עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by עומר8,

יש לי כבל שממש אין לי מושג מאיפה הוא הגיע אבל הוא אצלי עכשיו הוא מתחבר ליציאה של המסך והמסך מתחבר אליו (אני לא אאריך במילים כשיש תמונות) תודה לעוזרים (סליחה על הבלאגן בשולחן) [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 879 צפיות
  2. שלום רב, . תקציבכם (הסכום שאתם מוכנים להשקיע בקניית העכבר):3002. חריגה מקסימאלית (החריגה המקסימאלית - התקציב המקסימאלי אותו אי אפשר יהיה לעבור): 360 3. כיצד אתם מחזיקים את העכבר? - כדי שנדע לתת לכם את המוצר הנוח ביותר לכם, סמנו את הצורה בה אתם מחזיקים את העכבר: Claw 4. במידה ויש כבר משטח לעכבר, אנא ציינו את שמו של המשטח כדי שנדע להתאים לכם את העכבר גם במבחינת תפקוד החיישן וגם מבחינת הרגליות של העכבר: אני מחפש גם כן משטח 5. בקשות מיוחדות - עכבר לימיניים / שמאליים וכדומה. ימיני כמובן. 6. מהם השימושים של הציוד שתרצו לקנות?: גיימינג וגלישה. אחרי חפירה קצת בפורופ והאינטרנט אני רואה שכדאי לבחור אחד מאלה: 1. Razer Abyssus 2. Mionix Naos 3200 3. logithic G9 מה אתם אומרים…

• 1 תגובה
    • 778 צפיות
  3. נתנו לי בפורום של המלצות למפרטים את הספק הזה JSP-TECH PS-05 BIG FAN 420W (12cm Fan) (24pin) ואמרו שהוא לא משהו וכדאי להתעניין בפורום הזה לגבי ספק אני מעדיף לקנות הכל מ KSP, ולא חלק בחנות כזו וחלק בחנות אחרת, לכן תתנו לי בבקשה ספק מ KSP אפילו אם הוא יעלה יותר מהספק שרשמתי תודה לכם.

• 1 תגובה
    • 834 צפיות
  4. שלום לכולם. למישהו יש נסיון עם המארז הזה: Supertalent Aluminium CA-601UFB Blue (או בצבע אחר)? האם הוא שקט? האם הוא נוח? עוד משהו ששכחתי לשאול, יש לו 5 מאווררים, האם אחד מהם מוקדש לHD? או שהמארז כל כך מאוורר שאין צורך במאוורר מיוחד לHD. תודה מראש על כל תרומה. M

• 1 תגובה
    • 749 צפיות
  5. Started by maormark,

שלום וברכה חברים אני מחפש במינמום מחיר. 1. מדפסת לייזר שחור/לבן 2. שתהיה בשילוב עם פקס. 3. עליות של טונר שיהיו נמוכות 4. עדיפות למגירה 5. אין צורך בהדפסה דו צדדית. תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by CrazyMonkey,

מקווה שכאן אני ימצא את התשובה כי אני משתגע כבר אני ממש לא יודע אייזה עכבר לקחת ישלי עד עכשיו 4 אפשרויות http://store.razerzone.com/store/raz...oryId.35208800 http://store.razerzone.com/store/raz...oryId.35208800 http://steelseries.com/products/game...edition#header http://steelseries.com/products/mice...ries-xai-laser הבאתי קישורים ל4 העכברים עכשיו שמעתי שגם זה טוב http://store.razerzone.com/store/raz...oryId.35208800 ואני ממש ממש לא יודע מה לבחור בבקשה תעזרו לי לפני שאני קונה את כולם ומתאבד (לא סתם ) בכל מקרה ישלי יד גדולה לא קטנה ככה שאני צריך משו שיהיה נוח וכמובן כמו שכל אחד רוצה ביצועים טובים .

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. אני מעוניין לקנות מדפסת לייזר קטנה לשימוש ביתי מועט ,כמה דפים בחודש. כרגע אני מתלבט בין שתי מדפסות Canon LBP6000B SAMSUNG ML-1865W מה שהכי חשוב לי שהיא תהיה קטנה ככל האפשר, ואני מעדיף בצבע שחור. הצעות נוספות התקבלו בברכה.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. אני צריך מארז וספק עד 800 שקל ורק מחנות פנדה ואני צריך שזה יכלול גם תמשלוח מה לקחת? תודה לעוזרים

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by status,

שלום רב! אח שלי מעוניין בקנית מחשב כף יד וראה במכרז את הדגם PALM Zire 71 מישהו יכול לתת איזו חוות דעת עליו? טוב לא טוב? ומי שהתנסה איתו.. איך האיכות של המצלמה הדיגיטלית המובנית שלו? תודה!!!

• 1 תגובה
    • 701 צפיות
  10. Started by eliko78,

מהאתר TMS אם אפשר לחסוך אז לחסוך אם יש אופציה מאד משתלמת אז לחרוג קצת תודה[br]פורסם בתאריך: 20.01.2011 בשעה 15:37:46 לא מחייב מ TMS אפשר גם מחנות אחרת

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by idoleff,

ברשותי הספק שקיבלתי עם המארז http://www.wallashops.co.il/shopmind_sites/maximus/product.asp?pf_id=PTFOX201 הוא מחזיק את המערכת שנמצאת במפרט... אני מתכנן להחליף את כרטיס המסך למשהו בסגנון של geforce6200/6600 או readon 9600pro. השאלה שלי היא האם הספק מסוגל להחזיק את המערכת או שמומלץ להחליף אותו. טעות שלי בפורום... אם אפשר להעביר לפורום המתאים בבקשה...

• 3 תגובות
    • 680 צפיות
  12. https://hwzone.co.il/advert/סוויצים-למקלדת-מכנית-kailh-box-navy/ כל המידע פה החלטתי ללכת עם סוויצים אחרים בסוף אבל אני מניח שיש כאלו שיאהבו את אלה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by Rush,

יש לי ממיר הוט שמחובר עם כבל HDMI למסך מחשב שיש לו חיבור aux in הבעיה שלרמקולים שלי יש רק חיבור AUX יחיד(שמחוברים למחשב). אפשר לקנות מפצל למשל כמו: לינק ולחבר את הרמקולים גם לממיר וגם למחשב? תודה

14. Started by Loco,

Ok Today i built my new pc... and my problem is int the memory it is Mushking PC2400 256MB... But it shows just 128MB.... What u think that could hapeen? I changed bios.. and settings at bios... thanks.

• 7 תגובות
    • 2.2k צפיות
  15. אני מתכוון להזמין 6800gt (עים יהיה כי אמרו לי שיהיה ) עכשיו תיכננתי לקנות ספק ומארז חדשים עכשיו ראיתי את המארז הזה HEC Compucase CI-6919 שבא עים ספק השאלה שלי עים הוא יחזיק 6800gt אוו x800xl אני קונה את הכרטיס עוד 10 יום ב"ה תודה לכל העוזרים

• 7 תגובות
    • 665 צפיות
  16. Started by mr_ripper,

מה דעתכם על המפרט הבא: :-/ מעבד : AMD ATHLON XP 1600 + מאוורר - Thermal take super ord לוח אם+ כרטיס קול : Gigabyte GA-7VTX-P KT266A * Creative 4.1 DDRRAM 256mb - 266MHZ - זיכרון IBM 40GB 7200 RPM UDMA 100 Gigabyte Geforce 2 Pro 32MB DDR TVOUT כל זה בא גם מארז ATX MIDI TOWER ועם WINDOWS XP HOME ... סה"כ זה עולה 3990 - בהצעה שקיבלתי... אנא חוו את דעתכם בעניין - האם כדאי לשנות משהו... עוד משהו... יש לי כרגע במחשב הנוכחי - צורב HP CD WRITER PLUS מהסדרה 9300 מסך BELINEA ישן עם רמקולים - "17 וכונן תקליטונים וכונן סידירום TOSHIBA X32 מודם 56.6 Cirus Logic מקלדת 104 מקשים בסיסית ועכבר בלי גלגלת בסיסי - שניהם במצב טוב- כדאי להחליף את העכבר לאופטי? האם כדאי לי להשאיר אותם או לקנו…

• 18 תגובות
    • 2.4k צפיות
  17. זה הדגם הכי חדש של ASUS נכון????? : : : :

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by ybe,

ללוח אם שאני מעונין לרכוש asus a7v266-e יש כרטיס קול (אופציונלי)on board בשם C-Media CMI8738 ,באתר של asus מתארים אותו כך: Experience high-quality 6-channel 3D surround audio with the optional C-Media CMI8738 audio" controller. This unique chip eliminates the cost of an additional soundcard and adds dynamic realism to your favorite MP3s or DVDs." בקיצור לכרטיס יש 6 ערוצי שמע, האם הוא תומך בסאב(בסימול של מספר הרמקולים הסאב מופיע אחרי הנקודה העשרונית, כאן מצוין למעשה 6.0)? ושאלה נוספת, בהשוואה ל-sound blaster live value (הכרטיס שאני חושב לקנות)היכן הייתם ממקמים אותו?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by sxs,

OK, יש לי רשת של שני מחשבים בחיבור כבל ישיר, שני כרטיסי רשת שלCnet. יש גם ADSL במחשב השרת שמחובר לכרטיס 3COM. עד עכשיו נתונים\עובדות. עכשיו, כשאני מעביר קבצים גדולים(מעל 50MB) שמתי לב שזה מאוד לאט! לא מדדתי אבל לפי הזמן שזה לוקח אני לא מעביר ביותר מ-500KB לשניה :-/ למישהו יש רעיון? מה לבדוק?

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. Started by jupiter,

-כותרת-

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. יש לי בעייה עם הכרטיס קול שלי (Vortex A3D 2 pro) מאז ששידרגתי את המחשב לפנטיום ארבע :'(, הבעייה היא שבבורד החדש יש רק PCI ולכן לפי הדריור של חלונות 98 אני לא התקנתי את הכרטיס בPCI הראשי. ניסית מיקומים אחרים ושום דבר לא עזר . לא מזמן שמתי חלונות XP וקיוויתי שזה יעזור, אבל זה לא לגמרי פתר את הבעיה. עם הדריוור המקורי של XP היה שמע רק ב-2 רמקולים, שמתי את הדריוור המוצע באתר vortex of sound (שהחליך את האתר המקורי) וזה פתר את זה רק בתוכנות יחודיות ל A3D (כמו פלאג לוינאמפ ומשחקים עם A3D). הפריטים המיוחדים ל A3D תמיד קורסים, ובדברים לדוס עדיין אין קול. למישהו יש פיתרון?

• 4 תגובות
    • 952 צפיות
  22. Started by eyal00,

יש לי את המארז הנ"ל ואני רוצה להוסיף צורב.פתחתי את הפלסטיק הקידמי אבל יש שם חתיכת ברזל מולחם ואני לא יכול להוציא אותו. חוץ מזה יש לי כונן DVD אבל שהוספתי אותו לא היה בעיה כי הכונן הראשון כבר היה פתוח. אפשר לראות בתמונה למה שאני מתכוון. יש עוד דרך חוץ מלשבור את זה? [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 700 צפיות
  23. Started by udicol,

מוכרים חבילה של מעבד + זיכרון + לוח אם של MSI KT-3 Ultra ARU האם שווה להשקיע בלוח אם חדש ואין עדיין תחרות ? או האם כדאי לחכות ללוח אם של - Gigabyte (שאותו אני באמ מחבב ורוצה מאוד לראות בארץ בקרוב. ).

• 4 תגובות
    • 702 צפיות
  24. Started by dudimalka,

יש לי את העכבר הזה כבר חודשיים ויש לי שתי שאלות: יש לו אפשרות מאקרו (פקודות מאקרו) ועד עכשיו לא הבנתי מה זה ולמה זה משמש ושאלה שניה קניתי את העכבר מאייבורי מחשבים וכתוב לי שיש לי אחריות 3 שנים במעבדות אייבורי מחשבים-מחירו היה 250 שקלים לעומת זאת בחנות אחרת הוא עולה כפול בסביבות ה500 שקל אבל זה אחריות ע"י היבואן הרשמי מה ההבדל ומה זה אומר? מה אם יתקלקל לי העכבר לא יחליפו לי אותו בחדש? תודה על העזרה..

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by oNam,

SB live 5.1 - 45$ - 210 NIS הכרטיס הזה שווה 210 שקלים? תודה, אנא נמקו

• 2 תגובות
    • 921 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.