עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. דבר ראשון, רציתי לשאול אם נראה לכם שהמקלדת והעכבר שמגיעים בחבילה הזאת איכותיים? יקלטו ממרחק של 5 מטר? ובוא נראה אם מישהו חושב שהוא יכול למצוא בזול או יותר אחלה יום!

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. Started by maya567,

יש לי ספק 400W גנרי שמרעיש כמו מקרר. אני מעוניינת בספק שקט ואמין (כלומר מחברה ידועה), נראה לי שמספיק לי 350W (המעבד שלי הוא את'לון 2500+), ועשיתי חיפוש קצת בפורום וכל הספקים שראיתי מומלצים כאן עולים הרבה מעבר ל-500 ש"ח. הטווח מחירים שלי הוא כ-350 ש"ח גג 400. חשבתי על האנטק SL350 - שהוא לא כ"כ יקר, אבל אין לי מושג אם הוא שקט. בנוסף ראיתי שממליצים על האנמרקס W350 ושיש לו שתי גרסאות - כשאחת היא עם צ'ופצ'יק ששולט על המאוורר - אבל ההבדל במחיר בינהם הוא של 100 ש"ח. האם התוספת מצדיקה את המחיר? תודה מראש!!!

• 29 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. Started by ntl,

שאלתי את חבר שלי האם לקנות P4 או AMD..... הוא אמר לקחת P4 כי יש את זה ליותר אנשים וגם יש יותר תמיכה - כמו שלרוב האנשים יש וינדוס ולא מקינטוש או לינוקס. הוא גם אומר ש-AMD זה לאנשים שמתעסקים ופותחים הרבה את המארז ומרכיבים את המחשב לבד וכו'......ואני לא משהו בהרכבת מחשבים, לא הרכבתי אף פעם לוח אם או ספק (חוץ מזה הרכבתי הכל)... אבל - כפי שאני רואה, באתר הזה לרוב האנשים יש AMD או שאומרים ש-AMD עדיף....ואני מניח שיש פה לפחות 100 משתמשים......אבל השאלה באיזה חנויות יש תמיכה ל-AMD? דבר נוסף - בכל החנויות ברשת כמו פלונטר וזיגזג אני מרכיב מחשב ויוצא 1200-1400 דולר....שזה די יקר.....והמפרטים באתר הזה לא לרוחי.......יש לכם הצעות? (ואם מישהו יכול להגיד לי בבקשה מה האתר של פנדה)

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. Started by y_i_c,

בחיים שלי לא עבדתי עם סלרון אני לי אפילו מושג איך הוא נראה!.למישהו יש מושג על איזה סוקט הוא יושב ואיזה לוחות מתאימים לו???? אני משער שזה לא כמו AMD שהכול יושב על אותו סוקט (Socket A)

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. במחשב הישן יש איזה ויברה 128 מעפן אבל הוא עשה עבודה טובה עם חיבור למערכת רמקולים זוגית ( ;D ), עכשיו אחרי הפירמוט וההתקנה מחדש של הכל במחשב הישן ההוא הסאונד פשוט נשמע נוראי, כמו מתוך טרנזיסטור שקבור 20 מטר באדמה... עכשיו רציתי לשאול האם זו בעיית דרייברים או בעיית חומרה והכרטיס פשוט נשרף\הלך לעולמו ? (ניסיתי מספר גדול של דרייברים שונים, ואף אחד מהם לא סידר את הבעייה...

• 18 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. שלום רב! אני מחפש לרכוש סורק שולחני שיודע לסרוק מסמכים (בעיקר את סיכומי ההרצאות שלי (עומס עבודה: 40-100 דפים ליום, בממוצע)). התכונות הבאות הן חובה: סריקה דו-צדדית אוטומטית פידר עם מגש למינימום 15 עמודים (העדפה ל-25 ומעלה, אבל זאת נקודה שאני יכול להתפשר בה) יכולת סריקה צבעונית (איורים, טקסט בצבעים שונים, הדגשות במרקר וכו') אפשרות לבחור בין סריקה באמצעות הפידר לבין סריקה של עמודים בודדים על הזכוכית חיבור USB אינו חלק ממכונה משולבת התכונות הבאות אינן חובה: איכות מספיק טובה לסריקת של תמונות ישנות חיבור לרשת ביתית דרייברים ללינוקס (קשה לי להאמין שיש הרבה סורקים שיש להם דרייברים מיוחדים ללינוקס) מקשי שליטה גם על הסורק עצמו (לא רק באמצעות תוכנה התקציב של הסורק הוא עד 800$ לא כ…

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  7. Started by spatz,

אני רוצה לקנות דיוידי למחשב... כמובן שכמה שיותר מהיר ואיכותי יותר טוב... איזה הכי טוב לקנות כיום? (נניח את המחיר בצד לרגע)

• 20 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. שלום וברכה פורום hwzone, אני מחפש מצלמת אינטרנט למחשב שפועלת בוינדוס 7, ואני מעדיף שתפעל גם ב וינדוס 8, טווח מחירים: עד 25 ש"ח, או 6 ומשהו דולד באיביי. איכות הוידאו: לפחות 30 FPS(פריימרים לשנייה) ברזולוציית VGA) 640x480) או HD. לא ממש חשוב לי כמה מגה פיקסל, ואם יש מיקרופון. אבל הייתי מעדיף מצלמה שלא דורשת דרייבר מסוים, אלא פשוט מחברים ומשתמשים. דרך אגב: איזו רזולוציה יותר טובה 640x480 או 480*620 ? בכל מקרה אני מעדיף מצלמה עם הרזולוציה הכי טובה. אני משער שיש הרבה מצלמות במחיר שאני רוצה באתר איביי אבל אני לא ממש טוב בלחפש באיביי ??? ממש תודה רבה. הראל.

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. Started by BlackTalon,

אהלן! היום אחרי הצהריים אני הולך להזמין את המחשב...אז רציתי שתגידו מה שנראה לכם על המפרט-הצעות, תגובות, חופשי... Athlon Xp 1500 gigabyte-GA-7VTXE ElSA-Geforce 2 GTS 32M MAG 786 "17 IBM-GXP60 7200 RPM 40G IBM-256 RDRAM PC 800 Creative-S.B live value Asus *50 floppy 1.44 modem-איזה לקחת?? מארז+מקלדת+עכבר אני יבחר בחנות... תזכירו לי אם שכחתי משהו, תודה מראש!

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. Started by nutty,

אבא שלי מסכים לקנות מחשב חדש הוא רוצה שאני אכין מפרט של המחשב החדש, ואז נתפשר.... יש לכם מפרט טוב ??? המחשב מיועד למשחקים ומוסיקה ועבודה ואינטרנט והכל....... אבא שלי רוצה שקודם אני ארשום מה אני רוצה ורק אחרי זה נשנה את הדברים בהתאם לתקציב ולמוצרים שיש... הבעיה היחידה היא שהוא לא רוצה עכבר אופטי, בטענה שזה יכול להזיק (הלייזר)... ועוד משהו: האם כדאי לחכות למעבד החדש של אינטל??? (intel pentium 4 northwood) בבקשה תעזרו לי...

• 21 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. Started by J S Bach,

האם למישהו יצא להתנסות עם העכבר הזה ויכול להגיד האם לדעתו הוא באמת שווה 500-600 ש"ח? עד כמה הוא נוח, מדוייק ומגיב מהר? אני כרגע משתמש בG9 על DPI מקסימלי (3600) וזה די נוח לי. אבל נראה לי שאני אהנה יותר ב-5600 אחרי תקופת התרגלות קצרה. בנוסף לכך ה-G9 די קטן עבור כף היד שלי (או בערך כל כף-יד אחרת ביקום נראה לי) ואני אשמח למשהו שימלא אותה טוב יותר (עכבר עם "תחת" גדול יותר/ארוך יותר ולחצנים טיפה גבוהים יותר). בתודה מראש.

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. Started by Avi952,

שלום מחפש מדפסת צבעונית כמו כן אני רוצה לציין שקיימת רשת אלחוטית בבית, ראוטר WR941ND המחשב השולחני מחובר ישירות ומחשב נייד Wi-Fi אז מומלץ שיהיה משהו שגם יתאים לרשת אם אפשר בתודה מראש לכל מי שיעזור

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. Started by Funkyzord,

אח שלי רוצה לקנות מחשב חדש והוא רוצה לקנות פנטיום 4 1.8 אז אמרתי לו שכדי לו אטלון אבל הוא אומר שפנטיום יותר טוב וזה סתם שטויות מה שאומרים שאטלון יותר טוב מפנטיום. אז הוא ביקש שאראה לו כמה אשוואות אז בקשה תגידו לי כמה אתרים עם השוואות. וגם יש לכם איזה שהיא אמלצה על לוח אם פשוט בזה אני לא כול כך מתמצה. הוא גם רוצה geforce 4 mx 440 יש לכם אמלצה אחרת אני אמלצתי לו על redon 8500le. והכי חשוב כמה שיותר זול אבל ביצועים לכמה שנים טובות. והוא גם מתכוון לקנות בksp בגלל שזה זול :errr:

• 24 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. Started by composite,

אנ מדבר על אחד במיוחד בשביל גיימרים, הכוונה למדויק מאוד. אחד שיתאים ב- 100% למנוע של ה- MX500. אני רוצה אחד יפה, אך לא יקר. מומלץ מחומר איכותי, ולא סתם כרית ספוג כמו של הפשוטים. התקציב הוא עד 150 ש''ח, בערך. ולעת עתה, מה אתם אומרים על אלו? - http://www.pch.co.il/docs/pi-1697526790.htm נראים איכותיים ונכנסים במדויק לתקציבי. תודה לעוזרים

• 28 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. Started by g27,

למכירה ! מערכת נהיגה מתקדמת ביותר - LOGITECH G27. המערכת כוללת : הגה בעל טווח סיבוב של 900 מע' מוט הילוכים ( 7 הילוכים) לוח דוושות - גז, ברקס, קלאץ' המערכת חדשה לחלוטין ומעולם לא היתה בשימוש. מגיעה במארז המקורי מהיצרן. [צונזר]

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. כשקניתי את המחשב בחרתי בזיכרון DDR 333. כמובן שיש לי לוח אם שתומך בזיכרון מסוג זה אך ברצוני לדעת איך אני יודע שהזיכרון הוא באמת 333MHZ ולא 266MHZ.

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. המדפסת הוותיקה שלי נפחה את נשמתה והגיע הזמן לחפש חדשה. דרישות: מדפסת לייזר פשוטה, לדפי A4, להדפסות מזדמנות, כל חיבור יתאים - USB, אתרנט או אלחוטי, אין חשיבות למהירות ההדפסה, עדיף הם אכסון נייר פנימי, מדפסת משולבת או צבע יהיה נחמד אבל לא חובה, אין תקציב אבל אשמח להוציא כמה שפחות . הסינית שהתחילו למכור ב- 200 ש"ח נראית נחמד, אבל אין לה מחסנית נייר פנימית, מה שאומר שצריך לחפש מקום לאיכסון הנייר ושכל הדפסה תדרוש יותר עבודת הכנה מראש (כיוון שאני לא מדפיס לעיתים קרובות, השארת הנייר במדפסת תגרום לו להתכסות באבק), כך שכנראה שהן מחוץ למירוץ. מדפסות צבע הם כנראה מאוד גדולות ודי יקרות, אז כנראה שאני אוותר על התענוג. אז אם יש לכם המלצה חיובית או שלילית על מדפסת מניסיונכם, אשמח לשמ…

18. Started by amir77a,

חשבתי לקנות לוח אם Asus P4T-E עם מעבד פנטיום 4 2.0A - עם Cache של 512K וזיכרון RDRAM PC800. נניח ואני הולך על מחשב AMD מקביל, מה הדגמים המדויקים שהייתם ממליצים ללכת? מעבד, לוח אם וזיכרון האם יהיה גם חיסכון כספי?

• 21 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. אני צריך מקלדת למחשב מדיה סנטר שבסלון והכי נוח יהיה מקלדת אלחוטית עם TRACKBALL לקחתי את הTEAC SMX-20 אבל הוא לא עבדה לי בכלל (ובכלל עוד לא ניתקלתי במקלדת של TEAC שעבדה לי כמו שצריך..) אז מחר אני הולך להחליף אותה ואלו המקלדות עם TRACKBALL שמוצאות למחירה בKSP שאני יכול להחליף בנקום : iOne Wireless KeyBoard With Optical Track Ball Mouse‎ או Koribo Xgene 2.4GHz Wireless KeyBoard With Optical Track Ball Mouse או Koribo Vivar 2.4GHz Heb,Eng Rechargeable Wireless KeyBoard With Optical Track Ball Mouse יש פה עוד אופציה מעניינת..אומנם קצת יקרה Koribo Irad 2.4GHz Heb,Eng Wireless KeyBoard with Track Ball and Remote Control יש ה גם שלט רחוק אז זה גם יכול להוסיף לנוחות... עכשיו מה…

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  20. Started by חן מ,

היי אני עוד מעט נוסע לאילת,ואני רוצה לדעת כמה יכולה לעלות מקלדת WAVE שם באילת....בהתחשב בעובדה ששם אין מעמ אז זה עולה פחות.איפה אפשר לבדוק מה המחיר שלה שם?ודרך אגב כאן במחיר הרגיל היא עולה 270,לגבי הכסף אני לא דואג יש לי מספיק ואני יכול לקנות אותה,רק צריך לדעת כמה היא עולה. תודה שבת שלום

• 21 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. האם כיום כבר קיימת טכנולוגיה שמאפשרת לעכבר לעבוד באותה זריזות ומידת דיוק עם חיבור קווי ובלעדיו? שתי יצרניות בולטות ינסו להוכיח לנו שכן לכתבה

22. Started by MaD-X,

שלום לכולם... כפי שאתם בוודאי מנחשים, אני חדש פה.. אז נא להתנהג יפה ;D אוקיי ניגש לבעיה/שאלה ברשותי עכבר (Microsoft IntelliMouse Explorer) שכבר לא מספק אותי (מסיבות שונות...) ואני רוצה לקנות אחד חדש. עכשיו, שמעתי על ה-Razer Boomslang ומיד נדלקתי... עכבר מיוחד למשחקים? סבבה! אני קונה... אבל הבעיה היא שאני לא יודע איך להשיג אחד מאחר שאין בארץ מישהו שמוכר אותם (או שיש ואני לא יודע) , וההורים לא מרשים לקנות דרך האינטרנט :-[ אז לשאלה עצמה... מישהו יודע איפה להשיג אחד בארץ?? :asthanos:

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. אז היום בשעה טובה דודה של יבאה מאמריקה עם העכבר שלי רק חבל שלא היה תכחות והביא תאדום אבל חפיף P= אזז.. רציתי לדעת אם זה נכון שהוא העכבר הכי מתקדם כיום (לגיימינג וכדומה) ורציתי גם אם אפשר השוואות של עכברים http://www.kaktos.co.il/forum/attachment.php?attachmentid=12395

• 28 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. מי יותר מהיר , חדיש וכו....? מה ההבדלים ביניהם?

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. אהלן ברצוני לקבל המלצה למדפסת משולבת בתקציב עד 400 שקל. תודה מראש לעוזרים

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.