ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
אני מעוניין לקנות כרטיס קול חדש ורמקולים חדשים ולהחליף את ה כרטיס קול שלי (Creative SB LIVE Value) ואת הרמקולים שלי (2 + סאב של VIVANCO שנקנו לפני יותר משנה וחצי) אני מעוניין שהכרטיס קול יהיה אחת מהחברות הבאות: Ceative Hercules Teartec אבל אני לא צריך שיהיה בו את הכונן החיצוני (כמו שיש ב - PLATINIUM וכו') אני צריך שהוא יתמוך ב 5.1. בנוגע למערכת הרמקולים לא משנה לי החברה, העיקר שתיהיה אמינה ושהקול ישמע בה צלול ונקי. (ולא איך שאני מגביר שומעים רעשי רקע ודברים אחרים) רצוי מערכת של 5 שכוללת אחד סנטר ובנוסף שתכלול סאב. כרגע המחיר אינו חשוב, אני מעוניין בהצעות וברגע שאני אדע עד איזה מחיר אני אוכל לרכוש אני אתחיל לסנן הצעות ועוד משהו שרציתי לשאול, אם מישהו יכול להסביר לי מה ההבד…
-
- 20 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
ובכן, יום הולדתי קרב ובא, ואיתו כרטיס המסך הבא שלי! (יי). אז רציתי להתיעץ איתכם (החברה המבינים יותר) למען עתיד כרטיסים טוב יותר בביתי. כרגע אני סובל עם מטרוקס 3d פלקס מילניום (כרטיס טוב, אבל תמיכה בתחת) ואשמח להחליפו עם כרטיס חדש ונוצץ מסדרת ג'יפורס (או 3ti או 4ti) או רדאון כלשהו. עכשיו כמובן שהייתי רוצה כרטיס של VisionTek (בגלל האריזה המגניבה, והאיכות בעיקר) אבל המחיר לא מאפשר.... אז החלטתי להתפשר וללכת על משהו כמו GF4Ti4400 של אסוס (מכאן) או (מכאן) אבל מה לעשות, עדיין קצת יקר, אבל עדיין, הגיוני. אחרי זה יש את הGF4Ti4400 השני של LeadTek שעולה קצת פחות (1750) מכאן. אז זה מכסה את סדרת GF4Ti.* עכשיו יש את כל GF3Ti200-500 שמהדגמים האלה אני אקח רק משהו איכותי, אלסה, או הרקולס…
-
- 10 תגובות
- 962 צפיות
-
-
עד עכשיו היה לי מותקן את הדרייברים החדשים מהאתר של הרקולס (גירסה 6025). עכשיו הורדתי את החדשים הרישמיים מהאתר של ATI (גירסה 6043) וההבדל פשוט פנומנלי. רואים בעין (ללא שום בנצמרק) את ההבדל! אני מריץ כרגע כל משחק (MOHAA, SS2, ALIEN VS PREDATOR 2 ועוד) על 1600X1200X32BIT עם כל ה EYE CANDY (פיטצרים) מופעלים וזה רץ חלק כמו תותח. ב -900 ש"ח, ה RADEAON LE של הרקולס הוא פשוט עושק הפוך! אז כבר הבהרתי שמומלץ?
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי קו טלפון של הוט, מדפסת hp 6500a משולבת עם פקס, ומשיבון (במכשיר נפרד) כאשר אני מגדיר את הפקס לקבל אוטומטית את הפקסים כעבור מספר מסויים של צלצולים, המשיבון מקליט את הנעשה. במדפסת יש אפשרות להגדיר צלצולים מיוחדים לפקס, ועל פי המדריך של HP, יש ליצור קשר עם המפעילה של הטלפון, ע"מ להגדיר צלצול מיוחד לפקסים. נציג בתמיכה הטכנית של הוט אמר שאינו מכיר הגדרה כזו. האם בכל זאת יש אפשרות לגרום לפקס לעבוד בנפרד מהמשיבון, כך שלא יעלו אחד על השני?
-
- 0 תגובות
- 910 צפיות
-
-
אני פשוט לא יכולכבר לעשות כלום בלי עצות טובות ממכם... איך המארז הזה - http://com4u.co.il/Product.asp?Pid=VB1400BWS&Cat2Cat1ID=23&Cat2ID=137 ? ואני רוצה להתאים לו ספק שקט, אני לא מבין, איך הם מוכרים שם ספק 500W ב100 ש"ח ?? ראה קישור - http://com4u.co.il/Product.asp?Pid=258648&Cat2Cat1ID=23&Cat2ID=138 ? ובמקום אחר עם 350W זה נמכר בערך בפי 3? מה קורה פה? איך יודעים איזה ספק טוב לי ?
-
- 16 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום! אני מעוניין לקנות מקלדת גיימינג בתקציב של עד 350 ש"ח לפני הנחות. חשוב לי שתהיה נוחה ושקטה ככל האפשר. רצוי שתהיה מוארת אבל זה לא מחייב. במחיר הזה חובה עברית. במקלדות שיש בהם אנגלית בלבד המחיר שאקציב להם הוא גג 280 ש"ח לפני הנחה. *אני מוכן לקנות גם בחו"ל אם יש מציאות וזה עומד בתקציב. *אני קונה על הדרך עכבר G400 ב130 ש"ח אז אם יש אלטרנטיבה אחרת אשמח לשמוע. עד עכשיו שמתי עין על המקלדת Sidewinder x4 אבל לא ניתן למצוא אותה עוד בישראל אז שמתי עין על המקלדת הבאה: Roccat isku illuminated שעולה בסטארט פי סי 250 ש"ח. האם היא שווה את זה?האם היא באה עם עברית?איך היא ביחס לsidewinder? מי תהיה עדיפה בהנחה שאני אקנה את הsidewinder באמאזון ב40$ שעם משלוח ימי תעלה כ220 ש"ח? תודה מרא…
-
- 17 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
מארז של SPL שחור עם חלון שקוף וחמישה מאווררים (3 בצד 1 מקדימה 1 מאחורה) ויש עוד 2 מאווררים להוצאת האוויר החם או משהו כזה ועוד מאורר למעבד ועוד מאורר לדיסק הקשיח . שני לדים מקדימה . ידית נשיאה. וכפתורים להדליק מלמעלה וספק של 400W או 4200W לא זוכר בדיוק עם מאורר ב 350 שקל כדי לקנות ? או שיש משהו להוסיף או לשנות בו ?? (אפשר להרכיב למאוררים לדים ?)
-
- 10 תגובות
- 643 צפיות
-
-
ככל הנראה אני אקנה בקרוב G5 ורציתי פד טוב , יש הצעות ?
-
- 4 תגובות
- 877 צפיות
-
-
מה היתרונות של ה518? אם יש כאלו. האם שווה להשקיע 70 שקל יותר?
-
- 2 תגובות
- 850 צפיות
-
-
-
אני מחפש מדפסת משולבת שתכלול:פקס,מכונת צילום,סורק והדפסה רגילה. התקציב הוא 1500 ש"ח +-,חשוב לי שהאיכות הדפסה תיהיה גבוהה ושיהיה ניתן להדפיס תמונות ברמה וגם שנגמרים הראשי דיו אז זה לא יעלה הון עתק להחליף אותם.
-
- 2 תגובות
- 752 צפיות
-
-
שלום אני חדש פה..החלטתי לפתוח כאן אשכול, אני יודע כמה אנשים מומחים כאן וכו' ואני רציתי לשאול משהו. לפני איזה שבוע היה לי יום הולדת וקבלתי כסף.., לאחר שראיתי שאין לי מה לעשות איתו כל כך לאחר שבזבזתי על בגדים וכל הדברים החיונים האלה, ראיתי שאין כל כך מה לעשות והבנתי שגם ככה אני צריך לשדרג ורוצה לשדרג עכבר, עכבר לא רע אבל ממש לא גיימר(המייקרוסופט הלבן) סבבה, בהתחלה תכננתי לקנות ת' G500, לא הייתי שלם עם עצמי כי אני לא ממש גיימר, משחק במשחקים ובמשחקי רשת זה ברור אבל עדיין לא גיימר או גיימר גדול חח, בכל אופן הבנתי שזה הרבה כסף ולא נראלי שהייתי מאושר לאחר הקנייה עצם הבזבוז..אז בדקתי ובררתי אודות העכבר X518,הבנתי שהוא גם גיימר, לא ברמה של G500 אבל עכבר מצויין ושהרבה מרוצים ממנו. …
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום, יש לי עכבר G9 של לוג'יטק, עמו אני משחק Call of Duty. יש לי פרופיל מיוחד למשחקים, שקבעתי בעזרת התוכנה, בו העכבר רגיש יותר. במשחק COD מיפיתי פעולה מסוימת ללחצן המיוחד של ה-G9, שנמצא בצד שמאל: לחצן ה-forward. בדרך כלל אין בעיה, אבל לפעמים כשאני משתמש בלחצן הנ"ל בעת המשחק, ה-DPI משתנה לי לבד. מבלי שאלחץ על כפתור הגדלת/הקטנת ה-DPI. בהתחלה חשבתי שאני לוחץ בטעות, אבל אני לא. זה פשוט קורה לבד. מישהו נתקל בתופעה הזו? מישהו יכול להמליץ לי איך לקבע את ה-DPI שלא ישתנה? שאלה נוספת: משום מה אני לא מצליח למפות ב-COD את לחצני הגלגלת המיוחדים (ימינה ושמאלה). מישהו יכול לעזור בזה? תודה מראש לעונים!
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היה לי עד היום את הסט הסטנדרטי האחלחוטי של לוג'יטק והוא ממש מתחרפן בזמן האחרון, איפוס לא עוזר. קורה שעכבר מתקלקל? יש לי אותו בערך 4 שנים... כנראה שאני אצטרך לקנות עכבר חדש, יש לי יד קטנה יחסית תקחו בחשבון תודה
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האם יש דרך להגדיל את הכתב במכשיר עריכת המודר: כותרת.
-
- 4 תגובות
- 938 צפיות
-
-
מיזם המבצעים הטרי של חברת הענק נכנס אל יומו האחרון – ואתם מוזמנים להתרשם מעוד מבחר דילים איכותייםלכתבה
-
- 0 תגובות
- 412 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, קניתי מחשב חדש בשעה טובה ומוצלחת. המחשב מזהה שהמדפסת מחוברת, אבל לא מאפשר לי להדפיס שום דבר. ניסיתי להוריד דרייבר מהאתר של בראד'ר והעלתי חרס בידי. חוץ מזה, יש לי במחשב חיבור e-sata. חברתי את ההארד דיסק החיצוני שלי בחיבור הזה, ההארד דיסק נדלק (נדלקו האורות והוא רעד בצורה נורמלית), ושם זה נגמר. כשחיברתי אותו דרך יואסבי הוא עבד בלי בעייה. כשאני מחבר אותו ללפטופ דרך הe-sata אז אין בעייה בכלל. חשבתי שאולי בדיסק ההתקנה של לוח האם יש איזושהי אופציה של e-sata שפספסתי אבל לא מצאתי דבר כזה, וגם באתר של גיגבייט לא מצאתי. צרפתי קובץ של הmanage כדי שתראו מה העניין בדיוק. כל הפותר הבעייה הרי הוא ישובח. החלקים הם: מדפסת Brother MFC5440 הארד דיסק חיצוני Seagate freeagent xtre…
-
- 0 תגובות
- 826 צפיות
-
-
יש לי מדפסת מסוג Brother MFC-215C אמא שלי אמרה שהיא שיחקה עם ההגדרות של המדפסת וככל הנראה מאז היא נדפקה לא מוציא דיו, ולפעמים כשבא לו הוא מוציא רק שחור אבל דהוי.. קנינו מיכלי דיו חדשים מקוריים אבל לא עזר.. יש אפשרות לתקן את זה? או לפחות איך להחזיר את הגדרות ברירת המחדל של המדפסת?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום ידידי,אני מחפש עכבר חדש ואלו הדרישות רשר העכבר חייב לכלול: א.גודל:נורמלי לא גדול כמו העכברים של מיקרוסופט יותר בסגנון של הלוגיטק פילוט. ב.רק 2 מקשים וגלגלת לא יותר... ג.מתאים לשמאליים. ד.נוח לעבודה של שעות. ה.עד 350 ש"ח (אם זה משהו כדאי אפשר להוסיף עוד...) ו.לא אלחוטי סעיפים א,ג הכי חשובים לי תודה מראש ידידי...
-
- 26 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום לכם, רציתי לקנות מדפסת חדשה, לאחר ש-2 מדפסות שקניתי ללא יעוץ מפורום כלשהו היו גרועות ביותר, וחשבתי שהרעיון הטוב ביותר הוא להתייעץ איתכם. התקציב שלי הוא 300-400 ש"ח (אני יודע שנמוך). ומה שאני מצפה לה זה מדפסת שלא מדפיסה באיכות יוצת מן הכלל ולא לייזר ולא פטנטים אחרים, אלא היא רק יכולה להדפיס רגיל, לא מתקלקלת, הדיו שלה לא נגמר כ"כ מהר (מכסניות דיו גדולות יחסית), והדפים שלה לא נתקעים (שמאגר הדפים לא יהיה מעל הדפסת, זה גורם לתקיעתם). המדפסת צריכה להיות מאופיס דיפו. אני יודה מאוד לכל מי שיעזור :-*
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש לקנות עכבר למשחקים לפי הביקורות אני אולי יקנה את ה-intellmouse explorer 3.0 אני יודע שיש גם גירסא 4, מה עדיף? ומאיפה אפשר לקנות כי חיפשתי הרבה ולא מצאתי...
-
- 6 תגובות
- 817 צפיות
-
-
שלום כולם. קניתי את המחשב הזה: מעבד athlon 64 3000 זיכרון פנימי DDR 512 400mhz x2 (dual channel, 1024 mb 800 mhz סה"כ) כרטיס גרפי sapphire ATI Radeon 9800pro 256 mb agp x 8 כונן קשיח:westren digital sata 160 gb8mb 7200 rpm כרטיס רשת אלחוטי פנימי לוח אם איכותי התומך את הרכיבים הנ"ל (בחרתי לוח אם מצוין, אבל אני לא זוכר כרגע דגם\חברה) כרטיס קול creative audigy 2 value כונן dvd sony כונן 1.44 מארז כולל ספק כוח, מאווררים, ויציאות usb 2.00 קדמיות ואחוריות אז קודם כל, מה אתם חושבים על המחשב? הוא יתאים למשחקים כבדים(מאוד)? ודבר שני, האם המארז הזה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_993&products_id=5507 (והספק והמאוורים) יעבדו טוב עם המפרט הזה?…
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת את דעתכם אל kexmark L4270 משלב מכונת צילום ציבונית-מדפסת-פרס-טלפון-סורק אך הוא הוא טוב? כדי לקנות אותו ב600 שקל? וכמה שאלות בקשר אליו אתם יודעים אולי אך הצריכה של הדיו שלה(כמה דפים בערך אפשר להדפיס בראש דיו אחד) כמה עולה ראש דיו שלה(ואיזה צריך לקנות) תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 641 צפיות
-