עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. שלום בקרוב אקנה הגה למחשב רציתי לדעת איזה אפשרויות אני צריך לקחת בחשבון בשביל שבעלי החנויות לא ידחפו לי סחורה שאני לא רוצה אני רוצה הגה דוושות הילוכים אמברקס ורציתי לדעת על מה אתם ממליצים התקציב עכשיו לא ממש חשוב אך אני רוצה לדעת לפי איזה נקודות בוחרים הגה למחשב בתודה מראש שי בן יהודה

• 0 תגובות
    • 896 צפיות
  2. Started by lalamor123,

כרגע עם ה-G5, ומעוניין לשדרג. חייב לציין שאני יותר נוטה לעכברים עם לייזר, ורגיל לצורה של ה-G5 (מאד נוח). מה יותר טוב? המחיר לא משנה, בארץ MIZAR ו- G400s, מחו"ל G500s, כך שהמחיר די דומה. אחיזה טובה מאד חשובה לי, DPI גבוה אף פעם לא שיפר אותי במשחקים...

• 1 תגובה
    • 933 צפיות
  3. Started by בררר,

שלום, יש לי מינידיסק MZN707 ואיבדתי את הכבל USB :( למישהוא יש מושג איפה אני יכול לקנות כבל חדש??

• 6 תגובות
    • 956 צפיות
  4. Started by X7-007,

אם אתם כמוני, משתמשים בעכבר והוא נוגע במשטח כל הזמן נוצר חיכוך שגורם לפעולה לא רציפה ולאי דיוק של המיקום שרציתם להגיע או לעצור בו. מצאתי משהו קטן שאפשר לשים אותו כמעט בכל מקום ופשוט להגביה את החוט שלא יווצר החיכוך. http://www.ebay.com/itm/QUAD-GAMING-the-mouse-rock-mouse-bungee-microsoft-logitech-razer-/321356414999?pt=Mice&hash=item4ad255c017 בנתיים הזמנתי , היו 22 הזמנות וכולם אמרו שזה עובד מעולה. זה יחסית יקר, אבל השימוש שלו פשוט שווה את השקל לשקל.

• 9 תגובות
    • 3.4k צפיות
  5. Started by I7210I,

שלום יש לי מסך DELL U2311H וכן מקרן ACER K130 כרגע מחובר למסך כבל DVI ללוח של המחשב (ASUS MAXIMUS VII RANGER) אני רוצה לחבר את המקרן גם כן, באיזה כבל עלי לבחור ולקנות?וכן האם להחליף את הכבל DVI של המסך לHDMI? דבר נוסף,יש לי אפשרות לחבר שני מסכים במקביל בלוח? תודה

• 3 תגובות
    • 972 צפיות
  6. Started by zzroni,

מישהו יכול להמליץ לי על מארז פשוט וזול לפנטיום 4 עם ספק w350 עם 2 usb מקדימה ? בבקשה לציין את הדגם המדוייק.

• 0 תגובות
    • 778 צפיות
  7. Started by tzur87,

[TABLE=width: 70%] [TR] [TD=width: 50] [/TD] [TD=width: 100%]שלום חברים, שוקל לקנות כרטיס זיכרון של 128 ג'יגה בייט בשביל לבצע הרחבה למחשב נייד שלי .האם זה פיתרון שמקובל בעולם הזה ? ידוע לי שזה יעבוד פחות מהSSD שמותקן עליו, השאלה אם זה יכול לגרום לבעיות שכרטיס הזיכרון יהיה מחובר באופן קבוע, האם זה יכול להידפק לפתע פתאום? אשמח להמלצות תודה. [/TD] [/TR] [/TABLE]

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  8. Started by avishai220,

היי יש לי עכבר של לוגיטק g9x ולאחרונה הוא התחיל לעשות לי בעיות חשבתי לקנות עכבר חדש בסביבות ה200 שקלים יש עכברים טובים בסכום הזה או שווה להוסיף עוד קצת בשביל לקבל עכבר טוב יותר?

• 48 תגובות
    • 8.8k צפיות
  9. שלום לכולם, זה דיון אחרון ואני רוצה לשאול אתכם מה יותר שווה.. 1.אני יודע שהרבה יגידו שה-SS V2 נוחות יותר/יפות יותר/שוות יותר/מצדיקות את המחיר ומצד שני יש כאלה שאומרים על ה-V2 שהן לא כאלה טובות, העוצמה חלשה יחסית ויש להם פאקים שנהרסים אחרי פרק זמן קצר, ראיתי המון פרסומים באינטרנט שהאוזניות קיבלו 10/10 הרבה מאמרים/סיקורים/סרטונים. זה סרטון על האוזניות V2 של SS, סתם בצבע כחול : .עכשיו לפי סרטון זה הבחור מסביר הכל בצורה ברורה ונכונה אבל משהו לא מוצא חן בעיני היו כמה דברים שם שהוא אומר שהם לא כלכך טובים כמו עוצמה חלשה וצריך להיזהר עליהן...! בכל זאת המקרופון חמוד החיברוים בסדר והציון הוא 9/10. -פה לא ראיתי מבחן טסט של דיבור אל המיק' מי שיכול להשיג לי אני אשמח. פה יש 7.1 …

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by rico,

שלום לכולם, אני מחפש מקלדת לשימוש משחקים (גיימינג) למחשב, במחיר של עד 400 ש"ח. הדבר הכי חשוב אם אתם תוכלו למצוא אז שיהיה אפשרות דרך המקלדת עצמה חיבורים של USB ושמע. אורות LED גם נחמד. אשמח מאוד לעזרה בהצעות חברים. תודה רבה מראש!

• 1 תגובה
    • 3k צפיות
  11. לא רק שהיא יקרה, אלא היא גם מעפנה. פשוט מעפנה. לעתים קרובות מדי העכבר לא מגיב לכמה שניות, והכוונה ב"לעתים קרובות מדי" היא פעם בדקה. המקלדת בכלל צרה. אמנם היא מאוד נוחה, אבל לשחק איתה במשחקים זה סיוט. אי אפשר ללכת בלי שיהיו תקיעות כל 10 שניות (הכוונה ללחוץ על המקש "W"). מה שבטוח הוא שאף גיימר שמשחק במשחק יריות לא ירצה את הסט הזה. למשחקים כמו oblivion זה עוד נסבל בקושי. בקיצור- אל תקנו את החרא הזה.

• 8 תגובות
    • 846 צפיות
  12. DELL pp01x inspiron i8100 הלכה לו הסוללה, אני מחפש חדשה, עדיפות לקניה באינטרנט, אבל אם לא אז גם אפשר להסתדר... רב תודות (:

• 2 תגובות
    • 653 צפיות
  13. אני כותב ממש הרבה, ופשוט גיליתי שהכי נוח לי זה המקלדת של הנייד שלי... מקשים מרובעים, מאוד מאוד נמוכים, עם רווח ביניהם, ולחיצה מאוד עדינה. יש דבר כזה עם עברית בארץ ובמחיר שפוי? אם אין אז כל מקלדת טובה להרבה כתיבה ובמחיר של פחות מ200 תתאים...רק שלא תהיה מעוקלת אני שונא את זה. אין צורך באלחוטית. תודה!

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by Turbine,

מה זה לעזאזל?? בצורה מסוימת של חיבור אני יכול לשפר את הביצועים? מה זה אומר??? תודה

• 2 תגובות
    • 927 צפיות
  15. היי אני מעוניין לקנות מדפסת חדשה,שתהיה איכותית וטובה ושיהיו לה כמה ראשי דיו ,כי הבנתי שזה די טוב. התקציב הוא 500 שקל בערך אפשר למעלה טיפה אפשר גם למטה.. יום טוב

• 8 תגובות
    • 763 צפיות
  16. יש לי מדפסת HP שיש לה תקלה ואני צריך לפתוח אותה אבל אין לי מברג מתאים , האם מברג כזה ניתן לקנות בכל מקום ואם כן איך קוראים לו ? ואם לא יש מישהו שמוכן להלוות מברג כזה (או מקסימום אני מוכן לקפוץ אליו ורק לפתוח את הברגים ולסגור עם נורמליים) ? תקלה ממש מרגיזה החיישן מכסה של המדפסת התקלקל והתוכנה מזהה את המכסה במצב פתוח ולא נותנת להדפיס .

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. Started by Swimmer,

חשבתי על HEC 580W, יספיק?

• 8 תגובות
    • 849 צפיות
  18. Started by dcoolman,

שלום רב קניתי לאחי את במבצע של באג, את הבאנדל מקלדת Razer Arctosa ועכבר Razer Abyssus עכשיו כשהתקנתי את עכבר ואת הדרייבר הוא בכמה דקות הראשונות עבד ואז פתאום הפסיק להגיב לדאבל קליק ולא משנה שהסרתי את הדרייבר והוצאתי את העכבר והכנסתי אותו לחיבורים אחרים של היו אס בי הוא עדיין לא נותן לעשות דאבל קליק, דבר נוסף זה כשהתקנתי את הדרייבר של המקלדת לקראת סוף ההתקנה הוא גרם למחשב לעשות מסך כחול, וגם כשניסיתי להכנס דרך לוח הבקרה למאפייני עכבר ומקלדת הוא שוב נכנס למסך כחול ועשה רייסטרט למחשב, מערכת ההפעלה של המחשב היא ויסטה, השאלה שלי היא מה יכול להיות מקור הבעיה? תודה מראש על התשובה

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by stojakovic,

אני צריך בבקשה המלצה!!! אם זה משנה זה הולך ללפטופ לעבודה משרדית... מס' דרישות: רסיבר משותף (חובה) סוללה נטענת (עדיף) מקשי מדיה (עדיף) תקציב- עד 250 ש"ח.. אני פשוט ממש לא בקיא בתחום אז אני פתוח לאפשרויות.. תודה!!

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  20. Started by y_a_n_i_k,

בתקציב של 120 שקל, תודה..... מקווה שזה שייך לציוד הקפי...

• 2 תגובות
    • 669 צפיות
  21. Started by אריאלש,

בחברה בה אני עובד ישנם כ15 עובדים שמזינים מידע למערכת. אני רוצה לקנות שתי מקלדות אחת כחול ואחת חום לשם התנסות ואז להביא מקלדות לכולם. אני מחפש מקלדת טובה אבל נראה שבארץ כל המקלדות מוכוונות לשוק הגיימרים ויש להן אורות ושאר קישקושים שלא מתאימים לשוק עסקי. יש חברה בשם MaxKeyboard שכבר צורבים את העברית על המקלדת (בלייזר) וראיתי שיש להן ביקורות מעולות. הייתי שמח לקבל פידבק ורעיונות מאנשים.

• 31 תגובות
    • 6k צפיות
  22. אני מחפש UPS שיחזיק לי את המחשב בעת נפילות מתח קטנות שבגללם המחשב עושה ריסט לבד, למרות שכל המכשירים עובדים, ורק האור מהבהב לשניה. התקציב של יהוא בסביבות ה-400 שקל אבל כמובן עדיף פחות אבל אפשר גם קצת יותר. איזה UPS אתם ממליצים לי לקנות בשביל לייצב מתחים, אין לי שום צורך להחזיק את המחשב יותר מ5 דקות באפסקת חשמל, רק כדי לסגור אותו. תודה על העזרה

• 1 תגובה
    • 658 צפיות
  23. Started by fatalico,

מחשב מבוסס פנטיום 4 ישן, ספק שרוף, אין מפרט מדוייק. חיבור 20 פינים. תקציב 200 שקל (כולל משלוח! אם המשלוח עולה כסף בחנות הנ"ל יש להנמיך את התקציב). אם יש ספק 24 פינים שאפשר בוודאות "להעיף" את 4 המיותרים - גם כן טוב. יש הצעות? חשבתי על זה http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4011 או להוסיף טיפה ולקנות את זה http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4013 האם השני תומך בעשרים פינים?

• 3 תגובות
    • 709 צפיות
  24. Started by kalda01,

רכשתי עכבר דגם 7000 של מייקרוסופט. טענתי כמה שעות והנורה כעת ירוקה. התקנתי את התוכנה על WINDOWS 7. חיברתי את הדונגל והוא זוהה בהצלחה. הנורה הירוקה על הדונגל דלוקה באופן רציף. העכבר מגיב רק כשאני ממש מקרב אותו מרחק חצי מטר בקו ישר מול הדונגל. על השולחן העכבר לא מגיב בכלל. האם החומרה לא תקינה או שיש משהו שניתן לעשות.

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. לפני חצי שנה בערך רכשתי את הגיימפד האלחוטי הזה של לוגיטק. עבד לי מצויין עד לפני יומיים. הנורה האדומה מהבהבת המחשב מזהה את הרכיב אך הוא משותק. לא עובד בקיצור. חיפשתי את החשבונית רכישה שלו ולא מצאתי. ביררתי בחברות האשראי והם לא מוצאים שם מוצר שעלה בסביבות 300 ש"ח . פניתי לחברת מעתק שהיא נותנת את השירות למוצר והם דורשים חשבונית רכישה שאכן קניתי אותו . אני לא זוכר מאיזה אתר רכשתי את המוצר (מרוב רכישות באינטרנט אני כבר לא זוכר מי נגד מי) זה אחד ההבדלים בין חנות אמיתית לוירטואלית,בחנות אמיתית הייתי בטוח זוכר איפה קניתי ואיך נראה המוכר. ואני תקוע עם מוצר שלא עובד. מה עוד אני יכול לעשות בשביל לקבל שירות על הגיימפד הזה? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 587 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.