עבור לתוכן

מחשב נייד לסטודנטית תקציב של עד 2500 (פלוס מינוס?)

Featured Replies

פורסם

היי חברים, אני מחפשת מחשב חדש. נמאס לי לסחוב על הגב משקולת שמשמשת כמחברת אלקטרונית

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך?  מעדיפה בסביבות ה2000-2500

2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? בעיקר תוכנות אופיס. אני מניחה שהוא בעיקר ישמש ללימודים.

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבררמקולים ומסך)? לא!

4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא חושבת? לא.

5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב, חשוב. אני לא רוצה להיות זו שהמחשב שלה נוהם.

6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? 13 אינצ'

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים אזור המרכז. עם העדפה לבקעת אונו.

9. מתי מתוכננת קניית המחשב (רצוי מאוד לבקש מפרט במועד קצר מעת הקניה)? בקרוב  מידיי. מקווה להצליח לתפוס את הבלאק פריידי.

10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן בנוגע ליציאות וחיבורים (לדוגUSB Type-C או FireWire)? לא.

11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? לא

12. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות: חשיבות לחיי סוללה ארוכים! לא תמיד יש לי איפה להטעין.

המון תודה מראש! 

פורסם

היי

ברוכה הבאה לפורום !  :)

אז ככה

בתחום ניידי ה - 13.3  אין משהו בתקציב.

בתחום  ה - 14 אינצ'  הנייד המתאים במחיר שחורג מהתקציב

וללא מערכת הפעלה ( תוכלי לבקש מהמוסד הלימודי )  - 

https://ksp.co.il/?select=.268..271..132..9628.&kg=&list=1&sort=2&glist=1&uin=72949&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0&intersect=&rintersect=&store_real=

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים