עבור לתוכן

צריך המלצה על צורב דיוידי

Featured Replies

פורסם

integarl סליחה שאני מתערב פה ועל הספאם אני ימחוק את ההודעה

אתה יכל לעזור לי בבקשה?באיסיקיו אתה יודע מי אני נראה לי?שלחתי לך הודעה פרטית :-[

פורסם
  • מחבר

אה ויש לי עוד שאלה: כמה זמן בערך לוקח לצרוב דיוידי ב8X?

ויש לי דיוידי GRUNDIG DVD PLAYER GDV 95

פורסם

בערך 8 דקות אם אני זוכר נכון(הרבה זמן לא צרבתי חחח).

הדי וי די שלך תומך רק ב DVD-R, לא ב DVD+R

פורסם

למה ה NEC יותר טוב ופיוניר עולה יותר? מאותה סיבה שה LG כמעט משתווה לפלקסטור ועולה חצי. מדיניות, שם, יבואן, יעילות בייצור....

אממ בקטע הזה של פלקסטור זה חא ממש אותו דבר כי פה ישנו הבדל באיכות הצריבה אך למשתמש הממוצע זה לא ישנה במיוחד.

אם כי בכלליות אתה צודק מאה אחוז, ה NEC אכן יותר טוב מהפיוניר ואין הצדקה מיוחדת לכך שהפיוניר יותר יקר.

הדי וי די שלך תומך רק ב DVD-R, לא ב DVD+R

אמממ אתה יודע משהו על DVDים של LG? :P

פורסם

יש מאגר מידע גדול ב VIDEOHELP.COM, לכל דגם של כל חברה(כמעט) מופיע במה הוא תומך(ניסיון של המנהלים) וניסיון של אנשים איתו(כנ"ל לגבי מדיות וצורבים), אתה מוזמן להיכנס ולבדוק.

פורסם

10x ;)

פורסם

אממ בקטע הזה של פלקסטור זה חא ממש אותו דבר כי פה ישנו הבדל באיכות הצריבה

אני לא בטוח בכלל שיש הבדל באיכות צריבת ה DVD. דוקא על VERBATIM X8 ה LG נתן תוצאות טובות יותר ועם ה X4 הPLEXPENSIVE. אני לא חושב שיהיה הבדל גם למשתמש הלא מצוי. בכסף שעולה הפלקסטור אפשר לבנות צמד של צורב DVD וצורב רגיל (כי הפלקסטור חזק ב CD) שיאכלו אותו לארוחת בוקר. אני בטוח שעם בחירה טובה של מדיות תצרוב DVD לא פחות טוב מאשר על ה PLEXPENSIVE גם עם ה LG וגם עם ה NEC. בינתיים, פלקסטור מנסים לחקות את ההצלחה של LG ולא להיפך (גם הם מבינים שיש הרבה יתרונות ל DVDRAM, גם האחרים יבינו עם הזמן).

פורסם

תבדוק את הצורב DVD של חברת GIGABYTE

עולה 520 ש"ח

לא יקר

פורסם

יש להם בכלל דגם של X8? או שאתה סתם משווה צורבים של X4 לצורבי +-R במהירות 12 ו 16 ו DL?!

פורסם

תבדוק את הצורב DVD של חברת GIGABYTE

עולה 520 ש"ח

לא יקר

מישה, אתה מכיר את הצורב או סתם כי לא יקר?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים