עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by frozen_sun3,

אין בארץ עדיין את ה8850. הלוואי שהיה. (לי במקרה יש). מה אתם חושבים?

• 21 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. Started by Angel-eyes,

מאיזה חברה כדאי לקנות DDR MUSHKIN,MICRON,KINGSTON??

• 17 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. Started by amir77a,

חשבתי לקנות לוח אם Asus P4T-E עם מעבד פנטיום 4 2.0A - עם Cache של 512K וזיכרון RDRAM PC800. נניח ואני הולך על מחשב AMD מקביל, מה הדגמים המדויקים שהייתם ממליצים ללכת? מעבד, לוח אם וזיכרון האם יהיה גם חיסכון כספי?

• 21 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. Started by MaD-X,

שלום לכולם... כפי שאתם בוודאי מנחשים, אני חדש פה.. אז נא להתנהג יפה ;D אוקיי ניגש לבעיה/שאלה ברשותי עכבר (Microsoft IntelliMouse Explorer) שכבר לא מספק אותי (מסיבות שונות...) ואני רוצה לקנות אחד חדש. עכשיו, שמעתי על ה-Razer Boomslang ומיד נדלקתי... עכבר מיוחד למשחקים? סבבה! אני קונה... אבל הבעיה היא שאני לא יודע איך להשיג אחד מאחר שאין בארץ מישהו שמוכר אותם (או שיש ואני לא יודע) , וההורים לא מרשים לקנות דרך האינטרנט :-[ אז לשאלה עצמה... מישהו יודע איפה להשיג אחד בארץ?? :asthanos:

• 17 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. מי יותר מהיר , חדיש וכו....? מה ההבדלים ביניהם?

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. Started by compman12,

אהלן, ושבוע טוב, מחפש מדפסת שתשמש אותי ללימודים באונ'. שיהיה בה WIFI, אפשרות להדפסת דו צדדית לא ידנית. שהאחזקה ותחזוקה תהיה זולה, ז''א טיונרים שחור לבן לא יקרים. מאמין שיש פה חבר'ה עם המלצות מניסיון. תקציב? אין לי מושג כמה עולה כזה דבר פחות או יותר. אדע לכוון לפי המלצות. בגדול התג "סטודנט" יכול לדבר לגבי תקציב שהוא לא גבוה תודה

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. פשוט יש לי זיכוי בחנות מסוימת והם מוכרים מצלמות אינטרנט רק של מיקרוסופט ולוגיטק . אני צריכה מצלמת אינטרנט לשיחות עד גג 190 שקל תודה הם המליצו לי על: מיקרוסופט HD3000 אצלהם זה עולה 120 לוגיטק C270 אצלהם עולה 170

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. היי אני מעוניין לרכוש עכבר חדש בעל כפתורים נוספים הניתנים לתכנות. השאלה שלי היא כזאת: האם ניתן לתכנת את הכפתורים האלה לפי רצוני? כלומר נניח שעכשיו אני רוצה לשחק ב אובליויון, (או כל משחק תפקידים לצורך העניין), ואני מעוניין שאחד המקשים על העכבר יפתח לי מפה, כפתור אחר יפתח לי inventory ועוד אחד שיעביר אותי למצב ריצה, וכו' האם זה בכלל ניתן לביצוע ? האם בכל עכבר בעל כפתורים כאלה? האם רק בסוגים ספציפיים? תודה

9. Started by y4niv,

שלום, אני מחפש מקלדת קטנה לסלון שתכלול משטח עכבר, שתהיה מוארת ועם אותיות בעברית. משהו דומה לזה logitech k400 plus תודה לכל מי שיכול לעזור.

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. אז היום בשעה טובה דודה של יבאה מאמריקה עם העכבר שלי רק חבל שלא היה תכחות והביא תאדום אבל חפיף P= אזז.. רציתי לדעת אם זה נכון שהוא העכבר הכי מתקדם כיום (לגיימינג וכדומה) ורציתי גם אם אפשר השוואות של עכברים http://www.kaktos.co.il/forum/attachment.php?attachmentid=12395

• 28 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. שלום, אני רוצה לקנות ספק ומארז והארד דיסק בערך ב1000 ש"ח עכשיו המארז שאני רוצה זה raidmax scorpio (עולה בערך 400) (בצבע שחור,אבל זה לא חשוב) והארד דיסק לא חשוב לי בדיוק,רק שיהיה לפחות 40 ג'יגה וספק אמין כלשהו (אני לא משהו מבין בספקים...) עכשיו מצאתי את המארז שאני רוצה+הארד דיסק של 80+ספק כוח של HEC בבערך 950 בפנדה,אבל שמעתי שזאת לא חנות מאוד טובה האם אתם ממליצים לקנות ממנה? או שיש לכם רעיון לחנות יותר טובה? כל עזרה תתקבל בברכה תודה מראש

• 33 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. Started by avishai220,

אז ככה בחרתי בdeath razer 2013 המליצו לי עליו עכשיו אני מחפש משטח שיהיה טוב ושינוע עליו חלק אם אפשר המלצה

• 14 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. Started by R9547655G,

מתלבט בין : Thermaltake VD2000BNS MATRIX Black Coolermaster CAC-T05-WWA Centurion 5 ExtremEngine 3T ב 460Nis או שיש משאו בסגנונן . 500 גג ללא ספק שהיה אפילו בלי מאווררים אני מחליף את כל מערכת הקירור. עריכה: עריכה2:

• 19 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. Started by חיים חדד,

שלום, מבקש המלצה למדפסת שתכיל את הפרטים הבאים: לייזר, שחור לבן, הדפסה דו צדדית, כוללת פקס וסורק ו-WIFI. לא HP. אמינות חשובה מאוד, עד 800 ש"ח חיים

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. Started by benor,

אז ככה, מחפש שלט למחשב שנמצא בחדר שיפעל בערך ממרחק של 2.5-3 מטר. הדרישות הן בסה"כ שתהיה תמיכה במע' ההפעלה WIN7 Enterprise 32BIT (בעיקר במדיה סנטר המובנה שבה) ואם מתאפשר אז גם בתוכנה Media monkey. התקציב - 100 ש"ח גג הרצתי קצת חיפוש בפורום, מה אתם אומרים על השלט הזה? http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=7664&perur= תודה.

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. Started by DXM,

שלום לכולם, יש לי שאלה לא מזמן קניתי עכבר ומקלדות של לוג'טיק אלחוטיים MX520 ורמקולים Z535 במבצע יצא לי סה"כ 450 או חמש מאות שקל. אבל וואלה אם לומר לכם את הרמת הם זבל!!! היו לי מקלדת ועכבר חוטיים שתפקדו טוב יותר והם בערך 80 שקל ביחד. הרמקולים נשמעים כמו טרנזיסטור מקום המדינה והתחת שלי מפליץ צליל איכותי יותר. הכל תחושה של פלסטיק סיני זול, אני זוכר שפעם היו אומרים עליהם מילים טובות מה קרה פתאום? גם לכם קרה הדבר הזה

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. Started by benfree,

שלום לחברי הפורום, אני זקוק להמלצה למדפסת לייזר צבעונית אשר תיהיה חסכונית בצבע ועם 4 טונרים. רציתי לרכוש את הHP 2605DN אבל אין להשיג אותם יותר. אני צריך את זה לעסק על מנת להדפיס כריכות. בסביבות 3 דפים ליום. תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. איזה מבין שתי המקלדות נוחה יותר ?

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. Started by gmppaz,

שלום, אני רוצה לקנות מארז ואני מתלבט בין אלה: http://www.mtr.co.il/Product.asp?Pid=2073&Cat2Cat1ID=7500&Cat2ID=0 http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=33&products_id=3857 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4643 בעיקרון אל תמליצו לי בהקשר למחיר אלא רק מבחינת איכות, נוחות ומה שבא לכם תודה לעונים ד"א נכון הקישור הראשון, פשוט מארז יפהפה????

• 31 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. Started by ntl,

שאלתי את חבר שלי האם לקנות P4 או AMD..... הוא אמר לקחת P4 כי יש את זה ליותר אנשים וגם יש יותר תמיכה - כמו שלרוב האנשים יש וינדוס ולא מקינטוש או לינוקס. הוא גם אומר ש-AMD זה לאנשים שמתעסקים ופותחים הרבה את המארז ומרכיבים את המחשב לבד וכו'......ואני לא משהו בהרכבת מחשבים, לא הרכבתי אף פעם לוח אם או ספק (חוץ מזה הרכבתי הכל)... אבל - כפי שאני רואה, באתר הזה לרוב האנשים יש AMD או שאומרים ש-AMD עדיף....ואני מניח שיש פה לפחות 100 משתמשים......אבל השאלה באיזה חנויות יש תמיכה ל-AMD? דבר נוסף - בכל החנויות ברשת כמו פלונטר וזיגזג אני מרכיב מחשב ויוצא 1200-1400 דולר....שזה די יקר.....והמפרטים באתר הזה לא לרוחי.......יש לכם הצעות? (ואם מישהו יכול להגיד לי בבקשה מה האתר של פנדה)

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. כי רק עכשיו גיליתי בעזרת סנדרה שהלוח אם שלי הוא מהם... מישהו יודע מה כתובת האתר שלהם?

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. Started by nirkatan2,

אהלן האם יש ציוד לנקיון המחשב? להוצאת אבק, ניקוי מאווררים וכדומה. אודה על תשובה.

• 22 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. Started by חן מ,

היי אני עוד מעט נוסע לאילת,ואני רוצה לדעת כמה יכולה לעלות מקלדת WAVE שם באילת....בהתחשב בעובדה ששם אין מעמ אז זה עולה פחות.איפה אפשר לבדוק מה המחיר שלה שם?ודרך אגב כאן במחיר הרגיל היא עולה 270,לגבי הכסף אני לא דואג יש לי מספיק ואני יכול לקנות אותה,רק צריך לדעת כמה היא עולה. תודה שבת שלום

• 21 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. Started by BOMBADIR,

העכבר ישמש גם למשחקים וגם לעבודה שוטפת חשבתי על הG7 והMX1000 או הרבולשן .... יש הצעות אחרות?... ודרך אגב ....מה ההבדל בין הMX 1000 לG7 ?

• 18 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים