עבור לתוכן

כל המאמינים ברעיון של השלום בין העמים -מתבקשים להכנס... אכזבה מובטחת

Featured Replies

• תגובות 35
  • צפיות 2.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לא מפתיע

בן לאדן טען שהערך העליון של האיסלאם הוא המוות

העולם צריך לפתור את הבעיה המוסלמית

פורסם

זה כבר התעללות בילדים, הם אלו שרוצחים את ילדיהם, לא אנחנו.

פשוט פסיכופתים, למרות שזה בטח מה שהם גם אומרים עלינו.

פורסם

אין אין להם יעוד בחיים אין להם תכלית, זה מה שצריך להראות לכל העולם שידעו מי הם באמת

פורסם

תגידו, אין לכם משהו יותר טוב לעשות בחיים מאשר לפרסם פרופגנדה פתטית על האיסלאם?

יופי, אני אפרסם באתר ערבי סרטון של חרדים מתפרעים ברחובות ופוגעים בשוטרים אחרי המעצר של החרדי שרצח את בנו התינוק ויגיד שכל היהודים נבלות וחשוכים כמוהו.

תכניסו כבר לראש, יש כאלה ויש כאלה ובכל קבוצה יש את הקיצוניים ויש את המתונים שבה.

החוכמה היא לדעת להפריד ולא לתת לסרטון אחד לשגע לכם את השכל לגבי מיליארדי בני אדם.

בן אדם אינטליגנטי יודע לא להכליל.

פורסם

"הם לא יעשו את מה שהם מבטיחים, זה לא יעלה על הדעת" אמרו היהודים לפני שנשלחו למחנות ההשמדה..

תלמדו מהעבר אנשים..הערבים מבטיחים שישראל תימחק תהיו בטוחים שהם יקיימו

פורסם

קימות עובדות בשטח שזה נכון רק ליברמן יביא שלום :xyxthumbs:

פורסם

תגידו, אין לכם משהו יותר טוב לעשות בחיים מאשר לפרסם פרופגנדה פתטית על האיסלאם?

יופי, אני אפרסם באתר ערבי סרטון של חרדים מתפרעים ברחובות ופוגעים בשוטרים אחרי המעצר של החרדי שרצח את בנו התינוק ויגיד שכל היהודים נבלות וחשוכים כמוהו.

תכניסו כבר לראש, יש כאלה ויש כאלה ובכל קבוצה יש את הקיצוניים ויש את המתונים שבה.

החוכמה היא לדעת להפריד ולא לתת לסרטון אחד לשגע לכם את השכל לגבי מיליארדי בני אדם.

בן אדם אינטליגנטי יודע לא להכליל.

הבעיה שזה לא מיעוט. :nixweiss:

וגם אם כן, מיעוט של מיליונים.

פורסם

חבריקו, אל תביא לי פה "הוכחות" אלא אם כן ערכת מחקר אנתרופולוגי מעמיק על דת האיסלאם.

וד"א, הכל יחסי - אולי מיליונים אבל בין מיליארדים של מוסלמים.

וללא קשר לגודל הקיצונים, תפסיקו כבר עם הזרעת השנאה הזאת!

חלאס, אם כמה שזה נשמע נאיבי - למה אתם כל כך רוצים לשנוא את מאמיני דת האיסלאם?

זו התנהגות של בורים, בלי להכיר את בני האדם עצמם אתם שונאים אותם רק בגלל שהם מוסלמים.

מדהים איך שילדים קטנים ופעוטות מסתדרים מצויין זה עם זה ללא הבדלי דת, גזע ומין וכאשר הם גדלים וממלאים להם את הראש עם סטריאוטיפים הם הופכים לשונאים הכי גדולים. גם בצד שלהם, וגם בצד שלנו.

פורסם

כמו שנאמר בסאות'פארק,וזה בהחלט מסביר לי למה המוסלמים הם קוצים בתחת:

-מה אסור למוסלמים לעשות? סקס..אסור להם לעשות סקס עד החתונה

-מה עוד אסור למוסלמים לעשות? לשתות אלכוהול

-איפה מוסלמים חיים?בחול.

יפה,עכשיו תתארו לכם שהיום יום שישי בלילה,אסור לכם לעשות סקס,אסור לכם להשתכר,החול נמצא בכל מקום,נכנס לכם לעיניים ובטח גם לחריץ התחת

אתם לא הייתם מתעצבנים ממדינות המערב שעושים סקס ושותים כל היום?

פורסם

חבריקו, אל תביא לי פה "הוכחות" אלא אם כן ערכת מחקר אנתרופולוגי מעמיק על דת האיסלאם.

זו התנהגות של בורים, בלי להכיר את בני האדם עצמם אתם שונאים אותם רק בגלל שהם מוסלמים.

מדהים איך שילדים קטנים ופעוטות מסתדרים מצויין זה עם זה ללא הבדלי דת, גזע ומין וכאשר הם גדלים וממלאים להם את הראש עם סטריאוטיפים הם הופכים לשונאים הכי גדולים. גם בצד שלהם, וגם בצד שלנו.

זה נכון שמה שהוא הביא כאן זה לא "הוכחה" לשום דבר... אבל זאת לא הנקודה. תסתכל מה קורה באירופה. תסתכל מה קרה בצרפת (ועוד יהיה גרוע יותר, אין לי ספק).

האיסלאם היום הוא כמו סרטן בעולם. האיסלאם הקיצוני לא מקבל דרכי חיים אחרים מזה של האיסלאם - האיסלאם הקיצוני הוא פועל יוצא של האיסלאם, והמוסלמים באירופה מסרבים להשתלב בחברה בצורה נורמלית ומתעקשים לחיות בינם לבין עצמם בתרבות שלהם, תוך טיפוח האיסלאם הקיצוני כחלק מהם. תבין, אני לא אומר שכולם כרגע, אבל על כר פורה של איסלאם מתבודד, יצמח איסלאם קיצוני. האיסלאם היא בעיה מאוד גדולה בעולם היום, ואני מקווה שאני טועה, אבל אני חושב שהרע עוד לפנינו...

וסתם הערה, יצא לי להכיר פה ושם מוסלמים שהם אחלה אנשים... אני שופט כל אחד באופן אינדיוידואלי, ואין לי דיעות קדומות... אבל זה לא קשור, זה לא משנה את הבעיה - ובטח שלא פותר אותה.

פורסם

האיסלאם עצמו הוא לא הבעיה, האיסלאם היא דת שדווקא בעקרון רוצה שלום.

הבעיה היא הפירוש שהקיצונים נותנים לה, כמו ש"שלום יהיה רק אם כולם יהיו מוסלמים".

פורסם

אתה מדבר כאילו אתה מכיר פה אחד אחד את האנשים שרשמו פה בתראד.

אני לא שונא אף אחד, שכל אחד יאמין במה שהוא חפץ להאמין בו, מצידי שיאמינו שמי שאוכל חרא של בת יענה לא יהיה לו סרטן ומי ששותה את תכולת הביצה שלה ילך לגן עדן. אני פשוט חושב שהם פסיכופתטים ועוד לראות ילדים שתכנתו אותם לחשוב ככה זה מבחיל אותי.

פורסם

אתם יודעים מה מעניין אותי.. נגיד שאנחנו לא היינו קיימים , מעניין אותי איזה תירוץ היו מוצאים בכדי לפגוע בקורבנות אחרים או בעם אחר כלשהו

פורסם

לא נראה לי שהיה להם סיבה לפגוע במישהו אחר... אפילו לא יכלו להמציא ואני לא יודע אם הם היו רוצים להמציא.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים