עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. השאלה בכותרת... MX518+steel pad qck שזה 320 ש"ח... או ששוה להשקיע על G5 ולהוסיף בהמשך את הפד הזה? תודה מראש

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. אהלן. כרגע הציוד ההיקפי שלי הוא; SteelSeries V2 USB Black - אחלה של אוזניות. וסט מקלדת ועכבר אלחוטיים של מיקרוסופ, דגם 5000 - תמונה http://www.microsoft.com/hardware/_base_v1//products/wireless-comfort-desktop-5000/mk_wcd5000_otherviews01.jpg אין ספק שהיא נוחה מאוד, אך חשוב לי התאורה כאשר אני משחק בלילה - ולה אין את זה, היא גם דיי מרעישה ברעשים מעצבנים - לדוגמא במקלדות של רייזר הקקלדה אומנם עושה רעש אבל הוא נסבל כי הוא רעש בסדר כזה אתם יודעים. אז לעניינו, כרגע אין לי פאד לעכבר ואני איתו על עץ, הולך סבבה לגמריי ולא עושה בעיות. המחשב עוד לא הגיע, אני רוצה להפתיע אותו עם מקלדת ועכבר ופאד אז, חשוב שהמקלדת תהיה נוחה להקלדה ולמשחקים כאחד, הרעש לא קריטי, אבל מצד שני שלא …

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by asili,

הי ברצוני לקנות מארז ל AMD ATHLON XP 1600+ התקציב העומד לרשותי הוא עד 70 דולר אנא תציעו לי מספר מארזים ואם תוכלו תפרטו לי את היתרונות והחסרונות של כל מארז ומה הכי משתלם תודה

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by dennis14,

כדאי להוסיף ל - MX518 שלי את שני אלו: 1) http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1300_1303_1304&products_id=16629 2) http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1300_1303_1304&products_id=7643 מה אתם אומרים ?

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by shimon23,

שלום אני מתלבט בקניית כרטיס מסך Gts או Pro, מצד אחד יש את ה v7700 pure ומצד שני inno3d gf 2 pro שניהם עולים אותו מחיר, אומרים של Inno3d יש חרא של פילטרים אבל גם ככה יש לי מסך מעפן (sampo tech 712) אז אני ירגיש בהבדל? גם עכשיו יש לי כרטיס של Inno3d והאיכות לדעתי לפחות טובה. מה ההבדל בביצועים בין ה Pro ל gts למישהו יש איזו השוואה?

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. היי אז קודם כל, אציין שלעומת רוב קהל היעד של הפורום הזה (כך הבנתי) - אני לא גיימר. למרות שאני לא גיימר, אני משתמש בעכבר (ובמחשב בכלל) ככלי עבודה באופן אינטנסיבי מאד,... בעיקר פיתוח תוכנה/עיבוד תמונה/גלישה ברשת. עד היום שימשו אותי 2 עכברים: * עכבר אלחוטי: Logitech MX700 - שעדיין משתמש אותי בחלק ניכר מהזמן [עד שאני מגלה ששכחתי לטעון אותו ואז עובר לחוטי] ... ברשותי מבערך 2004. * עכבר חוטי: Microsoft Intellimouse Explorer - ששימש אותי נאמנה מסוף שנות ה90 לדעתי, ועכשיו התחיל לפקשש... הגיע הזמן להחליף אותו. שניהם סיפקו לי את כפתורי הBack/Next בצד שכבר התרגלתי אליהם מאד... ואת הנוחות בכף היד. והגיע הזמן להתחדש באחד חוטי חדש... מחיפושים ברשת, הבנתי שהעכברים האיכותיים מתחל…

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. יש לי KVM מהדגם הבא: http://www.lamir.co.il/?category=169 http://i6.ebayimg.com/04/i/04/58/da/10_12_sb.JPG מעולה, אף פעם לא עושה בעיות,אמין ואיכותי. כרגע מחובר אליו עכבר חוטי, של מיקרוסופט. חוט העכבר הו USB, וכניסת הKVM היא PS2, אז שמתי מפצל פשוט, שכולם מכירים אותו. עכשיו אני לפני הזמנה של עכבר חדש, MX1000. חיברתי עכבר של לוגיטק, אלחוטי, של אחי- http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=6142 חיבור המשדר הוא USB, אז חיברתי אותו למפצל, כמו חיבור עכבר רגיל. הKVM מסרב לזהות את העכבר. אני חושש שמא אני יקנה עכבר MX1000, וישקיע הו, ואז הוא לא יהיה לי טוב, וחבל על המאמץ והכסף. מדוע זה קורה? מה הבעיה? אשמח לתשובה, מהירה. תודה לעוזרים

• 12 תגובות
    • 3.5k צפיות
  8. Started by dabeldu,

היי מישהו יודע מתי בד"כ חברות Razer או logitech מוציאים דגם חדש ?

9. שלום לכולם, אני קונה E6400 עם זכרון 2GB DDR2 כ.מסך 9600GT צורב DVD והארד דיסק 80GB SATA 2 . עכשיו אני צריך ספק ומארז . אני לא מתכנן OC (אולי קטנטן בהמשך). הבעיה שלי שאני כבר מגרד את הגבול העליון של התקציב שלי - אז בבקשה רק המלצות תקציביות, לא משהו מפוצץ, רק שיחזיק ת'מערכת כמו שצריך. ואם אפשר להוסיפ את שם החנות - שאדע מהיכן לקנות. תודה.

• 12 תגובות
    • 985 צפיות
  10. Started by shimon23,

למישהו יש את הצורב הזה? למי שיש הוא עשה איזה בעיות מיוחדות?. טכנולוגית ה just linked עובדת טוב?

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by Haflo,

יש לי מסך MAG XJ810 19 והמסך ממש כהה!!! :'( יש איזושהיא דרך להבהיר אותו בצורה הגיונית? [יש לי ASUS V7700 Deluxe 64Mb GeForce 2 GTS] המסך ממש מחורבן והContrast על MAX!

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. איזור העבודה שלי אינו מואר היטב ואני משתמש במקלדת פשוטה (Silver line) שחורה עם כיתוב בלבן שמאוד מעייפת לי את העיניים. בעבר עבדתי עם מקלדת לבנה עם כיתוב בשחור שהייתה הרבה יותר נוחה אולם היום כבר לא מייצרים מקלדות לבנות איכותיות. מה שהייתי רוצה הוא מקלדת לבנה (כמו של פעם...) או מקלדת בה המקש מואר מבפנים או מודפס בצבע זוהר כלשהו, אני מחפש מקלדת עם מקשים רגילים ולא מקלדת מיני, מקלדת דקה או מקלדת BT.

13. Started by Harbi,

התקציב הוא כ300 ש"ח לאחר המבצע(ז"א כל האוזניות שבסביבות ה550 ש"ח פלוס מינוס ברגיל) השימוש העיקרי הוא מוזיקה אבל גם משחקים וקצת סרטים למחשב וקצת לפלאפון לא INEAR או כפתור, אוזניות שמכסות את כל האוזן סטייל AKG כאלה: שמתי עין גם על הדגם הזה שבתמונה(AKG K181) אבל רציתי לשמוע המלצות ממי שמבין תודה!

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. אני מחפש מדפסת לייזר שתשמש לבית ובעתיד הקרוב לסטודנט. ראיתי היום פרסום בעיתון על brother HL-2030 ב250 ש"ח או סאמסונג ML-1610 ב200 ש"ח. כדאי ללכת על אחת מהן? יש חלופה טובה יותר? מה לגבי התייבשות, יש כזו תופעה בלייזר כי תדירות ההדפסה בשנה הקרובה תהיה מאד נמוכה ורק בעתיד תעלה (שאהיה סטודנט). תודה על העזרה רום

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. Started by Erez360,

שלום לכולם אוכל לקבל כאן המלצה למדפסת משולבת? מדפסת , סורק , מכונת צילום , פקס. אם אפשר אשמח לראות גם דגמים בלי פקס. הדרישות: חיסכון בדיו-עדיפות למדפסת שבא הדיו מחזיק יותר זמן. צילום ספרים-שהמכונה תדע לצלם דף מספר. מכונה משובלת-דגם שידוע שהוא טוב , מוכר כטוב שיש עליו ביקורות וחוות דעת טובות. שלא אצטרך לתקן אותו כמו שמתקנים מוצר לא מוצלח. פחות או יותר אלו הדברים החשובים ואשמח לראות כמה דגמים. תודה לכולם וחג שמח

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by tnt studios,

http://www.pointofview-online.com/tcase.html 25 CM!!!!

• 12 תגובות
    • 755 צפיות
  17. מחשב שלא מיועד לאוברקלוקינג ... מה דעתכם על המפרט הזה של KSP : CPU INTEL P-4 2,26 Ghz BOX (512k 533MHz) 1595¤ M.BOARD for INTEL P-4T533C RDRAM +sb +lan 1080¤ MEMORY 128x2) 1066 MHz 256MB Kingston 950¤ VGA CARD GF 4 Ti4200 64Mb+TV+DVI 930¤ HARD DISK GB 40 7200 ATA-100 Baracuda IV 480¤ CD-ROM LG x52 160¤ CD-R Recorder LG 32 x 10 x 40 (KIT) 395¤ FAX MODEM Conexant 56K v92 PCI 75¤ CASE ATX MIDI 400W for P4 Pro 245¤ MONITOR Vis.Master PRO 413Color FLAT 17'' 1560¤ KEYBOARD MS Internet + MS Mouse Optical 225¤ SPEAKERS …

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by 6kwar,

ראיתי פה שמישהו כתב שיש יותר פילטרים לכרטיס מסך הזה??? מה זה בכלל פילטרים של כרטיס מסך??? תודה מראש

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. אני רוצה ללכת על QCK חדש, אבל אני לא יודע איך לבחור, מה הכי טוב שלהם? יש לי QCK רגיל עכשיו, אני מתלבט בין S&S , 5L, 4D או כל הדברים החדשים האלה, אני לא מבין מה כל ההבדלים ביניהם, מישהו יכול להסביר לי? ומה הכי טוב שלהם? בקשר לאוזניות, אני מתלבט בין הRazer לבין ה5H V2, מה אתם אומרים?

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by ThE_BesT,

אני מעוניין לקנות כרטיס מסך GF2 MX400 איזה חברה אתם ממליצים לי? elsa,hercules,msi,innovision?

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by SagroN,

שלום לכולם. אוקיי חשוב לציין לפני הכל שאני לא גיימר שמשקיע הרבה משעות הפנאי שלו על משחקי מולטי פלייר כמו CS, CSS, AA, BF, TF2 וכו' - בקיצור אני לא גיימר. אני משחק במשחק מחשב גומר אותו וזהו, אני בקושי משחק במולטי. לדוגמא COD4 שקיבלתי מחבר שקנה, סיימתי את הסינגל פלייר ובקושי נגעתי במולטי. כנ"ל לגבי COD5, ועכשיו אני משחק גם FC2, FALLOUT 3 עכשיו חשוב לי עכבר שיהיה טוב. בוא נגיד שיחזיק אותי לעוד כמה שנים טובות כמו העכבר העכשווי שיש לי. כרגע יש לי MX510, הגירסא הישנה של MX518, בוא נגיד יש לי אותו בלי עין-הרע 4 וחצי שנים, המון זמן ועד היום הוא עובד כמו שצריך. אבל פשוט די נמאס לי ממנו, וגם למטה יצאה מדבקה למטה.. מה שמפריע לנוחות, וגם חאלס 4 וחצי שנים, לא מספיק? רציתי להתחדש או ב…

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. שלום, אני מקווה שזה התת פורום המתאים לפרסם את השאלה. יש לי כרטיס מסך ATI 6870HD, טלויזיה שלא תומכת ב-HD ומסך ישן SAMSUNG SYNCMASTER 931B, שגם הוא כמובן לא תומך ב-HD. ביום ראשון אני כנראה אקנה מסך מחשב חדש שתומך ב-HD. שאלתי היא: איזה כבל אני צריך לקנות כדי להעביר תמונה ממסך המחשב לטלויזיה? תודה מראש

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. ??? ??? ??? ??? ??? ???

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by yossix,

שלום. יש לי לוח אם ג'יגה בייט GA-P55-UD2 והסלוט הפנוי היחיד הוא PCIEXPRESS (הסלוט הכחול המאונך השמאלי). האם ניתן לחבר כרטיס האופג PVR150 לסלוט הזה? תודה קישור ללוח אם http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pID=3165#sp

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by ToMeRv32,

לאחרונה יצא לי לראות מקום (במקרה) שמדפיס ב10 אג' לדף, מה שנשמע ממש ממש זול.. או שלא? זה מה שאני מנסה לברר. 1. יש לי מדפסת לייזר של סמסונג בבית (טונר מקורי) יש שיטה מוצלחת כלשהי לבדוק כמה עולה לי להדפיס דף? אני יודע שאני יכול להדפיס כמות דפים ולראות אחרי כמה יורד %, אבל האם יש משהו מדוייק יותר? - כתוב: units per master boxו4 במידע על הטונר. מה הכוונה? יש 4 מיכלים של 2500 דפים? מה זה "קופסת מאסטר"? 2. עד כמה זה יותר זול במכונות הדפסה "תעשיתיות"? (לא יודע בדיוק, יש לו כמה מדפסת מאוד מאוד גדולות בחנות ואיתן הוא הדפיס) ולמה זה יותר זול (מה בדיוק ההבדל?) 3. מה ההבדל בין טונר מקורי ללא מקורי (שגורם למקורי לעלות פי 2 במקרה הזה)? ומכך - באמת משתלם להחזיק מדפסת בבית (ב…

• 12 תגובות
    • 23.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.