עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

פורסם
ציטוט של yoavke

המשחקים האלו יעבדו עם 16.

הם גם יעבדו עם רייזן 5-5600 או i5-12400 שהם מעבדים מעולים עם תמורה טובה מאוד לכסף אבל פשוט מדורות קודמים .

הלכתי על ה 13400 כי הוא עם יותר ליבות וכנראה יותר יעיל לעריכת סרטים , למרות שאולי רייזן 7-5700 הוא מעבד שיכול לתת לו פייט במקום הזה .

הבחירה של מעבדי AMD יכול לחסוך כסף מבחינת לוח האם .

הם גם יעבדו חלק עם כרטיס מסך יותר פשוט אבל מבחינת תמורה למחיר , לטווח הארוך , עדיף לקחת את הכרטיס הזה .

פורסם

https://tms.co.il/builds/467588

זה המפרט עם AMD .

אם אני הייתי מוגבל ל4500 וצריך לרכוש משהו לצרכים שהגדרת , הייתי בוחר את המחשב הזה עם שדרוג קטן למעבד 5700X3d שעולה עוד 160 ש”ח .

מעבדי הX3D הם מעבדים מאוד מצלחים של AMD באופן חריג , נותנים ביצועים ממש ליגה או שתיים מעל בתחום הגיימינג אבל טיפה פחות טובים בעבודות אחרות ( כנראה בגלל חוסר ליטוש מול התוכנות ולא בגלל שהמעבד לא טוב )

רלוונטי לכל המפרטים :

• המארז הוא place holder , תחפש משהו שנראה לטעמך בערך בתקציב הזה או שתבקש המלצה מהחנות ( תרשום הערה בהזמנה שיחזרו אליך )

• בתוך התקציב הזה , להוציא יותר מ 300 ש”ח על ספק כח מרגיש קצת צורם . אני באופן אישי אוהב ספקי כח יותר איכותיים . אבל זה יעשה את העבודה, אם יוצרים קשר מהחנות ומנסים לשדל אותך למשהו יותר טוב , אולי כדאי לזרום איתם .

הצטרפ/י לדיון

בשלב זה תוכל/י להצטרף לדיון, ולאחר מכן להצטרף לקהילה שלנו. אם כבר יש לך חשבון אצלנו, אנא התחבר/י עכשיו על מנת להגיב תחת שם המשתמש שלך.
לתשומת לבך: התגובה תופיע לגולשים לאחר אישור של צוות הנהלת הפורומים.

אורח
הוסף תגובה

דיונים חדשים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.