פורסם לפני 5 שעות 5 שעות רוצה לשתף אתכם בחוויית שירות מאוד מאכזבת מול Dell ישראל, ולשמוע אם עוד מישהו נתקל במשהו דומה.יש ברשותי מסך Alienware AW2723DF — מסך פרימיום שנרכש לפני כשנתיים בכ‑2,700 ש"ח. המסך עדיין באחריות יצרן מלאה. לאחרונה הופיעה עליו קבוצת פיקסלים מתים ברורה ומרוכזת, שמאוד מפריעה בשימוש רגיל (מצורפת תמונה).פניתי לתמיכת Dell ישראל. דיברתי עם נציג בשם ניר, העברתי לו תמונות בדיוק כפי שביקש. אחרי בדיקה מול Dell העולמית, ניר חזר אליי עם טענה שהמקרה לא עומד בתנאי האחריות, ושלטענתם מדובר "בפיקסל אחד מת" וזה לא פגם משמעותי. הבעיה? בתמונה רואים בבירור קבוצה של פיקסלים שרופים (לדעתי אפילו קרוב ל-10תתי פיקסלים שרופים) — לא פיקסל בודד. כלומר, או שלא בדקו את התמונות כמו שצריך, או שפשוט אמרו לי משהו לא נכון .ניר שלח לי לינק למדיניות האחריות — ובאותו לינק עצמו מופיעה במפורש דוגמה של קבוצת פיקסלים מתים כעילה להחלפה. כששאלתי למה במקרה שלי זה לא נחשב, קיבלתי תשובה של "תסתכל בלינק". בלי הסבר, בלי נימוק, בלי התייחסות למקרה הספציפי.אחרי יותר משעה על הקו ביקשתי לדבר עם מנהל. ניר אמר שהמנהל, ליאב, יחזור אליי במייל. בשנת 2026 — מייל. סירבתי, ורק אחרי התעקשות הובטח שיחזור אליי טלפונית עד למחרת.למחרת, ערב חג, לא קיבלתי שום שיחה. בשעה מאוד גבולית לכניסת החג יצרתי שוב קשר יזום עם התמיכה. הנציגה שענתה אמרה שליאב "ידבר איתי עכשיו". אחרי המתנה ארוכה הוא אכן ענה — אבל השיחה הייתה שלילית מהשנייה הראשונה, בלי רצון לעזור ובלי נכונות לבדוק מחדש את המקרה - למרות שהוא טען שכן בדק את התמונות והן והמקרה לא עומד במדיניות ההחלפה.וכששאלתי את ליאב בדיוק את אותה שאלה ששאלתי את ניר — למה המקרה שלי לא עומד בתנאי האחריות — גם ממנו קיבלתי את אותה תשובה מתחמקת: "תסתכל בלינק". שום הסבר. שום נימוק. שום התייחסות לכך שהטענה על "פיקסל אחד" פשוט לא נכונה. זה כבר מרגיש כמו זלזול בלקוח.אני באמת שואל את עצמי: זה השירות שמקבלים בישראל על מוצר פרימיום של Dell? מסך גיימינג מהיקרים שלהם, עדיין באחריות, עם תקלה ברורה — וההתנהלות מרגישה כמו ניסיון לגרום ללקוח לוותר.אשמח לשמוע אם עוד מישהו נתקל במקרים דומים, ואם יש למישהו ניסיון מול Dell העולמית או דרך אחרת לטפל בזה. מרגיש לי לא סביר להשלים עם זה. נערך לפני 5 שעות 5 שעות על-ידי segev22
פורסם לפני 2 שעות 2 שעות אכן, לא מחליפים בעבור מספר מועט של פיקסלים שרופים. גם אם זה במקבץ, הכמות לא מספיקה בשביל החלפה.
פורסם לפני 1 שעה 1 שעה מחבר ציטוט של Jabberwockאכן, לא מחליפים בעבור מספר מועט של פיקסלים שרופים. גם אם זה במקבץ, הכמות לא מספיקה בשביל החלפה.אתה טועה, מדובר בעד 5 תתי פיקסלים שרופים לפי האתר של DELL, יש לי לפחות 7 תתי פיקסלים מושחרים ועוד בערך 3 מושפעים, לידיעה כללית כל פיקס מורכב משלושה תתי פיקסלים.מצרף קישור מהאתר של DELL :https://www.dell.com/support/kbdoc/en-us/000126004/dell-display-pixel-guidelines?msockid=24184836a5646eb72ae85f32a4646fb4
הצטרפ/י לדיון
בשלב זה תוכל/י להצטרף לדיון, ולאחר מכן להצטרף לקהילה שלנו. אם כבר יש לך חשבון אצלנו, אנא התחבר/י עכשיו על מנת להגיב תחת שם המשתמש שלך.
לתשומת לבך: התגובה תופיע לגולשים לאחר אישור של צוות הנהלת הפורומים.