ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
כולם פו ממליצים על AMD אבל אתם לא מדברים על זה שלאינטל יש אחריות לכל החיים והם ממש אמידים וגם אי אפשר לעשות שום-דבר אשר יכול לגרום לביטול האחריות (בניגוד ל OC אשר יש ל-AMD) בבקשה תסבירו!!!!!!!!!!!!!!
-
- 1 תגובה
- 930 צפיות
-
-
איך המארזםי של החברה הזאת והספקים שלה ? אני בטוח שהספקים ג'נריים (המחיר זול מאוד כולל מארז) אבל איך המארזים שלה ? הם נראים נחמדים מישהו שמע ? מכיר ? קנה ? ראה ? תודה
-
- 11 תגובות
- 632 צפיות
-
-
מה זה ה DPI שיש בעכבר לייזר? על מה הוא משפיע? האם יש לשים לב אליו כשקונים אכבר? תודה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לא הכל חדש אבל עדיין: לוח אם: gigabyte ga-7vrxp מעבד: amd athlon xp 1700+ 1.466ghz זכרון : 256mb 333mhz OCZ כרטיס מסך: asus v8200 t2 delux geforce3 ti200 דיסקים קשיחים : maxtor 40gb 7200rpm ibm 30gb 7200rpm dvd : asus X16 צורב : hp 9200i series scsi 32*8*4 כרטיס קול : apache acs-200 בגלל היציאה האופטית למינידיסק שלי רמקולים : altec lensing avs300 מודם : 56.600 V90 כרטיס רשת על הלוח מסך : Mag 810fd 19" trinitron מדפסת: canon bjc3000 עכבר : intelimouse explorer אופטי מקלדת פשוטה וזהו נראה לי אז מה דעתכם? אני מבסוט וזה הכי חשוב :D אז תגידו לי מה אתם חושבים ושבוע טוב לכולכם.
-
- 9 תגובות
- 980 צפיות
-
-
לשימוש בתוכנה מסויימת אני צרייך רק את מקשי החיצים ואת מקש הרווח האם ג'ויסטיק רגיל יכול להוות תחליף עבורי או שצריך גויסטיק מיוחד?
-
- 1 תגובה
- 617 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מקלדת ועכבר (לא צריך אלחוטיים). חשבתי לקנות את 2 הפרטים שבכותרת. מה דעתכם? האם הקנייה כדאית או שעדיף ללכת על משהו אחר? 2 הפריטים ביחד יוצאים לי משהו כמו 330 ש"ח. תודה
-
- 2 תגובות
- 744 צפיות
-
-
נגיד שקניתי מחשב, ועל הכרטיס מסך היתה לי אחריות של שנה. אחרי שנה וחצי יש בעיה- אני משלם מחיר מלא על הכרטיס?! איך זה הולך בדיוק? :o ???
-
- 10 תגובות
- 944 צפיות
-
-
אני צריך בבקשה המלצות לאל-פסק שיחזיק את המערכת שלי (ראה מפרט) תודה לכולם והאם 700V יספיק?
-
- 1 תגובה
- 575 צפיות
-
-
אתמול הלכתי עם חבר שלי לקנות למכשיר הפליסטישן 2 החדש שלו אקדח רוטט עם כוונת אלחוטי ולאחר שיטוט קצר מצאנו אקדח מענין העונה לכל הציפיות של חברי שמיד החליט לקנות אותו ב- 350 שקל וקיבל גם משחק מתנה. כשחזרנו לביתו וחיברנו את האקדח לפליסטישן 2 הבחנתי כי החיבור הינו חיבור USB רגיל כמו שיש למחשב השולחני הרגיל (שאחד כמהו נמצא שוכב בביתי). שיחקנו בו והיה מענה ביותר לשחק במשחק time crisis שאותו הוא קיבל מתנה. מיד עלה בראשי רעיון, לקנות גם את האקדח כזה או אחר למחשב שלי והתחלתי בהתחלה לחפש אקדח למחשב, דבר שהתגלה כבלתי אפשרי, בכל חנות שנכנסתי אמרו שיש להם רק כאלה המתחברים לפליסטישן אחד או שתיים או לשניהם. ולכן חזרתי עצוב ללא שום אקדח ועם כאב חזק בלב שלא אוכל לנסות לשחק במשחקים הישנים ו…
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בדקתי גם אצל פנדה וגם אצל נועה... את הפד המומלץ על STEELPAD ה-QCK הרגיל בכלל אי אפשר להשיג, פנדה שמו באתר שלהם חברה חדשה- COREPAD, וחשבתי להזמין (ביררתי באינטרנט וראיתי שהם ברמה של ה-QCK) אז הזמנתי ב-24/10 ואמרו שזה יגיע למלאי יתקשרו אליי... כשניסיתי לשאול לפני יום יומיים מתי זה אמור להגיע, אמרו שלא יודעים (ניסיתי גם במייל וגם בטלפון). רק מזל שלא שילמתי מראש.... למישהו יש מושג על חנות שמחזיקה פאדים לעכבר במלאי? תודה לעוזרים מרש
-
- 2 תגובות
- 722 צפיות
-
-
עם אני יילך עכשיו לחנות ויקנה מחשב עם זיכרונות DDR 400MHZ החנות גם תוכל להזמין לוח תואם לפי דרישה? או שהזיכרונות עדיין לא הגיעו לארץ? ומה המחיר שלהם? יותר יקרים מה-RDRAM? תודה מראש, gonzila
-
- 3 תגובות
- 955 צפיות
-
-
אני מחפש לאבא שלי מדפסת כזאת, רצוי שתהיה חסכונית וראשי דיו במחירים "לא בשמיים". התקציב הוא 500-600 אבל אם צריך יותר יש אפשרות להוסיף. תודה לעוזרים מראש
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
וובכן רציתי לשתף אותכם בחוויה שקרתה לי לא מזמן (לפני 4 ימים לערך). מי שמסתובב בפורום בזמן האחרון שם לב שבתור ספקים זולים אני תמיד אמליץ על HEC והפעם- הסיבה. יום אחד, אני מקבל טלפון אחר הצהריים, להלן השיחה: אני: הלווו (עייף קצת אחרי התעוררות פתאומית : ) אבי, השותף של אבא: שומע, הייתה איזה קפיצת מתח במשרד. אני צריך את הסיסמה של המחשב השחור (הכינוי לדיורון 1.3 החדש שהזמנתי להם) אני: הסיסמה *** (טוב נו מה רציתם לקבל אותה?!). אבי:תודה עובד. אני:אתה יודע למה זה קרה כן? אבי: לא ממש.... אני: הספק הפעיל פיוז הגנה להגן על החלקים של המחשב משריפה. אבי: וואלה? אחלה... טוב ממשיכים לעבוד, ביי אני: ביי קיצור, הזמן שכל שאר העגלות (שני p1, שני סלרונים פנטיום2, פנטיום 3 תחנה ופ…
-
- 3 תגובות
- 951 צפיות
-
-
החלטתי שאני חייב לעבור למקלדת מכנית. המקלדות הרגילות הזמינות הן לרוב עם תחושה מאוד "כהה" של הקלדה וזה מבאס אותי. השימוש שלי מגוון וכולל תכנות, גיימינג וכיו"ב. מאקרואים תאורה וכאלו ממש לא חובה. אני מחפש מקלדת עם התנגדות בריאה ללחיצה אבל שלא תהיה מאוד רועשת. בארץ המבחר די מוגבל, אני מאוד מתפתה ל-BW הרגילה שעולה 280 ש"ח באייבורי ועם עוד 120 ש"ח אני סוגר מקלדת עם חריטה של עברית בסכום סביר אבל למיטב הבנתי היא רועשת... שילוח מחו"ל זה עניין של 50 דולר כך שעושה רושם ש-FILCO או DAS יעלו 200 דולר לפני מיסים וחריטה שזה נראה לי מטורף. מ- STEELSERIES אני לא מתלהב. מה האלטרנטיבות? האם חריטה מבטלת אחריות?
-
- 14 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום, אשמח לשמוע הצעות לעכבר קטן ללפטופ. אני אומנם גיימר אבל אין צורך בעכבר גיימינג משוגע, אשמח לעכבר אלחוטי, טוב, מחומרים איכותיים, עמיד ומגיב. התקציב עד 350, אולי ניתן לגלוש ל400. אשמח אם תהיה לו בטריה מובנית. תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
הי, רציתי לשאול אתכם אם אתם מכירים איפה אפשר להשיג כריות חדשות עבור האוזניות roccat kave? יש לי את האוזניות האלה מעל 3 שנים ולאחרונה העור של הכריות התחיל להתפורר. ניסיתי לחפש בgoogle אם מוכרים איפשהו כריות חדשות ולא מצאתי ולכן אני שואל אתכם. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, יש חייה כזאת? אני לא מוצא מקשים חרוטים בעברית עם פונט גדול וברור (שהאותיות בעברית לא יהיו קטנות מהאנגלית) וגם אם יש משהו מתקרב לזה אז תאורת ה LED האחורית מאד חלשה בחריטה של עברית לעומת האנגלית. מה שבעיקר מקשה על בחירה של מקלדת היא בעיקר: שבאתרי הקניות אין תמונה של המוצר עם מקשים בעברית. (רק תמונות מאתר היצרן עם מקשים באנגלית) הם גם לא מציינים האם זה חריטה או הדפסה, הדבר היחיד שהם מציינים זה האם יש עברית או שזו מקלדת אנגלית בלבד. מה הולך פה?
-
- 0 תגובות
- 532 צפיות
-
-
יש לי P8EX של XEROX היא היתה כמה זמן בבוידם ועכשיו היא מדפיסה הכל עם מלא פסים שחורים ניסיתי לנקות את ה-TONER CARTAGE וזה לא עזר, מה עושים
-
- 2 תגובות
- 794 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות אוזניות סבבה במחיר נחמד לא רוצה לעלות על משהו רק אוזניות שהיו יחסית איכותיות שהיה כיף לשבת איתם על המחשב. מצאתי אוזניות של חברה שאני אוהב מאוד! SteelSeries במחיר סבבה עכשיו באוזניות אני לא הכי מבין אז אני רוצה לדעת אם האוזניות האלה טובים והמחיר שלהם שווה ואם לא יש רעיונות לאוזניות טובות במחיר דומה? https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=13177 תודה לעוזרים :9
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי כולם יש לי בעיה חצי שנה בעכבר ואף אחד לא מבין בעהי זה לא בארץ ולא בחול! אני לא יודע מה לעשות ואנ י בתקווה אולי משהו פה יודע את הבעיה/קרה לו אף אחד לפני חצי שנה לא ידע כלום! זו בעיה בעכבר LOGITECH G500 הוא פשוט לא נקרא במחשב אבל אני לא מבין איך?! הורדתי את כל הדרייברים ניסיתי המון דברים וזה מה שרשום לי : וכאן רשום לי שהכל פועל כראוי! מה לעשות? תמונה : דיברתי ורשמתי בפורומים וטלפונים בארץ ובחול ואף אחד לא מבין את הבעיה שלי! אולי אתם תדעו! בבקשה תעזרו לי
-
- 0 תגובות
- 776 צפיות
-
-
רק עכשיו קראתי את הביקורת מלפני כחצי שנה. אני משתמש בגרסה היותר ישנה של אותה מקלדת ומאוד מרוצה ממנה. למעשה אני משתמש בסט האלחוטי אבל זה לא העניין. ראיתי שבנוסף לכל מיני שיפורים שהזכרתם, מייקרוסופט סוף סוף הבינה שכדאי לחזור למיקום הסטנדרטי של מקשי הdelete והinsert וזה שינוי מבורך. בייחוד למי שמשתמש הרבה ב insert שמשום מה מייקרוסופט החליטה שאף אחד לא צריך אותו.
-
- 2 תגובות
- 618 צפיות
-
-
מה אתם מציעים לאחד חדש שהולך להתחיל בתחום התעופה הוירטואלי?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אז ככה יש לציין שבחנות כשפתחתי את האריזה כדי לראות שזה אכן מה שצריך ולא שמתי לב לזה אבל כשהגעתי הביתה חיברתי את המקלדת ליציאה יואסבי שבמחשב נייג ו פשוט בצד ימין במלקדת איפה שיש למטה מקשים 123 ועל המקש של ספרה 3 רשום pgdown אוקי אז מה שקרה זה שכשלחצי כמה פעמים על המקש הזה הוא כותב לי 2 במקום 3 ואז אחרי שקלטתי שאחרי 1 בה 3 ואז 2 ומסתבר שהמקש של מספר 2 כותב לי 3 ואז לבסוף קלטתי סוף סוף שמי שבנה את המקלדת במפעל לא שם את המקשים לפי הסדר חחחח כבר קיבלתי שוק חשבתי שהמקלדת לא טובה קיצר לקחתי מברג והחלתי את הסדר בין 2 המקשים האם למישהו היה מצב שכזה פעם שמקלדת לא בנויה לפי הסדר שצריך
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות גוס'טיק איכותי למחשב כמו של ה ps2 פשוט אפשר לשחק איתו הכל שאני ואחי נוכל לשחק פיפא nba ביחד אני לא רוצה משהו דפוק אם אני קונה אני קונה לתמיד אז אני מעוניין להשקיע בזה .. ? על מה אתם ממליצים ... תודה
-
- 24 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת האם יש דרך לקשר עכבר בלוטות' ליותר ממחשב אחד ? בתודה מראש !.
-
- 0 תגובות
- 956 צפיות
-