עבור לתוכן

Featured Replies

פורסם
ציטוט של yoavke

המשחקים האלו יעבדו עם 16.

הם גם יעבדו עם רייזן 5-5600 או i5-12400 שהם מעבדים מעולים עם תמורה טובה מאוד לכסף אבל פשוט מדורות קודמים .

הלכתי על ה 13400 כי הוא עם יותר ליבות וכנראה יותר יעיל לעריכת סרטים , למרות שאולי רייזן 7-5700 הוא מעבד שיכול לתת לו פייט במקום הזה .

הבחירה של מעבדי AMD יכול לחסוך כסף מבחינת לוח האם .

הם גם יעבדו חלק עם כרטיס מסך יותר פשוט אבל מבחינת תמורה למחיר , לטווח הארוך , עדיף לקחת את הכרטיס הזה .

פורסם

https://tms.co.il/builds/467588

זה המפרט עם AMD .

אם אני הייתי מוגבל ל4500 וצריך לרכוש משהו לצרכים שהגדרת , הייתי בוחר את המחשב הזה עם שדרוג קטן למעבד 5700X3d שעולה עוד 160 ש”ח .

מעבדי הX3D הם מעבדים מאוד מצלחים של AMD באופן חריג , נותנים ביצועים ממש ליגה או שתיים מעל בתחום הגיימינג אבל טיפה פחות טובים בעבודות אחרות ( כנראה בגלל חוסר ליטוש מול התוכנות ולא בגלל שהמעבד לא טוב )

רלוונטי לכל המפרטים :

• המארז הוא place holder , תחפש משהו שנראה לטעמך בערך בתקציב הזה או שתבקש המלצה מהחנות ( תרשום הערה בהזמנה שיחזרו אליך )

• בתוך התקציב הזה , להוציא יותר מ 300 ש”ח על ספק כח מרגיש קצת צורם . אני באופן אישי אוהב ספקי כח יותר איכותיים . אבל זה יעשה את העבודה, אם יוצרים קשר מהחנות ומנסים לשדל אותך למשהו יותר טוב , אולי כדאי לזרום איתם .

הצטרפ/י לדיון

בשלב זה תוכל/י להצטרף לדיון, ולאחר מכן להצטרף לקהילה שלנו. אם כבר יש לך חשבון אצלנו, אנא התחבר/י עכשיו על מנת להגיב תחת שם המשתמש שלך.
לתשומת לבך: התגובה תופיע לגולשים לאחר אישור של צוות הנהלת הפורומים.

אורח
הוסף תגובה

דיונים חדשים