עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by Omga4000,

אהלן אני משתמש כרגע ב-Upek Eikon Swipe, אבל Apple רכשה את החברה לא מזמן (בשביל ה-iPhone 5S), והפלא ופלא - זה לא עובד יותר! האתר נסגר, אין עדכון של דרייברים, ובעדכון האחרון של Chrome זה כבר לא נתמך, מה שהופך את הקורא שלי לחסר תועלת.. מישהו מכיר\ יש בבעלותו קורא טביעות אצבע טוב שהוא לא של Upek? תודה רבה

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. אני זקוק ל2 פדים לחדר שלי.. הדרישות 1. דק ככל האפשר 2.לא בולט יותר מידי 3.עדיפות לשחור חלק אשמח לקבל לינקים לחנויות.. תודה

• 21 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. Started by Blue Cheese,

אני חושב לקנות אחד מעכברי הגיימינג של רייזור,השאלה היא האם חווית השימוש באחד מעכברי הגיימינג האלו תשתפר אם אני אקנה לו עוד פאד? או שזה לא ממש רצוי עד כדי כך?אשצח לשמוע מאנשים שיש להם עכבר של RAZOR.

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. Started by huber,

אני מצרף תמונה של ה 4 MX 440 החדש. איך זה שהוא עובד מהר יותר אך ללא גופי קירור לזיכרונות. בהשוואה ל 3 שעליו יש לעיתים פלטות שלמות לקירור (ראו הכרטיס של LEADTEK) על ה 4 יש רק מאוור בלבד. אפא ההיגיון???

• 19 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. Started by Diablo,

מישהו יודע מה זה? ולמה הוא עדיין בסימן שאלה (כבר כמה חודשים טובים)

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. Started by manco,

1. בהנחה שאני לא רוצה לעשות אוברקלוק, כדאי לקנות אותו? 2. יש כרטיס טוב אחר עד 1200 ש"ח (במקרה הכי גרוע 1500)? 3. לפי זה: Our 3D Prophet FDX 8500LE turns in the worst performance of cards capable of displaying 3DMark's Nature scene. Although ATI boasts full DirectX 8 compatibility, NVIDIA is definitely doing something better for the Nature scene. Still, the 3D Prophet FDX has the edge over any GeForce4 MX card. לקוח מכאן זה כרטיס גרוע. נכון? או שלא הבנתי...??? בבקשה תעזרו לי, זה חשוב :-/

• 23 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. שלום קיבלתי את הכרטיס מסך LEADTEK 6800GT ועכשיו אני צריך לבדוק כמה וואט הספק שלי(אמיתי) אם מישהו יכול להביא לי איזו תוכנה שבודקת אני אודה לו ועוד שאלה אם אני מחבר והספק לא מספיק זה יכול לדפוק חלקים?

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. Started by orenoren1911,

תקציב: עד 1000 שקל שיהיה דיו חסכוני עד 200 שקל שיהיה לה 3 שנים אחריות שלא תעשה בעיות אחרי שנה.

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. Started by idanarieli,

חג שמח לכולם אני מחפש מקלדת חדשה, חשוב לי תהיה נוחה, עם כפתורים נגישים לווליום, מחשבון ובלי כפתור FN. אופיונלי: כפתורים שאוכל להגדיר אותם בעצמי. תקציב: עד 200 ש"ח אשמח להמלצות, תודה רבה

10. Started by KoM,

אני עושה דברים מהר ;D , הנה כבר עכשיו אני משתמש במקסטור 40 ג'יגה בייט חדש 7200 אטא133, עם מיסב נוזלי... שקט, ומהיר ביותר ( קלטו תתמונה...), האיי בי אמ הולך לבדיקות והחזרת כסף, והמקסטור השני ששוכב במארז (30 ג'יגה אטא 100 7200) עדיין משרת אותי נאמנה ! גם במארז נהייה מעט שקט יותר... ביי ביי IBM...

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. מבחינת קירור ונוחות עבודה?אני רוצה להחליף את המארז הנוכחי שלי ובעיקר אני צריך שיפור טמפ עד 500 שקל כולל ספק

• 20 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. Started by reptile,

מי היבואן של העכברים של מיקרוסופט?

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. היי, אני צריך מקלדת ל HTPC שלי ואני שובר את הראש מה לקנות בין השתיים בגדול המיקרוסופט עושה רושם הרבה יותר ארגונומי וטוב הבעיה היא שהוא נעזר בטריפל A סוללות 2XAAA לאומת הלוגיטק שמשתמש ב דאבל 2XAA . הנתונן הזה עשוי להיות בעייתי כי זה בערך שליש פחות סוללה מה שאומר שליש פחות מהזמן עד שהסוללה נגמרת.. יצרן : לוגיטק יחזיק שנה לפי 2 מיליון לחיצות מיקרוסופט 9 חודשים *(אני בדרך כלל מוריד חצי מהזמן שהם מציינים בSPEC) לשאלתי האם זה צריך להיות תחשיב ? (נושא הסוללות) מה דעתכם, מה לקנות?

14. Started by srulikg,

שלום. יש לי את המדפסת המשולבת HP Deskjet Ink Advantage 4645 וכשאני סורק, חלק מהדפים יוצאים ישר וחלק יוצאים עקום. הסורק קיבל מכה קטנה כשסגרתי את המכסה. יכול להיות שמשהו נדפק?

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. הי, קיבלתי שובר מתנה לבאג על סך 650 שקל וחשבתי שזו הזדמנות טובה להתחדש באזניות (היום אין לי כלום). אני יודע שאלחוט זו מילה גסה בגיימינג אבל אני הכחדתי כל חוט או כבל מעמדת העבודה שלי ולכן מעוניין רק באלחוטי. אשמח להמלצה על אזניות איכותיות (מבחינת שמע ונוחות) מבאג עם עדיפות למיקרופון מובנה. אני ממש לא בעניינים בתחום הזה כך שאפילו המלצה על יצרן מסוים תעזור לכוון אותי למקום טוב יותר. תודה!

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. Started by asaf172,

שלום אני מחפש את הדרייבר למצלמה DBW0706 קיבלתי אותה ממועדון "חבר" והנה היא באתר החברה. אני לא מצליח למצוא את הדרייבר שלה באינטרנט, אשמח לעזרתכם תודה אסף

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. בקרוב אפרסם סקנדל ענק בקנה מידה בין לאומי !!! מדובר בדיסקים קשיחים של חברת ענק ידוע מאוד אשר חיבורם ללוח מבוססציפסט VIA גורם להם להרוס את הלוח בזמן התקנת WIN2000+XP פשוט דופק את הקונטרולר של הלוח לתמיד !!!! 1. יש רק דרך אחת למנוע את שרפת הציפסט והיא ליפני ההתקנה לעשות DISABLE בביוס למצב ה DMA של הדיסק הקשיח לסיים את ההתקנה בשלום (ללא שרפת הלוח) ולהתקין 4IN1 לעשות REBBOT ורק לאחר מכן להחזיר את מצב הביוס לUDA 2. יש כבר חצי הודעה של יצרנית הדיסקים בנושא אלה שהם אומרים שהתקלה זמנית (וזה לא נכון כלל הלוח פשוט נידפק !!!). בקרוב הסיפור המלא................... בנתיים זהירות מונעת אסון !!!! דן דן

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. Started by spatz,

אני רוצה לקנות דיוידי למחשב... כמובן שכמה שיותר מהיר ואיכותי יותר טוב... איזה הכי טוב לקנות כיום? (נניח את המחיר בצד לרגע)

• 20 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. Started by MaD-X,

שלום לכולם... כפי שאתם בוודאי מנחשים, אני חדש פה.. אז נא להתנהג יפה ;D אוקיי ניגש לבעיה/שאלה ברשותי עכבר (Microsoft IntelliMouse Explorer) שכבר לא מספק אותי (מסיבות שונות...) ואני רוצה לקנות אחד חדש. עכשיו, שמעתי על ה-Razer Boomslang ומיד נדלקתי... עכבר מיוחד למשחקים? סבבה! אני קונה... אבל הבעיה היא שאני לא יודע איך להשיג אחד מאחר שאין בארץ מישהו שמוכר אותם (או שיש ואני לא יודע) , וההורים לא מרשים לקנות דרך האינטרנט :-[ אז לשאלה עצמה... מישהו יודע איפה להשיג אחד בארץ?? :asthanos:

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. Started by reptile,

אני משתמש במסך 19 vision master pro 451+voodoo3 3000 ולא יכול להעלות את זה ליותר מ-75 בכל הרזולוציות מה הפיתרון?

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. אז היום בשעה טובה דודה של יבאה מאמריקה עם העכבר שלי רק חבל שלא היה תכחות והביא תאדום אבל חפיף P= אזז.. רציתי לדעת אם זה נכון שהוא העכבר הכי מתקדם כיום (לגיימינג וכדומה) ורציתי גם אם אפשר השוואות של עכברים http://www.kaktos.co.il/forum/attachment.php?attachmentid=12395

• 28 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. Started by Spirox,

איפה כדאי לרכוש דפי A4 למדפסת, באיכות נורמלית ומחיר כדאי? *גר באיזור המרכז

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. Started by חן מ,

היי אני עוד מעט נוסע לאילת,ואני רוצה לדעת כמה יכולה לעלות מקלדת WAVE שם באילת....בהתחשב בעובדה ששם אין מעמ אז זה עולה פחות.איפה אפשר לבדוק מה המחיר שלה שם?ודרך אגב כאן במחיר הרגיל היא עולה 270,לגבי הכסף אני לא דואג יש לי מספיק ואני יכול לקנות אותה,רק צריך לדעת כמה היא עולה. תודה שבת שלום

• 21 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. Started by ccc,

נוח? טוב? משתלם? http://www.netaction.co.il/multi.phtml?item=907811

• 21 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. Started by wrecker,

היי אני טס בקרוב לניו יורק וקנדה ומעוניין לקנות מקלדת מכנית ועכבר גיימינג טובים. ראיתי המון ביקורות אבל אין לי באמת כיוון לחברה כזו או אחרת. הסתכלתי בחנות B&H ונדלקתי ממש על עכבר של MAD CATZ, אבל ראיתי שחלק מעידים על בעיות איתם. מישהו מכיר? משתמש? התקציב זה עד 200$ לשניהם אבל מעדיף כמה שפחות (את העכבר של MAD CATZ ראיתי לדוגמא ב60$ ומקלדות באיזור 90$) אם אתם מכירים עוד חנויות מחשבים אשמח לדעת.

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.