פורסם 2005 במרץ 720 שנים Dim findmark As String Dim reckmark Dim str findmark = InputBox("הכנס מספר קבוצה לאיתור קבוצה מבוקשת") If Len(findmark) = 0 Then Exit Sub With Adodc1.Recordset recmark = .Bookmark .MoveFirst .Find "num_kvuza = '" + findmark + "'" str = " select * from hanichim where num_kvuza =" & num_kvuza & " " Adodc2.RecordSource = str Adodc2.Refresh If .EOF Then MsgBox "קבוצה לא נמצאה" .Bookmark = recmark End If End With בעקרון זה ככה : יש שניי טבלאות , אחת חניכים והשניה קבוצות. השאילתא מחפשת מספר חניכים שנמצאים בקבוצה. התוכנית לא הצליחה לעבוד בשל השגיעה לאחר החיפוש תודה לכל העוזרים.
פורסם 2005 במרץ 720 שנים תנסה:Dim findmark As StringDim reckmarkDim strfindmark = InputBox("הכנס מספר קבוצה לאיתור קבוצה מבוקשת")If Len(findmark) = 0 Then Exit SubWith Adodc1.Recordset recmark = .Bookmark str = " select * from hanichim where num_kvuza =" & findmark Adodc2.RecordSource = str Adodc2.Refresh If .EOF Then MsgBox "קבוצה לא נמצאה" .Bookmark = recmark End IfEnd With
פורסם 2005 במרץ 720 שנים מחבר אותה בעייה אחי, יש לך מושג ממה זה נובע? תודה מראש, אני חייב להגיש את זה מחר...
פורסם 2005 במרץ 720 שנים טוב תן לי להבין אם הבנתי נכוןא. אתה מעוניין לחפש אם חניך מסויים נמצא בטבלה קבוצות ואז להציג את זה בDATAGRIDטוב אז במקום לעשות כל מיני דברים מסובכים שעשית שם אני ירשם לך משהו יותר פשוטPublic cn As ADODB.ConnectionPublic rs As ADODB.RecordsetPublic st$Set rs = New ADODB.Recordsetst = "provider=microsoft.jet.oledb.4.0;data source=" & App.Path & "\db_the_name.mdb"cn.ConnectionString = stcn.Openrs.Open "select * from kvuza", cn, adOpenDynamic, adLockPessimisticAdodc1.ConnectionString = "Provider=Microsoft.Jet.OLEDB.4.0;Data Source=DB_the_name.mdb;Persist Security Info=False"Adodc1.RecordSource = " select * from hanichim where num_kvuza =" & rs(the location of the coulomn)Set DataGrid1.DataSource = Adodc1טוב מקווה שהבנתבעיקרוןהוא מגדיר ש RS מכיל בתוכו עכשיו את כל הרשומות שבטבלת קבוצות ואזהוא מגדיר את ADODC1 שיכיל מטבלת חניכים את הרשומה שבה מס הקבוצה = למיקום העמודה שבטבלת קבוצותרק תזכור שאתה צריך לקדם את RS עד השורה הרצוייהולבסוף הוא פשוט אומר ש DataGrid1 יכיל רק את החלק הרצויואל תשכח לעשות לזה ריענוןמקווה שעזרתי
פורסם 2005 במרץ 720 שנים מחבר תודה על ההסבר אחי , אבל נראה שזה לא מתאים לי, גם בהתאם למה שלמדתי. אני צריך לקלוט את מספר הקבוצה ואחרי הקליטה הוא מראה בdatagrid את החניכים שנמצאים במס' הקבוצה שקלטתי. ועוד משהו, אני אהיה אסיר תודה אם תרשמו לי את הקוד כי אני מסתבך עם הסברים תודה על העזרה.
פורסם 2005 במרץ 820 שנים בכללינראה לי שמספיק שתעשה את הדבר הבאSet DataGrid1.DataSource = Adodc1כאשר Adodc1 מכיל את הרשומות הרצויותאל תגדיר את ה DataGrid1.DataSource בהתחלה במאפיינים שיכיל את הנתונים המבוקשים(דהיינו ADODC1), אלא באמצעות הפקודה שרשמתי לךואז תעשהdatagrid1.refresh
פורסם 2005 במרץ 1120 שנים בוא נעשה קצת סדר בבלגאן.תרשום בבקשה את שמות שתי הטבלאות שיש לך במסד הנתונים.כמו כן תרשום את שמות הרשומות שיש בכל אחת מהן וגם כמה ערכים לדוגמא.בסוף תרשום אילו שאילתות אתה מעוניין לבצע.אני אנסה לבנות תרחיש קרוב ככל שניתן למה שאתה מבקש ואני ארשום אותו פה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.