ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
שלום,לאחרונה הזמנתי טונר חלופי למדפסת ML2540, כאשר קיבלתי את הטונר, על החשבונית הייתה הודעה מטרידה: אזהרה !!! לבעלי מדפסות סמסונג. הורדת תוכנת עדכון למדפסת מהאינטרנט תמנע שימוש בטונרים חליפיים. אני, מעולם לא התקנתי את התוכנה של המדפסת (זו שמגיע ברירת מחדל עם המדפסת בגלל עומס של תוכנות מיותרות לדעתי שם), ב-WIN 7 מספיק לחבר את המדפסת, המחשב מחפש את מנהל ההתקנים ואם יש צורך מוריד מ-WINDOWS UPDATE מה שלדעתי קרה במקרה שלי. האם הפעולה שעשיתי נחשבת לעדכון מדפסת? זה אומר שנדפקתי? למען הספק עוד לא פתחתי את הטונר אז רציתי לבדוק כאן אם יש למישהו ניסיון בנושאים האלו.תודה רבה !!!
-
- 1 תגובה
- 882 צפיות
-
-
בעיקר לגיימינג וסרטים. אפשר לחרוג ב50 ש"ח אבל רק עם שה יעשה הבדל גדול. תודה מראש .
-
- 1 תגובה
- 784 צפיות
-
-
אני רוצה לייבא מקלדת של razer-blackwidow מחול - זה יותר זול אבל אני עדיין צריך את העברית - משהו התנסה במדבקות שמדביקים על המקשים ויכול לתת ביקרות ?
-
- 1 תגובה
- 963 צפיות
-
-
שלום. אני מחפש מדפסת לייזר עבור משרד שמדפיסים בו אך ורק שחור-לבן. השיקול החשוב ביותר הוא האמינות, ומייד אחר כך העלויות (כמה שיותר זול פר דף, ככה עדיף, כמובן - בחישוב עלויות של טונר גם כן). אשמח מאוד לקבל המלצה על מדפסת לייזר כזאת נ.ב: לא דרושה מכונה משולבת. רק מדפסת. המון תודה!
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, רכשתי את העכבר G700, לפני כן היה לי G500 שהתפגר אחרי כמה שנים טובות. בכל מקרה, בימים של G500 השתמשתי בדרייבר של לוג'יטק שנקרה Setpoint ויכולתי להגדיר את כל הכפתורים בלוח הבקרה שמוצג בדף הזה: http://logitech-en-emea.custhelp.com/app/answers/detail/a_id/18287/section/troubleshoot/crid/411/lt_product_id/7244/tabs/1,3,2,4,5/cl/gb,en הבעיה שלי עכשיו היא שהחלפתי דיסקים קשיחים במחשב ולכן התקנתי את המערכת הפעלה מחדש, וכשאני מתקין את Setpoint אני מקבל תוכנה בסיסית ועלובה שלא מאפשרת לי לשלוט בשום כפתור או לשנות את הDPI. מישהו יודע איך לעזאזל אני מוצא את הדרייבר האמיתי שאני צריך?
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, לפני כחודש השתדרגתי בעכבר G700, הביקורות עליו היו מצויינות וגם רציתי סוף סוף עכבר אלחוטי עם ביצועים גבוהים. אחרי כמה ימים התחילו לי בעיות מעצבנות, את הרוב פתרתי אבל בעייה אחת נשארה. לפעמים כשאני באחד הדפדפנים, גוגל כרום או אקספלורר (לא ניסיתי עוד) ברגע שיש קצת "עומס" מבחינת פלאש העכבר נתקע ומגמגמם בטירוף. בהתחלה היה לי ווינדוס 8 אז אמרתי אולי בגלל שזה RTM או יכול להיות שיש חוסר תאימות, חזרתי בחזרה לווינדוס 7 שאמור להיות יציב יותר. אבל הבעייה מופיעה שם שם. במשחקים אין בעייה, ככה שלא יודע אם זה עומס על העכבר או על הUSB. נייסתי להחליף בין כל כניסות הUSB שבלוח אם ללא תועלת. הלכתי גם לKSP עם התקלה הזאת והתשובה שקיבלתי היא במילים יותר יפות לך **דיין העכבר עובד מבחינת חשמל…
-
- 23 תגובות
- 4k צפיות
-
-
לא משנה לי אלחוטי או לא....מחפש למשחקי מרוצים, כדורגל, פעולה. על אתם יכולים להמליץ? תקציב - עד 300
-
- 14 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אהלן, בעקבות ה-BF שבא עלינו לטובה ראיתי שיש 50% הנחה על פאדים של החברות Ttesports,Zowie,Roccat בחנויות של KSP ו-IVORY. אני מעוניין לקנות לעצמי פאד במחיר של עד 80 ש'ח אחרי ההנחה השימושים העיקריים הם: -אינטרנט -משחקים כרגע העכבר שיש לי הוא Microsoft Wireless Mouse 1000 אבל כנראה שאני אשדרג ל Zowie AM-GS (הומלץ פה בנעוץ). תודה מראש.
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מתלבט בין כמה עכברי גיימינג, אשמח אם מישהו יוכל להמליץ ה 2 היותר זולים Zowie am-gs עולה 110 Tt saphira עולה 110 וחבר אחר קנה מבסוט עד הגג יש לו אחלה dpi וקראתי אחלה ביקורות ה 2 היותר יקרים G400 ב 195 ואני צריך עוד משהו ב 180 שקל אז ה g400 יצא לי ב135 בערך, אחלה מחיר... Cm storm sentinel 5600dpi בוואלה ב 158, נראה קצת מוגזם המסך led ותאורה משתנה אבל העיצוב שלו נראה לי נח חבל על הזמן, שווה להוסיף 50 שקל ולקחת אותו?
-
- 0 תגובות
- 940 צפיות
-
-
היי חברה לפני חודש קניתי את bf3 ומאז אני משתמש רק באוזניות אלה שיש לי כבר עשו את העבודה ואני רוצה לשדרג. עם המבצעים של bf מצאתי שתי דגמים שנראים טוב וגם יוצאים באחלה המחיר אני ישמח להמלצות מה נראה יותר טוב והאם האוזניות של החברה הזו בכללי טובות ... הדגם הראשון : http://ksp.co.il/?uin=13430 Roccat Kave Solid 5.1 Surround Sound Gaming נראות טוב עם הרבה פיצ'ירים כולל רמקולים מובנים ל5.1 הדגם השני Roccat Kulo Virtual 7.1 USB Gaming Headset http://ksp.co.il/?select=.1062..242..1265..343.&list=1&sort=2&glist=0&uin=13916&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 גם נראה טוב אבל ה7.1 הוא וירטואלי ויש פחות פיצ'רים מה שהכי מפריע שהאוזניות לא נרא…
-
- 1 תגובה
- 941 צפיות
-
-
מישהוא במקרה ראה פאדים של QPAD בארץ?אישית לא הצלחתי למצוא,יש איזה יבואן,משהוא ?
-
- 3 תגובות
- 770 צפיות
-
-
בזמן שאני על המחשב העכבר מתנתק לכמה שניות (הUSB או החיבור או משהו כזה) וחוזר. יש לכם מושג אולי אם יש איזו אפשרות לתקן את זה? (מדובר בG500) אם אין שום דרך אז אני אשמח אם תציעו לי עכבר חדש לקנות בסגנון המבנה אחיזה של G500 (עכבר עבה ונוח לאחיזה). התקציב לא מפריע לי. תודה רבה,דימה.
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אז כמו שאתם יודעים (או לא) התחיל בלאק פרדי בבאג ואחת מההנחות שלהם היא steelseries siberia v2 ב250 שקל. אז אני שוקל לקנות את האוזניות האלה כי שמעתי שהם ממש טובות, אני רוצה להתיעץ עם אנשים שיש להם את האוזניות האלה/מכירים אנשים או האוזניות האלה ולשמוע את הדעה שלהם, האם הם שוות את זה וכו. מה שאני מחפש באוזניות זה מיקרופון ושיהיו נוחות לשימוש לזמן רב כלומר כמה שעות של משחק, המלצות על אוזניות אחרות באזור המחירים של 300 שקל יתקבלו בברכה. תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 946 צפיות
-
-
רציתי לקנות עכבר גיימינג כבר לפני חודש חודשיים. אבל העדפתי לחכות קצת והנה הגיע bf . בעיקרון העכבר מיועד בעיקר לbf3 . ההעדפה שלי היא להגיע עד 200 שקל ... ראיתי שבksp יש 30% על עכברים של כמה חברות ככה שקניה משם אפשרית בהחלט אלא אם יש מבצע אחר משתלם... תודה על העזרה איתי
-
- 3 תגובות
- 953 צפיות
-
-
קניתי את המוצר הבא מeBay: עבד במשך שעה ומשהו ואח"כ הפסיק. בדקתי עם 2 מקלדות כדי לוודא, זה פועל לשנייה (המקלדת עושה אורות בקאפס לוק וכו') ואז מפסיק.. אין לי כוח להזמין שוב מeBay או להתלונן או אנערף מה, יש דרך לתקן את זה או שאני אלך לקנות בKSP מחר? פשוט חבל לי על הזמן..
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים.. יש ברשותי עכבר של לוג'יטק השייך לסט MK250, החלפתי את הסט הקודם שלי זמנית מכיוון שהתקלקל. שמתי לב שבמשחקים כמו BF3 קשה לי לכוון למרחקים, זה זז בקפיצות ולא חלק... האם זה שייך לDPI הנמוך שיש לעכבר זה? (בסביבות 1000). והאם העכבר שהזמנתי יזוז טוב יותר מכיוון שיש לו 5700 DPI ? הדגם הוא G700 .
-
- 3 תגובות
- 798 צפיות
-
-
אהלן אני מחפש מדפסת לייזר משולבת (פקס, סורק ומכונת צילום) מדפיסה בשחור אלחוטית עדיפות להדפסה משני הצדדים גם כן, אבל לא חובה. לא יקרה מידי (תקציב עד 1200) אני חייב לציין שכרגע יש לי מדפסת דיו HP 8500 A PLUS ואני מאוכזב ברמות קשות, הצבעים כבר התייבשו לי פעמיים, בתקופה של שנה וחצי אחרי שלא הדפסתי חודש וחצי כל פעם. כל 4 מיכלים, שחור פלוס צבעים= 400 שקל. ובנוסף המדפסת הייתה בתיקון כבר 3 פעמים. בגלל הנסיון המר שיש לי עם הזרקת דיו (+צבעים שאני בקושי משתמש) אני מחפש עכשיו מדפסת לייזר רק שחור. כעיקרון חוץ מההדפסה, ממש אהבתי את ה HP ובגלל זה אני שוקל לקחת עוד פעם HP. אבל זה לא קריטי מידי. התחלתי עכשיו תואר ואני מדפיס קרוב ל- 25- 30 דפים בשבוע. רק טקסט. כרגע הצבעים שלי יבשים במדפסת,…
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי לפני מספר חודשים סט מקלדת ועכבר אלחוטי של לוג'יטיק מדגם MK260. לצערי אני ממש לא מרוצה - אין נוריות חיווי במקלדת, העכבר קטן ובלתי נוח בעליל (במיוחד לבעלי ידיים גדולות), הסוללות של העכבר נגמרות מהר יחסית. ראיתי עכשיו את מבצע מוצר שני ב-80% בבאג לכבוד ה-Black Friday וחשבתי לקנות סט אלחוטי איכותי הכולל מעמד הטענה לעכבר. אשמח לקבל המלצות למקלדת ועכבר איכותיים (לשימוש יומיומי, לא לגיימרים). תודה רבה,
-
- 0 תגובות
- 908 צפיות
-
-
אני מחפש מדפסת לייזר להדפסה של כמה מאות דפים בשבוע. כרגע נמצאת בשימוש SAMSUNG 3051ND. בזמן האחרון כל הזמן נתקעים בה דפים וזה מעכב את העבודה. צרכים מהמדפסת החדשה: 1. אמינה. 2. חיבור רשת חוטי. 3. טונר שמספיק לדפים רבים. 4. טונר חילופי זול. 5. הדפסה בשחור לבן בלבד. 6. אין צורך במדפסת משולבת אך אין לי התנגדות. 7. תשמש למכשירים עם מערכת הפעלה WINDOWS XP. 8. שלוש שנות אחריות איסוף והחזרה - יתרון. התקציב נע בין 1000 ל1500 ש"ח עם עדיפות לחסוך אבל לא על חשבון האמינות. תודה מראש.
-
- 20 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום. אני מחפש מדפסת משולבת עם פקס עצמאי ומכונת צילום. אני מודע לכך שלא חסרות אופציות בשוק, אך אני מחפש משהו ספיציפי, מדפסת שלא צריך להחליף את מיכל דיו שלם , שחור לדוגמא בכדי שיהיה ניתן להמשיך להשתמש בה ולהשתמש בשאר הצבעים, מבלי להיות מוגבל למעשה. שמתי לב שהרבה מדפסות היום פועלות בשיטה זאת ואינני מעוניין בזה. לתשובתכם אודה.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכם ! אני מחפש מקלדת אלחוטית כדי שאוכל להשתמש במחשב שאני נמצא בסלון המחשב מחובר דרך כבל HDMI לLCD שבסלון המרחק בין המחשב שנמצא בחדר לבין הסלון הוא בערך 8 מטר ראיתי באינטרנט את המקלדת הזאת מקלדת אלחוטית משולבת עכבר QUE KBQ1100 המחיר שלה הוא 119 ש"ח האם המקלדת הזרת טובה או שאתם ממליצים על משהו אחר?
-
- 0 תגובות
- 809 צפיות
-
-
קניתי לפני שנתיים בערך מקלדת של חברת KORIBO דגם VIVAR המקלדת עובדת אבל אני לא מרוצה מהאייכות שלה בלי להיכנס לפרטים הגלגלת הפסיקה לפעול ואני רוצה לקנות מקלדת אחרת (לא מתקרב לחברת KORIBO לעולם) אני מסתדר הרבה יותר טוב עם עכבר TRACKBALL ולכן מבקש המלצה למקלדת טובה ממישהו עם נסיון. תודה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
בעיקרון, ראיתי את המדפסת הזאת http://www.wallashops.co.il/a/ap.aspx?pi=1CQ3EB7226 ונראה לי שהיא היחידה שנכנסת במחיר הזה, השאלה כמה הטונר שלה חסכוני, האם היחס עלות/תועלת של דגם זה הוא הכי טוב שאפשר להשיג במחיר זה? האם משתלם להשקיע יותר במדפסת אם אני מדפיס סדר גודל של 100-200 דפים בחודש? (סטודנט) תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברים, אשמח לחוות דעתכם לגבי המדפסת הנ"ל יתרונות / חסרונות / מחיר / מתחרים באותה סביבת מחיר או כל פרט אחר שאתם יכולים לשתף.... תודה לעוזרים! מצ"ב קישור למכירה שלה בגרופון http://www.groupon.co.il/deals/national-deal/elcol-c02603249/12938762?nlp
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש מדפסת משולבת זולה (עד 350 ש"ח). עד היום השתמשתי בHP 6500 ואני סה"כ מרוצה ממנה. חשבתי ללכת על ה4500 אבל נתקלתי בהרבה תלונות עליה. יש מדפסת משולבת עדיפה ממנה בטווח המחיר הנ"ל?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-