עבור לתוכן

אני דתי עם לייזר, משרה פחד על חיי אנשים בבתיהם

Featured Replies

פורסם

שלום רב

אני גר בבית על צלע ההר, מעליי יש שכונה של חילוניים. עזבו את זה שכל כמה ימים אנחנו עולים על הגג ומתחילים ליילל אל הירח (אשמח להסביר את פשר ההתנהגות המוזרה)

בכל מקרה בחודשים האחרונים אני והפרזיטים קנינו לייזרים וכל לילה אנחנו מסנוורים את הרחוב של איזה אחד. הלייזרים הללו ללא ספק חזקים כי ממרחק גדול יחסית הם ממלאים את הבית בצבע ירוק זוהר. למי שלא יודע נזקי הלייזר מאוד חמורים ומספיקה שנייה בשביל לפגוע בעין. הם די חסרי אונים. אם הם יכולו לדעת מאיזה בניין ומאיזה חלון הם היו יכולים לפנות אל המשפחה או לפחות לערב את המשטרה, לשמחתינו הם לא מצליחים לזהות את הבניין ולא פעם כאשר ראינו שהם בחוץ בחוץ שיגרנו כמה וכמה אלומות לייזרים ואני לא אתפלא אם הם חושבים שזה כמה משפחות המפעילות טרור דתי. המשטרה גם כך נמנעת מלבקר בשכונה שלנו.

אני יודע שאין לו כלכך מה לעשות חוץ מלסגור את התריסים

אך רק רציתי לשתף אתכם בשמחה שלי.

פורסם

חחח איזה קטע! בדיוק יש פה אחד שדתיים עם לייזר מציקים לו !!

פורסם

איזה קטע...אתה ילד קטן וטיפש...

מצטער להודיע לך את זה אבל זו הכתיבה הכי מטופשת שאני שמעתי מעודי...

פורסם
:yelclap: :yelclap:
פורסם
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
פורסם
  • מחבר

שגיגי יקר,

אני אשמח אם תראה לי איפה ציינתי את גילי שמשם הוצאת שאני "ילד קטן", תודה לך שגיגי :xyxthumbs:

אח, אח שגיגי.

פורסם

איזה קטע...אתה ילד קטן וטיפש...

מצטער להודיע לך את זה אבל זו הכתיבה הכי מטופשת שאני שמעתי מעודי...

מתנצל שאני חולק עליך, אבל אני בטוח שיהיו עוד כמה, בנוסף אליי, שקריאת הקטע דווקא תעלה חיוך על פניהם (כאלה שנכנסו לאתר בימים האחרונים ומבינים במה מדובר).

:xyxthumbs:

פורסם

לא הייתי מצפה מכתב בפורום הזה לרדת לרמת ליצנות כזו ולפתוח ת'ראד.

הומור של 4chan מלפני 5 שנים

פורסם

רעיון נחמד, אהבתי. :xyxthumbs:

מי ירים את הכפפה ויתווך בין שני הניצים?

צריך לפתוח אחד כזה גם לשכנה הקווקזית מלמטה חחח

פורסם

חחחחח :xyxthumbs:

פורסם
winrar_you_are_one_tshirt-p235492077945174025t5tr_400.jpg
פורסם

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

איזה משועמם!!!

פורסם
  • מחבר

רעיון נחמד, אהבתי. :xyxthumbs:

מי ירים את הכפפה ויתווך בין שני הניצים?

צריך לפתוח אחד כזה גם לשכנה הקווקזית מלמטה חחח

נגמר.

רדיואקטיבי,

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים