ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,427 דיונים בפורום זה
-
מחפש מדפסת עד 1000 ש"ח עדיף לרדת לאיזור ה-800 אם אפשר. אני מתלבט בין מדפסות של HP לברדר, ושתיהיה חסכונית גם(מעדיף כמה ראשי דיו נפרדים). בינתים התעניינתי בשלושה דגמים. 1.brother MFC440CN 2.brother MFC5440CN 3.HP 6313 תודה מראש.
-
- 13 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
השימוש הוא שני אנשים על מחשב אחד במקביל, ווינדוס ויסטה. יש תוכנה שמאפשת 2 סמנים בMAC... האם אפשר בויסטה? יש לי 2 עכברים, ואני רוצה שהם לא ישלטו על אותו סמן, כל אחד על סמן אחר. תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי, אני צריך מקלדת ל HTPC שלי ואני שובר את הראש מה לקנות בין השתיים בגדול המיקרוסופט עושה רושם הרבה יותר ארגונומי וטוב הבעיה היא שהוא נעזר בטריפל A סוללות 2XAAA לאומת הלוגיטק שמשתמש ב דאבל 2XAA . הנתונן הזה עשוי להיות בעייתי כי זה בערך שליש פחות סוללה מה שאומר שליש פחות מהזמן עד שהסוללה נגמרת.. יצרן : לוגיטק יחזיק שנה לפי 2 מיליון לחיצות מיקרוסופט 9 חודשים *(אני בדרך כלל מוריד חצי מהזמן שהם מציינים בSPEC) לשאלתי האם זה צריך להיות תחשיב ? (נושא הסוללות) מה דעתכם, מה לקנות?
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
אהלן האם יש ציוד לנקיון המחשב? להוצאת אבק, ניקוי מאווררים וכדומה. אודה על תשובה.
-
- 22 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היום קניתי את הRazer Carcharias שלי, ברגע שחיברתי אותם הם עושות רעשים סטטים בלי הפסקה. אני מדבר על רעשים מוזרים דומה לכאלה שהרדיו עושה שעוברים במנהרה (בדגש על דומה). מה לעשות?
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם... כפי שאתם בוודאי מנחשים, אני חדש פה.. אז נא להתנהג יפה ;D אוקיי ניגש לבעיה/שאלה ברשותי עכבר (Microsoft IntelliMouse Explorer) שכבר לא מספק אותי (מסיבות שונות...) ואני רוצה לקנות אחד חדש. עכשיו, שמעתי על ה-Razer Boomslang ומיד נדלקתי... עכבר מיוחד למשחקים? סבבה! אני קונה... אבל הבעיה היא שאני לא יודע איך להשיג אחד מאחר שאין בארץ מישהו שמוכר אותם (או שיש ואני לא יודע) , וההורים לא מרשים לקנות דרך האינטרנט :-[ אז לשאלה עצמה... מישהו יודע איפה להשיג אחד בארץ?? :asthanos:
-
- 17 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אז היום בשעה טובה דודה של יבאה מאמריקה עם העכבר שלי רק חבל שלא היה תכחות והביא תאדום אבל חפיף P= אזז.. רציתי לדעת אם זה נכון שהוא העכבר הכי מתקדם כיום (לגיימינג וכדומה) ורציתי גם אם אפשר השוואות של עכברים http://www.kaktos.co.il/forum/attachment.php?attachmentid=12395
-
- 28 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
השימושים שלי במחשב הם משחקים. מסך- מסך חשוב שהגודל יהיה מעל 22 אינץ,. תקציב עד 1500 ש"ח. חשבתי על:http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu2.asp?id=6829 יש הצעות אחרות?? רמקולים- יופי חשוב מאוד, לא צריך אלפי רמקולים קטנים, גג ארבע. סראונד 5.1 תקציב 400 ש"ח אם חובה אז אפשר חריגה קטנה... מקלדת- לא צריכה להיות מקלדת גיימינג מטורפת. מקשי מאקרו לא צריך. תאורה יכול להיות נחמד,עברית חובה!!! תקציב 200-250. עכבר+פאד- חיישן טוב,מהיר ונוח, פאד טוב. תקציב לשניהם 400 ש"ח
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי 2 שלטים לסוני 2, וראיתי שיש ממש בזול מתאם לUSB. השאלה אם אפשרי לחבר את זה למחשב ולשחק, והאם התגובה תיהיה טובה, ואיך זה עובד בשני שלטים, מגיב טוב? אני מדבר על PES 2012, לא אמולטרור אלא רגיל למחשב (ואיך עובד הקינפוג של הכפתורים, זה מזהה לבד או שאני צריך להכניס לו ידנית שX זה מסירה וכו') (יש לי עיניין לשחק דווקא בשלט כי כל החברים שלי יש להם סוני 3, וכשאני משחק איתם אני רוצה להיות רגיל לשלט ולא למיקלדת, וגם נותן אפשרות של שני שחקנים בקלות בלי להצתופף על מיקלדת אחת) אני קונה מחשב חזק יחסית. (I3 2120, 6950, 8G RAM לוח ASROCK H61M-HVS ומסך DELL 2312) תודה לכולם!
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
אהלן, ושבוע טוב, מחפש מדפסת שתשמש אותי ללימודים באונ'. שיהיה בה WIFI, אפשרות להדפסת דו צדדית לא ידנית. שהאחזקה ותחזוקה תהיה זולה, ז''א טיונרים שחור לבן לא יקרים. מאמין שיש פה חבר'ה עם המלצות מניסיון. תקציב? אין לי מושג כמה עולה כזה דבר פחות או יותר. אדע לכוון לפי המלצות. בגדול התג "סטודנט" יכול לדבר לגבי תקציב שהוא לא גבוה תודה
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי ספק 400W גנרי שמרעיש כמו מקרר. אני מעוניינת בספק שקט ואמין (כלומר מחברה ידועה), נראה לי שמספיק לי 350W (המעבד שלי הוא את'לון 2500+), ועשיתי חיפוש קצת בפורום וכל הספקים שראיתי מומלצים כאן עולים הרבה מעבר ל-500 ש"ח. הטווח מחירים שלי הוא כ-350 ש"ח גג 400. חשבתי על האנטק SL350 - שהוא לא כ"כ יקר, אבל אין לי מושג אם הוא שקט. בנוסף ראיתי שממליצים על האנמרקס W350 ושיש לו שתי גרסאות - כשאחת היא עם צ'ופצ'יק ששולט על המאוורר - אבל ההבדל במחיר בינהם הוא של 100 ש"ח. האם התוספת מצדיקה את המחיר? תודה מראש!!!
-
- 29 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי מחשב בין כשבע שנים, מדי פעם אני משמן את המאווררים , אולם מעולם לא חידשתי את המשחה הטרמית. בתוכנה SPEENFAN מוצגת הטמפרטורה 40C למעבד Q9450 במנוחה ו 39C ל nVidia GeForce 9600. במאמץ CPU עולה לאזור 67 וה GPU לאזור 52 כאשר הטמפרטורה בחדר היא 19C. הקירור עבד על העוצמה המינימלית שלו , לאחר העלאה הטמפרטורה צנחה במהירות. שאלות: 1. האם ניתן להשאר קבוע על העוצמה המינמלית של הקירור גם לקיץ ? 2. האם נדרש להחליף את המשחה הטרמית או ניתן להסתדר עם זה עד סוף חייו של המחשב ?
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי באתר של אקסלנט כתוב שיש להם radeon8500 של ati המחיר 277$ שזה טוב יחסית לארץ במיוחד אם משווים ביחס למחירים של gef3 ti200 בארץ.. מה אתם חושבים?
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
כי רק עכשיו גיליתי בעזרת סנדרה שהלוח אם שלי הוא מהם... מישהו יודע מה כתובת האתר שלהם?
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
הכותרת אומרת הכול מחפש להחליף את הסט המזדקן שלי (Logitech EK110) בסט דומה שתומך windows 10 כרגע הסט הנוכחי פשוט לא נתמך ולא מאפשר למערכת להכנס להשהייה תודה זיו
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום חברים, אני מעוניין להקליט שיחה למחשב, רציתי לשאול אם יש מתאם שיכול להתחבר ליציאה של ה-Line IN בכרטיס קול או לכל דבר אחר, אולי באמצעות תוכנה מסויימת. מישהו יודע ? ???
-
- 28 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם , האמת היא שזה דיי דחוף כי אני יוצא לקנות באופיס דיפו עוד איזה שעה... (סורי על הלחץ) בכל מקרה , אני מעדיף לוג'יטק וחשובים לי כל כפתורי האופציות (ווליום , מחשבון וכו') אשמח לקבל המלצות. תודה רבה.
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי אני עוד מעט נוסע לאילת,ואני רוצה לדעת כמה יכולה לעלות מקלדת WAVE שם באילת....בהתחשב בעובדה ששם אין מעמ אז זה עולה פחות.איפה אפשר לבדוק מה המחיר שלה שם?ודרך אגב כאן במחיר הרגיל היא עולה 270,לגבי הכסף אני לא דואג יש לי מספיק ואני יכול לקנות אותה,רק צריך לדעת כמה היא עולה. תודה שבת שלום
-
- 21 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אז ככה בחרתי בdeath razer 2013 המליצו לי עליו עכשיו אני מחפש משטח שיהיה טוב ושינוע עליו חלק אם אפשר המלצה
-
- 14 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, מבקש המלצה למדפסת שתכיל את הפרטים הבאים: לייזר, שחור לבן, הדפסה דו צדדית, כוללת פקס וסורק ו-WIFI. לא HP. אמינות חשובה מאוד, עד 800 ש"ח חיים
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום, אני זקוק להמלצה למדפסת לייזר צבעונית אשר תיהיה חסכונית בצבע ועם 4 טונרים. רציתי לרכוש את הHP 2605DN אבל אין להשיג אותם יותר. אני צריך את זה לעסק על מנת להדפיס כריכות. בסביבות 3 דפים ליום. תודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
צריך ספק של 430W חוות דעתכם בבקשה... <בלי פרסומות חינם, במיוחד כשזה לא רלוונטי במיוחד>
-
- 19 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
הספק http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4011 יחזיק AMD Athlon 64 X2 Dual-Core 3800 DFI NF4 ULTRA INFINITY A-Data\Samsung 1024 DDR 400 MHz WD 80GB 7200RPM 8MB SATAI LG GSA-4167B GF 6500 ________________________________ עוד משהו שרציתי לשאול מה ההבדל בין http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4014 לזה http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4011 או הספק,מחירים שונים.. לראשון יש PFC או משהו?
-
- 22 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
איפה כדאי לרכוש דפי A4 למדפסת, באיכות נורמלית ומחיר כדאי? *גר באיזור המרכז
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מקלדת קטנה לסלון שתכלול משטח עכבר, שתהיה מוארת ועם אותיות בעברית. משהו דומה לזה logitech k400 plus תודה לכל מי שיכול לעזור.
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-