עבור לתוכן

מחשב עריכה פרימייר וקצת אפטר עד 6K עדיפות ל 5K

Featured Replies

פורסם

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך?

• בין 5-6K

2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה?

• עריכת וידאו 4K וקצת אפטר

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)?

• כרגע לא

4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה)

• צריך הכל מבחינת חומרת המחשב

5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב?

• חשוב אבל לא הכי קריטי - חשוב יותר שיהיה קירור טוב וזרימת אוויר לביצועים מקסימלים

6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'?

• אין הגבלה אבל אין צורך בRGB  (אם חלקים מגיעים עם RGB זה בסדר אבל זה לא השיקול)

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות?

• אם החנות מרכיבה כחלק מהעסקה זה מעולה, לא הרכבתי מחשב לבד לפני כן. אין צרוך לכלול תוכנות נוספות

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים.\

• אני מאזור רחובות אבל מגיע למרכז/ נתניה ועוד...

9. מתי מתוכננת קניית המחשב (רצוי מאוד לבקש מפרט במועד קצר מעת הקניה)?

• לאחר קבלת הנתונים (בגדול די מיידי)

10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן בנוגע ליציאות וחיבורים (לדוג' USB Type-C או FireWire)?

• יהיה נחמד TYPE C כבל רשת מהיר יהיה גם טוב (אבל לא חובה) 

11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב?

• אם אפשרי כן. בגדול משדרג מחשב ששירת אותי מעל 3 שנים וזה בסדר להחליפו כל תקופה כזאת...

12. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות:

• מצרף קישור למחשב שאני הרכבתי לא יודע בדיוק תאימות חלקים והאם בחרתי רכיבים טובים או לא. אני כן רוצה מחשב AMD ועדיפות ל 9 אבל אם היתרונות של ה 9 אינם גדולים משל ה 7 אשמח לחסוך. עורך על פרימייר שהוא בעיקר דורש CPU ולא GPU ולכן גם לגבי כרטיס המסך עדין בדילמה. קיצר אני לא המבין הכי גדול במחשבים ולכן אשמח לקבל נתונים ועזרה בנושא.

https://iqpc.co.il/?page_id=7420_1588412632308

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים