עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by Kirma,

אחרי שהמקלדת הנוכחית עושה לי בעיות עם הכפתורים גם אחרי שניקיתי אותה משהו כמו שעתיים, פירקתי את כל הכפתורים החלטתי לקנות מקלדת חדשה שימושים: לא יודע עד כמה זה רלוונטי אבל בעיקר משחקים תקציב: 200-300 אפשרי לחרוג טיפה במידה וזה משתלם אגב, לגבי המקלדות האלה של logitech עם המסך LCD, עד כמה הם משתלמים ?

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. logitech g110 logitech g500 steelseries qck+ גדול מקום שנותן אחריות אמיתית אחמ... אחמ... KSP אפשר למחוק מהרשימה תודה.

• 11 תגובות
    • 2.4k צפיות
  3. Started by TAsn,

הי, אני מתכנת במקצועי ואני כותב הרבה מאוד טקסט ומהר מאוד במשך לפחות 9 שעות כל יום. אני מחפש מקלדת למחשב שולחני, כלומר, היא לא חייבת להיות ניידת, זה לא מעניין אותי. השולחן שלי גם מאוד גדול, אז לא מעניין אותי גודל המקלדת (אבל אני דווקא אוהב את הקטנות יותר, כל עוד הגודל מקשים נשמר). אני לא אוהב את המקלדות הארגונומיות האלה עם העיצובים המוזרים, פשוט לא נוח לי איתן. אני הרבה יותר מתחבר למקלדות low profile. לדוגמה, המקלדות בלאפטופים של IBM (הישנים) מעולות לטעמי. הסתכלתי על כל מיני מקלדות, ו logitech k360 קרצה לי, אבל אני לא יודע אבל כמה נוח להקליד עלייה לאורך זמן (או בכלל). אני חושב ש 200 זה מחיר יותר מסביר למקלדת, אבל אם אתה לא מסכימים איתי, אשמח לשמוע גם הצעות אחרות. אבל א…

• 11 תגובות
    • 4.4k צפיות
  4. Started by arel508,

אני מתכוון לקנות את העכבר DeathAdder אבל הבנתי שיש את הרגיל שהוא לייזר ויש את ה-Black שהוא אופטי. מה יותר מומלץ? (למשחקים כמובן) ואיזה פד גם מומלץ לקנות? תודה לעוזרים!

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by Offset,

שלום, לאחרונה היה לי יום הולדת 16, אני משחק תמיד עם חברים משחקי מרוצים כמו NFS:WORLD,BURNOUT,NFS וחשבתי שאולי אני אקנה הגה איכותי וטוב ליום הולדת שלי. אני אשמח להמלצות על הגה טוב, עם דוושות והילוכים אם זה לא יקר מידי. התקציב שלי הוא 200 שקל בערך, אפשר 100 או 200 שקל יותר. ואם אפשר שזה יהיה מציאותי כי עוד חצי שעה גם אני אתחיל ללמוד נהיגה. אבל המטרה העיקרית זה לשחק עם חברים במשחקי מירוץ. יש לי מקום להגה ליד המחשב ולדוושות על הרצפה אז זה לא הבעיה וגם יש לי מסך 23 אינץ'. אשמח להמלצה טובה, תודה

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by WarNet,

היי, שמתי לב שיש פה המלצה למדפסת Canon MX455. היא תעלה 385,זה יקר לי. האם ההבדלים במדפסות,במחיר 250 ש"ח מול 400 ש"ח מבחינת: איכות ההדפסה, מחיר הדיו והזמינות, עלויות תפעול שוטף... הוא כזה גדול,ששווה להוציא עוד 150שח? תודה.

• 11 תגובות
    • 2.2k צפיות
  7. Started by ranranran,

סטודנט שצריך מדפסת שתהיה גם בעלת יכולת צילום וסריקה. אין לי צורך בהדפסה בצבע. אז מה עדיף לייזר או דיו? ואם אפשר המלצה על דגמים מסוימים. מבחינה תקציבית עדיף לי שיהיה כמה שיותר זול אבל שלא יגרע מהאמינות.

• 11 תגובות
    • 2.1k צפיות
  8. שלום לכולם. מחפש מכשיר משולב(הזרקת דיו, צבעוני) עד 600 ש"ח(אפשר לחרוג ממש במעט). אני די נעול על HP או Brother. 1. מחפש מכשיר אמין לאורך זמן. 2. הדפסה איכותית עם דיו שלא נמרח 3. ניתן להשיג מחסניות דיו(גם חלופיות) בקלות ובזול יחסית, והפרדה בין מחסניות הצבע. 4. סורק טוב(ורצוי מהיר אבל פחות קריטי) 5. הדפסה דרך WIFI(ורצוי מאד גם תמיכה ב- airprint) 6. רצוי חיבור ethernet לא חובה דופלקס, לא חובה פקס, לא מחפש בהכרח סוס עבודה מהיר, ושלא יהיה גדול מדי. מה אתם אומרים על: Brother MFCJ625DW, Brother MFCJ430W ? הבנתי שיש דגמים מקבילים חדשים, אבל הם יקרים לי. תודה

• 11 תגובות
    • 2.4k צפיות
  9. Started by hzhz24,

התקציב לא יקר. בכל אופן סביב 100/120 שח לגיימינג. היית לי את המקלדת (נהרסה)Microsoft Keyboard 3000 .היית אחלה.לא מוצא אותה לקנייה בארץ. http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=736827 אז מה ממליצים? http://www.colbo.co.il/LOGITECH-Compact-Keyboard-K300/p-400.htm https://www.tms.co.il/product/10601 או משהו אחר.תודה

• 11 תגובות
    • 2k צפיות
  10. Started by arielcom,

http://www.ebay.com/itm/Microsoft-SideWinder-X4-Keyboard-/360809666014?pt=PCA_Mice_Trackballs&hash=item5401ee95de רציתי לדעת אם המחיר משתלם עבור המקלדת? מצד אחד בא לי מקלדת איכותית ומצד שני אני קצר בכסף(תקציב באזור ה250 ש"ח) האם יש מקלדת יקרה יותר(עד 250 ש"ח) שיותר ממולצת מזאת?(רצוי עם מקשים מוארים) בנוסף-לא הבנתי אם עלי לשלם מיסים על המקלדת אם אני מזמין מEBAY ואם כן, כמה זה יעלה? עריכה:עכשיו נזכרתי שהמקלדת לא תומכת בעברית.. אז אם ידוע לכם על מקום שיכול לחרוט\חנות שמוכרת את המקלדת הנ"ל עם חריטה? תודה על העזרה (:

• 11 תגובות
    • 2.1k צפיות
  11. Started by ew89,

היי חברה, הזמנתי את העכבר Logitech 400S ואני צריך פאד בשבילו.. בדקתי בחנויות בארץ והפאד Steelseries QCK לא נמצא במלאי.. יש איזושהי אופציה אחרת שמומלצת לעבוד עם העכבר הזה? אשמח לעזרה.. תודה.

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. Started by RAZIEL98,

שלום יש לי מדפסת מדגם 4500 של hp עכשיו אני יודע שקיימת אפשרות להגדיר אותה כמדפסת רשת עכשיו רציתי לדעת איך מגדירים אותה כמדפסת רשת אבל אני רוצה גם שיהיה אפשר להדפיס דרכה גם כאשר המחשב שאליו היא מחוברת כבוי תודה לעוזרים

• 11 תגובות
    • 2.2k צפיות
  13. אחרי שהאוזניות שלי נשברו לי על הראש מלבישה (plantronics gamecom 780) שהיו מעולות בכל רמה אפשרית אבל הפלסטיק הזול גרם להם לשבר. כאילו הם נשברו איפה הפס של הריפוד וזה רק מלבישה שלחתי אותם למעבדה של באג זכיתי ליחס אבל כזה יחס הולם כמו שאני מצפה מבאג. אתמול בשיחה הראשונה (יום ראשון) אני עובד לילה אז בבקרים לרוב אני יושן קיבלתי הודעה קולית שאומרת לי שאיאפשר לתקן תאוזניות ואני זכאי ל10 אחוז הנחה על אוזניות חדשות. ואני בראש אומר מה הם צוחקים עליי כאילו יש תקלה באוזניות אני שומר על הציוד שלי הוא נשבר מעצמו כאילו איפה אני אשם פה בכל הסיפור ברור שזה ניקרא שבר אבל תאמינו לי שלא עשיתי כלום! לא הפעלתי לחץ כלום פשוט כלום רק לבישה כאילו זה אוזניות מה הם ליופי אני צריך ללבוש אותם אז מה א…

• 11 תגובות
    • 2.9k צפיות
  14. Started by elrondd,

יתרון לאלחוטית, לא חובה פקס. אמינות, דיו זול ולא מסובכת בהתקנה, וכמובן סריקה מאלחוטי. מהמדפסות שמומלצות בהודעה הדביקה יש מדפסת שמומלצת? הקנון או הברדר? ואני מבין שהHP פחות מומלצת? תודה מקרב לב.

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. Started by valleyzz,

שלום לכולם מבקש המלצה למדפסת בעיקר להדפסת עבודות ודברים במסגרת הלימודים לתואר חשוב שתהיה משתלמת. תודה

• 11 תגובות
    • 2.3k צפיות
  16. Started by Sarm1x,

טוב אז לאחר חודש ומשהו שקניתי אותה פתאום אני רואה שאין לי אור על המקש E ניסיתי לנתק את המקלדת מהמחשב ולהחזיר לא עזר.. כנראה שהמנורה נשרפה יש למישהו מושג מזה? בכל כך קצת זמן? אני בכל מקרה ילך להחליף אותה כי עדיין יש לי אחריות אבל יש למישהו מושג למה זה בכלל קורה?

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. Started by speed42,

אני מעוניין לקנות מדפסת, שתהיה משולבת (לא חייב פקס), אבל שהדיו שלה יהיה במחיר סביר ומספיק יחסית להרבה זמן. יש המלצות? דגש על סוג הדיו של המדפסת מחיר ולכמה זמן הוא מחזיק? תודה!

• 11 תגובות
    • 2.1k צפיות
  18. המתאם הישן שלי (כרטיס SD ל USB) נשבר ואני מחפש לו תחליף. ראיתי ב ZAP מספר קוראים זולים כגון קורא כרטיסים מהיר Transcend RDF5 USB 3.0 טרנססנד http://www.photonegba.co.il/items/288778#techDetailsAName או קורא כרטיסים Ippon External support SD/SDHC/SDXC/Micro-SD/T-Flash/Micro-SDXC USB 3.0 האם ניתן לסמוך על מוצרים פשוטים כאלה? ישנו קורא מומלץ יותר במחיר של פחות מ 100 ש"ח?

19. Started by haim855,

מישהו יכול להסביר לי בקשה לאן נעלמו להם 10 גיגה (משמעותי בssd שכולה 120 גיגה )

20. שלום. אני מחפש בקר קונסולה (XBOX או PS) אלחוטי למחשב. המטרה שיהיו לפחות 2 שלטים כאלה. האם מישהו מכיר המלצה? אולי איביי? תודה.

• 11 תגובות
    • 2.6k צפיות
  21. Started by HaJ-B,

שלום. ברצוני להזמין אחד מהשניים. מצד אחד, ה-Firefly הוא המשטח החדיש ביותר שלהם, עם הגימיק שרייזר מנסה לקדם - הכרומה. מצד שני, ה-Invicta הוא משטח דו צדדי, שנראה מושקע קצת יותר מהפיתוח של ה-Firefly (אם נניח לרגע בצד את כל מופע האורות שלו). מה גם שהוא אקסלוסיבי לאתר רייזר, כך שירידה במחיר לא תהיה אופיינית. כך אוכל להתנחם שלא הפסדתי כסף אם אקנה את ה-Firefly מרייזר (כי כרגע רק שם הוא זמין), ובהמשך אתקל במחירים זולים יותר בחנויות אחרות. אלה שני השיקולים העיקריים (חוץ מזה שיהיה נחמד לקבל את המוצר החדיש ביותר שלהם, זה עם האורות. אבל נחמד לא כ"כ משחק תפקיד פה, השיקול צריך להתבסס על איכות). אודה אם תוכלו לא לסטות מהנושא (אלא אם כן תרגישו שממש, אבל ממש יש צורך). כן, אני יודע, המוצרי…

• 11 תגובות
    • 4.4k צפיות
  22. Started by AlphaRomeo,

שלום לכולם, הידע שלי במכשירי פקס שואף ל0, ולכן אני זקוק לעזרתכם. יש לי צורך במכשיר פקס לצורך שליחה/קבלה של מסמכים פעם ב... (יכול להיות פעם בחודש) ראיתי שמכשירי פקס יעודים גדולים ויקרים. לא כ"כ משתלמים לשימוש שלי. ישנם מכשירים זולים בהרבה, שמשלבים גם מדפסת וסורק. איך המכשירים הנ"ל? האם הפקס שלהם עובד טוב? ז"א המסמכים נשלחים/מתקבלים באיכות טובה? מכשיר לדוגמה : http://ksp.co.il/?uin=22643&BlackFriday2016 תודה לעוזרים.

23. Started by Nick1986,

מהו כרטיס הקול החיצוני הכי מומלץ שיש היום בשוק ? מדובר על כרטיס קול עם חיבור USB.

• 11 תגובות
    • 5.3k צפיות
  24. Started by afik567,

שלום, ברשותי מדפסת3520 hp ואני מדפיס די הרבה(מחליף דיו פעם בחודש-חודשיים). הדיו למדפסת (655) מאוד יקר - 40*4 ש"ח. אני יודע שמדפסות של hp מזהות כאשר הדיו לא מקורי, ורציתי לשאול האם בחברה אחר כמו canon המצב שונה? ראיתי לדוגמה דיו למדפסת Canon PIXMA IP7250 בEBAY ב30 ש"ח: http://www.ebay.com/itm/550-551XL-Ink-6-Placement-Compatible-for-Canon-PIXMA-iP7250-MG5450-MX725-MG5550-/152459026375?hash=item237f441fc7:g:FV4AAOSwgY9XfINd תודה

• 11 תגובות
    • 4.8k צפיות
  25. היי, לצערי אחרי שנים רבות מתה לי המדפסת בבית והגיע הזמן לרכוש מדפסת חדשה. חשבתי על זה: HP OfficeJet Pro 8710 D9L18A מה דעתכם? אני מבין שהדיו הצבעוני מחולק ל3 צבעים נפרדים - מה דעתכם על הקונספט הזה? זה יותר טוב או פחות טוב מראש דיו מאוחד? האם לפי מיטב ידיעתכם ברגע שראש דיו אחד מתרוקן המדפסת ממשיכה לעבוד -או שכאשר ראש דיו מתרוקן הכל נעצר? מה לגבי נושא הפידר של הסורק - אני מבין שמדובר פה על פידר שוכב, אבל אולי כדאי לרכוש משהו עם פידר עומד כך שהדפים פחות נתקעים? אשמח לכל עזרה, תודה, רם

דיונים חדשים בפורומים