עבור לתוכן

טיגועי ההתבאדות בתחנות האוטובום

Featured Replies

פורסם

"קול הרע"מ מקהיר 2"

למי שטרם ראה:

:lol:

פורסם

ועדיין, הלוואי והיינו יודעים 1/8 (טוב, שמינית אני ספציפית יודע, הנה - האדה בית לילבעיע ; ווע ליל בית, בוסתן. פיל בוסתן, באב עכדר. ווא פיל בית, באב עביאד!) מהשפה שלהם, כפי שהם יודעים ודוברים את השפה שלנו.

חוזר לספרדית שלי...

פורסם
  • מחבר

בגלל זה אני לא מתיימר לכתוב תעמולה בערבית :)

ובינתיים בתל-אביב...

פורסם

" שיפציצו את האוניברסיטה המחורבנת הזאת "

אדיר ... פשוט אדיר .

פורסם

הסירטון של חמאס דיי משעשע. והם גם קוראים את אותן השגיאות שכתובות (כנראה שמדובר בשני אנשים שונים שאחד כתב את זה והאחר הקריא את מה שהראשון כתב).

פורסם

דיי מיצה את עצמו וגם חצי מה"בדיחות" שם לא ממש קשורות ל"מצב".

פורסם

ועדיין, הלוואי והיינו יודעים 1/8 (טוב, שמינית אני ספציפית יודע, הנה - האדה בית לילבעיע ; ווע ליל בית, בוסתן. פיל בוסתן, באב עכדר. ווא פיל בית, באב עביאד!) מהשפה שלהם, כפי שהם יודעים ודוברים את השפה שלנו.

וואקף וואלה אנא בטוחה! זה כל מה שאני צריך לדעת.

פורסם

איך מיצה ?

עלה לפני יומיים ..

פורסם

לא יודע אם בכוונה או בטיפשות שגיאת הכתיב הזו - טיגועי ההתבאדות בתחנות האוטובום - :lol: זה הרג אותי האוטו בום ? .

כינוי חדש לפיגועי ההתאבדות באוטובוס.

פורסם
  • מחבר

אוטובום זה אחלה טעות :)

פורסם

עם כל הצחוק.. בכל זאת אנו מתעסקים עם בהמות. ..סליחה.. יותר ..אממ אין מילה שיכולה לתאר כזה רוע.

לא רואה סיבה.. מדוע מדינת ישראל לא מטפלת בכולם-כל טרוריסט. כל מדינה אחרת היית עושה זאת ורק אנו מתחיסים לעולם ממקום שנדאג לעצמנו.. כל פעם נרצח כאן אחד וכן שלושה -עד אין סוף.. סליחה אבל אנו משוגעים ..אם יש באפשרותנו לחסלם,ולא עושים כך עד תום..אנו עם שאוהב לסבול-וכך תמיד . רק שלא יהיה מאוחר,שמא לא ניהיה ממקומם (תמונה לאחים שלהם ).אז מה אנחנו? מחוברים לסוסים דוהרים .

אני מציע את תמונה 2 לכיפת ברזל עתידית יותר שגם מחזירה את הטיל חזרה אליהם.בכל זאת כאן המקום לצחוק וכפי שציינתי אנו עם של משוגעים .לילה טוב.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים