עבור לתוכן

The Secret of Monkey Island remake coming to PC, 360

Featured Replies

פורסם

מה זה,קוו-סט?!?

צריך להקשיב?!? במשחק מחשב?!? ולחשוב!?!?!? ומנוע גרפי מיושן כזה איפה פיזיקס וAA?!?!?!?!?! לא טוב,לא טוב :nono:

ובנימה קצת יותר רצינית,חדשות טובות מאוד,אבל עם זאת הייתי מתרגש באמת למשחק חדש בסדרה,ולא לגרסא מחודשת לזה שכבר עברתי..

פורסם

יש 2 משחקים בפיתוח

1-רימיק של הישן לPC\360\PS3

2-משחק חדש שיצא בפרקים לWII וPC

פורסם

מבורך ביותר

פורסם

שנים שלא שיחקתי בקווסטים ברמה הזו (מבחינת ההנאה הצרופה) ולשחק בישנים די קשה לי עם הגרפיקה שבה כל פיקסל בגודל של גוגו - ככה שגם חידוש של המשחקים הקלאסיים עם "רק" שיפור בגרפיקה למצב שיכול לעבור את הרישתית יהיה מבורך. מה שמדאיג אותי זה דווקא הפרקים החדשים, כ"כ הרבה שנים אחרי אני בספק אם הם יהיו נאמנים לרוח המקורית של הסידרה ויהיה להם מאוד קשה ליצור המשך שיעמוד בסטנדרט שהציבו המקוריים.

פורסם

ידיעה מבורכת!! :jump:

הזאנר האהוב עלי, שלא לדבר ש monkey island זו אחת הסדרות המשעשעות ביותר שיש...

פורסם

האמת לא יצא לי לשחק במקורי, אז זה חדשות טובות בשבילי :)

עכשיו רק חסר רימייק ל-LOOM ו-GRIM FANDANGO ואנחנו מסודרים ;)

פורסם

למה לא עושים רימיקים לקווסטים כל 10 שנים, אני לא מבין איך הם עדיין לא עלו על מכרה הזהב הזה

אני בתור חובב נוסטלגיה ויש עוד הרבה אחרים כמוני הייתי קונה משחק רימיק של , loom , grim fandango , simon , larry , dig , monky island , king quest והאחד והיחיד LBA והרשימה ארוכה, אני אישית הייתי כל משחק שציינתי קונה ב 20 דולר בלי לחשוב אפילו, וכל 10 שנים קונה אותם מחדש .

ובכלל לא רק קווסטים אני בכיף הייתי משחק ברימיק של RA ו C&C הראשונים וב bulders gate וב Z וכמו שאמרתי הרשימה עןד ערוכה

ממש חבל שלא עושים את זה

פורסם

למה לא עושים רימיקים לקווסטים כל 10 שנים, אני לא מבין איך הם עדיין לא עלו על מכרה הזהב הזה

אני בתור חובב נוסטלגיה ויש עוד הרבה אחרים כמוני הייתי קונה משחק רימיק של , loom , grim fandango , simon , larry , dig , monky island , king quest והאחד והיחיד LBA והרשימה ארוכה, אני אישית הייתי כל משחק שציינתי קונה ב 20 דולר בלי לחשוב אפילו, וכל 10 שנים קונה אותם מחדש .

ובכלל לא רק קווסטים אני בכיף הייתי משחק ברימיק של RA ו C&C הראשונים וב bulders gate וב Z וכמו שאמרתי הרשימה עןד ערוכה

ממש חבל שלא עושים את זה

רימייקים ל king quest ועוד כמה משחקים ניתן להשיג כאן והכל חוקי ובחינם...

http://www.infamous-adventures.com/

http://www.agdinteractive.com/games/games.html

פורסם

גם SPACE QUEST זכה לעידכון, אני מקווה שיזכרו גם בו, הוא היה אחד הדברים...

פורסם

כשהבחור אומר "רימייק" הוא מתכוון לרמה בה בוצע השיחזור באי הקופים - ז"א הרמת הגרפיקה לרמה טובה ודיבוב של המשחק. לשלם רק על שיפור מינורי בגרפיקה? לא הגיוני...

רק חברה עם צוות סביר יכולה להוציא רימייק שווה קנייה.

פורסם

יותר מהכל, המשחק צריך להיות ישן.

פורסם

כשהבחור אומר "רימייק" הוא מתכוון לרמה בה בוצע השיחזור באי הקופים - ז"א הרמת הגרפיקה לרמה טובה ודיבוב של המשחק. לשלם רק על שיפור מינורי בגרפיקה? לא הגיוני...

רק חברה עם צוות סביר יכולה להוציא רימייק שווה קנייה.

אני לא מסכים על זה שצריך צוות פיתוח רציני כדי לעשות רימייק, אני חושב שרימיק טוב אפשר לעשות תוך כמה חודשים בעלות לא ממש גבוהה ועם צוות די קטן

ולגבי קנייה של הרימייק , תאמין לי שיש כל כך הרבה אנשים שנאמנים לקווסטים של שנות ה 90 שאפילו אם המחיר יהיה גבוהה כמו למשל 20$ אז הם עדיין יקנו

אבל אני חושב שלמכור רימייק ב 7$ זה יהיה מאוד סביר לקונה שקונים משחק "משוחזר" וגם שווה לחברה כי הם ירוויחו כמה מאות אלפים על המשחק

פורסם

באמת? תן לי דגומא אחת לרימייק מחברה אנונינמית או לרימייק אחד שנעשה בהתנדבות שאפילו מתקרב לרימייק של אי הקופים עליו אנחנו מדברים.

הרבה אנשים נאמנים לקווסטים ואני בנהם - ואני יודע שאני אשלם אפילו 20 דולר - אם הרימייק איכותי!

רימייק קל מאוד לבצע יחסית להרמת משחק חדש מאפס כי צריך רק דיבוב ושיחזור גרפיקה, לא צריך להמציא מחדש משחק (דמויות, מלל/עלילה וכו). ה"הפקה" מסתכמת בשיחזור של הגרפיקה ודיבוב נורמלי. אז כן - גם אם ימכרו ב 10 דולר יהיה להם רווח אבל כפי שציינתי אני מוכן לשלם אפילו 20 דולר אם הרימייק באמת מושקע וזה רימייק לקווסט קלאסי איכותי (ולא חסרים כאלו).

פורסם

אז על מה אנחנו מתווכחים? :s05:

רימייק ברמה של MI באמת לא כל כך קל לעשות, אבל אתה לא צריך צוות הפקה שלם רק כמה גרפיקאים ,אנימטורים ואנשים שילטשו את הסאונד, אני לא בקי בתחום של יצור משחקי מחשב אבל אני חושב שצוות של פחות מ 10 אנשים יכול להרים פרוייקט כזה תוך כמה חודשים

ביקשתה כמה רימייקים ברמה סבירה אז הנה

Bad Mojo Redux

Myst: Masterpiece Edition

אני אישית חושב שאלה רימייקים ברמה די טובה

KQ לא שיחקתי במקורי אז אני לא יודע איך הוא ביחס עליו

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים