ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
שלום, לאחר קניית העכבר razer abyssus ואכזבה גדולה החזרתי אותו, והסיבה שלעכבר יש צורה מוזרה שאי אפשר להחזיק אותו עם claw, העבר גבוה מאחורה ודק מקדימה שיותר מתאים לאחיזת palm. אז אני מעוניין בעכבר עבור אחיזת claw וחשוב לציין שנוח לי מאוד עם הכבר logitech m705 שהבעיה היחידה שלו שהוא אלחוטי ולכן קצת כבד. לא חשוב לי כפתורים נוספים- מספיק לי 3 הכפתורים שמגיעים עם כל עכבר רגיל. אז מה אתם ממליצים? תודה
-
- 1 תגובה
- 797 צפיות
-
-
שלום אני צריך המלצה לפד המתאים לעכבר שציינתי למעלה אבל מה שחשוב שהוא יקנה באיבורי (כי אני בדרך לשמה) ואם אפשר שהוא יכנס במבצע של הבלאקפריידי כלומר מהאופציות הבאו בלבד : כי יש חמישים אחוז הנחה http://www.ivory.co.il/catalog.php?orderBy=&act=cat&id=2665&filters%5B1616%5D%5B%5D=1618&filters%5B1616%5D%5B%5D=1623&filters%5B1616%5D%5B%5D=1619 עדיך שחור או משהו ניטרלי יחסית אם אין משהו ממולץ אז שיהיה קשור לחנות תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=9572 האם האוזניות מתאימות למשחקים? יש לי אוזיות דומות שך TEAC שנראות דומה, אבל האוזניה מתחברת לסטריאו רגיל, האם בגלל שיש פה חיבור יו אס בי יהיה תליל ממש דיגיטלי? תודה לעונים אלו האוזניות שברשותי שאגב מעולות: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=6508
-
- 0 תגובות
- 867 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין לרכוש מדפסת משולבת לשימוש ביתי (תקציב עד 500 ש"ח). ההתלבטות שלי היא בין שני הדגמים הבאים : HP Deskjet 3070A Brother DCP195C השאלה היא מי מהם מומלץ יותר (אמינות, חיסכון וכמובן איכות). שאלה נוספת היא האם שווה להשקיע טיפה יותר עבור הדגם Brother MFCJ430W למרות שפקס לא ממש חשוב לי (לא מפריע אם יהיה). ושאלה אחרונה, איך בדיוק פועל הפקס במדפסת משולבת ? מספיק שיש לי שקע טלפון לחבר אליו את המדפסת או שצריך עוד קו בבית ? תודה רבה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מדפסת לייזר קטנה לשימוש ביתי מועט ,כמה דפים בחודש. כרגע אני מתלבט בין שתי מדפסות Canon LBP6000B SAMSUNG ML-1865W מה שהכי חשוב לי שהיא תהיה קטנה ככל האפשר, ואני מעדיף בצבע שחור. הצעות נוספות התקבלו בברכה.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש קורא טביעות אצבעות שעובד על ווינדוס 7 גרסת ה-64 ביט. יש חיה כזו ?
-
- 0 תגובות
- 743 צפיות
-
-
אהלן, אני צריך מכם המלצה לעכבר אלחוטי נטען. קראתי פה בפורום ובאינטרנט בכלל הרבה על עכברים אלחוטיים ואף אחד מהם לא באמת ענה על הרצונות שלי. אז ככה, אני מחפש עכבר אלחוטי נטען (עם תחנת עגינה/ערסל/עמדת טעינה תקראו לזה איך שתרצו) שיהיה נוח לאחיזה וימלא את כל חלל כף היד, במחיר של עד 200-250 ש"ח לכל היותר... (אם יש פחות, מה טוב...) קראתי פה בפורום על דגם של Logitech שנקרא MX700 שבשנת 2003 עלה 450 ש"ח והוא דיי ענה על הרצונות שלי, אבל הבעיה שלא מצאתי אותו היום בשום מקום... בכל מקרה מחכה לעזרה מכם, תודה ויום טוב!
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות את האוזניות Steelseries Siberia V2. מישהו יכול בבקשה להסביר לי מה ההבדלים בין 3.5mm ל-USB? ההבדל במחיר יכול להיות מעל 100 ש"ח לגירסת ה-USB. כמו כן, מצאתי את האוזניות באיביי ב-40 דולר (160 ש"ח) אצל המון מוכרים. מניסיון שלי עם איביי אם כתוב על מוצר Original או Genuine אז הוא מקורי לחלוטין. האם זה הגיוני הפער הזה בין המחיר שם לארץ או שיש מצב שהן מזויפות? הערה קטנה, אני יודע שיש אותן בבאג ב-200 ש"ח, אבל באג מתנערים מזה וטוענים שזאת טעות בפרסום ולא מוכנים לקחת אחריות ככה שאני לא מעוניין לקנות אותן מבאג גם אם יהיו הכי זולים.
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
טוב אחרי שהתחדשתי באוזניות , עכבר ופד לעכבר, הגיעה תורה של המקלדת פשוט חבל לא לנצל הנחות של כמעט 100 שקל . בעקרון אני מעדיף לא להשקיע סכום מטורף עד 400 ( לפני ההנחה ) כמובן שמדובר במקלדת מכנית. עיקר המקלדות שראיתי במחירים טובים היו של thermeltake אבל יש אפשרות ל crosiar ולcoolmaster . (שמתי עין בעיקר על ה Thermaltake Tt eSports Meka G1 ועל Thermaltake Tt eSports Meka G-UNIT שמגיעות במחיר יחסית מצוין) כאשר ה g-unit מציע באנדל יותר מענין (כולל אורות led וכל מיניות שטויות אבל הבעיה היחידה שלו היא שהסימן שאלה ממוקם בשונה ממקלדות רגילות) אשמח לשמוע המלצות . תודה איתי
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים.. הזמנתי עכבר מ-EBAY דגם G700 והוא אמור להגיע... הייתי בבאג וראיתי פאדים לעכבר והיה אחד שממש תפס לי את העין מבחינת היופי והגודל. נכנסתי לאיבי ומצאתי אותו במחיר זול ממש (בטוח חיקוי סיני) אז הזמנתי: http://www.ebay.com/itm/190726103385?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649 ואז ראיתי שיש חשיבות רבה לפאד של העכבר ושהמליצו פה על STEELSERIES 4HD שראיתי גם בבאג ב-100 ש"ח. מה לעשות ? כמה הבדל יוכל להיות ? והאם לספוג את הקניה של החיקוי ולקנות גם את ה-4HD ?
-
- 3 תגובות
- 802 צפיות
-
-
אני רוצה לייבא מקלדת של razer-blackwidow מחול - זה יותר זול אבל אני עדיין צריך את העברית - משהו התנסה במדבקות שמדביקים על המקשים ויכול לתת ביקרות ?
-
- 1 תגובה
- 977 צפיות
-
-
שלום,לאחרונה הזמנתי טונר חלופי למדפסת ML2540, כאשר קיבלתי את הטונר, על החשבונית הייתה הודעה מטרידה: אזהרה !!! לבעלי מדפסות סמסונג. הורדת תוכנת עדכון למדפסת מהאינטרנט תמנע שימוש בטונרים חליפיים. אני, מעולם לא התקנתי את התוכנה של המדפסת (זו שמגיע ברירת מחדל עם המדפסת בגלל עומס של תוכנות מיותרות לדעתי שם), ב-WIN 7 מספיק לחבר את המדפסת, המחשב מחפש את מנהל ההתקנים ואם יש צורך מוריד מ-WINDOWS UPDATE מה שלדעתי קרה במקרה שלי. האם הפעולה שעשיתי נחשבת לעדכון מדפסת? זה אומר שנדפקתי? למען הספק עוד לא פתחתי את הטונר אז רציתי לבדוק כאן אם יש למישהו ניסיון בנושאים האלו.תודה רבה !!!
-
- 1 תגובה
- 897 צפיות
-
-
שלום. לפני כמה ימים קיבלתי הודעה - Replace Toner. הזמנתי טונר חדש. היום קיבלתי הודעה: Replace Cartridge. האם עלי להזמין חלק נוסף? או שהחלפת הטונר תתקן את העניין? פשוט לא ברור לי אם מדובר באותו החלק. המדפסת בת שבועיים ימים. תודה
-
- 1 תגובה
- 768 צפיות
-
-
שלום. אני מחפש מדפסת לייזר עבור משרד שמדפיסים בו אך ורק שחור-לבן. השיקול החשוב ביותר הוא האמינות, ומייד אחר כך העלויות (כמה שיותר זול פר דף, ככה עדיף, כמובן - בחישוב עלויות של טונר גם כן). אשמח מאוד לקבל המלצה על מדפסת לייזר כזאת נ.ב: לא דרושה מכונה משולבת. רק מדפסת. המון תודה!
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי אני ממש מתחרפן בימים האחרונים ואני חייב שמישהו יחליט בשבילי יש לי כרגע מדפסת hp 6500a שהתקלקלה (כבר אין אחריות) והיא לא מושכת דפים, אני לא יודע מה עלות התיקון אבל אמרו לי במעבדה שהבדיקה היא 100ש"ח ואני גם בדיוק צריך ראשי דיו חדשים. המינימום שזה יעלה לי זה 290ש"ח. אני מעריך שהתיקון לא יהיה יותר מ100ש"ח נוספים אבל אין לי מושג כמה עולה התיקון. אני מתלבט האם לקנות במקום את הCanon Pixma MX435 Wireless במחיר 380ש"ח והיא מגיעה עם ראשי דיו ושלוש שנות אחריות. בגדול זה מסתכם לשאלה של, האם להוציא 380ש"ח לתיקון מדפסת מעולה או להוציא 380ש"ח ולקבל מדפסת חדשה פחות טובה(אני חושב) +שלוש שנות אחריות. חפרתי אבל אני חייב עזרה בהחלטה תודה
-
- 2 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
בעיקר לגיימינג וסרטים. אפשר לחרוג ב50 ש"ח אבל רק עם שה יעשה הבדל גדול. תודה מראש .
-
- 1 תגובה
- 798 צפיות
-
-
מתלבט בין כמה עכברי גיימינג, אשמח אם מישהו יוכל להמליץ ה 2 היותר זולים Zowie am-gs עולה 110 Tt saphira עולה 110 וחבר אחר קנה מבסוט עד הגג יש לו אחלה dpi וקראתי אחלה ביקורות ה 2 היותר יקרים G400 ב 195 ואני צריך עוד משהו ב 180 שקל אז ה g400 יצא לי ב135 בערך, אחלה מחיר... Cm storm sentinel 5600dpi בוואלה ב 158, נראה קצת מוגזם המסך led ותאורה משתנה אבל העיצוב שלו נראה לי נח חבל על הזמן, שווה להוסיף 50 שקל ולקחת אותו?
-
- 0 תגובות
- 951 צפיות
-
-
אני מתלבט בין 3 עכברים שהומלצו לי כאן בעבר. ]Deathadder - לא ראיתי עליו מבצע כלשהו מלבד בבאג במחיר מוגזם ותיק מתנה... Zowie AM - נמכר באייבורי בכמעט 100 ש"ח. G400 - ב-קיי.אס.פי ב-136.5 ש"ח במסגרת השני ב-60% הנחה (אם לוקחים שניים זה 30% הנחה...) מבחינת מחיר הזואי מנצח, השאלה מי לוקח מבחינת ביצועים? אגב, אני אוהב עכברים גדולים יחסית... תודה רבה!
-
- 22 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
מישהוא במקרה ראה פאדים של QPAD בארץ?אישית לא הצלחתי למצוא,יש איזה יבואן,משהוא ?
-
- 3 תגובות
- 786 צפיות
-
-
בזמן שאני על המחשב העכבר מתנתק לכמה שניות (הUSB או החיבור או משהו כזה) וחוזר. יש לכם מושג אולי אם יש איזו אפשרות לתקן את זה? (מדובר בG500) אם אין שום דרך אז אני אשמח אם תציעו לי עכבר חדש לקנות בסגנון המבנה אחיזה של G500 (עכבר עבה ונוח לאחיזה). התקציב לא מפריע לי. תודה רבה,דימה.
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
רציתי לקנות עכבר גיימינג כבר לפני חודש חודשיים. אבל העדפתי לחכות קצת והנה הגיע bf . בעיקרון העכבר מיועד בעיקר לbf3 . ההעדפה שלי היא להגיע עד 200 שקל ... ראיתי שבksp יש 30% על עכברים של כמה חברות ככה שקניה משם אפשרית בהחלט אלא אם יש מבצע אחר משתלם... תודה על העזרה איתי
-
- 3 תגובות
- 964 צפיות
-
-
התקציב הוא כ300 ש"ח לאחר המבצע(ז"א כל האוזניות שבסביבות ה550 ש"ח פלוס מינוס ברגיל) השימוש העיקרי הוא מוזיקה אבל גם משחקים וקצת סרטים למחשב וקצת לפלאפון לא INEAR או כפתור, אוזניות שמכסות את כל האוזן סטייל AKG כאלה: שמתי עין גם על הדגם הזה שבתמונה(AKG K181) אבל רציתי לשמוע המלצות ממי שמבין תודה!
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אז כמו שאתם יודעים (או לא) התחיל בלאק פרדי בבאג ואחת מההנחות שלהם היא steelseries siberia v2 ב250 שקל. אז אני שוקל לקנות את האוזניות האלה כי שמעתי שהם ממש טובות, אני רוצה להתיעץ עם אנשים שיש להם את האוזניות האלה/מכירים אנשים או האוזניות האלה ולשמוע את הדעה שלהם, האם הם שוות את זה וכו. מה שאני מחפש באוזניות זה מיקרופון ושיהיו נוחות לשימוש לזמן רב כלומר כמה שעות של משחק, המלצות על אוזניות אחרות באזור המחירים של 300 שקל יתקבלו בברכה. תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 955 צפיות
-
-
אהלן, בעקבות ה-BF שבא עלינו לטובה ראיתי שיש 50% הנחה על פאדים של החברות Ttesports,Zowie,Roccat בחנויות של KSP ו-IVORY. אני מעוניין לקנות לעצמי פאד במחיר של עד 80 ש'ח אחרי ההנחה השימושים העיקריים הם: -אינטרנט -משחקים כרגע העכבר שיש לי הוא Microsoft Wireless Mouse 1000 אבל כנראה שאני אשדרג ל Zowie AM-GS (הומלץ פה בנעוץ). תודה מראש.
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים.. יש ברשותי עכבר של לוג'יטק השייך לסט MK250, החלפתי את הסט הקודם שלי זמנית מכיוון שהתקלקל. שמתי לב שבמשחקים כמו BF3 קשה לי לכוון למרחקים, זה זז בקפיצות ולא חלק... האם זה שייך לDPI הנמוך שיש לעכבר זה? (בסביבות 1000). והאם העכבר שהזמנתי יזוז טוב יותר מכיוון שיש לו 5700 DPI ? הדגם הוא G700 .
-
- 3 תגובות
- 808 צפיות
-