עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by naot,

קניתי דיסקים של 900 מגה של gpt 90 דקות שרציתי לצרוב התברר לי שלמרות שכתוב עליהם 900 מגה הם 650 מגה נסיתי לצרוב גם עם נירו החדש וגם עם eseycd creator5 הבעייה בצורב??? יש לי צורב richo

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by Ewingum,

1) אני מתלבט בין לקנות את הג'יגהבייט 7DXR או איזה כרטיס מבוסס KT266A (כמו ה7VTX-E או משהו של אסוס) למה ההתלבטות? כי הנושא את הדרעק שצריך להתקין דרייברים ללוח אם בווינדוס (4IN1, דרעק) ובעיות התאימות של VIA... מה אתם אומרים פה? וה7DXR יקר בכ50 ירקרקים, למרות שאם אני לא טועה הוא יותר איטי 2) אני מתלבט בין שתי כונני דיוידי ה AOPEN 1648 שהוא קורא דיוידי בX16 וסידירום רגיל בX48 (דהה). בREVIEW ב CDR-INFO (כתובות למטה) רשום שהוא REGION FREE ושהוא לא תומך ב SUBCHANNEL. אבל באתר ל"שחרור ריג'נים" (נו, אתם יודעים למה אני מתכוון 8-) ) יש כלי מיוחד לשחרור הריג'נים שלו בפירם-וורים כאלה וכאלה... אז זה ריג'ן פרי, או לא? ולגבי הASUS E616 הוא X16 בדיוידי (שוב דהה) וX50…

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by itzik_now,

היי , אני מנסה להריץ FIFA 2001 ו NBA 2002 על שתי מחשבים : מחשב ראשון : פנטיום II 350 128 מגה זכרון GFOURCE II NDIVA מחשב שני : פנטיום 4 1.4MHZ חדש עם כרטיס מסך דומה. בשניהם אני מקבל תעופה (התעופה הבסיסית כאשר משהו קורס..) מישהו יודע מי למה וכמה ? תודה.

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. Started by ^DaRk-MiNd^,

נתחיל בראשונה : לפני חודש כששאלתי על מארזים אמרתם שמארז ג'נריק לא מאושר ע"י AMD זה לא טוב ולא כדי עכשיו אחרי שיצא האטלון XP והביקורת על המארזים התחלתם להמליץ על ג'נריקים אז שווה להשקיע במארז אם לא עושים אוברקלוקינג ולא נוגעים בו ? 2: בלוח של ג'יגה בייט 7TXH יש כרטיס קול וכרטיס רשת האם הכרטיס יכול להשתוות לויברה 128 האם הכרטיס רשת טוב ואם אני אצטרך כרטיס רשת האם הלוח שווה יותר מה 7TXP

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by titan,

כמה נראה לכם תעלה מערכת קולנוע ביתית עם רמקולים טובים טלביזיה 43"-41" וDVD בן זונה עם הכל ?

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. Started by Component,

ברשותי דיסק קשיח WD 30 GB 7200 RPM והוא מחובר ללוח (שתומך ב ATA 100) בכבל 40 גידים. שמעתי שכדי להשתמש ב ATA 100 צריך כבל 80 גידים, אבל אין לא על ההארד דיסק ולא על הלוח שקע עם 80 פינים. האם אני באמת צריך כבל כזה ואם כן כיצד אני מחבר אותו? בתודה מראש, עדי.

• 12 תגובות
    • 2k צפיות
  7. Started by BlackTalon,

אהלן! היום אחרי הצהריים אני הולך להזמין את המחשב...אז רציתי שתגידו מה שנראה לכם על המפרט-הצעות, תגובות, חופשי... Athlon Xp 1500 gigabyte-GA-7VTXE ElSA-Geforce 2 GTS 32M MAG 786 "17 IBM-GXP60 7200 RPM 40G IBM-256 RDRAM PC 800 Creative-S.B live value Asus *50 floppy 1.44 modem-איזה לקחת?? מארז+מקלדת+עכבר אני יבחר בחנות... תזכירו לי אם שכחתי משהו, תודה מראש!

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. Started by ThE_BesT,

איזה רמקולים עדיפים?? DTT2200 5.1 creative או Inspire 5300 5.1 גם הוא של creative

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by ^DaRk-MiNd^,

אתם יודעים מה חבר שלי סיפר לי היום ? שאינטל הוציאה פנטיום 6 ג'יגה אני הגבתי עם הכותרת

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by X-_PLOSIVE,

חבר שלי רוצה לקנות מחשב התקציב שלו זה 5000 ש"ח תציעו לי מחשב טוב לא כולל מסך מבוסס amd תודה מראש אלירן

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by shimon23,

שלום אני מתלבט בקניית כרטיס מסך Gts או Pro, מצד אחד יש את ה v7700 pure ומצד שני inno3d gf 2 pro שניהם עולים אותו מחיר, אומרים של Inno3d יש חרא של פילטרים אבל גם ככה יש לי מסך מעפן (sampo tech 712) אז אני ירגיש בהבדל? גם עכשיו יש לי כרטיס של Inno3d והאיכות לדעתי לפחות טובה. מה ההבדל בביצועים בין ה Pro ל gts למישהו יש איזו השוואה?

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. Started by itzik_now,

כעת , לאחר שבילבלתי לכם את המוח ובניתי לעצמי מחשב (פחות או יותר) - השאלה הניצחית : האם לרוץ לקנות ביום ראשון , או להמתין (ירידת מחירים עוד בפתח.. ?) הדילמה נשארת תמיד .. הרי תמיד ירדו המחירים עוד ועוד.. השאלה היא מתי אומרים STOP .. ? ביום ראשון הקרוב .. או קצת אחרי.. ?

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by nw,

בין kyro 4000 ל- kyro 4500 של הרקולס?

• 12 תגובות
    • 2k צפיות
  14. Started by sxs,

אני מכיר מישהו כזה ורציתי לדעת האם אתם מכירים ;D [poll] [opt] מכיר [/opt] [opt] מכיר אחד עם 1.4Ghz [/opt] [opt] לא מכיר [/opt] [opt] לא מכיר מישהו עם P4 [/opt] [/poll]

15. Started by BlackFly,

אני יכול לקנות אותו בזול.. ויש בו גם יציאה למיני-דיסק כדאי? עכשיו יש לי ויברה 128 מקרטע מאוד.. ???

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. אני רואה יותר טוב עם 16 צבעים בלי כרטיס מאשר עם TNT 2... LOL יש למישהו רעיון מה אפשר לעשות בלי לקנות כרטיס אחר? אני חייב לעשות משהו כדי לראות יותר מכמה צבעים בודדים בלי גרפיקה בכלל

17. Started by ^DaRk-MiNd^,

Gigabyte GA-7VTXE 5PCI 3DDR - CREATIVE SOUND - ATA100 - AMD DDR266 - VIA KT266A chipset שנה אחריות הערות 0 591/ $116 591 ש"ח (באתר פלונטר). זה באמת המחיר שלו ? או שיש כאן משהו שונה?

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. Started by Flash,

אני מתכנן להחליף את הלוח והמעבד במחשב שלי, חשבתי לעבור ל AMD Athlon 1.4 לאור הביקורות החיוביות. שמתי לב שיש מגוון די גדול של יצרני צ'יפסטים (VIA, AMD, ALI וכו') ואין לי מושג על מי כדאי ללכת. מה אתם אומרים ? והאם לא כדאי בכלל לחכות ל XP ?

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by shimon23,

למישהו יש את הצורב הזה? למי שיש הוא עשה איזה בעיות מיוחדות?. טכנולוגית ה just linked עובדת טוב?

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by Haflo,

יש לי מסך MAG XJ810 19 והמסך ממש כהה!!! :'( יש איזושהיא דרך להבהיר אותו בצורה הגיונית? [יש לי ASUS V7700 Deluxe 64Mb GeForce 2 GTS] המסך ממש מחורבן והContrast על MAX!

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. איזה כרטיס מסך ינוצל עד תום בפנטיום 300 אני רוצה לשדרג את הכרטיס מסך שלי ואני רוצה לדעת לאיזה כרטיס מסך טוב אני יוכל לשפר שינוצל במחשב שלי

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. כולם כאן משבחים את איי אם די אבל לכמה באמת יש כזה כל מי שיש לו איי אם די והוא מרוצה ממנו שירשום כאן כמה זמן יש לו אותו ואיזה אחד יש לו

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by L.I.C,

אני רוצה לקנות מחשב חדש, אבל אני עדיין לא יודע מי משני המעבדים באמת יותר טוב, חלק מהאנשים שאני שואל אומרים___ וחלק____..... אז לכל מי שבאמת מבין ורוצה לעזור תגידו לי איזה מעבד יותר טוב/חזק/מהיר/אמין AMD & INTEL נא לענות לי בדחיפות, אם אפשר גם הסבר. תודה

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. Started by KoM,

כרגע המודם שלי מוריד במקסימום 60 K, באתרים שהייתי מוריד רק לפני כמה ימים ב-160K... בבקשה עיזרו לי למצוא את המקור לבעייה הזו... :-/

• 12 תגובות
    • 2.3k צפיות
  25. Started by USR,

האם זה יתכן שזה באמת כרטיס של חברת ATI ולא עוד סתם חברה? וזה הכרטיס הכי חדש שלהם? והאם יש בו TV OUT ? הנה הלינק http://www.exlmarket.co.il/exl-nana.html

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים