיות לפני שאני קונה את המחשב. AMD ATHLON XP 1800=1530Mhz Gigabyte 7VTX DDR+ כרטיס קול Nvidia GE-FORCE MX400 64Mb+TV out IBM 40GB 7200 Samsung 512Mb DDR LF FLATRON 775 17" 0.24 SONY x52 מודם, מקלדת ועכבר פשוטים.

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.