פורסם 2008 במרץ 1217 שנים 2K Marin is now officially developing a sequel to BioShock, the award-winning action adventure title from the studios formerly collectively known as Irrational Games. http://www.gamespot.com/news/6187564.html?tag=latestnews;title;3 בטח ישמח פה כמה אנשים
פורסם 2008 במרץ 1217 שנים אכן ידיעה מאוד משמחת, האם הם יוכלו להתאם את עצמם לנעלים המאוד גדולות של המשחק הראשון? רק זמן יגיד.
פורסם 2008 במרץ 1217 שנים מקווה שלא יהרסו את המשחק... ומעניין מה תהיה העלילה? כמה שנים אחריי המשחק הראשון? מחכה לעוד חדשות בעיניין
פורסם 2008 במרץ 1217 שנים איזה בזבוז משאבים על המשחק המפגר הזה,כמו הסרטים של טרנטינו,הרבה סטייל מעט תוכן.
פורסם 2008 במרץ 1217 שנים אין שום דבר רע בליצור סקרנות אצל אוהבי המשחק ולהשאיר אותם על "אש קטנה".Bioshock היה חוויה מדהימה, יש לי הרגשה טובה לגבי משחק ההמשך במיוחד שהוא בידי חבר'ה עם ראש מקורי.כל עוד לא יהיה סיפור המשך צפוי כמו חזרה לראפטור- נראה לי שהיה טוב.
פורסם 2008 במרץ 1217 שנים בהחלט הכרזה מבורכת, בין אם אהבתם את הראשון או לא על דבר אחד אי אפשר להתווכח וזה שהמשחק היה מושקע בכל רבדיו, בעל אוירה מדהימה ופשוט עשוי כמו שצריך גם אם הוא חוזר על עצמו קצת. בתקופה בה משחקים בעלי רעיון מקורי וחדשני אינם נפוצים ביושוק היה משב רוח מרענן מאוד ודי הצדיק את ההייפ שהוא יצר, מקווה שמשחק ההמשך ימשיך בדרכו.
פורסם 2008 במרץ 1217 שנים The undersea world of Rapture gets another go-round in this sequel to the multiplatinum, award-winning first-person action game.Genre: Sci-Fi First-Person ShooterRelease Date: Q3 2009המשחק "אמור" להיות משוחרר ברבעון השלישי של 2009 - אנחנו לקראת סוף הרבעון הראשון של 2008,כך שמשך זמן הההמתנה המשוער במקרה הטוב (אם יעמדו בתחזית) הוא לפחות שנה ו ½[br]פורסם בתאריך: 12.03.2008 בשעה 16:02:38עדכון נוסף, יש מקורות סותרים לגבי הפלטפורמה עליה יפותח משחק ההמשך:א. the game would arrive sometime between August 1 and October 31, 2009, [move]on unspecified platforms[/move]ב. BioShock 2Publisher: 2K GamesDeveloper: 2K MarinGenre: Sci-Fi First-Person ShooterPlatform: [move]X360[/move]Release Date: Q3 2009
פורסם 2008 במרץ 1217 שנים די כברהמשחק יבש, משעמם וחוזר על עצמו בצורה מטורפת שום אווירה ושום כלום פשוט FPS יבש ומשעמם משחקים כמו psychonauts Beyond Good And Evil וthe witcher אלא משחקים טוביםסיימתי את bioshock (על הגדרות מקסימליות וקצב פרים לשניה טוב ויציב) ככה שאני לא סתם אומראתם סתם נסחפים עם ההייפ, רוצים fps טוב לכו שחקו half life 2 זה fps טוב, לא ביושוק
פורסם 2008 במרץ 1217 שנים לביושוק כן יש אווירה נכון שיש לו בעיות והגדולה ביותר שהוא חוזר על עצמו גם לא היה לו מולטי בכלל שזה גם חסרון אבל יחסית להרבה משחקים שיצאו השנה הוא היה משחק שכיף לשחק בו נכון שלא הצדיק את ההיפ מבחינתי אבל אהבתי אותו הרבה יותר מקריסיס\COD4 \ועוד כמה משחקי מחשב
פורסם 2008 במרץ 1217 שנים איזה בזבוז משאבים על המשחק המפגר הזה,כמו הסרטים של טרנטינו,הרבה סטייל מעט תוכן. מעט תוכן?תגיד לי אתה בכלל שחקת? המשחק הזה נבחר למשחק עם העלילה הכי טובה השנה. והעלילה שלו באמת מדהימה. או שאולי אתה מגדיר תוכן אחרת? nuts4food קוראים לזה הייפ. ולעכשיו לתגובה שלי: אממ נשמע מעניין אבל היה סוף די סגור למשחק הראשון ככה שאני לא יודע מה הם יעשו עכשיו.מה עוד שהיית יכול לקבל שני סופים שונים בתכלית עם השפעה שונה על גורל העולם,אז מה הם יעשו עכשיו?איך הם ישלבו את זה?או שהם יתעלמו מזה לגמרי ??? בכל מקרה,אכן יש עוד המון המון זמן עד שבכלל הוא ייצא והוא בטח ייצא לקונסלות קודם(בבקשה תעשו גם לPC ביחד עם הקונסולות :)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.