עבור לתוכן

Featured Replies

פורסם

היי, אני מעוניין לרכוש מחשב גיימינג חזק ואני מתלבט האם לבלוע את האגו ולקנות את כל המפרט כולל כרטיס גרפי מסדרת ה4000 בבלאק פריידי או שאולי כדאי לקנות את כל המפרט בבלאק פריידי ללא הכרטיס הגרפי ולחכות לסדרת ה 5000 או שבכלל לחכות לרכוש את כל המפרט עוד כמה חודשים שה 5000 יהיה זמין. מישהו יכול לעשות לי קצת סדר בראש? בסוף היום יש לי תקציב של 15k ללא מסך וציוד היקפי

פורסם

באיזה רזולוציה את המתכנן לשחק ? אם אתה רוצה 4k אז כנראה שווה לחכות ולראות מה יהיה עם הדור הבא. כי כיום רק 4090 הוא כרטיס 4K אמיתי .

אם אתה רוצה QHD , תפוס מבצע טוב כרגע . כהש5000 יגיעו הם יהיו יקרים .

פורסם
  • מחבר

המסך שלי כיום הוא 1080p 165 Hertz לא חושב שיש לי תקציב להשקיע בoled היום. אולי עוד שנה שנתיים.

פורסם

ASUS - 27 inch ROG Swift IPS - WQHD 2K 2560x1440 resolution - 165Hz refresh rate - 4ms response time 

האם זה המסך שלך ? כי זה לא FHD.

פורסם
  • מחבר

נראה לי שזה המסך שלי. כן. אז מה אתה ממליץ?

פורסם

אם אתה מצליח להרכבי מחשב במחיר טוב, לך על זה .

בחול , אפשר ב BF למצוא מחשבים מורכבים בהנחה מאוד משמעותית.

בארץ זה פחות רלוונטי.

מה שכן אפשר למצוא זה הרבה מבצעים קטנים שחוסכים בסוף כ 5-10% .

אם בנוסף לזה אתה מוצא את כרטיס המסך בהנחה יותר גדולה מזה ( הכוונה היא ל 4070 סופר ומעלה , עם התקציב שלך אפילו 4080 ) אז בכלל הרווחת.

הנחת היסוד שלי היא שבינואר פברואר יגיעו לשוק רק 5080-5090 והם יהיו בזמינות נמוכה ולכן המחירים יהיו מעל ל MSRP שהולך גם ככה להיות יותר מהMSRP של הדור הקודם .

כמו כן , עד כמה שמבין ממה שמדברים ברשת ( ואולי אני טועה או נסחף עם ההנחות ) מה שהם עשו זה גם הפסיקו לייצר את השבבים החזקים של הדור הקדום ולכן השוק הולך להתרוקן והמחירים לא ממש ירדו , לא יהיו מלאים אדירים של סחורה שצריך להיפטר ממנה . ב 4090 זה וודאי , המחירים היום גבוהים ב 10%+ מאשר לפני 4 חודשים והזמינות נמוכה.

ב 4080S ו 4070tiS נראה שהמחיר דומה למה שהיה לפני 4 חודשים .

פורסם
ציטוט של Bakke

לא חושב שיש לי תקציב להשקיע בoled היום. אולי עוד שנה שנתיים.

OLED יש גם ב QHD .

אם כאשר תרכוש מסך חדש הוא יהיה 4K אז כנראה תרצה גם להחליף מסך.

לדעתי 4k הוא לגמרי מיותר בגודל של 27” ומהווה רק חסרון במשחקים .

נערך על-ידי yoavke

הצטרפ/י לדיון

בשלב זה תוכל/י להצטרף לדיון, ולאחר מכן להצטרף לקהילה שלנו. אם כבר יש לך חשבון אצלנו, אנא התחבר/י עכשיו על מנת להגיב תחת שם המשתמש שלך.
לתשומת לבך: התגובה תופיע לגולשים לאחר אישור של צוות הנהלת הפורומים.

אורח
הוסף תגובה

דיונים חדשים