ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
התקציב שלי 750 שקל ואני רוצה לקנות אוזניות לסוני 3 שזה ישמש למשחקי יריות וחשבתי על האוזניות החדשות של סוני pulse elite שעולות 600 שקל מהאתר vgp מחו״ל למישו פה יש המלצה בתקציב של 750 על אוזניות יותר טובות כי אמרו לי בפורום fxp לשאול בפורום של חומרה וציוד היקפי וכו.. כי שם יותר מבינים אז אמרתי אני ישאל באתר הזה מישו פה חושב שאני יכול לקנות בתקציב 750 שקל אוזניות יותר טובות ממה שאני רוצה של סוני ?
-
- 1 תגובה
- 957 צפיות
-
-
אני רוצה מדפסת שכוללת סורק ופקס ושגם לייזר. רצוי שיהיה פידר לדפים בשביל סריקה קלה- תקציב עד 800 שח בינתיים חשבתי על הדגמים: מדפסת לייזר Brother MFC7320 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=717314 מדפסת לייזר HP LaserJet Pro M1212NF http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=771876SCX4521 Samsunghttp://comtop.co.il/aecommerce/c3058/10777.php תודה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מדפסת משולבת עם פקס לשימוש ביתי. יש היום המון מוצרים בשוק וקשה להחליט מה לקנות. האם HP טובים וכדאי לקנות? הדגם HP6500 מומלץ? יותר מ 4500? והאם לקנות HP או משהו אחר? תודה רבה טל
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום כל המדפסות שראיתי בזאפ עם ציון על הפנים אני מחפש מדפסת משולבת עם פקס במחיר עד 500 שח ואני לא מוצא נראה שכל המדפסות על הפנים, מישהו יכול להמליץ לי על משהו שבאמת טוב ואמין, ושמחיר הדיו לא בשמיים תודה חבר'ה אשמח אם עוד אנשים יגידו שהם מצטרפים לבקשה שלי, ומי שבדק ויוכל לכתוב לי כאן מאוד יעזור, תודה שוב.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ערב טוב לכולם , אני מחפש עכבר לגיימינג ולעבודה ארוכה על המחשב ( משמע ארגונומי ) אחיזת "plam" . שני עכברים שאני מתלבט ביניהם כרגע הם ה G400 וה zowie as gs , עכברים נוספים יתקבלו בברכה . אני לא אוהב עכבר מלא כפתורים (כמו שאתם/ן רואים )
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. ישלי אוזניות Steelseries 7H ככה נראה החיבור שמחבר את האוזניות אל המחשב. עכשיו נדפק לי הכבל הזה והוא יחודי כי בצד אחד הוא micro usb שמתחבר לאוזניות ומהצד השני הוא הקול+המיקרופון. השאלה שלי האם כבל שבצד אחד הוא micro usb ובצד השני הוא usb יכול להתאים וישמעו באוזניות ואם כן כיצד נקרא הסוג כבל הזה והשאלה השנייה שאיך קוראים לכבל שהוא micro usb בצד אחד ו קול+מיקרופון בצד השני https://d1fj4sro0cm5nu.cloudfront.net/global/images/content_images/5743.JPG
-
- 0 תגובות
- 958 צפיות
-
-
טוב אני צריך עכבר חדש לגיימינג באחיזת PALM התקציב הוא עד 250 ש"ח הנה העכברים שחשבתי עליהם אני אשמח להמלצות: naos 3200 razer deathadder logitech G400 corsiar M60
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
זקוק למדפסת צבעונית All in one (צריך שיהיה גם פקס ומכונת צילום). 1)לא מדפיס תמונות. 2)אני צריך לשים את זה על מדף ספרים אז אם יש כזה בלי מדף נשלף/קומפקטיות-ייתרון עצום. העומק של המדף הוא כ23 ס"מ (זה יכול לגלוש קצת),רוחב וגובה זה פחות בעייה (גובה עד 35-40). 3)שתהיה משתלמת מבחינת צריכת דיו-לכן התקציב פתוח (אני מניח שתקרת הזכוכית היא 700-800 ש"ח). 4)לא מדפיס יותר מדי,אני מניח 30-50 הדפסות בחודש (אולי 100 בחודשי עומס) שימוש ביתי. 5)הכי חשוב-אם יש מדפסת אלחוטית שגם מתחברת אלחוטית לפקס בדרך כלשהיא (יש לי ראוטר)-ייתרון עצום. זה הפרמטר מאוד מאוד חשוב!.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום מדפסת טובה יש לי (Xerox Phaser 3117) ועכשיו אני צריך גם סורק לצורך סריקת עבודות לתואר ככה ש-feeder* זה משהו חשוב, לפי חיפוש אני רואה שרוב המכשירים היום זה משולבים- מבחינתי האיכות והעלות פר דף של המדפסת פחות רלוונטית מבחינת תקציב- כמו שרשום בכותרת, כמה שפחות יותר טוב, אם אפשר למצוא ב-150-200 משהו טוב שיחזיק כשנתיים, מצוין ודבר אחרון - מכשיר חסכוני במקום- בונוס גדול מבחינתי, המדפסת כבר תופסת לי נתח מכובד מהשולחן אם לדעתכם שווה להוסיף כמה שקלים בשביל משהו יותר טוב- בבקשה תמליצו תודה מראש *אני לא בטוח שככה קוראים לזה- הכוונה שלי שאפשר לשים כמות של דפים פעם אחת ללחוץ "Scan" ושיסרוק אוטומטית הכל
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני מחפש את המוצר הבא בארץ: http://www.ebay.com/itm/NEW-1-1-Mouse-Keyboard-Soft-Tender-Gel-Wrist-Rest-Pad-Comfort-Cushion-WP-03-/260888574006?_trksid=p5197.m1992&_trkparms=aid%3D111000%26algo%3DREC.CURRENT%26ao%3D1%26asc%3D14%26meid%3D3018091122399680681%26pid%3D100015%26prg%3D1006%26rk%3D1%26sd%3D260888574006%26 מישהו מקיר חנות בארץ שמוכרת דברים דומים?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש מסך לגיימינג בגודל של 22 23 עם אפשרות תלייה עדיפות לMS נמוכה מ5 ובנוסף תנו לי בבקשה המלצה לעכבר הכי מומלץ\נחשב בשוק לגיימר מחירי המסך עד 1500 ש"ח מחירי העכבר עד 450 ש"ח נ.ב שמתי את העניין של המסך גם בקטגוריה הזאת בשביל שלא ליצור 2 נושאים מקווה שלא עשיתי שום עבירה... :-\
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכם , אשמח לעזרה בקניית כרטיס טלוויזה יעודו של הכרטיס לבצע הקלטה של תכני HD באיכות גבוהה (בעתיד הקרוב) כמו כן ישנו צורך באופציה לחיבור בננות ( צהוב אדום לבן ) לצורך הקלטה של קלטות ווידאו - ממכשיר הווידאו וכן ממירים רגילים של YES/HOT עד שיגיע ממיר ה - HD רצוי שאיכות ההקלטה תיהיה מקסימלית כמו גם חשוב להגיש שאני מעוניין בכרטיס פנימי ולא במחבר חיצוני של USB תודה לכל העוזרים סוף שבוע טוב *למנהל הפורום עם התוכן לא מתאים לפה אשמח אם תעביר לפורום המתאים - לא מצאתי פורום אחר שמתאים יותר לדעתי
-
- 2 תגובות
- 887 צפיות
-
-
כרטיס טלוויזיה : http://www.ebay.com/itm/NEW-Hauppauge-WinTV-HVR-1850-ATSC-QAM-NTSC-85621LF-TV-Tuner-PCIe-/260870387273?pt=US_Video_Capture_TV_Tuner_Cards&hash=item3cbd163649שלט :http://www.ebay.com/itm/Genuine-HP-USB-Microsoft-MCE-Media-center-IR-Remote-Control-RC6-Kit-Certified-/261112095267?pt=US_Remote_Controls_Pointers&hash=item3ccb7e6223 מה אתם אומרים על הכרטיס הזה????? ראיתי באתר הזה שאין לו מסנן רעשים ומפצל אנטנות מה זה אומר??? http://tv-tuner-card-review.toptenreviews.com/ וכדי להשקיע כבר לדגם Hauppauge WinTV HVR-2250??? כי המחיר שלו בערך כפול.... יש כרטיס אחר שהייתם ממליצים לי עליו???
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קראתי הרבה חיפשתי בגוגל, אני חושב שיצאו עכברים עם DPI של 8400 ויש חברות שמתמחות בציוד לגיימר שמפתחות עכברים גיימרים. העניין הוא שקראתי שDPI גבוהה מגביר את הרגישות של העכבר ומקשה על הדיוק אז למה בדיוק לפתח עכברים כל כך רגישים ואיפה האיזון. האם אנחנו רק ארנקים שמוכרים לנו חומרה לגיימינג או שבאמת עכבר דוגמא: New Razer Imperator Battlefield 3 6400 DPI Laser Gaming Mouse 4G Razor Imperater למה להתאמץ למתג עכבר עם DPI גבוהה לBF3 עם זה לא מתאים
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, לאחר נסיון מאוד לא טוב עם מדפסת HP מדגם M2727NF, אני צריך להחליף את המדפסת באחת חדשה. שמתי לב שיש המון דגמים חדשים של מדפסות, אשמח לקבל המלצה לפי הפרמטרים הבאים: • מדפסת לייזר שחור-לבן • הכוללת הדפסה, פקס, העתקה, וסורק (צבעוני כמובן). • בעלת חיבור לרשת הביתית (אלחוטי או ע"י כבל לראוטר-לא משנה) •בתקציב של עד 1000 שקלים • טונרים כמה שיותר זולים • מוצר אמין עם אחריות יבואן רשמי מינימום שנה. • ידידותי למשתמש תודה רבה לכל העוזרים, אלון
-
- 7 תגובות
- 6.1k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות סורק עם feeder לצורך סריקת תמונות ישנות. תקציב: עד 1500 ש"ח. חשוב שהסורק יגיע עם תוכנה שמסוגלת לסרוק ולחתוך את התמונות כמו שצריך. מחיפושים שעשיתי מצאתי שקודאק בדיוק מוציאים ליין של מוצרים יעודיים שנקראים Picture Saver Scanning System, אבל לפי המכירה המוקדמת הם ממש לא בתקציב (1700$). גם דגמים ישנים כמו i1220 לא נראים בתקציב... ראיתי בפורום פה המליצו על Microtek 5950SD, אבל לפי הגדרות היצרן: The document feeder is not designed for scanning photos; doing so may damage your originals. Microtek accepts no responsibility for damage that may arise from misuse of equipment. מישהו יכול להמליץ (מתוך ניסיון) על כזה סורק? תודה, יואב
-
- 5 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שלום וברכה אני מעוניין במדפסת אמינה, דגש על אמינה, שיהיה בה גם פקס וסורק, עלויות של דיו נמוכות, מאוד חשוב לי. כמו כן עדיפות לחברות כמו HP וסמסונג, למוכרות. נ.ב מחיר עד 500 שח
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום וברכה חברים אני מחפש במינמום מחיר. 1. מדפסת לייזר שחור/לבן 2. שתהיה בשילוב עם פקס. 3. עליות של טונר שיהיו נמוכות 4. עדיפות למגירה 5. אין צורך בהדפסה דו צדדית. תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
היי חברים, רציתי לשאול אם מישהו יודע מה ההבדלים בין הפדים האלה? האם הNP עבה יותר מהQCK? אני יודע לגבי הWATER RESISTANCE שקיים בNP. מעבר לזה? על מה הייתם הולכים? יש לי QCK כבר 5 שנים שנקרע ואני חייב להחליף אותו. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
בוקר\צהריים טובים! אני מחפש בראש ובראשונה אוזנניות! אני בעיקרון גיימר משחק במשחקים כמו CS וכאלה וחשוב לי לשמוע סאונדים יותר ברור. הציעו לי כבר אוזניות למשחק כמו: -SteelSeries Siberia V2 -Roccat Kave מה שכן אני מעוניין עם האוזניות לשמוע גם מוזיקה, ושהאוזניות החדשות יחדדו לי את הסאונד. יצא לי לשמוע בDR.DRE של חבר והם אוזניות פשוט קטלניות בקשר של השמע. בקשר למוזיקה הציעו לי עוד פעם את ה Siberia והמליצו בנוסף על Razer Electra(חיסרון: אין מיקרופון) אבל יצא לי לחקור קצת בחנויות שקרובות לבית וראיתי את ה 7H של SteelSeries, אוזניות לא יקרות מהאוזניות האחרות שהמליצו לי. מה אתם מציעים?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום כולם, קודם כל, מקווה שאני מפרסם את זה במקום הנכון, במידה וזה שייך לאודיו אשמח אם תעבירו. אני מחפש אוזניות גיימינג טובות (עם מיקרופון). אני יודע שהטופ של האוזניות הוא באיזור התקציבי של 1200 ש"ח, משם גזרתי שהמקסימום שאני אהיה מוכן לשלם הוא 600 ש"ח (פחות או יותר). בגדול סולם העדיפויות שלי הוא די פשוט 1- נוחות 2 - איכות הרכבה 3- איכות סאונד 4 - איכות מיקרופון ואם לזקק את זה למשפט - אני רוצה אוזניות שיהיה לי נוח להיות איתן כמה שעות ברצף (מבלי לסבול מכאבים וכו') שלא יתפרקו אחרי חצי שנה של שימוש (יום-יומי של כמה שעות ביום) ושאיכות השמע וההקלטה שלהן תיהיה טובה. אגב, יש לי העדפה לממשק USB לאוזניות מהסיבה הפשוטה שאין לי במחשב מאחורה מספיק כניסות לחבר גם את האוזניות, לא מת על ה…
-
- 0 תגובות
- 914 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש להחליף את המדפסת HP שלי, למדפסת ALL IN ONE, אלחוטית שכוללת פקס וסורק. קודם כל, איך המדפסות האלחוטיות? שוות משהו?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, מחפש מדפסת משולבת שחור/לבן וגם צבע שתכלול סורק ופקס, חשוב מאוד האמינות ועלות נמוכה של דיו/טונר איזה דגמים מומלצים כיום? לייזר/דיו? תקציב עד 1500 ש"ח תודה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, לאבא שלי יש דיסק קשיח חיצוני "2.5 של WD,בחיבור USB 3.0,והכבל שלו נורא קצר. הוא רצה לקנות כבל מאריך,ולכן קניתי לו אחד של 3 מטר באייבורי. חיברנו,וההרדיסק משתגע,ולא מזוהה ע"י המחשב. הוסבר לי באייבורי,שמכיוון שהוא מקבל גם מתח וגם סיגנל,זה בחיים לא יעבוד על כבל של 3 מטר. ראיתי ב-KSP כבל של 1.8 מטר. האם הוא כן יעבוד,או שכדאי לקנות מותג נורמלי מחו"ל בחנות בארץ,או באיביי?(וכאן אני זקוק להמלצות) תודה לעונים!
-
- 7 תגובות
- 2.8k צפיות
-