פורסם 2020 במאי 225 שנים שלום רציתי לקבל ייעוץ לקבל מפרט מחשב אני מעוניין לבנות מפרט שמבוסס על לוח אם Z490 VISION G gigabyte שגם מומלץ ע''י אתר HW ZONE תודה
פורסם 2020 במאי 225 שנים היי יש לך כמעט 60 הודעות. פרגן לנו במילוי שאלון, תקציב, מטרות ועוד ככל שתוכל. תודה.
פורסם 2020 במאי 225 שנים מחבר .1 מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? מחשב נייח עד 7000 שקלים .2 מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? שימושי המחשב - משחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך בציוד היקפי 5.עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב רצוי שמחשב יהיה שקט . 6 האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? אין הגבלה פיזית 7 .האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? אין צורך במערכת הפעלה אני מבקש, שהמחשב יתבסס על לוח האם Z490 VISION G של GIGABYTE נערך 2020 במאי 225 שנים על-ידי TheDiesel
פורסם 2020 במאי 235 שנים ציטוט של TheDiesel אני מתכוון לקנות גם מסך חדש, האם זה משנה? האם אתה רוצה שהוא יהיה חלק מהתקציב אז כן
פורסם 2020 במאי 235 שנים מחבר ציטוט של roy132 האם אתה רוצה שהוא יהיה חלק מהתקציב אז כן אכן כן חלק מהתקציב פשוט שכחתי לציין זאת בשאלון
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.