עבור לתוכן

פרצו לי למשחב והשאירו לי אותו זוהר(יש תמונת מסך)..איך אני מחזיר את המצב לקדמותו?

Featured Replies

פורסם

היום ניתקתי את הפיירוול שלי עקב ריבוי התקשרויות(תוכנת שיתוף) אחר כך שיחקתי ושכחתי להחזיר אותו..אחרי שסיימתי לשחק יצאתי ופתאום אני רואה את העכבר שלי זז לא היססתי לרגע ופתחי את בצג תוך כדי התאבקות על השליטה בעכבר רשמתי NETSTAT וגיליתי שאכן פרצו לי למחשב(4899 --איך זה הגיע לי למחשב אין לי מושג) בכל אופן מדובר בלקוח של בזק בעל איי פי של 82.81.71.90 והוא פרץ אלי חצי שעה נכון לכתיבת הודעה זו...

עכשיו הדבר המעצבן זה שהוא השאיר לי את המחשב זוהר עכשיו השאלה שלחי איך אני מחזיר את המצב לקדמותו אני פשוט לא מכיר שום הגדרות שהופכות את המחשב לזוהר....אשמח מאוד אם תענו לי על השאלה כי המחשב שלי זוהר וזה מאוד לא מוצא חן בעיניי...

[attachment deleted by admin - 90 dayss]

פורסם

לא ממש ברור מה הכוונה ב"זוהר"

נראה כאילו הורידו לך את רמת הצבעים ל - 256 צבעים . תיכנס להגדרות מסך ותחזיר את זה (אבל יכול להיות שזה רק ה screen capture ב 256 צבעים)

פורסם

במקומך הייתי יותר מודאג מלהסיר את הטרויאן מאשר הצבעים של הוינדוס

בתמונה אי אפשר להבין למה אתה מתכוון (הכול נראה שם בסדר)

4899 זה פורט של remote administrator ,בעקרון היא תוכנה "חוקית" היא נועדה בשביל אנשים שרוצים לשלוט על השולחן עבודה מרחוק מהעבודה לדוגמא אבל יש אנשים המנצלים אותה לרעה

כנס ל start>>run / התחל>>הפעלה רשום msconfig והקש אנטר ,כנס לservices/שירותים

סמן למטה hide all microsoft services/החבא את כל השירותים של מיקרוסופט,תעשה צילום מסך ותעלה

בנוסף תוריד hijackthis ולחץ על scan וsave log וצרף להודעה

http://files.webattack.com/localdl834/HijackThis.exe

איך זה הגיע לי למחשב אין לי מושג) בכל אופן מדובר בלקוח ...

earth to the-master.. לוינדוס יש הרבה פרצות אבטחה ואם אתה לא מעדכן יש סיכוי גדול שיכנסו תולעות או יפרצו אלייך ,אם יש לך פירוול ואתה לא מעדכן זה מילא אז אתה בטוח אבל אם אתה מכבה תפירוול והוינדוס לא מעודכן חבל על הזמן,לכבות פירוול זה לא הדבר הכי נכון לעשות עדיף להגדיר אותה כמו שצריך

אתה יכול לשלוח אימייל ל abuse@bezeqint.net אם הip ולציין באיזה שעה בדיוק זה היה

אם אתה מעוניין שיתפסו אותו

פורסם
  • מחבר

אני מכיר את הסיפור עליו ממזמן ואיך ניצלו אותו לרעה.....אני אישית בעבר פרצתי לכמה האקרים(ילדים קטנים ליתר דיוק) בזמן שהם פרצו לאחרים (הפוך עך הפוך).

אני יסיר אותו בזמני החופשי....ואני נראה לי יסתדר.

הבעיה זה הצבע הנורא.......

פורסם

מה אם מה שאמרו לפני לגבי 256 צבעים?

אם זה לא זה אז יש מצב לתמונה אחרת המראה את זה?

יש סיכוי שהפעלה מחדש תעלים את הבעיה

אני יסיר אותו בזמני החופשי....ואני נראה לי יסתדר.

אני לא מאמין ,פרצו אלייך ואתה לוקח את זה בקלות

לך תדע מה יקרה עד שתמצא תזמן להסיר אותו

פורסם
  • מחבר

אחרי ההודעה הקודמת שלי כיביתי את המחשב והסתדרה לי הבעיה...

ואני ממש לא דואג כי הפיירוול עובד והוא חסום,הייתי לי תקופה שגם אני התעסקתי בשטויות האלו אז אני פחות לחוץ ויודע שבשביל לפרוץ אלי עם פיירוול צריך מומחיות....ומי שהוא מומחה לא אכפת לו דווקא מהמחשב שלי. ואני יודע איך להסיר אותו הסרתי אותו לכמה אנשים כבר(אני משער שמעל 20...).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים